Sziasztok!
Gratula a fogacskákhoz!
Gyógyulást minden betegnek!
Gabici,
látom, nem lehet elég korán kezdeni
. Ez a számítógép mnden gyerek "álma"
.
Ildi,
a helyzet tegnap óta változatlan, szerencsére láztalanság van. Van egy sanda gyanúm az ülőfürdővel kapcsolatban. Menstruációs görcseim vannak, pedig még nincs itt az ideje. Nagyon remélem, nem fázott fel az alsótestem. Bár nem fáj, nem kell többször pisilni, csak a görcsölés.
Tegnap beszéltem Eszter drnénijével, elmondtam, h a hasmenés már nagyon kikészíti Esztert. 5 napja szedte az Augmentimet, szerencsére nem kell tovább.
A tanácsára vettünk a patikában Protexin restore-t, ez bifidusz. Az antigyogyó által kiölt bélflórát pótolja. Valamint bizmutos kanalast gyereknek hasmenésre. De mondta, h az első is segíteni fog.
Tegnap végre -2 hét szinte csak szopi után!!!- este evett egy csomót. Úgy örültünk Gergővel. Készítettem husit, ahogy szereti, meg rizsnyákot (
), ezt összepároltam hagymás-fokhagymás húsleveses szafttal. Nagyon finom volt. Almakompótot is főztem, de az nem kellett neki. Csak pár kanál levet adtam, de azt is csak mokkáskanállal fogadta el.
Sütöttünk tököt, azt is evett reggel.
Ja, és végigaludta az éjszakát!
Nektek hogy telt az éjjeletek?
Enikő,
nekünk semmi extra nem lesz szilveszterkor, állítólag szomszédokban lesz buli, majd fület a falra tapasztjuk és mi is bulizunk
.
Kaja... Valszeg sütök apának malacot (nem egészet), én nem szeretem, majd valami mást. Saláta valamilyen, és a pizzán elgondolkozom, amit Gabi3 írt.
Mama vár bennünket, de nála 19 fok van. Azt mondta, nem kell a gyereknek 100 fok. Ez a mániája. Azért 19 fok is durva szerintem. Mindegy, Gergő azt mondta nem megyünk és kész.
A petárdát, bulit tavaly is átvészeltük, most is sikerülni fog. Elvégre csak 7-8 órahossza. Csak Eszter aludjon.
Mondtam Gergőnek, nekünk meg Újév reggel 7-kor kell elindulni petárdázni, hogy azok is kapjanak a fílingből, akik csinálják. Nem igazam van ;)
Dancsi,
merész vagy, hogy elindultok így betegen. Érezzétek jól magatokat!
Kriszti