Új privát üzeneted érkezett!

Gabi!

Én nem sokat főztem,mivel nem jött senki.Rájöttem,hogy nagyon unalmas itt karácsonyozni.A szenteste nagyon jó volt hármasban,de a másik két nap jobb lett volna Zalában.(Nincs itt senkink.)
Ti hogy éreztétek magatokat?Mit kaptak a gyerekek?

Enikő!

Hogy vagy?Írj!!!

Kriszti?Te már jól vagy?

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Jól vagyunk, tegnap apánál-mamánál- voltunk egész nap, azért nem írtam. Most megyünk a Tecsóba, majd jeletkezemKép De édesek vagytok, hogy így aggódtokKép Köszike, nagyon jól esik Kép
PuszkaKép
Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Babamama!
26 hetes vagyok, és mivel azt mondják, hogy kisfiú, ezért mi Márkként gondolunk rá. A lehetséges lánynév Alexandra.Április 5-re vagyok kiírva.
Enikő!
Te vagy itt a másik kismama ugye? Már aki éppen babát vár? Olvastam, hogy neked, már van egy kislányod. Mikorra várjátok? Ugyanannál a dokinál szülsz?
Zita
zita_29

Ildi,
köszi kérdésed, alakulok, mint púpos gyerek a prés alatt Kép. Kicsit szakadozik a köhögés.
Eszternek folyik az orra, köhög, valszeg holnap csak elmegyünk a dokinénihez (azt mondta, ha pénteken is köhög, megnézi).
Éjjel jutott a tudatomig, hogy van még lándzsás útifű szirupom, iszom és jó nagyon.
Párod megenyhült? Kép

Angéla,
végre jelentkeztél, még jövök egy üveg Panadollal is, miért nem szóltál?

Hajni,
végre Te is bejelnetkeztél, már hiányoztál! Oké, majd szólok ;) a petárdatúra-ügyben? Esetleg csatlakozik még valaki Kép?

Megkapta Eszter a kafa szánkót szülinapra és nem akar esni a hó. Már nagyon akarom a havat!!!
Hajni, akard Te is, meg Ági is, hátha...

Karmen,
ülés milyen? Kipróbáltátok már élesben?

Szép napot!
K.

Kép

Kép
eszteranyu

Zita,
szép neveket választottatok!
Vannak még kismamáink, néha jelentkeznek is:
Seri, Meli27, Gira és Enikő persze.
Tényleg, mi van Veletek:
SERI
MELI27
GIRA?

Enikő,
végre már ideszóltál, én is aggódtam. Dorcidba beleférsz?

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti!

Sajnálom,hogy még mindig folyik az orra.Én is elvinném a doki nénihez,ha még mindig szenvedne.Vagyis elhívnám,mert hozzánk házhoz jön.
A párom nem haragszik.
Raktál fel képet?
Drukkolok,hogy essen a hó!(Bár,én nem szeretem.)Biztos,hogy nagyon klassz a szánkó.

Zita!

Az Alexandra név nekem is tetszik.Az uncsitesóm lányát úgy hívják.

Enikő!

Örülök,hogy jól vagy.

Mi most indulunk sétálni.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Ígérem, mostantól gyakrabban jövök, csak annyi herce-hurca volt mostanság.

Zita, én is április 2-re voltam kiírva, de tudtam, hogy márciusi lesz a lány:-)) nálunk mindenki kos a családban, apát kivéve, ő halak, de ez nem számít, mert március 15-i:-))))))
Nekem is ezek a nevek tetszettek korábban, csak aztán pár éve volt egy hullám, amikor rengeteg gyereket így hívtak és akkor eldöntöttem, hogy mást adok a lányomnak. Na, sok értelme nem volt, mert az újszülött osztályon összesen 3 Luca feküdt, amikor ott voltunk:-)))))) És azóta sem telik el úgy hét, hogy ne látnám, úgyhogy kénytelen leszek beletörődni, számozni fogják őket az oviban és a suliban:-))))))))))

Betegecskék, jobban vagytok?

Kriszti, én is várom a havat, de valahogy nem akar jönni, olyan szomorú vagyok emiatt. Nagyon emlékszem még azokra a telekre, amikor szánkóztunk vagy hóembert építettünk.....

Enikő, Luci valahonnan megtanulta a Tesco nevét. Lehet, hogy amikor öltöztünk, mondtuk, hogy megyünk a tescoba, aztán pedig összekapcsolta a lógóját a szöveggel. Azóta ahol meglátja a lógót, mindig mondja, hogy tiko..
Meg az HBO-val is így csinál, de sajna nem tudom fonetikusan leírni, hogy mit mond rá:-))))

Holnap mit fogtok sütni?
Csocsi
Hajni
babamama

Hajni!

Legalább történt veled valami.Én unatkoztam az ünnepek alatt.Remélem,hogy jövőre haza tudunk utazni.És talán a Noémi is élvezni fogja már,ezt a szép ünnepet.
Nagyon édes lehet a Luca,miközben azt mondja,hogy tiko.Hát,mi még ilyet sokára mondunk.
Még nem tudom,hogy mit főzök.Holnap valami gyorsat,majd szombaton valami munkaigényesebbet.Sütni nem sütök,hanem veszek egy kis sütit.A múltkor megkóstoltam a madártej szeletet,és olyat szeretnék enni.
Hozzánk nem jön senki,és mi sem megyünk.Ti mit csináltok holnap este?

