Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Remélem,hogy nektek jobb volt az éjszakátok.Már megint sűrűn felsírt a Noémi.Csak tudnám,hogy mitől van ez.Otthon jobban aludt,kevesebbszer kellett hozzá felkelnem.Na,majd talán ma jobb lesz.

Kármen!

Sajna csak egy kép készült,az sem valami jó szögből.

Melinda!

Én is nagyon örülök,hogy a Lottika már jobban van.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Gyöngyi, gratula az ikrekhez.

Angi, Melinda, örülök, hogy gyógyulnak a beteg gyerkőcök.

Az ikrekről nekem az idő során változott a vélemlényem. Régen, mikor megláttam egy ikerpárt, akkor azt gondoltam, milyen szép dolog is, biztos jó nekik, hogy egy füst alatt elintézik a gyerekvállalást, meg, hogy a gyerkőcöknek mindig van kivel játszaniuk.
Ma ha meglátok egy ikerpárt, mindjárt bevillan, hogy szegény szülők. Nálunk egy gyerek fenekestül felforgatta az életünket, főleg az elején volt nagyon nehéz. Hát még kettő!!!

Az állandó segítség Gyöngyinek nem hülyeség, én is javaslom az első hetekre, 1-2 hónapra, mert nem lesz piskóta megoldani a mindennapokat.

Van egy ismerősöm, akiknek 3-as ikrei vannak (véletlen, nem lombikprogram), erdész család, az Isten háta mögött laknak. Nekik az állam egy évig küldött napközbenre ingyenesen dajkát. Még így is tépték a hajunkat néha. De az biztos, hogy a gyerekek nincsenek elkényeztetve.

Üdv. Mindenkinek!
Gabici
gabici

Sziasztok!
Most bögök, anyuék hazavitték Bogit. Tiszta kész vagyokKép Nagyon nem szeretem ha elmegy, olyan szar, mert nagyon nagyon hiányzik. De muszáj volt valahogy megoldanom, mert a jövö héten megint megyek fogászatra, dokihoz meg védönöhöz ami, mint tudjuk több órát vesz igénybe!!! Nem tudtam volna kire bízni, mert apája is meg a párom is dolgoznak.... Biztosan nem lesz gond, mert otthon van tesóm is, akit Bogi imád (öt is meg anyuékat is ugye) szóval ez miatt nem aggódom, csak nekem nagyon hiányzik már most! Majd pénteken megyünk haza a párommal, addig minden napra van valami dokis programom Kép Nagyon utálom!Mindenhol órákat várni, és én mindig úgy kifogom....Kép Na mindegy majd csak túl leszek már végre rajta egyszer!

Karmen: Elvittem vissza a fényképezöt,oda ahol vettem. Elmeséltem a hapsinak miket produkál. A srác csak nézett rám és mondta, hogy a hivatalos szervize kint van Újszegeden a jobb fasoron, majd a jövö héten oda is elmegyek, azt is lerendezem, de Bogival nem akartam tömegközlekedni, ráadásul beteg is volt..... Szóval majd elviszem a héten és majd beszámolok róla, hogy mit mondanak....

Mindenkinek szép napot, remélem ti nem vagytok ilyen búval béleltek, mint én! Ma valahogy nagyon sírós vagyokKép

Sziasztok
Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

sziasztok,
végre van netünk. Majd próbálok visstaolvasni, de most nincs idom rá.

addig is pár kép:

KépKép

Kép

Kép
Vendég

Penteken annyira nem tudtam dolgozni, hogy ma be kellett jonnom bepotolni az elmulasztott dolgokat... Kép
Kedden megyunk haza, mar alig varom. Viszont addig rengeteg munkam van meg. Kép

Angi Kép

Az en csaladomban egyetlen iker sincs. A nagynenem csak azt mondta erre, hogy 1x es valahol el kell kezdeni... Kép Allitolag a fogamzasgatlok hatasa is lehet... En nem ertek hozza...

Erika Kép Gabici Kép

Anyukam mindenkepp itt lesz segitsegnek, ha otthon szulok, akkor azert mert naluk fogunk lakni, ha itt, akkor pedig kijon 'ameddig el tudjuk viselni' (igy mondta Kép).

