Sziasztok!
Márti! Hát zép mondhatom?! Hogy lehetnek ennyire tahó emberek! Gondolom bólogatott mindenre, azt gondolta, ha kész, ő majd úgysem fizet, elvégre munka elvégezve, semmit nem írt alá.....! Hát ez pofátlanság!
Az eszem megáll!
Mindenesetre az ilyenektől kikészül az ember! Ötletem sincs, hogy kunyizd ki a pénzed tőle!
Hajrá a bicózáshoz! nálunk Csabi még mindíg nem mer felülni rá! fiú létére olyan fosó-bozsó hogy nem igaz!
Drukkolok Rékának!
Kicsi!
Még a Csabinál megfigyeltem/ megfigyeltük egyik 3 gyerekes ismerősömmel, hogy neki is mind a három kölök, és a Csaba is, olyan két éves kor körül átesik ilyen "nem kakilok, visszatartom, vagy épp hogy valami gondom van a kaki körül" témán! A legjobb, ha nem fordítasz rá nagy figyelmet nyilvánosan, mert akkor elhúzódik, és csak félelmet keltesz benne, hogy ha nem kakil ez meg ez lesz, fájni fog meg stb..! Hagyd rá, és messzírozd Szilit kakitémától függetlenül! így a foglalkoztatás kijár, nincs a témához kötve, és nem lovagolsz a márpedig üljünk a WC-re témán!
Az első, szerintem tényleg az, hogy nem erölteted, figyeled, de nem tuszkolod, nem aggódsz nyilvánosan! Asszem ekkor van az, hogy ezaz én kakim, nehéz elengedni, ha az enyém, lehet fájni fog, ha kijön, meg ilyesmi korszak!
HA perze továbbra is fennáll a dolog, menj dokihoz!
Csabinál jó hónapig vagy tán 2-ig is eltartott ez a hülyeség! Ákinál már várom én is, de egyenlőre még nem jött!
ÉS ha látod, hogy kakilnia kell, de nem mer, vagy akar, akkor tereld el a figyelmét játékkal, futtasd, mozgasd, tornázzatok játékbó, és amíg nem figyel oda, a végén annyira fog kellenei neki, hogy nem tartja vissza, inkább elmegy!
Bekem erről az időszakról van még fenn a WC falán egy micicmacis kép! Az volt a csali!
Menek szakdogázni!
Kitartás !