Végül a Chicco mellszívót vettem meg. Remélem jó lesz. Van hozzá cumisüveg is, de szerintem az Aventes üveg jobb és majd abból kapja, ha szükség lesz rá!
Popsikencét nekünk is felír majd a doki meg mindent, de nekem olyan ráncos a mellbimbóm ( nem tudom pontosabban megfogalmazni) , így vettem Bepanthen kenőcsöt, ami jó rá, szoptatásnál sem kell lemosni és popsikrémnek is jó. Szóval ilyen minden egyben kence! Csak ha megszületik Pocok akkor írják fel a cuccokat, majd Robinak kell menni a védőnőhöz érte.
Most úgy vagyok vele, hogy élvezem a terhességem utolsó napjait. Nem fogok megbolondulni, hogy mikor jön. Robi bármikor be tud vinni, itthon van. Orvos nagyon rendes, vele remélem nem lesz gond. Hiába akarom én csalogatni kifelé, ha ő nem érzi még, hogy itt az idő. Bent nem marad, az tuti!
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Örülnék, ha már a karjaimban tarthatnám és puszilgathatnám, de biztosan oka van, hogy még nem született meg. Lehet oroszlán baba akar lenni és nem rák, így vár vasárnapig!
Olyan jó tipegők vannak a Tégelben! Asti, de nem olyan amit már vettem, hanem jobb. Sokkal jobb a minősége és 990!
Nekem vannak napok, amikor le sem áll a kincsem és van, amikor lusta. Ma olyan átlagos nap van. Ha úgy érzem sokat nem mozgott felkeltem, hogy jelentkezzen be és hagyom tovább lustizni. Nekem rúgni nem nagyon rúg, inkább csak hullámzik és kidugja a popsiját. Ma a gépnek adott párat, nem tetszett neki!
Furcsa, de nem hiányzik a pocimnak a mg. A lábam néha görcsöl, de a hasam nem fáj.
Az a nőci, aki velem volt most nst-n bent feküdt már a kórházban. Mondta a nőnek, hogy szülni fog, fájásai vannak, de a gép nem mutatta ki. Pedig a nő biztos volt benne, hogy ezek már azok a fájások. Miután közölte, hogy ez lesz a 3. gyereke a nő hitt neki! Mondta, hogy ha rendszeres lesz felveszik a szülőszobára. Könyörgöm, ordítani kell a fájdalomtól, hogy elhiggyék, hogy fájásom van majd?
Itt lehet időpontot kérni a dokitól, ha mész. Gondolom babával pláne. Lehet jó az, ha kimegy, mert kényelmesebb, de ugyanakkor lehet jobb lesz egy kicsit kimozdulni a lakásból. Bár ez falu, az Miskolc. Beteg gyerekekhez én sem szívesen vinném!
Lehet a gólya látja itt a lécemen, hogy van még 3 napja hátra!
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)