Új privát üzeneted érkezett!

Tündi! Ilyen volt - Ilyen lett képet is kérünk!!!!!

Kölkök hunynak.. azért kukorékolok itt... :oops:
szilbee

Én is visszalapoztam a 101. oldalra. Meglepve olvastam, hogy én még akkor terhes voltam. Sőt, Szilvi is, Ivett is. :shock: :lol: :lol: :lol:

Tündi, képet, képet, képet!!!!

Rékám is szundizik.
jaimee1

Visszaolvastam :) Hát Luca fél órája megszületett :) Apa is most hívott,hát megkönnyeztem...milyen jó volt 1éve..persze most is az,félre ne értsétek!!!!

Képeket vasárnap rakok! :) Vagy ha tudom berakom azt amit a naplóba :)

Meg apa irományát is! "
nagyon örültem mikor kiderűlt,hogy babánk lesz,én mondjuk hamarabb elkezdtem volna bevásárolni neki. aztán amikor eljött az nagy nap igen várakozó álláspontot vettem fel mondhatni izgatottan vártam,egy darabig,aztán már ahogy teltek az eseménytelen órák már nem izgultam annyira .jó hogy egyáltalán meglett .na de komolyan,nagyon boldog voltam mikor megláttam és megfoghattam/elsőként/.ezt sajnos nem tudom leírni ezt érezni kell.és ez az egy év nagyon szép volt és még sok ilyen lesz.jó volt látni milyen egészséges,szépen növöget,és ,hogy egyre ügyesebb.nagyon boldog és büszke vagyok,hogy van nekünk Lucababa.külön örömök amikor elkezdett mászni,az első foga és természetesen,hogy láttam elindulni.nekem ti vagytok a mindenem.ja és még annyit,hogy várom a következőt .összefoglalva:Lucababa öröm nekem,felelősség és büszkeség.és véletlenül az édianyuciját is imádom."

Kép
Kép
Kép
Kép

Az én szemszögemből nézve a dolgokat.
Már 2án éjjel alig tudtam aludni,és vártam,hogy reggel legyen és induljunk már a kórházba a magzatvíz vizsgálatra.Titkon reménykedtem benne,hogy nem jövök haza.De amikor megmondta a doki,hogy megyünk a szülőszobára a vérnyomásom az egekbe szökött.A szülésznő amikor vette fel az adatokat nézett is nagyokat,hogy mennyi a vérnyomásom,mert a kiskönyvben midnen renbden volt.Mondtam neki,hogy nagyon izgulok :) Rendes volt,mert nyugtatgatott...A burokrepesztés elég kellemetlen volt..és hát sajnos innentől angyon lassan teltek a percek,órák..mert a fájások nem jelentkeztek az infúzióra sem.Már nem bántam amikor modnták,hogy megyünk a műtőbe.Onanntól angyon jó kedvem lett,hogy nemsokára láthatom Lucát.A műtét hamar megvolt,de sajnos éphogy megmutatták és csak este fél10kor hozták ki,5óra elteltével :evil: Ami nagyon soknak tünt nélküle.
A gyermekágyas időszak rettenet volt :? örültem,hogy végre 5 nap után hazajöhettünk :)
Ez egy év hihetetlenül eltelt,rengeteg örömet okozott a kisasszony,na meg persze fejtörést,amikor nem tudtuk mi baja van.De mindent kitapasztaltunk.Mindennap mutat vmi újat :) És mára okos kislány lett,na meg huncut és eleven :) és nem alvós,mondjuk sosem aludt jól :? Semennyi pénzért oda nem adnám senkinek mégha hisztizik is,mint most :wink: Itt ül az ölemben és írni akar :)

Kép
Kép
tundi24

na eldugulok :D A mai nap szépségéből csak apa hiányzik,de nagyon!!!!

Luca nem hagy itt tovább,este még benézek :)

Kép
Kép
tundi24

Vali! Jó volt dumcsizni! A két lány meg jól el volt :lol:
Hazafelé menet levezetésként gesztenyét szedtünk.
Remélem, Dius meggyógyul és mehet oviba.

Tündi! Mennyit változott Luca és mégsem :lol: A 4. és 6. képet nézve...

