Új privát üzeneted érkezett!

Boldog Új Évet Mindenkinek!!!!!

Már jól vagyunk, ma bement egy jó adag töltött kapi is.....Pipi még lájtosat kap, csak én nem bírok a hasammal:-) Csirke nem aludt csak fél órát, ájlávjú petárdás-kürtös f..kalapok! Mondtam neki, aludj, mert éjjel még ennyit se fogsz, főleg, hogy láttam az alsó szomszédokat hatalmas rakétákkal megjelenni.
Nah mindegy, mindjárt vége az évnek, hogy telik az idő.....Köszönjük a gyógykívánságokat mindenkinek, jól esett.
Kép

Most épp ilyen Pipi kedve, ennyire szereti a petárdát:-)

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok kis családom nevében!

"Annyira "nem vagyok elveszve, olvasni szoktalak benneteket.Kép
A karácsonyunk nagyon klassz volt, Lottika azóta is keresi a Jézuskát..Kép Csomó játékot kapott,mindennap megköszöni őket.Kép
Törpediktátor lett a lányból, hiába, meglátszik, hogy rég volt bölcsiben. Iszonyú hisztis!!!
Estére elmegyünk egy baráti házaspárhoz, egy 7éves fiúk és egy 6hónapos lányuk van.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Kármen!

Vasárnap lesz Tescó.

Andi!

Előre is köszönöm.

Enikő!

Már nagyon várom,hogy meghallgassam.Azt hallottam,hogy nagyon jó.

Nyúlanyó!

Szegény Pipike!Nálunk is dobálják a ház előtt.De a Noémi alszik,nem ébredt rá fel.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
BUÉK mindenkinek előre is!
GAbi, nem tudom mit csináljak a szülésznő üggyel, teljesen tanácstalan vagyok...
A kiskönyvemben nekem senki nem írta át a szülés várható idejét. Lehet, hogy átfirkálom.... :-)
PUSZI MINDENKINEK!
meli27

Melinda,
biztos jót fog játszani Lottika a kissráccal!

Enikő,
ha nem haragszol meg, ettem helyetted is a sültkolbászból, nagyon jólesett, igazán finom lett Kép. Kérsz még valamit?
Csak a belső hangokra hallgass, az anyai ösztönökre Borókával kapcsoltaban. Közölni fogja Veled, ha gondja van, hidd el.
A fejed hol maradt ismét Kép???

Andi,
kössz a dícséretet ;).
Jó marketinges lennék, látod, felkeltettem az érdeklődést a kolbászos képről Kép.

Karmen,
asszem kielégítő választ adtál Orsikáról Kép. Nagyon helyesek vagytok mindketten a képen! Eszteremnek feltétlenül megmutatom. Mi meg majd személyesen mutatjuk meg, hogy csinál a vad tigris Kép!
A férjem jól van - gondolom ARRA gondolsz. Viszont most úgy néz ki, hiába a mézes pálesz, elkezdett emelkedni a hőmérséklete. Igaz, még csak 37,1, de már ez sem a normális. Titeket kikerült a vírus?

Erika,
le a kalappal előtted! Mi itt siránkozunk, hogy a gyerek így meg úgy, nem tudunk semmit csinálni tőle, Te meg 3 mellett még sajtot csinálsz Kép. Nem semmi.

Nyúlanyó,
Pipi... szegénykém. Te, milyen a lájtos kápi?
Hús nélkül, szőlőlevélbe Kép?

Nekem amúgy nagyon jó a kedvem, remélem, semmi gond nem lesz Apával.
Bólé kész, hűl az erkélyen.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti!

Jobbulást kívánok az Apának!

Ildi
tfildiko

Enikö! A bicaj nem a mienk, majd jövö karácsonyra kap Orsi is. unicsteso amugy nagyon örült neki, azota már ügyesen biciklizik.
Orsi 32cm fejkörfogattal született. Nem tudom ez sok v. kevés.