Dancsi Kép

Ismeros vonasai vannak a kisfickonak! Kép Halalos a mosolya... Mi van veletek?

Gyöngyi

bgy

Enikő!

Ne legyél szomorú,nemsokára találkoztok.Elhiszem,hogy nagyon hiányzik az a kis gyönyörűség.Próbálj meg sokat pihenni!

Dancsi!

Nagyon édes a Jozsóka.Milyen az új házban lakni?

Ildi
tfildiko

Enikő! MEgértelek! Nekem is hiányozna... De legalább tudsz napközben pihenni.

Nóri! Léna gyönyörűségesKép

Ildi! Lehet, h Noémi a zalai jó levegő miatt aludt olyan jól? Virág is mindig jobban alust Tápén a szüleimnél...

Dancsi! Welcome back! Milyen az új kéró? Belaktátok már? Kép

Gabici! hármasikrek spontán??? Aszta, szegények.. Egy idő után biztos könnyebb, de az első 2év sztem rettenet. Bár anyira gyerekfüggő.

Lányok! Volt valakinek olyan, h a babája nem hízott pár hétig? Ez mennyire "normális" egy 3hós esetében? BOgim 29én volt 5470gramm, és most 5700. A betegséggel csökkent a tejem is, de jelenleg nem akar szopni. Mondjuk Ő is beteg, (szerencsére kilábalni látszik), de azért jobb lenne, ha többet enne. Ágci tanácsára keltem éjjel is 3óránként, de akkor sem eszik "húdesokat". Meg sem közelíti az adagját. PONT, mint a Virág annoKép.
Engem annyira nem is izgatna, de félek, h a doktornő mit fog szólni, és félek, h ad egy tápszerreceptet.

.:Angi:.
angiszeged

Bgy! Fogamzásgátló-ikerség összefüggésről még nem hallottam.
DE! 2petéjű ikrek fogannak gyakoribban nagydarab, magas nőknél, illetve ha korosabb a kismama is valószínűbb (30-35 felett), illetve többedik terhességnél, és a sok napfény is sok petesejt termelését okozhatja. (ezért van afrikában sok iker állítólag)
Nálad 1, vagy 2petéjűek?

Melinda! Anyukád egypetéjű ikerpár tagja??? MErt akkor igen nagy esélyed van ikerunokákraKép

Ágci! Itt is köszönöm a segítséged!!! Kép

.:Angi:.
angiszeged

Angi!

Lehet,hogy a jó kis zalai levegő miatt aludt olyan jól.Na,és nagyon sokat evett.
Szerintem ne aggódj,biztos,hogy nem gond,hogy csak ennyit hízott.Majd behozza a lemaradást,de szerintem nincs is lemaradva.Minden hónapban másképp fejlődött a Noémi is.Most az 5. hónapban csak 48dekát erősödött.3 hónaposan 5400 g volt.

Ildi
tfildiko

Angi!

Jobbulást nektek!

Ildi
tfildiko

Lányok mire is jó a málnalevél tea???? Méhszájpuhító hatása van??? Hány hetesen célszerü elkezdeni inni?? Már nem emlékszem hogy volt Bogival Kép
Vannak még valami szülésmegindulástsegítö praktikák?? Még nem szeretném bevetni, mert túl korai lenne Kép de szeretném tudni, hogy felkészülhessek. Semmiképp sem szeretnék befeküdni túlhordás miatt a klinikára. Meg is pusztulnék!!!Kép

Most beszéltem Bogival. Nagyon jól van!Kép Azt mondta nem akar jönni Szegedre, én menjek haza! Kép Persze, hogy elbögtem magam! Sokkal jobban szeret otthon. Nagyobb a mozgástere, van kert, nagy udvar...bicikli...naná, hogy jobban szeret! Gyerekparadicsom! Képzeljétek apukám akar venni Boginak egy pónilovat!! Tavszra. Már elkezdte neki csinálni a helyet az udvaron...... Na akkor tavasztól még annyira sem fog szeretni Szegeden, mint eddig!Póniló...kiscsirkék....pulikutya....hawaii.....napfény....minden! Kép

Na mentem puszóka!
Enikö

ceniko
Szeged

Enikő!

