Sziasztok!
Elnezest, tegnap nem voltam gepnel, igy csak utolag tudok reakciozni.
WestEnd-ben voltunk, ott setalgattunk orakat. (En szivesebben lettem volna kint de megvalosithatatlan volt a hotorlaszok miatt…) Nah, a WestEnd-be sem megyek tobbet, rengeteg uzlet, de dogunalom…. (vagy inkabb en utaltam meg a “plazazast”?!
Baba88: Reszemrol is maximalisan vissza vagy fogadva! Viszont, van egy olyan erzesem hogy nem ismerjuk egymast…. A nick-ed nem ugrik be, bar uj reg. Szoval meselj nekem leccccccci magadrol egy picit. (Lehet hogy a tobbiek mind ismernek igy jo lesz priviben is.)
Brigi:
Nehari, keson olvastam az uzeneted a postara-setalasrol.
Kedvem mindenkeppen lett volna!
Az egyetlen kerdes hogy jutok en innen ki??????? (Nyari gumi…) parom meg bement ma a ceghez melozni igy nincs “hasznalhato” kocsi.)
Viszont: kedd, szerda, csutortok; parom Madridban lesz igy LESZ JO KOCSI!!!!!! (Marmint az ove itthon marad.) Ugy hogy MINDENT bele, bulizni akaroooooooooooook. Nalunk is lehet!!!!!!!!!!
:D:D:D
HO: Itt is orulet van! Sehol nincs eltakaritva!!! Igy max a hazunk parkolojaban maszkalhatok, raadasul csak gyalog, mert apa elvitte a babakocsit veletlenul amikor ma elment melozni…… Klassz!
Itt meg kezd olyan lenni a ho-helyzet mint az eszaki sarkon, vagy Syberia legeldugottabb reszein……
A jegesmacko is szivatoval indul, a madarak meg odafagytak az agakhoz es ritmusra rezegnek a szelben…
Hajni:
Hat igen, nekem is abbol lett elegem hogy a gyereknek mar guvvadnak a szemei eteteskor es az utolso cseppig ugy eszik mintha az elete mulna rajta! Le van tojva amit a doki mond! Csoro gyerek meg, igy fogyokuraval is mar 7.2 kg……..(es 66 cm) Hat evvan.
Judy:
anyu is pont ezt mondta!Anno en is 2600g-mal szulettem, hazaerve mar csak 2400g voltam. Viszont 3 honapos koromra elhagytam a 6 kg-t. En is kis sullyal szultem a fiamat, 37 hetre! 2830g es 52cm volt. (Viszont nem fogyott szinte semmit a korhazban.
Szilvi:
Hat, szep kis tortenet ez a havas dolog! Arra jottem ra hogy manapsag az emberek teljesen el vannak hulyulve. Egyszeruen keptelenek racionalisan gondolkodni!!!!!
Azert azon jot rohogtem volna ha a no kihivja a rendoroket.
:D:D Ott anyaztak volna egymasnak, mert a rendor fraszt kapott volna.
:D:D
Lini:
en is bedobtam apanak hogy jo lenne egy szanko, azon huzgalhatnank Patrikot. Az a nagy kerek tanyer alaku ize kene, abban van valami rogzitesnek valo bigyo is…. De fogalmam sincs hol lehet olyat kapni…. Lassan mar snow mobil kell, mert az auto nem birja… vagy TRAKTOR !!!! Lattam egyet reggel, gond nelkul tepett vegig az utcan.
Mimi:
Nalunk szinte az osszes utca lankas….. a mellettunk levon szankoznak egesz nap a gyerekek, egesz kis sereglet van.
Csak hat ugye az autozas lehetetlen….. lehet parom a cegben fog aludni?????????? Fogalmam sincs hogy fog hazajonni este.... Max sitalppal, hehehe.
Az asszem van par a cegben….
Dolli:
Ma en is meg tudnek enni valakit mondjuk uzsira, oly csodas hangulatom van. (Pedig nekem speckos bogyoim is vannak, amitol “illene” mindig jokedvunek lennem.) Pedig, imadom a havat, gyonyoru ahogy esik, ahogy szep feher minden. Fogalmam sincs mitol vagyok “Begrincsesedve” de be vagyok, nem is akarhogy…..
