Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Jó lett a cukorterheléses eredményem (OGTT), szerintetek muszáj elmenni az SZTK-ba ahhoz a 3 orvoshoz, vagy elég csináltatni EKG-t máshol, meg a Belgyógy-ot leigazoltatni? Lesz valami károm belőle, ha nem megyek el?
meli27

Lara,
jaja kúszik ezerrel, nincs már bor az alkarján. Kép Kép

tegnap kezdett négykézlábra állni, de csak pár msp-re tudja megtartani magát, aztán pedig orra bukik. De nem sír, pedig nagyokat bukik elore.

tegnap olyan aranyos volt, Mamiéknál megfogta a radiátor csövét, ami meleg volt. Meglepodött, elengedte, majd rám nézett. És újra megfota, 2 kézzel, gondolom megsütötte a kezét, mert elkezdett keservesen bömbizni.

milyenek az éjszakáitok? Mert nekünk egyre rosszabb. AZ már szuper nap, amikor csak 2-szer kel fel szopizni. ÉS 7-kor már nem is alszik vissza. Igaz, mi 7 körül fürdetünk, fél 8-8-kor már alszik. Próbáltuk kitolni az esti alvást, de képtelenség. Akkor magától bealszik. Tegnap is bealudt fél 7-kor a bébihordóban ülve, alig bírtam felébreszteni.

szem:
Jozsónak sosem volt kék a szeme, újszülöttként sem. Akkor olyan szürkésbarna volt, most már egyértelmuen barna. De a haja sokat világosodott, sokkal sötétebb volt.
Vendég

Erika!

Nem könnyű eldönteni,hogy mi lenne a legjobb megoldás.Eddig nagyon keveset sírt,mert amikor elkezdte,már vettem is fel.Egyetértek veled,hogy sok szeretetre van szüksége.Így is több órát van az ölemben.Ma már javult a helyzet.10 perce tettem le aludni,mert már nagyon nyűgös volt a kezemben is.Letettem,és elkezdett sírni.2 perc után sétátam vele egy kicsit,és újra letettem.Már elaludt,ez nagyon gyorsan ment.Hidd el,majd megszakad a szívem,ha sír.De úgy néz ki,hogy az első két nap volt csak nagyon rossz.

Ildi
tfildiko

Kármen!

Nem akarom elkiabálni,de javul az alvásunk.Délben 10 perc alatt elaludt.
Én is a Karolinán gondolkodom,de hát nekünk az még nagyon messze van.
1 évesen 8250g voltam.Anyu azt mondta,hogy az első hónapokban jó volt az étvágyam,és utána elromlott.A Noémi is már kevesebbet eszik,lehet,hogy mégis az én alkatomat örökli.5nap alatt 2dekát hízott.De remélem,hogy visszajön majd az étvágya.Voltatok súlymérésen?

Meli!

Én elmennék az EKG-ra és a belgyógyászatra is a helyedben.

Dancsi!

Ügyes ez a Jozsóka.Noémi az éjjel csak 1 órát volt fennt,én viszont alig aludtam.5-ször adtam neki vissza a cumit,és 1-szer evett.Mennyi ideig van fenn a Jozsóka éjjel?A 24 órából mennyit alszik?
A lánykámnak még kék a szeme,kiváncsi leszek,hogy bebarnul-e.

Ildi
tfildiko

Ildi, tudom ,nem könnyű, de biztos ügyesen megoldod. Kép Ha már csak ennyit sírt, az megnyugtató.

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Lányok tiszta zizi vagyok. Azt hittem, hogy ma 22.-ke van! Már 1 hónapja megvan az idöpontom a fogdokihoz, november 23.-ára. Le is beszéltem Bogi apukájával, hogy szerdán átjön vigyáz Bogira addig amíg én fogorvosolok. Erre ma reggel bekapcsolom a tévét és mondják a híradó elött, hogy 23.-ka vanKépKép Na fasza! Apuci holnpara vett ki szabadnapot, nekem meg ma délután 3ra kell mennem a vasasbaKép Felhívtam mindenkit akire lehet számítani ilyenkor, persze senki sem ér rá Kép Úgyhogy viszem magammal Bogit fogorvoshoz! Hogy mit fog hozzá szólni azt nem tudom. De remélem, hogy legalább megsürgetteti kicsit az eseményeket! Mert amennyiket én ott várni szoktam...még akkor is ha idöpontra megyek!!!2 fogamat kell tömni. A bölcsességet és a mellette lévö rágót! Nem fáj meg semmi, csak a sima kontrollon mondta a doki, hogy kezdenek szuvasodni. Mondtam jó akkor csinálja meg, erre közölte, hogy csak 1 hónap múlvára tud adni idöpontot! Na mondom fasza! Pedig akkor Bogi nélkül voltam secperc alatt megcsinálhatta volna.... elötte már úgy is vagy 2 órát ültem a váróteremben....