Úgy tudom,hogy a 36.héttől isszák.A szex is beindítja.(Úgy hallottam,nem tapasztalatból írom.) Én túlhordással feküdtem be a klinikára,és elég jól viseltem.Soha nem voltam kórházban,és rosszabbra számítottam.De remélem,hogy neked nem kell befeküdnöd.Már csak 2 hónap és két kislányod lesz.
Remélem,hogy a Noémi is szeret majd anyuéknál lenni.Ott a nagy udvar és az állatok.De mi nem tudunk olyan sűrűn menni,sajnos.
A férjem is mondogatta már,hogy egyszer vesz a lányának egy pónit.

Ildi
tfildiko

Ildi: Köszi én is így emlékeztem. Bogival is asszem akkor kezdtem el inni, de nem sokat ért! KépKép Na azért megint fogom inni, ártani biztosan nem fog Kép

Hú csajok van valakinek listája, hogy mit kell vinni a kórházba? Mit kell bekészíteni a csomagba? Nekem megvolt, csak új progi van a gépemen, és minden ami eddig rajta volt, törlödött....KépKép
Bocsika, hogy unalmaskodom!
Köszi
PuszikaKép
Enikö

ceniko
Szeged

Angi,
ne parázz a hízás miatt. Jozsónak is volt, hogy nem hízott szinte semmit. És o is 3 hós volt akkor. De jó kedvu volt, kaki pisi rendben volt. Nálunk is akkor volt, amikor beteg voltam. Veled mi volt? Nem tudok visszaolvasni.

Asszem épp te tanácsoltad akkor, hogy ne aggódjak a kaják miatt, egyszer többet, máskor kevesebbet eszik. Honnan tudod, hogy mennyit eszik? Méritek még? Ha pedig Bogi baba is beteg volt, akkor szerintem normális dolog, hogy nem eszik jól.

Eniko,
36. héttol lehet elkezdeni a málnalevél teát. Én ittam, mégsem indult be a szülés.
Vendég

Angi! Anyu 2petéjű ikerpár "tagja".

Ma voltam Jugóban, a szabadkai piacon, és szerintem nagyon jó. Lottinak vettem cipőt 2eFt-ért (!!), szabadidőruhát 1.300-ért, bélelt kordbársony kantáros nacit 2.500-ért.
Kapott Barbie-s órát, tündérit, nagyon elvan vele.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok,
Angi,
remélem hamarosan megoldódik a probléma. Addig is, küldtem mélt, és csatlakoznék Dancsi szavaihoz.Kép

Képzeljétek, tegnap összegyúrtam a mézeskalács tésztát /egy napig pihentetni kell/, ma pedig Gáborkával kiszagattuk, és megsütöttük. Ő volt a főszakács, én csak asszisztáltam, és annyira aranyos volt. Közben termelt befelé a nyers tésztából, és mondogatta ez nagyon ízlik nekem...Kép Igaz, hogy az orra hegyétől a bokájáig lisztes volt, de megérte, mert jó illat lett, és már falatoztunk is belőle. /ahogy ő mondja "belőből"./
Ági

Kép
Ágci

Sziasztok!

Már megint túl vagyunk egy borzasztó éjszakán.Alig aludtam.Nem tudom,hogy mi lehetett a baja,állandóan felsírt.Nem is számoltam,hogy hányszor,de 20-szor biztos.

Ágci!

Nagyon aranyos lehetett a fiad szakácsként.

Melinda!

Magadnak is vettél valamit?Már máskor is vásároltál ott?Mi is terveztük,hogy elmegyünk,de még nem értünk oda.Majd a tavasszal.

Ildi
tfildiko

Angi Kép

Ketpetejuek. En atlag magassagu (170 cm) es testsulyu (59 kg) vagyok, 29 eves. Irorszag nem a sok napfenyrol hires... Ja, es elso terhesseg... Kép Szoval nem tudom mi lehetett, de ez mar igy alakult... Kép

Enikô Kép

A malnalevel tea tenyleg mehszaj puhito hatasu, de en ugy tudom, hogy elsosorban nem a szules beinditasanal van szerepe. Persze lehet hogy tevedek... Kép

Gyöngyi

bgy

Ildikó,
mennyi idős most a babád?
Ági

Kép
Ágci

Angi! Ha emlékszel Orsi sose volt hires a sok hízásról. Szerintem se aggodj, lehet Boginak visszatér az étvágya ha meggyógyul. Amugy nálunk soha nem merült fel hogy tápszert kapjon Orsi, pedig 11 hósan sem éri el a 7500g-ot.