Erika! Ez az ülés nem volt akcios, ez az ára.
Micimacko, de Brendonban is ennyi. Mármint az idén mindig ennyi volt. Neten van olcsobban is, utolag találtam, de nem tudom mennyi az utánvét dija, mert csak a szállitási ktg-et szokták megirni a többi az értéktöl függ.

Nyúlanyó! szegény Pipi, Orsi alszik petárda mellett is, megszokta. Most ébredt 2 óra alvás után megint. Csak engem idegesit nagyon!

Andi! irnék levelet. Nem találom a cimedet. Vagy irsz nekem? megkérnélek ha nem okoz neked gondot, hogy másold át a gépemre a cd-t, megirom mi a jelszo és az ftp hely. Ezzel közvelten a gépemre kerül fel, nem weboldalra, gondolom oda te sem szivesen tennéd fel (én sem)

Kriszta! Orsit gondolom védi a tejcsi meg szedi az Echinaciat. Meg meg az Oscillot. Ettöl függetlenül strandra nem mertünk elmenni vele, szoval eddig nem voltunk betegek (kopp-kopp-kopp)
A fene hogy egy családban nem egyszerre betegek az emberek. Jobbulást!!

Meli! Nekem átirták a dátumot a könyvben de senki nem foglalkozott vele. A betöltött hetet azt mondták akkor is ugy számolják mert ugy kell hogy mikor volt az utolsó menszi.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!

kovacsandi@tvnetwork.hu csak ird meg, hogy mit csináljak. Holnap megcsinálom, de most nagyon hülyülünk a másik fórumban.
Úgy ird meg légyszi, hogy nem szoktam ilyet csinálni, tudjam, hogy mit csinálok. Okés?
Nyilvánosba nem is raknám fel, mert rám kenik, hogy cd hamisitó vagyok Kép meg legfőképp nem tudom, hogy kell Kép

Millió pusz: Andi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok szegedi Lányok!

Otthon voltunk az ünnepekre Szegeden, sétáltunk is a városban, tényleg szépen fel volt díszítve a belváros, tisztaság is volt, szóval nagyon teccett! Már nem tudom melyikötök írta, hogy fel van díszítve a város, emiatt mentünk el sétálniKép A dómban is voltunk, nagyon jó volt otthon lenniKép

Remélem nektek is jól teltek az ünnepek és ezúton kívánok Mindannyiotoknak boldog és egészséges Újévet!

Üdv, Tündér
tündér

Nem olvatam vissza, mennem kell!

Boldog és Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánok Mindenkinek!

Gabi3
inecsg

Sziasztok!
megjottunk, jo volt, csak egesz nap pakoltam, nem sok idom volt visszaolvasni. Azert a kepeket megneztem, gyonyoruek a babak.

Mindenkinek BUEK!

Agi
agi77

Ági!

Üdv.újra itthon.

Ildi
tfildiko

Eszteranyu!
Kérdeztem a dokimtól ezt a kórházi megfordítást, de ő azon a véleményen van, hogy oka van annak, hogy a babánk csücsül, és nem fordul "irányba".
Azt mondja, hogy azért faros, mert így jobb neki. Meg lehetne fordítani, de
1.) lehet, hogy utána ismét visszaülne (mert ez a jobb neki), ezért rögtön burokrepeszteni kellene utána,
2.) + a farfekvésnek az is lehet az oka, hogy van valami fizikai akadály, ami miatt nem lesz fejes a bébi. Pl. méh alakja, rövidebb köldökzsinór, mittudoménmi, de ő atttól fél, hogy ez művi dolog, ergó babaellenes, nehogy következményként pl. leszakadjon a lepény.
Én nem értek hozzá, de bízom abban, amit mond, szóval a kiscsajon múlik a dolog.