Ildi
tfildiko

Sziasztok! Enikő, örülök, hogy jól vagyKép

Kriszti! MOndtam, h ráér a panadol, neizéljmárKép

Ildii! Viráég gyönyörűséges kiszasztalt kapott kisszékekkel, és hozzá illő polcokat. Majd jól lefényképelem Nektek. VWEttünki néhány polcot, fürdőszobaszekrényt, a gyerekszobába ragasztottunk bordűrt, és minden nap éjfélig pakolunk. Ráfért már a lakásra, annyi holmink van, nem tudunk már hová pakolni.
És annyira jó, hogy itthon van a párom. Egész nap röhögünkKép. Nem tudom, mi lenne Velem nélküle. Az előbb fúrt fel egy polcot, és Én segítettem. Alatta ugye porszívózok, h ne legyen por utána. És basszus, beszívtam véletlen a mikulásvirágot:DDD. FÉl óráig fetrengünk a röhögéstől. És az a jó, h nincs meló, le van nyugodva, annyira hülye tud lenniKép))

Babamama, jó lesz, ha gayakrabban jössz, és Melinda is hiányzikKép

Ja, TI láttátok, h mennyiért árulnak virsli néven undormányokat??? Mondjátok, mi lehet 129 ft-ért benne??? Mert hogy nem hús, az ziher. És viszik a népek, mint a cukrot, elképesztő... Viszont a tescoban kaptam rendes (finom) juhbeles virslit, 1400ról 700ft-ra leárazva. De ez tenap volt, nemtom van e még.

Nálunk lesz egy rögtönzött összeröff holnap. Bejelentkezett néhány barátunk, h annak ellenére, h itt ugye gyerekek vannak, mégiscsak Velünk akarnak lenni. Nem mondom, jólesettKép. De most korlátoznunk kell a létszámot, most úgy néz ki, nyolcan leszünk, nemtom... AMúgy 2fondue megy majd, és muffin, semmi különös.

Viszont lenne kedvünk játszani vmit, tudtok vmi jó szeilyiségfejlesztő játékot? Amin lehet nevetni. (nem társas, hanem "körbeülünk egy asztalt, és dumálunk" tipusú)

TOvábbi szép napot!

.:Angi:.
angiszeged

Hajni!

Édes lehet a Luca,amikor azt mondja,hogy tiko.A mi karácsonyunk elég unalmas volt.Remélem,hogy jövőre sikerül majd hazautaznunk az ünnepekben.
Ti mit csináltok holnap éjjel?Mi holnap csak hármasban leszünk,mint ahogy karácsonykor is voltunk.Én nem tudom,hogy mit főzök.Sütni nem fogok,hanem veszek.Nagyon ízlett a madártej szelet,olyat fogok venni.

Ildi
tfildiko

Hajni!

Nagyon édes lehet a Luca,miközben azt mondja,hogy tiko.
Mi hármasban szilveszterezünk.Nem tudom,hogy mit főzök.A férjem a cégnél kap ünnepi ebédet.(Szerintem,majd szombaton fogok sütni-főzni.Még nem tudom,hogy mit.)Ti mit csináltok holnap?

Ildi
tfildiko

Hajni!

Bocs,Hajni,azt hittem,hogy elszállt amit írtam.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Köszi az érdeklődéseket, már jobban vagyunk. Kedden Pipi napi 10 órát aludt, amikor nem akkor meg üvöltött a fájdalomtól, annyira fájt a hasa. Hívtuk az orvost, mondta adjunk neki görcsoldót és ha nem múlik fél óra múlva újra hívjuk. Nem múlt, azt mondta gyk. ügyelet. Elvittük, mert iszonyatosan szenvedett, totál kiborultam én is, mert nem tudtam rajta segíteni. Ott a doki megvizsgálta és azt mondta komolyabb baj nincs, ez a k...vírus ennyire kikészíti. Még a kocsiba hazafelé jövet hányt, utánna meg beindult ismét a hasmenés 1000-el. Éjjel 3-4 hányás, de már nem is volt mit kihánynia, szegény reszketett és üvöltött közbe, ahogy a pici testét kínozta ez a szarság. Este én is hánytam. Szerda reggel apa is elkezdte és mind a ketten be is lázasodtunk. Ja és persze nekem meg is jött, hogy még jobban belémrúgjon. Pipi szerdán már egész jó volt, apa ki se bírt kelni az ágyból, én du. már tűrhetően viseltem. Ma már egész jól vagyunk, étvágy még nincs, Pipi ma először evett néhány falatot. Megmértük, kb 70dkg fogyott:-(( A hasa még megy picit, de már nem zöld és nem büdi, olyan mint régen az anyatejes kaka:-)
Jah és megvan a vírusátadó is: a tesóm, plussz kari ajándéka.

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Azt sajnálom nagyon, hogy ezzel a kórsággal el is telt a hét, pedig apa itthon volt velünk és ma ebbe a gyönyörű időbe mentünk volna Ópusztaszerre. Nah mindegy.

Ildi jól megszenvedtek a fogakkal, Pipinek is ráadásként jön két alsó szemfoga.

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Nyúlanyó!

Jobbulást nektek!Hát,jó betegek lettetek.Szegény Pipike!Mi még nem kaptuk el.Remélem,hogy nem is fogjuk.

Ildi
tfildiko

Nyúlanyó,
jobbulást, sajnállak Benneteket Kép. Sok puszi Kép!

Angéla,
mi annak a köhögéses gyogyónak a neve? Holnap íratok fel a dottónénivel.
A gyilkosos játékot ösmeritek?
Van egy könyvem, ami tele van jétéékal, ugorj le, odaadom. Vagy szólj, akkor felszaladok vele. Benedek László - Játék és pszichoterápia. Nem tudom, milyenek vannak benne, remélem teláltok a kedvetekre valót. Majd hallgatózom Kép.

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Nyúlanyó!

Hát ezt jól kikaptátok. Nálunk azért nem volt ennyire durva és szerencsére Anna nem is kapta el.
Mielőbbi gyógyulást kivánok Nektek!

Mindenkinek jó egészséget és sok boldogságot kivánok a jövő évre is!

MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Angi! Anyukádék mikor lesznek a napokban nyitva. Lesz leltár? kinéztünk egy Simba szintit meg akarom nézni nekik is van-e és mennyiért csak ne feleslegesen menjek.

Nyúlanyó! Szegény Pipi, annyira sajnáltam ahogy olvastam, fránya betegség!! Nem is mertük Orsit usziba vinni nehogy valakitöl elkapja ezt.

A többi betegnek is jobbulást!!

Angi! én azon akadtam ki hogy CBA a Pick mübeles virslit árulja majdnem 1e ft-ért! Ennyiért juhbeleset kapok és finomabbat.

Kriszta! Nem használjuk még, mert nincs nagoyn hideg igy overállban van Orsi, abban meg elfér a hordozoban. Biztonságosabb még neki. A vastag kabátban kell majd az ülés.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Angi!

Örülök neki,hogy ilyen jó a kedvetek.Az én férjem elég ideges mostanában.(Amióta főnök lett.)Mindig fáradt.
Én sem ennék 129Ft-os virslit,ki tudja,hogy mi van benne.A juhbelest szeretem a legjobban.
Jó bulizást holnap!

Ildi
tfildiko

Én nem szeretem a virslit, mióta Eszter létezik. Terhesség alatt folyton hánytam a füstölt kajáktól (is) és ha eszem virslit, egész nap azt érzem. Büfög föl vagy mi. Fúj, még belegondolni is rossz.
Van még pár dolog, amit megutáltam azóta, pedig korábban szerettem.

Amúgy tényleg durva, miket árulnak.
Nem tudom, szoktatok panírozott gyorsfagyasztott kajákat enni?
Egy barátnőm ott dolgozott az egyik ilyen cégnél és azt mondta, mikor meglátta, miket tesznek bele, teljesen rosszul lett. És mondta, ha kedves az életem, akkor inkább ne vegyek olyanokat.
Persze azért mindenben vannak fura dolgok, az ember nem nagyon kerülheti el, hogy ne egyen szemetet.
Bocs ha gusztustalan voltam.

Jó éjt Mindenkinek!
K.

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!
Jó kis termés sikeredett ma Kép Ráértek? Én nem, mert a Bogi persze nem aludt és hát vele foglalkoztam egész délután. Plussz mindenkinek külön fözni......egy élmény!!!
Iszonyat ratyi a tévémüsor már megint. Dögunalom, nem mintha néznémKép

Már megint keményedik a hasamKép Kb 5 percenként. Vettem be magnéziumot és Pipolfent is, és mégis! Nem olyan fájás, mint ami pár napja éjszaka volt, hanem csak keményedés, de olyan szar Kép

Zita: Igen én várok babátKép Elvileg február 19-re voltam kiírva, de most átrakták február 25-re az idöpontot, mert kisebb a baba BPDje. De mivel toxémia gyanús vagyok, ezért várhatóan nem fogom addig kihúzni! De majd a jövö héten kiderül, hogyan fejlödik bent a baba. Akkor megyek UHra meg Flow-ra(áramlás). És igen, ha minden jól megy ugyanannál a doktörnönél és szülésznönél fogok szülni akinél Bogit is szültem Kép Nagyon remélem, hogy sikerül úgy összehangolni a szülést Kép

TFIldikó: 3x mérem a vérnyomim egy nap és írom egy papírra, hogy mikor mennyi.Majd viszem be Emökének, és akkor ö eldönti be kell-e feküdnöm, hogy beállítsák vagy sem! Nagyon köszi mégegyszer,hogy kölcsönadtad a méröt, örök hála érte! Egyébként, ma jó volt, egész nap. Olyan 120 körül. Ildi, hol vettél medártej szeletet? Állati jól hangzik Kép

Nyúlanyó: Jobbulást! Tényleg jól kifogtátokKép Nagyon sajnálom Pipit és benneteket is. Tessék kilábalni belöle sürgösen.

Kriszta:Mi az a dorci?? KépKép Bocs, nem vagyok képben Kép

Én sem eszem virslit, csak ha nagyon muszáj, de nincs rendszeresen az asztalunkon. Fúúúj, tudom mi van benne....Kép Meg a párizsiban is, teljesen mindegy milyen márkájú, a lehetö legszarabb, romlott, utolsó osztályú húsokat darálják bele, amik már mozognak.....KépKép És telenyomják E-vel, állományjavítókkal, ízfokozókkal, hogy elnyomják a rothadó hús szagát,színét........ És ezzel "etetnek" bennünket! Gusztustalan!!!!! Néztétek tegnap a tévében az MMM-et? AZ M1-en? Hogy SAJT néven miket merészelnek eladni, olyan álsajtot, ami csak színben hasonlít rá, és tehenet nem látott belülröl.....kókuszolajjal (mint növényi zsiradék) készül amit mellesleg takarmányozásra használnak jószágoknak......KÖSZI! És a tömb sajtok, ömlesztettek, lapkák legtöbbje ilyen. Nem is sajtból van, hanem ilyen akármikböl.....Úgyhogy ha gyanúsan olcsó, az már nem tejböl van!
A Lidliben van csomó olyan élelmiszer ami hormonkezelt növényekböl származik, csak szólok. De a lidli be is ismerte, hogy hát bizony ök forgalmazzáka hormonkezelt termékeket!Úgyhogy ami ehetö, azt ott nem kell venni! Csak a többit. Esetleg! Bocs ha valakit nem érdekelt a téma! De ez engem is állatira felbosszantKép! Boginak már szinte semmilyen, felvágottat nem veszek, sütök inkább husit (amit biztos helyröl szerzek be) vagy szalonnát, kolbászt, szintén biztos helyröl ismeröstöl!

