Új privát üzeneted érkezett!

Még valamit szerettem volna kérdezni:

van valami jó ötletetek, hogy mit lehet venni egy 8 hónapos kisfiúnak keresztelőre? Mi leszünk a keresztszülők, és ötletem sincs, hogy mit kéne adni neki. Ha kislány lenne, akkor még csak-csak, de egy fiúnak??? :roll: :roll:

Aisa és Hajni
odex

Sziasztok,

Hajni, mi a keresztelőre aranyat kaptunk. A keresztszülők általában maradandót szoktak adni a gyerek nemétől függetlenül.

Ma voltunk beiratkozni az oviba. Azt nem mondom, hogy el voltunk ragadtatva az ovitól. Úgy beszéltek velünk, mintha a s...-ből rángattak volna ki. Míg bent voltunk a vezető irodájában Danira egyszer néztem rá, hogy ne csukja a kezére az ajtót. Ezt rögtön zokonvette a vezető, és kiosztott, hogy most ne a gyerekkel foglalkozzam.
25 helyre 45-en jelentkeztek eddig. Így semmi nem biztos.
Játsszák a nagyurat az óvodákban, mintha a szülők lennének értük. Remélem, lecsillapodom egy kissé, de most nagyon felzaklattak a történtek.

Fricike, gratula a jogsihoz. Én is többedjére vizsgáztam le a forgalomban. Az én esetemben azonban volt alapja a dolognak. Most is csak egyenesen előre tudok menni az autóval. Parkolás nulla.

Andi, tényleg, mi újság munka ügyben? Most munkanélkülin vagy ugye?

Évi
krévi

Sziasztok!!

Hajni!!!
Fiúnak aranyat én tuti nem vennék.Miron kapott egy betétszámlakönyvet amire betenni betudok pénzt,de kivenni csak ő tudja majd ha meglesz a személyi igazolványa. :lol: :lol: :lol: Gondolom jól jőn majd akkor neki,addigra kamatozik egy kicsit aztán ha síkerül neki nekem is havonta gyüjtenem rá,akkor majd ebböl vehet kocsit.Vagy akár a jogsit is leteheti ebböl.Persze emellé,kapott aproságokat.(törölköző-belehimezve a neve,kereszt, stb...)Már nem is emlékszem olyan rég volt.Mindenesetre nem irigyellek az tuti.Nekünk "csak"egy keresztlányunk van,de az is éppen elég! :twisted: :twisted: :twisted: (szülinap(holnap),névnap,karácsony,ballagás stb...) :shock: :shock: :shock:
Öröklés???De jó nektek,nálunk ilyennek nem áll fenn a veszélye.Mindkét részröl (én szüleim és Gábor szülei)másik teso kapja a nagyszülői kecot.De ebbe inkább nem folyok bele mert hamar fenn lesz a pumpám a témátol.
Munka változatlan,gondolom beprobálkozás volt.Majd meglátjuk.

Amugy ma voltam állásinterjun a City-banknál.Totál jutalékos rendszerbe kéne hitelkártyákat ajánlgatni a kuncsaftoknak.Tehát zéró alapbér,zéró utiköltség.Csak az ingyen meló.Már nincs ís kedvem sehova elmenni,mert mindenhol hülyének nézik az embert. :cry: :cry: :cry: :cry:
Holnap az otp-be megyek,gondolom hasonló vár ott is,bár nem hallottam még náluk hitelkártyárol. :? :? :? Hát majd meglátjuk.

Fricike!!!
Gratula a jogsihoz!!Remélem akkor felveszel ha gyalogolni látsz a faluba. :lol: :lol: :lol: VÁROS :oops: :oops: :oops: bocsika :twisted: :twisted: :twisted:

Évi!!!
És még melyik oviba iratkoztatok be???Ez gondolom a körzetes!De beirathatod másikba ís,mert ha íde nem akkor oda még lesz esélyed,én nem hallottam hogy ilyen túljelentkezés lenne itt.Kocsival fogod hozni-vinni???Akkor tők mindegy melyik oviba mentek!Fuss egy kört még péntekig van esélyed. :lol

Én ma olyan nyomi vagyok,legszivesebben aludnék eggyett,de még Kírával kell tanulnom,utána rohanás Mimiért.Szegénykém lehet,hogy beteg lesz.Tegnap nagyon gubbasztott,és este is hamar elaludt.Láza nem volt,nem köhög,semmi csak bágyadt.Bár remélem csak fáradt,ugy mint én.

Tényleg megyek!!!Szép hetet!!!
Vendég

Sziasztok!

Évi!
Sajnálom, hogy ilyen negatív tapasztalatokkal kellett eljönnötök a beiratkozásról! :(
Remélem, ha majd viszed már a gyereket, akkor azért jobb lesz a benyomás.
Ha ekkora a túljelentkezés, akkor valóban érdemes más oviba is bejelentkezni, nehogy aztán ne legyen helyetek. :roll:

Andi!
Félre ne értsd, nem én örököltem a házat, hanem anyum meg a testvére. Én csak az ügyintéző vagyok. :lol: :lol:
Remélem, otp-ben jobb híreket mondanak. Megkérdezhetem, hogy honnan nézed ki ezeket a lehetőségeket?? Újság, net, ismerős??? :shock:
Remélem, Miron nem lesz beteg. :)

Ajándék-ötleteket köszi. Első körben én is ékszerre gondoltam, de egy fiúnak most milyen nyakláncot vegyek?? Nekem ez olyan fura, lehet hogy nem is fogja szeretni, csak heverne a dobozában. :? :shock:
Bankszámlanyitás pedig szerintem nem keresztszülő feladata, inkább szülői vagy nagyszülői. Nem???
Szóval még mindig tanácstalan vagyok....
Segítsééééééééééééééééég!!!!!!!!!!!!!!!

Aisa és Hajni
odex

Hajni, sajnos más ötletem nincsen. Mindenképpen valami maradandót "alkossatok" a keresztelőre. Esetleg még pecsétgyűrűt lehetne a monogramjával. Azt majd hordhatja, ha nagy lesz.

Andi, felesleges más oviba elmenni beiratkozni, mert úgyis összesíteni fogják a jelentkezéseket, és ha ide nem, akkor átirányítanak a másikba. Azt hallottam, hogy nem veszik jó néven a dupla jelentkezéseket.
Egyébként a körzeti ovihoz nem kellene kocsi, max. 2 perc gyalog. A többihez mind igen. Ezért szeretném, ha ide felvennék. Most valami ismerőst keresek, aki segíteni tudna, hogy mindenképpen felvegyék. Vörösváron minden így megy.
Az ovi vezetője olyan volt mint a lópokróc. Remélem, ez a mentalitás nem jellemző a ovónénikre.
Ez egyébként a Szabadság úton lévő ovi.
Bár akárkit kérdezek, mindenki rosszat mond az egész ovi rendszerről.