Egy ismerősöm meg éppen tegnap mesélte, hogy a kolléganője is terhes volt, 9 hónapig nem volt semmi gond a terhességgel, max. hogy faros volt a baba, aztán jött az öröm, a kiírt szülés előtt 3 nappal megfordult a gyerek. Csakhogy! fordulás közben a fejével a köldökzsinórt hozzászorította valami csontoshoz, így a vérellátását megszüntette, és csak 2 nappal később jöttek rá, hogy nincs szívhangja. Szegény csajszi ráadásul 3 napi vajúdás után tudta csak megszülni, ráadásul tudta, hogy halva fog születni.
Szóval nem bánom én a csaszit egyáltalán. Pedig nem is veszem fel az ilyen sztorikat, ti se tegyétek,nem azért írtam le, csak nagyon felkavart szegény kismama esete, nagyon durva!!
seri

Karmen!

Nézz már rá a gépedre, mert csináltam valamit, csak azt nem tudom, hogy mit.Ha nem jó sikits már, és újra csinálom.

Pusz:Andi
Andi

Andi
Kép
mucska

Seri: Mi lesz a neve a kiccsajnak? Örülök, hogy Ildi Szimije már hízogat, nemsokára otthon lesznek! Sztem teljesen jól döntessz! Ki is a dokid?

Ildi: Flónak már nem folyik az orra, hála a corysalianak. Azért adtam neki oscillo-t.

Karmen: Úgy tudom, nem szabad újramelegíteni. Talán a dobozon is rajta van? Nem tudom, nem vagyok tápos.

Gerika: Nekem van kenyérsütőm. sokkal jobb kenyeret sütörk mint a bolti, Ráadásul olyat amilyet a család óhajt. 3 óra a sütésidő, neked csak bele kell tenni a hozzávalókat. Még dagasztani sem kell.

Melinda: Gyakrabban is jöhetsz! Hiányzol! Lottika híres mondásai is!

Meli: Sztem ne írj bele a könyvedbe, ha be kell feküdnöd kérheted, hogy engedjenek haza daját felelősségre. Hívd fel a Csillát, aztán meglátod! Érdemes.

Puszka Mindenkinek!

Gabi3

Találkozunk jövőre!
inecsg

Mindenkinek Búék!!!

Ki jön petárdázni?

Gabi!

Örülök,hogy Fló jobban van.

Ildi
tfildiko

Seri!

Én sem engedném megfordítani a babát.Ki lehet bírni a császárt.Az első pár nap nagyon rossz,de hamar túl leszel rajta.Drukkolok!

Ildi
tfildiko

Mindenkinek kívánok boldog Új Évet.
Egészségben, Örömökben gazdagot.
Bea
20180827120929

Sziasztok!
Alszik az egész ház. gyerekeim buliba voltak mi meg a Katával itthon. Még talán nem is volt a 15 éves kapcsolatunkba olyan ,hogy itthon kettesben szilveszterezünk. Tök jó volt. Halálra tévéztük magunkat, meg isteni jókat ettünk.
Kevés disznóhúst eszünk évközben ,de ilyenkor a babonához hűen csak azt csináltam. Sültkaraj, mimóza sali, kaszinó tojás...nyami mindjárt keresek maradékot
Aztán meg azt vártuk, hogy a nagyok telefonáljanak hogy menjünk értük. Azaz Zoli volt az ügyeletes így most jogosan alszik mindenki. Én meg várom az Újévi koncertet.

Karmen
Valóban aranyosak vagytok a képen a lányoddal. Végre téged is láthatalak.
Ha babás anyuka jön velem szemben az utcán mindig az jut eszembe akár valamelyikőtök is lehetne...
Jó hogy ti ismeritek egymást, de biztos lesz alkalom amikor majd mi is találkozunk veletek személyesen

Mucska
a kolbász kép is isteni

Megpróbálok pár aktuális képet összetömöríteni és felrakni
Bea
20180827120929

Gabi! Igen rá van irva, de nem értem miért nem lehet legalább 1x ujramelegiteni. A fözeléket amit anyatejjel csinálok én 3x is megmelegitem, amilyen lassan eszik kihül.

