Új privát üzeneted érkezett!

Linda: Bocsi, szóval így állunk ma.

Topiktali 2008 (október 11)

Nóri + Lilcsi
Judit + Marciapu + Marci
Tündi + Lucus, aki már 1 éves elmúlt !
Linda + Réka
Évi
Jaimee + Popiapu + Popi

Más topikokban tudom, hogy egyes helyeken a babákat alapból (tehán TB alapon) elküldik hasi, kutacs és csípő Uh-ra. Nálunk nincs ilyen, :shock: de talán nekünk már mindegy is. Remélem legalábbi.

Tündi: Szívem facsarodik, ahogy olvaslak.... :(

Én maradok a tiramisunál (friss házi tojásból, oda fogok figyelni) és valami üdcsit is.
jaimee1

Kis Muki elszöszmötöl... /pillanat....

Tündi! Nagyon jó ez a levél (amit párod írt). :D A képek pedig szuperek... különösen a maszatos! :lol: :lol:

Évi! Hát hallod ez elég durva... :( :(

JJudit! Legközelebb tessék ám rámköszönni!!!!! Vagy legalább tegyél egy képet, hogy legyen esélyem megismerni téged! ;)

Linda! Örülök, hgy jó lett az uh!!! 8) Képet teszel a leányzóról? Megy a drukk! Remélem nem lesz semmi a redőkkel!

Nóri! Hogy s mint vagytok?

Na ennyi volt.. megy a nyüszi...
szilbee

Tündi, fél 2-re megyünk, ide Abonyba.

Talira: bögrés mákos és diós seteményt tervezek + üdítőt viszek.

Erika, honnan van a minta és a fonal, a keresztszemeshez? én is kacérkodtam már a gondolattal, hogy kipróbálom, de nem igazán lenne időm most. Ált. iskolában mi csináltunk kis terítőt anno. Karácsonyra varrógépet kértem apa Jézuskájától :P

Kép
pimelinda

Erika,akkor még felvezeted azt is,hogy ki mit hoz? :wink:
Luca viselekdését meg majd meglátod...de remélem jó passzban lesz :)

Szilbee,köszi a dicséretet a képekre! Dávid pakolászik már? :wink:

Én meg képzeljétek ezerrel töltögetem a gyerek dalokat,aztán mindenbe belehallgatok.Nekem jobban tetszik,mint Lucának :oops: :P :wink:

Kép
Kép
tundi24

Hali!

Tündi, de édes lehet Luca, ahogy simogatja a fényképet, meg "dumál" a telefonnal! Hm, még így képzeletben is elérzékenyültem...

Linda, a Te férjed mivel foglalkozik? Drukk az ortopédiához, de biztos rendben lesz minden!

Katlina, de sokat nőtt Robika! Tényleg, hogy tetszik neki a teherautós ágynemű? Fogad?

Hm, talira vinni is kellene valamit??? Hát azt hiszem nekem sütni egy perc időm sem lesz, úgyhogy majd viszek üdítőt. Már ha odaérek...hánykor kezdtek végül?

Tegnap Csongi szaktanári dicsérettel jött haza! A Tiszaligeti Napokért kapta az ellenőrzőjébe! Marha büszke volt magára, én meg ma vettem neki egy újságot, ami tele van a kedvenc focistái posztereivel...már látom a szoba falának átalakulását :?
Ja, meséltem, hogy 100%-os felmérőt írt matekból?

Évi és
Kép
csongianya

Linda,megy a drukk délutánra!De biztosan minden rendben lesz!

Évi,gratula Csonginak :) Nem örülsz nagyon a fal átalakításhoz :P
Luca 2ig alszik,utána lehet jönni,mindenki úgy érkezik ahogy a gyerkőcök engedik:) /gondolom én :wink: /

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Évi! Szerintem a párod biztos talál valami jó melót. Addig meg pihen egy kicsit. 8)
Csonginak megint csak gratula, nagyon ügyes!