Andi, érdemes lenne internetes keresőkre is regisztrálnod. Engem a profession.hu-ról találnak meg mindig. Hetente egy-két telefonom mindig van állásajánlattal. Nagy macera feliratkozni, de ha már megvan, akkor naponta hírlevelet is küldenek.
Most egyikőnk sem keres állást, de én mégis megtartom a hírleveleket, ki tudja. Ha meg keresnénk, megint hosszú időt venne igénybe a regisztráció.

Évi
krévi

Sziasztok!

Bocsi a zavarásért!

Ha valakit érdekelne egy új babakerítés, akkor jelezze, kérem privibe!
Mi sajna egyszer sem használtuk, mert anélkül vettem meg, hogy gondolkoztam volna! Pici lakás, nagy kerítés

új, extra nagy járóka, babakerítés. A járóka 7 elemből + 1 ajtóból áll. Egy elem 1 méter széles, és 70 cm magas. A Járókát az igényeknek megfelelően lehet felállítani. Mivel nincs alja, a helyiség adottságaitól függően lehet különböző nagyságú, ill. szögű ( 4,5,6,7,8 szögű) járókát kialakítani. Az összes elem felhasználásával átmérője 2,7 méter! Több gyereknek is ideális, elegendő tér van a játékra, a baba nem érzi magát úgy bezárva, mint a hagyományos négyszögletűben. Kertben, teraszon is felállítható. Helyiség egy részét le lehet vele keríteni, vagy gyerekekre veszélyes tárgyakat elkeríteni, pl. kandalló köré felállítani.

Kép Kép Kép Kép

Kép
kis pupu

Sziasztok Csajok!

Évi!!!
És mi van ha a Gradusba kerültök??Onnan semmi jót nem hallottam.Én nem biznék a véletlenbe!Van választási és döntési jogod!!Mikor tölti Dani a 3-at???Mi van a kisteso projektel?Ha Dani bekerül az oviba akkor főállásba dolgozol?
Egyébként ma hallottam én is,hogy idén az ovikba van túljelentkezés,és a suliba kezd kevés gyerek. :shock: :shock: :shock: Ezek szerint változó évenként,tavalyelött mikor Kíra kezdte az elsőt akkor ott volt harc,Miront viszont símán bevették at oviba.
Akkor mi lehet Szentivánon,ahol csak egy ovi van?? :shock: :shock: :shock:
Nem voltatok egyébként nyiltnapokon??Egy hétig lehetett menni bármelyik oviba,ott kaptál volna némi infot az ovónökröl.
Az a baj,hogy sajnos elégé fontos,hogy milyen az ovónéni,mert ugye egy tök idegen mufurcot elég nehzen fogadd el egy 3 éves gyerek,és ez kihathat mind a 3 óvis évre. :cry: :cry: :cry: Nem egy ilyenröl hallottam,sőt most is van egy a környezetembe,ahol a kisfiú már 5 éves,és még mindig sírva megy a gyerek,ráadásul tők szobatiszta volt mikor kezdték,és utána kezdett megint éjszakánként bepisilni,ami a mai napig fennáll.Már gondolkodtak kivenni a gyereket,csak akkor ugye megint egy új környezet stb...
Szóval nem mindegy,megaztán a pedagogiai része se mindegy,ki mennyit foglalkozik velük.Van olyan aki hagyja őket egész délelött szabadfoglalkozni,ő addig telefonálgat,kávézgat stb.. aztán a gyerek ugy jőn ki az ovibol,hogy 10-ig nem tud számolni,a németröl ne is beszéljünk.Erröl sajnos saját tapasztalatom van Kíra elégé levolt maradva németböl a többiekhez képest.És ugye ha a gyerek ide fog járni a környékre suliba,akkor ott aztán keményen megy a német mindegyik suliba.Akkoriba én se gondoltam volna mennyit számit egy ovónő,csak késön tapasztaltam.

Hajni!
Én is a proffesion-rol kapok állásajánlatokat,van olyan nap,hogy 5 helyre is küldöm az őnéletrajzom,aztán szinte sehonnan nem hívnak fel.Vörösvár tv-n is szoktam nézni,meg ahol éppen szörfözök.
Voltam ma is állásinterjun az otp-nél.Hát tetszeni tetszik,meg ezt szeretném csinálni csak sajna itt is jutalékos rendszerbe dolgoznék.Ugye az otp elég sokrétegű biztositás,nyugdij,hitelek,megtakaritások stb...Na ilyenekkel kéne foglalkoznom,és csak a szerzödések után kapnék pénzt.Kb ilyen formába, ha most valaki felvesz 10 millio hitelt,és én vagyok az ügyintéző akkor én erre 100 ezret kapok a kezembe.Ez jól hangzik,de mi van ha senki nem akar biztositást kötni,hitelt felvenni stb..Akkor nem lesz pénzem.Az még mellette szól,hogy nincs fix munkaídő egy héten egyszer kéne bemennem a központba az anyagot leadni,mármint ha van mit leadni.Elötte az ügyféllel akár itthon is vagy a saját házába ís találkozhatnék.
6 hónaptol kapnék havonta kajajegyet,utazási pénzt,telefont stb...
Ja és persze elöször is 2 hét kemény suli aztán a vizsga.Utána kezdhetném a melot.Nem határozzák meg miként szerzem az ügyfeleket,akár neten is vagy Vörösvár tv-n is hirdethetek.
Szóval igy tetszik a dolog,de lenne legalább egy minimális fíx alapbér,akkor jó lenne,mert azért 0 ft-al nem szeretnék itthon űlni.
Még szombatig gondolkodom.

Miron beteg lett. :cry: :cry: :cry: Ma már oviba se volt.Egyenlöre nem tudom mi baja,mert a lázos kivül semmi nincs,holnap megyünk dokihoz.

Na jó,most befejezem mert litániát írtam. :oops: :oops: :oops:
Vendég

Andi, kistesó projekt leállt. Gyes-ről nem akarok elmenni szülni, mert az nagyon kevés lenne. Így majd mindenképpen visszamegyek dolgozni, és majd onnan goldolkodunk, hogy legyen-e tesó.
Nyílt napról nem tudtam. Ezt az ovit hívtam fel, de azt mondták, hogy itt nincs nyílt nap. Infot tudok az ovónénikről. Azt is tudom,hogy kihez szeretném iratni, de ha nem kívánságműsor, akkor nem tudok mit tenni. Ez az ovónéni, akihez szeretnénk menni, nagyon jó németes, és egy tündér. De ehhez az kell, hogy felvegyék a gyereket.

Mit hallottál, miért olyan rossz a Gradus?

Gyógyulást Mironnak!

Kellemes hétvégét!

Évi
krévi

Sziasztok!

Andi!
Ez az álláslehetőség valóban nem rossz, de soha nem lehet tudni, hogy az adott hónapban mennyi szerződést tudsz kötni. Mondjuk nekem ez az ügyfélszerzéses rész nagyon nem tetszik. A mai világban szerintem elég nehéz az embereket befűzni bármi ilyesmibe. Legalábbis engem nehéz! :wink: :lol:
Elvállaldtad végül a melót?
Miron jobban van már?

