Sziasztok!
Itt vagyok lányok!
Szorgalmasan járok Barcikára NST-re, szerencsére jó a szívhang, teljesen rendben van, sokat mozgolódik Bence baba. Persze nyugodt csak akkor leszek, ha egészségben megszületik.
Tegnap megvolt az utolsó ultrahang is, a 38 hetes. Egész behozta a lemaradását a baba. Eddig kicsinek látták, de most szépen megnőtt. Kb. 3-3,3 kiló között jósolják a születési súlyát. Mindegy az, csak egészségben megszülessen szépen.
Most intézzük Barcikán az ideiglenes lakcímet, mert a dokim nagyon fél, hogy belekötnek a miskoci címembe. (na meg hogy mégis csak kitalálják a fizetős szülést...) Így be sem fektethet, csak sok pénzért. Én ugyan is nagyon területen kívüli terhes vagyok, így egy NST vagy Uh is 600 ft kerül. Vagyis kerülne, mert a dokim nem engedi, hogy kifizessem. Mondta, hogy a vizitdíjas pultnál csak lobogtassam meg a kiskönyvemet, de meg ne szólaljak, hogy miskolci vagyok
Így ingyen van minden vizsgálat. A befektetés viszont nem tudjuk elkenni, ott más is látja a paírjaimat......
Na meg farsangi jelmezt varrtam 4 napig Marcinak éjjel-nappal. Kitalálta ugyanis, hogy tűzoltó akar lenni. Persze nem lehetett jelmezt kapni, így nekiálltam megvarrni:)
Búzaszem!
Én hozzá sem tudok szólni, amit írtál...anyukámnak meséletem szörnyülködve, hogy még te akarsz segíteni, aztán még te fizetsz....
Dodus:)
Olvasom a jó híreket:) Jaj de örülök nektek! Ki az orvosod végül??
A vérellátóba reggel 8-tól lehet menni,
sorszámot kell venni. Az ajtón egy kis dobozban vannak a sorszámok. Ne ijedj meg, kb. 2-3 emben van mindig:) 10 perces ottülést jelent.
Marika:)
Írtam neked kb. 2 hete a leveledre, de nem jött válasz. Meg sem kaptad? Így már nem lesz időm szülés előtt varrni. Utána talán, csak lassabban.
Dóri:)
Képzeld, nem bírok ebből a torkfájásból kikecmeregni. Pár napra abbamaradt, gondoltam is, hogy akkor felkerlek, de tegnap újból kezdődött a fájás. Így persze nem megyek kisgyerek közelébe, bár boztos nem fertőző. De azért jobb vigyázni. Lehet, hogy már csak az együtt sétáltaás marad?
Betti:)
Remélem sikerül valami jelmezt kitalálnod. Ahogy olvashatod, én már megcsináltam:)
Van valami kívánsága a gyerkőcnek?
A többiektől elnézést, de Marci épp öltözködik és kipakol mindent:)