Új privát üzeneted érkezett!

Ció!

Jajj de szuperek a képek! :D Látom elemükben voltak a gyerkőcök! :lol: Édes Mind!

Mi szombaton végül felmentünk a hegyekbe (Mátraháza, Sástó). Szerencsére Dávid végigaludta az utat... eddig még mindig ordítás volt egy egy kiruccanásunkon. Szóval így nem volt agyzsibbasztó az út.
A tegnap pedig katasztrofális volt... Levente nagyon kimerített minket. :roll: Ilyen még eddig nem volt.

Letti! Nagggyon Boldog Születésnapot!!! :D

Kép
szilbee

Sziasztok!

Nóri, megkaptad a képeket, amiket a gmailes címedre küldtem tegnap?
Én a tiedidet igen, és köszi szépen! :)

Erika! Köszi nektek is, nagyon jók ezek a képek, ügyes volt a párod :)
Ilyen majdnem elütött az autó élményem már nekem is volt, elég szörnyű :( Szerencse, hogy nem lett baj... annyira kell figyelni.

Mi tegnap a Nefag játszótéren voltunk (most először) , nagyon klassz játékok vannak, szépen megcsinálták, el kell ismerni! Marcinak mind közül a legjobban felhúzható homokozós láncos kisvödör teszett, az idő nagy részét azzal töltöttük, hogy ő lapátolta a homokot a vödörbe, Apa meg húzta fel és kiöntötte.
A Vadasparkba nem mentünk, majd legközelebb.

Most megyek, mert sok a dolog, de majd még benézek.
judit_79

Sziasztok!

Hú, de mocsok idő van :cry:

Letti, még nem is mondtam...
Kép

Judit! Azokat megkaptam, de ezek kicsik...mit kezdjek velük? Nem kinyomtathatóak... :cry:

Tündi! Nincsen a mappában semmi, de sztem azért, mert te sem vagy fent. De majd megoldjuk :wink:

Erika! Szépek lettek a képek, nem csalódtam a párodban :lol:
Akkor Réka jól felpörgött :lol: Igaz, Lili is a Tescoba még halakat bámult, ment 8felé.... Itthon meg (mostani "jó" szokása szerint), menjünk fel gyalog. Még jó, hogy csak a 3.-on lakunk. Igaz, félemelet is van, akkor a 4. :roll:
Tegnap este ő is kukorékolt. Bezzeg, mikor nem kellett bölcsibe mennie, már 8 után aludt.
Én meg 4-kor felébredtem, fitt vagyok és üde 8)
Az alma miatt majd hívlak, ha lesz egy kis időm. Mármint bepasszítania napi programba, hogy arra megyek.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Jövök végre kicsit,ma lazulós napom van :) Lucus szunyál,Milán pedig mesét néz :)

Melinda:Valamikor majd összehozunk egy közös sétát :) Szűrővizsgálattal kapcsolatban,a mi volt doktornénik semmiféle szűrővizsgálatra nem küld :( Én magamtól vittem el Lucust uh-ra,mert a magzati korában a nőgyógyászom látott nála 6-7mm-es bal vesemedence tágulatot,de szerencsére semmi gond.A csípőszűrést is én kértem,mert ő arra sem küldd,ráadásul azt mondta 3 alkalommal is,hogy teljesen rendben van,gyönyörű a csípője Lucának.Ennek ellenére totál kintvolt a bal csípője :( De szerncsére már alakulunk :)
Hatalmas Réka baba,szerintem ne aggódj,ha ritkábban szopizik :)

Tündi:Én is örülök,hogy taliztunk,remélem legközelebb a babatali is összejön :) Társaságra nagyon szükségem lenne,megbeszéljük majd :) Hát Lucád igazi nőci és azok a sonkák :lol:

Nóri:Egyenlőre nincsenek távolabbi tervek Lucus csípőjével,majd 30.án megyünk megint kontrollra.

Vali:Csütörtöki kérdésedre:van már msn :lol: Köszi :)

Erika:Neked is köszi az üdvödlést,Rékád nagyon édi és utólag is boldog hófordulót neki :)

Judit:Imádják is a fiúk Lucust,még néha össze is balhéznak ki puszilgassa :) Luca meg kelleti magát :) Hát,végül is nőből van :)

Letti:Utólag is Nagyon Boldog Szülinapot Neked!! :) Gyerkők nagyon édesek :)

Évi:Csongi jobban van már?