Andi! Irtam levelet.

Bea! Én is meglestem korábban ismerlek-e hogy errefele laktok. De nem. Amugy a weboldalunkon van kép néhány rólam is.

képzeljétek csendes volt a ház! Igaz a robbantások száma hihetetlen megnött, de Orsi végigaludta.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen!

A Noémit sem zavarta a lárma.
A doki néni nekem azt mondta,hogy egyszer újra meg lehet melegíteni a tápit.Kb.2 hónapja én megmelegítem mégegyszer,ha nem eszi meg.És nincs a lánykámnak semmi baja.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Még az idén nem is írtam Kép.

Bea,
személyesen én is csak Ágit és Angélát ösmérem és nekem is eszembe szokott jutin, hogy nem-e valamely Babanetes Anyukával találkozom? Érdekes dolog. Mi sem vagyunk disznóhúsosak, ám most rejtunk nem múlik a szerencs és a pénz elúszása Kép.

Karmen,
én is azt gondoltam, védi az anyatej Esztert, de szerintem túl nagy dózisban kapott vírust, ez lett a gondunk.
Mennyire értesz a homeopátiához?

Az éjjellel kapcsolatban: én is durvábbra számítottam, negyed 11-kor kezdődött a zene, éjfél után már nem hallottuk.
De a petárda és a tűzijáték, Csajok! Az valami borzalmas volt. Majd' 1 órán keresztül tartott és mindnefelé a környéken.
De szerencsére túlvészeltük.

Szép napot!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Karmen!

Remélem, hogy már igy jó lesz Kép

Nálunk is átvészelte Anna, nem ébredt fel.

Babanet: a múltkor egy két gyerekes anyukát annyira néztem a Tescoba, mert az egyik gyereknek olyan ismerős volt a szeme Kép De olyan hülyén jött volna ki, ha megkérdem, hogy nem babanetezik e.Kép

Boldog és egészséges évet Mindenkinek!
ui: védőnőknek nem mutogatni a kolbászos képünket, mert ránk jön a Gyivi Kép

Andi

Andi
Kép
mucska

Erika!
Honnét szerzel házi tejet? Ez engem is érdekel. Kenyérsütőgép esetében maximálisan egyetértek Gabival, sőt én a kelt tésztáket is a géppel dagasztatom.

Nóri
norcee

Csajok,

jelentem albumunk frisssítve és betelve:

http://babanet.hu/album/main.php?album=3499

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti!

Megnéztem a képeket,gyönyörű a lányod.A tortája is nagyon szép volt.

Ildi
tfildiko

Kriszta!

Csatlakozom az előttem szólóhoz, nagyon szépek vagytok!Kép

Itt laktok a lakóparkban a Franciahegyen?
Andi

Andi
Kép
mucska

Köszi Kép.
Ja, itt.
Ti is?

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!
BÚÉK mindenkinek!
Hát nem sikerült 9-re hazaérni a házibuliból Kép Bogi annyira jól érezte magát a többi gyerekkel, hogy nem akart hazajönni. Úgyhogy fél 12-kor indultunk haza Kép Aztán felmentünk a szomszédokhoz,Bogi kis barátnöjéhez és ott koccintottunk kölyökpezsgövel (Isteni finom voltKép) Illetve a többiek rendes pezsgövel, mi gyerekek meg kölyökkelKép Aztán éjfél után jöttünk haza. Nem kellett Bogit altatni, de a többi bulizós gyereket sem Kép Már beszéltem ma telefonon a szüleikkel, és mind bírta éjfélig és délelött 10 körül már fel is ébredtekKép
Jól van egyszer az évben meg szabad engedni, szerintem Kép
A petárdáktól én jobban be voltam szarva, mint a Bogi. Akkor volt rossz amikor mentünk a házibuliba és az utcán az emberek az ablakokból dobálták ki, amerre mentünkKép Aztán felkiabáltam, hogy tüzszünet, amig a kisgyerekkel elmegyünk, az ablakuk alatt.... Kibírták! Éjjfél elött amikor jöttünk haza, sokkal kevesebb petárda szólt, mint du 6-kor amikor mentünk!