Linda! Majd írd meg, mit mondtak az ortopédián. Minket is elküldtek ugyanez miatt (hogy nem volt egyforma a redő a lábacskáin) de az ortopédus megállapította, hogy semmi baja.
Nekem egyébként van egy elkezdett gobelin képem, már csak be kéne fejezni! Még akkor kezdtem el, mikor terhes voltam :oops:

Jamiee! Hogyhogy nálatok nincs Uh alapból? Minket szintén beutalt a gyerekorvos koponya és hasi UH-ra mikor Marci talán 2 hónapos volt (Abonyba). Igaz, nem volt kötelező, de ha már lehetett, persze megnézettük.

Tündi! Hát igen, Luca biztos megérzi Apa hiányát, szegényke. :( De ahogy beszéltük, idősebb korban még nehezebb lehet... Sehogy se jó ez.
Azért az gáz, hogy a magánbeszélgetéseket is lehallgatják! Ha jól értem! Persze érthető, hogy miért, de akkor is! :?
Tényleg, hogy tetszik a kisház Lucának?
Marci unokatesójának is van egy olyan csővázas, de a két kölök már elszakította az egyik ablaknyílást, mikor randalíroztak benne :)

Hú, mennyi finom süti lesz :) Én még nem tudom, mit fogok sütni, de gondolkodom rajta! Meg persze üdcsit is viszek.

Marci ma nagyon jól aludt, egyszer sem ébredt fel éjszaka. Reggel olyan kis tündér volt, bújt hozzám, hogy "Anya, olyan édes vagy" Persze hogy elolvadtam tőle :)

Tegnap levágtam a haját, hááát, sikerülthetett volna jobban is, de majd megnő :) Nagyon nehéz úgy, hogy közben izeg-mozog... Majd meglátjátok, milyen lett :wink:
Én meg holnap megyek fordrászhoz! De csak a végeiből vágatok, meg be akarom festetni valami jó színre.
judit_79

Topiktali 2008 (október 11)

Nóri + Lilcsi
Judit + Marciapu + Marci
Tündi + Lucus, aki már 1 éves elmúlt !
Linda + Réka
Évi
Jaimee + Popiapu + Popi

Menü

Meggyes piskóta
Bögrés diós, mákos süti
Tiramisu
jaimee1

Judit: :shock: :shock: Ne idegesíts! :? :? Szóba sem került, pedig privi dokink van.
jaimee1

Erika,ha megnyugtat a tény,akkor a mi doki nénink csinálja az uh-t,és minket nem küldött el.Van akit elküldött..Sztem van aki midnen gyereket elküld,van aki meg nem..de hogy mi alapján teszik nem tudom..

Judit,jól értelmezted,a magán beszélgetést is lehallgatják.A kisház tetszik Lucának,ki be bújkál belőle.
Biztosan jó lett Marci frizkója :) És milyen színt találtál ki a te hajadnak? :)

Kép
Kép
tundi24

Erika! Nem idegesítésképpen mondtam... Úgy látszik, mindenhol másképp van ez. Minket is Tündiék doki nénijéhez küldött egyébként a gyerekorvosunk, és ahogy hallottam (abból ahogy telefonon beszéltek), szerintem ők jóban vannak egymással.

Tündi! Hú, engem biztos feszélyezne, ha tudnám, hogy lehallgatják a beszélgetést.
Aztmég nem tudom biztosan, milyen színű lesz a hajam, de valami szép barna árnyalatot szeretnék (eredetimhez hasonlót), mert utána már nem akarom sűrűn festeni, és nem akarom, hogy látszódjon a lenövés. Amúgy nagyon szeretek (szeretnék) különböző színeket kipróbálni, de a hajamat viszont kímélni kell.
judit_79

No, megérkezett a cégtől a válasz. Már nem kell visszamennie. Holnap megy a férjem a felmondásért :( Most kissé magam alá kerültem, valamiért félek, hogy nem fog ez a munkakeresés olyan könnyen menni, mint a férjem hiszi :?

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Másik szolnoki topikból vagyok. Csak egy kérdéssel jöttem:

Nincs véletlen valakinek újszülöttnek való eladó babakocsija újszülöttnek való (nem Bergon)?

Évi: Sajnálom nagyon. De fel a fejjel, biztos lesz állása.

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok!

Itthon...egyedül....Lili leadva mamához, míg én ügyintézek.
De már tele van a havcipőm :roll:

Erika! Minket sem küldtek el uh-ra. Ha ez megnyugtat. Bár kétlem. Állítólag Pesten is hagyomány...(másik topikokba átnézelődve)

Süti...huha :oops: Gőzöm nincsen, mit is csináljak? Meg mikor? Más nem lesz, viszek valami sós Fornettit, azt még úgy látom senki nem akart csinálni. Mármint sósat....