Tegnap megvolt a keresztelő,köszönjük szépen a gratulációkat,aranyosak vagytok,hogy gondoltatok ránk :)
Szerintem nagyon jól sikerült.Élveztük a jó időt,kint voltunk az udvaron :)
Majd képeket teszek.
Na,talán kisüt a napocska,megyek gyorsan kiteregtek.További szép napot Mindenkinek :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Vali! Még nem vettem fel Vele a kapcsolatot. A 7-en talán összejön... most egyenlőre kipróbáltuk, milyen is kirándulni Dáviddal együtt kenguruban. Lehet ez is elég lesz idén... jövőre meg majd sétál... ;) ő is.
szilbee

Nóri: hogyhogy kicsik a képek? Tudom, nem a legnagyobb méret, még a nyaraláskor állítottuk be ekkorára, hogy több kép ráférjen a gépre. Ilyen méretből hivattunk elő (igaz, még nem láttam az elkészült képeket) Aztán meg elfelejtettük visszaállítani.
judit_79

Melinda,Tündi!
Még annyit akartam kérdezni,hogy nem tudtok itt a közelben varrónőt?Függönyt kéne szegetnem,1-2 nadrágszár felhajtás,ilyen kis apróságok :) Előre is köszönöm,ha tudtok segíteni :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Erika! Megint néztem a képeiteket, és arra a következtetésre jutottam, hogy párodnak babafotózást kéne vállalnia! Annyira jól elkapja a megfelelő pillanatokat! :)
judit_79

Nóri,csak sikerált a dolog :wink: Megebédeltem,de éhes vagyok,mint a fene.Soká lezs még vacsora..de tegnap elhatároztam magam,ma bevásároltam hozzá..Aztán,hogy meddig bírom...lehet holnapig :P

Móni,képeket...képeket! :) Hát a te Lucusod sem panaszkodhat a kilókra :wink: Szép kiscsajszi.Ha van kedvetek sétáljatok majd el erre.Ha gondolod msn-en is megbeszélhetjük :)
A nap nem nagyon akar kisütni :(

Judit,igazi fiús játékot választott akkor magának Marci :)
Melóhegyek vannak? :?

Szilbee,nem volt nehéz Dév feneke :wink: még belefér a kengurúba?Hány kg?Mert ami nálunk volt kölcsön az 9kg-ig bírta,de nem nagyon mertem beletenni Lucát.

Kép
Kép
tundi24

Móni,én tudok!Nagyon,rendes,aranyos,és sztem jól dolgozik...rokonunk!Csak fel kellene hívni,hogy tudja-e vállalni,és még utba is esne nektek :wink:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Hm...nem sok hangulatom van...ma sem... :?

Tök jók lettek a képek! Erika én is örülök, bár veled tényleg kevesebbet sikerült beszélgetnem :wink: Na, majd legközelebb kifaggatlak :wink:

Lucusnak és Diusnak én is gratulálok a keresztelő alkalmából! Hogy viselték?

JJudit, miért is aludtam én? Úgy nézek ki a fényképen? Rá se ránts a rosszindulatú emberekre! Biztos rengeteget dolgoztatok vele, beszélni könnyű, csinálja más, ha ő jobban tudja!
Pihend ki magad, és légy elégedett, ha Ti nem lennétek, valszeg börze sem lenne Szolnokon!!!

Évi és
Kép
csongianya

Ja, hát kicsit izgulok, hogy mi van Csongival, mert elengedtem suliba. Tegnap vettem neki Rhinathiolt (meg akarja inni az egész üveget :wink: ), meg nyomtam bele a Calcium-Sandoz-t, éjjelre kikapcsoltam a fűtést, és nyitott ablaknál aludtunk. Reggel már nem köhögött ugatósan, inkább úgy hallom szakad fel neki.
Azért félek a sulitól, hogy nehogy ott meg elkezdje. Bár ez inkább hajnali-reggeli köhögés szokott lenni.
Más baja nincs, és hát ugye ez már nem ovi, hogy csak úgy otthon tartom. :? Meg gondolom, ha baj van, úgy is szólnak a tanítónénik.
Linda, szerinted???, vigyem dokihoz???