Szoval gondolj a Grincs-re es vizuald hozza a fejemet….. rogton jobb kedved lesz.
:D:D:
Kriszta:
JOOOOOOOOOOOO!
Mindenre kaphato vagyok, csak itthon NE KELLJEN lennem! Elvegzek minden hazimunkat a mai napon (ha sikerul) es akkor egy hetig ra sem nezek az itthoni melokra.
Szoval ra fogok erni! Azsia Center nagyon jooooooooooo otlet. (Akkor a Polusban tudok venni teakat, ott van egy bolt, olyan fincsi teai vannak a hapsinak hogy mi csak azt isszuk.
Izesiteni sem kell oket, fantasztikusak!!!
Huuuuuuuuuuuuh, az en fiam is kiadott magaert, penteken es szombaton is….. most meg olyan szepen alszik.
Szerencsere az ejszakak mindig nyugisak es hetvegen apa mindig atvallalja az egesz delelottot! Ma DELIG aludtam, ejfeltol…….. az baratok kozt is 12 ora…..
Dolli:
Sajtlakas
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D (amig panelban laktam, minden egyes hetvegen furt valaki valahol! Csoda hogy allnak meg azok a 10 emeletes hazak!!!!)
Jaaaaaaaaaaj de jo hogy irtad a kilokat!!! Igy most mar teljesen megnyugodtam, szo sem lehet tobb koplalasrol!!!! Gezu tenyleg egy jo kis formas fiucska! A dokineni meg sanyargassa sajat magat (bar o sem kover.)
:D:D
Csoki: Ne is mondd, undorodom a Milkatol! EN!!!! Erthetetlen, de orulok neki. Viszont tegnap “bunoztunk” egy kicsit, a WestEnd-ben ebedeltunk (Patrikot is ott etettuk) es felfedeztem hogy van Profiterol. Ettem is. Fincsi volt! De valahogy annyi boven eleg volt……. Ha most edesre gondolok mar eg a gyomrom. ….
Gezu mint homunkas kisiparos
:D:D:D:D:D:D:D
VASARLAS:
EN IS AKAROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK VENNI VALAMIT !!!!! Fogalmam sincs mit, csak valami olyan legyen amire abszolut nincs szuksegem.
Ez a shoppingolas orome
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D (gazos vagyok nagyon! Ugye?)
Szilvi:
Szomszed a talicskaval!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez keeeeeeeeeeeeeeesz!!!!!
:D:D:D:D:D:D:D
Judy:
fojtogato erzes nekem is volt! A szerveidet nyomja a meh, a szerveid pedig nyomjak a rekeszizmot. Sajna ez az utolso idoben “normalis”. Hat ha kihuzod a 40. Hetig, akkor is mar “csak” 3 het….. De talan jobb is mert ebben a hokupacos szituban eleg nehez elzotyogni a korhazig….
Orsi:
egyetertek Dollival, ird ki magadbol! (Ha elerek a titkosba, azonnal elolvasom!!!) En minden esetre kuldom az osszes pozitiv energiamat (ami a Grincses hangulatom ellenere megmaradt….)
:D
Az IFA jo otlet! A kulsejere meg rafestjuk a “villas” logonkat!!!
75rita:
Hat mar hogy lenne baj hogy olvasol? Irj is batran!!!
Azert (is) vagyunk igy osszekovacsolodva mert jo olvasni egymast.
Szoval akkor
Maja 10 eves lesz hamarosan, Bernat 8 eves,Adel lassan 6 es Peti 2 es fel kb.
FARSANG: Varom nagyon en is! Most mar tuti hogy en uditot hozok, de szivesen veszek kekszet,vagy gyumolcsot, vagy amit akartok, csak KERLEK IDOBEN szoljatok mert ilyen idoben nem egyszeru a beszerzes!!!
Rita: huh az a hokunyho nem semmi!!!
Csak nem ti epitettetek? (Valaki epitesz a csaladban?;) )
Na en most L dugulok, hazimunka jon!.............
CUppa