Sziasztok!
BÚÉK mindenkinek!
Hát nem sikerült 9-re hazaérni a házibuliból
Bogi annyira jól érezte magát a többi gyerekkel, hogy nem akart hazajönni. Úgyhogy fél 12-kor indultunk haza
Aztán felmentünk a szomszédokhoz,Bogi kis barátnöjéhez és ott koccintottunk kölyökpezsgövel (Isteni finom volt
) Illetve a többiek rendes pezsgövel, mi gyerekek meg kölyökkel
Aztán éjfél után jöttünk haza. Nem kellett Bogit altatni, de a többi bulizós gyereket sem
Már beszéltem ma telefonon a szüleikkel, és mind bírta éjfélig és délelött 10 körül már fel is ébredtek
Jól van egyszer az évben meg szabad engedni, szerintem
A petárdáktól én jobban be voltam szarva, mint a Bogi. Akkor volt rossz amikor mentünk a házibuliba és az utcán az emberek az ablakokból dobálták ki, amerre mentünk
Aztán felkiabáltam, hogy tüzszünet, amig a kisgyerekkel elmegyünk, az ablakuk alatt.... Kibírták! Éjjfél elött amikor jöttünk haza, sokkal kevesebb petárda szólt, mint du 6-kor amikor mentünk!
Jajj és olyan édes a Bogi, naponta vagy 50x megkérdezi tölem, hogy "aja a gyerekek miért dobálják a sok hangos pukkot -petárda-????
" És én erre nem tudok mit válaszolni, mert foggalmam sincs. Mondtam neki, hogy azért mert buták!
Na majd csak elfogy már a készlet!
Szóval mindent összevetve, nagyon jó telt a tegnap este. Végre kicsit kimozdultunk itthonról, és nagyon jó kis társaságba töltöttük az újévet
Szupi volt!
Most ideengedem a géphez Bogit, egyszervolt animációkat akar nézni hallgatni
Teljesen rá van indulva! Mostmár ö is igényli a gépet
puszóka
Enikö