Ma majonézes kukoricasalit csináltam, már nagyon rá voltam indulva. Én csináltam a majonézt is, nem bolti volt! És só nélkül hát....olyan különleges volt Kép De azért akkorát ettem belöle Kép Holnap egészben sütök lapockát, és az lesz az ebéd, vacsira meg a barátnömékhez megyünk, családostul, de csak egy rövid idöre. Este 9 körül már szeretnék itthon lenni!
Mindenkinek kellemes estét és jó fözöcskét holnapra.Kép

Pussz Kép
Enikö

ceniko
Szeged

Enikő!
Láttad a tescóban a favonatokat?
Jó olcsók most.
vettem egy kosárralKép
De eltettem, valamire csak jó leszKép
Még fele karácsonyi ajándékkal sem végeztünk.Kép

Betegek gyógyuljatok!

Vandi most vonul be apával aludni. Szerintem két perc múlva visítani fogKép
Mostanában rafkózik is alvás helyett.-Borzasztóan szomjas vagyok! és a-Bekakáltam, ki kell venni-naponta műsoron van alvás helyet.

Hajni:
Aha, ez jóKép Mármint a tescos duma.
Pont valamelyik nap volt itt az egyik ismerősöm, Vandi meg mutogatta neki a betűket.
Erre a srác:-Nehogy azt mondjátok már hogy olvasni is tud!
Volt az asztalon valami tescos cucc, én meg gyorsan megkérdeztem Vanditól mi van oda írva?
Gyorsan rávágta a helyes választ!!
Jó poén voltKép

Buék mindenkinek, ha nem jönnék!!!!
Nina
nina74

Sziasztok!
ÉN is bejelentkezek, jól vagyunk, habár néha már kezdem terhesnek érezni magamat. Azért ez nem semmi, hogy csak most a 32-dik héten kezdem ezt érezni. A pocakom néha húz lefelé... Azt mondják ez normális már ilyen "idősen". Meg ugye kezdek türelmetlen is lenni.
Itt a vizsgaidőszak, szarakodnak velünk a tanárok. Most pl. pszichológiából az egész évfolyamot (27 főt) kivágtak. Szép!!! :-)
Ma felhívott a védőnőm, kérdezte hogy vagyok, mondta, hogy majd ha vége a vizsgáknak azért menjek már el hozzá. Mondtam neki, hogy a 36-dik héten be vagyok rendelve a központba... Mondta, hogy tudja, mert akkor adnak majd oda minden igazolást. Ez is szép... Akkor leszek 9x-szerre.
Hagy járkáljon esetleg a fagyban, jégben a kismama... csússzon is el!!! :-((( Utálom a központi tanácsadást. Nem mondanak semmi értelmeset. Csak hogy vigyázzak magamara. persze, hogy próbál az ember magára vigyázni.
Egyébként én ugye márc. 2-re vagyok kiírva, de mivel kicsi a feje a babának, azt mondják márc. 15. lesz belőle. (hallod ezt Hajni??) Ha hagyja az orvos. Az már 42 betöltött hét lesz. Mert ugye akkor is a menzesz szerint kell számolni. (mi már ezt, mármint hogy a baba 2 héttel kisebb a nucha szűrésen tudtuk, ezért nem is aggódom... annyira. Habár a 28-30 hetes szűrésen kicsit rámijesztettek, aztán elmentem máshova UH-ra és megnyugtattak, hogy semmi baj a babával). Hogy ki gondolta volna, mi minden izgalmon kell átesnie egy kismamának...
Na, befejezem a szófosást.
Mindenkinek kívánok boldog új évet!!!
Meli és babucika
31+3 (elvileg)
meli27

Ilid: Mi nagyon jól éreztük megunkat karácsonykor. Tök jó volt 24-én végre együtt lenni, négyesben. 25-26 a családé volt. Scrabble-ztünk. Jókat nevettünk. A gyerekek rengeteg ajándékot kaptak, meg is számoltam összesen 15-16-ot, jövőre nem lesz ilyen, mindenki egy ajándékot hozhat. Borzalmas.

Angi: Ördög vagy angyal? A zt nem tudom, hogy játzsák, de jó lehet. Csak hallomásból tudom. Kép

A virsli, sajt és felvágott téma nagyon dühítő. Én csak sonkát veszek, szalonnát a boltban. A Lidl-be meg elvből nem megyek. a 49 forintos mogyiscsoki milyen lehet? Inkább veszek 3-4x annyiért valami jobbat és eszek csak keveseb belőle.

Enikő: De örülök, hogy ízlett a sali só nélkül, meglásd milyen sokáig fogsz só nélkül enni. Én most kezdek újra jobban sózni. Pedig Fló már majdnem 3 éves! Azért tessék mindennap bejelentkezni, mi van veled. Ne feleslegesen együk a kefét!

Nyúlanyó: Jobbulást!Ez nagyon durva.

Fló is bekapott valamit, mert folyik az orra, pedig nem voltunk sehol.

Gabi3
inecsg

Sziasztok

Kriszti, a kismamaság alatt én megszerettem a mákos dolgokat Kép.

Nina, a rongybabák is nagyon jó áron voltak a Tescóban, játékból is kiárusítás van.

Kívánunk mindenkinek sok boldogságot és örömteli új évet. Kép Kellemes babázást és pocaknövesztést. Kép

Gigi és Virág
gigi1

Meli: Hogy döntöttél szülésznő ügyben? Ha átírják a szülés várható dátumát a kiskönyvedben akkor azt veszik alapul. Nekem is átírták.

Nina: Láttalak ma a buszmegállóban, mentünk a Corába. Megnyugodtam, mert Fló is néha kitalál dolgokat, hogy ne kelljen aludni menni. Általában rögtön rávágja, hogy nem. De ha enni kell menni akkor aludna. Ki tud rajtuk eligazodni.

Gabi3
inecsg

Enikő!

