<font color="ff6000">Sziasztok!
Szóval megjöttem a kórházból.
Remélem, most jók lettek az eredményeim, mert itthon is van azóta cukormérőm, és kitapasztaltam vele, hogy miket nem ehetek, mert azok nagyon feldobják a cukromat. Azt azóta nem eszek, és a kórházban párhuzamosan én is mértem a cukrot. Nekem tök jó eredmények jöttek ki.
6 alatt maradt mindig. Általában 5,3-5,5 között, csak ebéd után ment fel 5,9-re!!!
Remélem, nincs akkora eltérés a kórházi mérő és az enyém között... Tehát remélem, ez már jó lesz, és nem kell inzulinozni.
Ezügyben teljesen bizakodó vagyok.
Lelkileg teljesen kész vagyok.
Tegnap mire hazajöttem a kórházból, anyámék elvitték az öreg kutyánkat a dokihoz elaltatni.
Már 18 éves és 8 hónapos volt, alig látott, alig halott, sokszor nem tudott menni, mert nem volt ereje, vagy begörcsötl a lába, és minden éjjel összecsinálta az előszobát mire felkeltünk. Doki állítólag megvizsgálta altatás előtt, és azt mondta, hogy nagyon szar állapotban van. Olyan erős kiskutya volt.
Szóval már neki is, meg anyuéknak is szenvedés volt.
Tudom, hogy már neki is voltak fájdalmai.
És anyu is mondta, h nem akar úgy megválni tőle, hogy megútáljaa sok takarítás miatt.
Meg a jövendő kisbabámnak is higiénikusabb így. De mégis nagyon fáj.
Közel 20 évig velünk volt. Mintha majdnem a gyerekem volna....
Szóval most éppen nagyon kivagyok.
Az a legszarabb, hogy nem szóltak róla előre, és elbúcsúzni sem tudtam tőle.
Ez nagyon nagyon rossz...
Egyfolytában csak sírok...
A másik kutyám ad némi vígasztalást. (Õ csak az enyém. Egy óriás schnauzer. Nagyon ragaszkodó.) Neki is hiányzik a kicsi.
Végülis Õ nevelte fel.
Cila!
Köszi, a teakeverék úgy tűnik, h bevált.
Remélem a gyerkőc is jobban lesz! Édes lehet, ahogy sikongat a hintában!!
Miriama!
Tali ügyben nem tudok nyilatkozni még, mert most ez a cukor-mizéria minden tervemet felborított.
Egyenlőre ezt kell letisztáznom, hogy miből-mennyit-hogy jó, utána még van intéznivalóm, ami így már nem is lesz olyan könnyű, hogy közben időben itthon legyek, mert éppen enni kell. Nem hordhatom magammal folyamatosan az adag kajákat, ráadásul ebédelni már így csak itthon merek. Szóval egyelőre passz..
Szilpa
29+5</font>