Új privát üzeneted érkezett!

Ja, Kriszta! Beszéltem a tesóddal! :wink: Nem mondta? :wink:
sylph

Szilvi, nem mondta tesóm, hogy beszéltetek! És mit beszéltetek???
Lili cipője :lol: :lol: :lol:
Azért a fehérneművel még kísérletezem :D Igazából szerintem az lehet a baj, hogy rajtam nem állnak jól az olyan cuccok, amiket ő szeret (pl franciabugyi...) Hmmmm....

Mangora

Kép
mangora

Judy,
A főoldalon a fényképeknél nekem felajánlotta hogy új mappa létrehozása. Én viszont profilképet nem tudok csinálni, te azt hogyan raktál fel?

Mangora,
Az jó amikor már helyetted dolgoznak :D A barátnőm is ilyen helyzetben volt, 4 hónapos volt a fia amikor elkezdett otthonról dolgozni 4 órában hogy megtartsa a főkönyvelői állását.

Szilvi,
Nagyon édes Lili :D

Mimi,
A hordozókendő jobb mint a kenguru?

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok csajok,

Már úúúúgy hiányoztatok!!!!! Végre van gépem!!! Drága kollégám nem telepítette újra, :evil: csak rendezte a dolgokat, most lassabb mint volt! Áááá, :evil: a …. Tele van! Na mindegy

Próbáltam visszaolvasgatni, de csak felszínesen.

Farsangot tartunk? :shock: Be is „kell” öltözni? :oops: Február 5.-én? Hánykor? Orsinál?

Hajni: ha holnap megy dolgozni párod, lehet átmennénk. HA beindul a kocsi!!! :? Nem gondoltam volna, hogy egyszer még visszasírom a suzukit!!! :lol: Holnap hívlak.

Andi: Zsombi hogy van? Te hogy vagy? Sikerült meggyógyulnod?

Szilvi: reggeltem!!! Jeeeeeeeeeeeeeeee, majd igyekszem ismerkedni az oldallal.

Orsi: 4 DVD-t adtál nekem kölcsön? Lili kicsit átrendezte a fiókot, de nem ette meg!! :oops: Addigra odaértem. Mikor adhatom vissza?

Mimi: szegény kutyid!!! Hogy van?

Mia, Kriszti de jó nektek shopping, csavi…..

Dolli, Zsand pocak hogy viseli a hideget?

Kicsit mesélek:
Olyan hálás vagyok, hogy ilyen kedves, aranyos gyermekkel áldott meg a jó Istenke! Olyan édes Lili, hogy ezt el sem tudom mondani. Olyan aranyosan mászik. Kimegyek a konyhába vagy wc-re és egy perc múlva már hallom is, hogy csattog a tenyere a kövön! Naponta akár 1 órát is azt lehet vele játszani, hogy elmászik, majd leül és huncutul néz rám mikor megyek utána. Akkor utána mászok, jól megpuszilgatom ő meg sikítva nevet, majd tovább mászik és megint néz, hogy mikor megyek! Teljesen oda vagyok érte!!!! :D

Úgy látom kezd anyásodni, nem vészesen de kezd. Kicsit gondban vagyok, hogy hogy csináljam. Ugyanis NAGYON jól esik, hogy én kellek neki, DE ugyanakkor azt szeretném, hogy bátor, vagány csaj legyen. Szóval nem tudom, hogy ne rontsam el. Érthetően írtam le vagy kusza?

A karja javulgat, még kedden vissza kell mennünk a doki nénihez, de csak ellenőrzésre. Annyira örülök, hogy már jobb lett és nem fáj neki!

Na megyek, most már jövök rendszeresen. Igen ez fenyegetés volt!

Lini
Kép
kicsi lini

Nah, ma nalunk egesz delutan ment a hepaj, Patrik bombolt, visitott, sikitott, dunnyogott, meg amit akartok! Minden volt! A vegen azt mondtam, szakadjon meg a dokineni (aki azt mondta hogy tul sok a gyarapodas Patriknal) es adtam a gyereknek egy jooooooo kiados meretu kajat! 150ml viz es 5 kanal tap! Ugy tele lett mint a deli busz. Azota vigyorog, gugyog, berreg meg repked kezevel-labaval…. Szoval nalunk a dieta itt, ezen a ponton vege! Nem erdekel ha 10 kilos is lesz a gyerek honap vegere, de jo kedvu legyen! Doki neni meg szarjon sunt !!!!!
Most bekesen alszik, elfarasztotta este apja, jatszottak egy nagyot, utana en is tornaztattam furdes elott. A tegnap vasarolt csuklocsorgo estere megszaradt, mindket kezere kapott egyet. Azt csorgette boldogan. Most horpaszt, a gepelesem sem zavarja…. :D

Hajni: Jaaaaaaaaaj a kis overallos tunderke. :D Nagyon aranyos a ruhaiban. Nekem az a birkas-bolyhos tetszik nagggggyooooon!
Figyi, ugy irod hogy Lili 8 kg most. Patrikom 4 honapos es mar “elmult” 7 kg… Lehetseges hogy mostantol lelassul ez a gyors fejlodes nalunk vagy kezdjek el tenyleg megijedni??? 66 cm hosszu a gyerek.
Fuzo+harisnya kombinacio: az en paromnal semmit sem lehet vele elerni. (Inkabb a “kenyai logomellemre” bukik, az Is csak meglengetve, szokoevenkent…)
Film: Nyisd meg a filmet ket kulonbozo lejatszoval. (Pl, WMP es (ha van) Media Player Classic) Az egyikrol a kep, a masikrol a hang mehet, nem nehez osszeszinkronizalni a kettot. En is csinaltam mar egyszer amikor egy filmet csak ugy tudtam letolteni hogy az egyiken a hang volt tokeletes (angol) a masik orosz volt, de kituno keppel) :D

TENYLEG! MI VAN LINIEKKEL? Ugye nincs semmi baj… (bar tudom hogy a gepet elvitte valaki hogy megcsinalja es nem igyekszik tulsagosan...)