Nyugodalmas estét!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Tündi, gyönyörű levelet írt a férjed... örülök h ilyen boldogok vagytok... olyan sírhatnékom lett :cry: megyek, megcsókolgatom Rékust... (Csabi még nincs itthon)

Kép
pimelinda

Visszagondoltam, hogy velünk mi volt 1 éve.........
Réka holnap fogan meg :lol: :lol: :lol:

Kép
pimelinda

Hali !!!

Nóri!!
Igen nagyon jó volt talizni :) Dia már kérdezte mikor megyünk megint Lilcsiékkel a spárba :D ??

Hallotátok a Híradóban hogy meghalt Albert Györgyi??? Teljesen kiakadtam,tudom sokan utálják meg mostanában tényleg kicsit zizzent volt a csaj de én szerettem .....szerintem nagyon jó riporter és újságíró volt :( Az Oscar díjátadót meg szerintem tökéletesen kommentálta....hát ennyi egy élet 44 éves volt :(

sziasztok.....

KépKép
diÁcska

Szép napot!

Vali! Hát annál jobb/ játszótér nem is kell...anyáknak sem :wink: , csak zsozsó kéne hozzá :lol:

Albert Györgyit este olvastam, hát ledöbbentem én is :cry: . Különösebben nem szerettem vagy utáltam, de a szakmájához értett, az tuti.
No meg, félelmetes volt, hogy miket nyilatkozott a közelmúltban...kirázott a hideg :x

Tök jó ez a 24 órás verseny, vagy mi a diákoknak...meg az is, hogy 3 suli is itt van a közelünkben :roll: Az egyikből dobolás, a másikból kiabálás hallatszott ide már 8-tól.... MOst nagy a csend, szegények lehet, fáznak :cry:

Na, lomtalanítás van, nekiugrok a melónak... 8)

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Hazaértünk az úszásból,meg elhoztuk Luca tortáját is.Nagyon szép,remélem finom is lett :wink: Holnap du majd megtudjuk :)
Délután/este meg sütögetek ha jön a mama,mert Luca ilyeneket nem hagy csinálni :roll:

Albert Györgyin meglepődtem,meg nem is...elsőnek azt hittem rosszul hallok..aztán bele gondoltam,hogy sztem erre lehetett számítani.Nekem megfordult a fejemben,hogy nem-e begyógyszerezte magát..aztán mondták,hogy valszeg szívinfarktust kapott.Sajnálom ,mert szakmailag jó volt!Aztán,hogy a magánéletben ki milyen az nem a szakmájától függ!

Nóri,kitartás ehez a 24órához!!!Lilcsi hogy van?

Vali,tanulgatsz?Móniéknak mondtad a talit????

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Tündi! De jók az ilyen volt - ilyen lett képek! :D A levél is nagyon szép, és aranyos tőled, hogy megosztottad velünk!
Majd a szülinapozásról várjuk ám a képeket! :)

Mi délután megyünk az ikres barátainkhoz, jó lesz babázni egyet :)

További szép hétvégét mindenkinek, mondjuk ez az eső nem hiányzott... :roll:
judit_79

LUCUSNAK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK SOK-SOK SZERETETTEL! :D :D :D

Kép
Vendég

Sziasztok!

Lucának Nagyon Boldog első szülinapot!
Lássuk az ajándékhegyet is!!! :lol:

Emlékeztetőül okt. 12-én BÖRZE!!!

Tudom, hogy ez itt nem az adok-veszek rovat, de ha valaki épp tesófelállót keres van egy Kiddy Boardom eladó. Használt, de nagyon szép.

Olyan szép idő van, tessék kimenni a szabadba !!!

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Sziasztok!

Marcinak megfájdult a füle :( Szokás szerint cirkuszolt a délutáni elalvásnál, aztán kicsit elaludt (nagyon fáradt volt már), majd nemsokára felsírt, hogy fáj a füle. De hogy mitől?? Azért fura, mert se nem lázas, se nem taknyos, semmi előzmény nem volt...
Kapott fájdalomcsillapítót, meg fülmelegítős sapit,most egy órája alszik. Hát nem tudom, mi lesz ebből, de nagyon remélem, hogy nem komoly.

Pedig én is azt terveztem, hogy délután lemegyünk egy kicsit :)
judit_79

Sziasztok!

Vége a bulinak,kicsit elfáradtam :wink: Jól sikerült,Luca is élvezte a party-t :wink:

És a képek :) Kép Kép Kép Kép Kép

Hajni,köszönjük nektek is a köszöntést!Gyere és írj!

