Sziasztok!
Bocsi, hogy eddig nem jelentkeztem, de mi is küzdünk evvel a nyavalyás kórral. Konkrétan senki nem mondja (orvos sem), mi ez csak egy hányós vírus vagy influenza, de most minden jött, s csakúgy mint Kata én is kivagyok már... Még jó, hogy nem teljes hónapot fizetek az oviban, mert az most jól bebuknám.. Bogi hányt, folyik az orra, köhög..Liza hasonló tünetekkel, erős lázzal, ráadásul nagyon nagyon fogzik...megy a hasa is, csak szopizik, nem nagyon akar elfogadni semmi mást... volt, hogy csak 1-2 órát aludtam éjszaka..
most már jobb a helyzet, már csak köhög, no meg a fogzás tünetei..
Ja és persze mi is betegeskedtünk... én is várom már a jobb időt, legalább sütne a nap...
Orsi! Szegény Levi! Remélem meglesz hamar az eredmény, mert akkor tudjátok legalább, hogy milyen diétát kell alkalmaznotok...
Adrienn! Örültem, hogy a cinin összefutottunk! Szerencse, hogy Dórit elkerülte ez a vírus...vigyázz is rá, hogy ne legyen beteg!
Bogi már jobban van, már csak köhög, de mi csak hétfőn mehetünk oviba, orvosi igazolás kell. Viki, vagy többiek.. más ovikba is kérnek orvosi igazolást? vagy az ovónő dönti el, hogy beveszi e a gyereket reggel? Nálunk a doki is mondta, hogy ne fertőződjön el.
Judit! Illetve akit még érdekel!
Most a betegség miatt nem tartok partit, de mivel nagy akciók vannak ( újra akcióba dobták ami az elmúlt hónapban heti akciós volt) és még plussz akciók is így ha valakit valami érdekel, szívesen megrendelem 2 hét múlva lesz meg a megrendeléstől, és csak akkor kell fizetni is, addigra biztosan jobban is leszünk, és személyesen is meg tudom mutatni és receptet is tudok adni!
www.tupperware.hu
Más: Ti szoktatok next ruhákat rendelni? Kitől honnan? vagy honnan szerzitek be, tudjátok mikor van vásár a Westendben?
Üdítőt mikor rendelünk megint? Lenne rá igény?
puszi,
Ancsa