Judy: ra se rants! A fotok mindig rosszul sikerulnek. (Rolam keptelenseg jo fotot kesziteni! Max ha jo erosen rasegiek Photoshop-pal :D:D:D:D)

Noemi: kenguru: Patrik nem szereti :( De a kocsis hordozot sem, szerintem mert nem tartja vegig jol a gerincet. Ala nyultam es egy helyen be tudtam csusztatni a tenyerem…. Hat ennyit a hordozokrol (is)
:(
Jaj de jo hogy Bella jobban van!!!!!!!!!!!! :D:D:D

Szilvi: aham, tenyleg immunis. Amikor osszejottunk nagyon sok, gyonyoru, draga fehernemum volt, evek ota gyujtogettem oket. Volt ott minden, a harisnyatartotol kezdve a csipkes ize-bizekig. Strasszos, tobb soros nyaklanc, fulbevalo, 20 centis hofeher lakk tusarku, gyonyoru! Kipingaltam magam, feloltottem a cuccokat, parom meg csak nezett ram azt kerdezte hogy hova keszulok ilyen megszallottan…. Meg parszor megprobalkoztam, gondoltam mas szin, vagy fazon bejon neki, de nem! Igy hat szep lassan megvaltam a szep cuccoktol. Mara mar egy sincs meg belole…. Pamut tanga+ pamut melltarto… ennyi.
De semmire nem szol semmit…….. Legutobb azt vette eszre hogy az ezer eves kedvenc tangam mar darabokban van (a varras atomjaira hullott, de meg mindig hordom….) Na arra rakerdezett hogy miert nem veszek mar ujat, ez a kokorszakbol maradt ram… :)

Farsangi szallitas: HA NINCS HO AKKOR HOZZAM IS BEFER VALAKI!!!!! HA VAN HO AKKOR NEM TUDOM HOGY JUTOK ORSIHOZ ODA!!!!!!

En vinnem az uditoket, ha megmondjatok milyen kell….. Mert fogalmam sincs, en csak vizet szoktam inni, azt sem tudom melyik fajta a finom. :S

Kriszti: Patrik ma tultett a tiz eves terven… szepen kikeszitett mentalisan estere tisztara mosottrongy lettem agyilag. De osszebujtunk es azonnal rendbejottem. Szoval delutan neki is kellett adnom egy +adag kajat! Ilyen talan egyszer volt eleteben! De most kellett, annyira ehes volt! Etetes utan 1 oraval!!! Megette a 180ml-t (!!!) es utana rendes idoben ismet!!! Este is tobbet adtunk mar neki es joizuen befalta. A 11-es etetesnel nem adok annyit neki, de mostantol tobbet kap, vege ennek az idegtepo fogyokuranak, nem lehet ezt csinalni egy gyerekkel! Ha 10 kilos lesz akkor az lesz, letojom. Max meg tobbet tornaztatom, meg visszuk majd oket uszni….

Szilvi: Lili es a papucs!!!!!!!!!!!!!! Nagggggyon jooooooo!!! :D:D:D:D

Lini: De jo hogy ismet vagy!!!! Figyi, milyen oprendszer van a gepeden? Ki kene konyorognom apatol hogy telepitse ujra a gepedet….. mert ez igy nem lesz jo! A kollega ur lusta diszno, szegyellje magat!
Lili baba es a maszkalos jatek: :D:D:D:D:D:D:D:D

Joecccakat mindenkinek! :)[/b]

sünciboglya

Voltunk ma Diósdon.Dorina annyira élvezte,alig akart hazajönni. :) Körbe szaladgált,közben kiabált.Itthon fürdés után is azt mondta,hogy ott akar aludni.

Hajni!
Vagy szerezzünk egy ilyen asztalt magunknak :)
http://www.youtube.com/watch?v=-vr8mgOHZE4

Szilvi!Mintha az én lányomat látnám :)
Köszi a bókot.Szerintem is tuti kép! :)

Lini!Miért nem telepítette újra?Nem azért vitte el?Én csak az XP-t ismerem,az megvan 1 óra alatt..
Ugye hogy lehet imádni a gyerekünket?Sose gondoltam volna!Pont azt beszéltük a párommal,hogy mi ez?Szerelem vagy rajongás?A kócos hajától a bumszli nagylábújjáig imádjuk!
Örülök,hogy javulgat Lili karja!! :)

Mia!
Fogyóznia kell Patriknak?Húúú,milyen védőnő ez? :shock: Nyugodtan etesd csak! :wink:
Ha gondolod,gyertek holnap a Duna utcai rendelőbe.Bár,délelőtt fél 10-től van...Az is jöhet,aki területileg nem oda tartozik. :wink:

Orsi!
[quote]B írta:rigi, a jövőhét szerda azért jó, mert nem péntek!

koppp!Most esett le,hogy miért írtad! :lol: :oops:
Amúgy ki mit vigyen/visz?Én vállalok valami sütit,ha kell.

Jó éjt!

Kép
tierno

EJJELI BEHUHOGAS:

Nem tudok aludni igy beleneztem a Mi Oldalunk-ba vegre! Feltettem kepeket, "oda" is. :)
Utolagos engedelmetekkel csinaltam egy Mia foldert a kedvenc kepeimmel. Szerintem mindenkinek kene egy sajat folder is, ahova beteheti a kedvenceit. Szerintetek?
Ha nem jo otlet akkor csapjatok fejbe :D:D:D (agyamert ugy sem kar....azt mar elhajitottam jo par szaz evvel ezelott...)

Na zuhanok aludni, legalabb is megprobalok....
Joejt mindenkinek!

sünciboglya

Jajjj elkapott valami nyavalya. 4-kor arra keltem, hogy iszonyatosan fáj a torkom. :( De tudom, hogy én voltam a hülye, tegnap kimentem havat lapátolni és nem öltöztem fel eléggé. Már mikor bejöttem éreztem, hogy gond lesz. :( Vissza aludni nem tudtam, de így legalább vissza tudtam rendesen olvasni. :)

Szilvi
köszi a meghívót, sikerült belépnem a mioldalunkra!!!!!!! :D
Nézegettem a képeket és tényleg kell oda a 18-as karika! :lol:
A Cosmós címlapot te szerkesztetted? vagy kaptad ajiba? Nagyon ötletes.

Orsi
Egyáltalán nem vastag a lábad a harisnyában! (gondolom a többikek már meggyőztek, de azért ráerősítek :D ) Nagyon csini vagy, le fog esni az álluk, hogy mennyire lefogytál szülés után.

Mia
Nagyon jók a képeid, szőkén olyan mintha nem is te lennél.

