Sziasztok!
A fogorvos megkínzott! 3-ra volt idöpontom, persze, hogy 3:50-kor hívtak be. Addig kint rohangáltam a Bogi után a váróban. Aztán bementünk kaptam szurit. Aztán vissza kimentünk, addig dokinéni elment kávé,cigiszünetre. Kb 20 perc múlva jött vissza, behívott valakit elöttem, annak is szurit adott. Aztán behívott engem és közölte, hogy most annyian de annyian vannak a váróba (2 személy), hogy csak az egyik fogamat tudja megcsinálni! Én mondtam neki, hogy valószínüleg nem tudok visszajönni már január közepén-végén (nagy hassal állatira nincs kedvem, decemberre meg már nem tudtak idöpontot adni a szabadságolások és az ünnepek miatt), és nagyon szerentém, ha már úgy is le van zsibbadva az egész bal félteke a fejemnek, akkor csináljuk már gyorsan meg mindkettöt! (bal alsó bölcsesség és a mellette levö rágó) Megszánt, aszonta na jó! (lásd milyen rendes vagyok
) Szóval kifúrta gyors egymásutánban mindkettöt, majd betömte. Kicsit szarul lettem amikor azokat a tamponokat dugdosta a bölcsesség fogam köré, ugyanis elkezdtem öklödni, hánynom kellett annyit buzgerálta ott a környéket...
Aztán rámnyitották az ablakot és a számba fújt vagy 30x a lidokainnal. Olyan erös volt, hogy elkezdett folyni a könnyem! Szinte bögtem
, mint a víz úgy folytak a könnyem, mert annyira erös volt az a trutyi! Aztán mondta, hogy ha nem bírom ki, akkortesz bele ideiglenes tömést és majd visszajövök máskor....Mondtam neki, hogy nemnem kibirom csak csinálja már, nemakarom mégeccer ugyanezt végigcsinálni ugyanezért a fogért....!! Kibírtam!
A lényeg, hogy Bogi tök szépen eljátszott, csak folyamatosan beszélt és kérdezett és persze a dokinö meg az asszisztens nem vették egyböl a lapot, hogy talán válaszolni kéne..... mivel én nem bírtam! Ebböl látszik, hogy se a dokinak se az asszisztensnek nincs gyereke, de még nem is nagyon láttak gyereket közelröl!
De nagyon jól viselkedett meg is dicsértem, nagyon büszke voltam rá
Ja a lidokain szuritól úgy lezsibbadt a fejem, hogy nem bírtam becsukni a bal szememet!
Kint meg jól megfázott (mert nem bírtam pislogni sem és Bogival fél 7ig a játszón voltunk), úgyhogy most ömlik belöle a könny
!!
Remélem alváshoz már le bírom majd csukni! Érdekes lenne úgy aludnom
félig nyitott szemmel.....
Nagyon más!
Burkoltunk és kimaradt 3 bontatlan zsák csemperagasztó. "Mapei" tipusú flexibilis szürke csemperagasztó fagyálló ha jól tudom! 25 kilós egy zsák. 2500 ftért szeretnénk eladni/zsák! Ha mindhármat elviszi valaki akkor kedvezmény
Szóval ha érdekel valakit szóljatok
Karmen: Állati jó sapit találtatok, nagyon jól áll Orsinak
Mennyibe került? La Halleban vettétek???
Enikö