Új privát üzeneted érkezett!

Rik, én úgy tudom -18°C -tól már 1 év a szavatosság és nekünk -20 a fagyasztónk. A steril tejfagyasztó zacskón amiket vettünk a gyógyszertárban ez állt.

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Amica
itt is látni öregszem....
6 éve még igy volt,akkor még a gyerekosztályon volt az eloszto,anno ott dolgoztam...
Vendég

Nitta
nekünk még a régimodi hütöben levő fagyasztonk van,arra mondta...na tényleg öreg vagyok látom....
Vendég

Nitta!!sikerült!!!ügyes vagy!!!köszönöm szépen!!!

KépKép
KépKép
beus22

Nitta,
nekem két hétig volt erőm az örökös fejéshez.
Egyetlen egy zacsit tettem el és azt is kidobtam hat hónap múlva, de még utána 3évig szopott az úriember, együtt Jankával aki 2,5évesen választotta el magát. Jutott tej minden evés előtt a pocakba is fözelékbe is. :lol: Azt gondoltam, hogy ha tudok szoptatni úgyis lesz mit enni, ha nem akkor meg annyi tejet nem bírok összedobni, hogy sok-sok hónapra elég legyen. Így szépen lassan leálltam a fejéssel és beállt a szükséges mennyiség.
Most meg aztán pisilni sincs időm ennyi gyerek mellett, remélem Ágnes is sokáig szeretne szopizni és akkor minden ok.
Még nem kezdtem el a hozzátáplálást.
Akkor ne ijedj meg, ha pár hét múlva már nem érzed azt, hogy annyi a tej, mert most még nem csak az feszíti a ciciket. Szépen lassan kicsit felpuhul, lazább lesz és talán nem is lesz begyulladós. De tej lesz benne!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Én anno elkeseredtem, hogy biztos kevés, csak épp azt nem vettem figyelembe, hogy 4hónaposan 8kg-os gyerekem van és nyugodt, kiegyensúlyozott :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Gabó,
jobbulást! Sajnálom a Papád, jó lenne, ha egy kicsit visszajönne az életkedve. Szerintem is különben most nehéz időszak van, de nagyon remélem, hogy mire Pocaklakó megszületik, minden rendeződik!
Nektek is boztosanszépen elindul a szekér felfelé!!!

Beus,
nagyon helyes Vivi!!! Örülök, hogy jól vagy!
Az az igazság, hogy eddig, nem nagyon készülődtem. Vincétől ruha van elég, csak ágyat szeretnénk, de még mindig nem sikerült megvenni - nincs rá jelenleg pénz, de közben rájöttem, hogy ha sehogy sem sikerül, akkor Vince egy darabig az utazóágyában fog aludni, végülis, egész nyáron abban volt... persze jobb lenne valami végleges...
Pelust, meg ilyesmit most írtam össze.

Lehet, hogy hülyeség, de még január végén vannak vizsgáim és valahogy az van bennem, hogy azon legyek túl és utána mindent elrendezek. Remélem, Pocaklakó i segyet ért evvel az elképzeléssel és legalább február közepéig kitart.

Nitta,
lehet, hogy én rosszul tudom, de anyatejet 3-4 hónapnál tovább fagyasztva sem jó eltenni. Lányok, Ti erről mit tudtok?

Rik,
nagyon jól néztek ki a képen!

Mindenkinek puszi most, de mennem kell!!
Jó éjt!

KépKép
KépKép
esztermami

Lépek, szép álmokat!