Judit,jobbulást Marcinak!

Kinek,hogy telt a hétvége?

Kép
Kép
tundi24

Jó reggelt!

Tündi! Látom ízlett a torta Lucának! :D Nagyon édes a rózsaszín maszatos ujjakkal és arcocskával. A Barbie babás torta milyen volt? Van a közepében egy baba?

Marci tegnap 3-5-ig aludt, utána azt mondta, hogy már nem fáj a füle. Este már virgonckodott, fél 10 körül aludt el. Azóta - lekopogom - jól van. De azért mondtam a bölcsiben, hogy szóljanak ha van valami.
judit_79

Sziasztok!

Látom nem volt a hétvégén itt nagy forgalom. Én nem nagyon jutottam gépközelbe, apa birtokba vette, meg hát nem is sokat voltunk otthon.
Szombaton anyuéknál voltunk, tegnap focizni. Már megint előjött ez a focimizéria, hogy mit csináljunk a gyerekkel... már az agyamra megy a dolog... az ő korosztályában lassan nincs csapat, az egy évvel idősebbek meg már jóval nagyobbak és ügyesebbek nála... végül is jól helyt állt köztük....de...áhh, mindegy, majd lesz valahogy.

Közben a kis barátja lebetegedett, képzeljétek, afták voltak a szájában. És mellé még 39 fokos láz. Minket kértek meg szombaton, hogy vigyük el az ügyeletre, mert ömlött az eső, autójuk nincs. Tegnap már jobban volt, nagyon remélem Csongi nem kapja el :?

Tündi! Isteniek ezek a képek! Imádom az ilyen maszatos képeket, Csonginak is van ilyen az első szülinapjáról! Még egy könyvet is nyertünk vele egy babafotó pályázaton!
A torták nagyon klasszak és látszik, hogy élvezte a kisasszony :lol:

Judit, lehet, hogy átvert a gyerek :wink: Az legyen a jobbik eset! De ha nincs különösebb baja, akkor lehet, hogy már csak a fáradtság beszélt belőle!

Nóri, Lilcsi meggyógyult?

Vali, Dius hogy van? Sikerült tanulnod a hétvégén?

Évi és
Kép
csongianya

Verőfényes szép napot!

Tündi! Klasszak a képek! A Micimackós torta nagyon tuti! No, meg az ünnepelt is... :wink:
Ma éjszaka meg veletek álmodtam. Te grillpipit sütöttél, én meg Lucát pesztráltam...

Judit! Az már jó, ha most nem panaszkodik Marci. Lehet, az a hülye szél fújt bele?
Amúgy Lili is fájlalta tegnap estére a fülét. Holnap megyünk vissza, hát kíváncsi leszek... :roll: De előtte sem volt semmi baja, meg most sincsen, este is jól aludt.

Most készülünk a Corába. Nem tudjátok, hogy tegnap mi volt ott?? Kimentünk, de a fél parkolója le volt zárva, a kocsik az út szélén meg a fűben parkoltak. Úgyhogy mentünk egy kört :?

Évi! Ma derül ki, mi lesz a férjed sorsa?
Utánaolvastam ennek az aftának :x hát nem kellemes...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hali!

Tündi: nagyon édes Luca a képeken!!!! :P Hű, nekünk sincs már sok hátra :shock: :shock: Én is MIcimackós tortát szeretnék, :P :P az első mesefigurái Rékának, akiket felismer.

Nóri: Valami amcsi autó börze/kiállítás volt. Majdnem kimentünk mi is. Nyami....grillpipi. Lilcsinek még gyógypuszi, hogy holnap minden oksi legyen.

Lányok, akkkor nyilatkozzatok, ki jön a szombati talira?? Gondolom Tündi és Luca ott lesz :wink: És mi Rékával (ha nem leszünk betegek) ÉS MÉG?????????????? Ja, és én viszem Apát is. Ő meg a kameráját.

Évi: Afta? Na ennek utána kell olvasnom. :shock: És mért nincs a korosztályában csapat? A többiek abbahagyják? :shock:

Linda: Hogy vagytok? Mi újság?

Hol nyílik a C&A? Mert a buszpályán biztosan nem. Tegnap kaptuk meg a kis tájékoztató füzetkét.

Szééép hetet mindenkinek!
jaimee1

Hall!

Bocsi... nem tudok reagálni... be vagyok havazva...