Évi és
Kép
csongianya

Évi! Az a helyzet, hogy a legtöbb fotón pont csukva van a szemed :)
Csonginak jobbulást!

Tündi! Azért nem szakadok meg :wink:

Marci aranyos volt, mikor tegnap nézegettük a képeket. Kérdeztem, hogy mit csináltak Lilivel a járókában? Válasz:
- Hát, próbáltuk megszerelni a számítógépet...
judit_79

Tündi! Mienk 13 kg-ig jó! Dávid a legutóbbi mérés szerinte 10600 g... Jó ez a kengu, csak az ember (vagyis apjuk) dereka szakad le tőle...

Ímhol egy kép róla...

Kép

Most pedig spuri van... megyünk Leventéért és még össze se pakoltam a cuccost... :?
szilbee

Évi,hát csak szólnak,hogyha gond van Csongival.Legalábbis én ezt feltételezem!Amugy mi a gond???Apa elkezdett melót keresni?

Szilbee,akkor még egy ideig tudjátok használni :) De az tény,hogy nem kényelmes.Sztem a gyerkőcöknek sem..Luca nem is érezte túl jól magát benne,de úgy látom Dévet nem zavarta a dolog :wink: mondjuk ő amugy is nyugis gyerkőc.ugye?

Judit,nem is szabad megszakadni :wink: holnapra is hagyni kell melót :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Réka éjjel letaknyosodott :? félóránként ébredt, szörtyögött, köhécselt, de kiszívni nem sikerült semmit :roll: orrcsepp meg nem volt itthon :evil:
láza nincs szerencsére.
mostmár jön a trutyi kifelé, de a lelkét is kiordítja orrszíváskor :cry:

Évi, az ilyen gégegyulladást leggyakrabban vírus okozza. Az ugatós köhögés az első 1-2-3 éjjel jellemző, akkor is hajnaltájban. Nagyon jól tetted, hoyg kinyitottad az ablakot éjszakára. A hideg párás levegő ilyenkor nagyon sokat segít, tul.képpen más gyógyszer nem is kell az enyhébb esetekben. Ha már kezd neki felszakadni, akkor nem tér vissza az ugatás, és az már a gyógyulás jele :) köptetőt adhatsz neki, az meggyorsítja.
de ha kicsit is bizonytalan vagy, inkább irány a doki!

Szilbee, 7 kiló felett inkább inkább a háti hordozás javasolt! :wink:

Kép
pimelinda

ja látom Évi, adtál köptetőt meg calciumot :) nagyon profi 8) vagy csak rutinos?

a képek szupik!

Kép
pimelinda

Évi:Neked is köszi a gratut :) Csonginak jobbulást!

Melinda:Jobbulást lánykádnak!

Tündi:a profilomban benne van az msn címem,vegyél föl partnernek :) és majd beszélünk :) Ha esetleg fölhívnád a rokonodat,azt nagyon megköszönném :)
Képek majd jönnek,csak még nincsenek kicsinyítve,én még nem csináltam olyat :oops: de most teszek egy próbát,hátha sikerül :roll:
Aztán lépek készülődni,mert,ha jön apa megyünk Szolnokra. Kép Meglátja a gépet és vigyorog :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Na az írásom kicsit szétcsúszott :roll:
Szóval Luca vigyorog,ha meglátja a gépet :lol:
Léptem,sziasztok :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Erika, és a többiek is! A képeket én is megkaphatnám Rékámról eredeti méretben? meg a csopi képet is?
már bánom, h a nagy kapkodásban teljesen megfeledkeztem a mi gépünkről :(

Móni, én is gratulálok a keresztelőhöz! Varrónőt én is tudok, aki nekem szokott varrogatni, bár ő kicsit messzebb lakik Abonyban.
Ez a kép fantasztikusan jó :D

Tündi, megpróbállak felvenni msn-re a képek miatt (is) :P

Kép
pimelinda

mostmár csak a címed kellene tudnom :wink: :P

Kép
pimelinda

Hali!

