Új privát üzeneted érkezett!

Engedelmekkel bemutatom Erzsot! :D

Erzso( nekem csak Bözsike), Ilonka neni, ö volt az oktatom Pecsett a patikäban, na meg en.

Kép

katus78

Rik!Én is mindig a gépet nézem ha megjövünk valahonnan :) De Apa nem morog,mert ő is ilyen. :lol:

KépKép
kola2

Katus!Aludt délután 2-órát,de gondolom a betegség miatt.Most megint lázas egy órát aludt este!
Ilyen szimpi koleganőket hagytál ott?

rik!Köszi akkor lehet érdemes megpróbálni a Balázsnak bár ő már 33-lesz májusba!Nagyon rendi vagy,hogy mi vagyunk az elsők!

erzso!Hello gyere nyugodtan!
Vendég

Sziasztok!

Köszi a járókás tanácsokat. (A mászás fontosságáról én is olvastam, állítólag aki babánál kimaradt, esélye van a dyslexiára. Mi mostanában tesszük Nyuszit hasra sokszor, eddig üvöltés volt, de most már jól elvan így is. Remélem, nem késtem le a mozgásfejlődéséről.) Amica, nagyon tetszett a kép a színes járókáról, ilyet nézegettem a neten, kár, hogy a tiéd már nincs meg! A véleményeiteket gyűjtögetve,megőrzőnek használnám csak, amíg nem vagyok Nyusszal egy légtérben. Marad a jó öreg játszőszőnyeg és őrizet mellett a nagyágy.

Rik-én is szeretnék már találkozni veletek, azért kérezkedtem be a teadélutánra Katushoz. Csokitortát azért hoznék Amica, mert imádom (tehát tuti ürügyem lenne csinálni nektek) és iszonyú jó mellette dumálni. Velem karácsonykor elszaladt a ló, sokat sütöttem, látszik is rajtam...

Nitta-igen, szuper dolgok várnak ránk még.Egyre több ilyen napja van az én kicsimnek, iszonyú sokat dumál és nevetgél, nyálat fúj mostanság. Érdekes, hogy mikor ilyen dumás, nem forgolódik, nem fordul hasra, amikor pedig forgolódós napja van, akkor nem dumál. Remélem, ez nem kóros. Én viszont, mikor Zoét hazahoztad és megláttam a képeket, meghatódtam és eszembe jutott, mikor Kincső ennyi idős volt (pedig nem volt oly régen!)...Csoda minden perc, amit velük lehetünk. A mellgyulladást sajnálom, nekem nem volt ilyen. Kezdetben, sokat volt csomós a mellem, és miközben Kincső szopizott sokat símítottam a kis szája felé ezeket a göböket és elmúltak.

Eszter-én nagyon sok jó tanácsot kapok a védőnőmtől, nagyon rendes! Nekem nem is volt más igazi tanácsadóm, anyum messze volt Kincső megérkeztekor. Szegény védőnőmet még a depimmel is terheltem szülés után. Sajnos, még elég gyakran előjön, olyan tehetetlen vagyok vele. Pedig már "régen" szültem. Mikor fog már végre megszűnni???

Kicsit eldugulok, sokat írtam.

Anikó

Kép[/url]
quito

Milyen formában jött elő a depid?
Nekem kb. két hétig tartott iszonyú honvágy tört rám, de annyira,hogy két hétig bőgtem!
Vendég

Gabó- sírok, ha Kincső mosolyog, azért, ha sír, azért, ha alszik békésen a babakocsiban, azért, ha rámnéz, azért.....szóval, így. De már nem olyan súlyos, mint az elején, ritkább, ahogy Nyuszifül nől, ezzel arányosan javul a helyzet. Depinél a párom-ha otthon van épp-átölel és megszeretget. Na, akkor rögtön elmúlik! De, ha Kincsőt felveszem akkor, mikor rámjön és hozzábújok, szintén elmúlik.

