Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nóri! Szegény Lilcsi, mennyit szenved a fülével :( Ez a Prevanar a a pneumo elleni védőoltás, jól gondolom? Majd írd meg mit mondott a doki. És mielőbbi jobbulást Lilinek.
Nem hidegen rakom bele a grízt, hanem mikor meleg a tej! De még nem forr. Mért, mikor kellene? Nem tudom, régebben olyan sűrű lett mindig, mostanában meg folyósra sikerül, pedig sok grízt rakok bele. Most már ez az egyszerű kaja is kihívás a számomra :) :oops:

Jamiee: húsleves mmm én is ennék már egy jó húslevest :)

Betti! Gratula a nővérednek! Bettike biztos örülni fog az unokatesónak, babázhat majd :wink:
judit_79

Robi olyan hisztit lezavart az előbb hogy csak na,bekelett rakni a kiságyba(ő kéreckedett)és kiküldött,mutatta az újával az ajtót,és ki kellett mennem ha a közelébe mentem jobban sikított-ki érti ezt :wink:

Kép

Kép
katlina

Betti,tegnap elfelejtettem,gratulálok tesódéknak! :) Neked pedig kitartás a vizsgákhoz!

Erika,sztem a levétől nem lesz baja Rékának!Milyen ajándékokat néztél ki neki? :) Én ma megyek tescoba megveszem a lufikat,meg kerítek sátrat vagy kis házat :)

Jajj,emlékszem egy éve ezen a napom éjjel szinte semmit nem aludtam és vártam,hogy másnap reggel legyen,és azt mondja a doki,hogy megyünk a szülőszobára:) És így is lett :)

Nóri,jobbulást Lilcsinek!!!!Mit mondott a doki?

Katlina,lehet Robikának tetszett,hogy sikongathat :wink:
Nálunk nem volt mellékhatása a prevenárnak.Ha beadatod remélem nektek sem lesz!

Judit,du ott leszünk :)

Linda,Rékának hogy tetszenek az esti fürdések? Megszokta már a "kényelmet"? :wink:

Kép
Kép
tundi24

Itthon vagyunk, semmi komoly...a bal füle kezdett gyulladni, a másik szép. Melegítés, orrszívás+spray, 3 napig Cataflam meg valami Calcium Kid szirup. Kedden visszamenni. De ma senki meg nem mondta volna, hogy beteg :lol:

Linda! Már az Omid nevű fül-orr-gégész is célozgatott arra, hogy talán jobb lenne kivetetni (még tavaj), de a Sohajda dokinő mondta, hogy az nem megoldás. Vissza is nőhet könnyen, no meg 1 védőgáttal kevesebb is.
Amúgy utoljára valamikor nyár elején volt neki fülgyuszija, az a foga miatt.
Anno Zsuzsa mondta (ő sem ír már ide sajna :cry: ), hogy harcoljak ki egy orrváladék mintavételt a szötököban, mert azzal ki lehet mutatni, mi is okozza a bajt és célzottan lehetne kezelni. De nem értem, ezt miért kell "kiharcolni"? Miért nem ezzel kezdik? Biztosan sok antibiotikum kúrától megkímélnék a gyerekeket....

És most rákérdeztem dokinőnél a Broncho-W szedésére is. És bizony úgy kellett volna szedni, hogy 30 napig minden nap, és majd utána egy másik dobozzal úgy, ahogy a papírra van írva. Hülye voltam, hogy nem hívtam fel akkor.... :? :evil:

Judit! Nekem is csomós lett a gríz, ha meleg/forró tejbe tettem. Hidegbe keverd bele, úgy szép lesz :wink: .
A főzelékekkel én is úgy szoktam járni, mit Erika, nekem is hígak maradnak :?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Lilcsinek jobbulást!!

Tündi!
És nektek milyen mellékhatás jött ki??

Délután megyek megint a fogorvoshoz :cry: ,amit kihúzott annak fehér a közepe ami nem tudom mért olyan,viszont a mellette levő lyukas,amit eddig nem láthatott mert pont takarta a másik fogam,persze lenn van ínynél és most már az is lüktet :twisted: ,már lassan gyűjtöm a pénzt a protkóra :wink:

Mondtam tegnap apának hogy nem érdekel kihúzatom én már nem szenvedek ezzel is ennyit,majd rakatok bele gyári fogat,erre ő "Tudod milyen drága az?"-Azt hittem felrobbanok,nem hogy sajnálna egy kicsit-á nem csak az anyigak-nehogy már ennyibe kerüljek :wink: :lol:

Kép

Kép
katlina

Ja lányok jó Bőrgyógyász kellene nekem,anyajegyet szeretnék leszedetni az arcomról,vagy nem is tudom sebész kell ehhez??

