Új privát üzeneted érkezett!

Húú csajok!!Gyertek ássatok ki :lol:
Ha hiszitek ha nem,a Gyuri a Szabival meg a szomszédokkal elment vonattal a Velencei tóhoz :lol:
No de ugye bátraké a világ.
MOndtam max az Iparosról felsétálnak.Lövésem sincs fel tudnak e jönni még ide??Néztem esett vagy 20cm hó(bár lehet ebben a múltkori is benne van),gondolom nem takarítják egyenlőre a főutat sem,nem hogy a mellékutakat...

A Regi is most ébredt fel...Majdnem 3órát alukál.Nem semmi!!Ennyit még nem is igen aludt ilyenkor.Gondolom az idő és a csend :lol:

Szilvi!
Ti hogy fogtok hazajönni???
Mindjárt felhívom anyut,megkérdem jár e még Budaörsön a busz??Ha nagy a hó,lehet oda sem igen jut be a busz..legalább is volt már rá példa 86-ban :lol:

mimi12

Sziasztok!

Hát ez a hóesés kikészít... Imádom a havat, de most elég volt! :D
De. Lementem a boltba és a max 5perces útból sikerült majdnem 15 perceset csinálni, mert nem tudtam haladni:s
Regi helyett Reni, de igazából már mindenre hallgatok :D :D :lol:
Pocak egész jól bírja, mondjuk nem mocorog annyit amennyit szokott, de amikor rákezd akkor bele ad apait anyait:)

sylph: Hát igen, a külön házaknál is tudnak a szomszédok érdekesek, dühítőek lenni... 10 évig fent laktunk pariban kertesben... Hát tudnék mit mesélni :?

Jó éjt mindenkinek!
baba_88

Hójelentés Parkvárosból! A 20 cm friss hó ellenére az utak járhatóak, még a mienk is :D Délután 1 órát lapátolta párom a havat a kapuig, hogy ki tudjunk menni a kocsival, az ikerszomszédék meg ki sem dugták az orrukat

Dolli! Végre itt!!! Gyere és panaszkodj, mi a depidre is kíváncsiak vagyunk :D

Mia, mehetünk jövő héten is! Megdumcsizzuk majd! Remélem holnapig már nem esik több hó és el tudunk menni az ázsiába! Ma nem mertem elindulni a nagy hóesés miatt! Már olyan vásárolhatnékom van, de magamnak ám :D:D:D
Marci is nyűgös volt tegnap délután is, sőt ma délután is :D:D De az éjszakán nagyon jó volt, majdnem 9 órát aludt a drágám. Olyan fél 12 körül aludt el este és kb fél 8kor kelt fel! Hálás is voltam neki nagyon ám!!!
Szerintem nem is dagi Patrik, nagyon hosszú, úgyhogy kell rá a kiló! MAjd amúgy is ledobja magáról, ha elkezd jobban mozogni!!!

Reni, üdv újra itt! Gyere, amikor csak tudsz!

Köszi mindenkinek Maci nevében a bókokat!

Betegeknek jobbulást!

Mangora

Kép
mangora

Kiköltöztünk a "nagyszobába". Lili megkapta a kisszobát. Apa nem volt túl lelkes, morgott is rendesen! :twisted:
Most el kell adnom a nagy ágyunkat, a 2 éjjeli szekrényünket, mert nem férünk el!!! :shock: :evil:
Andi: nektek mekkora a nagyszobátok??? Úgy rendeztük be mi is, de nekünk nem maradt hely! :lol: :lol: :lol: Szerintem egyformának kéne lennie, de valahogy amienk még is kisebb! Ki érti ezt????

Betegek hogy vannak?

Lini
Kép
kicsi lini

Jó reggelt!

Lini! Gondolom a délutáni fúrás még marad egy darabig, mi szomszédaink is rendszerint akkor fúrtak, mikor alvásidő volt, és sosem egyszerre, szépen elosztották a munkát. Minden napra egy-két fúrás. De az is lehet, hogy sajt a lakásuk, annyi lukat fúrtak bele. :lol:
Hogy aludt Lini az első ejjel egyedül a szobában?

Kriszti! Aranyos vagy! :D De ha depizek, még én sem tudom magamat elviselni. :wink:
Én is vásárolgatni akaroooooook! Kép

Mia! Jaj, úgy meghatódtam, azon, amit írtál! Hihetetlenül édes vagy! :D
Visszakerestem.... Gézu 4 és fél hósan volt 7200 gramm, és 4 hósan 67 cm. Most meg a család itt vékonyozza nekem, pedig szerintem tök jó testfelépítése van!
De ügyi vagy, hogy így megállod a csokit! :D Én most kezdek rákattanni! :lol: Persze mert tudom, hogy szopi alatt nem ehetem. Tegnap este benyomtam egy csokitortát (mármint szeletet)... én barom. Egész éjjel úgy égett tőle a gyomrom, hogy jaj!

Hajni! Persze, viszem Orsihoz! :wink: Ha le nem babázok addig! :lol: Ja, nem! Úgy volt megbeszélve, hogy onnan megyek szülni! :wink:

Brigi! Elmerészkedtetek a postára?

Orsi! Hogy vannak a gyerkőcök???

Még jövök...

Kép
Kép
tekiroll

Szép hó reggelt!

Kép

Mimi, milyen volt Szabiék útja? Jól érezték magukat?
Hogy hogy megyünk haza? Hmmmm... nem tudom, remélem ma már nem esik annyi!!! :wink:

Orsi, hogy vannak a skacok?

Lini, na milyen volt az első éjszakátok így külön?
Ja, anyagbolt sikerült?

Dolli, én is vásárolgatni akarok!!!!! De előtte bankot kéne robbantani.... nem jössz?! :wink:

Na, mindenkit ellepett a hó?! :wink: Itt bazisok esett ....
De hogy itt milyen hülye szomszédok vannak :shock:
Egy kis heylzetjelentés a tegnapról... :wink:
Papusék melletti szomszéd(ügyvédek , de olyan sötétek és bunkók...) a lökött kijön, ellapátolja a havat a járdájáról az utcára, utána fogja, és az udvarról! is kitolja a havat az utca közepére. :shock: Ja és akkora az udvaruk, hogy az utca összes havát be lehetett volna oda tolni, tehát felesleges volt kitolniuk, mert simán elfrtek volna!!!!! Az autók persze elakadtak emiatt, aztán mikor rájött, hogy ez igy mégsem jó, kijöttek ellapátolni az utcáról, de nem akárhova! rá a szomszédja autójára!!!!!! úgy betemették szerencsétlen autót.... ma kijön a nő és legalább két óra lesz mire kiássa!!!! De mivel nagyon sok hó volt a másik szembeszomszéd kocsibeállójába is pakoltak, ahol öreg nénike és bácsika lakik, akik nek tudnak már kijönni lapátolni, de ha jön a gyereke nem tud majd leparkolni!!!! Hát nem egy szemetek?! :evil:

Aztán az előtte lévő szomszéd(a marha) az is ugyanezt csinálta, letolta a járdáról az utca közepére a havat, mert jöttek hozzájuk.... mikor megérkeztek jól elakadtak előttük a hóba :twisted: :twisted: :twisted: körbe kellett lapátolni az autójukat, és egy csomó ideig tartott mire le tudott parkolni! :lol: :lol: :lol:

És a nap fénypontja! Az ezek előtti szomszéd, aki talicskával hozta ki a havat az udvarról!!!!!!

Komolyn mondom, ennyi hülye embert egyrakáson!!!! Nem gondolkodnak, nem érdekli a másik ember... mit számít ha az elakad, vagy nem tud leparkolni, esetleg betemetik az autóját!!!!!
Kééééész! Mi annyit röhögtünk tegnap ezeken a hülyéken, komolyan mondom jobb volt mint egy kabaréééé!