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó!Én a mai napig tök sokszor ilyen vagyok :P Pedig Viri 3és fél éves.Érzékenyebb vagyok mióta megvan.Sőt most a műtétje után még jobban.Ez van.Szerintem ez nem olyan depi.Vagy igen?!Valahogy ,amíóta megszületett átértékelődtek a dolgok.Ő a legfontosabb és az ember a legjobbatt szeretné neki.

KépKép
kola2

Ez talán soha nem fog elmúlni hisz az ember gyereke a világon a legfontosabb!

Most lépek megyek elaltatom a Husit!

Jóccakát!!
Vendég

Sziasztok!

Csak ket dologra szeretnek valaszolni, mert mar nagyon faradt vagyok es hihetetlen, hogy mennyit termeltetek egy nap alatt mindent nem tudtam visszaolvasni.

Aniko!

En nagyon jaroka parti vagyok, delelöttönkent Lara meg most is benn van, mikor fözök vagy takaritok, mert különben csak utanna rohangalnek. Szepen eljatszik a jatekaival. Az a lenyeg, hogy lasson. Es ugy a 3. honaptol amig nem tudott maszni egesz nap szinte jarokaban volt. A milyenk hasznalt ( 10 euroert vettem) fa es negyszögletes.

Nitta!

Mint Viol is irta sajnos nekem is volt mellgyulladasom 39,7 fokos lazzal. En is szedtem antibiotikumot es par nap alatt jobban lettem. Probalj meg nem fejni, mert a szervezeted azt hiszi, hogy ennyi tejre van szükseged es mindig mindig többet termel. De ha leallsz a fejessel par nap utan szepen beall majd a kereslet - kinalat. Csak azt a par napot kell kibirnod. Es ne hidd azt, hogy emiatt nem lesz eleg tejed en meg a mai napig is szoptatok reggel, este es egyszer ejjel, pedig Lara mar 1 eves lesz. Nem akarlak am okositani csak egy tanacs. :wink:
Mielöbbi jobbulast Neked!

Kép
Kép
reni76

Nitta!

A nem fejes dolgot akkortol ertettem amikor mar minden rendben veled. Most fejned kell (sajnos :? ) es nekem azt mondta a doki, hogy pihentessem( azt mondjuk nem tudom, hogy kellene :) ) es probaljam hüteni az jo a gyulladasra.

Kép
Kép
reni76

Kép Jaroka

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!

Nercsi, Anikó,
igen ő és nagyon aranyos, csak kicsit néha ellenőrzésnek érzem, ha szólás nélkül egyszerűen beállít.
Ne értsétek félre, csak valahogy én azt szoktam meg, hogy ha gondom van, tudom kit kérdezzek, persze nagyon aranyos és nagyon jókat mond, csak kicsit allergiás fajta vagyok az ellenőrzésre, de ez talán az én hülyeségem.

Anikó,
szerintem is tök normális egy kis meghatottság. Meg minden bizonnyal fárdtabb is vagy azért.
De én is úgy érzem, hogy amióta Vince van minden annyira más fontossággal bír.

Jó éjt!!

KépKép
KépKép
esztermami

Jo reggelt!

Szoval ki szeretne jönni teäzni?
Kinek mikor lenne jo?

Aniko!

A sütit csak viccböl mondtam, szeretettel värlak süti nelkül is benneteket!:)

Esztermami!

Hogy vagy?

Gabo!

Husi, jogy van, läzas meg?

katus78

jogy=hogy :oops:

katus78

Jó reggelt!!!
Katus
én benne vagyok,bármelyik nap jo,alkalmazkodom!!!! :lol: :wink:

Reni
igazad van,szerintem.Ha meggyogyult a NItta,(és nem akar leadni tejet)akkor abb kell hagynia az irtozatos mennyiségü fejéseket.Lehet azt hiszi a melle,hog ikreket táplál!!! :wink: :lol:

Nercsi
irta hogy a Józsefen laktok.Szoktál talizni az Eszterrel???

