sziasztok,
hát ma tényleg nagy itt a csend...
én is vagyok, csak tiszta nyugi voltam délelőtt (nincs rá okom, csak úgy...) és inkább pihiztem. No meg nonstop mosok
Gondoltam, amíg nem jön meg a bútor legalább az ágyneműket, pelusokat kimosom, kivasalom - hát, nem semmi egy munka ez a vasalás....
Kata,
nagyon édi Gerid van! Szerintem rengeteget nőtt és zabiznivaló, ahogy mosolyog!!! Jó volt látni Benneteket tegnap!!! És köszi még egyszer az olajat, majd beszámolok pár hét múlva
Voltam tegnap Aninál
Roni bébi tüneményes egy kis srác, gyönyörűséges arca van. Ani pedig majd kicsattan a boldogságtól, fut, mint a nyúl, nem is látszik rajta hogy most szült
. Tejcsivel kapcsolatban nagyon pozitív, tegnap még fejnie kellett a sebek miatt, nem tudom ma mi van. De nagyon optimista, jó volt látni, ahogy sugárzik!!!!
Szilviék pedig tegnap óta otthon vannak, gyakorolják az összeszokást és a babázást. Gondolom ők is nagyon boldogok!!!
Enikő,
szerintem több cickótartót nem vegyél mert én úgy hallottam, hogy szülés után ugrik ám a méret a tejcsi miatt!!! Nehogy kicsi legyen!!! Bár szerintem akár most is tudod őket hordani (az enyémek most még egy kicsit nagyok, remélem később pont jók lesznek
)
Tündi,
nem értem miről beszélsz, tök jól nézel ki!!!
Lakásvásárlással kapcsolatban hogy álltok???? Van valami kilátásban??
Andesz, Gabi,
pancsoltok a medencében
? Nagyon édes babáitok vannak (még mindig
)
Ildi,
pont most gondoltam rád
Mesélj, milyen volt a búcsúztató???
Kriszta,
mielőbbi gyógyulást kívánok Rékának!!!!!!! Szegény, remélem nem lesz semmi komoly!!!!
Kriszti,
Ti hogy vagytok?? Rendbejöttetek már???
Alexa,
Martinka jól van? Élvezi a meleget, vagy azért őt is "fejbecsapja"?
Holnap és szombaton vendégek jönnek hozzánk, kevesebbet tudok majd jönni, de úgy látom, mindenki a szabadban pancsikol