Sziasztok!
Jó kis termés sikeredett ma
Ráértek? Én nem, mert a Bogi persze nem aludt és hát vele foglalkoztam egész délután. Plussz mindenkinek külön fözni......egy élmény!!!
Iszonyat ratyi a tévémüsor már megint. Dögunalom, nem mintha nézném
Már megint keményedik a hasam
Kb 5 percenként. Vettem be magnéziumot és Pipolfent is, és mégis! Nem olyan fájás, mint ami pár napja éjszaka volt, hanem csak keményedés, de olyan szar
Zita: Igen én várok babát
Elvileg február 19-re voltam kiírva, de most átrakták február 25-re az idöpontot, mert kisebb a baba BPDje. De mivel toxémia gyanús vagyok, ezért várhatóan nem fogom addig kihúzni! De majd a jövö héten kiderül, hogyan fejlödik bent a baba. Akkor megyek UHra meg Flow-ra(áramlás). És igen, ha minden jól megy ugyanannál a doktörnönél és szülésznönél fogok szülni akinél Bogit is szültem
Nagyon remélem, hogy sikerül úgy összehangolni a szülést
TFIldikó: 3x mérem a vérnyomim egy nap és írom egy papírra, hogy mikor mennyi.Majd viszem be Emökének, és akkor ö eldönti be kell-e feküdnöm, hogy beállítsák vagy sem! Nagyon köszi mégegyszer,hogy kölcsönadtad a méröt, örök hála érte! Egyébként, ma jó volt, egész nap. Olyan 120 körül. Ildi, hol vettél medártej szeletet? Állati jól hangzik
Nyúlanyó: Jobbulást! Tényleg jól kifogtátok
Nagyon sajnálom Pipit és benneteket is. Tessék kilábalni belöle sürgösen.
Kriszta:Mi az a dorci??
Bocs, nem vagyok képben
Én sem eszem virslit, csak ha nagyon muszáj, de nincs rendszeresen az asztalunkon. Fúúúj, tudom mi van benne....
Meg a párizsiban is, teljesen mindegy milyen márkájú, a lehetö legszarabb, romlott, utolsó osztályú húsokat darálják bele, amik már mozognak.....
És telenyomják E-vel, állományjavítókkal, ízfokozókkal, hogy elnyomják a rothadó hús szagát,színét........ És ezzel "etetnek" bennünket! Gusztustalan!!!!! Néztétek tegnap a tévében az MMM-et? AZ M1-en? Hogy SAJT néven miket merészelnek eladni, olyan álsajtot, ami csak színben hasonlít rá, és tehenet nem látott belülröl.....kókuszolajjal (mint növényi zsiradék) készül amit mellesleg takarmányozásra használnak jószágoknak......KÖSZI! És a tömb sajtok, ömlesztettek, lapkák legtöbbje ilyen. Nem is sajtból van, hanem ilyen akármikböl.....Úgyhogy ha gyanúsan olcsó, az már nem tejböl van!
A Lidliben van csomó olyan élelmiszer ami hormonkezelt növényekböl származik, csak szólok. De a lidli be is ismerte, hogy hát bizony ök forgalmazzáka hormonkezelt termékeket!Úgyhogy ami ehetö, azt ott nem kell venni! Csak a többit. Esetleg! Bocs ha valakit nem érdekelt a téma! De ez engem is állatira felbosszant
! Boginak már szinte semmilyen, felvágottat nem veszek, sütök inkább husit (amit biztos helyröl szerzek be) vagy szalonnát, kolbászt, szintén biztos helyröl ismeröstöl!
Ma majonézes kukoricasalit csináltam, már nagyon rá voltam indulva. Én csináltam a majonézt is, nem bolti volt! És só nélkül hát....olyan különleges volt
De azért akkorát ettem belöle
Holnap egészben sütök lapockát, és az lesz az ebéd, vacsira meg a barátnömékhez megyünk, családostul, de csak egy rövid idöre. Este 9 körül már szeretnék itthon lenni!
Mindenkinek kellemes estét és jó fözöcskét holnapra.
Pussz
Enikö