Sziasztok Csajok!!
Hát bocsika,hogy igy eltünök mindig,de pörgünk ezerrel.
Hajni!!
Melyik IKEÁBAN voltatok tegnap???Mi is ott voltunk!!
Mi a Budaörsibe voltunk,és ugyanugy mint te mi se jártunk síkerrel.Én többet tuti nem megyek oda,nekem nem jött be 6 évvel ezelött se mikor épitkeztünk és most se.
Nekem nagyon kupis és átláthatatlan az egész.A Kikába sokkal jobb a légkör is,és ott segitőkézebbek is.Ja és nem utolsó sorban olcsobb is,mármint vannak olyan dolgok is amit esetleg az olyan szegény emberek mint mi mergtudunk venni.
Már szombat délután is voltunk,praktikerbe,baumaxba ott vettünk parkettát a két gyerekszobába,vettünk ajtókat a szobákra,Apának szerszámokat,gépeket stb...
Aztán tegnap butorokat nézegettünk.Vettünk konyhabútort és ágyat a Kikában,íróasztalt Kírának a praktikerbe.
A konyhával az volt a szerencsénk,hogy egyenes falra kell,semmiféle cikk-cakk nyilegyenes hosszú falra kell.Igyhát konyhablokkot vettünk 126 ezerért.Szerdán megyünk mosogatógépet és tüzhelyet venni hozzá,mert ugye megkell rendelni a plussz munkalapot a mosogatógép tetejére.
Aztán jőhet is a víz-gáz szerelő.Azt még nem tudjuk ki csinálja,mert aki itt volt az kissé drágának tünik,ugyhogy keresünk másikat.
Egyébként mi konyhát csinálunk teljes kivitelbe,a gyerekszobákat parkettázzuk,festjük butorozzuk,és elöszobát burkolunk,terasszal együtt.HÁT CSAK ENNYI!!!!!
Ma voltam itt Vörin is butort nézni,Kírának kinéztem az ágyát és a bútorát is,összesen lesz 140 ezer.Vannak tők jó étkező asztalok is,és nappalibútorok is.
Sőt konyhabutorok is vannak,ha ezt tudom el se indulok semerre.
Most azon vagyok fennakadva,hogy kb 25 ezer a házhozszállitási díj.Ugyhogy mi inkább kibéreltünk egy kisbúszt itt a Liegl-vel szembe egy napra 8 ezer ft,és igy mindent szépen egyszerre hazahozunk.
Hajni!!
A praktikerbe vannak jó fürdőbutorok,nézzétek meg ott is!!!!
A sulinak vége lehetne már mert unom a délutáni tanulásokat,mindenböl dolgozatírások vannak.
Befizettem Kíra táborait,kiakadtam rendesen.
Most mennem kell,mert Kíra holnap irodalom dogát ír,és valami iszonyú hülye olvasmányt kell ellemeznie,itt szenved.Szerdán nyelvtant éás németet ír stb...
Már én is fáradt vagyok,hát még a gyerekek.
Mi nem voltunk gyereknapozni,mert elötte 3 hétig egyfolytába voltunk velük valahol csúzdapark,vidámpark,vadaspark,Poni fogadó ugyhogy mondtam kÍrának ezt osszák be őszig!!!
Akkora talán lesz szabad hétvégénk mikor eltudunk menni valahova.addig mi is bontunk,épitünk stb....
Sancsi!!
Jó volt hallani felöled!!Miron is sokat beteg,két hetet megy eggyet otthon van.Kitartás hozzászokik a szervezett és akkor megszünik teljesen minden!!!
Tényleg megyek mert Kíra nyőgdécsel!!!
Szép napokat!!!