Kép
Kép
Kép
amica

Szívesen csajok!!! Örülök, hogy segíthettem!!
Majd egyszer eljöttök egy kávéra és megmutatom hogyan kell kicsinyíteni meg berakni. :wink: :lol: :lol:

Rik, NEM VAGY ÖREG!!!!! Csak növekszik az a sok szar amit követelnek, ahelyett, hogy olyan dolgokkal foglalkoznának amivel kéne igazán!! Egyébként azt nem értem, hogy bűntetik azokat az anyákat akik bántják, vagy veszélyeztetik a gyereküket(persze teljesen jogos!!!) akkor ennyi erővel egyszer bevezetik, hogy a saját gyereked szoptatásához is végig kell csinálni ezt a sok vizsgálatot?? Vagy hülyén gondolkozok???? Ha már a saját gyerekednek adhatod a tejed és szépen fejlődik, miért nem adhatsz simán másnak??? Még a kórházban is a csapba öntik ha valakinek a babája kékfény alatt van vagy megfigyelésen és bead neki pohárba, hogy tejcivel etessék ne táppal, és ha marad belőle sok, akkor is kiöntik, mert nem adhatják oda másiknak, inkább tápot adnak neki. :shock: :evil:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Látom,
már a többiek reagáltak az anyatej eltevésre.
Amúgy Vince sohasem ette meg az anyatejes kaját, fogalmam isncs miért. Pedig szopizni igazán jól tudott és szeretett.

Na én is tényleg megyek, jó éjt!

KépKép
KépKép
esztermami

én ugy emlékszem,mikor a Réka született akkor sem adták már más babának az én tejem,csak az enyémnek.Egy cumisüvegbe kellett öntenem a lefejt tejet,és arra ráirták a Réka nevét,és éjjel nem hozták ki (akkor még)hanem azt adták neki.
Most meg nem adtam a Petrát vissza éjjelre sem,pedig vitték volna.. :wink:
Vendég

Na látom Esztermami is 4 hot ir.Hát nem tom most megzavarodtam...mondom turos volt mikor 6 honap után adni akartam neki
Vendég

Amica,
én mindenkinek hasonlókat kívánok mint ahogyan neked sikerült!!! Egyébként én sem fejek örökké, de amikor már nem bírom mert kockásra deformálódik mindkét mellem annyira fel vagyok punpálva, akkor muszáj!!!! Ja és nem szoktam üresre fejni, csak annyit, hogy megkönnyebbüljek, de most azt is muszáj!! És már lényegesen kevesebb tejem van mint egy hete, fel vagyok már valamennyire puhulva ahhoz képest ami volt.
Egyébként úgy néz ki a szükséges mennyiség nem áll messze attól amit termel a szervezetem :shock: , voltunk mérésen, Zoé megint dupla annyit hízott egy hét alatt és 2 cm-t nőtt :roll: :lol: :lol:

Esztermami,
de akkor miért írják rá a gyógyszertári zacskókra???

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

NA lépek,Apa bitorolni akarja a gépet....
Jó éjt cajok!!!Jot ne halljak senkiről!! :wink:
Vendég

Megjött Apa, úgyhogy elköszönök! Szép álmokat mindenkinek!!!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta:köszi mégegyszer!szavadon fogunk ugye Rik? :wink:
Jaj képzeld akárki hiv Vivi mindenkinek azt mondja szia Anita!!meghalok rajta! :lol: :lol:

Esztermami:megértelek hát addig csak várjon a kisteso!
hogy fogják hivni?lehet hogy irtad már :oops:

Jo éjt aki megy csicsizni,.

van itt még valaki?????????

KépKép
KépKép
beus22

Na röviden visszatérek,

Nitta,
biztosan helyes, ami a zacskóra van írva, nekünk tutira nem volt -18-nl hidegebb a mélyhűtőnk, ill. nem tudom.
Csak azért írtam, mert én valamikor nagyon sok anyatajet végülis kidobtam, mert nem ette/itta Vince, de ettől még lehet, hogy valamit én csináltam rosszul és biztosan úgy van, ahogy a zacskón.

Amúgy tehéntejet én a mai napig nem adok Vincének szinte semmiben - jó a palacsintatésztába kell egy kicsi, de próbálom kerülni, inkább krumplival, joghurttal és ilyesmivel süritek. Majd 2 éves kora után. Olyan érzékeny a bélrendszer, hogy jobb az óvatosság.