Gabó
ha engem kérdezel,nem engedném tüzoltonak a férjuramat.Ott olyan lelki és fizikai erőnlét kell,hogy nem bizti jot tennél a Balázzsal.Tudod ott nem csak tüzet kell oltani,hanem a roncsautokbol kivágni a holtestteket. :cry: Vagy pl.az a szörnyü baleset helyszinén is a tüzoltoknak kellett kiszedni a kicsiket a vizbe csuszott autobol.Képzeld el milyen szörnyü látványok ezek.NA és akkor nem mentem még bele abba,hogy leszakadt végtagok látványa....meg ilyenek.
Ha engem kérdezel inkább BV.-snek áll,mint a Gyulám.Ott ilyen nincs és a pénz ua.

Eszterami
asszem Te kérdezted hogy mennyit kell járnia a védőnőnek.Lehet nem hiszed el,de az enyém jo fej,de igy meg nem jön ki egy éves kora ota.Nem mintha tudnék valamit kérdezni tőle,vagy mondani neki,de furcsálltam....JA és akkor sem volt kint amikor terhes voltam.Csak akkor láttuk egymást amikor a kiskönyvemet megirta...(akkor még a terhesgondozoba megmértek,meg ilyenek)
Vendég

Eszterami=Esztermami-----------BOCSI!!!
Vendég

Eszter, a védőnőnk még egyetlen egyszer nem jelentkezett be hozzánk, szerintem ő gondol egyet, felkerekedik, aztán aki bújt aki nem..... jön. Ő ilyen, biztosan nem rajtaütésszerűen akar minket meglepni. De múltkor is déli 12-kor jött, pont Alízt leraktam. Ő meg amúgy is elég harsány, szegény gyerekem akkor nem sokat aludt. :roll:

Anikó, én is sírtam. Már a kórházban is. De én olyankor is, mikor apa ott volt. Egyszer jöttek anyuék, anyósom, párom, és én meg mint a hülyék, evés közben is bőgtem. Aztán még itthon is tartott, mikor pl. a védőnő jött, de egy-két hét alatt elmúlt.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Hello!

Esztermami!

A mi vedönönk, mindig telefonäl, hogy kb egy fel ora mulva jön, jo-e nekünk, ha alszik a Mäte stb... mindig mondtam, hogy ne jöjjön,(ugye rossz alvo, es örülök, ha alszik) nagyon rendi en szeretem, 1 eves kora ota nem volt, bär talälkoztunk azota is tobbször a rendelöben tanäcsadäson, van, hogy ö van a doki mellett.

Delutän 3 körültöl lenne nekünk jo, nektek az jo?

katus78

Katus
én kb.nagyed 5re lennék ott ha az jo.

Az én védőmőm is telefonált anno,hogy jön egy ora mulva.Fiatal gyerektelen pedig....
Vendég

Katus!Este lázas volt kapott Nurofent egyből le is húzta neki,de most meg iszonyúan köhög főleg hajnalban.Most nincs láza,de nyügi!

rik!VAn abban valami amit mondasz oda tényleg kötél idegek kellenek!Nálunk börtön nincs a határőrség meg megszünik rendőrnek meg nem akar elmenni szal marad a festés,de remélem nem ebben öregszik meg!
Vendég

Probáltam az előbb avatart(azaz kiképet a nevem alá).Ez a szar gép nem engedi betenni,pedig már egy centis a kép.Mi a baj??Mit nem teszek jol???
Vendég

Rik!

Nekem, jo ha akkor jöttök!:)
En sem tudok oda kepet feltenni, mär többször probältam, de soha nem fogadja el, pedig mär olyan kicsi, hogy nem is lätszik :shock: :?
Talän Viol, tudja, ö ert ezekhez a dolgokhoz! :)

Gabo!