Enikö! Elhiszem hogy hiányozna, én annyira ragaszkodok Orsihoz hogy hiába kérik nem adom oda a nagyszülöknek.

Melinda! Én is hallottam sokkal olcsóbb minden kint, anyuék is akarnak majd menni. Lotti hogy van?

Ágci! biztos nagyon élvezhette Gáborka a sütést.
És biztos finomra is sikeredettKép

Ildi! Én sem aludtam az éjjel sokat. Gyakran keltett Orsi és nehezen aludt vissza.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Nézi valaki? Most van az M2-n a gyerekbetegségekröl, védöoltásokról szó.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ágci!

9-én múlt 5 hónapos a Noémi.És nem tudom,hogy mi lehet vele.Ez volt a 3. ilyen sírós éjszakánk.2 hete volt egy,meg most egymás után kettő.Az nem érdekel,hogy én nem alszom,csak az,hogy neki ne legyen baja.

Kármen!

A barátnőm kislánya 1 évesen 7550 g volt csak.Alig evett valamit.De egészséges,gyönyörű kislány,most 5 éves.
Az Orsikának most most mennyi a súlya?
Átkapcsoltam az m2-re,de a Noémi már nyivákol.Biztos,nem hagyja megnézni.

Ildi
tfildiko

Angi!
Léna 3 hónapos koráig éjjel-nappal 3 óránként evett, este dupla cicit kapott. Én szopi után általában megnyomtam a mellem, és ha spriccelt, akkor nyugodt voltam; van elég tej.
Nem tudom mennyire eszel kalóriadúsan, de én bizony, amíg Léna csak szopizott rengeteget ettem, zsíros húsokat, tésztákat, stb... Egyszerűen állandóan éhes voltam, meg szerintem napi 1-1,5l tej "előállításához" kell is alapanyag. Megint csak anyósomra tudok hivatkozni, (tudjátok, akik sokáig kint éltek tanyán, meg sok fejős állatot tartottak), hogy bizony nem mindegy, hogy mit eszik az ember, ahhoz, hogy jó tápláló teje legyen.
Ja, meg nem tudom, hogy mennyire fér bele az idődbe, de nálunk annó kb. 1 órahosszáig tartott egy-egy szopizás, így nem csak az előtejjel lakott hirtelen jól, hanem kiszopogatta a jó zsíros utótejet is.

(Igaza volt Ágcinak, alig tellt el 11 hónap és már én osztogatom itt a tanácsokat, pedig az elején, azt hittem, hogy max. 3 hónapig fogok szoptatni, annyira fájt.)

Ildi!
Akkor majd jelentkzem.

Nóri
norcee

Nálunk is eleinte elnyúlt szopik voltak, de Orsi nem itta ki a zsiros tejet mert ha ivott egy keveset elaludt, igy másfél óra volt egy szopi.

Ildi! Én csak mosolygok Orsi étvágyán, nem izgat már jóideje. Rájöttem felesleges mert igy is egészséges a nagykövet meg nem nekünk találták kiKép Nem tudom most mennyi ha jol hizott akkor 7300-7350g. Annál több csoda lenne. Majd nemsokára elviszem méretni.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

nagykövet=nagykönyvetKép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Lányok,
a Faktumban gyönyöru takarók (Billerbeck) 1000 pénz körül kapható.

Ajándéknak is tök szuperek.

Hízás: tesóm kislánya 1 éves és alig több, mint 7 kg, de tök egészséges, már jár, minden ok vele. Igaz utál enni.
Vendég

szopi témában én is azt hittem, hogy jó, ha 3 hóig fogok szoptatni. És még mindig annyi sok tejem van, hogy fejnem is kell. Igaz, ehhez társul egy cicibolond gyerek is. Kép Kép Kép Nélküle nem menne.

Képtelenség leszoktatni a cicirol. SOkszor nem is éhes, csak cummogni akar. Olyankor visít és tépi a ruhámat. És addig visít, míg nem kap cicit.
Vendég

Enikő,
a kórházi pakkhoz a védőnőd tud adni egy listát, de elküldöm neked mailben, amit én kaptam.