Szóval elmegyünk Bogival és nem haladunk holott idöpontom van!!!, akkor kiverem a balhét! KépKép Úgy döntöttem Kép

Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő, ki a fogorvosod?

E.

gerika

Erika: A körzetihez járok. Én sajnálok érte pénzt kiadni, hogy magándokim legyen....! Lehet, hogy akkor nem kéne ennyit várni, de így viszont egy csomó pénzt megspórolok!Kép
Enikö

ceniko
Szeged

Sziasztok!
Erika, a sapi kb 2 ezer volt, kesztyuvel egyutt. Mar regen vettuk, nem tudom van-e meg belole, nagyon ki van fosztva a bolt.
Kristof 9 kilo volt egy evesen, most 10. Beni mennyi?

Lara, Kristofnak is szinvaltos a szeme, van, hogy barnanak tunik, van, hogy zoldnek. Es a mai apig valtozik neki, pedig mar reg elmult 1 eves.

Eniko, majd szamolj be mi volt a fogaszaton. Jo, hogy Te nem felsz.

Nem tudjatok, hogy amit a terheskonyvbe irtak a rubeola melle mit jelent? Nekem negativ van mellette, akkor ezek szerint nem vagyok vedve?

Agi
agi77

Erika!
A fiad hova jár suliba?
Ildi!
nem hiszem hogy kevesebb szeretett kapna a kicsid azáltal hogy önnáló alvásra szoktatod.
Tudom és Én is vallom hogy a kicsi babákat kényesztetni dajkálni kell, mert nem lesznek többé ekkorák, és nagyon gyorsan önnálóak lesznek ,Te meg csak a szükségleteik kielégítésére vagy(nagyából, de attól lesz boldog a baba ha az anya is az, és nem egy idegbajos altatógép....
Megkövezhettek a véleményemért de igazából a tapasztalat beszélt most belőlem. Megtapasztaltam mindkét esetet és ez lett a véleményem...Kép

Karmen

A Karolina akkor jó suli ha vallásosan éltek ti is, ha nem akkor elég fura a felállás. Minden vasárnap mise, hittan és aktív egyházi élet...
Mi nem így élünk, igaz a gyerekek járnak a suliba hittanra mert attól hogy nem vagyok hívő még szeretném ha a vallásukat ismernék. És egyébként is a történelmünk része jó ha tudnak róla ezt azt.
Bea
20180827120929

Enikő, tudom, hogy körzeti, csak az egyiket ismerem, gondoltam szólok neki, ha ő az, hogy hívjon már be minél előbb, mert gyerekkel vagy stb.

Bea, Juhász Gy-be járnak, ha nem vették volna fel őket, akkor a Békébe vittük volna mi is őket. Amúgy a férjem is a Békébe járt anno.

E.

gerika

Sziasztok!

Enikő, ez jó kis történet! Majd az asszisztensnőnek lesz szórakozása, amíg rajrad dolgozik a doki.

Meli, ha nimcs gond, akkor lehet, hogy nem sokmindent csinál a belgyógyász. Én voltam, és a papírra, amit adott, ráírta, hogy kontrollra menjek a nemtomhanyadik héten. A védőnő meg azt mondta, hogy ez szabványszöveg és nem kell menni. Hát nem mentem. A nőgyógyászom meg jól leszúrt és majdnem felhívott valakit, hogy a védőnőt utasítsák már rendre.

Andi, mi egyéves kora után adattuk be a szóban forgó oltást Kincsőnek, ugyanúgy, ahogy Lara is írta. Nincs nagytesó, közösségbe nem járt, így vártunk vele. Én amúgy nem vagyok nagy oltáspárti, több ajánlottat szerintem nem is fogunk beadatni.

Bea, üdv itt. Hát ez a Sári azért nem semmi. Én nem értem, miért dolgozik párhuzamosan mindkét szülészeten, mégiscsak egyszerűbb lenne, ha az egyiket otthagyná és minden kismamát egy helyre irányítana. Nagyon szépek vagytok a képen! Elejétől fogva három gyereket szerettetek volna, vagy később kezdtél el vágyni a harmadikra?

Erika, Kincső egyévesen 9860g volt, 15 hónaposan 10300g és 17 hónaposan 10820g. Miért olyan fontos?

Ági, háát, ébredezik ez a lány így is, de én elég jól vissza tudok aludni, úgyhogy inkább az zavart, ha szopi után befordult, aztán öt perc múlva vissza, és valahogy megérezhette, hogy ott vagyok, mert újra szopizni akart. És ez így ment akár egy órán át is, addig-addig forgott, amíg odaért hozzám. Ez már sok volt. Amikor elkezdtem magam mellett tartani, akkor az volt, hogy sehogy se aludt vissza, csak ha hozzámsimult. Akkor moccanás nélkül aludt. Úgy látszik, változik ő is. Most kicsit sirdogál, ahogy visszateszem, de öt-tíz percig beszélek hozzá, és azalatt elalszik. Most kb. tizenegy órát alszik három ébredéssel.

