Új privát üzeneted érkezett!

Szombaton jövünk haza, csak 4 nap.
Vendég

DAncsi!

Jó utat! Ezeket Anna is rágja, hanem a kajával vagyok bajba, mert ha az ölembe ül, mindent kivenne a tányérból. Majd kipróbálom azt a kekszet, amit Karmen irt.

Apukádat sajnálom, az enyém fogyott 5 kilót szegény. Én bezzeg nem, pedig nem birtam enni.

Ildi!

Nem tesz semmit igazán. Örülök, ha neketek jó szolgálatot tesz.Kép

Millió pusz: MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Dancsi!

De jó lesz nektek!Én is úgy mennék haza már megint.De a férjemnek nincs szabadsága.Majd a nyáron otthon maradunk a Noémivel pár hétig.Már most várom.Hova is mentek?

Ildi
tfildiko

Szarvaskore megyünk, Szilvásvárad mellé.

Hol laknak a szüleid?
Vendég

Dancsi!

Zalában,Hahóton.(Ez egy kis falu Zalaegerszeg és Nagykanizsa között.)

Ildi
tfildiko

Dancsi: Hány hetes vagyok? Passz kb 32. Kép Nem tudják, mert a baba kisebb, mint kéne...Az utcsó mensi alapján ez a 33. hét, de a mérete alapján csak 31. Szóval én kiegyezek egy köztes 32 hétben Kép
Jobbulást az egész családodnak!Nagyon édes Jozsó a képen!Kép

TFIldi: Nincs mérlegünk, úgyhogy a múlt héten a védönönél méretzkedtem, akkor + 5 kilónál tartottam (75-el kezdtem a terhességetKép és most 80 voltam a védönönél), de azóta ragadt rám víz rendesen. Egyszerüen érzem, tiszta lomha lett a mozgásom. Mint egy bálna.Kép

Mucska: Nem szeretném megtudni milyen ez a vírus, nem is nagyon megyünk közösségbe, nehogy ránkragadjon!

Hol töltitek a szilvesztert csajok??? Mi itthon édes hármasban a kis családommal, és a szomszédokhoz átmegyünk majd pezsgözni, meg ök is átjönnek majd hozzánk pezsgözni meg falatozni (még nem találtam ki a menüt) KépKép Nekik is egy kislányuk van, 2 hónappal fiatalabb, mint Bogi. Bogi kis törpeterrorista barátnöje....KépKép Rettenetesek együtt kettenKép De legalább nem lesz uncsi itthonKép

Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Karmen!
előre is kösz a táblázatot, várom nagyon.
tfildiko!
26 hetes vagyok, az első babámmal, aki előreláthatólag fiúcska lesz.
ceniko!
örülök neki hogy, más is van aki nem hizott egyenlőre túl sokat. Én 62-vel kezdtem, most 67 körül vagyok. már kezdtem aggódni, én miért nem hizok jobban.de te sem hiztál többet eddig.
zita_29

Sziasztok!

Víruson átesők: meddig tart ez a betegség? Pipinek nagyon fáj a hasa:-((((((( Az előbb voltunk a gyk. ügyeletén, mert ha nem alszik üvölt a fájdalomtól. Semmi különöset nem láttak nála, de ha súlyosbodik, ennél jobban mondjuk nem tudom elképzelni, akkor vissza. Hazafele hányt és most ébredt, hatalmas, híg, zöld trutyi távozott belőle. Dokit megint felhívtuk, azt mondta a fél város ilyen beteg. Szegény sír, megint görcsöl a pocija, kapott gyogyót, remélem hat.

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Nyúlanyó!

Remélem, hoyg gyorsan túl lesztek rajta. Nálam 2 napig tartott,. apának egy hétig.
A dokinéni azt mondta, ha Anna elkapná nem tudok vele mit csinálni, csak amiket te is irtál. Rizs, répalé, dedalonkúp. A kakinak ki kell jönni, hogy tisztuljon, semmi esetre sem szabad neki adni hasfogót a dokinéni szerint. Persze esetek és esetek közt van különbség. Nekem meg annyit mondott, hogy igazi szappannal mossak kezet óránként, hoyg ne fertőzzük egymást. Ne folyékony és mindenfajta szappannal.