Hajni
Nagyon édes Lili, amikor táncol, meg a ruha is annyira jó. Ilyenkor érzem mennyire szeretnék egy kislányt, akit lehet öltöztetni... :D

Brigi
Így most mi nem megyünk. :( Még bízom benne, hogy gyorsan kiheverem, de azért gyerkők közé most így nem mennék. Jó szórakozást! Majd írd meg, milyen volt.

Bulira vállalok én is üdítőt, mert ha jól számolom a sütisek jóval többen vannak. Meg amúgy sem vagyok egy nagy konyhatündér, muffin max. amit tudok sütni. :oops: De a múltkor kiakadtam, a főzős műsorban valaki muffin porból :shock: csinált muffint. Amikor az a világ legegyszerűbb dolga. Képes valaki 500x forintot kiadni egy kis liszt, cukor, csokidarabkák...keverékéért. :shock:

Szép napot!

Gabi

Kép
gabusz

De Jó látni ezt a farsangi előkészületek nyüzsijét !!!!!! :wink:

Mia Orsi !!!

Köszönöm aranyosak vagytok köszönöm a bátorítást !!!!!! :wink:

Mia

Én sem bírok aludni, mert még mindig nagyon ideges vagyok a munkahelyi dolgaim miatt !!! Sajna !!!Azért nem mindegy több mint ötszázezer forintról van szó a végkielégítsében !!! :wink:

Ma ismét beszéltem a főnökömmel a munkaszerződésről.
Kedves volt és bűbáj, ő engem nem akar kirúgni ( persze csak rendkívülivel felmondani, mert az neki olcsóbb)és egyáltalán hogy feltételezem ezt, üldözési mániám van, nem is jutna ilyen az eszébe. :twisted:

Állítása szerint túldramatizálom a dolgokat, nem olvasgatni kell hanem aláírni !!!Könnyem mondja ő ezt !!!!! :evil:

Beszélt a munkaügyi jogásszommal is telefonon, de őt sem értem eddig azt mondta, nehogy aláírjam most meg, hogy írjam alá nyugodtan !!!!!Ki érti ezt ???? De nem nyugtatott meg, hogy változtatgatja a véleményét 5 percenként !!!Hétvégén megint leülök vele beszélni, hogy akkor most mi van ? :roll: :oops:

Mimi

Még mindig nem találom a mi oldalunkon az ügyvédes leveled, biztos rossz helyen keresem segíts kérlek !!! :wink: :cry:

Néha nem tudok felmenni a mi oldalunkra sem lehet ki lettem tiltva ??? :wink: :oops: :wink:

Orsi

Kiváncsi vagyok a harisnyás képedre hol található ???
Édesapa órája magától rendbejött, mint kiderült véletlen elnyomta és Athéni idő szerint élt majd 2 napig !!!Hi-Hi-Hi !!!
Csak az a kár, hogy nem Athénban élt velünk együtt !!!!

Sylph

Lili igazi nő ebben a papucsban nagyon édes !!!!!

Nálunk Tomika veszi fel a mamák papucsát remélem ez azért nem rossz jel még !!! :oops: :wink:

Dolli

Hogy vagytok ???
Hogy birod ezt a hidegfrontokat és a havazást ???

Mikor én szültem 3 éve februárban gyönyörű hóesés volt, pont az ablak mellett feküdtem, olyan szép volt ! Az altatásig at öbbire nem emlékszem, csak mikor felébredtem kaptam ajándékba egy gyönyörű kis lurkót akire 4 évig vártunk plussz egy 23 cm-es hasfelmetszést de arra ki emlékszik már ??????!!!! :wink: :P :lol:

Ő a legszebb dolog az életemben a férjem mellett, nem is tudom mi lenne velem nélkülük ???Bele se gondolok !!!
Ebbe a pár hétben is olyan aranyosak voltak, ki sem bírtam volna még így depisen sem ha nem lettek volna !!!!Túl lelkis vagyok ez a BAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No de remélem nem lesz semmi gond !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
kditke

Jó reggelt!

Hol van mindenki??? Korán kelők?? Orsi, Szilvi??? Behavazódtatok???

Holnapra mond még hóesést, 10 cm-t :shock:

Andi, én még azért a 4 hós korban korainak tartom a munkát, de majd látjuk. Pont tegnap mondtam páromnak, hogy nekem sajna nem olyan a munkám, amit itthonról lehetne csinálni :( Legalábbis nem mindent... No, de még ezen van 2-3 hónapom gondolkozni :D

Edit, nagyon kíváncsivá tettél már, hogy mit írt bele/át abba a munkaszerződésbe a főnököd! Így látatlanba én is azt mondom, hogy ne írd alá, amíg nem járod körbe a témát. De ha emlékeim nem csalnak, akkor a munka törvénykönyvével ellentétes nem lehet a munkaszerződés, ha mégis, akkor is az MT az irányadó és abban meg van határozva a rendes felmondás + a végkielégítés!!!
Ha gondolod és átküldöd az eredetit + a módosítást én is szívesen megnézem vagy megkérem páromat hogy nézze meg, ő ilyen területen dolgozik (bár nem jogász).

Lini! De jó hogy megint itt! Miért vitték el a géped, ha nem lett újratelepítve :D Lili mászós játéka cuki lehet! Rátok is kíváncsi vagyok már nagyon!
Hmmm, hogy ne legyen nagyon anyás a kiscsaj, hát ebben nem tudom hogy lehet "jól" eljárni! Na majd a tapasztalt anyukák :lol:

Mia! Marci is nyűgösködött még délután is, ő még evés közben is kivágta a hisztit. Gondoltam lehet, hogy szopisztrájkol mert csak szopizás közben, mikor a tápit ette, akkor már nemvolt gond :D Lehet meg fog jönni a mensim? :shock: Amúgy őt sikerült a kajálós hisztije után elaltatni (kidőlt :D), utána fürdéshez úgy keltegettem fél 10-kor :shock: Majd megint kaja (már nyugisabban) és 11kor már aludt is megint! Azóta fent volt fél 6-kor kajálni, és azóta alszik :shock: :shock: :shock:

Na, megyek, kihasználom még az alvását és összeszedem magam :D

Szép napot!

Mangora

Kép
mangora

Szasztok!

ESIK A HÓÓÓÓÓÓ!!!! :? Imádom a havat, de most valahogy nagyon várom már a tavaszt.....