Linda, szegény Réka, ilyen pici korban annyira rossz a taknyosság! El is tudom képzelni, hogy üvölt :?

Ja-ja, hát profi vagyok na, mert sajnos van már benne rutinom :? Azért is nem rohantam már orvoshoz, mert általában ez szokott lenni a terápia. És a Rectodelt kúp is ott figyel a hűtőben.
De szerencsére nem volt a suliban semmi gond, azért még izgulok, ezek a ködös idők nem segítenek.

Édes Lucus :lol:

Szilbee, hát nem is csodálom, hogy Ádám nehezen cipelte Dávidot! Hosszú távon biztos fárasztó lehetett neki :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Ja, Erika! Jó isten, mi történt veled! Hát én is nagyon megijjedtem volna! De vigyázott rád valaki fenntről, biztos van még dolgod a földön :lol:
Megnéztem a kirándulásos képeket....hát, gyönyörű az őszi táj, és ti is nagyon szépek vagytok!

Évi és
Kép
csongianya

Linda,beraktam a profilba az msn címet! :) Jobbulást Rékának!Már Luca sem bírja ha szívom az orrát,pedig kicsinek vigyorgott rajta.

Móni,felvettelek :) Kis vigyori Lucus :) Intézekedem varrónő ügyben! :) csak du nem voltunk itthon.

Évi,az már jó,ha Csongi jobban van!!

Nóri,Lilcsi hogy volt ma a bölcsiben?

Kis betegeknek gyógypuszák mennek!!

Kép
Kép
tundi24

Erika! Elnéztünk a játszóra. 16 órára körül jártunk arra. Nem csörgettelek meg előtte, mert kétséges volt hogy Leventének lesz e kedve addig elmenni... Nagyon sokan voltak most. :shock:

Tündi! Dávid nagyon szereti a kengut, de csak ha kifelé van és tud nézelődni. No de Ádám se bírt volna vele egy rövid sétánál többet. Azt mondta, hogy azért jó volt már levenni.

Ó és a Keresztelőkhöz Gratulálok! :D Bocsi hogy csak most :oops: :oops: :oops: ... de nem nagyon voltam magamnál mostanában...

Évi! Párodnak sikerült vmit intéznie munka ügyben... mármint sikerült munkát szereznie?
szilbee

Tündi! Nem volt gond Lilivel, fáradékony sem volt, amitől pedig féltem. De csúnyábban köhögő gyerekeket láttam/hallottam reggel, mint ahogy Lili műveli :roll: Most is jöttek új beszokók, na, azok is megismerik a magyarok istenét.
Liliért meg jó sokára mentem, ő volt az utolsó :oops: Ilyen sem volt még. Bnőmmel elbeszélgettük az időt :oops:

Judit, a képméretek 116-466kb-ig terjednek. Ezek sztem kicsikék. De ha ekkorára van állítva a gépetek, nem kérek nagyobbakat :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Csak egy reagra.

Szilvi: Mondottam volt, hogy minden nap máskor vagyunk kinn a játszón. Ma pl. nem is voltunk, mert el kellett szaladni a DM-be, a Kőrösi suli mögött bóklásztunk, utána a kertben hintáztunk. Ha nem csörögsz rám, soha nem fogunk találkozni. :wink: :)

Fotókat majd küldöm, csak Réka megint kismajmost játszik.
jaimee1

Jah, apa fotói 3-8 megásak.
jaimee1

Erika! Írtam hogy miért nem csörgettelek meg! ... és tartok tőle ez továbbra is fenn áll... mert Levente 2x akarta hogy vegyem fel és úgy vigyem... (persze az kivitelezhetetlen lett volna, így sétált tovább) szóval lehet legközelebb félútig se jutunk és fölöslegesen nem akarlak kiugrasztani benneteket se otthonról, se máshonnan...
szilbee

Szilvi: Értem én. Hallod, a római pápával könnyebb talizni, mint veletek. :wink: Bár a Mátrában majdnem sikerült.

Vettetek őszi cipit Dávidnak?
jaimee1

Szép estét!