Gyors javulást Pipikének!
MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Kép
Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kép
Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok

Zita, nekem emberileg nem túl kellemes tapasztalatom van Mészárossal, de ha hozzá jársz és meg vagy vele elégedve, akkor az a lényeg. Olyan doki úgy sincs, aki mindenkinek tetszik.

Enikő, nagyon vigyázz magadra. Sajnos a sómentes diétával nem védhető ki teljesen a magas vérnyomás, főleg ha a családban van valakinek magas vérnyomása. Ha jól tudom, a vízet se szabad túlzottan visszafogni, mert akkor a szervezet még inkább raktároz.

Dancsi, Szarvaskő csodaszép, biztos jó lesz.

Homeós orvosságokkal kapcsolatban a Sas Patikában van egy szakértő, Csepregi Bea, őt lehet erről kérdezni.

Jobbulást a betegeknek. +++

Gigi
gigi1

Sziasztok!

Karmen, szerintem nagyon tuti ülést vettetek. Mi kaptunk egyet a hétvégén a bátyáméktól, amit ők használtak régbben, remélem az is beválik. Még nem próbáltuk ki, Edit még hordozóban utaztatom.

Gabi3, és más homeo-szakértő!
vettem ma Oscillo... bogyókat. Nem teljesen világos a szedése. 6 ampullát tartalmaz, melyekben csomó bogyó van. Egyszerre tegyek a nyelvem alá egy ampullányi bogyót? Az megvan vagy 150 db! És a gyereknek mennyit adjak feloldva? Erről semmit nem ír a tájékoztató!

Dancsi, akkor a szüleid nagyon szép helyen lakhatnak, nekem Szilvásvárad és környéke a szívem csücske. Egyszer voltunk ott kirándulni a férjemmel, azóta is visszavágyom.

A betegeknek gyors gyógyulást! Mi is igyekszünk kiláballni belőle, habár úgy néz ki apánk épp most lázasodik.

Üdv. Mindenkinek!
Gabici
gabici

Ja, nem is mondom!
Edinek ma végre kibújt a fölső két foga! Már nagyon vártuk, mert rettenetes éjszakáink voltak mostanában.

G.
gabici

Gabici! Gabi erre válaszolt nekem pár napja. Elég harmad v. fél ampullát tenni a nyelv alá.
Gyerek is annyit kaphat.
Örülök végre kint van az a 2 fog!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Gabici!

Gratula a fogakhoz.Edinek meg tudod nézni a száját?Noémi nem hagyja.

Ildi
tfildiko

Ildi! ha Orsi nem akarja kinyitni szolok fogmosásKép Azt élvezi

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen, köszi a választ az oscillo-ról, el is siklottam akkor felette, mert még annyira nem érdekelt a téma. Ha nem megelőzésre akarja az ember a gyereknek adni, hanem gyógyításra, akkor is 1/3-ot adjak?

G.Kép
gabici

Karmen!
Köszi a táblázatokat. Sajnos nem láttam a Mészáros nevét senkinél, remélem nem járom meg vele.
Gigi1!
Hogy érted azt, hogy emberileg megjártad vele? Bunkó volt? Vagy durva? Az igazat megvallva a terhesgondozás előtt nem jártam hozzá. Anyukám járt hozzá, ő mondta, hogy jó. Meg azt gondoltam, hogy középkorú doki, tudja mit csinál.
zita_29

Gabici,
gratula a fogacskákhoz!