Bocsi lányok, de ezt muszáj vol leírni... :lol: :lol: :lol:

Megyek....
Kép
sylph

Brigi! Ez engem mindig úgy meghat! Panaszkodunk a párjainkra, és mégis úgy féltjük őket, és a csillagokat is lehoznánk nekik! :D
Köszi, tényleg semmi extra nincs az eddigieken kívül, csak már nehezen viselem a saját hisztijeimet is. :( :wink:

Mimi! Akkor csak én nem tudom megérteni és elfogadni a saját nyavalygásomat. :lol: Néha nagyon elegem van magamból, mert totál nem ilyen vagyok. No de ha majd megjön Réka, beindulok! Remélem! :D
Hogy értek haza párodék? Mondták a hírekben, hogy sok a késés... :roll:
Ha kell segítség havat lapátolni, szólj! :D
Kép Kép Kép Kép

Juti! Felért sikeresen anyud? Ugye még nem szülsz Te sem? :wink: Jóslóid vannak?
Én tegnap elég moslékul voltam, egész nap görcsölés, feszülés... azért du kimentem segíteni a fiúknak havat seperni. Hát nem kellett volna, utána nyomtam az ágyat ezerrel. Meg is fogadtam, hogy legközelebbi ilyet akkor, amikor már a szülőszobára akarok menni! :D

Zsand! Bár látom, ritkábban vagy, de kérdezted a befordulást... asszem 36. hétig szoktak befordulni irányba a babók, de hallottam már utána is. Csak az akkor eléggé kellemetlen volt anyukának. :wink: Szóval még van idő! Lehet, hogy valaki már válaszolt erre, de nem tudtam rendesen visszaolvasni. :oops:

Reni! Én tök szeretem a havat, még lapátolni is, csak azért van elegem belőle, mert nem lehet. Jó rég volt ilyen nagy hó... Ahogy Mimi írja! 86-ban. Bár az nekem még nagyobbnak tűnt, de lehet, hogy azért, mert én voltam kisebb! :D No de erre Te még nem is emlékezhetsz! :wink:

Szilvi! Jujj, de nem egyszerűek ezek az emberek!!!! (Hajtépős smiley)

No szép napot!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szilvi! OK, mehetünk, mert most sem volt lottó ötösünk! Privi topicban megbeszéljük, melyiket robbantjuk! :lol:

Kép
Kép
tekiroll

Jesszum, Szilvi! Ennyi hülyét egy rakáson!!!!

Kép
Kép
tekiroll

Jó reggelt!

Jelentem a fiúk tök jól érezték magukat.A Velencei tónál is nagy volt a hó de a vonatok arra jól jártak.Sőt!!!Ráadásul a vasút állomástól haza is tudtak jönni autóval :lol:

Reni!
A(kicsi) lányom Regi :lol:
Az egyik(a kedvenc) unokahúgom meg Reni.A Regi lányomat kb 2hós koráig Reniztem :lol:

Szilvi!
Elképesztőek a szomszédok...
Na ezek után az lesz a buli,ha itthon a szomszédaitok az összes havat hozzátok lapátolták...mondván úgysem vagytok itthon :lol:
De majd számolj be!!Kíváncsi vagyok,el takarították e a havat?

Dolli!ű
Küldheted Gézut!Van itt bővtiben hó :lol:

Orsi!!
Hogy vannak a gyerekek??

mimi12

Dolli
De aranyos hómunkásod van:)
köszi, anyum szerencsésen hazaért. kimosta pár függönyömet meg az ablakaimat, nagyon rendes :oops: :oops:
még nem szülök :lol: nem tom meddig, fiúkkal végig kitartottam 40 hétig.
jóslók, hát keményedni szoktam néha meg olyan hülye fojtogató érzésem van, ez eléggé idegesítő, nem tudom mi okozhatja.
gyomorégés szintén.
és legújabb parám (ctg óta) hogy nem mozog eleget Blanka.

Szilvi
hát nem semmi milyen hülyék tényleg...kicsit szomorú hogy minenki csak magával törődik...

Orsi
Hogy vannak a gyerkők?

fiúk tegnap szánkóztak Sóskúton, mára Gergő tiszta nátha :roll: :roll:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Köszi Lányok! Gyerkők jobban vannak, már nincs lázuk, de csúnyán köhögnek!
Kiírta Sára egész hétre a nagyokat, valszeg itthon leszenk!

Én viszont teljesen magam alatt vagyok, most én vagyok úgy mint Dolli, hogy nem rontanám a hangulatot! :(
(anyósom teljesen kiakaszt megint, itt marcangolom magam, napok óta!Most még csak békülni sincs kedvem vele, de egész nap carul vagyok)
Vendég

Orsi! Tudod, hhogy nem rontod a hangulatot! És legalább kiírod magadból, megfogalmazod, mi bánt! Ha szavakba öntöd az érzéseidet, könnyebb lesz a lelkednek! Hidd el!

Kép

Kép
Kép
tekiroll

Köszi Dolli!!!!!

Leírtam a titkosba! :wink: Elég hosszú lett bocsánat! :oops:
Vendég

Sziasztok!

Orsinak írtam pár hete, ugyanis teljesen véletlenül ráismertem. Még egy régi-régi topicban találkoztunk, vagyis én oda csak egyszer-kétszer írtam, de zugolvastam. Most meg titeket olvaslak egy ideje, bár nem vagyok érdi, de Orsi lendülete meg személyisége annyira megfogott a régi topicban is, hogy örültem, hogy rátaláltam. Most meg már szinte rendszeresen olvaslak benneteket.
Nem baj??

Főleg az életmódváltás miatt gondoltam hogy írok. Többen már olyan sikereket tudtok magatok mögött, hogy lenyűgöz, én meg most szántam el magam, hogy megszabadulok a sok-sok felesleges kilómtól. Nem szeretném, hogy zavarjalak benneteket, de ha nem zavar, hogy ellesem a fogyókúrás, sportos tippjeiteket, szívesen maradnék itt láthatatlanul köztetek.

Már most is sokmindent köszönhetek nektek, hogy csak kettőt említsek: a decathlonos anorákot, és a citromos álmot. :D

És még egy utolsó mondat Dollinak: a vonalzóimon látszik, négy gyerekem van. Amikor (te jó ég, már) három éve a legkisebbet vártam, az utolsó hónapban olyan szörnyű levertség, szorongás, rosszkedv és félelem vett erőt rajtam, hogy szörnyű volt. Teljesen érthetetlen volt az egész, nem volt semmi rossz a terhesség alatt, az előző három gyerek is könnyen-gyorsan született... És mégis. Ez nem mindig érthető, hogy terhesség alatt mi miért történik az emberrel, a hormonháztartás nagy úr.. Nem lehet mást tenni, mint elfogadni, számolni a napokat és hidd el, hogy nekem a szülés után egy csapásra elmúlt minden bajom. (Pedig féltem a szülés utáni depressziótól, mert korábban abban is volt részem, de nem lett semmi) Na ezzel a nagyon nem egy :) mondattal csak annyit akartam mondani, hogy nem vagy egyedül! :)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Szija Rita!

Ha hiszed, ha nem most húztál ki a gödör aljából!
Gondoltam benézek hátha írt valaki, mindenkire számítottam csak Rád nem! Vagyis régóta várlak, hogy írj, csak ma nem jutott eszembe!(ebbe most jól belegabalyodtam :oops: )
Olyan szépeket írtál rólam, hogy -így ismeretlenül is- legszívesebben megölelnélek!!!! :cry:
Rájöttem, hogy nem kesereghetem tovább, nem temethetem el magam, hisz az élet szép! :lol:
Majd jövőhéten jól meglátogatjuk a Nagyit és akkor nincs de meg ha! :wink:

Most megyek vasalok egy kicsit este meg eltűnök a pinyóban (Rita meghozta a kedvemet, némi testedzéshez :wink: )

Rita a vonalzódból az derül ki számomra hogy van egy Majád és 3 Bernátod! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csajok! Jövőhéten indul megint a hajnal uszi járat, mert megbeszéltük Apival, hogy külön fogunk járni, mert ha együtt megyünk nem úszom le a 80 hoszt mert jobban esik Vele beszélgetni! :D

Szilvike! Elkezdtük a jelmezt csinálni, de eltört a varrógép tű! :?
Hol kapok itt Érden??????

CSAJOK ANNYIRA VÁROM A PÉNTEKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJ! :lol: :lol: :lol:
Mindenki küldjön valami felnőtt játék tippet ha lehet! :wink:
Ja és sajnálom de nem lesz alkalmatok szétszedni a házat(csak a jelenlétemben) mert egy pókember is gazdagítja majd a társaságot! :wink:

Brigi! El tudnátok hozni Dolliékat????? Ha itthon van össze csimóm hozzám nem fér be senki!

