Sziasztok!
Karmen, lehet én is veszek ma ilyen sapit. Nem írtátok, mennyibe került.?
Nyúlanyó, üdv, nagyon kis édes, vidám a kislányod. Beszél már sokat? Írj magatokról!
Bea, neked is üdv, nagyon szépek vagytok, de jó,hogy neked is vannnak nagyobb gyerekeid
Andi mikor született? Ő egyidős az én Peti fiammal.
Apropó Peti, most lett 9 éves, volt nagy szülinapi buli, 7 fiúval...4. emeleten
Engem is idegesít ,amikor ideállnak és olvassák, amit írok. Meg persze alig várják, hogy befejezzem, és jöhessenek játszani. Ezért is ülök ide inkább délelőtt.
Angi, hatalmas Bogi baba, először nem is jöttem rá, hogy Ő az
De jó, hogy így szeretik egymást. Tudsz éjjel aludni valamit a gyerkőcöktől?
Andi, jó, hogy Te is jársz erre. Én kivárnám az egy éves kort, az biztos. De Te döntsd el. Aranyos a kislányod!
Ildi, nem korai még ennyit sírni hagyni Noémit? Még csak négy hónapos! Mindenképp mutasd neki, hogy nagyon szereted! Szerintem neki még nagyon fontos a testi közelség, gondolj bele, a szopó babák ilyenkor még rengeteget vannak az anyjukkal testközelben! A cumisüveg nem tudja pótolni a cicit teljesen, kellhet egy kis extra szeretgetés. Szóval csak óvatosan a neveléssel még,szerintem.
Enikő, nagyon jók a képek az albumban.
Azt akartam még múltkor kérdezni, hogy mikor Bogi nagymamázik, akkor hogy szokott aludni, akkor nem hiányzol neki, vagy a mamáékkal alszik egy szobában?
Nóri, sajnálom ezt a laptopos dolgot, remélem visszaszerzitek a fényképeket valahogy.
Visszatérve erre a vérvételes dologra, hétvégén beszéltem sógornőmmel, nekik nem kellett éhgyomorra menni , úgyhogy legközelebb én sem fogok, ha nem néznek vércukrot.
Kaptunk Maltofer cseppeket, azt kell 3 hónapig szedni. Remélem nem lesz semmi mellékhatása. Amúgy azt hallottam, van valami gyógynövényes vaskészítmény a gyógyszertárakban, Ti ismeritek ezt?
A játszóbölcsiről akartam még kérdezni, hogy hánytól lehet menni, és hogy el lehet-e jönni már 1/2 12 körül, nekem nem kellene ebéd, viszont haza kell érnem a nagyobbak miatt.
Ági, Kristóf még mindig nagyon helyes kissrác.
Remélem, nektek sem lesz probléma az oltással. Sajnálom, hogy sírt szegény. Mennetek kell nektek is vérvételre?
Lányok, akiknek már nagyobb a babájuk, leírnátok, hogy hány kiló volt a gyerkőc 1 évesen és hogy utána milyen ütemben gyarapodott? Nagyon fontos volna nekem. Köszi előre is.
Ja , fogorvos, én a Prágai Mihályhoz járok, Ő a Gutenberg u-ban rendel, szerintem ő is nagyon jó.
Puszi, Erika