Angi, gyönyörűek a lányaid! Virág mosolya a másodikon...

Kati

Kati
katicabogár

Sziasztok!

Annit írtatok, hogy nem tudok bekapcsolódni:-).
Enikő én voltam fogdokinál kb. 3 hója és egy fogam betömése kb 2 percig tartott. Persze kicsi volt a lyuk rajtuk...
Ildi, én az altatással és a siratással kapcsolatban Erikával értek egyet. Maguktól is nagy átlagban megtanulnak aludni a gyerkőcök. Az én lányom is hónapokig kb. 5 hós kora óta egyedül pár perc alatt aludt el. MOstmár nem az igaz, de ez egy nátha miatt van. Kb 8 hónapos volt amikor először megfázott és elkezdett beébredezni, végül már egyedül el sem aludt. Ez sajna a mai napig tart, de idővel talán megoldódik. A hason levéssel kapcsban pedig: az én Pipim se szeretett hason, sírt ha úgy volt. De nálunk jobb lett volna félni, mint megijedni. Nem mászott és ha elesett miután elkezdett járni, nem tudott felállni, se egyedül leülni. Gyógytornász járt hozzánk, a lányom hipotóniás volt. Olyan kötöttek voltak az izmai a csípőjén, mint egy több éve sportolónak. Ezért nem mászott és ezért utált hason. Az agya tudta mit kellene tennie, de a teste nem tudta végrehajtani. Mostmár jól van, mászik is játékból és mindent meg tud csinálni. De ha időben tudunk erről, már hamarabb elkezdjük kezeltetni, nem csak 15 és fél hónaposan!!
Anita

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Enikő!

Gyertek el a Bogival valamikor.Jó lenne,ha megismerne engem.Szívesen vigyázok rá,ha el kell menned valahova.Persze,ha gondolod.Itt lakom a Vasastól 5 percre.Ide fogsz járni majd CTG-re is?

Bea!

Köszi.Én úgy érzem,hogy nagyon sok szeretetet kap tőlünk.Ez az alvás pedig egyszer csak jobb lesz.Nehéz eldönteni,hogy mi a jó.
Hát,akkor még a Karolinán én is gondolkodom.Én azt hittem,hogy egy vasárnapi misével meg lehet úszni.Mit értesz aktív egyházi életen?
Na mindegy,biztos van még sok jó suli és óvoda.De ezzel még tényleg ráérek foglalkozni.

Ildi
tfildiko

Nyúlanyó!

Örülök,hogy már minden rendben van.Nem voltatok csipőszűrésen a gyermekklinikán?Nekünk azt írták a papírra,hogy nem kötött a csípője.
5 hós kora előtt,hogy aludt el a lánykád?

Ildi
tfildiko

Meli! EKG-t én vittem a belgyógyásznak, igy csak átnézte a leleteimet. De ezért el kellett menni.

Ági! Én nem tudom mert nekem nem nézték ezt terhesen.

Enikö! Én is sajnálom kiadni érte a sok pénzt, de amikor sporoltam rajta azokat nagyon megjártam. Igy maradok megbizhato fogorvosnál.

Bea! Köszi, ismerem a sulit, több ismerösnek jár oda a gyereke, mi ovodába is a Karolinába szeretnénk járatni.
Bea! nekem Sári az orvosom, maximálisan elégedett vagyok vele. Ilyet még nem hallottam róla, lehet azokkal más akik hozzá járnak eleve.

Sapi olyan amit Ági vett csak valami lilás rozsaszin volt, szörnyen nézett ki. Vettünk sárgát. 1500 Ft volt.

Orsi 10 hosan 7150g, hizott 1 honap alatt 200g-t.

Ildi! örülök hogy jobban megy az alvás. Orsi már szinte sose sir, neki is jobb lett igy. Szerintem Noéminak is jobb lesz.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

ime a sapi

Karmen
Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

CSAJOK NEM GYŐZÖK UTÁNOLVSNI. Azt hiszem nem is próbálkozom, ezek a kis ördögfiókák nem hagynak, bár most csak Bátor rendetlenkedik körülöttem.