Szegenykem, jobbuläst neki, gyogypuszi meg: pusz-pusz

katus78

eszter,
minket mindig meglep a védőnő... (az ötödik is ilyen:shock: )

anikó,
az ember meghatódósabb lesz szülés után :D
de néha a haját is tudná tépni a gyerekétől... ugye csilla :lol: :lol: :lol: :lol: :?:
majd sétálunk, csavargunk ha van kedved, az sokat segít!!!!!!!!!!!!
játszira is hozzátok tudunk majd menni, mert a deák tér sose lesz kész :evil:

viol,
télen jobb a bárányhimlő, mert az elmúló pöttyökkel sem lehet napra menni!!!!!!!!!!! a rendelőbe meg csak el kell vinni a gyereket, nálunk nincs külön fertőző rész...

mennem kell, itt bömbizik nálam

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok.

Katus,mi is mennénk,ha lehet! :D Nekem is mindegy mikor.

Kép

Kép
hajnus

Rik,de lehet,hogy akkor is több,mint 6 KByte.

Kép

Kép
hajnus

Hát nekünk ilyen problémánk nem volt a védőnővel,hogy meglepne.El se jött :D :? Gondoltam rá,hogy így ki se tudja szűrni azokat a családokat,ahol gond van.Ez az ő felelőssége,nem?

Kép

Kép
hajnus

Átadtam a gyógypuszikat!
Vendég

Gabó,végülis voltatok orvosnál?

Beus,mi van veletek???

Kép

Kép
hajnus

Hajnus!Nem voltunk,mert csak megfázott és mindenünk van itthon!

Ha valakit érdekel Január 15.-ig meg kell erősíteni a regisztrációt a vaterán különben nem tudok adni-venni!
A személyes menüpontba kell bemenni és ott ír mindent!
Vendég

Sziasztok,

Katus,
nekünk kb. 4 utántól jó és remélem, hogy szerdán már bátran megyek. Ma egy kicsit jobban vagyok és annyira mennénk hétfőn a gyíkba. Még bizakodom, hogy el tudunk menni - csak ne köhögjek egy kicsit sem...

Andi, Nercsi,
úgy látom ez a meglepetés-védőnő akkor normális, bár őszintén szólva egy kicsit udvariasabbnak tartanám, ha ideszólna, mert velünk is volt, hogy éppen letettem Vincét, mikor jött és persze, hogy nem aludt. :?
ill. csak azt nem értettem akkor sem, de most sem, hogy miért nem megy el hamarabb. Na mindegy. Mindemellett egy szavam sem lehet ellene, csak nekem ez így egy kicsit furcsa.

Tényleg, Beus,
hogy vagytok???

Megyek takarítani, elzavartam a pasikat. :roll:

KépKép
KépKép
esztermami

Most raktam le Alízt!!
Megint hőemelkedése volt. Adtam neki nurofent, de nem tudom miért van neki még most is. Lehet azért mert még nem múlt el a náthája?? vagy a foga miatt??
Hétfőn viszem fül orr gégészetre. A doktornő szerint nagyok az orrmandulái.

Megyek csinálok ebédet, mert mindjárt jön a Peti, és éhes lesz. Ő meg tanfolyamra jár. Jogsi.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Esztermami!

Jaj, szoritok, hogy jobban legyel hetföre, es tudjatok ti is jönni a Gyikba.

Jo akkor legyen szerdän a teadelutän :)? Mindenkinek jo a szerda?
Aki tud mär jöhet 3 fele is.:) Estig räerünk, gyertek nyugodtan.:)

Erika!

Jobbuläst Aliznak, remeljük csak a foga miatt van höemelkedese. Mikor mentek hetfön?
Meddig tart meg a tanfolyam? Mikor lesz a vizsga?

katus78

Nercsi!Jobbulást Alíznak!

Úgy irigykedem rátok!!!!!!!!!!!!!!!!!! :? :? :( :( :lol: :lol:
Vendég

Alíznak,Husinak jobbulást!

