Sziasztok !
Hajrá hajrá minden jó hírhez, nagyon örülök, hogy mindenki jól van!
Én sem akarok hideg, havas telet, fújjjjjjjjjj!
Örülök Márti hogy végül is lett kocsi! Viszont tök röhej ez a tesco, főleg a mienk (Tatai), itt tényleg sokszor nem tudnak semmit az eladók. A múltkor láttunk egy nyomtatót 9000-ről 2500-re leárazva, és fél órába telt míg jött egy pasi és kinyomozta miért (mert nem volt doboza)!
Ma meg voltunk az öcsémmel a TB-ai Lidl-ben, hát az is egy trágyadomb, kivannak rakva polírozó gépek, számszerint három, és mind a 3-ból hiányzott a polírpaplan. Erre ők nem hogy bevennék, még kinnt haggyják, hátha valaki megveszi, nem baj, hogy a lényeget már kilopták belőle. GUSZTUSTALAN!
AZ anyuval meg mi is voltunk Auchanban, azt is megfogadtam már hogy oda sem megyek többet, mégis felmentem, de meg is bántuk, mert mi is vettünk laptopot mind a két fiúnak karácsonyra, Ákinak kisebb, babásat, Csabinak nagyobbat, hasonló márkát, színűt, csak épp ahhoz volt egér is, és a feladatok is nagyfiúsabbak voltak. Erre.... Márti figyelj!
....anyu itthon kipróbálta és hibás volt a gép, felcserélt dolgokat,amivel tökéletesen bekeverte volna a gyereket. Anyu a köv. alakalommal felment újra Pestre!, és még majdhogynem leb....ták, hogy ja kérem meg kellett volna nézni a gépet itt. Anyu verete a tamtamot, akkor megengedték neki, hogy kicserélje, de nem talált jót a rengeteg között képzeljétek, az összes szoftverhibás volt! Biztos azért volt olyan olcsó!
Elkérte az árát, és itthon vett egyet a játékboltban! Röhej nem? Az egy dolog, hogy a felnőtteket becsapják, de a gyerekeket, miért
Milyen világban élünk?
Amúgy lőttem a tesz-veszről magamnak szoknyát, egy társast, egy tankönyvet, és egy babilon játékot. Mostanában nagyon rácuppantam, szinte függő lettem!
Képzeljétek dec.3-án megyek le Szegedre tanítani ált. isk.-ban 5., 6., és 8. osztályosokat. Már várom is, de félek is a kicsiktől, én eddig csak nagy lovakat tanítottam, érettségi elött állókat. Ezerrel írom az óravázlatokat! Aztán jön a tanulás!
Szili egy imádnivaló pofa! Nem lesz kistestvére?
Mákos is dumál, mint a csuda, Csabira vagy azt mondja "fiú", vagy hogy "abi". Érdekesen a krumpli "pintyi " lett, baromira bírom. Főz állandóan, imád velem igaziból mosogatni, motorozni és hát autózni a köbön, mindegy mivel, csak négy kereke legyen, lehessen bele baut=bábut ültetni, és ha netán még niózik=nínózik is, az mennyei neki. Nem tom mit vegyek neki karácsonyra: Segítsetek! Szülinapra tecsós szerelőbábut kap, sok kütyüvel benne.
Megyek tanulni!
Puszi nektek!