Ma voltunk vérvételen, a máv kórházban. Nem akarták megszúrni Bátort, mert úgy látták nem kell. Az eszem megáll. Ráadásul vénásan kellett volna, mert a vasat csak így lehet, bár nem tudom miért. Csak az ujját szúrták. Azt mondták ezekből azértékekből kiderül, hogy vérszegény-e. Kérdeztem is, hogy a dokinéninek mit mondjak! Egyébként a kb. 10 értékből 5 csillagos lett. nem nagy eltérés de akkoris. Többet nem megyek sehová csak a gykróházba, ott ujjból veszik a vasra is a vért. És nem kell éhgyomor. Vagy legalábbis nem vallom be. Kép

Ildi: Algyőn lakunk. Onnan szoktunk bejárogani Szegedre, ha kell.

Próbálok visszaolvasgatni.

gabi3
inecsg

Húú, de sokat írtatok!

Bea,
ez a Sári nem semmi, hallod! A lóvét azért zsebrevágta?

Erika,
dec. 13-án megyünk 1 éves tanácsadásra, akkor majd én is csatlakozom az előttem szólókhoz Kép.
Utólag is boldog szülinapot a Nagyfiadnak. Nem irigyellek a srácok miatt!
Tényleg, hogy bírod 3 fiúval? Nem hiányzik egy kislány?

Az egyik szomszédunk a Karolinában tanít, ha gondoljátok, megkérdezem Tőle a dolgokat, csak írjátok le, mi érdekel.

Gondoltam, sütök palacsintát, de sajnos nem sok kedvem van.

Felhívtam a dokinénit és bediktáltam Eszter eredményeit, mondta, h vashiányos. Mondta, h tudja, h nem akarok Neki tablettát adni, és egy Krater (az a-n kettő pont van) Blood nevű szirupot javasolt, valamint folsavat is kell szedni.
Volt közületek olyan, akinek ez szintén kellett?

Üdv,
K.

Kép

Kép
eszteranyu

Voltunk csípő szűrésen és mindent rendben találtak...
Úgy emlékszem, hogy 5 hós kora előtt vagy cicin aludt el vagy rázással. Ezt ne úgy képzeljétek el, hogy mint állat ráztuk, hanem apukája a pocijára tette, ha állt akkor is a hasához fogta és finoman föl-le rázta. És ettől a monotonitástól elaludt. Sőt az apja még dörmögött is hozzá:-)) Karmen nagyon szép a kislányod és iszonyat csinos ebben a sapiban is:-)). Olvastam ,hogy a szem színről is beszélgettetek. Hát Orsi szeme 100%, hogy kék marad. Nagy átlagban én úgy láttam, akinek 5 hós koráig kék, annak kék is marad. Bár egy ismerősnek 1 éves korában barnult be a babája szeme, de az is fokozatosan sötétült.

nyúlanyó

Gabi3,
Rád gondoltam az előbb, mert olyan sokat írtak a Csajok még ma is, h alig tudtam visszaolvasni. És mindig szoktad írni, h mennyit írtunk Kép.

Karmen,
klassz a sapi, a LaHalle-ben vettétek?

Enikő,
leírtam tegnap a véleményemet a körzeti fogdokiról, nekem sajna nem jött be, remélem, Te szerencsésebb leszel.

Ildi,
sajnos nem nagyon engedhetjük meg magunknak a maszek dokit, borzalmasan magas a törlesztőrészletünk és nagyon kevés pénz marad a "konyhára". Korábban én is mindig maszekhoz jártam.
A cégünk támogatja a dolgozókat kül. juttatásokkal. Én is kapok még, Apa meg ugye teljes jogú dolgozó, ő többet kap a TEMPO egészségpénztárra. Mindig patikában vettük a pelenkát, Tempo-kártyára, ez gyakorlatilag ingyen volt nekünk. Csak sajna negyon drága így, és most a "megspórolt" összeget a fogorvoshoz fogom vinni.
Egy csomó helyen fel lehet használni, dokiknál, EUROSPORT boltban, stb.
Hát, mi most a dokira költjük.

Nektek is kéri minden hozzászólás után a nicket és a jelszót?
Már herótom van tőle.

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Andi-Anyuka,
Maga mit csinált hajnali 3 óra 17-kor Kép?

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszta! Engem az ovoda érdekel mi a felvétel feltétele. Kell-e ajánlás pap bácsitol pl, stb.

Nyulanyo! Nekem is ilyen kék volt, irtam hogy 1 évesen lett barnaKép Szoval ha rám üt akkor még változhat.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kriszta! Engem az ovoda érdekel mi a felvétel feltétele. Kell-e ajánlás pap bácsitol pl, stb.

Nyulanyo! Nekem is ilyen kék volt, irtam hogy 1 évesen lett barnaKép Szoval ha rám üt akkor még változhat.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen, ha az én lányomnak kék lett a szeme, akkor a tiednek is és kész:-))Az én szeme sötét barna, a páromé seszínű, azaz sötétzöldesbarnás, anyué világos barna, apué zöld, anyósé és apósé sötét barna, Vikié meg kék:-) Pedig esküszöm, hogy a párom az apja:-))

nyúlanyó

Sziasztok!