Gabó,persze megfázásnál mi sem szoktunk egyből az orvoshoz futni.Nem kell,hogy egyből antibiotikummal tömje tele.

Szerintem jó nekünk a szerda. :D

Gabó,majd sokat gondolunk Rád.Lélekben velünk leszel! :D

Kép

Kép
hajnus

hajnus!Ari vagy már úgy hiányzik,hogy találkozzam veletek!
Vendég

Katus!Tyű micsodi figurát raktál ki magadnak!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gabo!

Ezt engedte csak a gep! :lol: :lol: :lol:
Ha jösz legközelebb akkor is rendezünk egy teadeltutänt,
vagy egy borozos estet, elmegyünk Esztiekhez a borozoba! :D :wink:
Eszti mit mondasz, benne vagy? :?:

katus78

Milyen nagy csönd van ma! :lol: :lol: :lol:

katus78

Hú én benne vagyok!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Vendég

sziasztok cajok!
itt vagyok én is,apa elment dolgozni,konyha rendben,csak uzsonnát kell majd adni,aztán vacsoráig nyugalmat kérek a kölkeimtől :lol: :lol: :lol: :lol:

anikó
én javaslom neked,hogy sétálgassatok,randizgassatok andiékkal!hidd el,ha csak fél órát kapcsolódsz ki így egy nap,sokat segít.itt én is rágom a kefét,mert jó,hogy itt vannak a gyerekek,itt van apa,de hiányzik egy "pletykatárs"

hát,én is irigyellek titeket a jövő heti randi miatt!!!jó mulatást,remélem mindenki meggyógyul addigra!

betegeknek gyógyulást!

na a lányok már fel is ébredtek,zóra akkorákat ásít itt bele az arcomba...!nem tudom hogy fogja estig bírni,keveset aludt most.na és az éjjel is!!!tegnap éjjel úgy látszik csak véletlen volt,ma hajnalban bepótolta a tegnapit is :twisted: :twisted: :twisted:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok csajok!

Már ezer éve nem írtam nektek!
Olvasni szoktalak titeket.De követni nagyon nem lehet titeket,annyit írtok.

Gabó:jobbulást Husinak!!Szerintem a fiad dettó olyan mint az enyém.Dávid is nagyon eleven.Olvastam a karácsonyotokat.Nagyon sajnáltalak titeket.Rátok járt a rúd.Na de majd az idei év!!Majd nemsokára bejelented,hogy "csajok,nem jött meg"!Drukkolok nektek,hogy minél előbb jöjjön össze a babó.

Tanti(Katus):Jó az új autótok!Máténak a fogai kibújtak?Ő is már akkora.Ja várjál ám majd minket is,jövök én is teázni!! :lol: :lol: :lol:
Ja meg fini kávé is van nálatok?Máté mond már valamit?Olyan nyugodt kisgyereknek látszik a képeken.Ez a valóságban is így van?

Viol:Hát a te lányod is már kész nagylány!!
Lassan már Dávid mehet udvarolni hozzá.Úgyhogy vigyázz rá!

Eszter:Lassan már te is babázni fogsz.Hogy elrepült az idő,nem?

Nitta:Gyönyörű szép Zoé baba.Azért olvasgattam akkor mindig a topikot,hogy mikor szülsz meg.Szurkoltam neked,hogy minden simán menjen.

Lara is már kész nagylány.

Zsaniéknál is lassan jön a gólya!!Hiába a lányod már nőnek érzi magát!

Eszti :A te írogatásaidon mindíg olyan jót lehet derülni.

Na csajok,bocs ha valakit kihagytam,de szólít már Dávid!!
Azért dobok egy képet:

Csak 18 éven felülieknek ajánlott:

Kép

Az én fiam!Le sem tagadhatnám.Igaz Tanti?