Melinda:Köszi neked is a gratut :) És köszönöm a varrónő ajánlást is,de Tündi már intézi és azt mondja nincs messze,de ha valamiért nem jön össze,akkor okvetlen szólok :)

Évi:Köszi :)

Tündi:Köszi-köszi :)

Szilvi:Neked is köszönjük a gratut :) Látom már te is nagyon várod a karácsonyt.Én már ott tartok,hogy a menüt tervezgetem,meg az ajándékokat :) És végre saját házikónkban ünnepelhetjük ezt a szép ünnepet :)

És akkor 1-2 kép.Sajna nem a legjobban sikerültek,aki fotózott nem mert közelebb jönni,arra pedig nem gondolt,hogy zummolni is lehet :roll: Itthon meg nemnagyon érkeztünk fotózni,Luca beájult,nemtudom mivel öntözte meg a papbácsi :) Dia meg nem akarta,hogy fényképezzük :( Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Luca elég érdekes képet vágott,amikor keresztelték,de összességében jól tűrte.Dius nagyon édes volt,kérdezte mikor jön a Jézuska(amíg vártuk a papot)aztán azt akarta Milánnak is "öntsék le a fejét" :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Ja és 1-2 kép,ahol nem akarták magukat a gyerkők fotóztatni :) Kép Kép
Pedig olyan édesek,nagy munkában voltak :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Lucus! De jó nektek! Azt már én is nagyon várom, hogy saját házunkban legyünk szent esetén... de már csak 3 év van addig... remélhetőleg. :)
Én is ajándékokat tervezgetek már. Két gyerek mellett nem akarom az utolsó pillanatra hagyni a dolgot. No meg élvezem is... és segít, hogy ne süllyedjek bele a depressziómba.

Erika! Nem vettünk őszi cipőt, mert van... Tudod, Leventéé. Rendesen el vagyunk látva cipével olyan 4-5 éves koráig, max. ünneplős cipőt kell majd venni.
Ja egyébként 15-20 percet voltunk max. a játszón, aztán közölte Levente hogy keressük meg az autót (a fordunkat, ami az MVH-nál parkol... apjuk végett). Szóval mire Ádám végzett a munkahelyén, mi is ott voltunk és mentünk léggömböt venni, mert az volt Levente nagy szíve vágya...
szilbee

Szebb reggelt! Micsoda idő...pfuj... :?

Szilbee,akkor szerencsétek van Dévvel :) Megkapta a lufit Levente? :wink:

Nóri,akkor jó,hogy nem volt gond!Lilcsi nem ijedt meg,hogy nem mész érte?De gondolom tudja ő,hogy mi a helyzet :)

Móni,varrónő felhívva..kérdezi mennyire sürgős??Mert a héten nem tudja megcsinálni az biztos.Mindannyian csinik voltatok a keresztelőn! :)
És mi lesz az ünnepi menükarácsonykor? :) Én sztem semmit nem csinálok :? elmegyünk mamáékhoz!haza sem jövök 3 napig :?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Szilbee, mi a baj, a bezártság? Olyan kedvetlen vagy mostanában...

A férjem egyelőre el van (tegnap ablakot takarított, főzött :wink: ), mint kiderült, még fel sem mondtak neki, ha akar közös megegyezésssel elmehet, még semmit nem tudnak. Így most el van táppénzen, aztán majd keresgél. De iszonyatosan el kezdett fájni a térde, lehet jobb is, hogy most nem ment vissza.

Tök jók a keresztelős képek!

Reggel kb. 4 tűzoltó szirénájára ébredtem! El ne induljon senki a városba, állítólag Rákócziig áll a sor, tele az Ady és a kamionok a Kossuth téren próbálnak átjutni. A Szent István hídon volt valami frontális ütközés :(

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Nem tudom, mi van, de nem tudtunk aludni, már 6 óta ébren volt Réka is, most ájult be :)

Móni, szépek vagytok nagyon a képeken! Luca is, mint egy kis tündér :)

Vali, gratulálunk nektek is!

karácsonyi menün én nem gondolkozom, mi sem nagyon leszünk itthon, nagy a család :D
ajándékok? tényleg ideje lenne, legalább gondolkozni rajtuk :wink:

Tündi, ha apátok nem tud hazajönni karácsonykor, nehogy otthon üljetek már egyedül!!!