Köszi a tanácsokat. Szépen végig hallgattattam apával és meggyőztem.
Szóval lesz szuri. Nyugodtabb leszek.

EszterAnyu!

Andi anyuéknak van egy fuvarozó vállalkozása. Kenyeret hordunk a Szegedi Sütödéknek. És egy autó ma lerobbant, igy kocsiba kellett ülni autómentés céljából. Utána meg nem láttam értelmét visszaaludni, igy inkább elolvastalak benneteket. Kép
De azért nem irok mindig ilyen korán, csak reggel 5-től lehet megtalálni a netenKép

Puszi mindenkinek!
Andi

Andi
Kép
mucska

Kinn van Eszter negyedik foga Kép!!!
K.

Kép

Kép
eszteranyu

Eszteranyu annyival már nagyot lehet harapni:-)))Grat.:-)

nyúlanyó

Kármen!

Nagyon csini a lányod ebben a sapkában.

Kriszti!

Gratula a 4.foghoz!
Én is attól félek,ha lakást cserélünk kölcsönt kell felvenni. Nekünk is van TEMPO egészségkártyánk. Mostanában én is ezen veszem a tápszert. Havonta 10 doboz elfogy.

Ildi
tfildiko

Itt egy kacsintós csirke:-)))Kép

nyúlanyó

Nyúlanyó!

Nagyon szép a kislányod.

Kriszti!

Az előbb sietnem kellett,ezért nem tudtam neked normálisan válaszolni.(Tudod,a férjem.)
Szóval,én is félek a törlesztőrészlettől.Pedig muszáj lesz kölcsönt felvennünk.Főleg akkor lesz nehéz visszafizetni,ha gyesen leszek.Mert még most nem kapok olyan keveset,de a 3.évben a havi 23000Ft gyesből nem hiszem,hogy könnyen fog menni.Biztos,hogy lejjebb kell adni az életszinvonalunkat.Nagyon megértelek,hogy nem magánorvoshoz jársz.Ha kevesebb pénzből kell majd gazdálkodnunk,mi sem oda fogunk járni.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
A fogorvos megkínzott! 3-ra volt idöpontom, persze, hogy 3:50-kor hívtak be. Addig kint rohangáltam a Bogi után a váróban. Aztán bementünk kaptam szurit. Aztán vissza kimentünk, addig dokinéni elment kávé,cigiszünetre. Kb 20 perc múlva jött vissza, behívott valakit elöttem, annak is szurit adott. Aztán behívott engem és közölte, hogy most annyian de annyian vannak a váróba (2 személy), hogy csak az egyik fogamat tudja megcsinálni! Én mondtam neki, hogy valószínüleg nem tudok visszajönni már január közepén-végén (nagy hassal állatira nincs kedvem, decemberre meg már nem tudtak idöpontot adni a szabadságolások és az ünnepek miatt), és nagyon szerentém, ha már úgy is le van zsibbadva az egész bal félteke a fejemnek, akkor csináljuk már gyorsan meg mindkettöt! (bal alsó bölcsesség és a mellette levö rágó) Megszánt, aszonta na jó! (lásd milyen rendes vagyokKép) Szóval kifúrta gyors egymásutánban mindkettöt, majd betömte. Kicsit szarul lettem amikor azokat a tamponokat dugdosta a bölcsesség fogam köré, ugyanis elkezdtem öklödni, hánynom kellett annyit buzgerálta ott a környéket...KépKép Aztán rámnyitották az ablakot és a számba fújt vagy 30x a lidokainnal. Olyan erös volt, hogy elkezdett folyni a könnyem! Szinte bögtemKép, mint a víz úgy folytak a könnyem, mert annyira erös volt az a trutyi! Aztán mondta, hogy ha nem bírom ki, akkortesz bele ideiglenes tömést és majd visszajövök máskor....Mondtam neki, hogy nemnem kibirom csak csinálja már, nemakarom mégeccer ugyanezt végigcsinálni ugyanezért a fogért....!! Kibírtam!
A lényeg, hogy Bogi tök szépen eljátszott, csak folyamatosan beszélt és kérdezett és persze a dokinö meg az asszisztens nem vették egyböl a lapot, hogy talán válaszolni kéne..... mivel én nem bírtam! Ebböl látszik, hogy se a dokinak se az asszisztensnek nincs gyereke, de még nem is nagyon láttak gyereket közelröl!KépKépKép De nagyon jól viselkedett meg is dicsértem, nagyon büszke voltam rá Kép

Ja a lidokain szuritól úgy lezsibbadt a fejem, hogy nem bírtam becsukni a bal szememet! Kép Kint meg jól megfázott (mert nem bírtam pislogni sem és Bogival fél 7ig a játszón voltunk), úgyhogy most ömlik belöle a könnyKép!!
Remélem alváshoz már le bírom majd csukni! Érdekes lenne úgy aludnom Kép félig nyitott szemmel.....

