Nah, ma nalunk egesz delutan ment a hepaj, Patrik bombolt, visitott, sikitott, dunnyogott, meg amit akartok! Minden volt! A vegen azt mondtam, szakadjon meg a dokineni (aki azt mondta hogy tul sok a gyarapodas Patriknal) es adtam a gyereknek egy jooooooo kiados meretu kajat! 150ml viz es 5 kanal tap! Ugy tele lett mint a deli busz. Azota vigyorog, gugyog, berreg meg repked kezevel-labaval…. Szoval nalunk a dieta itt, ezen a ponton vege! Nem erdekel ha 10 kilos is lesz a gyerek honap vegere, de jo kedvu legyen! Doki neni meg szarjon sunt !!!!!
Most bekesen alszik, elfarasztotta este apja, jatszottak egy nagyot, utana en is tornaztattam furdes elott. A tegnap vasarolt csuklocsorgo estere megszaradt, mindket kezere kapott egyet. Azt csorgette boldogan. Most horpaszt, a gepelesem sem zavarja….
Hajni: Jaaaaaaaaaj a kis overallos tunderke.
Nagyon aranyos a ruhaiban. Nekem az a birkas-bolyhos tetszik nagggggyooooon!
Figyi, ugy irod hogy Lili 8 kg most. Patrikom 4 honapos es mar “elmult” 7 kg… Lehetseges hogy mostantol lelassul ez a gyors fejlodes nalunk vagy kezdjek el tenyleg megijedni??? 66 cm hosszu a gyerek.
Fuzo+harisnya kombinacio: az en paromnal semmit sem lehet vele elerni. (Inkabb a “kenyai logomellemre” bukik, az Is csak meglengetve, szokoevenkent…)
Film: Nyisd meg a filmet ket kulonbozo lejatszoval. (Pl, WMP es (ha van) Media Player Classic) Az egyikrol a kep, a masikrol a hang mehet, nem nehez osszeszinkronizalni a kettot. En is csinaltam mar egyszer amikor egy filmet csak ugy tudtam letolteni hogy az egyiken a hang volt tokeletes (angol) a masik orosz volt, de kituno keppel)
TENYLEG! MI VAN LINIEKKEL? Ugye nincs semmi baj… (bar tudom hogy a gepet elvitte valaki hogy megcsinalja es nem igyekszik tulsagosan...)
Judy: ra se rants! A fotok mindig rosszul sikerulnek. (Rolam keptelenseg jo fotot kesziteni! Max ha jo erosen rasegiek Photoshop-pal
:D:D:D)
Noemi: kenguru: Patrik nem szereti
De a kocsis hordozot sem, szerintem mert nem tartja vegig jol a gerincet. Ala nyultam es egy helyen be tudtam csusztatni a tenyerem…. Hat ennyit a hordozokrol (is)
Jaj de jo hogy Bella jobban van!!!!!!!!!!!!
:D:D
Szilvi: aham, tenyleg immunis. Amikor osszejottunk nagyon sok, gyonyoru, draga fehernemum volt, evek ota gyujtogettem oket. Volt ott minden, a harisnyatartotol kezdve a csipkes ize-bizekig. Strasszos, tobb soros nyaklanc, fulbevalo, 20 centis hofeher lakk tusarku, gyonyoru! Kipingaltam magam, feloltottem a cuccokat, parom meg csak nezett ram azt kerdezte hogy hova keszulok ilyen megszallottan…. Meg parszor megprobalkoztam, gondoltam mas szin, vagy fazon bejon neki, de nem! Igy hat szep lassan megvaltam a szep cuccoktol. Mara mar egy sincs meg belole…. Pamut tanga+ pamut melltarto… ennyi.
De semmire nem szol semmit…….. Legutobb azt vette eszre hogy az ezer eves kedvenc tangam mar darabokban van (a varras atomjaira hullott, de meg mindig hordom….) Na arra rakerdezett hogy miert nem veszek mar ujat, ez a kokorszakbol maradt ram…
Farsangi szallitas: HA NINCS HO AKKOR HOZZAM IS BEFER VALAKI!!!!! HA VAN HO AKKOR NEM TUDOM HOGY JUTOK ORSIHOZ ODA!!!!!!
En vinnem az uditoket, ha megmondjatok milyen kell….. Mert fogalmam sincs, en csak vizet szoktam inni, azt sem tudom melyik fajta a finom. :S
Kriszti: Patrik ma tultett a tiz eves terven… szepen kikeszitett mentalisan estere tisztara mosottrongy lettem agyilag. De osszebujtunk es azonnal rendbejottem. Szoval delutan neki is kellett adnom egy +adag kajat! Ilyen talan egyszer volt eleteben! De most kellett, annyira ehes volt! Etetes utan 1 oraval!!! Megette a 180ml-t (!!!) es utana rendes idoben ismet!!! Este is tobbet adtunk mar neki es joizuen befalta. A 11-es etetesnel nem adok annyit neki, de mostantol tobbet kap, vege ennek az idegtepo fogyokuranak, nem lehet ezt csinalni egy gyerekkel! Ha 10 kilos lesz akkor az lesz, letojom. Max meg tobbet tornaztatom, meg visszuk majd oket uszni….
Szilvi: Lili es a papucs!!!!!!!!!!!!!! Nagggggyon jooooooo!!!
:D:D:D
Lini: De jo hogy ismet vagy!!!! Figyi, milyen oprendszer van a gepeden? Ki kene konyorognom apatol hogy telepitse ujra a gepedet….. mert ez igy nem lesz jo! A kollega ur lusta diszno, szegyellje magat!
Lili baba es a maszkalos jatek:
:D:D:D:D:D:D:D
Joecccakat mindenkinek!
[/b]