Kép

Kép
katlina

Katlina! Én is készülök bőrgyógyászhoz!
Igaz, én sztk-ba
nekem a combomon van csunyaság, sztem szike lesz belőle :x

De tudom ajánlani Berényi Annát. Bár sztem neked valami plasztikai sebész kéne.
Robi meggyógyult már? Pöttyök elmúltak?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Katlina,nekünk nem volt mellékhatása,azért írtam,hogy remélem nektek sem lesz :wink:
A fogcsinálás meg tényleg nagyon drága..apának azt mondták az alsót akarja csináltatni,hogy 170ezer ft :shock:
Gondolok rád fogdoki miatt!Nekem is volt olyan fehérség a közepénél amikor húztá,és nekem azt mondta,hogy húzódik össze..de a mi fogdokink..inkább hagyjuk is :?

Nóri,az a jó,ha nem lehet megmondani róla,hogy beteg,hagy "rosszalkodjon" csak :) Jobbulást!

Kép
Kép
tundi24

Katlina: Várjál még azzal a protkóval, te. :lol: :lol: Én is úgy tudom, hogy 200 000 Ft/db, és fél évnyi kín. Nem ollllyan egyszerű az. Be kell hogy fogadja a szervezet...vagy hogy is van? :roll:

Hát nézd meg azt a dokkert alaposan, akinek megengeded, hogy az arcodhoz nyúljon. Én már ollllyan bizalmatlan vagyok, hogy az szinte beteges, ha orvosról van szó. :roll: :roll: :roll: :roll:

Nóri: Ismétlem Tündit itt fenn. :wink:

Hát sztem sokkal egyszerűbb kiírni az antibio-t, mint orrváladékot elemeztetni a laborral. Gondolj bele, mennyi meló és ktg az. :twisted: :twisted: :twisted: És lassan már nem is doki dönti el, hogy hogy kezeli a beteget, hanem az OEP.

Egyik rokonom cukorbeteg, most "optimalizálták" a kezelését, valami sokkal olcsóbb gyógyszert kap, amitől rosszul is van, és folyton farkaséhes. Mondja, hogy megy vissza cukorgondozóba, asztalra csap, hogy vissza az egész. :twisted: :twisted:
jaimee1

Ja, tejbegríz. Forrásban levő tejbe, folytonos kavargatás mellett, nagyon lassan öntögetni. Szinte szemenként. :lol: :lol: :lol: Így a hagyományos, de mindig vannak alternatívák. Lásd Nóri. :lol:
jaimee1

Köszönöm a tejbegríz tippeket, ki fogom próbálni mind a két módszert :D
Nekem a főzelékeim mindig sűrűre sikerülnek, igaz nagyon egyszerűen sűrítem őket, csak tejföl+liszt a főzőlébe. Szerintem azon is múlik, hogy mennyi a főzőlé.

Katlina! Én is ezer éve készülök anyajegyet leszedetni a fülemről. Nekem a bőrgyógyász egy lézersebészt ajánlott, de még nem jutottam el hozzá. Nem is emlékszem a nevére, de majd utánanézek.

Nóri! Örülök, hogy Lilcsi jobban van, szerintem se engedd kivetetni, ha nem muszáj!!
Elég szomorú, hogy az orrváladék-vételt úgy kell kiharcolni... :evil: Ilyenkor felmerül a kérdés, minek fizetünk TB-t :x

Tündi! Várunk ám titeket 5 óra körül! :wink:
judit_79

Hall!

Vagyok... csak most a 2 fiú itthon, így nincs időm. Mikor Dávid alszik, akkor Leventével főzünk. Mikor meg Levente alszik, Dáviddal játszunk. Mostanában ha ébren van, nem enged a géphez.

Most csak ennyi, mert talán még van 20 percem, míg Dév ébred. Próbálok kicsit pihizni...

Este majd visszaolvasok!

