Sziasztok!
Eltűntem hétvégére, mert másról sem szólt az egész, csak etetés, főzés, altatás, etetés, főzés, altatás
És vendégeink is voltak mindkét nap
:D:D Na jó, sokat társasoztunk is kettesben apával, most hogy itthon volt és jól kikapcsolódtunk
A vásárláson kívül szinte ki sem mozdultunk... Ez a téli időjárás
:(:(
Örülök, hogy a betegek jobban vannak! Nálunk is javul Marci (m akell visszamenni a dokihoz), csak apa lett beteg, de nagyon, így itthon maradt ma is, nemsoká megy le a dokihoz
Szegény elég cudarul van, pedig nem is szokott beteg lenni
Látom megint vannak nagy viták hordozás tekintetében
:D:D Csajok, ne haragudjatok, de én már csak mosolyogni tudok ezen
Miért ne lehetne más más embernek más más értékrendje? Szerintem nem kell elfogadnunk azt, ha valaki másképp gondolkozik, elég ha nem akarjuk a saját igazunkról meggyőzni a másikat
:D:D Sokszor jobb, ha az ember inkább hallgat ilyen esetben és nincs belőle vita... Na mindegy, én nem akarok okoskodni
Ja, enyim gyerek is nagyon lusta
Áthelyeztem a játszóhídján a játékokat, hogy jobban kelljen nyúztózkodnia értük és azóta reklamál, nem érzi jól magát alattuk
:D:D Mikor kézre estem meg cibálta őket vonyítva ezerrel
:D:D És fordulni sem hajlandó, egyszer megtette és utána belustult
:D:D Pedig nincs hordozókendőben
:D:D
Orsi, meghívó szuper lett, köszönjük előre is!!!
Parkváros régen tényleg tele volt cigányokkal, de mikor az autópálya feletti részt parkosították, akkor mindent felvásároltak a gazdag cigányok, akik azóta is építkeznek eladási célból ezekre a telkekre, és persze olyan áron, hogy ezt már nem tudják tarsaik megvenni, így leszünk itt egyre többen pestről kiköltözött fehérek
Ezt leszámítva a mi ikerszomszédunk is egy erdélyből átköltözött roma, aki fehér emberhez ment feleségül
:D:D Úgyhogy hiába ikerház, a mi házrészünk kevesebbet ér, mint az övéké...!!!
Lányok, tud valaki olyan szakit ajánlani, aki ért a betonozáshoz??? Szeretnénk kibővíteni a teraszunkat és egy esővízgyűjtő ciszternát is tennénk a kertbe! Még most tavasszal, mielőtt a kertrendezést megcsinálnánk!
Megérkezett a házról készített hőtérkép értékelése is, kiderült, hogy nincs lábazati szigetelése a háznak, a falak szigetelése sem korszerű és a nyílászárók tokjai sem szigetelnek jól
Na, lesz itt is mit csinálni, már csak azt kellene eldöntsük, hogy tényleg hosszabb távon akarunk-e itt maradni vagy inkább költözünk. De ahogy nézelődtünk a környéken, ezekkel a hibákkal majdnem minden ház rendelkezett, így már csak az ikerház kérdés a kérdés
:D:D
Ja, a hétvégi sürgés-forgást még fűszerezte az, hogy MArci a nátha miatt éjszakánként össze-vissza evett és kelt kb óránkénk
Hát, jó kimerült voltam minden reggelre
:D:D Ma már kicsit jobb volt a helyzet, de nem sokkal
Így négy hónaposan elkezdtünk tejpépet is adni MArcinak egy kajálásra, olyan édes, ahogy ismerkedik a kanállal evéssel
:D: Meg 4 hós kortól adható almalevet is kap. Először olyan furán fintorgott mindkettőre, olyan cuki volt, de mára már minden ízlik neki
Na, rohanok, mert balhézik