Csajok! Nem dobunk össze egy kis pénzt egy IFA-ra???? Akkor mindenki felférne a platóra és itt az udvaron simán leborítanának Benneteket! :lol:

Andika még fel sem iratkoztál a listára!!!!!!!!!!!!!!!!

Andi, Judy! Valszeg nem leszek Wellstaros ügynök, de megpróbálok Nektek intézni kedvezményesen algát!
Most még nem válaszolt a Manószigetes barátnőm!Azt mondta most neki sincs, de próbál szerezni kettőt!
Akkora trehány cég ez a Wellstar! Számomra felfoghatatlan! :shock:

Na mentem hasalni!
Vendég

Orsi, kicsit bénáztam a vonalzógyártással, de most megvan minden gyerekem, és minedegyikből csak egy... :lol:

Mutatok egy képet, tegnap készült: (ezen egy Bernát és egy Maja látható :)

Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Elnezest, tegnap nem voltam gepnel, igy csak utolag tudok reakciozni.
WestEnd-ben voltunk, ott setalgattunk orakat. (En szivesebben lettem volna kint de megvalosithatatlan volt a hotorlaszok miatt…) Nah, a WestEnd-be sem megyek tobbet, rengeteg uzlet, de dogunalom…. (vagy inkabb en utaltam meg a “plazazast”?!

Baba88:
Reszemrol is maximalisan vissza vagy fogadva! Viszont, van egy olyan erzesem hogy nem ismerjuk egymast…. A nick-ed nem ugrik be, bar uj reg. Szoval meselj nekem leccccccci magadrol egy picit. (Lehet hogy a tobbiek mind ismernek igy jo lesz priviben is.) :D

Brigi:
Nehari, keson olvastam az uzeneted a postara-setalasrol. :( Kedvem mindenkeppen lett volna!
Az egyetlen kerdes hogy jutok en innen ki??????? (Nyari gumi…) parom meg bement ma a ceghez melozni igy nincs “hasznalhato” kocsi.)
Viszont: kedd, szerda, csutortok; parom Madridban lesz igy LESZ JO KOCSI!!!!!! (Marmint az ove itthon marad.) Ugy hogy MINDENT bele, bulizni akaroooooooooooook. Nalunk is lehet!!!!!!!!!! :D:D:D:D

HO: Itt is orulet van! Sehol nincs eltakaritva!!! Igy max a hazunk parkolojaban maszkalhatok, raadasul csak gyalog, mert apa elvitte a babakocsit veletlenul amikor ma elment melozni…… Klassz!
Itt meg kezd olyan lenni a ho-helyzet mint az eszaki sarkon, vagy Syberia legeldugottabb reszein……
A jegesmacko is szivatoval indul, a madarak meg odafagytak az agakhoz es ritmusra rezegnek a szelben…

Hajni:
Hat igen, nekem is abbol lett elegem hogy a gyereknek mar guvvadnak a szemei eteteskor es az utolso cseppig ugy eszik mintha az elete mulna rajta! Le van tojva amit a doki mond! Csoro gyerek meg, igy fogyokuraval is mar 7.2 kg……..(es 66 cm) Hat evvan.

Judy:
anyu is pont ezt mondta!Anno en is 2600g-mal szulettem, hazaerve mar csak 2400g voltam. Viszont 3 honapos koromra elhagytam a 6 kg-t. En is kis sullyal szultem a fiamat, 37 hetre! 2830g es 52cm volt. (Viszont nem fogyott szinte semmit a korhazban. :D

Szilvi:
Hat, szep kis tortenet ez a havas dolog! Arra jottem ra hogy manapsag az emberek teljesen el vannak hulyulve. Egyszeruen keptelenek racionalisan gondolkodni!!!!! :(
Azert azon jot rohogtem volna ha a no kihivja a rendoroket. :D:D:D Ott anyaztak volna egymasnak, mert a rendor fraszt kapott volna. :D:D:D

Lini:
en is bedobtam apanak hogy jo lenne egy szanko, azon huzgalhatnank Patrikot. Az a nagy kerek tanyer alaku ize kene, abban van valami rogzitesnek valo bigyo is…. De fogalmam sincs hol lehet olyat kapni…. Lassan mar snow mobil kell, mert az auto nem birja… vagy TRAKTOR !!!! Lattam egyet reggel, gond nelkul tepett vegig az utcan. :D

Mimi:
Nalunk szinte az osszes utca lankas….. a mellettunk levon szankoznak egesz nap a gyerekek, egesz kis sereglet van. :D Csak hat ugye az autozas lehetetlen….. lehet parom a cegben fog aludni?????????? Fogalmam sincs hogy fog hazajonni este.... Max sitalppal, hehehe. :D Az asszem van par a cegben….

Dolli:
Ma en is meg tudnek enni valakit mondjuk uzsira, oly csodas hangulatom van. (Pedig nekem speckos bogyoim is vannak, amitol “illene” mindig jokedvunek lennem.) Pedig, imadom a havat, gyonyoru ahogy esik, ahogy szep feher minden. Fogalmam sincs mitol vagyok “Begrincsesedve” de be vagyok, nem is akarhogy….. :mrgreen:
Szoval gondolj a Grincs-re es vizuald hozza a fejemet….. rogton jobb kedved lesz. :D:D:D:

Kriszta:

JOOOOOOOOOOOO! Mindenre kaphato vagyok, csak itthon NE KELLJEN lennem! Elvegzek minden hazimunkat a mai napon (ha sikerul) es akkor egy hetig ra sem nezek az itthoni melokra. :D
Szoval ra fogok erni! Azsia Center nagyon jooooooooooo otlet. (Akkor a Polusban tudok venni teakat, ott van egy bolt, olyan fincsi teai vannak a hapsinak hogy mi csak azt isszuk. :) Izesiteni sem kell oket, fantasztikusak!!! ;)
Huuuuuuuuuuuuh, az en fiam is kiadott magaert, penteken es szombaton is….. most meg olyan szepen alszik. :) Szerencsere az ejszakak mindig nyugisak es hetvegen apa mindig atvallalja az egesz delelottot! Ma DELIG aludtam, ejfeltol…….. az baratok kozt is 12 ora…..

Dolli:
Sajtlakas :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D (amig panelban laktam, minden egyes hetvegen furt valaki valahol! Csoda hogy allnak meg azok a 10 emeletes hazak!!!!)
Jaaaaaaaaaaj de jo hogy irtad a kilokat!!! Igy most mar teljesen megnyugodtam, szo sem lehet tobb koplalasrol!!!! Gezu tenyleg egy jo kis formas fiucska! A dokineni meg sanyargassa sajat magat (bar o sem kover.) :D:D:D
Csoki: Ne is mondd, undorodom a Milkatol! EN!!!! Erthetetlen, de orulok neki. Viszont tegnap “bunoztunk” egy kicsit, a WestEnd-ben ebedeltunk (Patrikot is ott etettuk) es felfedeztem hogy van Profiterol. Ettem is. Fincsi volt! De valahogy annyi boven eleg volt……. Ha most edesre gondolok mar eg a gyomrom. ….
Gezu mint homunkas kisiparos :D:D:D:D:D:D:D:D

VASARLAS:
EN IS AKAROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK VENNI VALAMIT !!!!! Fogalmam sincs mit, csak valami olyan legyen amire abszolut nincs szuksegem. :D Ez a shoppingolas orome :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D (gazos vagyok nagyon! Ugye?) ;)

Szilvi:
Szomszed a talicskaval!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez keeeeeeeeeeeeeeesz!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

Judy:
fojtogato erzes nekem is volt! A szerveidet nyomja a meh, a szerveid pedig nyomjak a rekeszizmot. Sajna ez az utolso idoben “normalis”. Hat ha kihuzod a 40. Hetig, akkor is mar “csak” 3 het….. De talan jobb is mert ebben a hokupacos szituban eleg nehez elzotyogni a korhazig….