Évi!
Remélem, azért majd sikerül tényleg ahhoz az óvónénihez kerülni, akihez szeretnétek, és nem lesz gond.
Sajnálom, hogy nálatok is leállt a kistesó project. Olyan gáz, hogy az anyagiakon múlik, hogy vállalunk-e még egy gyereket vagy sem. Alap volna, hogy az ember kettőt be tudjon vállalni... :(
Most egy jó ideig nálunk is pihi van, aztán majd meglátjuk, hogy alakulnak a dolgaink hosszabb távon.

Mi ma megyünk délután Gergő hugának a ballagására. Jó hosszú délutáni program lesz. :lol: Szombaton lesz ezen alkalomból kerti parti stb., vasárnap meg a keresztelő. Szóval nem fogunk unatkozni a hétvégén. Pénteken meg megyünk egy kört majd a nagy barkácsáruházakba, kádat, csempét, nyílászárókat stb. nézni. Megcsináljuk a fürdőszobánkat, aztán az anyu részét is. Ez a nyár is az építkezés jegyében fog eltelni... :roll:
Keresztelőre végül rendeltem a Fiskarstól egy három részes gyerek evőeszközkészetet, amibe belegravíroztattuk a kisfiú monogrammját. Ez egy örök darab lesz, anyukával közösen találtuk ki, szóval biztosan örülni fog neki. :) Meg veszek még egy tortát is neki. :)

Aisa és Hajni
odex

Kedves Kismamák!

Felesleges anyatejet, illetve tejtestvért keresek 2008. április 12-én született harmadik kisbabámnak.

Első gyermekemnél derült ki, hogy nem fejlődtek ki a tejmirigyek a mellemben, emiatt nem tudom a saját tejemmel táplálni egyik babámat sem.
Nagyon szeretném, ha a harmadik gyermekemnek még kevesebb tápszert kellene innia, mint a nővéreinek. Nekik is voltak tejtestvéreik.

Olyan Édesanyát keresek, aki

- a felesleges anyatejet lefejte-fagyasztotta, de a babája nem itta/issza meg valami miatt, ezért csak a helyet foglalja a fagyasztóban. Szívesen átveszem, elhozom Budapesten, Solymár-Pilis környékén vagy a pesti oldal vonzáskörzetében.

- Aki a maga megnyugtatására lefeji a tejet, hogy biztosan elég legyen, de a gyűjtőbe nem akarja beadni. Ebben az esetben tejgyűjtő zacskót vagy üvegeket szívesen adok.

Minden felajánlást köszönettel veszek, és privát üzenetben várok!
Nekünk minden csepp anyatej fontos…

Nuska
nuska1

Sziasztok,

Hajni, akkor nektek az építkezés jegyében fog eltelni ez a nyár. Nekünk a tavalyi volt ilyen.
Mit csináltok a 4 napos ünnep alatt?
Én máj. 1-én tanítok délelőtt. De más programunk egyelőre nincs. Persze a ház körül el tudjuk foglalni magunkat. Nincs valami jó ötleted a hosszú hétvégére?

Nuska, nekem már nincs tejem. Hátha a lányok tudnak valakit, aki még szoptat.

Évi
krévi

Szia Évi!

Mi csütörtökön itthon voltunk, akkor nem csináltunk semmi különöset. Ma mentünk barkácsáruházakba körülnézni, vettünk is egy tök jó mosdót! :)
Holnap megyünk Zsámbékra másik mamihoz, lesz grillezés, kerti eszem-iszom. :) Vasárnap meg keresztelő....
Szóval nekünk van program rendesen. :)

Amit ajánlani tudok esetleg, bár gondolom ezren lesznek: a gyermekvasúttal menni egy kört. Mi múlt héten voltunk, innen Hűvösvölgyből indultunk, elmentünk vele a János-hegyig, ott felmentünk a kilátóba, aztán séta vissza, utána esetleg budakeszi vadaspark. Ezek Aisának mind bejöttek, ha jó idő van pláne jó. És talán az ember nem is fizet ki ezért a programért egy halom pénzt. :)

Jó hétvégét mindenkinek! :)

Aisa és Hajni
odex

Sziasztok.Láttom mindenkinek jól telt a négy nap pihi.Mi maradtunk itthon mert nem küldték a jogsim párom meg dolgozott.Van autóm hát nem új de nagyon könnyü vezetni Bmv 520-as nem egy mai darab,de német megkimélt .Én örülök mert más nem mindjárt kap még ilyet sem már várom a holnapot hátha megjönn.Az unokatesóm 4 nap alatt megkapta hát én szerintem az ünnepek miatt nem.Hajni mi is veled tartunk mert nemsokára épitkezünk veled érzek milyen lesz a nyár.Na megyek mert éhes a brigád Bodza meg már alszik van egy kis nyugi.Jó éjszakát mindenkinek és Boldog anyák napját.

Kép[/url]
Kép[/url]
fricike

Hajni, végül a Budai Várba mentünk fel siklóval május 1-én. Villamosoztunk egyet. Szegény vidéki gyereknek ez is nagy élmény. :D A Gyermek Vasúton már mi is voltunk. János hegyen még nem, majd azt is kipróbáljuk. Köszi a tippet.

Mi füvesítettünk. Az nem is lenne gáz, de előtte a kertrendezés és az előkészületek.... Az a nem semmi.
Egy kicsit veteményeztünk is szomszédunk segítségével, aki tök jól ért ezekhez a dolgokhoz.

Andi, mit hallottál a Gradusról? Miért nem jó?

Évi
krévi

Sziasztok!!
Hú de régn írtam. :oops: :oops: :oops: De ma megint összefutottam Fricikével,és akkor elhatároztam,hogy legalább pár szó erejéig jővők.

Végre láttam Bodzát ugy hogy nem volt nyakig bebugyolálva és még ébren is volt.Irtóra édes,és egyáltalán nem hasonlit Fricikére,mondhatnám tiszta Apja.És már nagyon nagy csaj!! :lol: :lol: :lol:
Ja és nem kaptam kedvet!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi!!
Én még azt halottam anno a grádusrol,hogy ugy jönnek ki a gyerekek,hogy még a szineket se ísmerik,10-ig számolás se igazán megy.Álitolag elég sokat dvd-t néznek,nem túl hatékonyak a foglalkozások.Ezt még annó Kíránál hallotam azóta lehet,hogy változott a helyzett,nem tudom,de én semmiképpen nem vinném oda a gyerekemet.

Egyébként tegnap kezdtünk megint oviba járni,ugyanis Mironnak másfél hétig mandulagyuszija volt.
Most meg Kíra kezdte,hogy fáj a torka,kétszer volt uszni múlt héten és hát ugye már nem fedett,az uszoda szóval gondolom jól megfázhatott.

