Sziasztok!
Élünk, élünk, csak nem jártam erre. Egy ideig nézegettem a topikot, aztán megszűnni látszott...
Kis ajándékunk megszületett végre január 7.-én Borókaként. Jól kihúzta, de kárpótolt a késlekedésért, röpke egy óra alatt kiugrott, de szó szerint, mire úgy rendesebb fájásaim lettek volna, már kint volt . Ilyen szülést kívánok minden Anyukának .
4050g és 57cm volt a kiinduló méret, ez már 64cm és most járunk 6kg körül. A hasfájás kezd elmúlni, elég sokat szenvedtünk vele.
"Szerencsére" a férjemnek nem volt munkája az év elején, így valakinek mindig a kezében lehetett.
A fiúk jól vannak, Farkas megszokta az ovit, de nem szereti. Én a másik épületbe járok gyakorlatra, az nekem szimpatikusabb, de egyrészt nem akarok ugrálni, örülök, hogy felvették ide, ha már az utcában lakunk, másrészt megint egy változás nem biztos, hogy jót tenne neki. Húú, ezt jól elmondtam egy szuszra
Becse mostanában nagyon csendes lett, aki ismeri azt mondja lehet, hogy gyerektársaságra van szüksége, nem tudom.
Nekem szinte nulla szabadidőm, ebben a félévben fogok didaktikából és pszichológiából szigorlatozni, addig jutottam, hogy megszereztem a könyveket, de hogy ki fogja elolvasni...
Megyek is, a mosógép lejárt egy ideje . Van valamilyen gyerekszórakoztatási lehetőség errefelé, vagy minden autós? Érdre szoktunk néha átmenni, ott találtam egy új játszóteret Diósd felé, itt csak az a szétszedett van? Vagy hova szoktatok csak úgy kisétálni?
Na mentem, sziasztok!