Aki bújt aki nem... Táblit dobok!

Kép

Majd jövök, ha több időm lesz!!! Egyébként jól vagyunk!
szilbee

Tündi!
Nagyon aranyosak a képek és a torta is biztos fincsi volt!

Mi is szülinapi bulin voltunk szombaton este jó volt egy kicsit kimozdulni

Lilcsinek jobulást!!

Évi!
És akkor kikkel fog focizni Csongi???
Afta,utána olvasok :shock:

Tali:Mi sajnos nem hiszem hogy megyünk apa már tervezi a hétvégi bontást,így nincs aki elvigyen :cry:

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Évi! Igen, először én is azt hittem, hogy már a fáradtságtól sír! De aztán pár perc alvás után felriadt. és forgolódott, meg nagyon sírt, és kérte a sapit a fülére. Azért is hagytuk utána aludni 5-ig, hogy aludja ki magát.

Nóri! Remélem, Lilcsi fülével sincs már semmi baj. Mi mindig figyelünk rá, hogy legyen rajta sapi ha kivisszük, azért nem gondoltam, hogy valahol megfújta a szél...

Erika! Én sem tudom, hogy hol nyílik a C&A, de azt hallottam, hogy Deichmann cipőbolt viszont nyílik a buszpályadvaron. Valamint, az épület emeletén lesz egy játszóház, ami hétvégeken tart nyitva.
Egyébként a Dominó játszóház újra megnyitott, kibővítve és felújítva, állítólag nagyon jó lett! (Reggel bejöttem a melóhelyre, és ilyen jól informált lettem :D )

Én is épp ezt akartam kérdezni, hogy ki jön még szombaton? Mi is megyünk (ha Marci nem lesz beteg, amit nagyon remélek) Meg azt is akartam kérdezni, hogy csajbuli lesz, vagy viszitek Apát is?
judit_79

Sziasztok!

Végre egy kis pihi,és ideültem a géphez! :) A tegnapi buli maradványait takarítottam,na meg méreckedni voltunk+zenebölcsiben.
74cm-nek és 10300g-nak mérték a kisasszonyt :) a múltkor már79,5cm volt :P

Judit,igen a barbie-egy rendes babának a felső teste, lába ki volt szedve,ma raktam össze és öltöztettem fel:) )ÖRülök,hogy rendben van Marci :) Mi apánk ugye nincs itthon :? ,de szerintem nyugodtan jöhetnek az apukák is.

Nóri,na majd sütök vmikor grill pipit és kijöttök :wink: Megy a drukk holnapra :)

Évi,férjed melóhelyével mi a helyzet?Szerintem Csongi a nagyobbaknál is megállná a helyét!
Hát az aftát nekem is votl "szerencsém"megismerni 15éve :( De nekem olyan súlyos volt,hogy nem tudtam enni,inni..Fecskendőből ittam a vizet!Borzalmas volt!

Katlina,sajnálnám ha nem jönnétek.Jogsidat nem csináltatod újra?Mert ha a héten bemész,hogy elveszett,adnak egy papírt,és azzal tudsz vezetni!Legalábbis én így tudom :roll:

Erika,én a zagyvában csináltattam a tortát.Sztem nem volt drága..és finom is volt.
C&A engem is nagyon nagyon érdkelne!!!!!

Kép
Kép
tundi24

Judit: Hozd Apát is, ha van kedve jönni!!

A Deichmann is jó. Legalábbis Nyíregyen próbáltunk ott Elefanten kiscipőket, nagyon tetszettek. Azt hiszem, ma már nem nem a Falcon- venném...Na mindegy.

Katlina: :( :( Apa nem tudna mégis áthozni valahogy?

Tündi: Kimostad szegénke Lucust? :lol: :lol:
jaimee1

Cső...

Most kaptam levelet az Aegontól... :evil: :evil: nincsen biztosításom, ugrott a bónuszom. Évi 10000-t vettek ki ezzel a zsebemből. Még a PFÁSZ-t is felhívtam, elmondtam, mi, hogy volt, azt mondták, hogy mikor aug-ban kiküldte a biztosító a csekket, már akkor nem élt a biztosításom....nem tehetek semmit. Vagyis azt kellett volna tennem, hogy rózsaszín csekken fizetni, vagy átutalni. De könyörgöm, minek utaltam volna, hisz elviekben vonniuk kellett volna....na, mindegy, nem hergelem magam századszor is fel rajta. :cry:

Mi is megyünk a talira, persze! Ha Lili nem lesz naaaaagy vírusgazda.