Orsi:
egyetertek Dollival, ird ki magadbol! (Ha elerek a titkosba, azonnal elolvasom!!!) En minden esetre kuldom az osszes pozitiv energiamat (ami a Grincses hangulatom ellenere megmaradt….) :D:D
Az IFA jo otlet! A kulsejere meg rafestjuk a “villas” logonkat!!! :D

75rita:
Hat mar hogy lenne baj hogy olvasol? Irj is batran!!! :D Azert (is) vagyunk igy osszekovacsolodva mert jo olvasni egymast. :D

Szoval akkor Maja 10 eves lesz hamarosan, Bernat 8 eves,Adel lassan 6 es Peti 2 es fel kb. :)

FARSANG:
Varom nagyon en is! Most mar tuti hogy en uditot hozok, de szivesen veszek kekszet,vagy gyumolcsot, vagy amit akartok, csak KERLEK IDOBEN szoljatok mert ilyen idoben nem egyszeru a beszerzes!!!
Rita: huh az a hokunyho nem semmi!!! :D Csak nem ti epitettetek? (Valaki epitesz a csaladban?;) )

Na en most L dugulok, hazimunka jon!.............

CUppa

sünciboglya

Mia, ráhibáztál :) : mindkét szülőm és a férjem is építész... :) De a kunyhót nagyrészt én építettem a gyerekekkel, a férjem csak a tetőben segített, mert már nagyon esteledett és be akartuk fejezni. Ikea dobozokba gyömöyzöltük a havat, az lett a tégla. De nem saját ötlet, a netről loptam. :)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Lányok a Shopingolás miatt beírok Nektek egy hatalmas feketepontot!(vásárolni én is imádok, de olyat ami kell és én azt élvezem hogy ha minnél rövidebb idő alatt gyüjtök be, minnél több dolgot! :lol: )
Főleg az értelmetlen vásárlásért!
GONDOLJATOK A KIVÁGOTT FÁKRA, A SZENNYEZETT LEVEGŐRE, ÉLŐVIZEINKRE MIKOR LEEMELITEK A FELESLEGES DOLGOT A POLCRÓL!!!!!! :wink:
Most itt arra értem ha jobb híjján ez egy program!

Mia! Inkább menjetek kirándulni, túrázni és beszélgetni! :lol: :lol: :lol:
Vagy vegyél sporteszközt, mert az mindig megtérűl!!!! :wink:

Szerintem farsangra mindenki pont annyit hozzon, amennyit Ő és a gyerekei megesznek!Üditőből és nasiból egyaránt! :wink:

Rita ez a hókunyhó anyira brutál jó, hogy itt sikítoznak a gyerekeim és most nekünk is ki kell mennünk építeni egyet!!!!!!!!!!!!! :wink:
Vendég

Orsi :lol: :lol: :lol:

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

:wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne tudd meg hány másodperc alatt öltöztek fel a gyerekek, Apa kiborította az IKEA-sjátéktartókat!

Háááááá, nálunk senki nem építész, kiváncso vagyok mi lesz ebből!
A lelkesedés a lényeg, köszönjük az ötletet! :lol:
Vendég

Ez nem igaz!Párom megint fölkeltette Dorinát! :evil:

Kép
tierno

Sziasztok!

Na,reggel felöltöztettem Dorinát,kivettem a babakocsit,Anyu meg rohan ki,hogy meg ne őrüljek.Menjek egyedűl.Pasija meg azt mondta,menjek szánkóval.Na,persze.A központig? :shock: Szóval elindultam a postára.Szegény Dorina meg rohant utánam,keservesen sírt,hogy Ő is akar jönni.Olyan rossz volt ott hagyni. :( És egész nap ezt mondogatta.Szegénykém. Olyan lelkiismeret furdalásom van,hiszen megígértem Neki,hogy megyünk a pipik felé,meg megnézzük a papagájokat. :?

Mikor volt ekkora hó? :shock: Még általánosba jártam.A suliban meg fagyszünet volt. :)

Párom már itthon van.Előbb zártak.Képzeljétek!Egy ismerőse ajánlott Neki egy turit,ahol minden 100 ft,mert nem megy az üzlet és kiárusítás van.Ő meg elment túrni munka után. :) Tök jót röhögtem rajta.El nem tudom képzelni ilyen helyen!

Hajni!Nem baj,egye csak!Majd viszünk még! :wink:

(Ennyit sikerült tegnap írnom.)

Ma délelőtt Dorina nagyon nyafogós volt.Már szétment a fejem Tőle.Éjjel is többször felsírt,meg nyögdécselt.Aztán kimentünk az udvarra,Apa csinált hócsúzdát,na azt nagyon élvezte.
Én meg mostam,meg ruhákat selejteztem.Még kéne mosnom,de csak 2 adagot tudok kitegeretni. :?

Holnap megyek dokihoz…(körömrágós smile)

Szilvi!Nem normálisak!Nem is tudom,sírjak vagy nevessek. :)

Lini!Milyen volt az éjszakátok?

Mia!Ha mászkálni van kedved,szóljál!Megyek veled,mondjuk ha Stop shopba mész.

Dolli!Jaj,Gézu hogy dolgozik! :) De jó ez a hólapát!
Igen,néha a hátam közepére sem kívánom a páromat,de nélküle meg el sem tudnám képzelni!
Megértelek.Bár,az idő megszépít mindent,de emlékszem,hogy én is nehezen viseltem a végét.”Aludniakarok,denemtudok”,fulladok,savam van,szülni akarok,nem akarok még szülni,stb.

Juti!Én úgy tudom,a vége felé lelassul a mozgás.Ne félj,biztos nincs semmi baj,azt mondták volna!

Orsi!Remélem péntekre mindenki meggyógyul!Baj,ha nem öltözöm be? :oops: Dorinával is gondban vagyok,bújom a netet,ötlet gyanánt,de még nem találtam semmit. :( Amikor voltam bőrgyógyásznál,Ő is a Wellstart ajánlotta.

Rita!De jó ez a kunyhó!

Most mennem kell,hív a család!

Kép
tierno

Szasztok!

Dolli, micsoda kis hómunkásotok van!!!!! Gondolom szép tiszta is lett a placc!!!!

Mimi, szerinted eltakarították nálunk?! ÁÁÁÁÁ, gondolom tegnap valaki lapátolt, mert nagy hó nem volt, de a kocsibeálló.... mikor hazaértünk 1órát lapátoltunk... :wink: kiástuk a pözsit, meg az árkot, mert az okosok oda dobálták a havat....
Ja és István mikor ment fel a lapátért, ugye a mi telkünkön nem lett takarítva, mert nem voltunk itthon, úgy kellett a kiskaput betaszajtanija, mert vagy 30cm hó volt :lol: :lol: :lol: naggyon durva az udvar! :lol:

Szia Rita! Üdv itt!!! Ne csak olvass, gyere és írj!!!! 4 gyerkőc?! Gratulálok!!! Nagyon brutkó az az iglu!!!!! Ügyesek vagytok!

Orsi, örülök, hogy a gyerekek jobban vannak! Akkor sikerált kiszabni?! Ügyesek vagytok! Tű... központban, hogy is mondjam...ahogy mész Andik felé, a körforgalom után jobbra van a nagy parkoló...tudod.. na a vele szemben lévő utcában van egy rövidárus, érted????? :oops: bocsi jobban nem tudom elmondani, hívj, ha nem okés! De vigyed a tűt mintának, mert sokféle tű van!!!
Halad a kunyhó?

Orsi, shoppingolás: én olyat akarok vásárolni ami kell!!!!! Csak nincs rávaló!!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Farsang: Írjunk táblit, ki mit hoz... hmm?!

Brigi, drukkolok holnap!!! Majd gyere írd meg mi volt a dokinál!!!!

Lányok a t.köm tele van ezzel az évvel, alig kezdődött el, de már annyi bajunk van.... hazaértünk leállt a kazán, 16fok volt a lakásban... a pözsiben tönkrement a szervószivattyú vagy mi, elfolyt a szervóolaj... papus holnap jön megnézni, egy vagyon lesz, áááááááááááá és még hol van az év vége?! :roll:
István telóján is tönkrement az aksi, vagy a csatlakozója.... bevitte a szervízbe, azt mondtás 110ezer! :shock: ez a fajta telefon újonnak nem kerül ennyibe!!! Hülyk ezek? Undorító ahogy ki akarák használni az embert! A navigációja is tönkre ment, és nem tuják megjavítani, mert már nem gyártanak ilyet.... pufff... dobhatjuk ki a majdnem 100ezres navit! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Bocsi, most már eldugulok!
sylph

Ja, még ezeket hoztam....