Kép
pimelinda

Évi! Valószinűleg, igen. Négy éve már hogy itthon vagyok... kezdek befordulni... de még tartom magam! csak hát nehéz... Persze ahogy ismerem magam, 1-2 év múlva (meg még utána is) vissza fogom sírni ezt a lazás időszakot. :roll: :oops:

Linda! Annyira édes az avatarod! :D
szilbee

Sziasztok!

Köszönöm szépen mégegyszer mindenkinek a köszöntést. Aranyosak vagytok, hogy még nem felejtettek el. Sajnos idő hiányában szépen lassan kezdek kikopni a topicból.

Tegnap voltunk féléves tanácsadáson 68cm és8140gramm Atika, hát egy szavam sem lehet.
Most kezdi kóstolgatni a kajákat, jókat fintorog közben.

Az alvással van gond, mert kb 1 hónapja csak a levegön tud jót aludni ilyenkor 2 órát is alszik délelőtt, bent meg csak fél órát és olyankor megy a nyűglödés. Elég sokat sétálgatok az utóbbi idöben.Nem tudom mi lesz ha majd bejön az igazi hideg.

Betegeknek jobbulást kivánok.

Linda! Jó az új avatarod.

Azon gondolkozom, hogy pici Atinak mikor adassam be a prevenart. Ti már beadatáttok a piciknek. Volt mellékhatás?

Lucuska! Nagyon szépek voltatok a keresztelön, jók lettek a képek.

Elnézést megint csak ennyire volt időm.

Remélem hamar kisüt a nap.

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!

Leti! Ne mondj ilyet, mindig örülök, ha jelentkezel :wink: !

Tündi! Nem olyan ijedős Lili azért. Jól elvolt Enikővel meg annak nagylányával.
Kérdeztem tőle, hogy elénekelte-e a Télapó itt van-t, mondta, hogy igen, Enikőnek. Azért rákérdezek ma, tényleg-e? :lol: Olyan édesen énekli. Imádom.

Erika! Olyan jók ezek a spontán kirándulások! Unokanővérem volt férje volt ilyen, és amikor erre bóklásztak, vittek engem is. De régen is volt már az :roll:
Akkor voltam Demjénen is. Nagyon megragadt bennem, azóta is visszavágyok :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Aranyosak a keresztelős képek :)

Letti! Jó kis méretei vannak Ati babának :) Azért gyere ám akkor is, ha csak ritkábban tudsz írni, és tegyél fel képeket is legközelebb!

Én most a bárányhímlő elleni oltást akarom beadatni Marcinak, holnap megyek receptért.

Reggel el se indultam a melóhelyre, mikor megláttam, hogy állt a sor végig Szandán. Tök fölösleges lett volna. Marcit még elvittem a bölcsibe fél 8-kor (akkora köd volt, hogy az orromig se láttam), aztán otthon hallgattam a rádiót, hogy mikor oszlik a forgalom egy kicsit. Fél 10-kor elindultam. Dettó ugyanez volt tavasszal valamikor.
judit_79

Szép napot,süt a nap :)

Mégegyszer köszi csajok,mindenkinek!! :)

Ma megint lusta vagyok :( Mi tudtunk aludni,én fél9kor,Milán 9kor,Luca fél10kor ébredt :) Úgyhogy még nemrég tettem le alukálni.És ezt Luca este fél9 óta művelte :)
Én még most ebédelek,új kajcsit próbáltam,nekem nagyon ízlik,de szerintem apa nemnagyon rajong majd érte :? ő nincs odáig a kelkápiig :( Burgonyás rakottkel a neve.

Szilvi:Én 3 és fél éve vagyok itthon,de már néha én is úgy érzem hiányzik a munka :( Vagyis a napi rutin fölkelni,elkészülni,menni.Félre ne értse senki,imádom a gyerekeim és tudom,hogy visszasírom még az itthonlétet.

