Hali.
Bejelentkezek gyorsan
Melinda.engem is felháborítani ha helyettem próbálna ilyen kérdésben dönteni a dokink,mert ha kötelező lenne akkor jólvan...de így.
Én sem oltás párti sem oltás ellenes nem vagyok.van egy-két nem kötelező amit érdemes beadatni,de ha minden rendelkezésünkre álló védőoltást beadatnánk,akkor szinte havonta szúrkáltathatnánk a gyerekeket...az árakról nem is beszélve.
Nekünk a hepa A+B elleni volt a legmegterhelőbb...az 75e
-de muszály volt...
Katlina.a Prevenarrol.szerintem (Te is) tök jól gondolkodsz,hogy nem csak jaj de jó ingyenes..már adatom is be,hanem tényleg mérlegelni kell..és igen a mellékhatások.
Megmondom őszíntén nem tudom,hogy döntenék,ha pici babám lenne most
-szóval csajok lehet gondolkodni.
Mi ugye augusztusban beadattuk Sziszinek a Prevenart,de fostam tőle rendesen (kopp-kopp semmi mellékhatás nem volt..persze a semmi alatt a pici karfájdalmat és nyűgösséget nem számolom be)
Én mondjuk a fülére figyelemmel adattam be (+2 doki akinek nagyon adok a véleményére is ajánlotta) ..és bár tényleg nem csodaszer..úgy vagyok vele,ha már 1fülfelszúrást és komolyabb fülgyuszit megúszunk már érdemes volt
Nóri.Lilcsi jól van?? gondolom kis virgonc már
.gyógypusza fülcsire.
Vali.képzeld nekünk is elmarad ma a suli,úgyhogy mi is lehet szombatozunk még jövőhéten is
Rólunk.ovizunk+ovizunk.ott alszanak és délután alig akarnak hazajönni.ovi után mindíg csinálunk vmi programot...könyvtár,Tisza-parton gesztenyegyűjtés stb.
Tegnap előtt oviba menet belémjött az ótójábal egy pasi-így most a kocsim bal oldala szép nyomi -ezt intézgetem most,reggel voltam a biztosítójánál is--elvileg megindult a kárrendezés,majd ma vagy hétfőn jön a kárszakértő.
Nemtudom hallottátok-e tegnap a hírekben,hogy kigyulladt egy kocsi+garázs a TVM lakótelepen...na az a kocsi jött belém
Keresgélek a munkák között is (főleg 4órását),de eddig semmi
Persze még itt van a suli is a nyakamon...dolgozom ki a tételeket.
Szal...zajlik az élet
Szép napot
Andi és