Jajj és olyan édes a Bogi, naponta vagy 50x megkérdezi tölem, hogy "aja a gyerekek miért dobálják a sok hangos pukkot -petárda-????KépKépKép" És én erre nem tudok mit válaszolni, mert foggalmam sincs. Mondtam neki, hogy azért mert buták!
Na majd csak elfogy már a készlet!

Szóval mindent összevetve, nagyon jó telt a tegnap este. Végre kicsit kimozdultunk itthonról, és nagyon jó kis társaságba töltöttük az újévet Kép
Szupi volt!Kép
Most ideengedem a géphez Bogit, egyszervolt animációkat akar nézni hallgatni Kép Teljesen rá van indulva! Mostmár ö is igényli a gépetKép
puszóka
Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Kép

Bogi a házibuliban táncolás közben Kép Kicsit már fáradtan a kölyökpezsitöl bajuszosan......Kép

ceniko
Szeged

Bogi a házibuliban táncolás közben Kép Kicsit már fáradtan a kölyökpezsitöl bajuszosan......Kép

ceniko
Szeged

Kriszta!

Rossz volt a kérdésem, csak ismerős volt a kép, ahol az erkélyen vagytok. Én a Csongrádi első ötemeletesében lakok (ahol a mézes bolt van), cipész melletti lépcsőház.
A.

Andi
Kép
mucska

Enikő!

Örülök,hogy jól éreztétek magatokat.
Nagyon édes a lányod.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

BUÉK!

Ildi: Mikor keltél?! Kép

Kriszti: Bocs, de velünk is találkoztál már! Kép Nagyon szépek a képek! A torta olyan édes, mint az egyéves!

Karmen: Én is szoktam újramelegíteni a kaját, bár Bátor seperc alatt benyomja, ha nagyon éhes.

Nálunk a közeli háznál csináltak magán tüzijátékot. Jó volt, ingyen volt. Kép De Bátor felébredt rá, aztán az ölemben el is aludt. De hajnalban nem tudom hányszor ébredt, újabb fogacska. Flóra nagyon szerette volna látni a tüzijátékot, de ugye nem látta mert úgy aludt,mint a bunda. Itt is kb. egy óráig ment a durr. Ja, és még nappal is lőttek valami tüzijátékot, de hogy mit láttak belőle?! Kép

Enikő: De jó, hogy jól éreztétek magatokat. Tavaly Fló is fennmaradt.

Szbea: Nálunk is nagy zabálás volt. Zoli főzött lencselevest füstölt csülökkel, utána cigánypecsenyét ettünk, majd marcipán malacot. Ekkor már hányni tudtam volna. Kép Ma meg csirkelevest, rablóhússal. A mákos-meggyes muffint meg tegnap megégettem. De ehető, csak le kell kapirgálni az égett részt. Kép
Bocs, Enikő, de muszáj volt leírnom, inkább ne olvasd.

Tünde: Bátor nálunk is nagy kópé. Nem is tudom, hogy radiátor szerelő, villany- vagy autó szerelő lesz belőle. Még szóba jöhet a kertész, mert folyton a virágok körül legyeskedik és azt lesi, mikor nem figyelünk és rögtön beletúr a földbe.

Gabi3
inecsg

Gabi,
igazad van, bocsi Kép. Ösmerjük egymást.
Köszönjük a dícsérő szavakat Kép.
Majd küldök mélt, lenne 1-2 kérdésem. Holnap leszel gép előtt?

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Gabi!

Hát,elég korán ébresztett a Noémi.3/4 5h-kor keltem,adtunk neki enni,majd fél 6hután még lefeküdtem.
Jó kis kajákat ettetek.