Utca a házunk előtt(kalászon)
Kép

Látjátok az autót? A hó alatt!!!!!!! :lol: Így belapátolta a lökött szomszéd!
Kép

Itt van közelebbről...
Kép

Ez az udvarunk(anyuéké)
Kép Kép
sylph

Szia Rita!
Üdv itt köztünk!! :lol:
K..va jó a kunyhó :lol: Ha nem fúj nem esik lehet mi is kiborítjuk a Szabi játékait és építünk hókunyhót..
Nagyon jól néz ki!

Na majd írok,de most megyek sütöm a diétás palacsintát :lol:

mimi12

Rita eddig jutottunk el, de lefagytunk! :lol:
Holnap folyt köv.... :wink:

Kép Kép Kép

Brigi!

Beférnek hozzátok pénteken Dolliék????
HOLNAPRA MEGY A DRUKK!!!! Mikor érsz haza??? Párod visz be, vagy vonatozol????
87-bem volt ekkora hó!
Naggyon tetszik!Csak nehogy hirtelen olvadjon el! :shock:
Párod a turiban tényleg muris lehetett, de tök jó fej, hogy bement hátha talál valamit!
BAJ HA NEM ÖLTÖZÖL BE!!!!!!!!!Ez most komolyan mondom! Még van 1 heted! :wink: Ha mást nem fekete garbó és cica bajúsz, és zokniból egy farkinca! :wink:
Ez azért farsangi buli! Én nagyon rosszúl érezném magam, ha valaki nem öltözik be, mert tök sokat készülök! :cry:
Tényleg nem kell komoly dolgokra gondolni, de mint írtam KÖTELEZŐ!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Szilvi! Hűűűűű szegénykéimj ennyi minden tönkre ment????? :cry:
Remélem ezzel vége és innentől minden megjavúl! :wink:
Képzeld a mi sütőnk mégse romlott el, csak a gyerekzár volt bekapcsolva! :oops:
Hűűűűű anyám tényleg jó nagy hó volt Apudéknál, jóóól néz ki a betemetett autó! :lol: :lol: :lol:
Ezek tényleg hülyék! :lol:

Mimi! Hogy csinálod a diétás palacsintát??????
Küldd a receptet, mert imádom a palacsintát! :D

Hajni! Bakker a Ti utcátókból hogy lehet kikanyarodni a Tárnokira???? :shock: vagy körbe mentek?
Voltatok szánkózni?
Azt néztem ha Ti legyalogoltok a Sparba, az jó kis túra! Kb ennyire lakunk mi is a központtól!

Mia! Pénteken nem tud eldobni Péter?Hazautat meg megoldjuk valahogyan! :wink:

Kriszti nagy kérés lenne, hogy hozzátok el Hajniékat???? :oops: Útba esnekm, illetve Gabiékta is meg lehetne kérdezni kit tudnak elhozni!
Tényleg Mimi nektek mi lett az autótokkal? Be tudtátok vontatni? Bella hogy van?
Hogy állsz fogyival? Volt méricskélés?

Dolli! Én szintén nehezen viseltem a terhességek végeit! De az nálam a 32. hét utáni időszak! KITARTÁS! Péntek után már szülhetsz! Addig húzd ki!!!! :lol:

Majd még jövök, folyt köv....
Vendég

Orsi!
Persze!Visszük Dolliékat is!És Dollinak nem kell félnie sem,ha rájön a szülés,mert anno apás szülés volt. :)
De beöltözés nélkül is más leszek. :wink: Na jó,még gondolkodom :)

Kép
tierno

Orsi, ez igen!!!!! Nagggggyon szuper!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Brigiiiiiiiiiiii! Ha úgy leszel más, akkor jöhetsz! :wink: :oops: :lol:
Húúúú, leszbuli! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kösziiiiiiii a fuvarért!!!!!
Megy egy nagy cuppantós Neked!

Rita, holnap folytatjuk, nem olyan szép mint a Tiétek, de még nem dőlt össze! :D
Ti merre laktok?
Vendég

Rita! Neked hogy fért ki ennyi vonalzó?????? :shock:
Vendég

Képzeljétek el mi voltunk azok a hülyék akik a tegnapi hózivatarban útra keltek Demjénbe :D Idén vagyunk mi is 10 éve együtt és Robinak szerdán volt a szülinapja, ezért anyu feljött szombat reggel és ráhagytuk a két gyereket és leléptünk kettesben. A másfél órás útból 3 óra lett. Egész délután ültünk a 40 fokos vízben nyakig a kinti medencében és esett a fejünkre a hó :D Szaunáztunk, pezsgőfürdőztünk aztán néztük azt a pár lüke embert aki belefeküdt a hóba egy szál fürdőruhában :D Szerencsére Zsombor is jól viselte az első éjszakát nélkülünk, aludt egész éjjel.

Reagálások később.

Kép[
Kép[
kostyika

Hahó

Ma én is shoppingoltam volna, mert elvittük Gellit egy szülinapra, apáék moziztak én pedig a Mammutban mászkáltam. hát én sem vettem szinte semmit :roll: rájöttem hogy mindenünmk megvan :lol: :lol: na egy darabig úgysem megyek...

Rita
üdv itt:) gratula a 4 gyerkőchöz:) Le a kalappal:) Hogy bírod? dolgozol?
iglu szuper:)

Andi
Jó lehetett a kiruccanás:)

Orsi
Látom visszatért a jókedved:)
Köszi. Ha nagyon nem megy a dolog rendelek teljesáron a másik topikon.
illetve megvárom holnap mint mond a bőrgyógy.

Szilvi
Mi utcánk is így néz ki kb :shock: :shock:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Egesz delutan Patrikkal harcoltam, nagyon rossz kedve volt, semmit nem aludt. Szerencsere este szepen elaludt, most is huzza a lobort….
Persze emiatt a vasalas elhuzodott, orakig csinaltam megsem vagyok kesz…. Holnapra is maradt egy kupac. De az tulajdonkeppen raer… :)
A lenyeg keszen van.

Rita: tenyleg nagyon tetszik az iglo amit keszitettetek! Ha nagyon lesz a fiam, tuti mi is eszkabalunk majd valami vicceset. :)

Orsi: en leginkabb turizni szeretek, igy “ujrahasznositom” a dolgokat. A shoppingolas altalaban nalam ugy kezdodik hog nagy elannal eldontom: ma veszek valamit. Aztan tobbnyire nem talalok semmit, mert igazan nincs szukegsem semmire. (Na jo, egy kisebb kocsi jol jonne….) :D:D Mar ki is neztem, apa is hajlik a dologra.
Mennek en turazni, de apat nem lehet ilyesmire ravenni , talan ha Patrik nagyobb lesz es legalabb ulni tud rendesen. De egy szankot nagyon szeretnek mert abban tudnam hurcibalni Patrikot. :)
Farsang: csak azert kerdeztem mit hozzak mert en cask vizet iszom leginkabb es nem is tudom hogy ti mit szerettek. Csak nem allitok be 3 uveg vizzel ;) Meg valami fincsi sutit is vinnek, de en nem tudok sutni…. A legnagyobb joindulattal sem lehet ram mondani. :( Tehat en a “maset” fogom zabalni, viszont ezt kompenzalnom kell valahogy!!!Kerlek legalbb azt irjatok meg hogy meiyik fajta udito jo izu, melyik jo minosegu, ihato. En egyiket sem ismerem! (max a fantat, de en azt sem iszom.)

Brigi: maszkalas: termeszetesen benne vagyok! Csak hogy ferunk bele egy autoba? Bar Krisztahoz befert a ket felnott+2 gyerek a hordozoval….viszont a hordozoban cipelni a gyereket eleg pocsek. Van valami jo otleted?

Szilvi: nagyon jo otlet tablit irni hogy ki mit hoz! Megcsinalnad es elkuldened?
A Budakalaszi hotorlaszok nem semmik!!! Hogy lehet onnan egyaltalan kijutni? (csori autotulaj akinek beasta a szomszed a jarganyat……. Szerintem meglatja es rohama lesz….