Na, ennyire volt kedvem...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Erika,hát igen Falconnal én sem voltam megelégedve,aztán amit most vettem falcont,az meg bejött...de ha lehet én is kerülöm..az utcainak azért is vettem siestát!
Lucát kellett egy darabig sikálnom még gyerek kinézete lett :wink: :P

Nóri,basszus...jól megszívattak... :evil: :evil: Pedig hát ez az ő hibájuk...!!!!!!!!!

Kép
Kép
tundi24

Szóval akkor EDDIG

Topiktali 2008 (október 11)

Nóri + Lilcsi
Judit + Marciapu + Marci
Tündi + Lucus, aki már 1 éves elmúlt ! :P
Jaimee + Popiapu + Popi
jaimee1

Nóri: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Útálom a biztosítókat, ingyenélő banda. :evil: :evil:
jaimee1

Sziasztok!
Gyors bekukk...
topik talira mi is jelentkezünk! :D
csak ennyire futja most, Réka türelmetlen már :P

hasi UH-n voltunk ma, minden rendben :D

Kép
pimelinda

Jó reggelt!

Szép idő van :)

Linda,még szép,hogy jöttök a talira innen a szomszédból :wink: Réka hogy viselte az uh-t?

Nóri,írd meg mi volt a dokinál!

Erika,jajj,de jó,hogy összefoglalást írsz tali ügyben :) :wink: Popi jány hogy van? :)

Na kicist dógozok :D

Kép
Kép
tundi24

Nóri + Lilcsi
Judit + Marciapu + Marci
Tündi + Lucus, aki már 1 éves elmúlt !
Linda + Réka
Jaimee + Popiapu + Popi

Többiek?? Gyorsan, gyorsan! :wink:

Jó reggelt amúgy!

Linda: Miért kellett az uh?

Tündi: Áh, Popi lyány jó van, Popi anyu nagyon álmos....Mostanában már 3x ébredünk éjfél és reggel között. Kettő szopi, az oké, de a harmadik....Tegnap fél óra dajkálás után visszatettem. Ordított, de nem maxon, úgyhogy hagytuk. Apa is túl fáradt volt felkelni....visszaaludtunk mindannyian. Próbáltam volna altatni a mi ágyunkban is, de ott meg nótára gyújtott és játszott a nyakláncommal. :lol:
jaimee1

Szió!

Gyors bekukk...

Látom folyik a taliszervezés. Mi nem hiszem hogy megyünk... A múlt heti hajtós 7vége (meg ugye a két beteg gyerek kúrálása) után nem hiszem hogy lenne enerdzsim... most sincs, és esélyem sincs a pihenésre. 7végén töltődnöm kéne... de szerintem megint apjuk fog pihizni...

Pusz! Szép Napot!
szilbee

Sziasztok!

Ma éjjel Marci is fönt volt éjfélkor, utána 3-kor.. 3 óránként kelhettem hozzá, mint egy babához. :roll: Először azért, mert pelust kellett cserélni rajta, utána meg rosszat álmodhatott, mert azt kiabálta, hogy "senki nem mesél nekem!" Ezen még derültem is, utána viszont tejcit követelt. Mondtam neki, hogy majd reggel, az nem tetszett neki, aztán egy kis hiszti után visszaaludt.

Erika! "Próbáltam volna altatni a mi ágyunkban is, de ott meg nótára gyújtott és játszott a nyakláncommal." Ez nagyon jó :lol:

Nahát, Szilvi! Igazán kár, ha nem jöttök, mert így szegény Marci "nőuralomban" lesz! :D
judit_79

Szép napot!

Megjöttünk a dokitól, még a héten itthon lesz velem Lili :roll: . Nem szép a dobhártyája. Úgyhogy melegítés továbbra is, meg orrszívás. Semmi gyógyszer nem kell. De hétfőre már kiírta, remélem, addigra tényleg helyrejön. Vagyis szombatra :wink:

Na, nem irígylem az éjjeleiteket, most pár napja mi megint jókat alszunk. Vasárnap pl. 8-kor kelt a lány, annak ellenére, hogy bekapcsoltam a tv-t és Elmoja visított benne :lol: ...tegnap meg ma fél8-kor kelt.