Nagyon más!
Burkoltunk és kimaradt 3 bontatlan zsák csemperagasztó. "Mapei" tipusú flexibilis szürke csemperagasztó fagyálló ha jól tudom! 25 kilós egy zsák. 2500 ftért szeretnénk eladni/zsák! Ha mindhármat elviszi valaki akkor kedvezmény Kép
Szóval ha érdekel valakit szóljatok Kép

Karmen: Állati jó sapit találtatok, nagyon jól áll Orsinak Kép Mennyibe került? La Halleban vettétek???

Enikö

ceniko
Szeged

Kriszti,
Gratula a fogacskához!

Nyúlanyó,
gyönyöru ez a kislány! Kép

Ildi,
mi is vettünk fel egy csomó hitelt, és én is aggódom miatta. Nekünk is nagyon össze kell húzni magunkat, foleg mert most már GYED-et kapok csak. Ráadásul az új lakás rezsije sokkal magasabb is lesz, foleg a futés miatt. De máshogy nem tudtunk volna lépni.

képzeljétek, Jozsó ma magára borított egy vödör vizet. Pakoltam le a könyvespolcot (mert elkezdtem dobozolni), és közben mostam a szekrényt, mert poros volt. Egy pillanatig nem figyeltem és zsupsz, a vödör billent. Még a fütyköse is vizes lesz. Elotte összerókázta magát, majd a vizes balhé után megint nem figyeltem és ráfeküdt a vizes szonyegre. Szóval ma volt egy jó pár ruhacserénk.

Asszem csak kell nekünk egy járóka. Pedig nagyon nem akartam. Olyan rohadt drága, és sajnálok annyi pénzt kiadni, amikor tudom, hogy naponta max. 10 percet lenne benne.
Vendég

Nyúlanyó,
jó fej a Pipid Kép!
Nagyon aranyos Kép. Később hasznát veszi a kacsintásnak ;)
Köszi a gratut Kép.

Ildi,
nekünk sem lenne gond, ha nem lenne törlesztőrészlet, mert a max gyedet kapom, de az is rámegy a részletre egy az egyben. Ez a mocsok lakás Kép. De legalább a miénk. 10 éve albérletben elég volt.

Szóval nektek is kéri nicket, stb, ha írtok?
Vasat mekyik Baba eszik?

Jó éjt!
Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!

Eszteranyu!

Gratula a fogakhoz!

Nyúlanyó!

Csak gratulálni tudok ehhez a lányhoz!!!!!
Nagyon szép és huncut!

Ildi!

Te milyen tápszert használsz? Nem haragudj, hogy nem tudom, de teli van a fejem. Tiz doboz megy el? Az tetemes mennyiség.
Mi a Nestlé Beba Ha-t kapjuk, és kettő megy el egy hónapban. De csak reggel és este van most már tápszer. Délután tejpép, bár tudom , hogy sokan nem helyeslik, de nálunk a védőnő és a doki is erőltette. Az Milupa HA-s. Délben főzelék, Tizóraia gyümölcs. Na, ezt most jó visszafele irtam , hiába korán keltem Kép

Szerintem én dila vagyok. Anna most lesz pénteken 1/2 éves, de már annyira figyelem a bölcsis, óvodás hozzászólásokat, sőt még az iskolásat is, hogy csak na. De kiváncsi vagyok,hogy kinek mi a véleménye a dolgokról. Eddig csupa olyan helyek lettek megnevezve, amik erősek és általam is jónak tartottak. ( amennyire én ismerem őket)Én a Zalkába jártam annó, ami egy harmat gyenge iskola volt. A Radnótiban fel is kellett kötni a bugyit rendesen. Ezt nem szeretném ,ha a lányomnak is végig kéne járnia.

Szóval szépen csendben olvasgatom, hogy kinek mi a véleménye és raktározok.Kép

Szép estét mindenkinek!!!!!!
Andi

Andi
Kép
mucska

Kriszti, nem teljesen értem, amit itt írtál:
"Mindig patikában vettük a pelenkát, Tempo-kártyára, ez gyakorlatilag ingyen volt nekünk. Csak sajna negyon drága így, és most a "megspórolt" összeget a fogorvoshoz fogom vinni."
Miért nagyon drága így? Azért kérdem, mert nekünk is van Temponk, de még eszembe se jutott pelenkát gyógyszertárban venni.
Köszi,
Kati

Kati
katicabogár

Sziasztok!
Eniko, Te szegeny! A lenyeg, hogy tul vagy rajta.

Katica, nem jartatok ma a Sik Sandoron bicajjal?