Lili jól van, szalad mindenhová, mintha azon múlna az élete. Fülét meglegítem szigorúan és persze szitty a szuttyot a nóziból. Van még bőven :cry:

Évi! Sajnálom a férjedet....sofőrként akar melózni?
Horgászás nem olyan rossz, elsimítja a ráncokat (bár én a hajamat tépném ki), jobb képet fest majd a meghallgatáson :wink:
És Csonginak gratula.

Hát Niki, beletrafáltál, nekem Bergon van eladó...de már mióta? Csak senki nem tudja :lol:

Judit! Utoljára piros hajjal láttalak, lehet, már meg sem ismerlek? :lol:

No, már ennyike....

JA, a kötelezőt újból megkötöttem... :evil: És Évi, CSAK náluk lehetett új szerződést kötni. Ez van....szívtam, mint a torkos borz.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok

Évi.Sajnálom,hogy így alakult a munkahely :( Tényleg,újra kamionozást keres? láttam az újságban is v.melyik nap hírdették...
Csonginak meg nagy-nagy gratula.örülök,hogy ilyen jól megy a suli..

Fociról még nem döntöttünk :roll:,nemtudom mennyire terhelné le heti 2alkalom..ráadásul jövőre ugye mi is kezdjük a sulit...majd meglátjuk :D ,+persze hozzá kell tenni,hogy Sziszi is menne (pl táncolni ..)és akkor heti 4*valahová szaladni,+nekem suli.hát bele kell majd rázódni.keresem a munkahelyet én is kitartóan..már nem is tudom mennyi pályázatot adtam be... :evil:

Nóri.alakul Lilcsi akkor :) a nóziból meg majdcsak kiürül :wink:

Uh-minket sem küldtek anno :? ,kivéve ortopédia Sziszivel-combredő-asszimetria miatt.

Judit.ha meglesz az új színed ..képet kérünk .!!. :) :)

Rólunk:ERdei ovi van a héten a lurkóknak.tegnap is hozott haza Zsolti bogarat a kis dobozzában :) :)
Ja...tali..sajnos mi sem tudunk menni...az én hibámból-..péntek,szombat suli :? még jó,hogy nem mondtam a gyerkőceimnek a talit...imádják a bacucikat.tegnap oviba behozták az egyik csopitársuk 5hós tesóját..hát mit össze nem simizték :) -és olyan szépen óvatosan babusgatták :wink:

Na...lassan menek a bandáért :)

Vali? suli? szoktalak leske reggelente :) egyszer összefuthatnánk direkte valamikor akár 5percre is :D

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Évi,sajnálom...de biztosan talál majd melót a férjed.A férfiak sztem könnyebben találnak,mint a nők.

Nóri,hozzál sósat az jóóóó lesz :) :) Lilics meg szombatra tuti jól lesz :wink:

Andi,sajnálom,hogy nem jöttök :( A gyerkőcök kibabázhatták volna magukat!

Vali,ti jöttök talira?Móniék???Ha ti nem is tudtok jönni,ők jöhetnek ám nyugodtan :)

Niki,én nem tudok.

Kép
Kép
tundi24

Évi: Sajnálom én is...Remélem, gyorsan talál másik melót.

Nóri: Miért nem dobod fel a Vaterára/Tesz veszre. Fornetti szupi.

Andi: Sajnálom. :( 4 után is jöhettek ám még. Meddig van suli? Mi még fogalmam sincs, mikor megyünk, 2-4 között valamikor.
jaimee1

Sziasztok!!!

Nálunk is zajlott az élet mióta nem, írtam ....Pénteken már Zolika is rosszul érezte magát és mint ez várható is volt ő is kitette a taccsot éjjel jó párszor :( Úgy,hogy most ő van itthon betegen ill. már most csak itthon van mert hál'istennek rendbe jött már :) De,hogy én sem maradjak ki a szórásból én is elkaptam hétfőre úgy,hogy ma bontottam fel a 3.doboz normaflort...és marha carul voltam :( Egy jó a rosszban,hogy én nem hánytam ....
Suli ne is kérdezzétek borzalmasan nehéz :( Szerintem nem fogok tudni megbírkózni vele vagy ha igen az nem lesz egy fényes bizi az tuti . Annyira sok az anyag,hogy az óra adó tanárok is kapkodják a fejüket mert ugye ők is ezt az anyagot úgy szokták meg,hogy van rá idő míg leadhatják. De hát ez van most már ezt kell szeretni .