Kriszta, egy franciabugyi fűzővel???? Az biztos tutin nézne ki! Bocsi, de én fűzőmániás vagyok!!!! :oops: Tesód: majd írom emilbe :wink:

Andi, profilképet úgy tudsz, hogy a profiloldalodon, baloldalt fenn van az a kis fiura a négyzetben, arra kattintassz vagy mellé e kisnyílra és ott van hogy kép módosítása.... és ott rekhtsz be akármit!

Lini, örülök, hogy végre sikerült!!!!! Lassan minannyian fent leszünk! :) Jajj, de cuki lehet Lilibaba!! Olyan jó, hogy lehet vele már játszani, mi?!

Mia, nem minden gyerek fejlődik azonos ütemben... a dokin mért akarja éheztetni szegényt? :roll: :evil:
És különben is a páod sem egy alacsony ember.... nem?!
A képek szuperak! Olyan dögös vagy hogy ihajjjj!
Albumot lehet csinálni a saját profilodba is! És Te állítod be ki nézheti meg és ki nem!!!! Nekem vannak ott :wink: most szerkesztgettem párat.... :lol:

Gabi, örülök, hogy végre Te is fenn vagy!!!!! Szuper!
Gyógyulj meg! Mi még mindig küzdünk, de csak köhögnek, mg orrotfújunk... Cosmo címlap... nnyá megkeresem az oldalt!

Edit, az nem kevés pénz!!! Ne hagyd magad! A goggle-os meg lett szüntetve, mert nem tudott mindnki feljönni... windowslive-on vagyunk.... Te nem kaptál meghívót?! (valamiért többeknek nem ment át.... :roll: )
Nem hinném, hogy rossz jel Tomi papucshordása :wink: Bubó volt, hogy csatot kért a hajába :shock: :lol:
sylph

Edit
Rendkívülivel nem rúghatnak ki csak úgy, ahhoz nagyon alapos indoklás kell.
a munkaszerződést meg szvsz nem módosíthatja egyoldalúan csak közös megegyezéssel, tényleg ne írd alá amíg nem tisztázzátok hogy mi van.
és valóban nem lehet kedvezőtlenebb az mt-nél.
nálunk is van munkajogász a családban, illetve én is hr-es vagyok, szóval szólj ha kell tanács.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Edit, ment válasz!

Mangora

Kép
mangora

Na, mostmár el, mert szalad a lakás, valamit alkotnom kell :D:D:D

Mangora

Kép
mangora

Na vagyogatok csak elhavazódtam...
tegnap kicsit sok volt..
Mindjárt megyek meglesem a Bellát.Már reggel jobban volt evett is kicsit,de még nem az igazi..

Hajni ,Kriszta, Mia!
Én jövő hónap közepe felé rendelek egy más fajta Mei-Tait mint amit Krisztitől kölcsön kértem.
Majd elmondom a véleményemet róla..
De minden esetre a Krisztáé nem olyan rossz de igaza van Krisztinek,ennek nem ilyennek kéne lennie!!!A Regi is eltűnik benne és ha a hátamra teszem akkor össze nyomódik szegény.Ennek nem így kéne működnie!!!Ez az MT túl merev,túl van merevítve..
A kenguru azért sem jó állítólag,mert a lába közt a babának túl keskeny és ez által neki is kényelmetlen.
Meg gondolom ortopédiailag sem jó,hogy lóg a gyerek.
Azt ahol olvastam úgy írták le,hogy próbáljuk ki nekünk milyen,ha a lábunk közt egy keskeny anyagdarabon kell ülnünk úgy hogy a lábunk lóg lefele tehetetlenül,és milyen ha az egész fenekünk alatt a combunk alatt is van anyag ami megtámaszt, és nem lóg a lábunk.
Na eldugulok
:lol:
Majd jövök nemsokára...
Úgyhogy fedezékbe mindenki!!

mimi12

Na most hoztam haza Bubut a suliból!

Lázas, elment a hangja, fáj a torka, bágyadt, szótlan! :cry:
Ivott egy forró teát és már alszik is szegénykém! :(

Lányok most esznek, gyorsan mennek ők is aludni!
17h-ra jön vendég, Apa meg leviszi a manókat dokihoz, de az is lehet hogy kihívjuk! :roll:
Vendég

Orsi,
Jobbulást Bubunak. Fruzsi jön már hétfőn?

Mangora,
Én még másfél évesen is korainak tartottam. Nekem is vissza kellett volna mennem most januártól de nem volt szívem Zsombort beadni valahova. De a barátnőm nem nagyon élvezte az otthon létet, meg nekik is sok a hitelük.

Én is egész délelőtt takarítottam, már csak a felmosás és néhány tükör maradt. Délután elnézünk az IKEA-ba, jó kis svédgolyót enni :D

Kép[
Kép[
kostyika

En is itt.........

Patrik eddig mintagyerek volt........ most romlott el kaja utan, nyugos........ talan mert eddig gyonyoruen sutott a napocska, most meg beborult???

Megyek, megprobalom jobb kedvre deriteni...

sünciboglya

Mimi, kíváncsi vagyok majd hogy milyen másfajta maiteit veszel! Majd megkuksizom :)

Andi, igen, a hitel is sok, meg én sem bírom annyira az itthon létet :D:D:D Én nyűzsgős, pörgős vagyok nagyon és most úgy beforultam magamhoz képest és nem érzem jól magam valahogy! De ezen azért a tavasz meg Ti tutira segítetek majd :D:D:D

Orsi, Bubunak jobbulást, csak a lányok nehogy elkapják :(

Mangora

Kép
mangora

Kriszi: mentek du. setalni?

sünciboglya

Szasztok!

Orsi, Bubunak jobbulást!!! :cry: Mennek a gyógypuszik!!
Csajok, már jobban?

Gabi, itt a Cosmo-s link:
http://magazinecovers.funphotobox.com/

Megyek összepakolok, aztán, mi is elmegyünk a dokinénihez, utána meg kalászra.....
sylph

NA szépen sorba...
Orsi,Te olyan lökött vagy :lol: :lol:
Szerintem most már lassan Bálint fog téged hordozni :lol: :lol:
Császármorzsa???Húúú azt imádom én is,jó sok fahéjas cukorral,lekvárral.
De a grízes tészta is lecsúszna.