Csak hogy a fej átmérő ne idegesitsen: Amikor benn feküdtem beutaltak egy anyukát azzal, hogy nem fejlődött 2 hónapja a gyerek semmit. Vizsgálgatták vizsgálgatták és fogták a fejüket a dokik, hogy mi lesz. Hát semmi nem lett, mert egy tökéletes nagy baba született, aki most 7 hónapos 80 cm 9800 gr. És születéskor is minden normális volt és még nem is volt kicsi baba sem ráadásul, pedig sok átsirt éjszakát okoztak az anyukának.

És még tudnék sajna jobbnál jobb történetet a klinikáról.

Kitartás és ne idegeskedj, nincs a törpének benn semmi baja, Te meg vigyázz magadra!

Mindenkinek nagyon boldog új évet kivánok!
MucskaAndi

ui: ha reggel 7-kor mentek petárdázni szóljatok, abba én is beszállok, élvezze a sok éjszakai őrült is az örömet!

Andi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok, bejelentkezem én is, míg apa fürdik...
Jelentem, jól vagyunk, 36 betöltött héttel +5 nappal a hátunk mögött, szülni nucha mérési eredmények alapján jan.23-án fogunk, de minthogy a kiscsaj még mindig nem hajlandó megfordulni, császározunk val.szeg, és a kecskeméti 4D-s doki szerint hamarabb, a 38-39. héten. De fejlődik szépen, csak már én alig kapok levegőt a buksija miatt, annyira magasan tartja..
Mondjuk 2 hete ránk hozták a frászt, mert nem akartak múlni a keményedéseim (azóta seduxenen élek), elkezdett nyílni a méhszájam, meg a lepényem is GII-III-as volt, de azóta nem rosszabbodott elvileg a helyzet.
Röviden ennyi, a babaszobánk is kezd alakulni, összeszereltük a párommal a bútorokat is, már csak a kiskád hiányzik, meg hogy anya szedje össze magát, és pakolja össze a kórházos motyóját.. Nincs túl sok kedvem hozzá, mintha attól tartanék, hogy akkor hamarabb elindul a csajszi kifelé. Hülyeség, tudom.
Most eldugulok, dióhéjban ennyi.

Kaptam mailt az Ilditől is (Ildi10), jól van ő is meg a Szimonetta is, hét elején volt 1250gr, 2-2,5 kg körül engedik haza őket, de már nincsenek az intenzíven. Ildinek az első hete volt horror saját bevallása szerint a császár után, most már jobban van, babarucikat vásárol és hordja a tejcit a babójának.

Mindenkinek boldog új évet!
Seri
seri

Kriszti!

Mostanában nem szoktam panírozott dolgokat venni.
Amikor férjhez mentem,akkor vettem.

Enikő!

A Kárász utcán van egy cuki,ott vettem.(A nevét nem tudom.)
Örülök,hogy a vérnyomásod rendben van.
Én néztem az MMM-et.

Gabi!

Én is maradok inkább a Piros Mogyorósnál.A Lidl-ben még nem voltam.
Jobbulást kívánok a Flónak!

Seri!

Örülök,hogy jól vagy.
Boldog babavárást kívánok neked!Pihenj,mert utána nem fogsz sokat.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Megint csak benéztem, és persze megint nem tudtam még visszaolvasni. Bocsánat. De egyszerűen nincs időm. Tomika mellett nem könnyű.
Remélem, mindenkinek jól telt a karácsony.
Mi 24-én itthon voltunk, a szüleim jöttek el. 25-26-án pedig mi mentünk hozzájuk. Tomika nagyon örült az ajándékoknak. Kapott szánkót, faliórát, bébi házikót, ami zenél (sajnos 4 percig, ha egyszer benyomja...), csörög, világít stb. A nagyiéktól pedig két fajátékot. Ajánlom figyelmetekbe, szerintem nagyon jó, és nem túl drága játékok:
www.wonderworldtoy.com
Apa is nagyon élvezi, mert a fakockákat esténkét ő szokta összepakolni. Sajnos 2 napja elkezdte érdekelni a karácsonyfa, mindjárt a kezében is maradt egy régi üvegdísz. Persze az akasztója nélkül.
Tomika elkezdett beszélni. A szókincse nem túl gazdag: "tyű" és ennek az összetételei: "hütyű" "hetyű". Mindenre azt mondja a kutyára és a lámpára is.
Mindenhová kapaszkodik, továbbra is pakolni kell előle. A "nem szabadot" továbbra is
bátorításnak értelmezi, és hatalmas röhögésekkel folytatja a rosszaságot. Pl. a hajam tépését. Vagy az evés közbeni köpködést. És sajnos olyan édesen nevet, hogy én is elnevetem magam. A nevelés csődje... Kép
Szilveszterkor mi hármasban leszünk, mivel a szüleim Londonban töltik a Szilvesztert (szegények...Kép ). Meg persze a Kutya a negyedik, akinek az idegrendszerét már erőteljesen megtépázta a rengeteg petárda. A miénket is.

Ma már biztos nem jövök, ezért
KÍVÁNUNK MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET, JÓ SZÓRAKOZÁST MA ESTÉRE!!!

Puszi mindenkinek!
Tünde, Tomika

Újévi fogadalmam: igyekszem többször jönni.
Remélem, Tomikáé meg az, hogy "rendesen fogok aludni és szépen eljátszogatok a játékaimmal.."
KépKépKép
ptünde

Tünde!

Gratulálok az első szavakhoz.
Mi se nagyon alszunk éjszakánként.
Gyere jövőre gyakrabban!Remélem,hogy a Noéminek is ezek lesznek a fogadalmai.
Puszi neked,és Búék!!!

Ildi
tfildiko

Enikö,Meli! Nekem febr. 6 lett volna a szülés várható idöpontja, de aztán UH miatt febr.12-re modositották. BPD 88mm volt, igy szültem jan. 28--n és majdnem 3 kg-os lett. Mi lett volna ha várnak még?

