Hello!
Én is bocs hogy eddig nem jártam erre,de nekem is a suli eléggé lefáraszt,plusz a gyerekek is elég hosszú ideig betegeskedtek.
Végre már 2 hete TÜNETMENTES mindekettő!!Ja és persze mi is,mert pl én, még betegebb lettem mint ők.Úgy látszik rajtam tényleg kijött a tavaszi fáradtság,na meg a stressz.
A tali nagyon jó lenne,mi mobilak vagyunk a kocsival,úgyhogy mindegy hogy hol!Egyenlőre nálunk is folyik a kert-rendberakás,mi füvesítettün ketten a férjemmel,ültetünk stb..Jövő héten jönnek az ácsok előtetőt csinálni a terasz fölé(mert a tervező ezt elfelejtette,és úgy odatűz a nap hogy nem lehet egész nap kiülni a hőségtől)szóval ha minden kész,nálunk is lehet talizni....jó hosszú mondat lett
Kriszta!
Örülök hogy nincs semmi baja Annának.Egyébként ez érdekes,az ikerházszomszédunkban az 5 hónapos Petikének is mindig egy odalra billen a fejecskéje és ferdén is tartja és nem küldték semmilyen vizsgálatra(még ortopédus sem látta)pedig szembetűnő.Valszeg neki sincs baja,és kinövi,ugye?!
Nekün a Gálfi az orvosunk.Nagyon szeretjük,nekem is ő volt.Azért azt ne mondjátok hogy csak a Solymosnál vannak sokan,mert mi is folyton várakozunk,mindig tele a váró(ezt csak a mi szeretett dokibácsink védelmében írtam
)
Én nagyon meg vagyok elégedve vele:mindig kijön ha hívom(pedig Pesten lakik)és pénzt se fogad el.Az oltásokért sem kell rostokolnom a rendelőben,mindig kijön.Ami nekem fontos hogy nem tömi egyből a gyereket antibiotikummal ha kell-ha nem,csak a legvégső esetben .Nyitott a homeopátiára,anyatejpárti a végsőkig,szóval szeintem klassz!!!
Cicó!
Gratula a kislányhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!
Képzeljétek a Márkot felvették oviba végre.Nem tudom emlékeztek-e a tavalyi kálváriámra(elutasítás,fellebezés,könyörgés,felháborodás,újra elutasítás..röviden ennyi címszavakban)szóval most egy kis rásegítésssel sikertült.Palotakert óvoda és vegyes csoport.Nagyon szimpi az egész ovi, meg az óvonők is.
Na jó most megyek aludni!
Senki nem jár a Játszóházba?
Vasárnap Kolompos táncház a Műv.házban 16óra ,akit érdekel
Panni