Brigi!
A rosseb tudja ki tette ki a mérget.Az Étterem ahol van,abban az utcában volt,és tény hogy vannak ott kósza kutyák.De én itt harapós kutyával még nem találkoztam(de bizti van azért).
Az a gáz,hogy van pár bunkesz aki kiengedi a kutyáját és carik rá,ezért aki nem csípi a kutyákat az az összeset bünteti.Csak abba nem gondolnak bele,hogy vétlen embereknek fájdalmat okozhatnak.

Hajni!
Ez amit találtam most Mei-Tait 7000ft-ra jön ki postaköltséggel ,extra színnel(mindkettő oldala mintás) és van hozzá egy kapucni amit akkro lehet használni,ha a baba alszik,ha 1oldala mintás akkor olcsóbb ,bár nem sokkal.
És csak azért győzködöm itt a mamikat,mert sokkal kényelmesebb nekünk(is)mint a kenguru.
Direkt azért kértem kölcsön Krisztitől,hogy leteszteljem,és bizony ebben sem érzem a gyerek súlyát.
De ma elmegyünk a Tecsoba,viszem azt a Mei-Tait és utána nyilatkozom,milyen is ha hosszabb időt rajtam van.
Citromos...én most vagy sósat vagy nagyon édeset szeretnék
:lol:
Viszont mikor hoztad annyira jól esett!!
Megmondom őszintén az volt a vízválasztó...
A Regi nem jól bírta a tejterméket amit én fogyasztottam,ment a hasa és egyébb csúnyaságok.
Hála égnek kb 2hó diéta után el is múlt(lehet nem is amiatt volt,hanem valami fertőzés esetleg??)
Na a citromos álom után nem lett semmi baja,azóta eszem a tejterméket.De akkor az annyira jól esett.Nem írtam,de nagyon ki voltam éhezve a tejtermékre :lol:

Andi(Kostyika)
Igen a kendő jobb ,meg ez a Mei-Tai is,meg vannak olyan kenguru szerűek amik szélesebben tartják a baba lábát.Állítólag azok is jók,de nem tudom azok mennyire kényelmesek a hordójának.

Lini!
Már a Regi is huncutkodik,bár ő még csak fekve,de olyan édes tud lenni.
A hozzád ragaszkodás az teljesen normális ebben a korban.Ne aggódj,nem fogod elrontani :wink:
folyt.köv....

mimi12

Pár friss kép Marciról is

Kép Fejemelés

Kép Na, végre megvan a zsiráf, de mit is csináljak vele?

Kép Ezek itt tényleg az én kezeim?

Mangora

Kép
mangora

Kriszi: mentek du. setalni?

sünciboglya

Mia, ma nem megyünk sétálni, most fejeztem be a vasalást, még porszívózok, utána meg elvileg időben jön haza apa és megyünk az outletbe Biára.

Mangora

Kép
mangora

Outlet Bian? Baba Outlet?

(Vasalnom nekem is kene mar.... mert mindig csak mosok-mosok es gyulik a cucc....)

sünciboglya

Na, egyszerre írtunk :D:D:D

Mangora

Kép
mangora

Jaaaaaaaaaaaaj Marcika nagyon kis cukker! Csodasan tartja a kis fejet! :D

sünciboglya

Majd referalj mi jot lehet kapni!!! ;)

sünciboglya

Kriszta!
Milyen hatalmas keze van Marcinak :lol:
Gondolom anno a Szabié is hasonló volt de a Regi kis törékeny alkata mellett ez most nekem olyan furi :lol:

Mia!
Az Outlet az a Premier Outlet :wink:
Nem voltál még ott?

mimi12

Mimi: Jaaaaaaa, az? Azt hittem meg Budaorshoz tartozik.
Voltam mar ott, nagyon szeretek oda menni, foleg nyaron. Klassz dolgokat lehet kapni es nezelodni, jo levegon setalgatni. :)

sünciboglya

Mia :lol: :lol:
AZ már nem Budaörs :lol:
Bár lehet a felhajtója még az :lol: Szerintem valahol ott lehet a határvonal a kettő falu közt.
Tök furi,mert amúgy meg messze van egymástól a kettő falu.

mimi12

Orsi!
Jobbulást Bubunak!!
Gondolom ő is abba eshetett bele ami Andikától indult körbe a neten virtuálisan...
Remélem olyan gyorsan átmegy rajta mint a Szabin!

mimi12

Sziasztok!
Én is nagyon nehezen aludtam el. :? Szerintem a teli hold miatt.Már észre vettem máskor is.Vagy a párom miatt,mert este szarul lett,a gyomrát fájlalta.Már máskor is előfordult,bár nem ennyire.De nem akar orvoshoz menni! :( Annyira makacs!! :evil:
Fél 3 után aludtam el,5 körül meg Dorina fölkelt,hogy éhes...Aztán 8ra felhúztam az órát,de nagyon nehezen indult a nap.10re elmentünk baba-mamára.Dorina tök szégyenlős volt,nem ismertem rá.Hazafelé kifaggattam,állítólag a sok gyerektől ijedt meg. :?

Gabi!Sajnálom,hogy nem tudtatok jönni!Gyógyulj meg!!!

Mangora!Azért abba is gondolj bele,hogy most van csak lehetőséged arra,hogy ennyit legyél Marcival.Vele is lehet csavarogni,főleg,ha nagyobb lesz. :wink: Persze,ha a megélhetésről van szó,persze akkor muszáj dolgozni.Jó lenne nekem is valami meló,de ismervén az érdi helyzetet,Dorinát lehet föl se vennék bölcsibe,addigra már lehet oviba is mehetne.na meg engem nem vár vissza senki. :(
Nagyon édi Marci! :)

Mimi!Nem tudom,miért a kóbor kutyákat kell büntetni.Lehet éhes szegény,azért csavarog,vagy bármilyen oka lehet.Nem tudom megérteni az ilyen szemét embereket.Na,meg abba se gondol bele,hogy valaki családtagjának érzi azt az állatot?!Sajnos én ismerek olyan embert,aki nem szereti az állatokat,és tisztában van vele,hogy én meg igen.Ennek ellenére bele rugott a kutyába,a szemem láttára. :evil: Persze én meg sírtam,ő meg mosolygott. :evil: De azt inkább nem írom ide,hogy ki az.