Az én lányom ma nem nagyon eszik,nem tudom,hogy miért.Úgy döntött,hogy elég neki ez a 7kg.De vidám,most is itt vigyorog mellettem.

Ildi
tfildiko

Kriszta! Gyönyörü volt a torta és biztos nagyon finom is. Nagyon szép Eszti, nekem a lavorban nagyon tetszett.
Homeo. Én most Orsi miatt kezdtem el utánanézni ezeknek, meg beszereztem már 3 homeos füzetet, de még gyüjtöm amik vannak.
Eszti milyen nagyra nött, azt hittem 9kg-osan kövér egy baba, de Eszti szép formás.

Enikö! Bogi még igy álmosan is tündéri! Gondolom már nagyon várja a kistesot. Apás szülést szeretnétek?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kriszta! Gyönyörü volt a torta és biztos nagyon finom is. Nagyon szép Eszti, nekem a lavorban nagyon tetszett.
Homeo. Én most Orsi miatt kezdtem el utánanézni ezeknek, meg beszereztem már 3 homeos füzetet, de még gyüjtöm amik vannak.
Eszti milyen nagyra nött, azt hittem 9kg-osan kövér egy baba, de Eszti szép formás.

Enikö! Bogi még igy álmosan is tündéri! Gondolom már nagyon várja a kistesot. Apás szülést szeretnétek?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Inecsg, Tfildiko!
Köszi a biztatást!
A dokimat Nyirati Ildikónak hívják. Fiatal, lelkes, és szerintem érti is a dolgát.
Ja és a leányzó neve? A jelenlegi álláspont szerint Csilla. A párom Kingát akart, én igazából Emesét, de csak a Csillán tudtunk kiegyezni. Az élet nagy problémái, ugyebár... :o)
seri

Karmen,
köszi Kép. Eszter nagyon nyúlánk, nehéz dolgunk lesz vele, mert hosszúak kezei-lábai. Mint az apjának. Ő is nyakigláb.
Pont homeo-val kapcsolatban akarok Gabival beszélni, mert Eszter megint belázasodott. Negyed 5-kor 38,7 volt, adtam egy kúpot és az jót tett. Sajnos nagyon rosszul eszik: csak szopik, néha egy negyed szelet kenyér, kis sülttök, de főleg anyatej. Mondta a drnő, hogy szép lassan szoktassuk vissza a kajához, mert az antigyogyó nagy kárt tesz a szervezetben (ezért is kap bifiduszt). Remélem, nem lesz komoly baj.
Szóval Gabival erről akarok majd beszélni: erősítők, megelőző kezelések.
Lehet, hogy a patikában is igénybeveszem a tanácsadást homeo-val kapcsolatban.
A torta valóban nagyon finom volt, főzött krémes töltelék volt, nem vajas.

Enikő,
Bogi tényleg nagyon aranyos, látszik, h majd' leragadnak a szemei.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Lányok!

Kinőtt a 2. fogunk!Sikerült megnéznem a száját.

Seri!

Nagyon szép név a Csilla.

Kriszti!

Szegény Eszter!Még mindig beteg?Jobbulást neki!

Ildi
tfildiko

Kriszti! irtam már hogy mi Oscillot szedünk, Orsi is kaphatná ez influenza ellen van. Helyette Echinacia 5CH-t kap, az általános immunerösitö. Napi 1*5 szem 1 hétig, majd 1 hét szünet.

Ildi! Grat. a foghoz! és fogmosás megy? Mi van az altatással? Orsi már sosem sir, de néha még mindig kell 20 perc mire elalszik.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ja, azt olvastam, arra gondoltam én is: oscillococcinum és echinacea, köhögésre pedig Stodal szirup. Ez mehet egyszerre?

Ildi,
gratula a fogacskákhoz, megvan a "nemalszoméjjel" termése. Nem semmi, már 2 fog.
Úgy néz ki, megint beteg. Lehet, visszafertőztük Kép.