Beus,
egyenlőre a Janka Diánánál megálltunk, de néha elbizonytalanodunk. Szerintem a szülőszobán fog eldőlni :wink:

Na tényleg megyek aludni!
jó éjt!

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok cajok!

Na jol eltuntem, de ugyis tudjatok miert. Tegnapelott mentek haza az Anyuek, es most olyan ures a haz. :(
Meg az unnepek elott ugy terveztem, hogy azert be-benezek hozzatok, aztan ugy elrohant ez a 3 het, hogy csak kapkodjuk a fejunket. Az elso heten meg keszulodes az unnepre, utolso vasarlasok, csomagolas, sutes-fozes, a Bencenek ovi, es az unnepek meg pillanatok alatt emulnak. Azert persze nagyon jo volt, hogy itt voltak az Anyuek, csak szerettem volna kicsit nyujtani az idot.

Most utolag szeretnek mindannyiotoknak nagyon boldog, bekes, eredmenyes uj esztendot kivanni!!!

Az uj evben pedig remelem talalkozunk, mert kozben megrendeltem a nyari repulojegyunket, juni 19-en erkezunk Sopronba, es aug. 28-an jovunk vissza. :) Orulet, hogy mar ilyenkor meg kell venni, de ha jo aron akartam venni, es ugy, hogy a datumok es idopontok is megfeleloek legyenek, mar csak 6!! hely volt erre a jaratra.

Sajnos nem tudtam visszaolvasni, mert 3 heti a "anyag" meglehetosen tetemes, de a kepeket megnezegettem, es minden baba gyonyoru, es mindenkinel nagyon szep volt a karacsony!
Gabo!
Levi fejevel mi tortent? Az egyik kepen be van kotve.

Ha nem banjatok en is teszek fel kepeket, meg talan nem egeszen idejet multak a karacsonyi felvetelek. Mostantol pedig igyekszem gyakrabban jonni.
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
agi

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kicsit sok lett, bocsanat! :oops:

Kép
Kép
agi

Jó reggelet Cajok!

Ági!
Üdv 2007-ben!
Jó volt nézegetni a képeiteket.Kicsit visszahozták a Karácsonyi hangulatomat. :D
Biztosan nagyon jó volt,hogy anyudék veletek töltötték az ünnepeket.Szilveszteretek,hogy zajlott?
Még nem is láttam képet a párodról.Szimpatikus(na jó,helyes :oops: )!
Jó sok csomagot látok a fa alatt.Mit rejtettek? :D
Fátok megvan még?

Nitta!
Hidd el szükség van arra,hogy nagyon alaposan bevizsgálják a másik anyától kapott tejet.Most gondold el azt,hogy neked nincs tejed és te kapsz egy bacikkal,vírusokkal teli tejet egy másik anyától(akin nem látszik,hogy beteg lenne) akinek a gyereke ugyanezt kapja de ő sajnos már(nagy valószínűséggel) az anyaméhben fertőzött lett.Ez a szűrés azért is jó mert ha menet közben kiderül,hogy egy anya teje kórokozókat tartalmaz kikúrálhatják az anyát és a csecsemőjét is.De ha ez a tej már pár másik babát is megfertőzött a nem megfelelő szűrések miatt,háááát...... :(
Édes,mosolygós baba Zoé!Látszik,hogy kiegyensúlyozott.
Mennyit alusztok éjjel?

Beus!
Ne sajnáld,hogy nem láttad a kedvencünket.Ezek nem voltak olyan érdekes részek.A vendégek biztosan érdekesebbek voltak. :D

Gabóca!
Jól vagy?Levi jól van?