Andi!
Hát reggel sajna nem igen tudunk talizni mert általában 1/2 9kor én esek be utolsónak majdem az órákra....csak tudnám ,hogy megy el olyan gyorsan ez a reggel???? De azért figyellek ám minden nap :) Szólj vagy dudálj rám ha látsz :) Beállni a volt martózzal szembeni utcában szoktam régen egy húsáruház volt ott...:)

Taliról.....
Hát mi nem igazán hiszem,hogy megyünk Móniék sem hiszem de én mondtam neki :) Talán már holnap lesz netjük és akkor majd ő fog írni nektek :) Vasárnap meg keresztelője lesz a 2 csajszinak ,Lucusnak és Diának :) Így vasárnap délelőtt templomba fogunk menni :) Lucusnak mi leszünk a kerijei Diusnak meg Móniék :) Így jó zsúfolt lesz a hétvége. Na lépek is mert 6kor meg lakógyűlésünk lesz....

Évi!!!!!
Nagy gratula Csonginak !!!!!!!!!!!!! Nagyon büszke lehetsz rá olyan ügyes kisfiú :)

Jaa még 1 dolog...... az igen szomorú,hogy nem küldenek el itt Szolnokon minden babát szűrű vizsgálatokra pedig nagy szükség lenne rá szerintem . Sok komolya betegség kezdeti stádiumba felismerhető lenne,pedig ez a körzetisnek elvileg nem kerül semmibe....akkor nem értem miért nem küldenek el mindenkit..............

Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok!

Tündi, játékállomány gyűlt szépen :))

Szilbe, rendi, már a nyársaláskor is figyeltelek, de akkor nem láttalak.

Hol, mikor lesz a tali? Szombaton az asztalokat kell pakolni a börzére.., de majd meglátjuk.

Évi, hihihihiihihihihihihihihihhiiiiiiihihihhihihihihihi
apa=lányok apa, vagyis az férjecském :lol: :lol: :lol: :lol:
Mozdonyvezető zöldet kapott, állítólag már a fekete doboz szerint is, és nem csak az ő, és a szemtanúk állítása szerint. Tehát nem ő hibázott. Persze hogy mit is hoznak ki ebből a végére, az más kérdés.
Állítólag javítottak valami elektromos vasúti berendezést, és az ott bekövetkezett zárlat miatt kapott telezöldet. Ez még csak találgatás, nem konkrétum.

Börze, elkelt minden asztaljegy, tessék jönni, mert a kínálat az naggggyon nagy lesz :D

Mezőtúrra nem megy most valaki? Ott felejtettem egy szoknyánkat :cry: :cry: :cry:

megyek verset tanulni....

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Jó reggelt!

Ma is szép idő lesz :D

JJudit,nálunk lesz a tali Abony cityben :P Gondolom nem egésznap pakoltok :wink:

Vali, kitartás a sulihoz,menni fog az neked!!!Vasárnap akkor nagy nap lesz nálatok!Kérünk majd képeket!Reméljük Móni jön és ír újra :wink: Talira egy kicsit elszaladhatnának nem laknak messze :wink:

Linda,mi volt az orthopédián?

Éjszaka pihent mindenki? Mert most mi igen,1x keltünk,aztán reggel fél6kor felébredt a kisasszony,de siekrült visszaaltatni fél8ig :) Juhééé...de gondolom egy ideig be is fejezte ezt az alávst :roll:

Kép
Kép
tundi24

Vali,ja ha Móniék nem akarnak gyalogolni olyan messziről kimegyek értük..1 gyerekülcsink van a kocsiban,egyet meg beszerelünk náluk :)

Kép
Kép
tundi24

Kép

voltunk az ortopédián, doktor bácsi nagyon kedves :D (és jóképű :mrgreen: )
a farredő aszimmetrián kívül más kórosat ő sem talált, de azért röntgenbe utalt minket. Ceglédre, de ma úgyis megyünk a Hetényibe, majd ott megcsináltatom :wink:
ha a röntgen a porc fejlődési zavarát mutatja, terpeszpelenkázni kell majd :?