Pusz!
szilbee

Tündi!
Sorry!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Emlékeztetőül:

Babaruhabörze
Okt. 12-én 9-12 óráig
Széchenyi Gimnázium tornatermében

Az asztalok lassan mind elkelnek :)

Judit

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Tünde!

Nagyon Bolodg 1. születésnapot kívánok a kis Lucának!

Kívánok hogy nagyon sok gyönörűá percetek legyen együtt

sok sok puszi

Kép
kbernadett

Luca!!!

Boldog Születésnapot!!! :D

Kép
szilbee

Elnézést... elmaradásom van a táblival. :oops: Hamarosan pótolom!
szilbee

Lucának!!!

Nagyon Sok Boldog Szülinapot Kívánunk Neked !!!!! puszi
:) Kép

KépKép
diÁcska

LUCÁNAK SOK SZERETETTEL!

Kép
judit_79

Kép

Köszönjük szépen a köszöntéseket!Nagyon aranyosak vagytok!!! :) :)

Katlina,semmi baj :) :P Kihúzták a fogad?

Nóri,Lilcsi hogy van?

Szilbee,gyere többet ha hagynak a fiúk! :)

Judit,tegnap jól éreztük magunkat! :) Marci nagyon nagy fiú,és a dumája haláli :wink: Luca az autóban kidfőlt,aztán alig tudtam elaltatni este.

Erika,kisházat beszereztem,interspárban volt :) Úgyhogy oda menj érte :) De már csak 1db volt.A sátrasból+2db.

Kép
Kép
tundi24

LUCÁNAK BOLDOG 1. SZÜLINAPOT!!!
Kép

Köszi, Lili jól van, dolgom mint a tenger....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elin 2008.10.03 07:33-kor.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Lucának boldog 1. születésnapot kívánunk!!! Legyen nagyon szép napotok és hétvégétek!
Kép

Kép
pimelinda

Lucának nagyon sok boldog szülinapot! Kép

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!
írtam egy csomót, erre elszállt :evil:

Tündi, a fürdéssel minden O.K., nagyon élvezi a csajszi! :D az öltözésre nincs valami ötleted? az még 1 nagy mumus... :roll:

Katlina, a mellékhatásoktól nem kell félni!
azért írnak le a betegtájékoztatóban minden szörnyűséget, mert kötelező nekik, és ezzel magukat is védik a gyártók: ha fellép nálad valamelyik mellékhatás, ne reklamálj, mert ők figyelmeztettek előre. (na ezért írják le a legeslegritkább dolgokat is).

tegnap a dokink nemes egyszerűséggel közölte, h mikor fogja beadni a lányomnak a Prevenart. meg sem kérdezte, hogy egyáltalán be akarom-e oltatni :shock: :shock: :shock: tiszta pipa voltam... miért egyértelmű, hogy beadják? csak mert ingyé van??? én egyelőre nem akarom beadatni... a késői következményektől tartok kicsit :?

Kép
pimelinda

a váladéktenyésztésről egy másik szemszögből:
egy beteg gyerkőcnél már az első orvosi vizsgálat után tudjuk, hogy kb. mik azok a kórokozók, amik a betegséget okozzák. Ez alapján választunk antibiotikumot (ha szükség van rá egyáltalán).
minden utcáról betoppanó gyereknél nem kell váladéktenyésztést csinálni, mert
- kiderülne, hogy azzal a gyógyszerrel kell kezelni, amit amúgy is felírtunk volna (akkor meg minek előtte tenyészteni?)
- tényleg drága vizsgálat (az oep utámegy azoknak az orvosoknak, akik sok drága vizsgálatot csináltatnak, bünti lehet a vége, kemény pénzekkel húzzák le a doktort - a rendszerrel van a hiba, nem azzal, hogy az orvos sajnálja a gyerekre a pénzt!!!)

Kép
pimelinda

LUCUS

NAGYON SOK BOLDOG 1.SZÜLINAPOT

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Drága Lucus!

Kép
jaimee1

Hali.

Bejelentkezek gyorsan :)

Melinda.engem is felháborítani ha helyettem próbálna ilyen kérdésben dönteni a dokink,mert ha kötelező lenne akkor jólvan...de így.
Én sem oltás párti sem oltás ellenes nem vagyok.van egy-két nem kötelező amit érdemes beadatni,de ha minden rendelkezésünkre álló védőoltást beadatnánk,akkor szinte havonta szúrkáltathatnánk a gyerekeket...az árakról nem is beszélve.
Nekünk a hepa A+B elleni volt a legmegterhelőbb...az 75e :? -de muszály volt...