Még egy kérdés: hogy állsz a keményedésekkel? nekem a 28. hét óta vannak, egyre erősebbek, pedig napi 2*2 magnéziumot meg 3*1 seduxent szedek. Tisztára kába vagyok már tőle.
Eri
seri

Sziasztok Csajok!

Végre előkerültem, nem vesztem el csak beszart a netünk. De Zoli megjavította nekem.

Megpróbálok utánolvasni, de nem hiszem, hogy több mint egy hét kimaradást belehet valaha is hozni. Remélem mindenki jól van!

Puszi:Gabi3
inecsg

Enikő!

Én vittem magammal egy csomó felesleges dolgot a klinikára.Ezek kellettek:5db.hálóing,köntös,törölközők,tisztálkodó felszerelés,2pár papucs,pohár,evőeszköz,szalvéta,bögre,tena hálós bugyik,tena betét,WC-papír,törlökendő melltartók,melltartóbetét,ásványvíz,kaja,
igazolvány,kiskönyv,h.anyakönyvi kivonat,Tajkártya
ruhapelus,másik pelus(nem sok kellett)
ruha a babának,amibe hazaviszed(Én pólyát is vittem.)

Amit még vigyél:mellszívó

Most ezek jutottak az eszembe.

Ildi
tfildiko

Gyöngyi: Gratu az ikrekhez! Sztem meg lehet oldani simán. Mikor Fló a gykórházban volt egy 3-as ikres anyuka kettővel hamarabb végzett, mint én eggyel! És akkor a harmadikat műtötték ahhoz képest tök jól bírta. Nekik is járt egy évig dajka. Kis papirkával járt, hogy melyik szopik melyik cumiból eszik. Kép

Nálunk megindult az élet rendesen, mert Bátor már nem csak mászik ezerrel, de felkapaszkodik mindenhová, igaz még csak térdel, de az alsópolcról lepakol mindent. Tegnap majdnem felállt az ágyban is.

Angi: Jobbulást a csajsziknak. Szerdán voltunk a böliben janurától megyünk mi is. Az algyői gondolzónővel beszéltem, említette, hogy szóltál, hogy jönnénk. Köszi!
A hízással és szopizással kapcsolatban, ne aggódj, ha Bogi meggyógyul újra többet fog szopizni és többet is fog hízni. Bátornak volt olyan időszaka, pont 3 hós kora körül, hogy ha valaki szólt vagy zörgött rögtön lecuppant a ciciről. Jobban érdekelte már más.

Én nem panaszkodhatom Bátorra, mert van hogy 150 ml kaját is bevág. Én meg csak nézek, hogy egy nagy körtét hogy fal fel. De van hogy éppen csak megeszik 50 ml-t.

Seri: Vigyázz magatokra, pihenj sokat!

Nóri: Nagyon gyönyörű Léna! Orsi mellé állhat szépségben!

Melinda: Gyógyuljon gyorsan Lotti!

Gabi3
inecsg

Sziasztok!
Most küldött Ildi10 smst, hogy megszületett Szimonetta 1100 grammal.Kép
Rossz volt az áramlás és EST-ét kellett csinálni, hogy megnézzék, hogyan reagál rá a baba. Rosszul viselte, mert lement a pulzusaKép Ezért azonnal megcsászározták. A baba hosszát nem tudja, mert azonnal elvitték valahova (azt sem tudja hova, a férje ment a babával, de azóta nincs hire róla). Január végére volt kiírva Ildi!

Nagy nagy gratula Ildiéknek, és nagyon gyors felépülést és jó egészséget kívánok nekik!Kép

Enikö

ceniko
Szeged

Enikö! Én vettem wc-re rakható papirt, arra ültem rá. V. fölégugoltam, de mindenképpen szerettem ha alattam tiszta valami van. Patikában lehet venni, papir ülöke. Meg én szerettem a Nivea intim törlökendöt is. Nekem a tejcsi miatt nem volt elég a melltartóbetét, már szülés elött is folyt, nem volt elég a háloing (ugye korház nem ad) igy hozatni kellett be tejgyüjtö kagylót. Na abbol Aventet tuti ne vegyél, én kölcsönbe kaptam, de azok se tudták használni, mindenki szidta, nekem is kifolyt belöle a tej.