Tündi, a gyerekdalokkal én is így vagyok :D http://www.vilko.hu/musicgallery/?id=60 itt is szoktunk bébi zenét és mesét hallgatni :)
egyik alkalommal zenét hallgattunk, Réka az ölemben ült, már unta az egészet, feszelgett... a következő szám a Kiskakas gyémánt félkrajcárja volt, Halász Judit adja elő... amint megszólalt, Réka szájtátva hallgatta :shock: :shock: :shock: :lol: persze csak pár percig :)

Évi, én férjem autóvillamossági szerelő, de autóalkatrész értékesítőként dolgozott. egyik percről a másikra rúgták ki májusban :evil: szóval nem irigyellek most benneteket :(
Csongi szaktanári dícsérete sem semmi, de a 100%-os matek :shock: :D :D :D gratulálunk!

Erika, ha jól tudom, a környékbe pillanatnyilag csak Homoki doktornő csinál kutacs Uh-t :? nem hiszem, hogy egyedül elbírná, ha mindenkit küldenének... azt akarom ezzel mondani, hogy még orvos sincs, aki csinálná :roll: ez a mai egészségügy :evil: bár én a kutacs uh-t nem tartom olyan fontosnak. A hasi Uh-t annál inkább. A csípő vizsgálatára meg alapesetben elég az orvosi vizsgálat - ez nálatok is biztos megvolt, többször is :wink:

Andi, erdei ovi :D de jó :D és milyen szép időt fogtak ki a hétre :)

Vali, a lényeg, hogy a kezedben legyen a bizonyítvány, nem kell annak olyan fényesnek lennie :wink: senki nem azt nézi :wink: szóval sok erőt, kitartást a tanuláshoz!

Kép
pimelinda

Móning!

Linda:

Rendben lesz ott mindan a röntgenen is.

www.keresztszem.hu. Innen rendeltem, de biztos van még sok más is. Hű, nagyon könnyű függőnek lenni. Tegnap éjfélkor döbbentem rá, hogy nem hímezgetni kellett volna este, hanem vasalni. Van egy kazal. Na majd ma.

Tündi: Majd a címeteket írd meg légyszi, mert még eltévedünk szombaton.

Szép napot!
jaimee1

Hahó,sziasztok:)!
Emlékszik még rám valaki :lol: Végre van netünk :lol:
Remélem mindenki jól van!!
Aki az elmúlt több,mint másfél hónapban ünnepelt annak Nagyon sokat és Boldogat :) A legfrissebb úgy látom Luca,Nagyon Boldog Első Szülinapot a drágának!!!!Sok puszi neki,és mindenkinek!
Nagyon sok volt nekem ez a másfél hónap,de megpróbálok legalább nagyjából visszaolvasni,hogy kinél mi történt :)
Rólunk gyorsan párszó:beköltöztünk,a ház klassz,nekem nehéz megszokni,kicsit magamalatt vagyok :( Milán szintén nehezen viseli,de talán már kezd alakulni.A nagy és Lucus szerencsére jól viselte a költözést,őket nem zavarta meg.Egyébként jól vagyunk,mult csütörtökön lekereült Lucusról a kengyel nappalra,éjjelre még kell használni.Azóta nagyon sokat mocorog :) Fogunk még nincs,viszont be nem áll a szája,mama,baba nagyon megy :) Este teszek majd képeket,remélem ide tudok ülni a többiektől :)
Vali barátnőm puszi innen is nektek :)
Tündi:Hallotam a taliról,meg olvastam is.Egyenlőre nem ígérek semmit,mert szombaton még ezer dolog lesz,de talán holnap délelőttig átgondolom a teendőket és jelentkezem.
Most lépek,mert Lucus követeli a gyümit,meg főzök egy kis levest :) aztán még benézek.

