Visszaolvastam
Hát Luca fél órája megszületett
Apa is most hívott,hát megkönnyeztem...milyen jó volt 1éve..persze most is az,félre ne értsétek!!!!
Képeket vasárnap rakok!
Vagy ha tudom berakom azt amit a naplóba
Meg apa irományát is! "
nagyon örültem mikor kiderűlt,hogy babánk lesz,én mondjuk hamarabb elkezdtem volna bevásárolni neki. aztán amikor eljött az nagy nap igen várakozó álláspontot vettem fel mondhatni izgatottan vártam,egy darabig,aztán már ahogy teltek az eseménytelen órák már nem izgultam annyira .jó hogy egyáltalán meglett .na de komolyan,nagyon boldog voltam mikor megláttam és megfoghattam/elsőként/.ezt sajnos nem tudom leírni ezt érezni kell.és ez az egy év nagyon szép volt és még sok ilyen lesz.jó volt látni milyen egészséges,szépen növöget,és ,hogy egyre ügyesebb.nagyon boldog és büszke vagyok,hogy van nekünk Lucababa.külön örömök amikor elkezdett mászni,az első foga és természetesen,hogy láttam elindulni.nekem ti vagytok a mindenem.ja és még annyit,hogy várom a következőt .összefoglalva:Lucababa öröm nekem,felelősség és büszkeség.és véletlenül az édianyuciját is imádom."
Az én szemszögemből nézve a dolgokat.
Már 2án éjjel alig tudtam aludni,és vártam,hogy reggel legyen és induljunk már a kórházba a magzatvíz vizsgálatra.Titkon reménykedtem benne,hogy nem jövök haza.De amikor megmondta a doki,hogy megyünk a szülőszobára a vérnyomásom az egekbe szökött.A szülésznő amikor vette fel az adatokat nézett is nagyokat,hogy mennyi a vérnyomásom,mert a kiskönyvben midnen renbden volt.Mondtam neki,hogy nagyon izgulok
Rendes volt,mert nyugtatgatott...A burokrepesztés elég kellemetlen volt..és hát sajnos innentől angyon lassan teltek a percek,órák..mert a fájások nem jelentkeztek az infúzióra sem.Már nem bántam amikor modnták,hogy megyünk a műtőbe.Onanntól angyon jó kedvem lett,hogy nemsokára láthatom Lucát.A műtét hamar megvolt,de sajnos éphogy megmutatták és csak este fél10kor hozták ki,5óra elteltével
Ami nagyon soknak tünt nélküle.
A gyermekágyas időszak rettenet volt
örültem,hogy végre 5 nap után hazajöhettünk
Ez egy év hihetetlenül eltelt,rengeteg örömet okozott a kisasszony,na meg persze fejtörést,amikor nem tudtuk mi baja van.De mindent kitapasztaltunk.Mindennap mutat vmi újat
És mára okos kislány lett,na meg huncut és eleven
és nem alvós,mondjuk sosem aludt jól
Semennyi pénzért oda nem adnám senkinek mégha hisztizik is,mint most
Itt ül az ölemben és írni akar