A szüleim pedig szegediek, mi csak kiveszünk egy házat Szarvaskon. Tavaly is itt voltunk és nagyon megtetszett. Ezt a házat minden családosnak csak ajánlani tudom, még babaágy is van. Kép
Vendég

Zita: Acca egy emilcímet?? Írnék Neked egy mélt a dokival kapcs. Kép

Gabici: Végre elöbújt a fogacska Kép? Hurrá! Akkor már nem fog álmatlan éjszakákat okozni Nektek! Tudom mennyire kikészíti a piciket és a nagyokat is!!! Kép
Látom Edi programozónak készül...KépKép Nagyon édes Kép

Nyúlanyó: Hogy vagytok???

Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő: Szóltám már a dokidnak? Lécci ne csinálj semmi nagy főzőcskézést, most te és a babuci a fontos!
A víz gyorsan kimegy majd a szervezetedből, mire hazajöttök nem lesz rajtad, csak pisilni fogsz járni folyton. Kép

Ildi: Kibújt Bátor fogacskája is.

Zita: Én Sári Tamásnál szültem kétszer is, mindkétszer Kerekesné Juházs Csilla volt a szülésznőm, meg voltam elégedve velük nagyon!!! A Vasasba jártam előkészítőre Fűrész Verához.

Kriszti: Örülök,hogy jobban vagytok!

Nyilván holnap nem megyünk a Mikkába, ha mindenki fosik, hány. Családi nap lesz, valami mese előadással.

Mucska: Sztem nem kell még nekik darabos kaja, főleg, hogy már az almával megjártátok. Bátor már 9 hós, de még nem kapott darabosat a kezébe, pedig lehet már kellene.

Karmen: Cam-et vettünk Bátornak, Flónak nevenincs van, majd ha kinőtte kap újat, már vettünk volna, de nem találtunk neki valót, ami dönthető is és van saját biztiöve.
Mi az a hematóma?

Nyúlanyó: Gyors gyógyulást a kis fosós-hányósnak. Nagyon rossz lehet. Kép

Gabici: A homeopátiában nem számít a kor és a testsúly. Nem úgy kell alakamazni, mint a hagyományos gyógyszereket. A mennyiséget nem kell változtatni akár gyereknek adod akár felnőttnek. De tényleg elég az oscillo-ból egy harmad is.

Szilveszteri menü: Mini pizzák, mákos-meggyes muffin, piskóta malacok, hanem sikerül a boltban kapni, meg sonkás csigákat sütök, de lehet hogy csak pizza és muffin lesz, most lusta vagyok. Inkább együtt vagyunk.

Gabi3
inecsg

Zita, ha elküldöd a címed, megírom.

Gigi
gigi1

Megvan az első fogunk,most már tuti.Iszonyatos éjszakánk volt,biztos,hogy jön lassan a következő is.Duzzadt mellette az íny és felül is.

Kármen!

Már most kezdjük el fogmosást?Mikor kezdted el az Orsinak mosni?Kapott Chicco fogkeféket a Noémi.(Fogkefének nem nevezném az egyiket,egy gumis valami.)

Gabici!

Nagyon aranyos a fiad.

Gabi!

Gratulálok a foghoz.

Nyúlanyó!

Hogy vagytok?

Kriszti!

Remélem,hogy már meggyógyultál.

Ildi
tfildiko

GAbi!

CSak olyan rágnivalóra gondoltam, de ma próbálok olyan kekszet venni, amit Karmen irt.

Ildi!

Én vacsi után egy vizespelussal törlöm a kis fogacskákat, onnantól, ahogy az első kibújt.
MOst meg apánk lett hasmenéses-hányós, pedig mi már egy pár napja kimásztunk belőle.

Annának is kint van a harmadik foga is és még most jön 3 mellette. Hát néha nyűgös, de este alszik, ha bekenem a Dentinoxal.

Szép és egészséges napot mindenkinek!
Andi

Andi
Kép
mucska

Andi!

Jobbulást kívánok a párodnak.
Köszönöm az ötletet a fogmosáshoz.

Ildi
tfildiko

ceniko és Gigi!
Az email cimem zizu@tvnetwork.hu.
zita_29

Sziasztok!