Kép
Kép
Kép
lucuska

Móni, végre!
a fél életetek megváltozott a költözéssel, elhiszem, hogy megvisel téged, meg Milánt is, aki most pont olyan korban van, hogy ilyesmire érzékenyen reagál :( nade majd belerázódtok :wink:
örülök, hogy Lucus szépen gyógyul :)
amikor sétálunk Rékával, az utcátokból jövő emberkékre mindig úgy nézek, nem-e ti vagytok... de sajnos a képek alapján nemigen ismerek fel embereket, elég rossz az arcmemóriám :?

többiek is:
kicsit nyugtassatok meg! Réka ritkábban szopik. (De legalább szopik :D ) nappal csak 4x. éjszaka viszont 2x ébred.
ugye jó ez így? (ő irányítja a dolgot, szóval bízom benne!)

Kép
pimelinda

OFF Lányok! Van vkinek használt, eladó "fémvázas háti babahordozója"? 11 kg körüli csemetének... OFF
szilbee

Móni,jajj de jó,hogy írtál! :) Amikor mi átköltöztünk ide,hát tisztára magam alatt voltam,aztán szépen megszoktam :) De ha társaságra van szükséged szólj,szívesen meglátogatunk benneteket,jöhettek ti is,mehetünk sétálni is :wink:
A talit gondold át!
Köszönjük a köszöntést :) Örülök,hogy lekerült Lusucról a kengyel legalább nappalra :)

Linda,nem lesz ott semmi gond!!Tessék jönni megírni mi volt!
Köszi a címet,belenézek :) Szopi miatt ne aggódj!!Rendebn van ott minden.

Erika,a vasalnivaló megvár :wink:
Cím:Szolnoki.u 35 /fő út-ahogy jöttök be szolnokról ,majd a bal oldalban lesz a cserepes vendéglő és a kőves után egy zöld kockaház/

Egy kis szavazást kérnék ha lehet,mondjuk ugysem nyerünk,de beneveztem Lucust egy kis szépségversenyre.
http://www.babamamatudakozo.hu/disneyon ... te=552#552

Kép
Kép
tundi24

Szilbee,én sajnos nem tudok :( Pedig azok nagyon jók!!t

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Most csak egy gyors bekukk!

Móni! Örülök, hogy jól vagytok, gyere sűrűbben :)

Nóri! Azért annyira "piros" nem volt a hajam akkor sem! :D

Vali! Jobbulást nektek és kitartást a sulihoz!

Erika! Ha ez megnyugtat, nekem is kupacban áll a vasalnivaló. Nem is tudom már, mikor fogom utolérni magamat....

Tündi! Ment a szavazat Lucának :)
Mi is olyan 4 óra felé megyünk majd, ha Marci felébredt (remélhetőleg alszik délután...)
Én nem aludtam valami jól, Marci 11-kor aztán éjfél körül nyöszörgött, pont mikor elalszik az ember, utána nagyon rossz megint felébredni. Úgy érzem, innom kell egy kávét :)
judit_79

Szilvi: A Dobó úti játszótérre járunk. Legtöbbször mi vagyunk egyedül. :shock:

Tündi: Szavazat ment!
jaimee1

ERika! Majd megsasolom a térképen... aztán ha nincs túl messze a Jósikától, akkor jövő7en kinézünk. És mikor szoktatok menni? Én olyan 15:45-től vagyok "szabad".
szilbee

Szép napot!

Remélem, szombaton is ilyen lesz :wink:

Tündi! Enyém volt a 9. szavazat! :lol:

Judiiiit! Csak egy kis barokkos túlzás volt részemről :oops: de azért elég merész szín volt az....

Úgy néz ki, mégis csak sütök :roll: és ez sem sós lesz :lol:

Móni! Majd csak megszabadultok már attól a szíjtól 8) És távolabbi tervekről beszélt már a doki?

Erika! Mi is voltunk egyszer a Dobón, valamikor a tavasszal talán, de az tényleg olyan kihalt volt :shock: Meg kevés volt a fa, és mondta a kis bnőm, hogy nyáron pokol van ott. Dettó, mint a Nefag.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!!!

Szia Móni!!!!!!!!!!!!! :D Msn-ed nincs még letöltve? Jó lenne dumcsizni.. :)

Szilvi!!
Mennyire sürgős a hátihordozó??? Mert nálunk az egyik szomszédnak van de nem tudom mikor érnek haza...du.esetleg megtudom kérdezni ha jó neked.