Én nem kérnék abból a vírusból,köszi! :) Dorcinak ma könnyezik a szeme,kicsit csipásodik.De mindig az,amelyiket annó átmosták.Kamillát nem merek használni.Vagy merjek? :roll: Inkább forralt víz..

Kép
tierno

azt hiszem az outlet mára kimarad,apa még el semtudott indulni bentről... :twisted: na, majd hétvégén!

Mangora

Kép
mangora

Mia: gépem eepc, még az első kiadásból való, így SSD kártya van benne. A telepítésnél a gondot az jelenti, hogy nincs benne DVD olvasó. Nekünk van itthon külső DVD olvasó, de arról nem lehet újra húzni, mert ahhoz nincs illesztő progi windows nélkül…..Asztali gépből kiszedett olvasóval lehetne újra húzni, de az meg nekünk nincs. Szóval nem egyszerű!
A kollégám meg lusti….. szóval szenvedek!

Súly enyim Lili 74s rucit hord, (nem tudom hány centi pontosan), de majdnem 10 Kg! Pedig ő anyatejes! Szóval ne koplaltasd szegény Patrikot!

Valamit még akartam……..

Lini
Kép
kicsi lini

Hajni: remélem hétfőn megtörik az átok ami rajtunk van!!!!!

Lini
Kép
kicsi lini

http://www.zoobudapest.com/
Egy kis programm ajánló a hétvégére, Mackófesztivál lesz az Állatkertben.

Kép[
Kép[
kostyika

Apa levitte gyerkőket Sárához!

Bubu és Bogi nagyon beteg! :cry: 39 fokos lázuk van, 19h óta már alszanak! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok! :oops:

Azt hiszem, hogy önző dög vagyok. Azért nem jöttem, mert nem akartam hogy az én nyávogásommal legyen teli a fórum. (nem, nincs semmi bajom, csak nyűgös hisztis pitsa vagyok)
Viszont most meg azt látom önzőségnek, hogy eltűntem, és a saját hülyeségeimmel vagyok elfoglalva, ahelyett, hogy inkább Veletek foglalkoznék. :oops: Ne haragudjatok! :cry: Azt hiszem, kezdek megkattanni így a végefelé. :roll:

Tényleg igyekszem összeszedni magam, és jönni! Orsi! Nagyon köszi, hogy hívtál, és Szilvi, hogy írtál! Jaj, most megint mindjárt bőgök, mert olyan jó, hogy vagytok! :cry:

Orsi! Jobbulást a lurkóidnak! Szegénykéim! Dokinéni mit mondott, mi ez? :(

Szilvi! Nektek mit mondott a doki?
Ez az! Jöjjön már a tavasz! Most sok volt a hidegből meg hóból.

Andi! Akkor Ti már jól vagytok ezek szerint! :D Hú, szeretitek a svéd húsgolyót? Én lehet, hogy negatívban elfogult vagyok vele szemben. Csak egyszer ettem, pedig minden nap ehettem volna...

Mia! Nem olvastam vissza rendesen... :oops: De nehogy fogyóztasd ezt a kis drágaságot! Dokinéni vagy védőnéni hány kiló, hogy ilyet mond? :wink:

Mimi! Remélem, jobban van már kutyusotok!

Lini! Szomszédok halkultak már?

Brigi! Párod jobban van?

Edit! Sajnálom, hogy még mindig nem rendeződött ez a dolog a munkahelyen! Remélem, mihamarabb pontot tudtok tenni a végére, mert ez így idegőrlő. A főnök beszólása meg elég paraszt dolog szerintem, hogy nem olvasni kell, hanem aláírni! Okosan csinálod!

Kriszti! De szép Marci baba! És milyen szépen tartja a kis buksit! :D
Én most épp válogatok Gézuról képeket, csinálni szeretnék neki egy albumot, remélem, jövő hétre a végére érek mert nagyon sok kép közül kell válogatni. Szóval épp nézem vissza, hogy mit mikor csinált, és nosztalgiázom. :D

Hajni! Ha gondolod, szívesen kölcsönadom a Mai tai-mat, én kb 3 hónapos kortól használtam, szóval ha ma megszülök, akkor is tudjátok még használni 3 hónapot. Szerintem a Kenguru később jó lesz. Bár nem tudom, milyened van.

Gabi! Jobbulást Neked!

Most ennyire futotta! :oops: Jó éjt, és gyógyulgassanak a kis betegek!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

A mai naptol rendesen kipurtyantam!!!

Patrik este 9-ig verte a palavert, semmi sem tetszett neki. Most, furdes utan engedem jatszani, legalabb jo kedve van…. De 10-kor legkesobb sipirc lesz aludni… majd meglatjuk elegge faradt lesz-e addig. Delutan semmit sem aludt.

Lini: elkuldom paromnak levelben amit irtal, ugy a legjobb, arra tuti odafigyel. :D Es legalabb irasos valaszt kapok. (Mi igy szoktunk a fontos dolgokban ertekezni.)

Kriszti: Jaaaaaaaaaaaj de kar hogy nem mentetek. (Mehettunk volna mi delutan ha tudjuk hogy parod nem tud hazajonni idoben.) Enyem ember is ugy jott hoza mint a mosott kaki, faj a hata, meghuzta tegnap, alig tud ulni, allni stb. Nekem is rossz kedvem volt Patrik musorozasatol igy eldoltunk harman az agyban kicsit furdes elott aludni….. erre nem felhiv anyu es felveri az egesz csaladot? Vege volt az alvasnak, a csendnek, Patrik azonnal ujrakezdte a sirankozast….
Egyebkent jovo heten elmehetnenk egyszer az Outletbe ha nincs mas dolgod. En is unom magam itthon irtozatosan, de egyedul shoppingolni eleg gaz….
Van ott az Outletben egy nagyon klassz kis bababolt! Aaaaa annyira edes kis ruhacskak vannak, meg mindenfele. Vagany kis pasiruhak. Nyaron nezegettuk oket, nagyon cukik voltak.