Tündi! Azóta semmi rosz hír, remélem! Híradóban sem volt semmi. Igaz, a monori vonatbalesettel volt tele minden :cry:

Na, etetés....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Erika,hát én már hozzászoktam a kelésekhez,igaz hulla vagyok...Remélem hamar visszaáll a rend nálatok :)

Szilbee,sajnálom,hogy nem jöttök.

Judit,hátha jönnek Andiék is,és akkor nem lenne egyedüli fiú Marci. :) de a lányok is el fogják szórakoztatni szerintem! :wink:

Nóri,akkor még 1 hét szabi Lilcsinek :wink: szombatra tuti helyre jön,nyugi:) Jobbulást neki továbbra is!
Azóta nem beszéltem apával,neten sem találtam semmit,lehet csak a helyiek "játszottak"..

Ja,azt hiszem Hajniék is jönnek..mindjárt fel is hívom :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi!
Megakarom csináltatni de ahhoz ídőpont,bébiszitter Robinak.....elég macerás

Kiakadtam ezen a szombati gyorsulási versenyen,2hetes jogsival nagyon bátor volt a fiú

Mi sem alszunk pár napja már nem tudom mi az oka

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést Wink Hááát nagyon pipa vagyok. Tegnap volt a férjem megbeszélésen, és úgy jött el, hogy igazából nem tudott meg semmit.
A lényeg, hogy megszüntetik a magyar céget, de "papíron" megtartják, és mindent visznek át Szlovákiába. Most folyik a magyar kamionok átrendszámozása, ami még marad, az megy, de nem tudni meddig. Tegnap kezébe nyomtak egy munkaszerződést, hááát, úgy van megfogalmazva, hogy tulkép a cég azt csinál amit akar. Van egy alap fizetés, meg adhatna EUR napidíjat 51-et, de adhat 40-et is, illetve van bérlevonás, pl. ha nem viselkedik megfelelően. Ezt persze ők döntik el.
Nem tudják, hogy lesz a kiszállítás, mit fizetnek érte, meddig kell kinn lenni, szóval semmit.

Azt mondták, még holnap felhívják, hogy akkor felmondanak, vagy mehet még amíg van kamion, de eddig az időpontig nem hívták és nem is talál telefonon senkit. :twisted:

Évi és
Kép
csongianya

Nóri, hú, ezen a biztosítós dolgon, jól felháborodtam :twisted: A fene enné meg őket...., gondolom a következő kötelezőt már nem náluk kötöd! Én írnék nekik azért egy dörgedelmes levelet!

Hát a talira nem hiszem, hogy eljutunk. Délelőtt foci, szerintem eltart minimum 13-ig. Nem gondolom, hogy Csongit rá tudom venni a látogatásra. De arra gondoltam, ráhagyom az apjára, és én elmegyek egyedül...hihi, legalább én nyugodtan tudok beszélgetni :wink:

Monorierdő...., nagyon ledöbbentem. Szörnyű tragédia, szörnyű lehetett átélni. Amikor Szajolban volt a baleset, 10 perccel előtte mentem haza ott, Miklósra. Majd hallottuk a hírekben. Ismertem halottat, sérültet és sajnos felelőst is.
És hónapokig összeszorult a gyomrom, amikor átmentünk a szajoli állomáson.... olyan tehetetlen ilyenkor a sorssal szemben az ember.

A két 17 éves fiú halála is nagyon megrázott. Annyira fiatalok voltak, és előttük állt még az élet. Ettől függetlenül én áldozatnak gondolok ebben mindenkit, sofőrt, halottat, túlélőt, szülőt, tanárt. Mi is voltunk kamaszok, mi is vagánykodtunk, mi is megcsináltuk a saját hülyeségünket. Csak akkor még nem tettek 17 évesen (legalábbis a többségnek) kocsit a feneke alá. A fiúk max. azzal vagánykodtak, hogy egykerekeztek a biciklivel, vagy tuningolták a Simsonjukat. Változott a világ, ez nekünk szülőknek egy nagyon figyelmeztető jel!