Voltunk szombaton kicsit csavarogni.Délelött a Budakeszi vadasparkba,utána pedig itt:
http://www.horvathkert.hu/
Nagyon supi hely,igaz kicsit drága de fél napot símán ellehet ott tölteni.A felnőtt 2900 és a gyerek (Mironnak nem kellett) az 1450 korlátlan fogyasztás,iszonyú finom svédasztalos+kemencés+grilles kaják,lovagolás (ponikon) lovaskocsikázás,gyönyörű kert hatalmas játszótér,abszolult gyerekbarát.Szóval nézzétek meg ha van kedvetek.

Hajni!!!
Mit fogtok csinálni a lakással???Majd akkor eggyütt fogunk szenvedni a felfordulástól.Én se tudom mit csínáljunk,mert nem tudom menjünk e nyaralni és ha igen mikor.Fogalmam sincs meddig fog tartani itthon a káosz,ja és persze az anyagiak.Már igy ís ráment a gatyám Kíra táboraira,ugyhogy a nacsasszony nyaralása megoldott,de jó lenne nekünk is kikapcsolni kicsit.A tavaszi kiruccanásról már lemondtam,megbeszéltük Kírával inkább kap azon a pénzen uj butort,ágyat,íróasztalt,ő meg simán belement. :lol: :lol: :lol: Olyan jó,hogy ilyen nagy már,komoly dolgokról is lehet vele beszélni.
Lassan készithetem a lelkem a nagy felvilágositásra!! :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Mennem kell,nyelvtan gondjai adodtak. :evil: :evil: :evil: Ja nem lesz kitűnő,lesz két 4-ese környezetböl és nyelvtanból. :evil: :evil: :evil: :evil:
Mindenkinek szép tavaszi napokat!!
Vendég

Sziasztok!

Fricike!
Tök jó, hogy már kocsid is van! :) A héten már biztos megkapod a jogsid, aztán mehettek csavarogni! :wink:
Mit építkeztek majd? Felújítás vagy új ház...???

Évi!
Mi még a Siklót nem próbáltuk Aisával, biztos az is tetszene neki. Gondoltunk arra is, hogy libegőzünk is egyet vele, de mivel anyumnak tériszonya van, ő nem vállalta be, így elmaradt. Nem tudom, Aisa mit szólt volna hozzá, de amikor síelni voltunk, akkor mindig be akart ülni a felvonókba! :)

Mi egész hétvégén ettünk-ittunk, jó volt. :) Olyan nehéz volt hétfőn munkába jönni, sokkal fáradtabb voltam a hosszú hétvége után, mint amúgy. :roll:
De most megint hosszú hétvége lesz, tök jó. :) Simán el bírnám viselni, hogy csak 4 napot kelljen dolgozni, és 3-at pihizni! :) Gondolom ezzel mindenki így van... :roll: :roll:

Andi!
Hol bújkálsz???? :shock: :roll:

Sancsi!
Már nagyon régen nem írtál, tessék életjelet adni magatokról!!!!!

Aisa és Hajni
odex

Hajni!!!
Nem bujkálok!!!!! :lol: :lol: :lol: Valoszinű egyszerre ütöttük a billentyüket!!! :lol: :lol: :lol: Egyre gondoltunk!
Olvass vissza!
Ja láttunk titeket szombaton a spar-nál jöttetek velünk szembe kocsival,de későn kapcsolt Gábor,hogy ti vagytrok!
De ezt ma már megrágták a fiuk benn a meloba.!!!
Megyek vasalok egy kicsit!
Vendég

Sziasztok!

Andi!
Egyszerre jutott eszünkbe a babanet! :lol: :lol: :lol:

Mi a fürdőszobát fogjuk felújítani, de úgy, hogy a régi tetőablakot is kiszedjük, más helyre kerül majd, szigetelés, gipszkartonozás stb. Új járólap, csempe, fürődkád stb. falbontás is lesz, szóval teljesen átalakítjuk az egészet. Lesz kupi a lakásban az tuti. Hogy addig hogy fogunk tisztálkodni, azt nem tudom. Megyünk le anyuhoz... :)
Aztán ha ez készen van, kezdjük lent anyunál a kettéosztást, felújítást.

Nyaralást még mi sem tudjuk hogy legyen és mikor. Valami azért csak lesz, remélem. Az üdülési csekket legalább el kéne költeni. :lol: :lol: :lol:

Aisa és Hajni
odex

Andi, akkor biztos nem viszem a Grádusba Danit. Tegnap voltunk az oviban, megkérdezni, hogy mi a helyzet. Azt mondták, hogy a vége 60 gyerek lett 25 helyre. Nem tudom, mi lesz ebből. De még össze sem ültek az ovivezetők, hogy eldöntsék, kit vesznek fel. Ez a 25 hely arra elég, hogy a testvéreket felvegyék. A körzetesekre már sor sem fog kerülni.
Nem hallottátok, hogy más ovikban mi a helyzet?

Hajni, Aisát felvették már oviba?

Évi
krévi

Andi, tök jó lehetett a Horváthkert! Majd mi is elmegyünk.
-É-
krévi

Sziasztok!!
Néhány kép kommentár nélkül!! :lol: :lol: :lol: Kép Kép Kép Kép :):):) Kép Ez a wc nézd Anya!!!:):) Kép Itt a fogkefém és a törölközöm!!:):) Kép KIcsi mosdó!!!:):):)

Nagy csak röviden annyit,hogy büszke voltam rá,csinálta amit kellett,igaz néha ökörködött is.Aranyosak voltak nagyon.Megyek mert ki kell halásznom a kádból!!!
Szép estét!!
Vendég

Sziasztok!

Évi!
Drukkolok, hogy felvegyenek titeket a kiszemelt oviba.
Nekem elvileg be kell még ma mennem az oviba, hogy nyilatkozzak, hogy valóban szentiváni lakos vagyok. Mert nálunk is nagy a túljelentkezés, jönnének a közeli falvakból is, de mindenféleképpen a Szentivániak kerülnek be előszőr, aztán ha marad még hely, akkor jöhetnek a "külföldiek". :wink: :lol: Ez nekünk nagyon jó, és szerintem ez korrekt is így. Délután már többet tudok majd, hogy mi lesz.

Andi!
Jók lettek a képek. Anyáknapi ünnepségen készült? Mondott verset Miron is??? :lol:

Aisa és Hajni
odex

Sziasztok.Jelentem ma kaptam meg a jogsim, de a héten mentem és ugy idegesitett a párom hogy szégyen szemre megálltam a pilistex elött a föúton kiszálltam a kocsiból és mondtam vezesen ö.Ma este megyek de egyedül mikor lefektettem a gyerekeket.Ugyhogy vigyázzat!Ha minden jó megy a földhivatalba megyünk mert van egy telkünk acsobánkai kanyarba és utána nézünk ha megvan oda épitünk ha nem akkor tátra.Na megyek jók legyetek.Én nagyon birom az ovit szerintem a környék legjobbja.Mert nagy a kert egész nyáron fürdenek belül is van medence.

