Máté láza szerencsére csak egy napig tartott, igaz, akkor 2-szer is kellett neki kúpot adni. Nehezen tűrte szegénykém! Áttértünk a popós lázmérésről a hónalj-belire (hogy is kell írni ??

). Ez most már talán könnyebben megy. Úgyhogy valószínű, hogy a foga miatt lehetett (máskor is előfordult), de nem éreztem, hogy előbújt-e. Képtelenség megtaperolni, állandóan harap

!
Véradás:
majdnem sírva fakadtam, mikor közölte a doki, hogy nem adhatok (pedig annyira készültem). Alacsony volt a hemoglobin-szintem, de nem ez volt a gond, hanem a szoptatás miatt nem vettek. Érdekes, mert télen már adtam egyszer, és akkor is szopott Máté. A doki szerint akkor nem mondhattam, egyébként akkor sem vettek volna. Nem is emlékszem, hogy említettem-e vagy nem is kérdezték.
na, mindegy, mostanában úgysem szeretnék menni (ugye a tesó miatt).
A vashiány egyébként jó, hogy kiderült, legalább helyrejövök, mire indul az akció. Most akarom elkezdeni szedni az Elevitet és a folsavat is, plusz egy kis vas nem árthat

, remélem.
Roberta!
Kíváncsi vagyok, mit mondanak Dorkának. Egyébként nem fájt neki nagyon, vagy hogy viselte?
Gabi!
Remélem, Ádi is meggyógyult, nem valami nyavaját szedett össze.
Zslebi!
Én is irigylem az energiádat, nekem is, mint Gabinak , több idő kellett, hogy helyrejöjjek, és nagy segítség volt, hogy hol anyu főzött, hol az anyósnál ettünk (ami persze könnyen megoldható volt, mert 5 házzal lakik odébb, és anyu is a faluban van).
Berni!
a piros csík a problémás hely felől fut a szív felé, és semmi jót nem jelent, mihamarabb meg kell állítani, nem szabad, hogy elérje a szívet. Ez láb esetében egyszerűbb (mert hosszabb az út), de a bal kéznél hamar odaérhet, és kész a baj!
Ne találkozzunk vele!!!!