Sziasztok!
A tegnapi uszi tényleg nagyon szuper volt! Ennyire jól semmilyen mozgás nem tud átmozgatni. Most olyan kellemesem "nehéz" minden tagom!
Az este itthon Robi + Marci párosnak is jól sikerült! Arra jöttem haza, hogy alszik Robi ölében Marci, ő meg már majdnem alszik a tv előtt
:D:D Azt mondja Robi, hogy Marci fürdés után úgy bealudt, hogy alig evett... Hát mondom sebaj, legfeljebb felkel hajnalban enni, így letettük az ágyába! De szerencsére kb 3szor felébreded, de kis simi és cumi a szájba után visszaaludt és csak 6kor kelt kajálni!
Orsi, Mia 30 percet, én 40et úsztam, utána jó hosszan szaunáztunk (eltércseltük az időt) és még szoliztunk is! Tényleg mi voltunk az uccsók
:D:D
Az úszómester helyes, de nem az esetem, szóval meghagyom nektek
Majd szétszedlek titeket, mikor érte megy a sárban a verekedés
Vasalnom nekem is kéne
Andi, térded sejnálom, hogy ennyire tropa
Akkor tényleg orvos, addig is csak tüneti kezelés jöhet szóba gondolom... De a 4. emeletről le-fől, az nem egy túl pihentető dolog
Szóval vigyázz magadra!
Bogi, gratulálok a szerződés aláíráshoz! Viságrádon mi lesz, mit csináltok? De jó nektek!!!!
Nekem is a túlsúly miatt fájt annó a térdem, most hogy megint 70 kiló vagyok még nem kezdett el fájni, de igyekszem is mozogni meg diétázni, hogy minél hamarabb lemenjenek a fölös kilók, mert nem szeretném ha visszajönne. Nekem is annó csak az egyik fájt, az bizti gyengébb. És olyan szúró fájdalom volt! De egy röntgent vagy uht megér csináltatni, ha úgy gondolod komolyabb lehet a dolog!
Mia! Megyünk, amint lejár a mosógép és kiteregettem
A napsütésre való tekintettel elindítottam a gépet!
Tegnap este csak keveset ettem, de ettem, mert én meg mozgás után mindig éhes vagyok
És ráadásul szénhidrátra!!!
Megyünk, hogy Patrikkal gyakoroljam a kanalas kajálást!!!
Orsi! Yeti talpú Felhőcskével Oázisba????
Robinak "csak" 45ös lába van, kölcsönadjam?
Milyen díszeket raksz fel? Mármint gondolom húsvétit, de mik vannak?
Ja, majd ne felejtsd el Miától elkérni a krémet meg a szemüveget, nála hagytam! Köszönöm, nagy hasznát vettem!!! Nem tudom az én szemüvegem hova tüntettem el...
Szívesen venném, ha ajánlanál nekem valami tartható diétát!!! Az sem baj, ha főzni kell, mert nekem az is megy és úgyis Robi is fogyni akar, tehát még együtt is csinálhatjuk!!!
Köszi a frizura dícséreteket, azért én ennyire vagányra nem szoktam beszárítani
Majd rakok fel fotókat!!!
Ja, tegnap voltunk a gyerekdokinál méreckedni megint! 6850 gr és 68 cm... Egy hét alatt 25 dekát hízott és 2 centit nőtt
Lassan Osri vele is mehetsz Oázisba
:D:D Összeszedte magát és újra nekiállt hízni
Kinél mi lesz a húsvéti menü???
Itt tobzódom, mert nagyi bevetette magát a fürdőbe, míg én reggeliztem, úgyhogy most malmozom...
Sálálá-sálálá-sálálá.........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
:D:D:D:D:D:D