Sziaztok!
Ne haragudjatok, mostanában nagyon nem volt kedvem írni, sőt időm se akadt!
Kicsi!
Én is leírom a bejglidet, hátha lez erőm sütni, ha nem, akkor abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy még él a nagyim, aki tök jól süt, és megcsinálja nekem!
Ne is emlegessétek a tanítást........!
Leutaztam, felkészültem, vittem szemléltető anygot, de a tanárnő egy akkora köcsök volt, már úgy voltam a negyedik órán, hogy kimegyek és kész! Szabályosan fogta a fejét, lesült róla az undor, a végén a jellemzésnél meg mindent mondot, csak pozitívat nem! Pl. azt mondta, minek szólítok fel olyan gyereket, aki nem jelentkezik, és miért nem csak azt, aki majd kiesik a padból! - Hát bammmmeg azért, hogy mozgassak minden gyereket, azt is, aki csak ülne az órán! Mert hogy így hülye helyzetbe hozom magam - mondja ő - ha a felszólított nem jót válaszol! Hááááááááááááát... ha egy tanár ettől hülye helyzetben érzi magát, akkor már rég rossz szerintem! Nem segített, óra elött 5 percel adott fóliát, amit egyáltalán nem terveztem bele az órába, ki is hagytam, de madárhangokat nem adott, amit kértem! Azt mondta, használjam a könyv ábráit az óán sokat, mert jók, olvastasam fel az ábrák szövegét, meg a könyv szövegét, és azt magyarázzam el agyereknek! Én nem így csináltam, én mesélem, rajzoltam, táblázatot, személyigazolványt gyátottunk a gyerekekkel, akik tök élvezték! Csak ez a HP nem!
Mikor azt kérdezte, honnan vettem én azt, hogy rajzoljak a gyerekekkel, és rajzoltassak, akkor elszakadt a cérna, közöltem vele, hogy elvoltam órátfigyelni TAtán egy ált.isk.-ban, és amúgy após (Aki a Ko-i nevelési tanácsadó igazgatója, és a gimnáziumban tanít), anyós (aki gyógypedes tanár), Párom (aki 8 éve tanít), mindd meleg szívvel ajánlották!
Tök berágtam rá! Az értékelésénél meghallgattam 10 pontból álló fikázását, aztán közöltem vele, ha több mojndanivalója nincs, én mennék, mert két gyerek vár otthon, és bizony haza is kell érni, és mindjárt indul a vonatom!
Otthagytam mint kutya a szarát, gondolom neheztelt, de nem bírtam tovább, hogy valaki csak szapul és tanár létére, pozitívat nem tud mondani a hallgatójáról! Szerintem megjegyzett, de nem érdekel! Elhatároztam, a novemberi vizsgatanításom után közlöm vele, hogy ahhoz képest, hogy gyakorló iskolában tanít, nagyon szarul csinálja, és hogy soha az életben egyetlen tanácsát nem fogom megfogadni, hallgatok inkább azokra, akiknek a munkájának az eredményét nap mint nap látom! CSak ezzel a beolvasással meg kell várnom vizsgatanításomat, nem akarok kétszer vizsgázni, egy ku...va miatt!
Tudom, hogy szerettek a diákjaim, és tudom, hogy jól tanítok, nem fog beleugatni, akkor sem, ha megteheti!
Befejezem, mert felhúztam magamat!
KArácsony: haladok a vásárlással, de temérdek píz kellene hozzá, és Ákinak még mindíg nem tom mit vegyek! Kicsi Szili mit kap?
Mikulás nálunk is megjött, volt sok csoki, és el is maradt a rendes reggeli, de nem baj!
Ákom itt vergődik, megint nem tom folytatni az írást!
Márti a ti laptopotok mit tud?