Sziasztok!
MÉGEGYSZER KIVÁNOK EGÉSZ CSALÁDOM NEVÉBEN BOLDOG ÚJ ÉVET!
Panka: én már régen nem találkoztam veled itt a babanet-en, NAGYON NAGY GRATULA, ÉS KITARTÁS, nemsokára megszületik picurka, és nem semmi, hogy már a 3. babát várod, lesz még 4. is?
Simán szülted az első kettő gyerkőcöt?
Nekem sajna, mindkettő császár volt, és nem is lesz több, mivel a második terhességemnél szétszakadt az első császárhegem belülről, a picur lányom /4000g-al és 54cm-el/ a buksijával szétnyitotta, ügyes mi? ja és még belső vérzésem is volt, igy befektettek és a kiirt időpontban megszületett reggel 9.08.-kor programozott császárral.
Tonic: ha van még kérdésed, akkor irhatod priviben, vagy irhatsz ide is nem mindig jutok a géphez, de általában ilyenkor 15.00 körül mindig vagyok.
Mivel Csengibaba alszik, Ákosmanó meg tv-t néz, csendespihenő van.
Mazsola: üdv itt megint köztünk! Gratula a babához! Én a második terhességemmel pont 25hetesen voltam 4D-n uh-n, de mivel nekem nagy volt a picurom, ezért nem lehetett egészben látni, csak részletekben, hogy éppen mit csinál a kislányom.
de igy is nagyon jó volt, most neked hány cm-t, és hány kg-ot saccolnak az uh-n?
Igaz, ez nagyon kétes, mivel nekem a szülés előtt a lányommal két nappal azt irták rá, hogy 3440g na ahhoz képest 4000g-al született két nappal utána.
Ha elvileg olyan súlyú mint az átlag babák, amiket irnak, hogy mennyi kell legyen a 25.héten, akkor szépen fogod látni, ha nagyobb, akkor már nem fér bele a képernyőbe teljesen, csak részletekben, mint a lányom.
Ancsi, Edina hol vagytok?
Ancsi, hétfőn visszük Csengét csipőszűrésre, remélem nincs semmi baja sem , mert állandóan ülni akar, meg állni, felhúzza magát, ha a kezemet megfogja, hiába mondom, hogy nem szabad,akaratos mint az apja!
Csengi már 7000g 60cm, és imádja az almát, igaz ma tudott normálisan enni a kanállal, eddig mindig a felét kitolta a nyelvével.De ma nagyon ügyi volt.
HÚÚÚ, de hosszú voltam, na ezért bocsi...
megyek mosogatni puszi lusti