Kép[/url]
Kép[/url]
fricike

Sziasztok!!
Ujabb program ajánlóval jőttem!!!Tegnap voltunk a Hajógyári szigeten a csúszdaparkba. :lol: :lol: :lol: Iszonyú jó volt!!
Ime:
Kép Kb 6 csúzda egymás mellett! Kép Az egyik csúzdát igy ís meglehet közeliteni! Kép Kép Kép Játszótér Kép

Nincs belépő,lehet pattogatott kukoricát és vattacukrot,hod-dogot venni.Lehet lovagolni amiért persze fizetni kell. :lol: :lol: :lol: Közel a Duna-part mi oda ís lesétáltunk.Általába a szülök már rutinosan vittek pokrocot,azt ott a réten piknikeztek.

Holnap viszont itt Vörösváron a Kápolna utcában lesz búcsú,érdemes oda ís elmenni!!
Hát csak ennyi,nehogy otthon unatkozatok!!!
További szép hétvégét!!
Vendég

Andi, köszi a programajánlókat. Nekünk nagyon jól jönnek, mert gyerekprogramok terén elég rutintalanok vagyunk. Remélem, belejövünk. Kivételesen a búcsúról mi is tudtunk :D , de csak de. volt, mikor nekem főznöm kellett. :(
Szombat de. a magánbölcsiben voltunk :D . Ott volt zenés és kézműves foglalkozás. Az is nagyon jó volt. Ára 1500/de./gyerek.

Hány éves kortól ajánlott az óbudai csúszdapark?

Évi
krévi

Sziasztok!

Andi!
Hú nagyon komolyan néz ki ez a csúszdapark.. :shock: :lol: Egy barátnőmtől már hallottam róla, de ő azt mondta, hogy inkább nagyobb gyerekeknek való... Mondjuk nálatok más, mert Miron tud menni Kirával, és akkor nincs egyedül...

Amúgy velünk minden oké. Kicsit fáradt vagyok, most bent is több a meló, meg vásárolgatunk, intézkedünk a fürdőszobával kapcsolatban. Nemsokára nekiállunk már, jó lesz 2-3 hétig fürdőszoba nélkül... :roll:

Írjatok!

Aisa és Hajni
odex

Hajni, veletek vagyunk. Tavaly mi voltunk fürdőszoba nélkül.
Gyermeknapra nem tudtok valami jó programot?
Ma megvettem a nyári szandált Daninak, délután pedig sürgősen venni kell nyári cuccokat, mert szegény gyereknek semmije sincs. Ti hol veszitek a gyerekcuccokat?
Évi
krévi

Évi!

Pénteken kezdjük a zúzást a fürdőben. Kezdődik, remélem hamar túlleszünk rajta. :)
Gyereknapra még mi sem találtunk ki semmit. Bár ha jól sejtem, építkezni fogunk még akkor is. :roll: :lol:
Gyerekruhák: én itthoni viseletre használt cuccokat szoktam venni, itt Szentivánon az utazási iroda mellett van egy használtruhás. Mostanában mondjuk ritkán voltam, nem is tudtam jól vásárolni. Inkább kisebb ruhák vannak nagyobb választékban. Amúgy meg C&A-s ruhákat veszek, ha találok valami akciós darabot. Szerencsére ismerősöktől is viszonylag sokat kapunk kölcsönbe. Meg most nyáron nekem szerencsém van, mert a tavalyi rövidnacik jók most is neki pelus nélkül. :roll: Nagyon költségkímélő kiscsajom van nekem! :) :lol: :lol:

Többiek merre vagytok??? Mi ez a nagy csend????

Aisa és Hajni
odex

Tényleg nagy a csend!!! Andi, Fricike, jelentkezzetek.

Nálunk is megvolt a nagy nyári ruhavásárlás. Mi az Auchanban kezdtük, majd betértünk a C&A-ba is. Egy rahedli pénzt költöttünk, de még így is csak 5-6 garnitúra cucca van Daninak. Az nagyon kevés, mert sajnos a délelőtti cuccot már nem adhatom fel rá délután. Összekoszolja. Fiú!!!
Nekem is egy olcsóbb beszerzőhely után kell néznem. Lehet, hogy megnézem a vörösvári turikat.
Vettünk szandált is, úszónadrágot. Szóval jó sokat költöttünk. Szerencsére a nagymama a felét állta.

Írjatok: Évi
krévi

Jahhhh, gyereknap: mi bábelőadásra megyünk a vörösvári bölcsibe. Ti mit csináltok?
-É-
krévi

Sziasztok!!
Élek ám még,csak a 20 éves oszt.talimat szerveztem ami szombaton volt és nagyon jól síkerült.Hajni amikor találkoztunk szombaton akkor éppen a fodrászhoz mentünk,csak tettünk egy kis kitérőt a Freszhez.:):):)
Mivel éjjel 2-ig mulatoztam ezért még mindig olyan nyomi vagyok,kell egy hét mire visszarázodom.
Mi is kezdjük a bontást,de mi elöbb a számomra kedvesebb dologgal kezdünk,butort megyünk elöbb venni,mert ugye nem mindegy hogy a viz-gáz szerelő hova furja a lyukakat,és a lefolyót.!!Lehet,hogy vasárnap el is megyünk a KIKÁBA és az IKEÁBA,itt Vörösváron már nézegettem,vannak jók,de azért még futunk néhány kört.
Aztán burkololapok,parketták stb...vszinű azt majda praktikerbe vadászunk,eddig mindig ott jártunk szerencsével.
Annyira nincs kedvem hozzá. :shock: :shock: :shock: Remélem julius végére készen leszünk annyíra,hogy egy hetet nyaraljunk is.

Évi!!
Én is szoktam a turiba járni,ami a Pilistex-el szembe van ott mindig jókat szoktam találni.Aztán elmenőset meg általába a szomszédba veszek,ugyanis ő gyerekruha készitő.Biztos láttatok már RICIDOR feliratú rucikat,na az itt készül melettünk.Én nagyon szeretem mert nagyon tartós.Árba ís elfogadható.
Átöltözni??? :shock: :shock: :shock: Azt meg minek???Mi csak akkor szoktunk,ha elmegyünk valahova,vagy ha nagyon összemaszatolja valamivel,de ez igen ritka.amugy reggeltöl estig ugyanabba a ruhába van.Ja és persze sokat öröklünk is,de csak fiusat,mivel Kíra az egyedüli lány a családba.Neki a bnőmtöl szoktam kapni,vagy a szomszéd varrónő kislányáét veszem meg ocsón!! :lol: :lol: :lol:
Mennem kell,pedig még tudnék mesélni,de nincs ídőm,Kírával kell tanulnom,beindult az évvégi dolgozatírás. :twisted: :twisted: :twisted:
Ha tudok még jővők!!
Fricike!
Jó nagy a fiad ís!!!
Vendég

Sziasztok!

Jaj! 1000 éve nem írtam már, de mostanában sem erőm, sem időm, sem kedvem nincs a gép elé ülni. A mailjeimet is csak azért olvasom naponta, mert átirányítottam a benti címemre!