KépKép
eszti76

Ági!Már nagyon hiányoztál,de a szülők az elsők pláne ha ilyen keveset látod őket!!
Gyönyörűek a képek nagyon csink vagytok rajta és végre a férjedet is láthatjuk!Szép kiálású ember!Mennyi aji a fa alatt szűz anyám!!Bírták a fiúk botogatni?
Csoda szép lehet a házatok már csak ebből akis részből ítélve is!!
Levi feje szenteste kicsit megrepedt Anyósnál futkorászott az uncsitesójával és bevágta a szekrény fogantyújába) egy öltéssel öszefogták neki meg kapott tetanuszt!

Eszti!Köszi jól vagyok már nincs semmi bajom ez úgy látszik ilyen 1-napos volt!Kicsit kapar a torkom,de ennyi!

Mikor Levi született én is jóhiszemüen vittem a tejcit be,hogy adják oda olyan babának aki nem tud szopizni és azt mondták nem lehet öntöttem ki!Persze megértem őket,hogy nem szívesen adják másnak a másét!
Na lépek előkészítem az ebédte!!
Vendég

Olvastátok,hogy 2007-lesz az idei legmelegebb év?
Vendég

Sziasztok!!!
Ági
de nagyon vártunk már!!!!
Nagyon szépek a képek,és szerintem mindannyiunk nevében is irhatnám,hogy sose elég belőlük. :lol: NAgyon szép kis család vagytok,és tényleg szimpatikus...a férjed!!!!!A gyerekek meg nagyon helyesek!!!!Szép a ház is.És mennyi ajándék!!!Huhu!!!!
Mindenki megkereste a magáét???
A Szilvesztert hol töltöttétek????Anyudékat bizti nehezen "adtad fel",de milyen jo lesz ha Te is jössz haza,taliztok jooooo sokat!!!! :lol: 8) Nyár lesz!!!!!!Juhéj!!!

Eszti
nem válaszoltál arra hogy mikor leszel ott a Katusnál???Olyan jo lenne veled is talizni végre!!!!!!Már rég láttalak!!!Veroék is jönnek???
Szegény Katushoz invitálok mindenkit bocs Katus!!!!

Esztermami
nagyon szép neveket választottatok!!!A barinőm is Jankát szeretne ha lánya lesz,mert Jakatics a vezetéknevük,ahhoz tők jol passzolna. :wink:
Ez szerintem mindenkivel ugy van,hogy a szülőágyon bizti a névválasztás,na meg amint meglátod a babót!!
Vendég

Szia Gabó!!!
Örülök,hogy ilyen gyorsan javulsz!!!Azért ne dolgozd a konyhában magad halálra.Pihizz még!!!!Mégiscsak lázas voltál!!!!!!!!!!!
Vendég

Rik!
Fogalmam sincsen mikor tudok lelépni"ebédidőre".Az biztos,hogy nem akkor amikor az ebéd ideje eljön.Talán 3 körül.Vagy 4 kor lelépek és akkor már nem megyek vissza.Valóban jó volna találkozni így kb 10 év után. :D
Nem tudom,hoy Veroék jönnek e?Majd megkérdezem tőlük.
Nem tudtam kideríteni,hogy hol fognak Kópházán épülni házak amik 200m-re vannak a buszmegállótól és bolttól.Sejtésem ugyan van de az csak sejtés.
Szóval a nagyobb gyerekek egy ilyen bababuliban már unják a banánt? :D

Gabóca!
Örülök,hogy jól vagy.
Mit fogsz főzni ebédre?

KépKép
eszti76

Anyósrádió már bemondta,hogy rohadt meleg lesz a nyár. :?

KépKép
eszti76

Sziasztok!

Először is Dávid azt üzeni,hogy köszöni a sok bókot.Azért nagyon ne dícsérjétek,mert elbízza magát!!

Nem is tudom már melyikőtök mit kérdezett:
Igen ,Dávidnak kint van már mind a szemfoga is.16 foga van.
Másik válasz,azt hiszem azt Rik kérdezte.Lakásunk van,sajnos nem házunk.De takarítás szempontjából elég nagy ez is.Egy gyerekkel még bőven elég.