Évi és
Kép
csongianya

Évi: Gyere, gyere a talira!!!! :P

Nóri + Lilcsi
Judit + Marciapu + Marci
Tündi + Lucus, aki már 1 éves elmúlt !
Évi
Jaimee + Popiapu + Popi

[quote]A írta: két 17 éves fiú halála is nagyon megrázott. Annyira fiatalok voltak, és előttük állt még az élet. Ettől függetlenül én áldozatnak gondolok ebben mindenkit, sofőrt, halottat, túlélőt, szülőt, tanárt. Mi is voltunk kamaszok, mi is vagánykodtunk, mi is megcsináltuk a saját hülyeségünket. Csak akkor még nem tettek 17 évesen (legalábbis a többségnek) kocsit a feneke alá. A fiúk max. azzal vagánykodtak, hogy egykerekeztek a biciklivel, vagy tuningolták a Simsonjukat. Változott a világ, ez nekünk szülőknek egy nagyon figyelmeztető jel!

Igazad van nagyon, viszont én slusszkulcsot nem adnék 17 éves gyereknek. Friss jogsival. Éjszaka. Szülők felelőssége. :(

És hát gyorsulásist játszani..... :evil: :evil:
jaimee1

Katlina, :( remélem azért ha lesz máskor is tali eljöttök!

Évi,gyere egyedül is nyugodtan :wink:
Reméljük a férjed munkahelyén rendeződnek a dolgok!

Hát a tragédiák kapcsán.Én 4évig mindennap azon a vonalon mentem suliba :? Több oylat is láttam amikor elütöttek valakit..az egyiknál rajta voltunk a vonaton..mindenkit leszállítottak zuglónál,beesett a nő a vonat alá..de talán túlélte.

A fiatalokhoz meg annyit,hogy sajnos felelőtlenek!Az én volt barátom is csinált ilyeneket,sőt az össze haverja,ezzel szórkaoztak,sajna több baleset is volt ebből.aztán a mentősöknek meg hazudtak :? Sajnálom őket,de legbelül iszoynat mérges vagyok rájuk,és mégsem sajnálom őket.Remélem értitek mit akarok ezzel mondani.
És én nem bánnám ha 21év lenne a jogsi alsó határa!Igaz akkor is megcsinálnák ezt,de 4év alatt is sokat fejlődik a gondolkodás vkinek,jó esetben természetesen!

Na mi elmentünk babázni :wink:

Kép
Kép
tundi24

Nóri,ez volt tegnap.... ott van a helikopter amit apa mondott!!!Utálom,hogy telefonon nem mondhatja el!

http://www.honvedelem.hu/cikk/0/12730/t ... t_prt.html

Kép
Kép
tundi24

délutáni ébredés Kép Kép

Kép

Kép
katlina

Sziasztok

Én sem adnék jogosítványt 21 év alatt. + felnőtteknél is pszichológiai alkalmassághoz kötném!!
Most azon gondolkodtam, hogyan fogom megmondani a fiamnak, hogy 16-18 évesen szombat éjjel NE üljön be senki kocsijába se!!

Katlina! Nagyon édes ez a Robi fiú :)
judit_79

Sziasztok!

Apának kollégája a mozdonyvezető, aki Monornál a zónázót vezette. 2 éve együtt voltak egy tanfolyamon pár hónapot Szombathelyen. Szóval jól ismeri.
Aznap ő is hajnalban ment dolgozni, de szerencsére a másik vonalon, a Keletibe.
Szerencsének tartom a szerencsétlanségben, hogy volt annyi lélekjelenléte, hogy kapkodás, fékezgetés helyett kirohant a fülkéből, és az első vagonban ülőket figyelmeztette.
Tőle másodkézből hallottam a történtekről, hát kíváncsi leszek rá, mit hoznak ki belőle a végén.

Szilbe, láttalak benneteket hétfőn délután az oviban (vagyis elrobogtam mellettetek, úgy tűnt a babakocsi használat nálatok is fordított.

Börzét ne feledjétek!

Tündi, mi is lett Luca ajándéka?

Betegekenk jobbulást!

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Judit: Talit ne feledd! :wink:

Márhogy az utolsó vagonban ülőket figyelmeztette? Mert a mozdony ugye hátul volt.
jaimee1

Sziasztok!

Jaimee, ezek olyan vonatok, hogy egyik végén mozdony, de a másik végén is van vezetőfülke. Ahogy láttam ez a vonat éppen úgy közlekedett, hogy hátul volt a mozdony, és elöl a vezetőfülkéből vezették (hú, ez így elég értelmetlen). Szóval, nem hátulról tolta a mozdony, hanem elöl egy fülkében vezették.