Dancsi! vékony v. vastag takaro? Pamut v. szörös? nem tudod meddig vannak nyitva hétköznap?

Gabi! ji étvágya van Bátornak (vagyis ez kellene legyen Orsinak isKép) Mi naponta eszünk meg 150ml fözeléket, jó esetbenKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Én is gratulálok az Ildiéknek,és jó egészséget kívánok nekik!

Ildi
tfildiko

Karmen: Nekem bejött az avent tejgyüjtő, persze, ha megtelt kifolyt, de ha kiürítettem nem volt gond. Bátornak két főzi az olyan 250ml, és egy gyümi az 150ml kb. Elbírja a bélése. Flóra sem evett ilyen sokat. Ha valahová megyünk teli töltöm az aventes tejtartót 125 ml, de elfér benne akár 200 ml hogy biztos elég legyen. Az édes főzelés jöhet, de a sósabb...Most a tököt adom neki nem nagyon tetszik.

Enikő: Ez nagyon rossz hír. Tuti a gyerekklinikára vitték, hanyadik héten született? Gyors hazamenetelt a kiscsajszinak! Jó egészséget és sok tejecskét! Nagyon várom a híreket róluk!

GAbi3
inecsg

Sziasztok!

Üdv Ildi ismét itthon:-)

A kórház nem ad hálóinget? A klinikán kaptunk, nekem jó volt az is, mert mindig úsztam a tejbe, amikor már beindult.

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Sziasztok!
Mi is gratulalunk Ildieknek, remeljuk minden rendben lesz!

Karmen, szerintem 6-ig vannak nyitva.

Gabi, orulok, hogy jarni fogtok, akkor januarban talalkozunk. Flonak mennyi idokozonkent jott a foga? Kristofnak meg csak 6 van, kicsit keveslem.

Tunde?

Mi megvagyunk, 27-en utaznank haza addig jo lenne kikeveredni a nathabol.

Minden baba gyonyoru! Kép

Agi
agi77

Sziasztok!

Enikő!
Szegény Ildi!Kép Hogy lehet az, hogy kb. 4 héttel a szülés előtt ilyen pici súlya lett a babának? Remélem minden rendeben lesz, és hamar hazaengedik őket!Kép

Gabi3!
Úgy emlékszem Flóra is kb. 4 héttel korábban született, és ő olyan 1700 g körül volt, nem?

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Ildiéknak gratula, remélem mielöbb megerösödik a kis csöppség!

Gabi! nekem és a barátnöimnek a patikai noname kagyló jött be, amugy az csak 700ft.

Nyúlanyó! Korház mütétre ad hálóinget, korterembe nem, szülésre meg a hét elején ált. jut, késöbb már nem. Én is usztam a tejben, igy polokat vittem sokat.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Néztem az angol nyelvleckét, közben elkezdödött a Tubby, Orsi sikitva magyaráz nekik. Olyan édesKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ági, Kristófnak mikor jött ki az első foga?

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Ági: Flónak egy évesen jött ki az első foga, a második úgy hogy leállalta a széket. Mára már csak kettő hiányzik. Két hátó második örlő. Nem igazán emlékszem milyen időközönként jöttek ki, mert volt hogy már csak akkor vettem észre, amikor kibújt.

Banita: jól emlékszel, Fló 3 héttel hamarabb jött a kiírtnál és alig volt másfél kiló. A méhlepény nem működött rendesen. Ez simán belefér. Már mint abba hogy egészséges legyen. Ilyenkor ha a méhlepény nem látja el rendesen kajával a magzatot akkor a szív és az agy kap a legtöbbet. Utána a többi, ha jól tudom. Ezért ilyen kicsi.