KépKép
diÁcska

Köszi csajok a szavazatokat :) Rendik vagytok,és tessék benevezni a gyerkőcöket :)

Nóri,akkor hozz édeset :wink:

Nem baj ha szóltam Lizocskának is?Mert hívott telón,és megemlítettem neki,úgyhogy lehet ők is eljönnek.

Kép
Kép
tundi24

Ja, Vali! Mikor mentünk a Sparba, Lili forgolódott és kérdezte, hogy "Hol van Dia?" :lol: :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Tündi!!

A 17.szavazat az enyém volt :)

Nóri!!!!
De édi lehetett Lilcsi :) Játszózhatnánk már egyet míg ilyen szép idő van.....mit szólsz hozzá????

Ma Andiékkal talizunk itt a Zagyva cukrázda mögötti játszón egy kicsit :) Jöhetnétek ti is :)

KépKép
diÁcska

Nóri: Mit sütsz? :) Kíváncsivá tettél. Dobó - ja, hát nyáron főleg este népesül be, tényleg. Vannak fák, csak nem ott, ahol kellene.

Nekem van egy kókuszos csigás receptem, isteni süti, de a talira nem vállalom be, mert én magam még nem próbáltam. Nehogy ne sikerüljön. :mrgreen:

Szilvi: Tőlünk 3 perc a játszótér. Apehtől cirka 10-15. A térképen nagyjából ott van, ahol a Balassa és a Dobó út találkozik. Délután nekünk mindig jó, legkésőbb 3 kor felébred a lyány.

Móni: hali! Üdv újra! :)

Vasalás érintetlen. Bealudtam Rékával. Most tápászkodtam fel. :oops: :oops: :oops:
jaimee1

Erika! Én grízes-mézesnek hívom, biztosan van becsületes neve is...mézes lapok közt tejbegríz meg lekvár.

Én is olvastam egy bizonyára finom sütireceptet, de szintén azért vetettem el, mert nem ezzel akarok beégni. Majd azzal, amit már 80x megsütöttem.
Ammeg olyan volt, hogy almát lereszelni, vaníliapudingot főzni, bele az almát.
Háztartási kekszeket lepakolni tepsi aljára, rá az almás puding és arra is kekszet pakolni. Ez tán 1 nap alatt megszívja magát, összeérik és akkor szeletelhető :roll: Nyammm, azért összeszaladt a nyájam :lol:

Vali! Mi már nem megyünk ma sehová. Délelőtt lefárasztottam a lányt, most épp a Micimackót nézi. Vagy nem. Mert most a gombolást tanulja és hisztizik, mert nem sikerül. Megyek is gyakorolni :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Megvolt a rtg. A vápa rendben van. :D
Csak nem egyforma a két femurfej csontmagja :? csak hogy legyen azért valami :roll: na mindegy...

Kép
pimelinda

Szilvi!!

Küdtem privit neked :)

Andi!!
Jó volt dumcsizni :) gyakrabban is jöhetnétek felénk :) Mára ennyi voltam sziasztok!!!! Kép

KépKép
diÁcska

sziasztok!

Jó lett a hajam, a színe is tetszik :)
Végülis, nem csak a végéből lett vágva, de majd meglátjátok :)

Nos, mivel ennyi édes süti lesz (mézes krémes... mmmmmm, azt imádom) úgy döntöttem, akkor én pizzás kiflit fogok sütni, hogy legyen nem édes is.

Jó éjszakát mindenkinek!
judit_79

Megvagyunk mi is,csak úgy elvagyok,Robivalmeg magammal!
Ja és elfelejtettem írni a pöttyeink elmultak már rá két napra

Voltam délután fogdokinál,aki betömte a fogam de megnyugtatott hogy olyan mély az oldalán a luk hogy valószíű hiába tömte most be menni fogok húzatni :twisted: ,nem tudom mi lett a fogaimmal soha nem volt velük gondom nem is volt rossz fogam,persze most mindent bepótolok :twisted:
Este meg kézilabdázni voltam nagyon jó volt
Délelőtt Nóriékkal találkoztunk,ma egészen Robi mentes napom volt,kicsit fura érzések voltak bennem

Robika két napja bejár az oviba 8) ,ügye kis falu,anyós nővére konyhafőnök ami 1ajtónyira van az ovitól átvitték,és az én kisfiam tegnap a nagyoknál,ma a kicsiknél volt és azt mondta anyosom hogy ma már úgy ment mintha otton lett volna,és megfogott egy játékbabát amit nem volt hajlandó letenni,most azzal alszik :oops:

Valaki küldhetne ebből a sok fincsi sütiből nekünk is :wink:

Évi!
Sajnálom a férjed remélem könnyen talál másikat

Kép

Kép
katlina

Jó a pizzás kifli, még úgy sem ettem, de már sokat dícsértétek.