Kriszti

Jó éjszakát!

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek BUÉK!!!

A tegnapi petárdázáson teljesen elcsodálkoztam. Ez volt ugyanis az első újévezésünk gyerek korunk óta, amit nem társaságban, zenével, társasjátékozással töltöttünk. Itthon hármasban, tv, "csend"... nagyon zavaró volt. Nem is gondoltam eddig arra, hogy mennyire bosszanthat valakit a durrogás. Edvárd szerencsére nem ébredt föl rá, pedig a házunk előtt tegnap háromszor is tüzijátékoztak, fütyülő petárdák tömkelege, stb...

Norci, házi tejet árulnak a Tecsóval szemben egy kisboltban.

A kenyérsütőn már én is gondolkodom egy ideje...jó dolognak tartom.

Karmen, ez a kép Orsiról nagyon édes!
Mucska, hát igen, a kolbász az már valami!
Enikő, aranyos kép nagyon, de te tényleg "fejetlen" vagy mostanában!

Seri, én is császárral szültem faros baba miatt márciusban. Én nem engedtem fordítani, és úgy érzem ezt jól is tettem. Persze nekem is felajánlották, sőt a kórházi prof. eléggé erőltette is, de én nem írtam alá a beleegyezést és kész. Azt gondolom én is, hogy oka van a farfekvésnek. Nálam kevesebb volt az átlagosnál víz és a nyakán volt a zsinór is. A fordítás egyébként sem mindig sikerül. Van isemerősöm, akinél próbálták és nem ment. Ja, és azt mondják, ha valaki fordítást akar, akkor azt a 36. héten tegye, ne később. Fordításkor rendesen előkészítenek szülésre, mert könnyen leválhat a méhlepény ilyenkor és akkor szülés. A 36. héten meg szerintem ez egy kicsit korán van. A császi egyébként nem vészes, az első két nap fáj rendesen, de utána semmi gond vele.

Karmen és akit a tápszer melegítés érdekell: a dobozokon márkától függően mást ír. Ezzel csak védik magukat a gyártók. Lényeg (orvos, védőnő): újramelegítheted egyszer bármelyiket, ha előzőleg nem hagytad sokáig szobahőmérsékleten, hanem a megmaradt kaját betetted a fridzsibe.

Üdv. Mindenkinek!
Gabici
gabici

Na, készen vagyok a tortával.

Nekünk egészen jól tellt a szilveszterünk Újszegeden; 3 család volt, egy 3 hetes baba, egy 5 hónapos és Lénám. A kaját mi vittük; volt foghagymában pácolt sertésszelet 2 féle sajttal rakva cseréptálban sütve tejfölös öntettel, szalonnába göngyölt csirkemáj, rizs, franciasaláta, vadas mártás, töltött tojás, kókuszgolyó, piskótatekercs meg pogácsa. Inni nem nagyon ittunk, az anyukák a szoptatás miatt, az apukák meg arra az eshetőségre való tekintettel, ha gyereket kell ringatni egész éjjel, enni viszont annál többet ettünk.

Léna jár!!!
Már pár napja sikerül neki 1-1 lépést tennie egyedül, ma már 4-5-t is.
Fel is merült bennem a kérdés, hogy akkor megint mennünk kell az ortopédiára? A legutóbbi csípőszűrésen azt írták a papírunkra, hogy az önálló járás kezdetekor kell jelentkezni. Mikor érdemes menni, járt valaki mostanában arra?

Ildi!
Gratula a fogakhoz! Jó hamar jöttek! Hát ezért vannak a rossz éjszakák. Lehet, hogy nem jutunk át hétfőn.

Kriszti!
Jobbulást Eszternek!

Gabi!
Már régen akartam kérdezni, nektek van kertetek?

Ági!
Mesélj, hogy tellt a hazautazás!