Látom mindenki jól van.
Most viszonylag mi is, bár az állandó orrfolyás megvan. Remélem most nem megy rá Enéh fülére, mint eddig. A nagy átlag nálunk úgy néz ki, hogy 2 hét bölcsi, 1 hét otthon középfül gyulladással.
Szerencsére kisasszony jól viseli a betegségeket, már a gyógyszereket is hajlandó meginni. Bölcsit nagyon szereti, de nem tudom, hogy ez nem-e a 2 kis barátjának szól-e.
Egyre többet beszél, már mondatokat is mondd, és néha hajlandó használni a bilit is.

Ovi-téma: mi szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert a cégesbe fog járni. Már be is írattam. Nem is nézegettem máshol, annyira adta magát, meg azt se tudom, hogy itt milyenek az ovik, igaz nem is terveztük, hogy ide íratjuk.

Ruhavásárlás!
Évi!
A nyugatinál van egy bababolt (www.bebibolt.hu), én vagy ott, vagy a C&A-ba, vagy a Takkoba veszek ruhát Enéhnek, de néha előfordul 1-1 Auchanos, vagy Tescos is.
Átöltözés ismerős!

Andi!
Ha itthon vagyunk nekünk azért kell átöltözni, mert ha összekoszolja magát, jön, és szól, hogy ő bizony koszos, kell tiszta ruha! Csaj!
Nem tudom, hogy a bölcsibe mennyire foglakoznak ezzel, néha nem abba kapom, amibe beadtam (még jó, hogy van bőven váltóruhája), de van, hogy tiszta kosz a ruhája, és úgy adják ki. Még jó, hogy nem abba megyünk haza.

Akartam még kérdezni!
Fricike!
Van itt Vörösváron autós iskola? Engem is érdekelne, meg az is, hogy úgy nagyjából mennyibe van most a jogsi.

Nah! Röviden ennyi, igyekszem sűrűbben jelentkezni!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi

Andi, hol lehet kapni azokat a RICIDOR rucikat? A pontos címet leírnád? Kb. mennyibe kerül egy póló vagy egy együttes póló+nadrág?
Átöltözés: délelőtt úgy összepiszkolja magát, hgy muszáj. Azt a mocskos ruhát nem adom rá vissza délután.

Sancsi, jó nektek, hogy nincsenek ovi gondjaitok. De ez az állandó betegség.... Remélem, előbb-utóbb immunizálódik Enéh.

Évi
krévi

Sziasztok!

Andi!
Mi szombaton kezdtük szétverni a fürdőszobát. Hú, nagyon gáz volt. Most nincs semmi a fürdőben, még pisilni is anyumhoz kell lemennünk. :shock: A vásárláson mi már túl vagyunk, megvan minden, már csak a bútor kell a fürdőbe, meg a kádat kell elhozni.
Úgyhogy a hétvége bontással és munkával telt. Tegnap elmentem Aisával az Ikeába, de nem találtam semmi normális fürdőszobabútort. :(
Ti a konyhát csináljátok majd, meg a gyerekszobákat?

Sancsi!
Jó, hogy jelentkeztél. :lol: Nem csodálom, hogy fáradt vagy és géphez sincs kedved ülni. Az elején én is így voltam, most már egészen hozzászoktam ehhez. :roll: Ez a sok betegeskedés nem túl jó, de annyi előnye van, hogy mire oviba mentek, már túl lesz mindenen, és hozzászokik a szervezete.

Évi!
Milyen volt a gyereknapi bábelőadás? Aisa imádja ha bábozunk neki. Ha előbb eszembe jutott volna ,akkor elmentem volna én is Aisával.

Aisa és Hajni
odex

Hajni, a gyermeknapi bábszínház szuper volt. Dani nagyon élvezte. Én ugyan csak hallomásból tudom, mert apukájával volt, mert szombat délelőtt én dolgoztam, mikor ez volt.

Viszont van egy jó hírem: Danit felvették az oviba. Úgy örülök neki, mintha egyenesen az orvosi egyetemre vették volna fel. Dehát manapság egy ilyen óvodai felvétel kincset ér, mert mehet vissza az ember lánya dolgozni.
Igaz, nem a kiszemelt ovónéninez, de ez a legkevesebb. Ha nem egy hárpia, nekem jó. Úgy sem foglalkoznak érdemben a gyerekkel az oviban, nekem kell majd otthon bepótolni mindent. De legalább gyerekek között lesz.

Andi, te dolgozol? Nagyon eltűntél.

Évi
krévi

Sziasztok Csajok!!
Hát bocsika,hogy igy eltünök mindig,de pörgünk ezerrel.

Hajni!!
Melyik IKEÁBAN voltatok tegnap???Mi is ott voltunk!! :lol: :lol: :lol: Mi a Budaörsibe voltunk,és ugyanugy mint te mi se jártunk síkerrel.Én többet tuti nem megyek oda,nekem nem jött be 6 évvel ezelött se mikor épitkeztünk és most se. :cry: :cry: :cry: Nekem nagyon kupis és átláthatatlan az egész.A Kikába sokkal jobb a légkör is,és ott segitőkézebbek is.Ja és nem utolsó sorban olcsobb is,mármint vannak olyan dolgok is amit esetleg az olyan szegény emberek mint mi mergtudunk venni.

Már szombat délután is voltunk,praktikerbe,baumaxba ott vettünk parkettát a két gyerekszobába,vettünk ajtókat a szobákra,Apának szerszámokat,gépeket stb...
Aztán tegnap butorokat nézegettünk.Vettünk konyhabútort és ágyat a Kikában,íróasztalt Kírának a praktikerbe.
A konyhával az volt a szerencsénk,hogy egyenes falra kell,semmiféle cikk-cakk nyilegyenes hosszú falra kell.Igyhát konyhablokkot vettünk 126 ezerért.Szerdán megyünk mosogatógépet és tüzhelyet venni hozzá,mert ugye megkell rendelni a plussz munkalapot a mosogatógép tetejére.
Aztán jőhet is a víz-gáz szerelő.Azt még nem tudjuk ki csinálja,mert aki itt volt az kissé drágának tünik,ugyhogy keresünk másikat.
Egyébként mi konyhát csinálunk teljes kivitelbe,a gyerekszobákat parkettázzuk,festjük butorozzuk,és elöszobát burkolunk,terasszal együtt.HÁT CSAK ENNYI!!!!!

Ma voltam itt Vörin is butort nézni,Kírának kinéztem az ágyát és a bútorát is,összesen lesz 140 ezer.Vannak tők jó étkező asztalok is,és nappalibútorok is. :o :o :o :o Sőt konyhabutorok is vannak,ha ezt tudom el se indulok semerre.
Most azon vagyok fennakadva,hogy kb 25 ezer a házhozszállitási díj.Ugyhogy mi inkább kibéreltünk egy kisbúszt itt a Liegl-vel szembe egy napra 8 ezer ft,és igy mindent szépen egyszerre hazahozunk.