Andi: jaaaaaaaj az az Allatkertes buli tuti nagyon jo lesz!!!!!! Alig varom hogy Patrik nagyobb legyen, imadok az Allatkertbe menni! :D

Orsi: Jaj szegeny gyerkok!!!!!!!!!!!! 39 az elegge magas, meg az en tudatlan agyamnak is! Sok gyogypuszit kuldok nekik es neked meg erosito puszit! (nem lezbiset) :D:D:D:D

Dolli: De jo hogy irtal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon szeretlek olvasni! Mindig van mindenkinez egy jo szavad es ez nagyon tud hianyozni am! :) Ha bogni van kedved, jol bogd ki magad nekem is segitett. Azutan meg gondolj arra, ha ide irsz mi biztosan kitalalunk valami irtozatos nagy baromsagot, leirjuk es mar a rohogestol lesz konnyes a szemed . :D:D:D:D
Patrik es a fogyi: Tegnap ota elegem lett!!! Nincs tobbe fogyi. Szegeny gyerek igy is 66 cm es 7.02kg. Egyszeruen nem tudunk mar mit csinalni, no mint a gomba. Foleg hosszaban. Kinotte 2 het alatt az uj cuccait. Tornaztatom naponta minden tisztabatetel vagy alvas utan, de hat neki is van limit, mennyit bir, vagy mennyihez van kedve. Ma pl, semmihez! Csak a rosszkedv, barmit csinaltam. Viszont akarhanyszor kajat kap, vigyorog utana. :D Hat akkor Gomboc Artur-Patrik lesz, de legalabb jokedelyu…. :D:D:D:D
Jah, mar csak 6 napig kell kihuznod, akkor mar 37. Het, onnantol mar megszulethet barmkor. (En is 37+0-ra szuletem. :) Becsusszantunk a lec alatt. :D

Faj a fejem magas a vernyomasom, elegem van! Csokit akarok de nem eszem azert sem! Meg akarok egy Piros Ferrarit is egy leszalkasitott soforrel. (Elment az eszem, ez mar tuti.)
De alabb nem adom es kesz
:D:D:D:D:D

Na joejt, megprobalom kipihenni magamat, magambol, magamtol!!!

sünciboglya

Orsi: szegényke gyerkők! Gyógyulgassatok!

Dolli: este már csendesek a szomszédok, csak napközben mindig alvásidőben fúrnak! Na ezt is csak abba hagyják egyszer!

Réka hogy van? Már igazán nem sok van, kitartás! Gézu, hogy van? várja már a kistesót?

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!(újra itt)

Kb másfél hete nem voltam net közelbe, itthon volt párom, és ilyenkor lehetetlenség gép elé kerülni, telepít, letölt, feltölt, ááá már kivagyok ezektől :oops: :?
Ma végre sikerült vissza olvasnom, majdnem 10 oldalt:)
Láttam nagyon sokan betegek: jobbulást nekik, gyógyuljatok meg hamar!
Annyira jó itt olvasgatni olyanoktól akiknek már van babájuk, nagyon sok mindent lehet tanulni:)
A baba képek nagyon aranyosak, ennivaló picikék vannak:)
Kismamik hogy bírjátok ezeket a frontokat?
A gyerkőcök ahogy olvasom nem épp a legjobb formájukat hozzák ebben az időben :?

Remélem így ennyi kihagyás után még visszafogadtok :oops: ha nem azt is megértem!!! Puszi mindenkinek és jó éjt!
baba_88

Orsi! :( Jobbulást a gyerkőknek!Mit mondott a doki?

Dolli!Mi a baj?Nyugodtan írd le!Ha nem itt,akkor gyere a privátba!
Köszi,szerintem jobban van,bár csak telón beszéltünk.Nagyon féltem Őt! :(
Gézu?Jobban van?

Baba88!Részemről vissza vagy fogadva! :wink:

Holnap a posta van tervbe véve.Valaki nem tart velem?10 körül.Mia?Lini?Hívjatok,ha ok

Ja,küldtem Nektek emailt szomorúság ellen! :wink:

Jó éjt!

Kép
tierno

Jó reggelt! :)
Banyek ellepett a hó! :shock: Apósom el akar menni úgyhogy már megy a hólapátolás. :?

Dolli: jaj de aranyos vagy!!!!!! Puszis smiley Elhozod Orsihoz a mai tai-t? Kipróbálnám. Ha jó akkor 3 hónapra tényleg kölcsönkérném. Az pont jó lenne mert utána már tavasz és jó a babakocsi.

Mimi: majd megmutizod, hogy kell megkötni? :lol:

Lini: hétfőn is itthon Apa de MINDENKÉPP gyertek mert már ő is kíváncsi Rátok annyit áradoztam a tesómról. :lol: :lol: :lol: Ja nem beszélünk meg konkrétat, szóval hétfőn azért majd számítok meglepire. :wink: :lol:

Regi: jaj jól emlékszem a nevedre baba 88? :oops: Vannak zugolvasó barátosnéink ( Gabi :wink: ) úgyhogy bármikor szívesen fogadunk. :lol: A Te pocid, hogy bírja ezt az időt?
Szegény Dolli, Juti nem irigylem őket ebben az utolsó pár hétben ilyen időben. :shock: :roll:

Mia: Lili az első két hónapban fogyott hízás helyett azért " csak" 8 kiló. De a Doki szerint ez még jó súly. Viszont attól kinyíllik a bicska a zsebemben amikor egy pár hónapos babát folyókúrára fognak! :evil: Drága Doki néni ugyan magyarázza már el a babának, hogy most miért nem kap enni!!!! :evil: :evil:

Tegnap kimentünk szánkózni, Apa volt a szánhúzó. :lol: Lili csak kamillázott, hogy ez most mi. Találtunk egy jó kis lejtőt és 15 év után csúsztam egyet. Tök jó volt, az adrenalin szintem mindjárt az eget verte. :lol:

Brigi: posta? :shock: Szánkó kéznél? :lol: :lol: Párom megette Dorina pe-jét. :roll:

Orsi: szegény babók! :cry: Remélem jobban vannak. Ha már a lázuk lemenne az is segítene kicsit. Szegények pont ebben a jó kis időben. Írj, hogy vannak.

GAbi: neked is jobbulást!!!!!!