Gratula a fogacskákhoz!

Gyógyulást minden betegnek!

Gabici,
látom, nem lehet elég korán kezdeni Kép. Ez a számítógép mnden gyerek "álma" Kép.

Ildi,
a helyzet tegnap óta változatlan, szerencsére láztalanság van. Van egy sanda gyanúm az ülőfürdővel kapcsolatban. Menstruációs görcseim vannak, pedig még nincs itt az ideje. Nagyon remélem, nem fázott fel az alsótestem. Bár nem fáj, nem kell többször pisilni, csak a görcsölés.
Tegnap beszéltem Eszter drnénijével, elmondtam, h a hasmenés már nagyon kikészíti Esztert. 5 napja szedte az Augmentimet, szerencsére nem kell tovább.
A tanácsára vettünk a patikában Protexin restore-t, ez bifidusz. Az antigyogyó által kiölt bélflórát pótolja. Valamint bizmutos kanalast gyereknek hasmenésre. De mondta, h az első is segíteni fog.
Tegnap végre -2 hét szinte csak szopi után!!!- este evett egy csomót. Úgy örültünk Gergővel. Készítettem husit, ahogy szereti, meg rizsnyákot (Kép), ezt összepároltam hagymás-fokhagymás húsleveses szafttal. Nagyon finom volt. Almakompótot is főztem, de az nem kellett neki. Csak pár kanál levet adtam, de azt is csak mokkáskanállal fogadta el.
Sütöttünk tököt, azt is evett reggel.
Ja, és végigaludta az éjszakát!
Nektek hogy telt az éjjeletek?

Enikő,
nekünk semmi extra nem lesz szilveszterkor, állítólag szomszédokban lesz buli, majd fület a falra tapasztjuk és mi is bulizunk Kép.
Kaja... Valszeg sütök apának malacot (nem egészet), én nem szeretem, majd valami mást. Saláta valamilyen, és a pizzán elgondolkozom, amit Gabi3 írt.
Mama vár bennünket, de nála 19 fok van. Azt mondta, nem kell a gyereknek 100 fok. Ez a mániája. Azért 19 fok is durva szerintem. Mindegy, Gergő azt mondta nem megyünk és kész.
A petárdát, bulit tavaly is átvészeltük, most is sikerülni fog. Elvégre csak 7-8 órahossza. Csak Eszter aludjon.
Mondtam Gergőnek, nekünk meg Újév reggel 7-kor kell elindulni petárdázni, hogy azok is kapjanak a fílingből, akik csinálják. Nem igazam van ;)

Dancsi,
merész vagy, hogy elindultok így betegen. Érezzétek jól magatokat!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Elfelejtettem írni, a tesóm elküldte a szülinapi képeket, amint lesz időm, teszek az albumba.
Ide sajnos nem tudok, mert túl nagy Kép.

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti!

Örülök neki,hogy már evett az Eszter.Ez a gyógyulás jele.Már nagyon kiváncsi vagyok a képekre.
Nekünk borzasztó éjszakánk volt.Nem számoltam,hogy hányszor keltem fel a Noémihez.Biztos,hogy a foga miatt.Tegnap este bekenni sem engedte,úgy sírt.De ma reggel hagyta.
Én meg nem tudom,hogy mi a bajom.A szülés óta már volt 2-szer 9 napig tartó menstruációm.Most pedig 3 napig tartott,de alig volt valamennyi.Fogalmam sincs,hogy mi van.Majd januárban megyek a dokimhoz,kiváncsi vagyok,hogy mit mond.

Ildi
tfildiko

Kriszta! Örülök hogy jobban vagytok!

Gabi! Mi is gondolkodtunk a CAM-en, van egy új ülése ami biztonságosabb mint az eddigiek, de végül enm azt vettük volt pár oka. AMugy kaptunk CAM-et a legegyszerübbet azt meg anyunak adtuk oda. Az 0-18kg volt, dönthetö.

