Sziasztok,
Gabomamo, Babamama, köszi a szivacsos infot, már nézegetem.
Lányok, a bölcsis játszóházba heti rendszeresség kell járni, vagy lehet egy-egy alkalommal is? És mennyivel előtte kell bejelentkezni?
Mi is rászántuk magunkat, hogy tegyünk valamit Kincső alvásának normalizására. Illetve inkább a férjem, mert ő sokkal higgadtabban áll hozzá, ha sír a lány. Este már nem szopi közben alszik el, hanem apja beteszi az ágyába és mesél neki egy kicsit. Meglepően hamar elalszik. Éjjel is visszatesszük, mert időnként annyira nyugtalan, hogy se ő, se én nem tudunk aludni. Itt is a férjem segít, kell az ő határozottsága.
Lenne egy kérdésem. Ti télre milyen cipőt adtok a már járni tudó gyerekekre? Kincsőnek van egy magas szárú, bundabéléses, vízálló SIESTA cipője, én úgy gondoltam, hogy hacsak ki nem növi, az lesz télre, de anyósom ragaszkodik a csizmához.
Enikő, nagyon klasszak az albumban lévő képeitek! És persze minden gyerek gyönyörű, bár be kell valljam, nekem Kristóf a gyengém
.
Ja, még azt akartam írni, hogy én is hagyom, hogy a lányunkat három-négy órára kisajátítsák a nagyszülők. A férjem szülei itt laknak Szegeden, és már elég korán kialakult, hogy vasárnap délután ők viszik sétálni. Azóta pedig hétköznap is anyósommal tölt egy-egy délutánt. Ha pedig otthon vagyunk, akkor is vigyáznak rá a szüleim. Kincső szeret velük lenni, legalábis minden jel erre mutat. Nekem jólesik. És ilyenkor derült ki, hogy nem létszükséglet a másfél óránkénti szopizás, ha engem nem lát, nem jut eszébe
. Ez igen megnyugtatta a családom bizonyos tagjait.
Kati