Katlina.a Prevenarrol.szerintem (Te is) tök jól gondolkodsz,hogy nem csak jaj de jó ingyenes..már adatom is be,hanem tényleg mérlegelni kell..és igen a mellékhatások.
Megmondom őszíntén nem tudom,hogy döntenék,ha pici babám lenne most :roll: -szóval csajok lehet gondolkodni.
Mi ugye augusztusban beadattuk Sziszinek a Prevenart,de fostam tőle rendesen (kopp-kopp semmi mellékhatás nem volt..persze a semmi alatt a pici karfájdalmat és nyűgösséget nem számolom be)
Én mondjuk a fülére figyelemmel adattam be (+2 doki akinek nagyon adok a véleményére is ajánlotta) ..és bár tényleg nem csodaszer..úgy vagyok vele,ha már 1fülfelszúrást és komolyabb fülgyuszit megúszunk már érdemes volt :D

Nóri.Lilcsi jól van?? gondolom kis virgonc már :) .gyógypusza fülcsire.

Vali.képzeld nekünk is elmarad ma a suli,úgyhogy mi is lehet szombatozunk még jövőhéten is :evil:

Rólunk.ovizunk+ovizunk.ott alszanak és délután alig akarnak hazajönni.ovi után mindíg csinálunk vmi programot...könyvtár,Tisza-parton gesztenyegyűjtés stb.
Tegnap előtt oviba menet belémjött az ótójábal egy pasi-így most a kocsim bal oldala szép nyomi -ezt intézgetem most,reggel voltam a biztosítójánál is--elvileg megindult a kárrendezés,majd ma vagy hétfőn jön a kárszakértő.
Nemtudom hallottátok-e tegnap a hírekben,hogy kigyulladt egy kocsi+garázs a TVM lakótelepen...na az a kocsi jött belém :roll:
Keresgélek a munkák között is (főleg 4órását),de eddig semmi
Persze még itt van a suli is a nyakamon...dolgozom ki a tételeket.
Szal...zajlik az élet :?

Szép napot

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

mindíj elfelejtek valamit.... :evil:

Kérdés főleg Évihez...de a többiek is hátha hallottak valamit.
Indul valahol (teljesen) kezdő foci itt Szolnokon??
Zsoltinak jó lenne valami és ő a focit mondta :lol: :lol: .

KépKép
KépKép
cleo27

Andi! Lili jól van! Orra folyik rendesen (ami nem baj, mert inkább ki, mint be), és továbbra is csak futva tud közlekedni :lol:
Én hallottam a tűzről! MOndták, hogy egy hosszú szőke hajú, gyanús nőt is láttak arra :wink: !Valld, be, hogy te gyújtottad fel a garázst :wink:

Linda! Az a baj, hogy nem ismered az előzményeket....de nem baj, a te véleményed is idekerült..

Nekem meg hétfőn lejár a jogsim. Most voltunk Székely Évánál, senki nem volt, úgyhogy gyorsan végeztem vele. Okmányi-ba meg szerdára kaptam időpontot, de mondták, ha igazoltatásnál mutatom az ovosi papírt a rendőrnek, akkor nem büntetnek. Ezért legalábbis...mert kötelező biztosításom még mindig nincsen, tegnapelőtt voltam bent megint, mert semmi nem történt azóta. Most 1 másik ügyintéző legépelte az egész sztorit és megint elküldte...nem tudom, mi lesz ebből? De ha elveszik a bónuszomat, biztos, hogy utána megyek a dolognak.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hall!