Ildi! Mióta kibujt a foga azota mosom pelussal.Én fogzásra Chamomilla Vulgaris 5CH-t adok. Menszihez nem tudok hozzászólni, szerencsére még elkerült.

Andi! szegény milyen sok foga jön egyszerre! Használ neki a Dentinox? Nekem mindenki szidta eddig.

Zita! Andy szült Mészárosnál, de mivel azóta nincs internet elérése és valszeg nem is lesz igy nincs a táblázatban.

Dancsi! de jo nektek hogy elutaztok!

Gabici! Ha beteg akkor többet kell kapnia, bele van irva a dobozba, ugy emlékszek napi 3x kell.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Gabici! Nagyon aranyos ahogy Edi kezeli az egeret! KOrán tanuljaKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!

Dentinox: én kipróbáltam, de nem nagyon éreztem semmit, ha őszinte akarok lenni. De valamelyik nap annyira felsirt éjszaka, hogy bekentem neki és onnantól aludt sirás nélkül. Azóta este bekenem neki és van nyugodt alvása.
A felső négyből mára már egy kijött, remélem a többi is gyorsan kint lesz.
Ez még a múlt héten készült:

Kép

Mensi: nekem már volt 4, de mind teljesen normális. Semmi nem változott a szülés előtthöz képest. Bár én akkor sem kinlódtam.

Andi

Andi
Kép
mucska

Andi és Kármen!

5 perce megjött,de 2 napig nem volt semmi.Kész vagyok tőle.Ennyire felborult volna a hormonháztartásom?Régen 6 nap alatt vége volt.Most meg 10 lesz?Utálom...

Ildi
tfildiko

Andi!

Nagyon aranyos a lányod.Az enyém nem hajlandó hason lenni.Ha hasra teszem,azonnal visszafordul.

Ildi
tfildiko

Ildi!

Köszi!

Anna szeret hason és háton is.

Lehet, hogy ennyire felborult a hormonháztartásod, de egy vizsgálat azért januárban nem ártana szerintem.
Január elején én is ott kezdek, mert a 6 hetes kontrolon voltam, de a rákszűrésre még nem jutottam vissza.

Hát én sem bántam, amig nem voltam nagylány.

Andi

Andi
Kép
mucska

Ildi,
együttérzek Kép.
Nekem meg dec. 8-án volt, most megint. Ezért fájt a derekam.
Nagyon kikívánkozott belőlem valami: hányás, hasmenés, láz, most menszi...
Azért ez nem semmi.

Ért valamelyikőtök az ezoterikához?

Andi,
a Kislányod nagyon szép! Kerestem a szőrös kéz origóját. Nagy nehezen meglett Kép.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Andi!

Én is rákszűrésre megyek januárban.Remélem,hogy nem lesz gond.Mindig bajom volt a menstruációmmal,sosem volt szabályos.Volt,hogy fél évig nem jött meg.

Kriszti!

Hát,tényleg,van bajod neked is rendesen.Nem értek az ezoterikához.

Ildi
tfildiko

Kriszti!

Hát kijutott neked is rendesen Kép Egyrésze nekem is volt, csak a mensim nem szivózik velem szerencsére.

Kép

És a szőrős kéz:
Kép

Ezoterikához nem sajna.
Andi

Andi
Kép
mucska

Andi,
nagyon jók a képek!
Kössz a szőrös kezet Kép.
Láttam a kolbásznyalogatást is ;).

Remélem, mostmár egészben maradok, minden felesleges dolog távozott belőlem Kép. Úgy érzem Kép.

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti!

Remélem, hogy tényleg egészben maradsz.

A kolbásznyalogatóst ide nem mertem Kép

Mi nagyon sokat fényképezzük a lányt, és ő róla jó képeket lehet csinálni. Rólam csak förmedvényeket. De hát hozott anyagból dolgozik a gép.Kép

Pusz: Andi

Andi
Kép
mucska

Andi!