Andi! Én is feküdtem ugy bent hogy volt egy ilyen anyuka akinek 2 honapja nem nött a babája. Amugy az enyém az utolsó 1 hónapban nem nött.

Gabi! Miért nem lehet ujramelegiteni a tápszert, babatejet? Nem tudom elképzelni baja lenne a babának töle. AMugy babatejet majd akkor veszek ha az anyatejcsi lecsökken.

Én 15 éve dolgozok élelmiszeriparban. Láttam miböl ékészül a májkrém, felbágott, virsli. Stb. Megmondom én azok után is eszek ilyet, igaz nem a 129 ft-os virslit.

Lidl. Mi tegnap voltunk mert nemrég volt akcios szinti Orsinak akarok játszani rajta, imádja a zenét. Persze tegnap már nem árulták.
Család jár oda, eszi a 49 ft-os csokit. Én kostoltam, továbbra is azt mondom nem rossz, de maradok a Bocinál, ugyanis ez sem izlik annyira.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen: Mikor volt 88mm a BPD? Szüléskor? A mienk a 32. héten 79mm volt. Akkor az jó? Áhhhhh ez olyan hülyeségKép Csak arra jó, hogy idegeskedjek, miért kell ezt annyit méregetni? Nem vagyunk egyformák mi felnöttek sem, a csecsemök miért lennének???

Most mennem kell, reggel a párom vett a boltba felvágottat-csirkemellsonkát- a hosszú hétvégére való tekintettel vagy 40 dekát szeletelve. És olyan büdös, hogy már rohad,úgyhogy visszaviszem. Sajna a blokkot nem tette el, de a jó fene gondolta,hogy büdi leszKép Remélem visszaveszik, nem az a párszáz forint (na jó, de az is egy kicsit) hanem az elv!

Na megyek balhézni Kép
Puszka
Enikö

ceniko
Szeged

Enikő!

Írd meg,hogy sikerült a balhé!!!

Kármen!

Biztos,hogy sok mindent nem ennénk meg,ha tudnánk hol készül.A tesóm pék,és mesélt már érdekes dolgokat.(Nem gondolok rá,miközben eszem a kiflit.)A mogyorós csokiból pedig maradok a Piros M.-nál,mert azt szeretem.

Ildi
tfildiko

Leültem olvasni, mondom gyorsan átszaladok az üzik felett. Erre... Milyen termékenyek vagytok, Csajok Kép!

Meli, Seri,
köszi a bejelentkezést! Örülök, hogy jól vagytok!

Seri,
faros a Babus?
Én feküdtem benn több anyukával akinek faros volt a babája - egy közülük engedte, hogy megfordítsák. Minden oké volt, rá 3 hétre (asszem időre) hüvelyi úton meg is szülte a kisbabáját (pontosan ma egy éve!) Neked nem ajánlották fel? Ez a kettesben volt. A többiek nem engedték, nekik csaszi volt.

Enikő,
dorci=cipő.
Jó balhézást a boltban.
Ne foglalkozz senkivel, ha Te úgy érzed, minden okés Borókával, akkor úgy is van.

Gabi3,
osztom véleményed a Lidl-lel kapcsolatban is, meg a Karácsonnyal is.
Én is szeretek hármasban itthon lenni, olyan jó. Annyit nevetünk Eszteren és Vele is, eszméletlen, miket csinál Kép.

Gigi,
én imádom a mákosat, de azt sem tudtam enni (3 hónapon át hánytam ki mindent, még a korpovit kekszet és a vizet is). Azóta már bepótoltam, sőt láttam megint mákos szaloncukrot és nem vettem. Sajnálom, kellett volna.

Nina, Gabi,
a Csajok nagyon szeszélyesek már latba vetik a női praktitákat! Nem semmi Kép.

Tünde,
akkor mindenképp beszélj Gáborral, hogy vigyázzon Tomikára, amíg mi elmegyünk petárdázni ;).
Ja, szánkó - remek, nekünk is van, kéne használni. Majd összehozzuk, okés? Hajninak is, Áginak is, nekem is szánkózhatnékunk van. Remélem, a skacoknak is.
És: tetszett az újévi fogadalom is Kép.

Voltunk dokinéninél, nagyon aranyos volt, beszélgettünk egy csomót, mert nem volt senki. Pont meghallgatta az én Kajlámat, amikor nézem, hogy egy csomó kiütés lett a lányon. Mondta, hogy 3 dologtól is lehetett: vírus, antigyogyó, vagy (elfelejtettem) mégvalami. Beírta, hogy penicillin-érzékeny, majd 3 évesen csináltatunk a bőrklinikán tesztet. Mondtam, hogy én épp Semmicillint szedek, de már negyedjére egy év alatt és eddig nem volt ilyen probléma.
Belenézett az én torkomba is és mondta, ha nincs problémám, nyugodtan elhagyhatom. (legalább koccintunk apával)
De gyanaxom a lándzsás útifűre is, mert azt iszom.
És nem sírt!!! Olyan büszke voltam rá.
Nem kell semmi köhögésre szerencsére.

Eszter is halandzsázik össze mindent. Beszélgetünk: ő mondja folyamatosan és közben néz rám. Én meg mondom, tényleg? Mondd még, hogy is volt? És csillogó szemmel mondja.

Karmen,
kérlek írj Orsikáról! Miket csinál? Persze jöhet a fotó is, tudod, Eszter komálja negyon Kép.

Szép időnk van!
K.

ui, a múltkor az ablakunk alatt durrant egy petárda és muszáj volt kiordítanom, hogy: máskor a seggedbe dugd, köcsög! Nem bírtam ki.