Hajni!!
A praktikerbe vannak jó fürdőbutorok,nézzétek meg ott is!!!!
A sulinak vége lehetne már mert unom a délutáni tanulásokat,mindenböl dolgozatírások vannak. :evil: :evil: :evil:

Befizettem Kíra táborait,kiakadtam rendesen.
Most mennem kell,mert Kíra holnap irodalom dogát ír,és valami iszonyú hülye olvasmányt kell ellemeznie,itt szenved.Szerdán nyelvtant éás németet ír stb...
Már én is fáradt vagyok,hát még a gyerekek.
Mi nem voltunk gyereknapozni,mert elötte 3 hétig egyfolytába voltunk velük valahol csúzdapark,vidámpark,vadaspark,Poni fogadó ugyhogy mondtam kÍrának ezt osszák be őszig!!! :shock: :shock: :shock: :shock: Akkora talán lesz szabad hétvégénk mikor eltudunk menni valahova.addig mi is bontunk,épitünk stb....

Sancsi!!
Jó volt hallani felöled!!Miron is sokat beteg,két hetet megy eggyet otthon van.Kitartás hozzászokik a szervezett és akkor megszünik teljesen minden!!!
Tényleg megyek mert Kíra nyőgdécsel!!!
Szép napokat!!!
Vendég

Sziasztok!

Évi!
Na, ez tényleg jó hír, hogy felvették Danit az oviba! :lol: :lol: Egy gonddal kevesebb... :)

Andi!
Én is Budaörsön voltam az Ikeában, akár még össze is futhattunk volna. :) Szerencsére nem voltak sokan, Aisa teljesen rá volt kattanva a kinti ugrálóvárra, bent volt vagy negyed órát. Persze maradt volna még tovább is, de mennünk kellett tovább. Én egyébként szeretem az Ikeát, nekem az inkább áttekinthető, mint a Kika. De majd oda is elnézünk valamikor, hátha ott találunk valamit. Praktikerben is néztük már a bútorokat, de ott sem láttam olyat, ami megfelelne. Nehéz lesz, mert adott a méret, és ilyen ráépíthető mosdót vettünk, ahhoz meg elég nehéz jót találni.
Az tök jó, hogy ilyen sok mindent meg tudtatok már venni, akkor lassan tényleg már "csak" a munka van hátra. :)

Nagyon durva, hogy nekünk is ez a fürdőszoba felújítás alsóhangon 600 ezer pénz lesz. :shock: :shock: :twisted: :twisted: És nem vettünk semmiből extrát, és nem is olyan óriási a fürdőszoba. Nagyon gáz....

Aisa és Hajni
odex

Andi, nem írtad meg a ruhabolt pontos címét. De ha már itt vagy, azt is megírhatnád, hogy milyen bútorboltban voltatok Vörösváron. Hol van itt egyáltalán bútorbolt?

Hajni, tudom, hogy minden nagyon drága. Mi tavaly csináltunk mindezeket.

Drukkolok mindenkinek a nyári munkálatokhoz.

Évi
krévi

Sziasztok!

Évi!!
Bocsi ez tegnap lemaradt pedig eszembe volt.Szóval ez nem ruhabolt hanem itt varrják a ruhákat.Van két varrónő és ők varnak meg még egy pár itt Vörin akik ezt a ricidor feliratú márkát varják.
Én mondanám,hogy gyere ide és itt azért jóval olcsobban megkapod,mint mondjuk az Avantiba,Bentonba (oda szállit)vagy Pesten nagyon sok nagy.kerbe,de az a baj,hogy semmit nem tárol itthon a csajszi.Én is csak azért tudok töle vásárolni,mert sokszor megyek át,és ha éppen olyat varnak ami tetszik,gyorsan lecsapok egyre. :lol: :lol: :lol: Tegnap voltam nála és mutatta,hogy most farmer halász(rövid)nacit csínálnak fiuknak.Az ára itt nála 2000 ft.Mire ezt a boltokba kirakják már van vagy 3500.
Tehát ő itthon semmit nem tart,max pár db-ot meg amit éppen varnak,ha gondolod hívj fel és én átmegyek veled.
Polót is vettem már tőle az olyan 1600 körüli árba volt,télen a bélelt farmer vagy bélelt bársony az 3-3500 ft.Viszont ezek minőségéért én tüzbe teszem a kezem.
Ird meg ha jönni akarsz és akkor megbeszéljük.

Bútorbolt,az van a Szent Erzsébet utca elején is (Volksbank felöl),vagy a Benton sportbolttal majdnem szembe.Mi holnap oda megyünk Kíra butoraiért. :lol: :lol: :lol:
Mennem kell,mert már megint ez a tanulás.Szombaton este 3/4 6-kor gyertek ide az önkormányzat elé,májusfa bontás lesz Kíráék elöadnak vagy énekelnek valami német cuccot.. :lol: :lol: :lol: :lol:

Holnap kosár meccse lesz és hát ugy fest egyikünk se tud elmenni,ugyanis holnapra béreltünk ki egy kisbuszt,amivel ugy terveztük mindent ami nem fér bele a mi kisautonkba elhozzuk,és a meccs persze fél 2-kor kezdödik.Ugy sajnálom,pedig megnéztem volna,de tuti nem érünk addig vissza,föleg,hogy 9-kor hozhatjuk csak el a buszt.

Na jó tényleg megyek.Évi üzenj ha kigondoltad mi legyen.
Vendég

Sziasztok,

Andi, köszi az infot. De azt hiszem így, hogy vagy van, vagy nincs alapon nem megyek el a ruhaboltba. Az akkor lett volna jó, ha van egy lerakat, ahol állandó választék van.

A Szent Erzsébet utcában lévő bútorboltot majd megnézem, a másikat nem tudom hol van. Hol van a Benton? Ugyan azokat a bútorokat lehet kapni, vagy kicsit más a kínálat a kettőben?

Évi
krévi

Hahó, eltűntetek?
-É-
krévi

Hello Csajok!!
Bocsi az eltünésért,de mi pőrgünk ezerrel,az átépités miatt,két hete egyfolytába csak járjuk az áruházakat.Közbe zárjuk a tanévet,szombaton lesz Mimi évzárója,utána szombaton Kíráé.Közbe rokon ballagására és bulijára is megyünk,aztán egy dupla (házaspár)kerek szülinapi bulira ís megyünk 21-én.28-án lesz Kíra bulija 12 gyerekkel.Szóval ezek az én felmentéseim. :lol: :lol: :lol:
Még nem kezdtünk el bontani semmit,most hétvégére terveztük Kíra szobáját,de képzeljétek el,találtam egy tuti Wellnes programot magunknak,most hétvégére ugyhogy lehet,hogy elmegyünk a nagy melora kicsit rápihenni.
ide: http://www.hasik.hu/magyar/index.html

