sziasztok cajok!
nagyon szépek a fotók,szerintem is csak nyugaodtam rakja fel mindenki,amit akar,mi meg nézegetjük szívesen.
nitta
és meggyógyult a cicid?használ az antibiotikum?én is eyg évet tudok a tejfagyasztásra.nálunk szecsőnek lehetett volna adni(ő 11 hónaposan már csak reggel kapott,mert csak arra telt meg,egy éves korára meg már akkor sem),de mikor elővettem a fagyasztóból nem itta meg.nem volt túrós,de "büdös",nagyon furcsa szagú volt kiengedés után.igaz,ő a tápszert sem itta meg.mírával fagyasztottam megint ész nélkül,vele meg sokáig volt tejci,így az azért ment a budiba.zórával meg már nem fagyasztottam.nekem viszont muszáj volt fejni,mert kicsi a cicim és nagyon feszült mindig.
gabó
én is szarul vagyok-fáj a fejem,bedugult az orrom,kapar a torkom.remélem nálam is csak egy napig fog tartani
.délelőtt meg míra is lázas volt,de nem fáj semmije,majd meglátjuk mi lesz vele.
andi
adok én kenyeret,akár minden nap,csak legyen itthon a sütő!!!gyertek minden héten!!!
és a veszekedést ne mondd!!!sose jó semmi egyszerre mind a hármuknak,valamelyik mindig kilóg a sorból,ellenkezik,hisztizik.
.most a nagyok mesét néznek,zóra meg tombol
-a nagyok meg haragszanak rá,mert nem hallják
(de a shreket nézik ezerszer látták már,kívülről tudják,de azért veszekednek zórával
)
beus
akkor jöhet a pocakos fotó(te is lehetsz olyan cukipofa a képen,mint vivi
)
eszter
nálunk nem igazán volt olyan finom kenyérillat,szegény gép olyan hamar bedöglött.kicsit mindig éreztem olyan "újgépszagot".
ági,reni
arra felétek van hó,vagy hideg?mert ugye itthon egyik sincs
.bár gondolom kanadában az a sok hó,ami leesett még karácsony előtt nem tudott elolvadni
szép napot mindenkinek