A malacot úgy süttettük.És gondolom így bevagdosták a hátát kockásra.

Katus:O.K.Mikor is nyissam az ablakot a teának,szerdán??
De szoktunk talizni,a bajaiakkal,csak a topik halt meg.Most is szervezek egyet jövő hétre,csak e-mailbe tartjuk a kapcsolatot.

További szép vasárnapot.Csak főzzetek finomat,mi megyünk Attila napra halászlére

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Csajok nem tudtok valakit aki telefon függetlenitéssel ????????????????foglalkozik

KépKép
KépKép
beus22

jaj nem igy akartam.mindegy!!

Ági:nagyon szépek vagytok a képeken!sugárzik rolatoka boldogság!!és agyerekek is nagyon szépek!biztosan jo volt hogy anyudék ott voltak.de hamarosan ti is jöttök haza!már nincs messze!!! :lol: :lol:

Gabo:örülök hogy jobban vagy,azert pihenj ám ne hogy elkapd !

Szeszike:szépek vagytok ti is aképeken!és micsoda nagyfiu Dávid :shock: fincsi halászlé--jo étvágyat! :P

Eszti:oké akkor nem bánom hogy nem láttam! :lol: majd legközelbb! :lol:

KépKép
KépKép
beus22

Sziasztok!

Agi!

Nektek is nagyon boldog uj evet. Nagyon jok a kepek! Mi majd jul.23-an megyünk haza elöre lathatolag 2 hetre. De par napra szeretnenk lemenni a Balcsira is. Remelem iden is lesz babatali es ujra tudunk mindenkivel talalkozni.
Hol dolgozik apukad? Ismerem valahonnan, de nem ugrik be. Matav?

Eszti!

Par napja kerdeztem töled, hogy hol voltatok a Balcsin meg mennyiert, de biztosan atugrottal rajt. Megirnad?
A kepen meg igen anyukammal van Lara.

Viol!

Nagyon edes Dorka a kepeken, föleg az elsö baromi dögös. :D

Erika!

Aliznak jobbulast!

Gabo!

En sem olvastam a karacsonyi irasaitokat, de most egy - ket hozzaszolasbol olvasom, hogy mennyi minden törtent veletek. Remelem az ev többi napja sokkal - sokkal jobb lesz. Fel a fejjel. Apukamnak is volt 5 eve rosszindulata prosztata daganata, mostanra makk egeszseges.

Engedjetek meg nekem is egy kepet Lararol. Kép Fürcsi utan :)

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!Hú mennyit irtatok :shock:
Katus!Mi is mehetünk szerdán?
Viri örülne a gyerek társaságnak,ő szívessen eljátszik kicsivel is meg naggyal is :P
Ági!Nektek is boldog új évet!Szépek vagytok a képeken.
Nitta!Zoé igen aranyos kisbaba.
Eszti!Jó volna már találkozni :P

KépKép
kola2

Reni!Lara a kis jókedvű :P Mindig ilyen?

KépKép
kola2

Beus!A sageem telefonról van szó?

KépKép
kola2

Reni:jaj de tündéri Lara-hogy vigyorog.nagyon édes!!!! :lol: tiszta apukája sztem!

Zsani:igen arrol a sagemröl meg egy nokiárol van szo :D tudsz valakit?????
hozátok el Virit :lol:Az elöbb mondtam Vivinek és teljesen bevan már zsongva :lol: :lol:

KépKép
KépKép
beus22

Reni!
Nem felejtettem el csak nem tudtam hova is tettem az apppartement tulajának névjegykártyáját.De meglett!Most!2 perce! :D
Szóval!Balatonfüreden voltunk ebben a házban:
Kép
Itt vannak sima(légkondis)szobák és appartementek is.
Mi szobában voltunk ami a fő szezonban 10000 pénz volt/éjszaka.
Füred amúgy is a szívem csücske mert ott este is nyüzsgés van.A strandja pedig szupi.
Aki üzemelteti:
Erdélyi Béla/Tel/fax:0036 1 364 21 38
mobil:0036 20 4610 470
másik mobil:0036 70 7798526
Ez a Budapesti elérhetősége.