Én sütikém is kész, érik a hűtőben Kép Már csak ki kéne bírni, hogy ne faljuk fel. Persze azért lezsűrizzük majd :wink:

Én is leheveredem...Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Jó reggelt!

Vali,köszi neked is a szavazatot!Délután akkor kikapcsolódtál egy kicsit :wink:

Katlina,jól megszenevdsz ezzel a foggal!Robika hamar be fog illsezekdni akkor majd az oviba.Biztos nagyon szép lehet az a baba,ha hazavitte :)

Nóri,tuti jó lesz a sütikéd,mindig olyan gusztákat sütsz :wink:
Lilcsi,hogy van?

Linda,az azért jó,hogy a vápa rendben van!

Olyan szép idő van :) :)

Megy ma vki a buszpálya átadásra?

Kép
Kép
tundi24

Kép

Mennyi finomság lesz szombaton :) nam szabad ebédelni, hogy végig lehessen kóstolni a menüsort :lol:

Katlina: Robika ovis lett :lol: ez aranyos :D

Tündi, mi vasárnap du. akarunk szétnézni.

Nóri, már kész is a süti :shock: nyami :D mi biztos felfalnánk, ha nem is mindet, de holnap ígyis-úgyis süthetnék megint :roll: :lol:

Kép
pimelinda

Szép napot Mindenkinek!

Tegnap próbálgattam olvasni,hát elég sokminden történt ebben a másfél hóban.
Köszönöm mindenkinek a kedves fogadtatást.
Tündi:ment a szavazat :)

Most teszek 1-2 frissebb képet és majd később jövök kicsit bővebben írni :)
Kép Segítség:)
Kép Kukuccs:) Kép Zolcsi és a Hercegnő:)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Linda,nagyon jóóó a csőris kép :)

Móni,nagyon szépek a gyerkőcök :) Ma megyek felétek 3/4 3 felé :)
Tegyél már magadról is képet,hogyha esetleg látlak a városban megismerjelek :)
Talivan kapcsolatban,hogy döntöttél?Jöttök remélem :P

Luca 11óta alszik...húzós délutánunk lesz..a délelőtt sem volt jobb :( És még én is majd felrobbanok...jól megszívattak bennünket a missziós pénzzel :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Móni! Nagyon édesek a tesók együtt, Lucusnak jó dolga van a két szerető bátyussal :)

Tündi! Mi a baj a pénzzel? Köze van a válsághoz? Most gyengül a forint, de ez nektek elvileg jó...

Tényleg, Hajniék jönnek a talira?
judit_79

Judit,hívtam Hajnit,de nem vette fel,aztírta sms-ben,hogy vissza hív majd :wink:
Apáéknak módosult a szerződés,és forintnak megfelelő dollárt fognak kapni.Ami azt jelenti,hogy mondjuk 500ezerért jár 2500dollár.De ha leesik a dollár akkor márcsak 380ezret ér.ez most csak egy példa volt,jó is lenne ennyi pénzt kapni,mámint 500ezret havonta :twisted:
Érted,hogy hogy akarom mondani?Szóval megint megszívtuk..Mert eddig ugye fix dollárt kaptak,mostmeg forintnak megfelelően..És ugye beváltani csak akkor tudjuk ha hazajön..mert nincs hozzáfárásem a devizáshoz.Nem is akartuk,hogy legyen,mert úgysem nyúlunk hozzá,kell a házra...

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Azt hiszem, értem... De ez csak akkor lenne jó, ha mindeg hónapban beváltanátok a dollárt forintra, és akkor meglenne a fix összeg.. (gondolom én) Így hogy csak a végén tudjátok beváltani, tényleg nem lehet megmondani hogy akkor épp mennyit ér majd a dollár.
judit_79

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?