Hát én örülök az ingyenességnek. Nem bírta volna a pénztárcánk... Már régóta tervezett dolog nálunk a Prev., szóval nem egy elkapkodott döntés. A mellékhatásoktól én is félek, de attól is hogy mi van ha elkerülhető lett volna egy két betegség ha beadatom. Szóval a dilemma megvan nálunk is, de hát "az igazsághoz (jelen esetben a helyes döntéshez) kétkedésen keresztül visz az út".
Egyébként nem tudom ki honnan vette, hogy minden középfül gyulladásra jó. Eddig én csak arról olvastam, hogy némely középfül gyuszi ellen véd. Nálunk elég sok rohangálás volt már a fülészetre éjszaka, így ha már 1-2 alkalmat ki tudnánk hagyni én már annak is nagyon tudnék örülni. Arról nem is bezsélve, hogy nem csak arra jó a Prev. ... De aki benne van a témában az úgyis utána olvasott már...
Na menek, mert a kölkök éhesek.
szilbee

Sztem azt senki nem írta, hogy minden fülfájásra jó.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri.vettem a célzást :lol: :lol: :lol: .De amúgy még jó,hogy a koccnál kinn voltak a rendőrök,mert akkor most meg a fickó simán letagadhatná...hisz a kocsiján nem látszik semmi :wink:
Nem semmi a kötelezőről a storyd :shock: ..és október van..

Orrfolyás...az tényleg jó füles dolognál.orrfújás hogy megy? nekem azt mondták tavaly a fülészeten,hogy nagyon sokat segít ha megtanulnak rendesen orrot fújni minél hamarabb.
Zsu-val nem beszéltél,hogy hogy telt az 1nap?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Luca! Isten éltessen sokáig szülinapod alkalmából! Kép

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Nálunk semmi jó hír nincs... a férjem itthon, hétfőn derül ki, hogy lesz-e még egyáltalán munkahelye. Tök bizonytalan minden, át akarják őket rakni Szlovákiába, de senki nem mond semmi konkrétumot.
Ma tudtam meg, hogy haldoklik az egyik nagyon jó barátnőm anyukája. 50 éves... többfajta rákkal, kemoterápiával a háta mögött. Már nincs remény :cry: És annyira szörnyű...

Andi, hányas születésű Zsolti? 2002-es? Nálunk van kis ovis csapat, elég fiatalokkal, még 2004-es is van köztünk, két hete kezdték az "edzéseket". A Kőrösiben van szerdán és pénteken. Egyébként a MÁV-nál is ilyen kis korban kezdik, őket is érdemes megnézni. Ha gondoljátok, beszélek ma az edzőjükkel, és szerdán megnézitek, ingyen és bérmentesen :wink:

Nem nagyon leszek hétvégén gépközelben. Itthon van apa, ilyenkor este kisajátítja a gépet.
Ja, vasárnap megint foci, most az egy évvel idősebbekkel, csak Csongit hívták az ő korosztályából :wink: Remélem nem fagyunk meg.

Bocsi, most "jobbra" el, ebédelni.

Évi és
Kép
csongianya

De beszéltem...tetszik neki, de most már a buszpályán pakolnak egész nap...nyitásig minden nap nyomja szegény 12 órában :shock:
Már 2 csaj feladta...ők nem úgy gondolták, hogy oda pakolni vették fel őket :?
Azt mondta még, hogy Milán elég rosszul tűri anyahiányt :cry:

Orrfúlyás sehogy nem megy :cry: . Nem tudom, hogy lehetne rávenni....?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Linda: A mi doktornénink sem forszírozta a Prevenart jóideig. Kb.2 hónapja mondta, hogy ő sem védőoltás párti, de a Prev.-et nagyon ajánlja. Érdemes beadatni. A rotát pl. nem forszírozta. Úgyhogy én akkor úgy döntöttem, hogy kapja meg 1 éves korában, akkor csak 2 kell belőle. De most, hogy ingyenes lett, kapja meg mielőbb.

De nem értem, miért nem mondtad tiéd dokkernek, hogy nem kell a prev. egyenlőre, álljon le! :twisted:

Évi: én is csak rossz híreket kapok mostanában. :(

Andi, te piromán. :lol: :lol:

Nóri: Írta Linda, hogy "minden utcáról betoppantó gyerek". :wink: :wink: :wink: :wink:
jaimee1

Hallottátok ezt a 100 éveseknek járó juttatást? Nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek? :D :( :D Örülök, ha a nyugdíjig kihúzom. :twisted: :twisted:
jaimee1

Nóri! Küldtem pü-t.

Erika! Asszem 11 hótól lehet beadatni (védénőnk így tudja)... de erről még nekem is infó kell a doktornőtől.
szilbee

Sziasztok!

Na én kicsit lemaradtam oltás-ügyben, de utánanéztem, hogy ez a Prevanar ugyanaz, mint a Pneumococcus elleni oltás. ugye?? ami eddig 18 e Ft volt? És most ingyenes lett, mindenkinek, vagy csak a piciknek?