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti

A házunk előtt is petárdáznak,úgy utálom.Szívem szerint lemennék,és beszólnék.De úgy sem foglalkozna vele senki,hogy én mit dumálok.
Örülök,hogy nem sírt az Eszter.Édes lehet halandzsázás közben.Képek mikor lesznek?Vagy már vannak az albumban?

Ildi
tfildiko

Ildi,
nincs még kép, este Apáé (hogy kell leírni?) volt a gép, majd sztem ma teszem fel, mert 3 helyen lesz buli a házban.
Nem segít az ordítás (Megy a juhász a szamáron című vers), csak kiadja magából az ember. Ez így jött ki. Valaki meri, valaki nem. Én mertem. És merem. Balhézós vagyok, mint Enikő Kép.

Tegnap a tesóm hozott disznótoros kóstolót, megoldódott a kaja-kérdés. Én mama küldött töltöttkáposztát is.
Nagyon finom a tepertő is. Hurka+kolbász lesz hagymás krumplival, Gergő csinált kocsonyát (én nem szeretem), tegnap abált (csécsi) szalonnát is csináltunk.
Szóval, jó zsírcsorgós-zabálós-koleszterindús kaja lesz. Legyen mit böjtölni húsvétig Kép.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!

Látom megint a kaja a téma. Mi most sem eszünk virslit, mirelit kaját, zacsis kaját, menza kaját, stb... Vágtunk disznót, és házi kolbászt, hurkát, szalonnát, töpörtyűt kap Léna is, és nagyon izlik neki. Én 100-szor inkább ilyet adok neki, mint bolti felvágottat, azoknak is nagy százaléka zsír, ezekben meg legalább nincs E, meg tartósítószer.
Már nagyon-nagyon várom, hogy kész legyen a házunk és kiköltözzünk Mórahalomra. A férjem már meg is kérdezte, hogy tarthatunk-e állatot, és mondták, hogy 5 disznó, 20-30 kétlábú belefér. Nagy tervem egy kis biogazdálkodás beindítása. Ha érdekel benneteket majd szólok, ha lesz valamiből eladó.

Idén már nem hiszem, hogy géphez jutok, megyünk este Újszegedre friss babás barátnőmhöz igazi babás szilveszterezésre.

BÚÉK!

Nóri
norcee

Havas téli lepedő borítja a tájat,
Ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat.
Sült malacka surran a bendőbe,
Kívánok sok-sok jót az új esztendőben!

Kriszti, Eszter, Gergely

Kép

Kép

Kép
eszteranyu

Én is mindenkinek boldog új évet kívánok!

Kriszti!

A férjem is balhézik,ha kell.Én gyávább vagyok,de már nem annyira mint régen.
Most nagyon éhes lettem,megyek és teszek be hurkát a sütőbe.(Anyuék csinálták,jó házi.A jövő héten pedig megint disznóvágás lesz otthon,és jön majd a csomag.)

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Ildi, mi is itthon maradunk, Lucit nem akartam senkire sem bízni most. Én sütöttem hókiflit, sajtos rudat és nemsokára a malac feneke alatt is képződik némi hő:-))))
Jövőre biztos csinálunk valami bulit:-)))

Nyúlanyó, nagyon sajnállak benneteket. Hol szedtétek össze ezt a vírust? Borzasztó lehet.
Remélem, gyorsan csillapodik.

Meli, szóval forradalmi baba lesz????:-)))) Nagyon tetszik:-))) Remélhetőleg azért odáig símán juttok el:-)))
Egyébként én annak idején csak hasból mondtam a menstruációm idejét a dokinak, mert nem is emlékeztem pontosan. Luci meg tudta, hogy márciusi kosnak kell lennie, mint anyának:-))))
Szóval tiszta deficit a karácsony, utána február-március-április és augusztus-szeptember.
E'van, sosem lesz megtakarított pénzünk:-))

Seri, hajrá! nem vészes a csaszi sem, legalább is nem szenvedtem vele túl sokat, inkább csak az zavart, hogy amikor végre lemegy a teher, próbálna az ember ugyanúgy mozogni, mint korábban, na ez még egy ideig nem megy:-))) Se a hason alvás:-)))

Nem tudom, jövök-e még ma, de mindenkinek BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK
remélhetőleg kevesebb nyűggel és panasszal, de annál több örömmel és boldogsággal. És főleg sok-sok babamosollyal!!!!

Sok pusz babuciknak, mamuciknak!
Luci (Tuci:-)) és Hajni
babamama

Úhhhhhh lányok milyen jókat írtokKép Éhes lettem! Most! Sült kolbászra,hurkára meg töltött káposztáraKép De most nem ehetekKép Na majd szülés után bepótolom Kép

TFildi: Rendesek voltak a boltba, mert szó nélkül visszavették. Már nem ez volt az elsö eset sajnaKép Éppen ezért csak ritkán veszünk felvágottat, inkább kóbászt,császárszalonnátKép. Ja és akkor kezdték meg az egész rúd csirkemellsonkát, amikor a párom kérte, még csak nem is régi volt. De hiába van ráírva, hogy január 29ig jó a szavatossága, ha nem megfelelö körülmények között tárolják.......