A Balatonfüredi:
Tel/Fax:0036 87 480 280
Mobil :0036 20 461 0470
Mobil :00 36 20 5370 851

A ház kb 80 méterre van a strandtól.

KépKép
eszti76

Van e-mail címe is:
erdelyibbhv.hu@freemail.hu

KépKép
eszti76

Eszti
akkor 4 körül gyere Te is ,és talizunk!!!!!!!!
Vendég

Hello mindenki!

Eszti,
én avval egyetértek, hogy szűrjék ki a betegségeket, csak az nem tetszik, hogy nem csinálják meg itt a kórházban, hanem össze vissza kell szaladgálni, és hetekbe kerül mire megjön az eredmény. Emiatt naponta literek mennek a csapba a kórházban, pedig valaki biztos iszonyúan örülne neki.
Az alvás egész jó éjjel, este 10-11 -ig tankol, szinte óránként eszik, aztán alszik 5-6 órát, viszont reggel már fáj a pocakja és hajnalban tornászunk egy darabig mire sikerül kakit produkálni, aztán megkönnyebbül. Csak hát ilyenkor a sírás miatt nincs alvás nekünk se kb 2 órát, így Gyula ha délelőttös fáradtan megy dolgozni. Olyan is volt a napokban, hogy este 11-től másnap délután 2-ig nem volt kaki, hát ne tudd meg milyen oroszlánüvöltés volt nálunk. Ilyenkor nekem is fáj, annyira látni, hogy szenved. De szerencsére ilyen még csak 2-szer fordult elő. Egyébként nagyon vidám baba.
Nektek Szonja pocakfájós baba volt??? Meddig szokott ez tartani?? Mit lehet adni neki ha muszáj???

Beus,
Gyulának meséltem Zoé mennyire érdeklődött a kis Vivi hangja után amikor kiabált a mikrofonba. :lol: :lol: :lol: Hát valami eszméletlenül jópofa kiscsajod van!!!!

Ági,
Nagyon szépek vagytok!!!

Reni,
Larameg egyenesen eszméletlen ezen a fotón!!! :D :lol: :lol: :lol:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Eszti!Csirkét paníroztam(csirkemániákus vagyok)rizzsel!
Idén is ide mentek nyaralni vagy valahová máshová?

Jól vagyok pihiztem a Levikével étvágyam is van szal használt a bogyó nameg az esti kufirc is!

Reni!Beszarás milyen édes Lara ezzel a frizkóval!Kis mosolygós!! :lol: :lol: :lol:
Remélem a papa belemegy a műtétbe,de 70-felett nem hiszem,hogy vállalkozni fog rá!!
Vendég

Ja igen és Zoé babának Boldog Hófordulót!!

Eszter!Nekem is nagyon tetszenek a nevek amiket kiválasztottatok! :lol: :lol:
Vendég

sziasztok cajok!

nagyon szépek a fotók,szerintem is csak nyugaodtam rakja fel mindenki,amit akar,mi meg nézegetjük szívesen. :lol: :lol: :lol:

