Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

irtam kb anyit mint még soha és megszökött!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!de hova? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: vááá nem birom elöröl irni!!

minden betegnek jobbulást!pihenjetek nagyon sokat!!!!!
mennek a gyogypuszik!!!

KépKép
KépKép
beus22

ja, az "avatar" képét már én is próbáltam kicserélni frissebbre, de nem tudtam, mert én sem tok olyan minire kicsinyíteni. hogy ezt, ami most van, hogy csináltam, szintén nem emlékszem... :shock: :oops:

KépKép
viol81

Eszter!Köszi mindjárt megmérem magam,mert igen meleg a homlokom.
A mosással végeztem,de a derekaim is bedurrant tetőtöl talpig sajog mindenem!
Pihenj is csak sokat hisz nemsokára már négyen lesztek!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

na, én is dobok képet.

az első különleges. :D erre a testhelyzetre képzeljetek rá egy sexy hálóinget... :D ezzel a tekintettel csábító, mi?? :lol: hogy kitől láthatta???? :D
Kép

a mozgásban pedig itt tart :)
Kép
Kép

KépKép
viol81

Katus, jan. 18-án vizsgázik a Peti, aztán 30 óra vezetés, és ha megvan a C, kezdődik az E-s tanfolyam. Kb április végén lesz kész mindennel.

Gabó, hogy vagy??

Ha Alíz meggyógyul, mi is elmegyünk szerdán. Ha lehet....... :wink:

Erika

Kép
Kép
nercsi

erika,
miért kell ilyen sokfajta jogsi a petinek?

KépKép
viol81

Viol, biztos az anyukájától látta.... :lol: :lol:
Nagyon édes, és nagyon ügyes. Alíz is imádott a hordozóján játszani.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Mert így több lehetősége van elhelyezkedni. Nyáron, mikor munkát keresett, sok helyre kerestek ilyen jogsikkal embereket.
Aztán most a soproni munkatársaival mennek együtt.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi:te egyszer még régen kérdezted hogy vitnyédi vagyok-e?igen.miert?????
nagyon szépek vagytok a képeken!!!és Aliz mekkora márrr :shock:

Viol:de helyes Dorka!és hogy nől basszus!!!!apos mondta hogy micsoda szp meg nagy már! :lol: kamerával mi a helyzet?

Gabo:remélem jol vagy!!!és nem vagy lázas!!ugyeeE???????van hir a tütütökröl?és a mosogépröl?mikor lesz jo?basszus kzzel mosni nem lehet egy leányálom :?

Hajnus,Eszti:este 7kor kedvenc müsorunk,elne felejtsétek!!!! :lol:

Csilla:hüü ennyi minden elromlott...talán jo lesz a kenyérsütötök!!!

Katus:nem raksz fel képeket a tütüröl?olyan szép!!

Esztermami:pihizzél sokat amig lehet :D Vince várja a kistesot?????megvan már neki mindene?,

na még egy csomo mindent akartam de nem tudom már mit..

KépKép
KépKép
beus22

erika,
ááá, tőlem biztosan nem láthatta!! :lol: dehogyis!! :lol: én itthon végig gombos csíkos pizsiben, zokniban alszok, sosem felszem el így az ágyon, hanem összekuporodva, vagy férfiasan!! :lol:

és peti állást akar váltani? vagy csak a biztonság kedvéért, hogy meglegyen, ha valamikor valahova kellene?

KépKép
viol81

beus,
óóó, gyula mindig dícséri dorkát, pedig amikor kiérek vele a strandra, mindig alszik!! :lol:
kamera megvan, veszek is fel vele. egy dvd-t már megírtunk, de azt nem nálunk, hanem gábor munkatársánál. az ő gépükön simán fel lehetett tenni. aztán volt itt egy számítógépes pasas, azt mondta nem tudja miért nem engedi feltenni, mert a gépünk elég jó hozzá, és a monitor is elég, és usb csatlakozással is sikerülnie kellene. jövő héten remélhetőleg megérkezik a másik kábel és hozzá kártya, azzal is megpróbáljuk. de ha így nézzük, hogy a gép elég jó hozzá, akkor nem biztos, hogy az új kábel lesz a megoldás, szóval nemtom. most már jó lenne, ha megoldódna valahogy.