Orsi: klassz a kunyhotok, latom Marcipan mar jol erzi magat benne. :) gondolom a ti keretetk is ho alatt van rendesen…..
En hoembert szeretnek az erkelyre, de apa kirohogott hogy a kiskadban hordanam fel a havat, igy nem lesz hoemberunk az erkelyen. :(

Nem tudom hogy lesz Penteken, remelem el tud Peter reggel hozni engem, mert nem tudom hazaer-e addigra Madridbol. Ha nem, akkor itt az o autoja, azon van teli gumcsi, tudok jonni azzal. :)

Kriszti: elfelejtettem mondani, megerkezett a bunazsak. Este megrendeltuk, masnap reggel mar ott volt a futar vele. Keeeeesz, nagyon jooooooooooooo! Mindenbe belefer, a babakocsi hatalmas lett igy, Patrik tokeletesen elfer! Ma az autos hordozoba tettem bele, abban levegoztettem a gyereket, kesobb pedig a lakasban abban hintaztattam mert rossz kedve volt. Szereti nagyon a finom anyagat a bundazsaknak! Es a narancs szin tokeletesen passzol mindenhez. Olyan halas vagyok hogy megadtad a honlap linkjet!

sünciboglya

Orsi!Nem "úúúgy" leszek más! :) Ezen gondolkodtam,hogy hogy is írjam le,hogy ne legyen félreérthető,de ne is derüljön ki,hogy miben mesterkedem. :) Annyit elárulok,hogy nem úgy sikerült,ahogy szerettem volna. :(
Igazából én attól tartok a farsanggal kapcsolatban,hogy Dorina félni fog. :oops: Most ilyen korszakát éli.Persze nem kötelező mennünk.Próba képp mutattam Neki álarcos gyerekeket,nem tűnt rémültnek.
Azt mondta párom,ez volt az első és utolsó turi túra.. :) Nem az Ő világa.De tök jó volt,mert csak Neki nyitottak ki,aztán beállított 3 embert,hogy segítsen válogatni. :)
Nem tudom mikor fogok holnap hazaérni.11re megyek azt tudom.Vonattal megyek,mert szarakszik a kocsi.Meg nem akarok megint Dorinával órákig várakozni.Most biztosan 5 perc alatt végzek. :?

Mia!Jaa,én babakocsival gondoltam. :) Azért nem írtam messzebb távot.
Múltkor a Hádát említetted?Láttam van a Délinél is.

Andi!De jó lehetett!Érdekes,mert Dorina is jobban alszik mamánál,mint itthon.Állítólag...Jobban vagytok?

Rita!Most nézem,2 fiú,2 lány? :) Ti merre laktok?

Gabi!Te hogy vagy?
Többi beteg?

Jó éjt!Azért egy kicsit gondoljatok rám holnap!

Kép
tierno

Szép jó reggelit!

Brigiiiiiiiiiiiiiiiii a hajad??????????????? De izgi!!!!! :D
Nem kicsit fogunk gondolni Rád ma!!!!! Megy a drukk ezerrel!
Szerintem nem fog félni Dorina, élvezni fogja a nagy hancúrt a sok gyerekkel! :wink:

MamaMia! Nehogymáááá magyarázkodj! Vicceltem! :lol: :lol: :lol:
Pont a napokban olvastam el miket írtál szülés után, én olyan büszke vagyok Rád, hogy ilyen szépen helytállsz mineden téren!
Szépen neveled, gondozod Patrikot aki csodaszépen fejlődik(megnéztem a Bubu kiskönyvét 4 hósan volt 7300gr, 6 hósan volt 8200gr 74cm :wink: )Azt nézd meg hogy Péter mekkora!!!!!Patrik is magas lesz és ahhoz ugye a súlya több!!!!!
Szóval emellett jut időd háztartásra, takarítás vasalás stb... és még barátnőzni is jut időd! Le a kalappal előtted!
Szerintem mindenkinek ugyanannyi ideje van egy nap, mindenki maga dönti el hogy osztja be! Nekem mindig van egy terv a fejemben, ami igaz sokszor bedől( lásd vasalás :lol: ) de úgy érzem mégis mindenre jut!
Szóval olyan jóóóó Téged olvasni és látni az utat amit megtettél a pokolból a mennyországig!!!!!Sosem felejtem a napot mikor hívott Péter telefonon, hogy bent tartanak és én azt hittem megszakad a szívem! Olyan drasztikusnak láttam az eseményeket, utólag meg csak egy probléma a sok közül amit meg kellett oldani! Te nagyon szépen okosan oldottad meg!!!!!!
Örülök, hogy ilyen szép CSALÁD lett belőletek!!!!!!

Judy! Hogy vagy? Már minden kész a babaszobában?
Nemsokára Te is 3 gyerekes anyuka leszel!!!!!! :D

Na megyek és a lovak közés csapok, ma van a világmegváltós napom!(de többet nem írok, nehogy a babanetes átok szálljon rám és a leírt dolgokat ne tudjam megvalósítani :lol: )

Mi lesz ha ez a sok hó elolvad??????????????ÁRVÍZ??? :shock:
Vendég

Jó reggelt!

Juti! Majd írj, hogy mi volt a bőrgyogyinál. Ja, és nem tudom, hányra mész, de mi rendelés elejére mentünk, még senki nem volt, csak a dokibá, szegényt megleptük, lába az asztalon… :lol: Szóval laza, de jó… csak azért írom, hogy ne lepődj meg! :wink:

Rita! Köszi a bíztató szavakat! Aranyos vagy, hogy így ismeretlenül is foglalkozol velünk. :) De akkor már néha írj is, tuti teli vagy szuper ötletekkel, bevált tippekkel, mint négy gyermekes anyuka! :wink: Én anno 4 gyerkőcről álmodtam! Szóval nagyon kíváncsi vagyok Rátok, habár nálam már nem lesz négy.
Orsiról egyezik a véleményünk! De pszt! :wink:
Szülés utáni depitől én is tartottam az előzőnél, mert nem vagyok teljesen 100-as. :oops: , most annyira nem. Remélem, most is megúszom enyhe „úristen, mit kezdek én két gyerekkel” sopánkodásokkal. De ennyi biztos ki fog jönni.

Andi! 10 év! Gratula hozzá! :D Nekem ez még elképzelhetetlen egyenlőre, de remélem, hogy most nem állok meg 7 évnél, mint az eddigi kapcsokban. :wink:
Klassz lehetett ez a kikapcsolódás! És hogy Zsombor is ilyen jól vette az akadályt! :D

Brigi, Orsi! Köszi, hogy összeszerveztétek nekünk a fuvart! :D

Brigi! Szerintem tuti jól nézel ki, csak megint a kisördög motoszkál Benned! Ne hagyd magad! :wink:
Nagyon nagy drukk megy Neked mára!
Párodat azért nyugtasd meg, hogy a héten még nem áll szándékomban lebabázni! :wink: De azért megnyugtató, hogy ő már látott ilyet! :wink:

Orsi! Ezt a beöltözős dolgot én is akartam kérdezni, hogy mennyire gondoltad komolyan… Illetve már kérdeztem is valahol, de aztán eltűntem, nem tudom, érkezett-e rá válasz. Közben engem már kitalált a párom, Gézut még passzoljuk, pláne, hogy nem nagyon hajlandó a megszokott ruházatán kívül más dolgokat magára venni. Minden új ruhadarab egy harc. :roll: Ötleteim vannak, csak azt megvalósítani, bármily egyszerűek lennének, itthonról nehéz, semmi alapanyagom nincs. :( No de hátha párom ötletel még egy jót! :wink:

Brigi! Lehet, hogy Dorina kicsit félénkebb lesz az elején, de fel fog oldódni, belevaló kiscsaj! :wink:

Szilvi! Jó ötlet lenne ez a táblázat… és mondjátok, hogy mit hozzak, mert látom, sütikéből el leszünk látva… De mondjuk nem is tudnám, hogy be merem-e vállalni biztosra a sütést. Bár vannak nagyon gyors recijeim. :)
Nem semmi hó az utcában. És az autó körül. :roll: Párom keresztapja mesélte tegnap (ők a vár alatt laknak társasban), hogy ott is megy az egyik kocsi elől a másikra pakolászás, amíg el nem olvad a hó! :roll:

No majd jövök még!