Kép

anya és fia:

Kép

Dávid meglátta a karifát:

Kép

Ez volt nálunk a szilveszteri vacsi:

Kép

és végül én már egy "kicsit spiccesen":

Kép

Hát nem egy kép lett belőle,bocsi!!

Kép

Anita & Dávid
szeszike

szeszike
húúúú,az a pia dávid kezében kicsit visszahozta ifjúságom:ha jó emlékszem rumpunch-nak hívják.régen(legalább 100 évvel ezelőtt anyámék "jártak jugoszláviába,a határ mellé érte,ez volt anyám kedvence)
nagyon cuki dávid,a kaja meg...!!!biztos jól mulattatok!és jól látom,dávidnak már szemfogai is vannak?zóra még mindig csak 12 foggal vigyorog,bár talán jönnek az alsó szemfogai,kicsit mintha meleg lenne,meg megy a hasa(gondolom a fogai miatt)

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok Cajok!

1 órámba telt mire végigolvastalak titeket de mire a végetekre értem az elejeteket elfelejtettem mert közben etettem a familit.
Mi történt Beus anyukájával?

Viol!
Ne sajnáld ha elkapja Dorka a bárányhimlőt legalább túl lesz rajta és el sem vakarja a himlőket.Én Szonja pöttyeit(kb 20 db :D )Zoviraxal kentem és gyönyörűen el is múltak.

Katus!
Ha mehetek és tudok én is részt vennék a szerdai traccspartiban.Sajnos Szonja nélkül,mert ebédidőben mennék.
Tőlem borozózhatunk amikor csak ráértek. :D Én helyben vagyok!

Nitta!
Nagyon édes,Zoé!Javulást a cicieidnek!

Nercsi!
Mekkora már Alíz!Tényleg ügyesen áll.

Zsanett!
Köszönöm a pozitív kritikát! :D
Az isiben tudják már a jó hírt?

Zsani!
Basszus,el is hiszem,hogy megijedtetek.A régi szomszédunk a gáz mellett állt amikor ugyanez történt a kávéfőzőjükkel de ő nem úszta meg a fél fejét lerongyolta a főző.Meg a keze is megsérült.
Jól néz ki Virág a plussz kilókkal is!

Csilla!
Sajnálom a kenyérsütőtöket. :cry:
A férjem mindíg azt mondja ha valami selejtes áruba beleválasztunk,hogy ez csak velünk fordulhat elő.Ezek szerint nem.
Nem jöttök mostanában Sopronba?

Gabóca!
Szépfiú,Levi,hogy van?Fizet a biztosító mint a katonatiszt ugye a kocsitokra?

Reni!
Szépek vagytok Larával!A második képen anyukáddal van?
Dolgozol még szombatonként?

Eszter!
Egy életem egy halálom de én csepegtettem csecsemő Nasivint az orromba amikor terhes voltam.Nem mondom,hogy ajánlom csak megemlítettem. :wink:

Andi!
Jesszus,már fél éves elmúlt Ágnes?
Jól vagytok?Ovi?

Rik!
Mizujs a fogaddal?

Képzeljétek ma a kislányom azt mondta nekem,hogy:megcsókollak és elveszlek feleségül. :D :D Akkor most a lányom a leendő férjem? :? :shock: :? :shock:

KépKép
eszti76

Anita!
Örülök,hogy vidámságot vihetek az életedbe! :D
Hol vettetek ilyen kockás hátú röfit? :D :D :D Fini lehetett!
Olyan helyes a kisfiad!