Én is láttam a kolbászost.Szoktalak benneteket olvasni.Nagyon szép a leányzó.

Kriszti!

Most jól vagy?

Ildi
tfildiko

Ildi!

Irhatsz is nyugodtan ha van kedved. A 2004 nyáriban voltak kavarások igy aki sokat irt az átjött oda, hogy a többieket ne zavarjuk. Azóta szaporodtunk és nem csak nyári babások vannak, hanem nagy gyerekes és babanélküli is.

Pusz:Andi

Andi
Kép
mucska

Ildi,
nagyon jól vagyok már (leszámítva az ugatós köhögést, orrfolyást, torokkaparást, stb), sokszor eszembe jut Tünde optimizmusa és ez is segít.
Jó a kedvem is, tényleg, tök jó minden. Mondom, kitávoztak belőlem a bántó, negatív dolgok. Ezért is akarok olyannal is beszélni, aki ért az ezoterikához.
Kicsit átrágni ezeket a dolgokat.
És Te jól vagy?

Andi,
miért nem merted a kolbászost Kép? Egy Playboy-képet meg mersz Kép? Hát hogy van ez, Anyuka??? Kép
Eszter a békönt kóstolta meg és a fehérszalonnába is belenyalt. A béköntől rögtön kiütése lett, a másodiktól nem.
K.

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszta!

Azért nem mertem, mert hülyének néztek, hogy mit adok rágnivalónak a gyereknek Kép Amott meg úgy is tudják, hogy dila vagyok, régóta ismernek Kép

Na most már eldugulok, mert sok leszek Kép
A.

Andi
Kép
mucska

Andi,
szerintem jópofa Kép.
Sógornőm kisfia meg az apjáék cipőit nyalogatta állandóan. Szerintem a felfedezés korát élik, ha már erősebbek, úgyis mindent megkóstolnak, amit elérnek.
Na, mindegy.
Eszterem is felébredt, 1 éves kora óta állandóan a nyomomban van.
Én is eldugulok.

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti!

Én jól vagyok,de apának fáj a feje.(Enyém a gép!!!)

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
nem tudtam most jönni egy ideig, de látom, hogy minden a régi:-)))
Jobbulást azoknak, akik valami nyavalyával küzdenek!

Enikő, már nagyon a végén jársz, bírod még? Bogit már felkészítetted az új családtag érkezésére?

Zita_29, lehet, hogy már írtad, csak nem volt módom visszanézni, kitaláltátok már a manócska nevét? Mikor fogsz szülni?

Ildi, hogy telt a karácsony? Noémi hagyott sütni-főzni?

Kriszti, igyál sok folyadékot, lehet, hogy tényleg felfáztál. Nálam ilyenkor a napi 3-4 liter folyadék 2 nap alatt csodát tesz. Ja! És ha mentek reggel petárdázni, mi is csatlakoznánk!:-))) Néhány napja mellénk dobtak egyet, kár, hogy nem láttam ki volt, mert biztos szétszedtem volna, kezemben a gyerekkel.

Biztos front van, nekem legalább is nagyon fáj a fejem.
Ez a hányós-hasmenéses most járvány, vagy az influenze kísérő tünete?

H
babamama

Sziasztok!
Gyors bekukk, villámolvasás.
Betegeskeedőknek gyors gyógyulást! Enikő, vigyázz nagyon magatokra, és pihenj! Tojj bele a készülődésbe, majd jövőre kiteszel magadért.
Ildiékről nincs hír? Remélem jelentkezik, ha hazamegy.

További szép napokat!
Angi

.:Angi:.
angiszeged

Sziasztok!

Nálunk is petárdáznak, Bátor fel is ébredt rá. Pedig itt nem laknak túl sokan.

Enikő: Merre? ugye jól vagy?! Egész nap nem voltál!

Bátor folyton a papucsokat rágná és a leveleket tépdesné, ha hagynánk. Kép

Gabi3
inecsg

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?