Sziasztok!
Hu megint van termes rendesen
Nezzukcsak szep sorban
Zsuzsannak – Isten eltessen sokaig benneteket!
A bizonyos kritikus tema…. Davallia, Gani, Ditta, Emese, NZsuzsa, Panka, Neva, Zsu, Lusti, Marika, Betti, (idorendben), Veletek ertek egyet . Remelem nem hagytam ki senkit! Mindent leirtatok, nincs mit hozzafuznom.
Pelenka
Otthon soha nem tudtam eldonteni, hogy melyik is, amelyik igazan… A Pampers a gumirozas nelkul, vagy a libero a vekony ontapadojaval. Vagy esetleg a huggies? Valtogattam, mikor melyik volt akcios, de igazan elegedett egyikkel sem voltam.
Kepzeljetek, itt egesz mas a Pampers! Gumirozott, Elmos (ez fontos szempont
) es finom illata is van. A bugyis fele meg Dora the explorers, Rebeka nagy kedvence, tole tanult meg angolul szamolni!
Mondjuk az ara se rossz, 35 dollar egy 100as pack. (mondjuk mar nem emlekszem mennyi otthon, de amikor kijottunk, sokallottam!) . Most is minden alkalommal elmondom amikor venni kell, hogy jo lenne mar szobatisztanak lenni
. Orommel mosogatnam, fertotlenitgetnem a bilit, meg akarmit....
Betegek!
Gyogyuljatok meg!
Betti
Elhiszem am , hogy nem alszik
ugy kezdem , mint a palacsintat . tojas, csipet so, valamennyi tej, es razuditok jo sok lisztet. Minel surubb, annal konnyebb csomomentesre csinalni. Neha olyan suru, hogy Robi keveri, mert nem birom . Aztan fokozatosan ontogetek hozza tejet, asvanyvizet. Es tenyleg suru legyen, olyan, amire azt mondo ez meg tul suru. Persze cukor jon meg hozza. Es akkor martogatod. Az almakat 3-4 mm – re vagom. Kozepe lyukas lesz igy. Nagymamam igy szokta, onnan van az egesz ``recept``.
Egyebkent megy az olajba melle valamennyi teszta, de az osszesul vele.
A vegen marad teszta, azt felhigitom palacsintahoz megfelelove, es kisutom, mert kionteni en sem szeretem. Remelem sikerul! Max ha hazamegyunk, majd osszejovunk egy kozos bundasalma sutesre!
Koszonom szepen a reszletes leirast a szobatisztasaggal kapcs.
A bugyis vasarlos ugyet mar bepprobaltam
. Majd kiugrott a borebol ugy orult, s varta, hogy kiprobalja,. Meg is tortent, persze bepisilt. Mondtam neki, nem gond, csak annyi a lenyeg, hogy szolni kellene elotte. De elozoleg parszor raultunk a bilire. Csakhogy baromi nehez ottartani. Ok. Aznap du megint proba. S ekkor szolt , hogy keri vissza a pelot, mert pisilnie kell :s . A bilibe nem ohajt.
Azota a bugyikat sem keri. Meg veletlen se!
Majd meg filozok ezen. A bugyi es ra a pelo – ezt meg nem is hallottam. Viszont lehet, hogy hatasos lenne. Van itt olyan pelo, bugyipelenka, direct leszoktatasra, feel and learn, ez a neve. Hat mitmondjak.. allitolag erezni kellene, hogy hideg, meg hogy pisibe van. Rebeka nem erez semmit, vagy csak nem akar. De kivaloan elvan azzal a peloval is…. :S
Dodus
Jaj, ne bosszantsd fel magad! Nem er annyit az egesz.
Lehet, hogy nem a gyogyszer lett rosszabb, csak erzekenyebb lettel az izekre!
En pl 9 honapon keresztul szagokra, izekre egyarant az voltam, minden reggel es este alig birtam megmosni a fogam, pl…. a mentol volt az egyik fo ellenseg.
Nem irtad a dokis kerdesemre a valaszt
johet privibe is
Mi ez a torkos csutortok
?? nem is hallottam meg rola. De jol hangzik
Megyek aludni, mert holnap is kelni kell 8 kor :S
!Szep napot Mindenkinek!