Kép
Kép
tekiroll

Orsi
Köszi, megvagyok. Blankának már minden kész:) de ahogy ismerem magamat még nem szülök:)

Dolli
Oké, köszi az infókat.5 óra 20-ra van időpont, de valószínű a férjem megy, mert én szülőértekezleten leszek. de lehet hogy cserélünk :lol:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Dollika! Halálosan komolyan mondtam a beöltözést! :D
A gyerkőknek nem kell, ha nem akarnak ez egyértelmű, de én tök nagy hülyét csinálok magamból ha ide jöttök jelmez nélkül! :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tényleg elég egy álarc, maszk, vagy arcfestés, bármi!!!!! :wink:

Mi is most leszünk 10 évesek február 13-án és 16-án 8 éves házasok! :D
Apika azt igérte, hogy 10. házassági évfurdulónkra elvesz mégegyszer! A Szent Imre templomba egy megerősítő szertartással! Utána lesz egy jó kis buliiiiii! :lol:
Annyira várom! A lányok gyönyörűűűű koszorúslányok lesznek, kis kosárkákkal a kezükben virágszirmokat szórnak!
A család és a barátok előtt kimondani újra, hogy mennyire szeretjük egymást!Ennél szebbet el sem tudok képzelni és hüle romantikus! :oops:
Utána elmegyünk nászútra, ami anno elmaradt, mert az összes pénzünk a lakásra ment!

Judy! Akkor nagyon ügyis vagy vásárlás terén is!
Én ma nem tudok menni szülőire, mert vendégem jön, dolgoznom kell, Apa viszont megy, örülök is neki, hogy ismerkedik a társasággal! :wink:
Késő tavaszal, ha már meleg van, meghívjuk az egész osztályt szülőkkel együtt egy hatalmas bográcsozásra!Úúúúúúgy várom!
(én mindig várok valamit! :roll: )
Ma hosszú szülöi lesz mert az igazgató bácsi beszédet is mond!
3 hét múlva beiratás van, belegondoltál, hogy máááár egy éve irattuk be a fiúkat???? Hogy elrepült ez az év! Teli voltam félelemmel, hogy fog menni ez a dolog, de egész jól! :D
Mindenki azt mondja, hogy a másodikkal sokkal könnyebb! :D
Vendég

Orsi
Mi is idén leszünk 10 évesek és 9 éves házasok. Nekünk Blanka lesz a megerősítés :lol: :lol: nászút, de jó lesz Nektek:))))))))) mi anno megnyertük tombolán a nászutunkat egy céges bál főnyereményeként.

suli: hát igen, elrohant az egy év, mi sokat szenvedtünk ezzel az iskolaválasztással, de végül nem bántuk meg.
egy éve ilyenkor síelni mentünk és Gergő eltörte a lábát, 6 hétig itthon voltunk.
apa járt nyíltnapokra egy csomó suliba....
Blanka meg még csak pajkos álom volt :lol: :lol:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Egész osztályt szülőkkel együtt :shock: :lol: nem semmi lesz:) Ti aztán bevállalósok vagytok :lol: :lol: bár a farsanggal is az vagy:)
mondjuk a férjem is ilyen, anno meghívta az egész egyetemi csoportját magukhoz, levágtak egy disznót :lol: :lol:
meg bográcsozni is imád.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Jó reggelt!

Na akkor egy kicsit bemutatkozom: 34 éves vagyok (még pár hónapig). Eeredetileg bölcsész diplomám van, de tavaly végeztem a Bárczin logopédia szakon, most azt művelem. Másfél éve kezdtem dolgozni, tavaly még csak néhány órában, idén sokat, teljes állásban (ez 22 óra). Anyukám van állandó bevetésben, meg egy nagynéni, mindketten szuperul helyt állnak, de az örök lelkiismeretfurdalást még nem sikerült legyőznöm. Mi idén már 12 éves házasok leszünk, és 15 éve vagyunk együtt. Hűűű... most érzem csak, hogy ez milyen sok.. :)

Orsi, ma nálunk is a férjem megy szülőire! :) Én is dolgozom 5-ig, az meg akkor kezdődik. Neki ez lesz az első bevetése, kíváncsi vagyok nagyon, hogy jön haza...:)

Dolli, én minden gyerek születése előtt be voltam tojva, hogy mi lesz velünk..., és mindig sokkal de sokkal jobban sikerült minden, mint ahogy elképzeltem. :) Nyugi! Menni fog minden, mint a karikacsapás!

Megyek, büdi a legkisebb.. (Olyan "hálás" vagyok neki, náthás, így itthon maradtunk ma délelőtt. Délben be kell mennem, de addig én is megváltom a világot. :))

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita!

Minden elismerésem a Tiéd 4 gyerek mellett tanulni!!!!!!!!!!!!!!! :shock: Nagyon ügyes vagy!!!!!

Ne legyen lelkiismeret furdalásod, Peti idén már ovis lesz és akkor talán nem érzed majd ezt! :wink:

Judy! Jaaaaaaaaaaaj szegény 6 hétig gipsz volt a lábán! :shock:

Bográcsozás szerintem nem nagy dolog már egyszer meghívtuk az ovistársakat!
Én borzalmasan élveztem, hogy mindenhol volt valaki! :lol:

Kép Kép Kép
Vendég

Nálam ez a nap száma!

http://www.youtube.com/watch?v=4y3u3EWtgV8

(Még jó hogy nem a hapi énekli a sólyom száll részt! :wink: :lol:)
Vendég

Megyek is tovább........vasalni! :wink:
Vendég

Juti! Hű! Disznóvágás... férjed sem semmi! :)
De jó, hogy már megvagytok Blanka kuckójával... Mi még sehogy nem állunk. :oops:

Orsi! ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ! Akkor most gondolkozzak rajta, hogy csináljak magamból én is hülyét? :lol: Csak mert az én "jelmezem" inkább csak kreatív. Szerintem hatalmas ötlet, de nagyon jelképes az "öltözék". Már nagyon kivi vagyok Rád! :)

Szilvi! Hú, Ti szegények! Én is azt utálom, hogy ha valami elromlik, akkor rögtön jön utána a többi. :( Telefon! Tényleg gusztustalan árat mondtak! Nem is értem! :roll: :evil:

Brigi! Szegény Dorina! :( Akkor anyud elvihette volna helyettesítés gyanánt a pipik felé! :roll: Én tuti magammal vittem volna. :wink: Hideg nem volt, mitől féltették?

Orsi! Emlékszel, mondtam telóba, hogy hiányoznak apróságok, de férjem itthon van pénteken szabin és beszerzünk.... No aznapra Gézu benáthásodott piszkosul, nem mertünk elindulni, nem tudtuk mi lesz belőle. Aztán másnapra minimális szörcsi maradt, de jött ez a bazi hó... Úgyhogy semmit nem haladtunk megint. :( Pénteken még dühöngtem miatta, szombaton már úgy fogtam fel, hogy mindegy, itthon vagyunk pihiben.
Közben kiderült, hogy Gézunál a fogak okozzák a nátházást, most már kutyabaja.
Szóval tényleg majd csak jövő héten szülhetek! :wink:
Mondjuk én a három napban elég pocsékul voltam pocakügyileg, most jobbnak érzem, asszem le is vánszorgunk a dm-ig.

Mia! Én is nagy elánnal szoktam elmenni shoppingolni (félévente egyszer rámjön, mert egyébként utálom), aztán hazajövök üres kézzel, mert sóher vagyok. Nézem az ár/érték arányt, és ha valamiben nincs meg az a kis plusz, amivel igazán megfog, akkor nem veszem meg. Mondtam is páromnak, hogy piszok mázlija van velem, hogy ilyen kis válogatós vagyok. :lol:

Rita! Hát nem vagy semmi ennyi gyerkőc mellett még tanulni is! :roll: Ilyenkor olyan kicsinek érzem magam... Anno annyi tervem volt, világmegváltó ötletek, aztán egy csomó minden félbemaradt. Persze most a gyerkőcökkkel váltom meg a világot, a többi meg vagy kicsit később, vagy a következő életemben. :wink:
Jó, hogy írtál magadról, gyere sokat! :D
Ovis koromban logopédus akartam lenni! :lol: És teljesen el voltam keseredve nagycsoportban, hogy szinte minden ovistársam járhatott a logopédus nénihez, csak én nem, mert nekem nem kellett! :D

Mia! Szólj, ha keresztbe lenyelős hangulatod van, vannak jó kis alanyaim. :wink:
Annyira jófej apuka Péter, hogy így tehermentesít amikor csak tud! :D

Na go, majd később jövök és panaszkodom kicsit! :D

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Mia!
Orsinak teljesen igaza van, hogy milyen komoly utat tettél meg, de én ezt már személyesen mondtam Neked!