JJudit, nem is tudtam, hogy apukád is mozdonyvezető. A keresztanyám férje is az, én is azonnal hívtam, ő meg éjszakás volt, szóval éppen otthon...
És ha publikus, mit mond a mozdonyvezető? Hibázott, vagy csak rá akarják kenni? Megsérült?

Többiek? Hogy telt az éjszaka?

Tündi, hát gondolom, minden katonai titok, és biztos hallgatják is a beszélgetéseket, szóval ilyenekről nem beszélhetnek. :?
Tényleg, Luca mennyire hiányolja az apukáját (mert azt gondolom, Te mennyire), szokta emlegetni?
Ja és még nem is írtam, hogy le a kalappal előtte, én a férjemtől az életben nem kaptam ilyen romantikus levelet. Hm... szerintem már nem is fogok
:?

Még mindig semmi hír egyébként a munkahellyel kapcsolatban. Azóta is hívják.... :? Már mondtam, hogy kezdhet másikat keresni. Egyelőre a horgászásig jutott :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Jó reggelt!

Évi: Jaaaa....köszi, jó, hogy mondod. :oops: :oops: Látszik, hogy ezer éve nem ültem vonaton.

Romantikus levél? Na majd a következő életemben. :lol:

Nekünk a szokásos éjszakánk volt...3 ébresztés, 2 szopi. Reggel Apa kezében hatalmas puki.
jaimee1

Sziasztok!

Tündi, Réka végigordította az uh-t :oops: :( aztán az öltöztetésnél a szokásos balhé :roll: utána el is aludt, úgy elfáradt
tényleg, mi sok szépet kapott Luca?

Erika, csak szűrővizsgálat volt. Régen megcsinálták még a kórházban, ahol születtek a babák...

ma ortopédiára megyünk. múltkor a doktornő kiszúrta, hogy a hurkás combikákon a 8 redő közül 1 nem szimmetrikus. szóval megnézetjük azért........

ja, Erika, a tegnapi 13:15-ös hsz-ban lemaradtunk a jelenléti ívről :wink: :D

Évi, ez sz@r helyzet, bizonytalan munkahely... én férjem is hasonló cipőben volt még májusban... de még mindig nincs fix munkahelye, a munkanélküli segély mellett dolgozik keményen., most lenne 1 jó állás kilátásban, már tárgyaltak is, de a német tudását feszegették, és hát régen járt gimibe... majd meglátjuk...

Nóri, gyógyuljatok gyorsan, szombatra semmi gond ne legyen! :D

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Jó reggelt!

JJudit,benneteket is várunk ám a talira;) Luca ajándéka végül,kismotor,építőkocka,daloló mesekönyv(F.P),pónik,ruhák,pénz,kisház,barbi-e.Azt hiszem ennyi.

Évi,hát azért valamit csak szólnak apátoknak,hogy mi lesz velük...addig meg horgászgasson :wink:
A telefon beszélgetéseket lehallgatják mindig.De különösebben nem szokott zavarni,hozzászoktam,hogy nem mondhatja,csak a netre meg pl felteszik,az ilyeneket azért mondhatnák ami amúgy is nyílvánosságra kerül.
Luca elég nehezen viseli,hogy nincs itthon az apja,egy kicsit kifordult magából,sokat sír,nehezen lehet vele bírni.Ha kérdezem hol van apa mutatja,hogy nincs.Ezt nem tanítottam neki,ő kezde el mutatni magától.Amugy minden reggel megpuszilja a fényképét és megsimogatja.Meg ha beszélünk neki is beszél apa,de csak vigyorog,meg nyalogatja a telefont :wink: Meg szokott neki puszit küldeni,meg "csak úgy" teleofnálni,olyankor meg lehet zabálni :)
De ennek ellenére nem tudom,hogy fog vele viselkedni ha hazajön...

Katlina,édes Robika nagyon :) Fogad hogy van?

Kép
Kép
tundi24

Erika,hát azért apa sem a romantikus leveleiről híres,de ha kint van mindig küld vmi szépet :wink:

Linda,biztosan minden rendben lesz az orthopédián.Mikorra mentek?Majd gyere és írd meg mi volt!

Talival kapcsolatban méga zt kellene megbeszélni,hogy ki mit hoz :wink: Én sütök meggyes piskótát+veszek üdcsit :) Ez jó lesz? Meg van itthon sós is :wink:

Kép
Kép
tundi24

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?