Sziasztok!
Évi! Szerintem a párod biztos talál valami jó melót. Addig meg pihen egy kicsit.
Csonginak megint csak gratula, nagyon ügyes!
Linda! Majd írd meg, mit mondtak az ortopédián. Minket is elküldtek ugyanez miatt (hogy nem volt egyforma a redő a lábacskáin) de az ortopédus megállapította, hogy semmi baja.
Nekem egyébként van egy elkezdett gobelin képem, már csak be kéne fejezni! Még akkor kezdtem el, mikor terhes voltam
Jamiee! Hogyhogy nálatok nincs Uh alapból? Minket szintén beutalt a gyerekorvos koponya és hasi UH-ra mikor Marci talán 2 hónapos volt (Abonyba). Igaz, nem volt kötelező, de ha már lehetett, persze megnézettük.
Tündi! Hát igen, Luca biztos megérzi Apa hiányát, szegényke.
De ahogy beszéltük, idősebb korban még nehezebb lehet... Sehogy se jó ez.
Azért az gáz, hogy a magánbeszélgetéseket is lehallgatják! Ha jól értem! Persze érthető, hogy miért, de akkor is!
Tényleg, hogy tetszik a kisház Lucának?
Marci unokatesójának is van egy olyan csővázas, de a két kölök már elszakította az egyik ablaknyílást, mikor randalíroztak benne
Hú, mennyi finom süti lesz
Én még nem tudom, mit fogok sütni, de gondolkodom rajta! Meg persze üdcsit is viszek.
Marci ma nagyon jól aludt, egyszer sem ébredt fel éjszaka. Reggel olyan kis tündér volt, bújt hozzám, hogy "Anya, olyan édes vagy" Persze hogy elolvadtam tőle
Tegnap levágtam a haját, hááát, sikerülthetett volna jobban is, de majd megnő
Nagyon nehéz úgy, hogy közben izeg-mozog... Majd meglátjátok, milyen lett
Én meg holnap megyek fordrászhoz! De csak a végeiből vágatok, meg be akarom festetni valami jó színre.