KépKép
viol81

én is rakok fel képet ha nem bánjátok.
Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
beus22

beus!!!
nem bánjuk!!! :P :P nagyon helyes vivi!! :P sztem ezeken tök rád hasonlít!

KépKép
viol81

beus!Szarul vagyok,de túlélem most ettem két narit meg egy kiwit!
Lázam eddig nem volt!!
A tütü talán jövő hétvégére,de én nem bízok benne!A mosógép meg.....isten tudja!

Viol!Ilyen beállással könnyen le fogja venni a lábukról a fiukat. :lol: :lol: Egyre jobban apukája nem?

Nercsi!Szarul!És Peti most hol melózik?Egy darabig kint volt osztrágba ugye?

Nekünk az az év nem kezdődik jól nemrég telefonált apukám,hogy a papánál rosszindulatú prosztatarákot diagnosztizáltak.A doki azt mondta,hogy lehet pár hét,1-év,2-év nem tudja!Nagyon bevan fordulva főleg,hogy a mama sincs!
szarul végződött az év miért is indulna jól!! :twisted: :twisted: :twisted:
Úgy látszik ez az én sorosm,hogy sorra jönnek a rossz dolgok! :x :x :( :( :(
Na nem panaszkodom tovább!!
Vendég

Ó micsodi édi-béni ez a kis Vivi!! :lol: :lol:
Vendég

gabó,
sajnálom.... :( ez tényleg roszul indul... de bizakodj!!!
neked pedig jobbulást!
hát nem tom apukája-e. én nem látom, hogy melyikünk lenne jobban. :oops: :P

KépKép
viol81

jaj Gabo!sajnálom nagyon :( :( tényleg nem indul fényesen ez az év.de biztosan jobb lesz ám!!!

KépKép
KépKép
beus22

Sziasztok!

Gabó-sajnálom, hogy rosszul kezdődik az év.

Katus-Kincső szerdán kapja az oltást, attól vihetem gyerekek közé? Ebben elég tájékozatlan vagyok. Nem fertőz oltás után Nyuszifül? Légyszi, írd meg priviben, hol laktok.

Valahogy ma olyan fáradt vagyok egész nap, majd leragadnak a szemeim. Lebontottuk a fát, tök üres a helye, fura.

Megyek gyönyörködni, apa elvarázsolta a lányát, édesen játszanak együtt.

Anikó

Viol, Dorka nagggyon szupi!

Kép[/url]
quito

Beus, egy barátnőm lakik Vitnyéden, Horváth Katalin, egy bátyja van, a Peti. A templommal szemben laktak. Vagyis a szüleik még mindig ott laknak.
Vivi nagyon helyes! Milyen huncut az uccsó képen!! Édes!!

Gabó, remélem azért jól alakulnak a dolgok. Sajnálom a papádat!

A Peti most is kint dolgozik, csak így több a lehetőség. Egyenlőre nem akar felmondani, de sosem árt ha több lehetősége van.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi:nem mondod komolyan!!!!az unokatesom a Kati meg a Peti!!
kicsi a világ!!! :lol: :lol:
bár sajna nem voltunk tul joban soha mert a szülök testvérek és soha nem jöttek ki egymással.de azert ha talizunk beszélünk!!

férjed mit dolizik és hol?közel van ?

KépKép
KépKép
beus22

Beus!
Köszi,el is felejtettem a nagy takarításban a kedvencünket.Így viszont,hogy szóltál nézem is.
Szép kislány Vivi.Nyúlott ugye?
Jól vagy/tok?

Gabóca!
Jaj de sajnálom.Sok,sok lelkierőt kívánok nektek.Papa tudja?
Te meg gyógyulj meg!A mosónőknek nem szabad ágynak dőlni! :D
Iszonyú k@k@ lehet kézzel mosni.Emlékszem amikor otthon csak a tárcsás mosógéppel tudtam mosni az milyen macera volt.De kézzel......háááát,minden elismerésem!
Levi jól van?

Anikó!
Ugyan nem tőlem kérdezeted de válaszolnék.A te Kincsőd nem fertőz de azért ügyelni kell arra,hogy ilyenkor ő ne kapjon el valamit másoktól.