Péntek!
Én viszek fánkot meg Mia kedvéért kókuszgolyót.
Remélem Orsi ezzel még beenged, ha nem majd átadom másnak, hogy ő kapjon.
Kérdeztem apától, hogy szerinte minek öltözzek be és azt mondta nagyon ötletesen, hogy háziasszonynak:)))

Rita!
Üdv itt köztünk!!

Nagyon jók ezek a kunyhók, megmutattam apának, és azt beszéltük meg délután mi is nekiállunk egynek:)
Nálunk szánkópálya épült!!
Nagyon szuper lett!!
Tegnap pedig a Duna parton voltunk szánkózni, a végére jó nagy csapatot szerveztünk össze és nagyon jól éreztük magunkat. Aztán jöttünk hozzánk meleg kakaót és kuglófot enni.
Dorina reggel amikor felébredt izomláza volt, olyan aranyos volt, alig tudott menni.
Dorina ma ment úszni ez a 3. alkalom:)))

Képzeljétek a nyulunk olyan óvatos a hóban, minden zajra beszalad a sövény aljába, pedig már megszokta a jövés menést, de a hóban nem érzi magát biztonságban nagyon óvatos!!!

Megyek, mert ma mennem kell terhestanácsadásra és előtte még rengeteg dolgom van.

Szép napot mindenkinek!!!
Vendég

Sziasztok!

Mi korabban keltunk a szokasosnal, Patrik fel orat szenvedett a “nyomassal”. Egyutt nyomtuk a cuccost, a vegeredmeny egy gyonyoru zold naci a gyereken, meg a labszara is kakas volt, de nagyon boldogok voltunk. (Tegnapi kimaradt ilyenkor ugye dupla jon….) Szoval nyomas+takaritas= 45 perc kb…… elkestunk a reggelivel is, de Patrik nem banta. Boldogan pruntyogott, berregett. (azota is.)

Ugy sejlik hogy talan jarhato lesz mar babakocsival az ut delutanra…. (itt keves auto jar, de azert remelem csak ledongolik a kovetkezo utcat. Addig meg el tudom vinni kezben a babakocsit valahogy….. :D Tegnap eselytelen lett volna! “szuz” utak voltak mindenfele, kiveve a Tohotom utca mert ott szankoztak lefele a gyerekek. (naggggyon lankas egyebkent, tuti palya csak elegge jeges is.)

Brigi: Wow, van mar a Delinel is HADA? Hoppa, akkor az kozelebb van hozzank!!!!! Kivi vagyok, van-e olyan jo mint ami a Keletinel van, az szerintem a legnagyobb eddig es oda viszik a legjobb minosegueket. De lehet hogy most mar a Deli lesz a legjobb!!!!! Jo lenne :D:D:D:D:D:D

Orsi: en helyreallni sosem fogok, csak mutatom hogy normalis vagyok, de ez csak alca. En vagyok a harisnyas darabolo!!!! (Vagy a pufajkas?) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Viccet felreteve: a szabadido mindig abbol adodik hogy elbriccelem a hazimunkat…. ;) 2 kadnyi cuccot vasaltam tegnap es meg tele van egy kiskad! De ma megcsinalom (remelem). Meg hat a takaritas is olyan hogy majd ma, de meg nincs akkor kosz, igy holnap, stb…….. :D Es megint terdig jarunk a retekben, haziallataink, a porcicak pedig ott nyavognak minden szobaban. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nagyon jol esett amit irtal, koszonom! Jo hogy latod rajtam a valtozast, en is nagyon nagyon akartam hogy meggyogyuljak! Nagyon!!!!! Most mar csak a bogyokat kell elhagyni es akkor teljes a siker. :D (Szerintem nyar vegere talan ez is meg lesz.) Annyit meg ide fuznek hogy “nem egyedul” gyogyultam meg. Isten velem volt es van, amikor mar tul nehez volt az elet szamomra akkor O hordozott a karjaiban, vitt at a dolgok nehezen es O terelgetett a gyogyulas fele. :D (Good is awesome!) :D:D

Patrik teljes erobedobassal tepi a jatekait a hatszohidrol lefele…. Szerintem szet fog esni az egesz zaros hataridon belul… :D Kozben visitozik es kiesik a szajan, annyira vigyorog. :D:D:D Edi!

Dolli: Mi is nyaron jubilalunk a 10.-re. Hat, jo parszor volt hogy legszivesebben kinyomtam volna parom szemet, vagy kiteptem volna a skalpjat tovestol, de mindezek mellett minden nap majd meghalok hogy hazaerjen es ismet lathassam. :D:D:D:D
Nehogy nekiallj sutni!!!!!!!!!!!!!!!! Hozzal magaddal egy sportszeletet, az boven tokeletes! :D (Az udito nehez, nehogy cipekedj! (Jon Mia-neni es lesz haddelhadd!) ;)

Orsi: jelmez: en nagggggyon szeretnek “jobban” beoltozni, de keptelenseg olyan ruhadarabokat talalni ami osszeillik a “tobbivei”.Arcfestest tuti krealok magamra, bar reggel alig fogok kilatni a fejembol. :D Max a szamat a fulemre festem. (HUHA !!!!!!!!!!!!!!!!!! NINCS RUZSOM!!!!!!!!!!!!!! SEMMILYEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tavaly kidobtam az osszeset, mivel sosem hasznalom!!!!!!!!!!!!!!!!!! HUHA, ezt most tenyleg vennem kell!!!!!! (Lancome-nak van egy allatti jol fedo ruzsa…… es hat a diornak, ha meg gyartjak egyaltalan…. Olyan mintha neoluxal fujtak volna be az ember pofazmanyat. :D)

Judy: tenyleg elrohant ez az ev, nekem is! Kene suliba menni, de csak jovore, sot!!! Amig apa be nem fejezi az o sulijat addig anyagilag nem hinnem hogy en beleferek a koltsegvetesbe….. Igy hat marad a tespedes es a hegedu (de csak ha kesz a haz, itt nem zavargok vele.)

Rita: nem vagy semmi! Es a 15 ev !!! Wow!!! Jol ossze vagytok akkor mar kovacsolodva. Kalapom ledobom elotted 4 gyermek,teljes idos allas, haztartas, ferj….. :D;D:D:D Nagyon klassz hogy te is az az igazi pezsis optimista jellem vagy mint Orsi! Ez kell nekunk, a sok kornyadozo leanyzonak, mert itt van par paragep (en pl.) akiket batoritani kell am. :D:D:D

Orsi: A bogracsozos banda csucs!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ilyet mi is csinaljunk lecccccccccccciiiiiiiiii!!!!! (2011-ben mar en is vallalom nalunk, de elobb szerintem nem lesz kert, max cross motorozni lehet majd, meg quad-ozni a buckakon….) :D

Dolli a soher! :D:D:D:D Ez nagyon tetszett, de pontosan igazad van! Egyszeruen a jobb cuccoknak annyira irrealis arat tudnak kitalalni hogy az embernek elmegy meg az elettol is kedve, nem hogy a shoppintol.
(Epp ezert preferalom a TeszVesz-t vagy a turit…..) Bar ott sem jarok mindig sikerrel!

DE SZEPEN SUT A NAP!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

zsAndi: Neked is nagyon koszonom hogy irtad. Jol esik tudni hogy masok is latjak a valtozast.
Elore is orok halam a kokuszgolyoert…….. mennyit kell hagynom a tobbieknek? ;) :D (2db-t hagyok, azt meg jol el lehet osztani 10 fele is akar….) Igy jo lesz? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ja; Apa tovabbra sem hajlando felhozni a havat az erkelyre (pedig csak 5-6 kiskadnyira lenne szuksegem…)
Es a nyavajas holnap utazik Madridba. Jaaaaaaaaaaaaaaaaj de sajnaloooooooooooooooom szegenykeeeeeeeeeeeeeeeeeet!!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Na megyek vasalni en is ! :( :( :(

sünciboglya

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?