Végre itta várva-várt Borsi
!
Sziasztok rég nem olvasott net-barátnők
!
Még az archívot is ki kellett nyitnom
! Szokás szerint, ami eszembe jut;
Csilla!
Nekünk Pierre C. két irányból tolhatós, fketethetős, táskás világosszürke(hogy ne szívja ki a nap) babakocsink van. Mindkét gyermekünket kiszolgálta, elég kicsire lehet összecsukni, teljesen le lehet szedni a vázról, úgyhogy mosható, az igaz, hogy sztem elég nehéz, e hálistennek jó erőben vagyok
.
Ja, és bolygó kerekű, amit én imádok (
), a férjem utálja, de szerencsére le lehet állítani.
És végül
www.babaszoba.hu (rengeteg apró!!).
Jó gömbölyödést!!
Kata!
Aztán, szerdán nekem nehogy négykézláb danolva, végig a főutcán
!
Judit!
Nekünk is hálós járókánk volt, de főleg utazóágynak használtuk (persze szivaccsal), mert az én gyerekeim nem tudtak utazóágyban aludni...
Ha hurcolni akarod magaddal a házban, akkor hálósat vegyél sztem, mert az könnyebb
!
Mostanában jártam többször is terepszemlén a Brendon babaáruházban, mert a kisfiam tegnap vót 2 éves!
Na, alapvetően nagyon drága, de ki lehet fogni akciókat, meg a kuponjaikkal is kap az embör kedvezményeket. Csak azért írom, mert mi anno ott vettük a hálós járókát ilyen akcióban. A babakocsikból, meg mindenből akkora kínálat van, hogyha nem is ott veszi meg az ember ki lehet próbálgatni, békén hagyják a tisztelt nézelődőt. És már van Egerben is!Méghozzá igen nagy.
Ja, Viborcul! Nem akarok minősíteni ismeretlenül senkit, de nem tudom felfogni némely orvosok szűklátókörűségét, stb. Nekem az ismerőseim MINDEGYIKE használja és esküszik rá (természetesen orvos javasolta!!!) és imádja! Judit, és mindenki használjátok nyugodtan. A homeopátiás készítmények NEM TUDNAK KÁRT OKOZNI, nem lehet hozzászokni, stb. Legfeljebb nem használ, ha nem megfelelő a mennyiség, vagy az alkati szer. De, amiket én ide írtam egyik sem alkati szer (kivéve a Belladonna)!
rsi, ez Nekedi is szól, a Chamomilla-t is úgy adhatod, ahogy gondolog. Kísérletezz, ha elég nap 1*, akkor ne adj többet! A szedési intervallumnak sztem az a lényege, hogy fölösleges a folyamatos fájdalomcsillapítás, csak akkor csillapíccsuk ha fájik, nemdebár
?
Én olajozómán vagyok. Én olajoztam, masszíroztam mindkét gyermekemet, addig, amíg egymásra fekvő hurkáik voltak, kb fél éves korukig. Fürdetés előtt kell, hogy a víz ne szárítsa ki. Így mi nem használtunk krémeket, szükségtelen volt
.Ja és a gyerekek imádták. Sokszor csinálta apa, és ez fontos volt, mert Vele is hamar szoros testi kontaktba tudtak lépni (mivel Õ ugye szoptatni nem tud
).
Húú! Nagyon hosszú lesz, előre is bocs, de még sztném leírni, hogy;
Ildi!
Csoda kis nő vagy Te
! Ilyen lelki nyugalommal fogadnál egy fél éves baba mellett egy ujabb terhességet. Komolyan csodállak, és egyre inkább sorsszerű találkozásnak éllek meg
!
Amit a publicitásról írtatok abszolút egyetértek!!! (zsuzsa, az uradat is maximálisan
) A barátnőméknek van egy nagyon jól működő topikjuk, de átmentek egy másik szolgáltatóhoz, mert itt nem lehet titkosítani, és a nem szaraxik, illetve sokkal gyorsabb, meg lehet magánlevelezni, stb.
Maris!
Sztem is igazad van, hogy az úszás erősíti az ellenállóképességet
!
Timi!
Mitől csúsztál szét???Téli depi???
Viki!
Én is megőrülök, ha nincs ithon a párom, bár sztem is néha jót tesz a különlét
!
A tea, amit este adsz Virágnak cukros? (tudod, én fogparás vagyok
)
Zita!
Te is belépsz az irigyelteim hoszú sorába, ha képes vagy minden áldott nap tornászni
! Én világ éleemben sportoltam, és most tessék, semmi
...
Betti!
Nem készülsz újra tornászi abba a klubba?
Vera!
Most aztán jól felhalmozod az élvezeteket (esküvő, babavárás), remélem az idegőlö téli gyeses napokra is jut belőle
! Neked akartam már régebben írni, hogy kapcsolatban állok több kretív hobbis nagykerrel!!! Ha, lesz tali tudok adni katalógust és garantálom a nagykerárat (asszem ezért nem megy jól az üzletem
)!
Zsuzsa!
Sajnos ezzel a tetű internyettel nem tudom megcsodálni csodálatos Tenmagad és családod
. Majd elmegyek valai szélessávú helyre. Az oltásról gőzöm sincs, utálom és szenvedek az egésztől, de elfogadom a szükségességét.
Az egyik noszvaji cimboránk is az iparon végzett szobrász! Te hányban?
És, íme a csodálatos kerékpár (végül a brendonból);
Tsók
orsi