Csilla!
Szereted a sülő kenyér illatát?Én nagyon.A férjem nem! :cry:
Remélem minél hamarabb érezhetitek újra!

KépKép
eszti76

Beus, a lagzijukon voltál? Ott talizhattunk!! :lol:
A Peti Eisenstadtban dolgozik, a Kastnernál van árugyűjtő.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Köszi lányok arik vagytok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát ez volt az uccsó adag amit kézzel mostam ki bár ezt mondtam multkor is!

Nadine!NA milyen újra olvasni?Én most speckó apát látom benne jobban!

Ma lesz az egyik kedvenc filmem A Függetlenség napja!!!
Bírom az ufós filmeket!
Multkor láttam a fürdőablakból egy világító pontot ami ide -oda cikázott és változott a színe!! :shock: :shock: :shock:
Vendég

Sziasztok!

Viol,
a képeket én Picture Managerbe szoktam átméretezni, de lehet akár Photoshop-ba... vagy kisebb százalékot adsz meg 100-nál vagy ha képpontot írsz be is jó, írj be valamit hasra ütve és kitapasztalod mekkorát kicsinyít. Remélem tudtam segíteni. Ha már valaki írta akkor bocsi csak átfutottam a szövegeket. Dorha tündéri, amint látom a különleges séró kezd nőiesedni :lol: :lol: :lol: .

Gabó,
Fel a fejjel!!!! Egyszer fennt, egyszer lennt és ti most sokat voltatok lennt, tehát most már jön a fennt ami nagyon magas lesz!!! Zagyva vagyok, de én csupa jót kívánok és hitet!!! Egy idős nő aki Pesten a Szintézis Szabadegyetem fővédnöke és egyébként író(Szepes Mária), azt mondta: ha van hitünk, óriási hitünk a jóban, akkor minden rendben lesz, mert pozitív energia vesz minket körül, de sajnos ez fordított esetben is igaz, tehát a félelmeket le kell küzdeni, mert megcsináljuk magunknak a rosszat. Ki tudja talán van benne valami, bízzál benne, hogy nem vár több kellemetlen váratlan nyavaja.

Puszi!

Reggeli mosoly Anyának :) Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Itt vagyok én is....apa végre elhagyta a tetthelyet!!!!! :lol:

Gabó
vigyázz magadra,nehogy elvigyenek az UFO.k!!!!!!
Mi van veled??Elkaptad a betegséget a Levitől?????
Bujj ágyba,pihenj egy kicsit!!!

Beus
nagyon helyes kislányod van,és tiszta Te vagy!!!!!!!
Magadrol nem tudsz feltenni pocis képet????Mekkora pocid van????
Hogy érzed magad????

Szeszike
Szia!!!!!!
Tényleg régen irtál nekünk!!!!!Nagyon jo képeket küldtél magatokrol!!!!!!!Szép a lakásotok is!!!(vagy házatok??)

Viol
remélem nem kapja el a csajszi a bárányhimlőt!!!!Szoritunk,azért még kicsike hozzá!!!
Olyan jo lenne talizni Veletek is,kár hogy nem tudsz(mersz)eljönni a Katushoz!

Cajok,akkor mindenki 4 körül megy csak a Katushoz???Nem késem el????

Eszti
Ott leszel még amikor mi megyünk????Vagy Te mikor mész???Nagyon rég láttalak Téged is. :cry:
A fogam köszöni ugyanugy van.Nem fáj amugy!!!(csak ha megnyomom/ne nyomkodjam,tudom/)

Nitta
kisebb százalékot adtam meg igen,már 10%nál voltam,és ott sem adta be.Annál kisebbet meg minek tegyek ide?????
Vendég

Kép ekkora a kép és nem teszi be....
Vendég

már nem is látszodok rajt a Petrussal,tök gáz ez igy....
Vendég

Gabo!

Sajnälom a nagypapädat, de fel a fejjel! Szomszed bäcsinäl, aki anyukämek szomszedja, es nekem mäsodik nagypapäm, kb 6 eve diagnosztizältak prosztata räkot, ugyan ezt mondtäk neki minta a te nagypapidnak, tehät van remeny.

Viol!

Pär het mulva rendezek meg egy teadelutänt, hogy jöhessetek Dorkäval!:)

Aniko!