Kriszti: Marci már most nagyon dögös kis pasi. :lol: :lol: :wink: Mi lesz itt később. :lol: :wink: JA a titkos képeid aaaannnyirrrra szépek! :shock: :wink:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Jó reggelt:)

Dolli
Örülök hogy már jobb a kedved:) Nekem is vannak rosszabb napjaim....de ilyenkor már természetes is hogy picit befordulunk :roll:

Orsi
Jajj szegénykék. jó lázasak :roll: :roll: gyógyulgassatok:)

Mia
az enyémek is híztak az elején mint a malacok, mert kis súllyal születtek. aztán kiegyenlítődik a dolog. most meg olyan sovik :roll: :roll:

Hajni
hát köszi, tényleg jöhetne már a tavasz....mondjuk most ne szüljek mert biztos lassan érnénk be ekkora hóban.......

na megyek, ma jön anyukám Sopronból, remélem nem lesz hóakadály :roll:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Jó reggelt sziasztok!
Ma vonatozni akartunk menni...de én ilyen időben nem merek a Regivel elindulni.Mindenképp kendőben vagy a Krisztitől kölcsön kapott MT-ban vinném,de csak akkor ha nem esik már a hó.Háát,mondtam a páromnak,hogy max nélkülünk mennek.
Amúgy lehet le sem lehet tőlünk menni.2napja jött anyu hóesésben és alig tudott feljönni a 3cm havon.Akkor mi lehet most??kb 10-15cm hó esett itt.
Én szeretem a telet,szeretem a havat de a törpöm tele van már az idei hóval..ÁÁÁá legalább a Szabi élvezte.

Baba!Persze,hogy jöhetsz:lol:
ŐŐ na én nem engedem a páromat,hogy mélyebben a géphez nyúljon.Ha gáz van akkor én próbálom megoldani :wink:
De hála égnek külön gépe van és arra töltöget...

Orsi!!!
Hogy vannak a srácok???Remélem reggelre már jobban vannak.

Dolli!
Ne szórakozz már!!Szerintem mindenki megérti,hogy már nehezen bírod.Főleg ez a frontos idő..
Kitartás!!Már tényleg csak napok kérdése,és a kezedben foghatod Rékát.

Hajni!
Persze,hogy megmutatom,hogy kell megkötni a MT-t.De amúgy tök egyszerű.
Semmi ördöngösség.

Na viszont tegnap Kriszta Mt-jával virrem a Regit a tecoban vásárolni.
Most már kíváncsi vagyok a másik majd milyen lesz?
Én ezt túl merevnek tartom.Szerintem nem kéne ennyire merevítettnek lennie.A derékpántja nem simul jól a derekamra,talán lehet azért mert túl van párnázva,az anyaga nagyon vastag emiatt én nem tudtam úgy megkötni,hogy ne csússzon szét...vagyis menet közben igazgatni kellett,és újra kellett kötözni mert meglazult a csomó. :roll:
A gyerek fejénél számomra túl merev,mint egy kenguru.Ezt nem lehet vissza hajtani,és ahogy néztem a Reginek ez nem volt túl kényelmes a nézelődés miatt.
Viszont úgy összességében sokkal kényelmesebb nekem mint a kenguru.Nem húzza a vállam,nem nyom..stb
Viszont a kendőnek a nyomába sem ér számomra.Szóval a kendő szerintem sokkal kényelmesebb,csak azt macerásabb felkötni.

mimi12

Szasztok!

Lányok, itt vagyunk anyuéknál, hajnal óta esik a hó, már egy csomószor mentünk lapátolni... még az úttestről is eltoltuk, mert már magasodott.... és ha lefagy, leszakítja majd az autók alját... erre e hülye szembeszomszéd kijön, és elkezdi az utca közepére tolni az előtte lévő havat... de már akkora volt, hogy az autók elakadtak volna... na, eldurrant az agyam, kimentem, mondom: elnézést, nem azért toltuk el a havat, hogy maga visszatolja, mert el fognak akadni az autók... erre bunkón visszaszólt, hagyjam, békén... na onnantól kész volt, István is kijött, apu is, megmondták magukét a nő elkezdett anyázni.... tök bunkó, azt mondja, 80 éves anyja, benn van és ha menentőt kell hívni nem tud leparkolni a mentő :shock: mondom, idáig nem fog eljutni mert megreked a hóban! elakadt aztán nem viszi sehova az annyját! Meg majd lefolyik a hó :shock: ja, minuszokban.... Meg hogy kihívja a rendőröket.... jót röhögtünk, mert persze a rendőröknek erre van idejük, hogy ilyen hülyeség miatt kijöjjenek, körberöhögték volna a szomszédot.....Olyan egy lökött az a nő, nem gondol bele... apuék fél perc alatt kettétolták, amit ő az utca közepére dobott, egy autót meg is kellett tolniuk, mert egy másik hülye szomszéd is középre tolta a havat.... egy msikat meg ki kellet ásni, na...
És belegondoltam, hogy panaszkodok a társasházi lakásunkra, de külön lévőnél is vannak gondok...
Ja, erről jut szembe, kiváncsi vagyok, most ki, mikor, hogy tolja el a havat nálunk....
Na, ennyi elég belőlem.... :oops: bocsi....

Kriszta, annyira cuki pasi Marci!!!!

Orsi, jobbulást a skacoknak!!! :cry:
Kép

Dolli, de jó, hogy újra itt!!!!! Skacaim mehetnek hétfőn! :) Még mindig köhécselnek, de azt mondja erre nem kell gyógyszer....
A tavaszúgy néz ki nem most fog jönni... :lol:

Mimi,hát igen, én is imádom a havat, de idén most már eleget esett...
sylph

Sziasztok,

Brigi: én voltam lent! Basszus, nem szoktam olvasni kora reggel! :cry: Mondjuk csak a DMben voltunk, de az is megfelelt egy kis kalandtúrának! Volt, olyan rész, hogy a kerék ki sem látszott a hóból! :lol: HA hazafelé nem aludt volna be Lili, még tuti mentem volna, kivételesen élveztem a nagy hóesést! :oops:

2,5 órát aludt délelőtt a pókom, így tornáztam egyet. :P Jól esett!! Ilyenkor jövök rá, hogy nekem nincsenek is izmaim! :cry:

Hajni: a hóval azért beszélhetnél, persze nem konkréttan, csak úgy, hogy véletlenül járhatóak legyenek az útak. :lol: :lol:

Banyek úgy mennék szánkózni, de nincs szánkók! :cry: :cry: Kíváncsi vagyok mit szólna hozzá Lili pók

Lini
Kép
kicsi lini

Lini: ha tudtok jönni hétfőn akkor majd szánkózunk. :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?