Melinda, esetleg Teged lattalak a plazaban tegnapelott? Ha igen, akkor bocsi, hogy nem koszontem, kicsit elbambultam.

Nyulanyo, nagyon huncut ez a leanyzo!Kép

Karmen, gyonyoru Orsi, ezek a szemek csodalatosak! Kép A sapi is szep.

Dancsi, akkor Te sem unatkozol!

Kriszta, gratula a fogacskahoz, hogy viselte Eszter? Melyik bujt ki? Persze, keri a jelszot.

Agi
agi77

No a végére értem, de apuci puszi nélkül ment aludni. Kép De ő altatta Flót. Már 4 napja nem jutottam normálisan gépközelbe.

Katica: Én Flónak csak bakit veszek, jó béleltet. Felesleges csizma, nem tudod ráerősíteni rendesen a lábára, nem fogja úgy mint a baki.

Bea: Üdv közöttünk. Azért a Sári sztem tök rendi, csak nem tud két-három felé esni. Ha meg előtte nem látott, akkor biztos nem nálad fog ücsörögni, hanem a magánpáciensénél. Egyébként én is nagyon meg vagyok vele elégedve. Kép Már kettőt szültem nála. Gratu a három csimutához!

Nóri:Az nagyon szomorú, remélem meg lesznek a képek. Nekünk is loptak már el autónkat.

Ildi: Napi egyszer jutok géphez, mikor a kölykök alszanak. Ez nem mindig jön össze. Sajna.
A combocskán lévő csomóval én sosem csináltam semmit, Bátornak volt kettő is jó nagy, mert túl vastag a hája a lábán és nem nyomta a doki elég mélyre.

Angi: Ugye milyen jó hogy így szeretik egymást!!! Imádom őket én is. Mit akartál a házzal kapcsolatban?

Enikő: Ez nagyon durva! Jobbulást!

Kriszti: Hát igen, most is már egy órája olvasok. Tegyétek takarékra magatokat, jó! Kép nekem is mindig kéri a nicket.

Dancsi: Bátor tegnap két rugiját rágta ki, a nagylábaujjánál. Azt hittem kiszakadt véletlenül, de nem. Eg yjókora krumpli díszelgett a lábán. Én ilyet még nem láttam, ez a gyerek nem hagy a harmadiknak ruhát. Kép

Megyek durmizni, mert már mindenki szunyál.

Gabi3 Pedig még akartam valamit, de nem jut eszembe.....
inecsg

Kati,
a patikában kb 800 Ft-tal kerül többe a pelus (Pampers). Elhatároztuk, h ezentúl ott vesszük, ahol a legjobb az ára (szórólapok hirdetik), így a Tempo kártyán gyűjtünk egy kis pénzt.
A kártyára a cégünk (Gergővel kollégák vagyunk)utal havonta bizonyos összeget (neki is, nekem is, bár mióta nem dolgozom, kevesebbet), ezért mondtam azt, h nekünk ez "talált" összeg.
A többit mélen, jó ;).

JA, hogy miért patikában vettük? Mert így gyakorlatilag nem kellett pénzt kiadni érte.

Egyenlőre ennyit, jön ma Mama, kicsit összedobom a kérót, h megfeleljek neki Kép.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!

Én nem tudom,hogy mi van velem,de nem tudok aludni.

Enikő!

Örülök,hogy túl vagy a fogorvoson.Nagyon ügyes a Bogika,hogy jól tűrte a várakozást.

Dancsi!

Én dec.24-től leszek gyeden.Mi sem tudunk nagyobb lakást venni,ha nem veszünk fel pénzt.Tavaly decemberben el akartuk adni a lakásunkat,meg is hirdettük.Csak pár nap múlva megemelték a kamatokat,és úgy döntöttünk,hogy inkább még várunk.
Nem semmi ez a Jozsóka.Nem sírt,amikor magára borította a vizet?

Andi!

Mi Milupa Aptamil HA tápit eszünk.Egy dobozban csak 400g van.Naponta elkészítek belőle 6-szor kb.100ml-t,de nem mindig eszi meg,ezért öntök is ki belőle.Mi még csak répát,tököt eszünk,meg almát és barackot.Egy teljes étkezésre még nem adok neki főzeléket,meg gyümölcsöt.Előtte kap még tápit.Mennyit eszik az Anna egy nap?Noéminek most nincs nagy étvágya,kb.750-800ml-t eszik meg összesen.Szerinted ez elég?Mi ma vagyunk 4 és fél hónaposak.

Kriszti!

Rossz lehetett albérletben lakni.Jó,hogy sikerült lakást vennetek.Inkább törlessze az ember a saját lakását,mint albérletet fizessen.Csak az a gyes ne lenne ilyen kevés.Majd csak lesz valahogy.Mennyi a gyed?Szerintem én is a maximumot fogom kapni.
Nekem is mindig kéri az azonosítót és a jelszót.