Melinda, azért egy kicsit erős, hogy a doki megkérdezés nélkül be akar adatni egy nem kötelező oltást... :shock:

Nóri. na ez az, hogy Lilcsi nem igazán utcáról betoppanó gyerek... Amennyit ti megfordultatok a fülészeten... :roll:

Tündi! Nagyon örülök, hogy jól éreztétek magatokat, és tényleg gyertek máskor is :) Luca olyan aranyos, mosolygós tündérke :)

Évi: hát ezek nem jó hírek :( a múltkor kérdezted, hogy mi a helyzet a honvédségnél a sofőrökkel, én is beszélgettem róla a párommal, de nem sok biztatót mondott. Azon túl, amiket Te is írtál, hogy kötelező fél éves kiküldetés, itthon is rengeteget vannak távol, nagyon sokat vezetnek. A fizetésük pedig nem valami sok. De a párod ha másként nem, kamionsofőrként biztos talál munkát, nem? Én úgy tudom, őket mindig keresik.
judit_79

Köszönjük az újabb köszöntéseket!!!! :) :)

Prevenar...nálunk doki néni javasolta be is adattuk...A rotát mi szerettük volna,és nem bánom,hogy megkapta,mert lehet a múltkor a kórházban kötöttünk volna ki...

Erika,100év..ha a 60-70et megérem az is jó lesz :)

Évi,hát szurkolok apa munkahelyét illetően!Megkérdeztem ám mennyit kap a keresztfiam apja..78ezret :shock:
A bnődéknek is drukkolok,ez a legborzalmasabb betegség sztem :(

Andi,hát,hogy te ilyeneket művelsz :wink: Nem néztem volna ki belőlled :wink: :P
A gesztenyékből csináltok vmit ?

Mi menünk vásárolni,majd jövök :)

Kép
Kép
tundi24

Linda,öltöztetésre nem tudok tippet :) Nekünk elmúlt magától a rossz időszak :)

Judit,megyünk majd,de jöhettek ti is :wink:

Kép
Kép
tundi24

Erika! Mert mit kapnak a 100 évesek? :) (Mamámnak még 6 éve van a 100-ig.)

Évi! Az én barátném anyukája is rákos ... volt. Sajnos itt a "volt" nála sem a felépülést jelenti / jelentette... :cry:

Na megyek... Dávid bújócskázik.

7végén én se leszek... Nagyszülőket látogatunk.

Pussz!
szilbee

Évi! Unokaöcsém a Waberer's-nél, vagy hol volt, most ő is váltott, vagyis augusztusban. Ott is mindig a bizonytalanság volt. Most valami 3 betűs német céghez ment át, csak 1 irodájuk van Pesten. 3 hétig folyamatosan mennek, utána pihi. Legalábbis ezt mondták nekik :wink: Fizu meg még jobb is.

Ez a Csongi..... :lol: Tán csak nem fagytok meg! MOst remek az idő, jó lenne, ha nem hűlne tovább!

Erika! Én sem hallottam, mi van a 100 évesekkel? :shock:

Gesztenyebabát én is csináltam Lilinek. Kiesett az egyik lába, mutatja. Mondom neki, hogy "szegény, már meg nyomorék lett". Erre az én lányom 10 percig simogatta-vígasztalta a babát, hogy "szegény, nyomorék baba" :shock: :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Luca Boldog Első Szülinapot!!!!!!!
Kép

Kép

Kép
katlina

Szilvi: Ruppót. Talán éppen 100 000-et? De a 95 éveseknek is jut a terv szerint.

A jó Isten bocsásson meg nekem , de sztem nem ezt a korosztályt kellene támogatni. :oops: :oops:
jaimee1

:lol: :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Tündi!
Nem húzta ki :( ,hagy még szenvedni egy hétig,mert a sebnek gyógyulnia kell addig nem akar fúrni mert akkor biztos begyullad!

Képet kérünk az 1éves nagylányról!

Kép

Kép
katlina

:!: Figyelem! Szolgálati közlemény következik!

Sikítson akinek van vmi megosztani való eseménye októberre!! :)

Erika! Igazad van! :lol:
szilbee

tündi lapozz a 101.oldalra :wink:

Kép

Kép
katlina

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?