Gabi
inecsg

Most beszéltem Ildivel, és még mindig semmi hír a piciröl Kép

Gabi3: Igen itt is ez volt a helyzet. Rossz volt az áramlás, kevesebb volt a magzatvíz is (az elejétöl fogva), rosszul feküdt a baba a pocakban....stb Aztán nagyon magas volt Ildi vérnyomása, ezért szombaton befektették, hogy azt beállítsák. Ma reggel nézték az áramlást ami rossz volt, ezért EST-ét csináltak, aminek az eredménye szintén rossz lett, mert leesett a baba pulzusa töle, és ezért gyorsan csaszi! Egyébként faros volt a baba. Ildi most volt 35. hetes (elvileg)

Írok ha megtudok valamit!Nagyon aggódom értük!
Enikö

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Sajnálom, hogy Ildinek idejekorán megszületett a babája, de remélem minden rendben lesz, és mielőbb hazamehetnek.

Karmen, nekem is bejött az Avent kagyló, én használtam míg szoptattam és bevált.

A kórházban tényleg nincs hálóing, csak a császisok kapnak a műtét napjára és ennyi.

Evés ügyben Edire akkor nem panaszkodhatok, mert gyümiből általában 200-at benyom, főzelékből még többet is, ha ízlik neki. Májas főzelékből pláne, a 300-at veri néha. Mondjuk ő már csak reggel, este és hajnalban kap tápszert, napközben csak pépes kaja van. A súlyán meg is látszik az étvágya, 9 hós lesz és 9300 g körül van a drágám.

Egyébként nálunk most az az újdonság, hogy Edvárd feláll a kanapénál és lépeget mellette (persze kapaszkodik). Ha végigér, jönn vissza. Mindent elpakolunk a polcokról, kopár minden, de muszáj volt, mert Edi megtalálta őket. A video is feljebb került, hogy ne érje el.

Üdv. Mindenkinek!
Gabici
gabici

Gabici: Akartam írni, milyen jó képű Edi! Neki is olyan robbantott frizurája van,mint Bátornak szokott néha.

Enikő: Azért a 35. hétre, tényleg nagyon kicsi! Remélem nem lesz komoly baj! Kora alapján majdnem érett, csak a súlya kicsi nagyon! Írd majd nekik, hogy jár az emelt összegű családi pótlék, havi 13 ezer körül van! Ez az alattomos toxémia! A következőnél úgy sem lesz semmi baj. Kép

Ja utólag minden Gabinak és Lucának boldog névnapot, Esztinek meg boldog szülinapot.

Nálunk is szokott nézeteltérés lenni anyukámmal, de csak én veszem túl komolyan és ő meg nem érti....Ma is volt vigyázni a gyerekekre, míg én rendetraktam.

Gabi3
inecsg

Gabi! koraszülötteknek jár? Én ugy tudtam csak ha beteg marad a baba.

Akkor bocs, ezek szerint többeknek jo az Avent kagyló, nekem eddig tényleg szidták. Nekem az vált be ami alakra a Medeláéval egyezik meg.
igaz nekem kis mellem van, de barátnömnek, tesomnak joval nagyobb, arra sem illeszkedett.

Szegény Ildi, ez szörnyü hogy semmit sem tud a babáról! Én csak nem láthattam Orsit 8 órán át, tudtam jol van, de ez is rossz volt. Drukkolok minden jol alakuljon!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Nyúlanyó!

Én az első 2 nap voltam a klinikai hálóingben.Amikor lekerültem a csecsemőosztályra,ott már a sajátomban voltam.

Enikő!

Én is nagyon aggódom az Ildiékért.Nagyon remélem,hogy minden rendben lesz.

Gabici!

Nagyon ügyes már az Edi.Jó lenne,ha már a Noémi is produkálna valamit.Hasra nem akar fordulni,a hasról hátra 2 másodperc alatt megy neki.(Azért,mert utál hason lenni.)

Gabi!

De jó lenne,ha az anyuék itt lennének.Nagyon szeretnék már én is kitakarítani rendesen.

Ildi
tfildiko

Karmen,
vastag és szoros. Nem tiszta pamut.
Vendég

Ildinek és a babócának gyors felépülést, és mihamarabbi hazamenetelt kívánok!

Enikő! Ha kapsz hírt róluk, oszd meg velünk kérlek.

Karmen! Lottika majdnem teljesen jól van. Ma már ő kért enni, délig vagy 3x. Hiába, 1hétig nem evett. Remélem, mostmár hamar rendbejön.

Ildi! Anyósoméktól kaptam egy tréninget.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?