KépKép
eszti76

Szeszike!Szuperek a képek!Olyan szépfiú Dávid!! :lol: :lol:
És milyen guszta kajátok volt!!!Nyami!! :o :o :o

Eszti!Igen kifizet mindent meg valszínű azt is amit most buktunk az autó értékén!
De jó két férjed lesz?!!!! :lol: :lol: :lol:
Na mit szólsz Katus ötletéhez?
Levi jól van,de most én döltem ki alig bírtam kikelni az ágyból fáj mindenem!!! :( :( Pedig vár rám a mosás(kézzel már be vannak áztatva karikor beszart a mosónk),de nincs hozzá erőm!!
Mi finommal etetted a családot?
Vendég

Nercsi,
szurkolok, hogy Alíznak ne legyen semmi baja. CSak elmúlik a hőemelkedés. Talán tényleg fog miatti.

Rendben Katus,
kúrálom magam ezerrel. Hátha mégis már holnapután.
A szerda meg remélem, teljesen ok. lesz már. Haza sem akarunk jönni ám estig.
Amúgy nagyon jól nézel ki az Avatarban.
:lol: :lol:

Gabó,
jobbulást!
jaj az a kézi mosás, egész nyáron nem volt mosógépünk Leányfalun. Hát nem mondom, hogy bármikor is vissza fogok még vágyni valamilyen régebbi korba, mert anélkül...
Jobbulást Neked!!!

Anita,
nagyon helyes Dávid, de látom, volt kitől örökölnie!!
És azok a szilveszteri malacok!! Sosem mernék egy ilyenbe belekezdeni.
Ja, a pocakom egyre hatalmasabb.
Lassan el kell kezdjek azon is tevékenykedni, hogy mindent előkészítsek. :o

Lányok,
nagyon jó lesz, ha végre találkozunk!!

Most megyek, felrakom a lábaimat, amíg a pasik hagyják!!

KépKép
KépKép
esztermami

eszter
nem megyünk,tudod az iskola nagyobb úr,talán a tavaszi szünetben....
mi már nem az első műszaki cikkel szívjuk meg,legutóbb májusban szecsőnek a szülinapjára vettünk egy kis cd lejátszót,na az döglött be még aznap.mikor másodszor is szerelőhöz kellett vinni(talán 1-2 hét múlva),már meg sem javították,csak adtak egy papírt amivel visszamentünk a boltba és visszaadták az árát.na meg a csodaporszívómis bedöglött most dec elején,ahelyett meg adtak egy másikat.pedig azt iscsak 9 hónapig használtam és 35000 ft volt...de remélem a sütő jól alakul majd,olyan jó volt,hogy nem kellett boltba járni :wink: ,na meg fincsi is volt a kenyér(sütöttem vele krumplisat is,na az nagyon finom volt)

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

esztermami
húúúú,már csak 2 hónap!!!nagyon izgi :wink: .meg van homeopátiás orrspray,azt is bizti lehet használni,a homeos dolgokat mindig-mindenki használhatja(euphorbium-komp-heel ilyesmi a neve,nem biztos,hogy pontosan írtam)

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Eszter!Köszi mindjárt megmérem magam,mert igen meleg a homlokom.
A mosással végeztem,de a derekaim is bedurrant tetőtöl talpig sajog mindenem!
Pihenj is csak sokat hisz nemsokára már négyen lesztek!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

halihó

te jó ég, mennyit írtatok!! :shock: bár ez már közhelynek hangzik, mi?? :)

a mi védőnőnk normális, és majdnem havonta jön. viszont szintén bejelentés nélkül, dél körül... :? eddig még mindig pont ébren volt dorka.

depis sztem nem voltam szülés után, csak simán olyan hülye, mint amilyen szoktam lenni! :lol:

eszti,
te, nem lehet, hogy kicsi lányod azt a mondatot, amit hozzád intézett, az oviban hallotta valamelyik hódolójától?? :wink:

mi is nagyon szívesen mennénk katusékhoz, de amíg nem tudom, hogy dorka elkapta-e vagy sem, nem akarok vele gyerkőcökhöz menni...

anita,
hűűű, miocsoda röfi!!! :)
dávidnak én épp nem látom a 18 éven felülieknek szóló testrészét! :wink: de nem baj, tuti a csávó!! :) :)

KépKép
viol81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?