nitta
és meggyógyult a cicid?használ az antibiotikum?én is eyg évet tudok a tejfagyasztásra.nálunk szecsőnek lehetett volna adni(ő 11 hónaposan már csak reggel kapott,mert csak arra telt meg,egy éves korára meg már akkor sem),de mikor elővettem a fagyasztóból nem itta meg.nem volt túrós,de "büdös",nagyon furcsa szagú volt kiengedés után.igaz,ő a tápszert sem itta meg.mírával fagyasztottam megint ész nélkül,vele meg sokáig volt tejci,így az azért ment a budiba.zórával meg már nem fagyasztottam.nekem viszont muszáj volt fejni,mert kicsi a cicim és nagyon feszült mindig.
gabó
én is szarul vagyok-fáj a fejem,bedugult az orrom,kapar a torkom.remélem nálam is csak egy napig fog tartani :wink: .délelőtt meg míra is lázas volt,de nem fáj semmije,majd meglátjuk mi lesz vele.
andi
adok én kenyeret,akár minden nap,csak legyen itthon a sütő!!!gyertek minden héten!!! :wink: :lol: :lol: :lol: és a veszekedést ne mondd!!!sose jó semmi egyszerre mind a hármuknak,valamelyik mindig kilóg a sorból,ellenkezik,hisztizik. :twisted: :roll: :wink: .most a nagyok mesét néznek,zóra meg tombol :lol: :lol: :lol: -a nagyok meg haragszanak rá,mert nem hallják :lol: :lol: :lol: (de a shreket nézik ezerszer látták már,kívülről tudják,de azért veszekednek zórával :shock: )
beus
akkor jöhet a pocakos fotó(te is lehetsz olyan cukipofa a képen,mint vivi :wink: :P )
eszter
nálunk nem igazán volt olyan finom kenyérillat,szegény gép olyan hamar bedöglött.kicsit mindig éreztem olyan "újgépszagot".
ági,reni
arra felétek van hó,vagy hideg?mert ugye itthon egyik sincs :wink: .bár gondolom kanadában az a sok hó,ami leesett még karácsony előtt nem tudott elolvadni

szép napot mindenkinek

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

ja,nitta
espumisan cseppek voltak (igaz majd 7 évvel ezelőtt)amit szecsőnek javasoltak.biztos most is van valami csepp hasfájás ellen.

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Cajok itt vannak a képek -én mint bálna- :oops:
sz@r lett a minöség mivel tükörböl van de valoszinüleg jobb is :lol: :lol: Kép Kép

KépKép
KépKép
beus22

Sziasztok!

Nitta, nem irigyellek a mellgyulladásért, ezek rossz emlékek nekem.
Ha visszaolvasol a topik legelejére, Ábi akkor volt pár hónapos, írtam mennyit szenvedtem. Szinte minden héten be volt gyulladva a mellem. Annyi tejem volt, hogy meg akart venni az Állami Gazdaság :lol: Napi 1 litert fejtem, és esélyem sem volt a nem fejésre, mert azonnal begyulladt.
Ábi első naptól átaludta az éjszakákat, nekem mégis be kellett állitani az órát éjjelre, hogy fejjek, különben reggel úgy ébredtem, hogy valaki téglát rakott a mellkasomra, és tócsában fekszem.
Hugom egyszer beszélgetés közben végig nézte, ahogy 4,5 dl tejet lefejek egyszerre, szegény a végére majkdnem sírt, hogy Zsanett hagyd már abba.
Nekem az elején a kórházba vitték, aztán amikor felemelték az árát 1800/Literre, akkor nem kértek többet. Néhány kismama a kórházból kinyomozta a tel. számomat és felhívtak, hogy adjam nekik. Végül Ábi egy évas koráig adtam tejet, addigra sikerült annyira elapasztani, hogy csak neki legyen elég. Így is 26 hónapos koráig szopott.

Na ez jó hosszú lett.
Már előre félek, mi lesz ha ennél a bébinél is ennyi tejem lesz. Persze szép dolog másik babának anyatejet adni, de nekem ez jó sok szenvedéssel járt.

Kép

Kép
ábibaba

zsanett
szia!most először a rosszulléteken legyél túl,majd ráérsz ezen agyalni... :wink: .majd ábi besegít a kistesónak.szecső amikor míra született nem kérte,most zóránál meg volt,hogy ki is szívta(amit kifejtem azt is megitta),míra meg beleszagolt csak

beus
ez igen!!!szép nagy pocak!!!remélem kihúzod addig,amíg szeretnéd(ill berkes)

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok!

