Sziasztok!
Nem tudom, mi van ma, de Tomika nagyon nyűgös. Lehet, hogy még a betegség? Biztos, mert sehogy nem jó neki. Most is apával nyűglődik a másik szobában.
Ja, legújabb mániája a fal.Odamászik a falhoz, odadugja a fejét, és röhög. Amíg oda nem koppan. Nem tudom, mi tetszik neki benne...Na, most meglátott, és üvölt...
Meg a lánc, meg a gatyamadzag, a kábelek stb. Minden, amit nem szabad.
Ma délután úgy összerottyintotta megát, hogy fürdetés és teljes átöltöztetés kellett. Szerintem az antibiotikum lehet az oka. Nincs amúgy hasmenése, tegnap nem is kakált, de ez a mai nem semmi volt. Már elszoktam tőle.
Étvágy szinte semmi, alig eszik. De állandóan szopik. És megint olyan pózokban, hogy halálra röhögjük magunkat.
Ha meggyógyul, el akarom kezdeni, hogy reggelire is adjak neki valamit (a szopi mellé).
Képzeljétek, a húgom volt férjéről kiderült, hogy egy ritka genetikai eredetű betegsége van, ami miatt teljesen leállt a veséje. Kapott otthonra gépet, és minden éjszaka kezelnie kell magát - ez Londonban van, nálunk nem hizsem, hogy ilyen az ellátás. Azért sajnálom. Bár kívántam neki sokmindent, mert nagyon sok csúnya dolgot művelt,de ezt azért nem. Most meg azon kell aggódni, hogy a húgom kislánya (13 éves) nem örökölte-e esetleg. Állítólag ez csak felnőttkorban derül ki. Nagyon reméljük, hogy a kislány nem örökölte.
Nyúlanyó!
Tomika sosem volt egy alvósbaba, de 4-től 7 hónapos koráig egész jól aludt. 1-2 szer ébredt föl éjjel, és szopi után visszaszunyált. Okt. elején kinőtt az első foga, azóta nem akar éjjel sem jól aludni. Napközben mindig csak a minimumot aludta.
Nina!
Nagyon aranyos Vandi a tortával! Nem tudom, írtam-e már: gratula a szülinapra!
Angi!
Virágnak, Boginak jobbulást! A mi doktornénik is csak végszükség esetén ír föl antibiotikumot.
Utólag is boldog szülinapot kivánok! Nagyon finom lehetett a menü.
És a Mikis képek is szuperek!
Ági!
Jó neked, hogy ilyen ügyes segítséged van.
Tomika még nem díjazza a takarítást, ezért csak akkor tudok nekifogni, ha alszik vagy sétál valakivel.
Kriszta!
Biztosan találkoztunk már, mert szerintem ti is előfordultok a Diófa-telefontorony-Tesco útvonalon. Ha láttok bennünket, nyugodtan szólj rám!
Én úgy olvastam, hogy egy éves korban már lehet mandarint, narancsot enni.
Boldog szülinapot a nagylánynak!!!
Látom, a te csemetéd is tud produkálni!
Nagyon aranyos lehetett, ahogy állt. Tomika is elkezdett néhány napja fölállni. A kiságy fölül le kellett szedni a forgókat, mert azokat rángatta, és néha elfelejtette, hogy egy kézzel kapaszkodni kellene.
A Boiron honlapját én sem tudtam még egyszer sem megnyitni.
Ildi!
Ninának igaza van! Nem szabad elkiabálni, ha jó volt egy éjszaka
. Én is így voltam sokáig, nem mertem senkinek mondani, ha véletlenül jól aludt, mert utána biztos borzalmas alvás következett. Már nem foglalkozom vele.
Gratula az 5 hónapos Noéminek! Hogy telik az idő!
Gabici!
Én is Tomika szobájában szoktam terigetni. Van egy kerámia edény is, de azt mindig elfelejtjük feltölteni.
Én narancsot csak egy éves kor körül gondoltam. De pl. én adok banánt. Arról is mindenütt mást írnak.
Enikő!
Biztos jól esett a forraltbor! Én is imádom, nagyon finomat tudok csinálni, de még a szopi miatt hanyagolom. Pedig néha nagyon jól esne. De már eldöntöttem, hogyha majd visszatérek az alkoholizáláshoz
, Egy Bacardi Breezert fogok inni. Mondjuk egy citromosat Imádom.
Abban a forraltborban biztos nincs sok alkohol
Nina!
A Diófánál a rövidáruboltban vállanak patentozást. 50 forint/db. Én kicsit sokallom, de anyu 30valamennyiért vette darabját a patentnak.
Gyöngyi!
Ücvözlet! Látom, a többiek már mindent elmondtak, így én csak jó babavárást kivánok!
Gabi!
Dr.Jeszenszky Mária a Minikliniken. Nem tudok róla, hogy foglalkozna homeopátiával, de egyébként nagyon rendes és rugalmas. Most is több, mit egy hét után adott csak antibiotikumot.
Gratula az autóhoz!
Megyek, megnézem, hogy bírnak egymással a "fiúk"
Jó éjszakát!
Tünde+Tomika