Andi!
Jó a kolbászos kép! Kép

Karmen!
Vettek végül cipőt?
Azt olvastam, hogy a La Halle bezár.

Enikő!
Nagyon szép Bogi!

Kismamák!
Nagyon tuti és olcsó terhesnacikat láttam a La Halleban.

Nóri
norcee

Ez a kép még tavaly készült, egy uzsi alatt dőlt így ki Léna.Kép
norcee

Köszönöm a gratulációkat.Az éjjel már megint nem aludtunk.Lehet,hogy jön a 3.fog?

Kármen!

Már jobb a nappali alvásunk,de még nem az igazi.De én ezzel is elégedett vagyok.Ha leteszem aludni,akkor sír.Picit hagyom,utána felveszem egy kicsit.Megint lerakom,akkor még sír.Még egyszer felveszem,és utána már magától elalszik.De van,hogy eltart 20-25 percig is.(De általában 15 perc elég.)Jó lenne,ha már nem sírna.
Az Orsi már nagyon ügyes,hogy sírás nélkül isd elalszik.De ő már nagy lány.

Kriszti!

Nagyon sajnálom a gyönyörű Eszterkédet!Jó lenne már,ha meggyógyulna!

Nóri!

Gratulálok a járáshoz!Nagyon szép a Léna.
Akkor jöttök hozzánk,amikor akartok.Várunk benneteket!

Ildi
tfildiko

Lányok,
a hűtőfürdőt hány fokig kell hűteni?
Remélem, nem lesz rá szükség. Reggel fél hatkor 38,9 fok volt, szerencsére hagyja, hogy hónaljban mérjem.

Nóri,
Léna egy kis Angyal! Nagyon szép.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti!

Szegény Eszterke,már megint a láz!!!
Nem tudom,hogy meddig kell hűteni a vizet.
Jobbulást a lánykádnak!

Teszek fel képet a Noémiről.
Kép

Ildi
tfildiko

BUÉk mindenkinek!

Szuperek a képek!

Kriszti,
szegény pici Eszterke! Hol szeditek ti össze ezeket a bacikat?

Képzeljétek, Jozsónak újabb foga van! 7 fogacska totál kint van, a 2 szemfogból még csak egy csücsök látszik, de ez már hetek óta így van.
Ezért volt hasmenéses. Megjártuk Szarvaskot, tök jó volt, csak Jozsónak volt egy irtó hisztis napja, akkor bújt ki az újabb fogacska. Az utat szinte egy mukkanás nélkül turte, pedig nincs kocsihoz szoktatva, ráadásul a bébihordó is nagyon szukös már neki.

A Karácsony jól telt nálunk, nagyon jó volt, hogy apa itthon volt majd 2 hétig.

És a novérem bejelentette, hogy babát vár, pontosabban babákat, mert 2 kismanó van a pocijában. Most 11-12 hetesek. A kislányának Karácsonykor volt az 1. szülinapja, szóval nem lesz egy könnyu menet nekik. Picikét irigykedem is, tudjátok, én is úgy lennék már újból pocakos!!!!

Jozsó eszik, mint egy kisdisznó, valamelyik nap 2 dl papi után még verte a tamtamot, hogy ez nem elég neki, és benyomott 3 dl-t. Persze a szopi továbbra is a sláger nála. Hízott is pár nap alatt majdnem 200 grammot. Biztos a jó hegyi levego hatott így rá.

Lányok, van valakinek PP etetoszéke? Ti hogyan pucoljátok? Mert irtó macera kiszedni a huzatot belole. Most kiszedtem, de nem tudom még hogyan fogom visszatenni. Olyan szutykos volt már a sok rókától.

Milyen gyerekülést vegyünk, ami nem túl drága, de mégis jó? Jozsó még nem ül magától. Ha felültetem úgy marad, de elég instabil még. A bébihordót most tettem rendbe, vissza is adom, az csak kölcsönben volt nálunk.
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?