Ha neked jo, gyertek el hetfön delutän, akkor jönnek Amicäek is, persze jöhetsz szerdän is, de mint irta Eszti nehogy Nyuszifül kapjon el valamit. Mäte ilyenkor mindig kicsit färadtabb nyügösebb volt. :(

Eszti!

Teged is värlak nagy nagy szeretettel!:)

katus78

Nitta!Köszi a fel a fejjel tanácsot!Megpróbálok jól hozzá állni az élethez!
Gyönyörű mosolya van Zoénak!!!!! :lol: :lol:

rik!Először apa volt "beteg" aztána Husi most meg én!Végig megy rajtunk ez a szar!Bár bevettem egy Algopyrint és sokkal jobban vagyok!
Jaj azért bírnám ha taliznék egyel!! :lol: :lol: :lol:

Katus!Igen tudom,hogy ezzel el lehet élni csak ugye Szeptemberben halt meg a mama és nagyon elhagyta magát nem is igen akar élni és ez nagy baj!De meglátjuk mi lesz!!
Majd csináljatok képeket jó??????????????????
Vendég

Rik,
melyik programban próbálod??? Kéne vágást csinálni, hogy a fölös részt levágd a képről, csak ti maradjatok rajta. Másrészt meg nézd meg kicsinyítéskor hogy hány pixel széles és magas? mert kikötés, hogy nem lehet nagyobb 80-nál. Ja és ha 6 kb-nál nagyobb se jó, akkor meg módosítani kell azon is. Próbáld meg, de ha gondolod és iderakod a képet nagyba, szívesen megpróbálom. Nem ígérem, hogy sikerül, de talán.

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nercsi:nem voltunk a lagzijukon!de már lehet hogy vitnyéden összefutottunk :lol:

Gabo:fel afejjel!!minden rendben lesz!!

Nitta:de szép Zoé :lol: jaj és hogy vigyorog :lol: nagyon édes!

Eszti:köszi igen nyullott Vivi most elég sokat :lol:
sajna én lemaradtam müsorrol,pedig én figyelmeztettelek :lol: vendégek voltak :? jo volt????

Rik:köszi vagyogatok! :lol: nekem sem sikerül az avataros kép.már vagy százszor probáltam!de nemm negedi

KépKép
KépKép
beus22

Gabo!

Ok :) Majd fotozom!
Sajnälom szegeny nem lehet neki igy egyszerü.:(

Jobbuläst nektek, Levi, hogy van? Mikor lesz a film, en is szeretem? En nem szeretnek talälkozni egyek sem! :?
Az a kedvenc reszem a filmben mikor a Will Smisch(nem tudom hogy kell irni :oops: ) beb@sz egyett az ufonak! :lol:

Beus!

Nagyon aranyos Vivi! Tenyleg olyan jo lenne egy pocis kepet nezni rolad/tok!:)

Hello Anita!

Haläl jo fej a kis Keszeg!:) Hät igen tenyleg a te fiad!:) Nem semmi, te meg milyen soväny vagy!
Hät a kepek csalnak, Mäte nem az a kimondott nyugott fajta, pörög egesz nap, mit aki valami gyorsitot vett be.:)Nem baj, csak beteg ne legyen!
Mi van a bajai topikkal, ti nem szoktatok mär talälkozni?

Värunk szerdän benneteket is, de ha nem tudtok jönni 4kor nyisd ki az ablakot küldünk teät. :wink:

katus78

Beus,
megpróbálom a tiédet is ha gondolod!!!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta:köszi az jo lenne!!!elaltatom Vivit aztan felteszem ide nagyban.jo?ha leszel még.pusz

KépKép
KépKép
beus22

Nitta küldök itt képet,ezt persze vágni is kell,vagy mindegy ahogy tudod!!!!
JA és a Petra ma már többször hasmenéses kakit produkált,most meg melegebbenk is érzem,csak az a hülye hőmérőzés nem volna.Azt nem birja,visit, le se tudom fogni!!! :cry:
Vendég

Én is megyek fürdök...aztán visszajövök megnézem a képeket.

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Kép
Vendég

Itt még hosszu a hajam,és sötétebb....

