sziasztok!
Ma hosszu napom volt, lelkileg sem vagyok a topon, de ez nem lenyeges. Jottem kotnyeleskedni igy ejfel elott! bogen: Asszem tudom melyik telekrol van szo! Illetve ott van tobb is ami elado, mi is ott nezegettunk (csorgattuk a nyalunkat...) anno, amikor eloszor jottunk ki Erdre szetnezni... A Marcsi ingatlan altal kaptunk cimeket es ez a telek is koztuk volt.
Nem tudom ki melyik irodaval vagytok.
Azt irod hogy jovo heten irjatok ala a szerzodest e julius vegere (akkor legyen augusztus) kesz is lesz! WOW, akkor tenyleg gyorsak! Marmint az osszes engedely, stb.
Nekunk 3 honapot mondtak az engedelyekre (megjegyzem most eppen az Onkormanyzatnal all 3 hete a paksametank....
Hat nem sietik el !!!!! :S
Na mindegy.
Lenyeg hogy megvan a telek amit igazan szerettek, jo erzestek van es csak ez szamit!
Nekunk is ez volt, amikor a Bagoly-telket (ez a nev ragadt ra) megtalaltuk. Csak alltunk ott es mar tudtuk hogy ez lesz az igazi.
:D:D:D
Meselj, milyen hazatok lesz? Mekkora, hany szintes, milyen stilus, szinek, minden.
De csak ha nem tul sok amit kerdezek.
Tudod, en most mindenkitol lopkodom az otleteket - mivel nekem nem sok van.
Csak annyi hogy kineztem egy gyonyoru (nekem leglabb is) tukrot, parom meg utalja. Szoval ezen lesz harc meg boven.... De sok mindennel kapcsolatban meg halvany lila elkepzelesem sincs! (Hideg, melegburkolat pl.)
Na eldugulok, megint nagyon beelenkultem a temara.
:D:D:D
Olyan regen keszulok mar feszket rakni, lassan 40 leszek es meg SOHA nem volt egy olyan hely amit igazan otthonomnak mondtam volna.... (bejartam a fel vilagot...de vegul ittt kotottem ki ismet.)
Most erkeztem a linkhez!!! IGEN, ezt a telket lattuk anno!
Kivancsi vagyok mennnyire ment le az ara tavaly ota.
Biztosan olcsobb lett. Nekunk most "jol jott" a valsag.... Mar ha szabad ilyen morbid modon fogalmazni.
szerintem is jo a telek! Ott tenyleg nyugalom lesz es eleg messze van a palyatol is!
jo kis mezo a kozelben! Nyaron hajnalban a szaraz fu illata elvegyul a reti viragokeval. Paratlan!!!
Feszekrako program??? Azt hittem olyan mar nincs! MESELJ kerlek! Hogy van ez? (bar ahogy regebben volt, csak 35 eves korig johet szoba ez a megoldas.
Mi meg ezt mar tulleptunk....
Brigi: Olaj es Dorci. Jaaaaaaaaaj hat elhiszem hogy szemed guvvadt amikor meglattad....De azert edi hogy hozta a rongyot hogy letorolje a konnyeidet! Hat ezek a pillanatok amikor az ember meg az olajozasi muveletrol is megfeletkezik.
Ma nagy pangas volt, pedig azt hittem novellakat irtok majd.
En mos t elhuzok az almok birodalmaba, mar hat az altatom, kisse osszeakadnak az ujjaim a gepelesnel.
Joejt es puszka!