Tündi:Annyira nem sürgős,szólj majd,ha kereshetem :) Előre is köszi :) Hát a menü még képlékeny,de lesz husileves,rántott tonhal,sült pulykafelsőcomb pikáns almamártással,valami husi még aki ezeket nem szereti(van ilyen)Köretnek hecegnő burgonya,meg valami rizses dolog.Saláta:valami zöldséges,spagetti és gyümölcs(ez minden karácsonykor szokott lenni).Süti:mákos bejgli(én ezt szeretem),valami mézes apró süti,üdítő szelet vagy finom kókuszos,és kinéztem egy aszaltgyümölcsös,csokiba mártott sütésnélküli sütifalat-ot :) Talán ennyi,de még változhat,egyeztetni kell illetékesekkel :)

Melinda:Nagyon édes az avatar :) Szerinted mit csináljak Lucussal,nem akar folyadékot inni?Mondjuk eddig sem nagyon ivott,de mostmár 2x,max 3x kap tápszert.A többi gyümi,főzi,pép,kis joghurt.Szerencsére amit kap enni,mindent megeszik :)

Na ennyi kaja után megyek és iszom 1 kávét :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Bocsi,folyadék ügyben bárki tanácsát szívesen fogadom :)
Na tényleg lépek,mert a végén még keztek unni annyit írkálok :P :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Mégegyszer bocsi,d betű kimaradt :lol:

Kép
Kép
Kép
lucuska

Lucuska nagyon jók a képek,és a gyerekek is nagyon aranyosak!

Rékának,Csonginak,Lilcsinek jobbulást!!!!!!

Karácsony,már én is töröm a fejem,de még nem jutottam sehova
Főleg Robinak ajándék ügyben!

Linda!
Kültem pü-t!

Rólunk!
Voltunk gyerekdokinál,kukac-rendben van a többiről meg majd írok ha Linda válaszolt

Kép

Kép
katlina

Köszi a dícséretet! ez most a legújabb: Réka a hüvelykujját cumizza :lol:

Szilbee, "lazás időszak" ??? persze, nem mindegy honnan nézzük :wink:

Letti, nagyon szépen fejlődik Ati baba!

Kép
pimelinda

Hú, Móni, Katlina, most látom, hogy kérdeztetek tőlem... Réka hív, de amint lehet jövök válaszolni :wink:

Kép
pimelinda

Huu...én meg bealaudtam Lucával :oops:

Szilbee,ha Dév betölti a 2őt visszemész dolgozni?Néha én is vágyom munkára,főleg így hogy apa nincs itthon.
De fel a fejjel,majd átvészeled ezt az időt,és akkor minden oksé lesz :wink: Menjetek sokat ki ebben a jó időben,de gondolom ezt teszitek amugy is :wink:

Linda,tényleg nagyon aranyos Réka ahogy szopizza az ujját! :) Ja,és nem fogunk itthon ülni ünnepekkor az tutkó biztos!Csabiéknak,hogy sikerült a verseny?Visszajelöltelek msn-en,de nem láttalak mélg fent.

Móni,jó kis alvókája van a családnak :D Nálunk csak nekem van,de nem engednek aludni :twisted: Oké..szólok akkor ha ráér!
A menü...hm bekopgtatok hozzátok karácsonykor :wink: én leszek a télapó :wink:

Letti,amikor tudsz akkor gyere,ha ritkán jössz annak is örülünk,csak gyere :) Ati baba szép méreteket ölt! :)

Kép
Kép
tundi24

Nóri,help!!! nem tudom megnyitni a videót :( :(
Gondoltam,hogy Lilcsi nem egy elveszett csajszi!! :) :)

Judit,hát nem semmi..ha baleset van megbénul az egész város :?
A pizzás kifli receptjét majd megkaphatom..habár most fogyizok tegnap óta..eddig nem szegtem meg,nekem már ez is nagy szó :wink:

Katlina,remélem semmi komoly baja Robikának!Írd majd meg,hogy mi a helyzet!
Ház bontással,hogy álltok?

Kép
Kép
tundi24

Letti: Fotókat is kapunk? Nem fogsz lemorzsolódni, majd macerálunk, ha eltűnsz. :wink:

Lazás időszak....hát remélem, fogok még aludni egyhuzamban 6 órát vagy annál többet...

Lucus: tök jók a képek.

Nekem kritikán aluli kedvem van ma, gondolom kerülget piri. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Tényleg, Judit, pizzás kifli receptje nekem is nagyon kellene!
jaimee1

Ja igen, videjó nekem sem működött.
jaimee1

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?