Ildi
tfildiko

Kati,
tele a postafiókod.
Van másik mélcímed, vagy a profilodban levő jó?
Szia!
K.

Kép

Kép
eszteranyu

Dancsi,
nem semmi Jozsóka!

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Gabi,
akkor már legalább tudom, hogy mitol lukadt ki Jozsó egyik harisnyája. O is rágja.

Ildi,
nem sírt, hanem angyali vigyort vágott. Engem persze majd' a guta ütött meg.

ma megyek lemondani az internetünket. A szívem szakad meg miatta. Remélem az A-NET be tud kötni bennünket pár hét alatt. Mert a tvnetwork tavaszig nem vállal bekötéseket.
Vendég

Dancsi!

Remélem,hogy hamar lesz internetetek.Mikor költöztök az új házba?

Ildi
tfildiko

Dancsi: a tvnetwork nem vállal tavaszig bekötéseket?? Ez jó, mert a napokban dobtak be hozzánk szórólapot, hogy karácsonyi vagy újévi akció van és ingyé kötik be az új elöfizetöknek a netet.......

Enikö

ceniko
Szeged

Ildi,
szombaton lesz a nagy menet, akkor már ott is alszunk. Legalábbis remélem. Pénteken itthon lesz a férjem és egész nap dobozolunk. Szombat - vasárnap pedig napközbenre anyósom el tudta szerencsére vállalni Jozsót.

Eniko,
nálunk csak mikros (vagy mi???) net elérés van csak és télen nem vállalják, mert veszélyes a teton mászkálni.
Vendég

Dancsi,
az oké, hogy télen miért veszélyes, de:
nincs sem fagy, sem hó, amiért nem lehetne a tetőre menni. Mellesleg ilyen nagy a keresletük, hogy szelektálhatnak? Nem semmi, mit enged meg.
Egyébként nálunk úgy fúrták fel a falra a vezetékvédőt, hogy tiszta téglapor minden. Ha tudom, h ilyen munkát végeznek, aláállok a porszívóval és azonnal beszippantom a cuccot.
Én úgy gondolom, hogy kutass fel még pár netcéget, kérdezz rá mindenre és szelektálj.
Nincs a tvnetwork monopolhelyzetben, hogy ezt megengedhesse magának.

Enikő,
sajnálom ami a fogorvosnál történt, legalább túl vagy rajta és egy darabig nélkülözniük kell társaságod Kép.
Mellesleg más a tvnetwork-nél a beszerelés. Az a húzós csak, amíg beszerelik. Utána lakásonként kell csak beszerelni.

VÁRANDÓS KISMAMÁK,
nagyon eltűntetek!
Kérünk szépen bejelentkezést!

Szép napot!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Dancsi!

Jó költözködést.Akkor már csak pár nap és mehettek a szép házikóba.Majd tegyél fel róla képet!

Kriszti!

Nálunk a légkondisok mocskoltak májusban.Aztán jöttek a fűtésszerelők,és még a járólapot is szétverték a fürdőben.De festetni már nem volt idő,így is szegény férjem takarított.Jó porosak a falak.

Ildi
tfildiko

Sziasztok! Nem tűntem el annyira, mint gondolnátok :D
Jól vagyunk, buzog bennem a tetterő. Varrogatok kis ruhákat, és közben élvezem az állandó fészkelődést odabentről. Nagyon jó érzés. Ma éjjel azt álmodtam, hogy megszületett Kép Most sokkal közelebb érzem magamhoz.
Hát ennyi röviden, ami velem történt.

Üdv Nektek!

Gira
18+0
Vendég

Ildi!

Szerintem elég ugy kb. Csak a 400 gr miatt tünt soknak a doboz úgy elsőre.

Anna 5 hónapos korától reggel 170-180 ml tápit eszik Délelőtt olyan 10 óra körül 60 ml gyümit. Ebédre 100-160 ml főzelék. Amit annyira nem szeret abból 100 ml, de a sütőtök az bezzeg csúszna minden mennyiségben. Utána ha éhes és kér akkor kap 2 órakor gyümit, de ez inkább az ebéd mennyiségétől függ. 4 órakor a tejpép vagy főzelék megint és este megint lecsúszik 180 ml tej. Anna most olyan 6,5-7 kg között van.

A gyerekek tudják, hogy mi az elég szerintem. Ha éhes lenne észrevennéd. Én csak megkérdezem, hogy nem gondolkodtál még azon, hogy áttérj az ötszöri étkezésre? Nekem szóltak 3 hónaposan, hogy a kiló már bizony engedi, kapjon a gyerek négyóránként.

Most megyek, mert odaég a kaja, de jövök még.

Szép napot mindenkinek!
A.

Andi
Kép
mucska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?