Kriszti: Nagyon édes lehet a picilány, ahogy trécselKép Kis kofa Kép
Én úgy érzem, hogy jól van a baba és rendben van vele minden.Azt meg mondjuk nem is bánnám, ha nem lenne nagy fejü Kép Könnyebb lesz megszülni! A cipöimbe belefér a lában délelött, estére szokott bedagadniKép De tegnap este pl a saját bakancsomban mentem le Bogival a játszóra, szóval, nem minden nap dagad be. Most pl jól vannak a csülkeimKép és a vérnyomim isKép

A petárdázós szomszéd kölköknek én is a seggükbe szoktam dugatni a petárdát Kép Most be is van fenyítve a felsö szomszéd, ha el mer akár egy felet is dobni, megölöm.Ugyanis Bogi alszik és ilyenkor kéretik csendben maradni (2 órát kértem töle, hogy addig fügessze fel a dobálást)! A mai petárdázásért nem fogok szólni, mert valami barom állat legálissá tette este 18-tól holnap reggel 6-ig (na ki tartja be ezeket a "szigorú" idöpontokat??? senki). De nekem az b*ssza a csöröm, hogy már egy hónapja folyamatosan durrogtatnak és kb még egy hónapig fognak is... És kis kölkök akik alig látszanak ki a földböl. A szüleiket is elövenném, na meg azokat is akik eladták nekik a robbanószereket....!!!
Na nem bosszankodom tovább,bár most tök jó kedvem van, megyek is hajatmosni Kép
Ja és teszek fel egy mai képet, hogy hogyan szereti Bogi Borókát Kép
Puszka Enikö
Kép

ceniko
Szeged

Hajni!

A férjem nem bulizós típus.Mi akkor sem szoktunk menni ,amikor még nem volt a Noémi.Én nagyon mentem volna,de ő nem.(Nem most,hanem az elmúlt években.)

Enikő!

Örülök,hogy visszavették a sonkát.És annak is,hogy jól vagy.Tuti,hogy egészséges és gyönyörű lesz a lányod.
Nagyon édes a Bogi.

Ildi
tfildiko

Enikö! Nagyon jo ez a kép, olyan aranyos rajta Bogi!! Igen, nekem szüléskor is 88 volt a BPD.

Seri! Nekem is csaszi volt, én nagyon féltem hogy mekkora fájdalom lesz, egyáltalán nem volt vészes. Én legközelebb is igy akarok szülni (igaz nem is lehetne másként de ha lehetne)

Kriszta! Orsi néha megáll 4-5 másodpercre. Hogy vagytok? Teljesen meggyógyultatok? Férjed hogy van?

Én megjártam. Mindig anyuéknál eszünk 7végén, meg ünnepekkor. Erre üzent hogy ha adjon mára Gulyáslevest menjen át a férjem éthordoval. Szoval ezek után hogy állitottunk volna oda ebédre. Amugy semmi nincs itthon. Gyorsan elszaladt venni virlist, de azt nem ehetjük 3 napig. Tudja valaki hogy holnap v. vasárnap lesz Cora, Tesco?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kriszta! Esztinek mutasd meg igy kell korán megtanulni biciklizniKép Uncsiteso kapta de Orsit nem lehetett róla leimádkozni,tolni kellett miközben sikongatott.
Kép

Andi! nagyon szép a kislányotok!! kolbászos képre már én is kiváncsi vagyok!!

tegnap akartam venni gluténmentes üveges bébiételt meg kellett állapitanom hogy a 8 hosakban alig van.Kép AHogy tejpépet se nagyon találtam, eddig nem evett, de most már adok majd néha. Stracsetellásat vettem, csak ugy falta.

Petárda. Irtam már mi a tüzijáték bolt közeláben lakunk. Ami bosszantó mert folyamatosan robbantanak hetek óta, még a kis utcákba sem bujnak el vele, a köruton is meg merik tenni. Nagyon elegem van már nekem is.

még mindig a Romeo és Julia musical. Megvan valakinek magyarul?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen!

Nekem még nincs meg.De próbálom megszerezni.
Jól néz ki a bicikli,és gyönyörű az Orsika.

Ildi
tfildiko

Karmen!

Nekem meg van, de azt is megtudom mondani, hogy honnan tudod letölteni ha az jobb.
De át tudom neked másolni is, ha kell és összetudunk jönni valamikor.
Ha nem zavar. hogy letöltött:
http://linkbanya.freeweb.hu/bennt/bennt.html

Ildi!

Te már ne keresd, jövő héten megkapod cd-n.
Mucska

Andi
Kép
mucska

Karmen és mekkora fejkörfogattal született Orsi??? Köszi a dícséretet nekem is teccik a kép Kép
Orsi is nagyon szép, tudod-e? Kép Naná, hogy tudod. A bici jó kis ajándék, Bogi a második szülinapjára kapott egyet (ennél eggyel nagyobbat) de nagyon imádja Kép

Ildi: Neked is kösziKép A Rómeó és Júlia az az új francia musical??? Aminek az egyik zenéjét gyakran kérik a rádiók kivánságmüsorban?? Az télleg nagyon jó kis zene. Biztos az egész album klassz lehet Kép
Pusz
E

ceniko
Szeged

Karmen!

Kérésedre:Kép

Eszteranyu!

Nagyon birom a szövegedet Kép
A.

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Jó sokat írtok mostanság, győzze az ember olvasniKép

Vasárnap óta Anyóséknál vagyunk. Szerencsére meggyógyult mindenki nálunk.

Nyúlanyó, remélem már Ti is sokkal jobban vagytok!

Kriszti, megértelek, hogy beszóltál, már én is nagyon unom ezt az állandó petárdázástKép Majdcsak vége lesz már.
A kajákkal kapcsolatban elgondolkoztató, amit írtatok. Mi felvágottat eddig se vettünk, de lehet, hogy ezután a sajtot is (részben) magam fogom csinálni. Az ömlesztettet egyébként se szeretjük, mozarellát szoktunk venni, füstöltet és simát. Jövőre házhoz hozatom a házi tejet, ebből elkészítem a tejtermékeket. Remélem lesz hozzá energiám. Meg kenyérsütő gépen is gondolkodom, van valakinek erről tapasztalata?

Enikő, örülök, hogy jobban vagy!

Karmen, hol vettétek a gyerekülést? És meddig lesz akciós? Mi is mostanában fogunk venni majd.

Na felébredt Benedek, most mennem kell.

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánunk! És jó szórakozást estére! Lehet, hogy még benézek később.

Puszi

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?