Mirama
merre vagy???Mizujs veletek??Nem jössz randzni a Katushoz???
Vendég

Rik,
ez 80x69-es, be kell hogy tegye, csak az a baj, hogy elég messze tartod magadtól Petrust, így nem tudok nagyítani jobban rajtatok.
Remélem nincs baja a csöppségnek!!! A lázmérő már nekem is a rémálmom!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Ezt betudod tenni?küldöm a jelszom privibe!!!Köszi!!!
Vendég

Nitta
elküldtem.
Mi van a tejcsivel????Olvastad amit irtunk????Irtam lehet eladni rászorulo baboknak.Koraszülöttekenk pl.Orvosi vizsgálat tüdöszürö kell,és mindnnap értejönnek házhoz.Pénzt is kapsz érte,plusssz segitesz is egy babán. :wink:
Vendég

csajok, s.o.s. :!:
annyi a hozzászólás és egyik kölyök mindig balhézik :oops: :evil: :evil: :evil: :evil:

katus,
hétfőn nics kedvetek hozzánk jönni? márton attól félek megint bevágja az unatkozós pofát, de akkor megharapom :roll: , itt meg akad játék máténak is.
anikó, akárhol találkoznánk persze jöhetsz te is :wink:

az össznépi teadélután:lol: szerdán lesz?

csilla, ma katasztrófa az összes gyerekem, akkora a fejem mint néha a tiéd szokott lenni amikor szecső elengedi magát :lol: :lol: :lol:
sütsz nekem kenyeret ha egyszer végre meglátogatlak?

eszti,
jól vagyunk, oviba járnak, kicsit nehezen indultak szünet után, de már vannak barátaik. (mivel egy csoportba járnak most meg azokon veszekednek persze!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :lol: )

gabó,
sajnálom nagyon a papádat. milyen "fiatalok vagytok", nekem már rég nincsenek nagyszüleim, tavaly apukám is elment.

beus,
vivi nagyon sokat nőtt!

Kép
Kép
Kép
amica

Nitta:ha tudod akkor megcsinálod nekem is? Kép

KépKép
KépKép
beus22

Rik,
bocs el is felejtettem válaszolni, pedig emlékszem, hogy kérdezted! Gondoltam rá én is, de az az igazság, hogy AIDS teszttől elkezdve, székletet küldeni Győrbe...1000 helyre kell menni, (legalábbis utolsó nap mikor eljöttünk a kórházból megkérdeztem és a csecsemősnővér ezt mondta) hogy adhass tejet. Erre se időm nem volt mostanába, se kedvem. Egyébként meg fagyasztóba gyűjtöm, jó lesz majd főzeléket főzni belőle a prüntyőnek, mégis csak egészségesebb mint a tehénhez lassan köze sincs bolti tejnek.

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

KÖSZI NITTA!!!!!!!Ügyi vagy!!!!

Hogy sikerült??????????
Vendég

Beus, ez 80x80, ha nem tudod betenni, küld el privibe a jelszót és beteszem neked.
Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta
az már igaz!!!Én is fagyasztottam,de azt tudod hogy csak 4 honapig áll el????Védőnénim mondta.
Lehet benne valami,mert azon tul ha kiengedtem turos volt!!!

Amica
bevágja az unatkozost???Az én nagylányom meg épp arrol hires,hogy végig a "búráját" csinálja.Enni kér,inni kér,mi ez??Mi az???
Én meg ezt unom,lehet nem is jön velem!!!! :?
Vendég

rik,
az anyatej átadás szervezett formában már megszűnt :(
csak egyik anya adhat másnak ha egymás közt megbeszélik, talán ebben segíthet a védőnő. persze tüdőszűrő és vizsgálat után.
képzeld a kórházban sem adják a babáknak a tejet, inkább a tápszert. mikor márton és janka születtek én "etettem" a többi babát akiknek valamiért kevés tejcsi jutott, most meg ment a csapba...

eszter,
én is sokszor éreztem úgy, hogy jönnek és rajtaütés szerűen ellenőriznek. szerintem azért a gondozás során megismernek annyira bennünket, hogy ahol nem kell meglepire jönni oda inkább telefon után :shock: :roll:

Kép
Kép
Kép
amica

Nitta
milyen gyorsan megy az idő!!!
Most látom Zoé baba már 4 hetes!!!!
Itt látni hogy repül velünk az idő!!!!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X