sziasztok,
nos tegnap engedtek haza a kórházból, egy hétig feküdtem bent, mert hétfőn este az első ctg-én szülőszobai fájásokat mutatott, szabályosan és erőseket, és a méhszáj is kinyílt egy ujjnyira, így haza sem engedett a dokinő. Kaptam szurikat, hogy visszatartsák a babát, és egyenlőre úgy néz ki sikerült, de szigorúan feküdni és pihenni engedett haza, szóval a fiam most papával vagy mamával vagy apával. Mit ne mondjak nagyon megijedtünk, és nem volt éppen kellemes a hét, de mostmár megnyugodtam valamelyest és igyekszem koncentrálni, hogy minél tovább maradjon bent babuci. Azt mondta a dokinő, hogy 1 hét minimum de inkább két hét jó lenne még, aztán jöhet ( 4 hetem lene még hátra). Mivel máshol nem volt hely a gyerekágyas osztályon feküdtem, így teljesen felkészült vagyok hogyan is folynak majd a dolgok. Évi a mellettem lévő kórteremben volt, ha minden jól megy ma őket is hazaengedik. Koppány gyönyörű, szép nagy hangja van, Évi szegény szenved a császár miatti érzéstelenítés utáni fejfájástól, remélem nem haragszik hogy leírtam.
Az osztályon szerzett tapasztalatok csalódást okoztak, de mostmár nem hátrálok meg, tudom hogy mire számítsak.... legalább az összes dokit is megismertem
A doktornő hihetetlenül lelkiismeretes és rendes, minden nap bejött és figyelt rám, ráadásul meg is kelett védenie, mert kedden leküldtek UH-ra és Malbaski ráírta, hogy én már 37-38 hetes vagyok, erre a másnap reggeli viziten a Réfi megkérdezte hogy akkor miért is nem hagyják hogy megszüljek? Erre a dokinő mondta hogy azért mert még csak a 35. hétben vagyok, na ezen jól elvitatkoztak, aztán a doktornő mondta hogy ne izguljak nem hagyja hogy megszülesszék ezt a bébit még
Aliz, jóga van még, 10.30 minden csüti, szerintem menj el próbáld ki aztán eldöntöd, hogy tetszik-e, én már sajna nem mehetek
A mellszívóról annyit, hogy van a kórházban is, szóval ha nem viszel be adnak, és van gép is, de otthon is jól jöhet, az egyik szobatársamnak pl. annyira beindult a tej, hogy szinte folyamatosan fejnie kellett hogy nem kapjon mellgyulladást és hogy egyáltalán be tudja kapni a mellet a pici. De többen is használtak bent, nekem van és sokat használtam, de ráérsz akkor is megvenni ha már a kórházban látod, hogy szükséged van-e rá.
Hú hirtelen ennyi, szorítsatok nekem, hogy még legalább 2 hétig egyben maradjunk :-9 Legközelebb szerdán megyek ctg-re.
Puszi mindenkinek!!!
Kati