Dolli!
Csinálj a kendőből fonatot.Olyat mintha horgolnád az anyagot.Puhítani kell az anyagot,úgy majd jobb lesz.Nem szabad öblítővel kimosni,mert az sem jó ha csúszik
Kullancs ellen nem védekezünk sehogy.Max átnézzük magunkat és a gyerekeket.
Szerintem pl ha már jó az idő akkor nehéz is a védekezés.Mert mondjanak bármit,hogy így úgy tűrd be a nacit meg ez az,de ki az aki 30fokban hosszú gatyában kirándul?
Ha tudok akkor jövő héten elmegyek hozzátok és meg mutizom,hogy kendőbe tenni Rékát.
Ma voltam fogdokinál.Napok óta aludni alig tudtam úgy fájt a fogam
Már vasárnap óta algopirinnel tömöm magam.Na ki is kapta a bölcsesség fogamat.Én úgy felszabadultam.
Most már csak egy jó kiadós kaja hiányzik
De,hogy ne unatkozzak,jövő hét csütörtökre beírattam magam.Fogkő leszedés likas fogak tömése,és hát ki kéne kapni a kiálló fogamat és koronát csináltatni.No de mindent szépen sorjába.Előbb a fogkő és a lukas fogak és után a korona.Ez körzeti doki de a korona az kb 100ezer ft lenne:roll:
No és pont kanyarodtunk be a sarkon anyuval.Jön kettő babakocsit tologató csaj.Hát Mia és Kriszta volt.Így velük is dumcsiztunk egy jót,és jól meglestem a fiúkat.Hát,hogy a Partik mekkora,az valami elképesztő
El is felejtettem Miának mondani,hogy az unokatesóm a Patricia volt ilyen,no neki a puncusa nem látszott a combjától
De így a cukik,aztán ahogy nőnek le is megy róluk ez az édes babaháj.