Sziasztok!
Elsétáltunk Ákossal a Rossmannba, vannak kkméti bébiételek pár féle akciós 129 Ft-ért, ami most eszembe jut: brokkolis csirke, zöldséges csirke, paradicsomos csirke, paradicsomos hal, sütőtökös máj stb. És ma kezdődik egy pontgyűjtési akció, 1000 Ft-onként adnak egy matricát, 10 matrica után a következő vásárlásnál 20% kedvezmény az általad vásárolt árukra. Gondoltam szólok, egész jó! Mondjuk mi bébiételezünk, úgyhogy nekem mindenképp megéri.
Ildi: én is kíváncsi vagyok, mit mond Vanda, majd írd meg. Egyébként ez a saját környezet szerintem nem sokat jelent, főleg olyan gyereknél, amelyik nem megy. Amikor hozzánk járt, csak a szoba közepén voltunk, és azt bárhol meg tudta volna csinálni, amit csinált. Szerintem. Egyébként az új házukban már lesz "maszírozó szoba", ezt mi neveztük el így Tibivel, mivel láttuk a terveket a gáz miatt. Biztos sok gyereke lehet, mert azt mondta, havonta eljön megnézni Ákit, de áprilisban nem volt. Végülis nem gond, én úgy látom, Ákos rendben van. Õt már fekve le sem lehet fotózni, csak akkor fekszik, ha alszik. Vagy ül, vagy mászik, vagy áll. Most már állásból vissza tud ülni 10-ből 9-szer, egyszer bukta lesz a dologból meg sírás. Ha fogom a két kezét, lépegetve közlekedik. Bár ez még nem olyan igazi lépegetés, még nyiklős-nyaklós, nem is szoktam sokat csinálni vele, csak néha-néha. Nálunk is favorit az újság megy a zsinórok, de nagy kedvenc még a papírkosár Virág szobájában, vonalas telefon zsinórja, Tibi irodájában a fiók húzogatás és hasonló finomságok
Most már kibújt fölül két foga egyszerre, na de nem ám a két nagy, hanem a bal nagy és az az melletti. Ez érdekes, általában nem így szokott.
Ami még szintén szuper (
), hogy reggel 6-kor kel, most már egy jó pár napja, úgyhogy este 10-kor én már alszok.
Tegnap délután mi is voltunk lent a szigetben, Virág fölült mindenre, ami mozgott
2 órán keresztül szórakozott, utána nyomott egy vattacukrot, este pedig elaludt a mese alatt
Én sajnos nem vittem fényképezőt, mostanában mindig itthon felejtjük, de a keresztelőről biztos lesz kép. Akkor majd teszek.
Egyenlőre ennyi jutott eszembe, szép napot!