Késöbb nem tudunk ugyse menni,mert Gábor nem hagy félbe semmi melot itthon,megaztán Kíra táborba ís megy 3 hétre.Aztán Anyukám megy el 10 napra,akkor nem hagyjuk itthon a házat üresen,ja és persze az én kicsi öcsikém (30 éves) sem tudná ellátni magát egyedül.Szóval most vagy soha!!Ráadásul üdülési csekkel mehetnénk,szóval még pénzbe se kerülne.
:oops: :oops: :oops:
Most várom haza Apát,hogy rábolintson,aztán pakolok is,ugyanis mindeketten csak melo után tudunk szabadulni.Ja persze gyerekekkel eggyütt mennénk,ugyhogy 4-ünknek lesz félpanzióval
64500 ft .
Egy bibi van,motorverseny,forma-1 stb szóval kell majd gyözködni Apát rendesen.Majd most kiderül ki az erösebb kettönk közül. :lol: :lol: :lol: Majd beírom a győztest!!! :lol: :lol: :lol:

Hajni!!
Láttad micsoda ajánlatokat kaptak a fiuk a cégtöl??Mármint nyaralásra.Gábor hazaküldte a levelet emailbe,ha gondoljátok és Gergő nem küldte haza szivesen elküldöm nektek.Nagyon jók meg az tuti hogy az ő nyaralásukat a cég fizetné,csakhát én fosok a repülőtöl,megaztán Mironnal még 7-10 éjszakára nem szivesen mennénk,föleg nem külföldre.Mondtam Gábornak adjon egy évet,hogy felkészitsem a lelkem a repülésre,és akkor jővőre mehetünk Krétára!!:):):)
Egyébként beszéltem Gergövel egyik nap telefonon.Az én okos férjem közölte,hogy lemegy a pincébe dolgozni,ha csörög a telefonja vegyem fel a Gergő lesz.Nem ám levitte volna magával,szaladhattam két emeletet mert persze éppenhogy leért már csörgött is!!!Hiába férfiböl van!!
Ti hogy álltok????
Most mennem kell remélem még ma bejelentkezem egy röpke kis szóra!!!
Szép hétvégét mindenkinek!!!!
Vendég

Sziasztok!

Végre rávettem magam, hogy írjak egy pár sort. :)
Mostanában nincs sok munka idebent, de valahogy semmihez nincs kedvem. :oops: Otthon nagy a felfodulás, de legalább már haladunk szépen. Most is ott vannak a burkolók, szerintem a héten készen leszünk már végre. :) Alig várom már, hogy kicsit rendeződjenek a dolgaink. Vár rám egy nagyon alapos takarítás, mert olyan kosz van mindenhol, hogy na.... :twisted: Lesz délutáni programom, az biztos. :)
Aztán ha végzünk fönt, kezdjük anyunál a dolgokat. Ez annyit jelent, hogy teljesen ki kell pakolni lent a lakását, ő költözik fel hozzánk, és kb. 2-3 hónapig megy majd az építkezés. Szóval akkor sem lesz még nyugi, de legalább odafönt rendben leszünk. Én már nagyon várom az őszt.... :roll: :oops: :?

Andi!
Milyen volt a nyaralás??? Sikerült pihennetek egy kicsit? Mesélj, küldj képeket. :)
Én most keresgélek még valami helyet júli végére.

Évi!
Ti mentek vhová nyaralni?

Írjatok!

Aisa és Hajni
odex

Sziasztok,

Minden építkezőnek szorítok, hogy rendben menjenek a dolgok, és minél előbb befejeződjön a káosz.

Mi augusztusban megyünk Balatonlellére egy hétre. Egy apartmant bérlünk ki. Másra most nem telik.
Most vasárnap megyünk az Állatkertbe, féláron lehet bejutni. Biztos ezren lesznek, de elhatároztuk már, hogy megyünk.

Andi, végül hová mentek nyaralni?

Évi
krévi

Hello!

Andi!
Elküldöd nekem emilben azt a levelet, amiről beszéltünk?

Köszi előre is....

Évi!
Balatonlelle is biztos jó lesz, Daninak biztos tetszeni fog. Egy hét azért tök jó hosszú idő, pihenésre is jut majd idő talán. :)
Jó Állatkertezést, miért van most féláras bejutási lehetőség??

Aisa és Hajni
odex

Hajni, a Plus sponzorálja ezt a napot. Többet nem tudok róla.
-É-
krévi

Sziasztok!!

Hajni!!
Küldtem emailt,de nem arra a címre amit sms-ben írtál hanem ahova szoktam.Remélem igy ís megkapod.
Hát elég rossz időt fogtunk ki hétvégén,ugyhogy csak a Wellnest tudtuk használni,de azt töménytelen mennyíségben.Jó leégve (szolitol) és uszóhártyákkal tértünk haza.Sajna a lovaglás,séta,biciklizés a rossz idő miatt kimaradt,na meg azért jó lett volna a kinti medibe is fürdeni,mert mellette volt gyerekpancsoló és játszőtér is.

Évi!
Döbröntén voltunk,ez egy kis falú,Vörösvárról 250 km és Pápa és Veszprém van a közelébe.
A hotel egyébként első osztályú volt,minden hiper-super,a személyzet is és a kaja ís.
Képeket kicsinyitek és berakom.Majd még jővők bövebb beszámolóval.
ÜDV:ANDI
Vendég

Sziasztok!

Andi!
Megkaptam az emileket, köszi szépen! :)
Bár már aktualitását veszítette, mert kb. ma kéne indulni ha mennénk! :lol: :lol: :wink:
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, sajnálom hogy rossz időtök volt. De most legalább kipihenve kezdhetitek a felújítást! :) Mi nemsokára készen vagyunk, a kád már bent van, ma csinálják neki az előfalazást stb. :) Már alig várom, hogy kész legyen és fürödhessek egy nagyot az új kádban! :lol:

Aisa és Hajni
odex

Sziasztok!!
Csak gyorsan dobom a képeket,mert ma rohanos napunk van.Hajni lehet,hogy összefutunk??Ballagásra megyünk Szentivánra!!
Majd este ha lessz időm jővők!!!

Kép A Panzió a ketböl.
Kép A kinti medence,amit csak Kíra használt olyan hideg volt.
Kép Apa és fia
Kép A szobánk elött a folyóson
Kép A fürdőszoba
Kép A játszószoba
Kép A konditerembe volt pin-pong asztal Kép Az étterembe Kép A jakkuziban!!
Kép Kíra éppen ceruzát ugrik.
Vendég

Sziasztok!

Andi!
Nagyon jók a képek, jó kis hely lehetett ez a szálloda! :)
Gondolom Gábor örül, hogy most egy köntösös képet tettél fel róla! :wink: :lol: :lol: :lol:
Ballagásra nem voltunk meghívva, milyen volt?
Mi még mindig nem találtuk ki, hogy hová menjünk majd nyáron. Csak elhúzzuk addig az időt a foglalással, hogy már nem lesz sehol... :cry: :?

Évi!
Most voltatok az állatkertben? Milyen volt, hogy tetszett Daninak??

Aisa és Hajni
odex

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?