Zsani!

Lara tenyleg szinte mindig ilyen kis vigyorgos. Tegnap du. letettem aludni olyan 4 ora körül es 7-kor meg mindig aludt, gondoltam most mar muszaly lesz felebreszetni nehogy bealudjon az ejszakban es hajnalban akarjon nekem jatszani. Gondoltam felkeltem es mar vartam, hogy bögjön egy sort es mikor ramnezett elkezdett nevetni. En valoszinü bögtem volna a helyeben ha felkeltettek volna. :)

Eszti!

Nagyon köszi az infot! Füred nekem is nagyon tetszik. Meg egy kerdes nem volt nagyon zajos a környek? Tudtatok aludni?

Nitta!

En 6 honaprol tudok, hogy addig lehet eltartani a tejet. Nekem is volt am 1 liter a hütöben gondoltam majd en is fözök belöle. Na az összes a kukaba landolt. Egyszer föztem valamit es az olyan büdös lett es olyan sz@r izü, hogy majdnem elhanytam magam. De azert lelkileg jo volt tudni, hogy ha valami törtenne egy kicsi tartalek van lefagyasztva.

Beus!

Uh, szep nagy pocid van. :) Es Lara tenyleg tiszta apja. :)

Szemizo!

Nalunk sincs ho, meg ezen a telen nem is volt, söt talan meg melegebb van mint otthon. Ma tiszta tavaszi idö volt.

Kép
Kép
reni76

Szia Csilla,
igazad van. Bárcsak már elmúlna :(
Egészségesek vagytok?
Kenyérsütő?
Mostantól megyek párszor Pestre, Pindúr is ott fog születni.
A Baross utcában van a kórház, ti merre laktok?

Kép

Kép
ábibaba

beus!Mekkora pocid van már!!!!!Mikor mész dokihoz?

szemizo!Neked is jobbulást remélem nálad is ilyen hamar lefut és Mírának sem lesz semmi!

Képzeljétek vettünk Hatos meg Skandináv lottót(ebből 5-heteset).
Ugye ma húzták a hatost 4-közvetlenül mellé és egy találat.Alig voltam idegbajos!!Szidtam azt a sok ökröt milyen béna kezük van!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Na,de majd jövő héten!!
Vendég

akkor várlak szeretettel!!!!mi a XIX.kerületben,kispesten lakunk,közel a 3 metró határ úti megállóhoz.meg majd meglátogatlak a kórházban :wink: (ha szabad).jól vagyunk,bár míra lázaskodik,de nem fáj semmije,azért azt hiszem holnap elviszem orvoshoz(itt tüdőgyuszi járvány volt-van,nehogy később gáz legyen).meg az én orrom is eldugolt,fáj a fejem,torkom.de a többiek jól vannak,sőt apa még dolgozik is(vagy ő ezért nincs jól...? :roll: :wink: :lol: ).kenyérsütő szervízben,kb 2 hétig üzemelt,de nagyon hiányzik.szerintem még spórolni is lehet mellette,mert nem jártam boltba sűrűn,ha meg megyek 2 naponta kenyérért más hülyeséget is megveszek.kedden kell telefonon érdeklődni,remélem jó lesz,vagy kicserélik,vagy...
meddig akarsz dolgozni?még befejezed ezt az évet a "gyerekeiddel"?vagy rosszul emlékszem,hogy oszt főnök is vagy?ábi várja a kistesót?

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

reni
és biztos mások tudják,én kicsit butuska vagyok,hol laktok?mármint vannak hegyek?szóval hogy kéne ott hónak lenni már ilyenkor?mert épp ma néztünk sielést atv-ben,ott is épp csak a pályán volt hó.akkor most tényleg megőrült a világ...

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

gabó
köszi.most is lázas,ill melegszik,majd holnap dokihoz megyünk

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo