Új privát üzeneted érkezett!

Ági,
tényleg tüneményes Kristóf Kép. Nagyon kis mosolygós krapek!
Én is remélem, semmi komoly, anyai ösztönöm ezt súgja.

Ildi,
látom, Noémi komázza a kajcsizást Kép.

Hajni,
én is nagyon várom már a szánkózást. Néztünk szánkókat, rohadtul drága, 6000 ft. Olyat akarunk venni, aminek oldalt van védőkorlátja.
Sétáltunk, szépen sütött a nap, Esztert éppen levetkőztettük, amikor elkezdett esni a hó. Nagyon állat volt, én amúgy is imádom a hóesést!
Én is várom már, h szánkózzunk Kép.

Dancsi,
nem semmi dolgok történnek Veled!

Karmen,
sztem sem fog már bebarnulni Orsi szeme. Eszternek is sokáig kék volt (inkább szürkés) és már azt hittük, ilyen marad. De napok alatt bebarnult.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Hajni!

Szerintem nagyon elégedett volt,amikor fényképeztem.

Kriszti!

Nem mindig van jó étvágya.Ma nem nagyon akar enni.De délután 2 órát aludt.Igaz,hogy 2-szer felébredt közben,de magától visszaaludt.
Hány hónapos korában barnult be az Eszter szeme?

Ildi
tfildiko

Mi nem cettük észre hogy havazottKép

Anyu szerint nekem 1 évesen barnult be a szemem, addig olyan kék volt mint Orsinak. Olvastam máshol is hogy 1 éves korig változhatKép

Ági! Kristóf nagyon szépen pozol ha fotozzátok!

Hajni! mi is sorban állunk már a mennyasszonyalKép

Ildi! csinos a fülbevaloval, Orsinak is ilyen volt. Ugye kamillával mosod most már? Én milyen szinü a köve? Én kékes-lilát választottam.

Dancsi! még csak most nött ki a fogad?? Sajnálom hogy megkinzott!!

Enikö! ilyenkor már én is folyton pisilni jártam.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen!

Igen,már kamillával mostam le.Fehér csillogós a kő benne.Amikor újszülött volt, már akkor ezt néztem ki a klinikán.Csak akkor még kicsi volt a fülcimpája hozzá.
Én is nagyon szeretném,ha kék lenne a szeme,de még sok idő van 1 éves koráig.Az apuci szeme kék,az enyém pedig barna.

Ildi
tfildiko

Ildi,
Eszter szeme kb. júniusban feketedett be - 6 hós korában. Asszem. Apa ragaszkodik hozzá, hogy leírjam, biztos a napon barnult be a szeme Kép.
Szerintem Orsinak tuti ilyen kék marad. Fogadhatunk valamiben!? Kép
Nálunk Apának van szép majdnem fekete szeme, az enyém zöldes-barnás valami, Apukámnak szép erős kék volt, másik nagyapjának szürkéskék. Mi is sokáig azt hittük, kék marad, de nem lett.

Karmen,
sajnálom, hogy lemaradtatok a hóesésről, gyönyörű, nagy pelyhekben esett.

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Karmen: Szerintem nincs szebb a világon a nagy barna özike szemeknélKép. Egyik kék sem tudja felülmúlni. Nekem pl sose tetszettek a kék szemü pasik. Sztem a meleg barna tekintet, olyan szép. (de ez csak az én véleményem) Szóval én biztosan nem idegeskednék ez miatt!Kép Söööt!!!Kép
Bogié is kék volt, mint minden kisbabáé (a legtöbbé), de szerencsére bebarnult. Én most már csak azt remélem, hogy a haja is bebarnul majd BoginakKép!

Dancsi: Nekem 18 éves koromban kezdett el nöni a bölcsesség fogam és még a mai napig kínlódok vele, mert nem tud rendesen kibújni. Olyan sz*r, mert nem lehet megfelelöen tisztán tartani, mert annyira hátul vannak... remélem neked nem fog begyulladni a fogad, nekem sajna rendszeresenKép

TFIldikó: Tényleg nagyon édes Noémi, ilyen maszatosan. Akkor is édes ha nem maszatos Kép És tök jól áll neki a fülbevaló. Egész kislányossá tette az arcát! Határozottan jót tett neki Kép

Ági: Még mindig nagyon szép a Kristóf. Hogy tetszik neki a bölcsi?

Angi: Nagyon szép az új autótok KépKép

Néztétek a rtlklub híradót? Hogy milyen neveket akarnak anyakönyveztetni manapság Magyarországon??? Behaltam. Marihuána (ezt nem engedélyezték -szerencsére-), meg Oszama (ezt viszont igen!!!!). Hát az emberi hülyeség és butaság.....határtalan volna???? Nem az ember neve teszi saját magát különlegessé, hanem a tettei!! Nem?

Persze egész délután nem tudtam aludni. Mindig kitaláltam valamit, amit még gyorsan meg kell csinálnom! No majd éjjel, remélem menni fog!
Puszóka
Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Itt az albumomKép! Tettem fel új képeket is! A második oldalon vannak az újak!

http://babanet.hu/album/main.php?album=1361&page=1

Enikö

ceniko
Szeged

Enikó!

Szerintem is,olyan igazi kislány lett.Örülök neki,hogy belerakattuk a fülébe.
Néztem a híradót,tényleg borzasztó neveket tudnak adni a szülők a gyerekeiknek.Én nagyon fontosnak tartottam a névadásnál,hogy menjen a vezetéknévhez.Lánynév sok volt ami tetszett,de fiúnév az kevés.
Tessék éjszaka aludni!Nem szeretném,ha úgy járnál mint én.A 33.héttől már csak fekhettem és üldögélhettem.(Mivel állandó keményedéseim voltak.)

Jó éjszakát mindenkinek!

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Na majd szervezhetunk egy jo kis szankozast! Mar alig varom. Kép

Eniko, nagyon jok a kepek. Kristofnak bejott a bolcsi, szerinted ki ment haza utoljara? Kép

Kriszta, az oledben lehetett Eszter a vervetelen? Ki fogta le? Ugyesen csinaltak? Kristof meg a szemet sem hagyta megnezni, allandoan razta a fejet. Hetfon megyunk szurira, nem varom.

Karmen, szokott pozolni, utana meg jon megnezni a kepet, hogy milyen lett. Tegnap mar fenykepezett is. Kép

Ildi, tenyleg jol tettetek, hogy berakattatok a fulbevalot, milyen jo, hogy tul vagytok rajta! Csini a leanyzo! Kép

Babamama, valaszoltam.

Agi
agi77

Sziasztok!
Miost csak gyorsan fölteszek 2 képet, mert már nagyon késő van. Igyekszem visszaolvasni és írni is.
Addig is további szép hétvégét!

Már mi is ülve fürdünk! És látszanak az alsó fogak is:
Kép
ptünde

És játék a tatával:
Kép

Jó éjszakát!
Tünde+Tomika
ptünde

Ági!

Drukkolok a szurihoz.Remélem,hogy a Kristóf jól viseli.

Enikő!

Nagyon jók a képek. A Bogika hiszti közben is gyönyörű.

Tünde!

Már nagyon nagy fiú a Tomika.Remélem,hogy a ti éjszakátok jobb volt,mint a miénk.2órát fennt volt a Noémi,és kiakasztott bennünket.Az apja már olyan ideges volt rá,hogy fél 4h-kor leült a gép elé játszani.Bízom benne,hogy legalább nappal aludni fog.

Ildi
tfildiko

Lányok,
egy kis segítség kellene. Jövo héten költözünk (ha nem lesz hatalmas eso) és a net szoltáltatónk télen nem köt be bennünket. Tudtok ajánlani valami olcsó internetet? A Tvnetwork van most nekünk, de ok csak tavasszal kötnek be. Telefonunk (vezetékes) nincsen és nem is nagyon szeretnénk, de ha csak így menne, akkor az sem nagy baj.
Vendég

Ildi,
miért nem csináljátok azt, hogy a férjed a másik szobában alszik, te pedig Noémival egy szobában? Nálunk egy tutira bejött, a férjem a legtöbb éjszakai cirkuszt végigalussza. Tök felesleges 2 embernek virrasztania a babák miatt. Amikor éjjel felkelesz etetni, akkor kapcsolsz lámpát? Mert én nem, és nem is cserélek pelit sem, nem is szólok a gyerekhez. persze mindezek ellenére gyakran kipattan a szeme Jozsónak is. Ja, és én nem hagyon délután 4 után aludni. PErsze néha beájul, van, hogy képtelenség ébren tartani. De olyankor hangoskodok, zörgök, csörgök és max. fél óta múlva felkel.
Vendég

Dancsi!

Nekünk kábeltévés az internetünk,igaz,hogy egy kicsit drága.(9900Ft)De korlátlan,annyit netelek,amennyit akarok.
Nem tudom megoldani az etetést,mivel tápit eszünk.Hétköznap próbálom az apát kimélni,hogy tudjon aludni.De addig muszáj neki felvenni,amíg én megcsinálom a kaját,mert a Noémitől zeng az egész ház.Tegnap délután negyed 5h-tól már nem aludt estig.

Ildi
tfildiko

Dancsi!

Milyen az a mostani internetetek?Mennyibe került havonta?

Ildi
tfildiko

most tvnetwork van, havi 4 ezer pénz, gyakorlatilag korlátlan, a házban is ilyen lett volna, havi 6 ezerért. Ennél többet nem nagyon szeretnénk/tudnánk fizetni érte.

Ildi,
és ha a tápit este elkészíted és csak gyorsan megmikrózod egy kicsit? AZ egy perc csak. Anno én is így csináltam az elso hetekben, amikor még nem volt tejem. És Jozsót vittem magammal, egyik kezemben a gyerek, másikkal meg csináltam a kaját.
Vendég

Dancsi!

Még eddig soha nem tettem be a mikróba a tápit.De ki fogom próbálni.
Nem is tudtam,hogy ennyiért is van korlátlan internet.Ha ezt tudom,én sem ezt választottam volna.De nem tudok kilépni,mert 2 éves szerződést kellett aláírni.Én nem is akartam internetet,sajnáltam rá a havi 10ezret,de a férjem erősködött,hogy legyen.Most már nem bántam meg,mert megismertelek benneteket.És a terhesség alatt is sokat ültem a gép előtt,legalább nem unatkoztam.Igaz,hogy akkor még csak olvastalak benneteket.
Milyen az új házatok?

Ildi
tfildiko

nem korlátlan, asszem 3 Giga töltheto le, de mi ennyit sosem értünk el, még a felét sem.

A mikroról megoszlanak a vélemények, de én használtam, használom Jozsónál. Sokan vannak, akik a gyerek kajáját nem melegítik meg benne, de szerintem lehet. Csak figyelni kell, nehogy túl forró legyen.

az új ház egy ikerház fele: lent van egy dolgozó, konyha, étkezo, spájz, tusoló, nappali, fent pedig 3 háló, meg fürdo. Kicsit kevesebb, mint 140 m2, de ebben a garázs is benne van. Picike szobáink vannak. AMúgy galériás, a galéirás tetotéri ablakoket meg sem tudtuk pucolni, olyan magasan vannak (tegnap lett kitakarítva, jött 2 no + én, és egész nap nyomtuk, estére lettünk készen, ok én csak délután mentem át).

halljátok Jozsó kúszik ezerrel, ki van dörzsölve szegénykémnek az alkarja. És elkezdett kutyázni. Olyan édes, mert még nem megy neki tökéletesen és mindig orra bukik. De nem sír miatta. Kép Kép
És tartok tole, hogy a videonk nem lesz hosszú életu, mert alacsonyan van az állványon, sajna Jozsó eléri és azt piszkálja állandóan. Már kihúztam a zsinórját az elobb.

Nemtom mi lesz az úh helyen, mert csupa por minden, még az is lesz egy jó darabig, hibába mosok fel, Jozsó pedig a padlót nyalja állandóan.
Vendég

Dancsi!

Már 40 perce alszik a lányom.Most olyan hamar elaludt.
Nagyon szép lehet a házatok.
De jó,hogy már kúszik a Jozsó.Akkor kb.2 hónap múlva már lehet,hogy a Noémi is fog?Szinte hihetetlen.Nem akar hason lenni,így nem fog megtanulni mászni.Ha hasra teszem emelgeti a fejét,de elkezd sírni.A Jozsóka szeretett hason lenni 4 hós korában?
tfildiko

Ildi,
Jozsó attól kezdve maradt meg hason, amikor már simán át tudott mindkét irányba fordulni. De 2 hetes korától kezdve csak és kizárólag hason haljandó aludni.

Próbálj segíteni neki a fordulásban. Jozsónak amikor már az oldalára át tudott fordulni, segítettem és 1-2 hét után rájött a techikájára. Na, azóta nincs nyugodalmam.

A novérem kislánya is utált hason lenni, és 6-7 hónaposan már mászott. Ne aggódj, fog mászni. Jozsó pl. tök távol van még az üléstol, pedig lassan kellene neki. De o most a mászásra koncentrál. Kép Kép

Képzeljétek, visszajött megint a tejem. pedig nem ettem, nem ittam, nem aludtam tegnap, halálra melóztam magam, mégis. Estére fullon volt már mindkét mellem.

De most szigorúan tartom magam ahhoz, hogy csak este, meg éjjel kap cicit, meg reggel megkínálom, igaz akkor nem nagyon fogadja el (ma sem). Egy picit szopott, de szerintem csak szomjas volt. És a reggeli rövid szopi után 2 órával bevágott megint 2 dl gyümi mixet, 2 kanál tápival (3 kanálra akarom növelni majd a tápit egy adag kajában, így ez olyan, mintha meginna 100 gr tápit is).

Tényleg: a zöldség, gyümölcs mellett kell oket itatni? Mert ez érdekes lesz nálunk. Az itatás. És mivel itassam? Vízzel, teával? Majd kiskanállal próbálom adni neki ha kell, mert a cumit továbbra is rühelli.
Vendég

Dancsi!

Az oldalára már elég sokszor fordul.Akkor segítek neki majd egy kicsit.
Biztos,hogy nemsokára majd fel is ül a Jozsóka.Az már nagy dolog,hogy mászik.
Próbáld meg az itatást,olyan kihajló peremű pohárból.De ihat szerintem csőrös pohárból is,ami csepegésmentes.Kiváncsi leszek,hogy szeretni fogja-e a vizet.A Noémit látnod kellene,hogy utálja.Remélem,hogy később szeretni fogja.Na megyek,mert már nyűgös.

Ildi
tfildiko

Dancsi! 5 Gb kerül 6e ft-ba ebben benne van az eszközbérleti díj+internet díj. Ez az Antenna Távközlési Rt kérdezd meg nálatok elérhető-e. tel: 548-640

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Dancsi,
nekünk is TvNetwork-ös internet van, 4000Ft-ért 1 Gigabájtot lehet letölteni. Mi sem használjuk fel, csak kábé a felét.
Ildinek igaza van, sztem is kifele hajló pohárból itasd Jozsót. Vagy vannak már klassz műanyag poharak is, kifejezetten babáknak.
Mi is pohárból itatjuk Esztert, már egyedül is szépen megy Neki, csak a pohár letevése kacifántos még Kép.
Szerintem mostmár elkezd többet mozogni a baba, itatható. Vannak szuper ásványvizek, én kb. 8 hónapos kora óta ezt adom a lányomnak. Pl. Nestlé Aquarell, Óbudai Gyámánt, Babavíz (ez ua, mint az előbbi), Szentkirályi. Az a lényeg, hogy minél alacsonyabb nátriumtartalma legyen, vagy ne legyen egyáltalán.
Szerintem kezdj el könyvet írni, annyira mozgalmas az életetek, szinte hihetetlen Kép!

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Enikő,
nagyon jók a képek, szépek vagytok rajtuk mindannyian Kép!
Próbáltad már hiszti közben a tükröt Bogi elé tartani?

Tünde,
Tomika szeret nagyon fürdeni, úgy látom!

Ági,
nagyon ügyesen vették le a vért, Gergő fogta Esztert az ölében, speciálisan, a vérvételen el fogják mondani. Sőt, én ott ben meg is szoptathattam Esztert (nyugtatólag), megvárták türelmesen, nem hívtak be addig senkit. Le a kalappal. Gyorsan, rutinosan csinálták és tényleg nagyon kedvesek voltak.
Hajrá Nektek!

Én meg holnap dél körül megyek a fogorvosomhoz, mert csak nem hagy nyugodni a fogam. Nagyon érdekesen fáj, nem a szokásos fogfájás(már ha az fáj), csillapítani sem kell, csak eléggé zavaró már. Remélem, megtalálja az okát (most a maszekhoz megyek). Nagyon félek...

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Köcce a dícséreteket Kép

Kriszta: Hisztinél tükör??? Naná, odaáll elé és nézi magát, miközbe hisztizik Kép Sztem tetszik magának olyankor (nekem kevésbéKép), inkább a fényképezögép taktikát szoktuk bevetni. Azaz lefényképezem miközben hisztizik, és mondjuk neki, hogy megmutatjuk mamának meg tatának a képeket, hogy milyen csúnya amikor hisztizik....ez néha beválik. Mondjuk 10böl 3x.Kép de csak ha itthon vagyunk! Nyilvános helyen ugye.....nincs kéznél fényképezögép!

Ági: Hétfön meg csütörtökön pedig Bogi megy haza utoljára a bölcsibölKép De akkor is alig a falig tudom elhozni Kép Múltkor már megkértem a gondozónöt, hogy küldjön el bennünket azzal, hogy bezár a bazár, mert egyszerüen nem lehetett levakarni a csúzdáról!Kép Pedig általában az elsök között már ottvagyunk és ugye legutoljára távozunk Kép

Tünde: Nagyon gyönyörü fiú TomikaKép

TFIldikó: Érdekes nekem meg fiúneveim vannak többen. Lánynév nemigen ami annyira nagyon tetszik Kép Neked mely lánynevek tetszenek??? A Noémi nagyon szép név, potenciális jelölt volt egyébként nálunk is, csak nem magyar eredetü és ezért lett kilöve!

Enikö

ceniko
Szeged

Kármen!

Képzeld el,a Noémi fél óra sírás után magától elaludt.A férjem nem engedte felvenni,csak egyszer,amíg kicseréltük a lepedőjét.(Nagyon ideges volt a rossz éjszaka miatt.)Egyszer csak csend lett,már megijedtem,hogy mi történhetett,hisz 5 perce néztem meg.Megyek a szobába,és a lányom már szunyókált.Remélem,hogy délután is sikerülni fog.

Kriszti!

Gondolok rád holnap.Ne félj!Nekem is el kellene mennem a fogköveket leszedetni.A jövő hónapban sort kerítek rá.Ilyenkor mit csinál az Eszter?

Ildi
tfildiko

Ildi,
nagyon jól elvolt (márciusban voltam utoljára a magánfogdokimnál, aztán a körzetihez mentem) a fogorvosnál Eszter, akkor még az ülőkéjében, most meg mondta az asszisztens-csajszi, menjek gyerekkel nyugodtan, addig ő vigyáz rá Kép. Nagyon tetszett Nekik Eszter (a fogorvosom is Eszter), teljesen elbűvölte Őket már olyan picin is.
Szerencsére (remélem), ezzel nem lesz gondom. De megint a félsz. Én nem tudom, miért parázok ennyire. Ja, ez a 7. (!) gázos fogam a szülés óta Kép.
Te mit csinálsz, h nem félsz?
K.

Kép

Kép
eszteranyu

Enikő!

Én arra nem is figyeltem,hogy magyar eredetű legyen.Tetszett még:az Emese,a Nikolett,a Fanni,a Viktória,az Alexandra,a Daniella.De amikor felsoroltam a férjemnek a neveket,azt mondta,hogy legyen Noémi.Az volt az első a sorban,a 2.pedig a Fanni.

Ildi
tfildiko

Kriszti!

Régen én is féltem.De amióta találtam egy jó fogorvost,azóta csak izgulok egy kicsit.Két éve lesz,hogy egy lenőtt csontdarabot szedett ki a számból.3 érzéstelenítőt adott be,de felesleges volt.Úgy fájt,hogy még a könnyeim is jöttek.Kisebb műtétet hajtott végre rajtam.Annál rosszabb már nem jöhet.

Ildi
tfildiko

Kriszta! Részvétem a fogad miatt!!

Dancsi! Én forralt vizet adok Orsinak, nem veszek ásványvizet. Kifele hajlo peremü poharat mi az orvosi müszerboltban vettünk üvegböl, Orsi abbol tanult meg inni, 5 hos kora óta pohárbol itatom, cumi már nincs.

Ildi! örülök neki hpgy kibirtátok. Egyre könnyebb lesz meglátod! Ki a fogorvosod? Az enyém is szájsebész is egyben. Sajna nekem a mütétnél csak a vágás, varrásra hatott az érzéstelenitöKép Persze hogy ezt sem usztam meg 1 alkalommal, többször kerültem oda az évek alatt.

Kriszta!Fogorvosnál én Orsit mindig bekötöm a bébihordozoba abban várja amig elkészülök.
Én rettegek a fogorvosoknál, de a dokim türelmes és megértö. Most kinevethettek, de én ugy félek, hogy nem tudok furás közben levegöt venni, visszatartom. Igy amikor fulladok akkor feltartom a kezemet, ö megáll pá3 másodpercre és folytatjuk. Sajna nekem nem mindig zsibbad el, én attol a fájdalomtol félek nagyon. Pech hogy könnyen romlanak a fogaim.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen!

Délután is elaludt magától.Kb.negyed órát sírt,majd 10 percig csendben nézelődött,és elaludt.Úgy néz ki,beválik ez,hogy hagyom egy kicsit sírni.Csak a szívem szakad meg.
Az enyémek is könnyen romlanak,már 8 fogam van porcelánból.Nem igazán műtét volt,mert nem volt se varrás,se vágás.De mindketten megszenvedtük,a doki is meg én is.Na, azt még egyszer nem szeretném átélni.A fogorvosom:Dr.Mustafa László.

Ildi
tfildiko

Köszi, Lányok, hogy megerősítettek, nem csak én vagyok majrés.
Én mindig elmondom, hogy nagyon félek, a fogorvosom mindig nevet és azt mondja, nem esz meg. Szerencsére nagyon kellemes zene szokott szólni, meg sztorizgat közben mindig, így könnyebben telik az idő.

Karmen, babakocsival megyünk, majd max. megkérem a szomszédomat, jöjjenek ők is és megvárnak.
Tuti elküld röntgenre is. Na, az a fogröntgenes nő se semmi a Hajnóczi utcában... Kép.

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok,

Gabomamo, Babamama, köszi a szivacsos infot, már nézegetem.

Lányok, a bölcsis játszóházba heti rendszeresség kell járni, vagy lehet egy-egy alkalommal is? És mennyivel előtte kell bejelentkezni?

Mi is rászántuk magunkat, hogy tegyünk valamit Kincső alvásának normalizására. Illetve inkább a férjem, mert ő sokkal higgadtabban áll hozzá, ha sír a lány. Este már nem szopi közben alszik el, hanem apja beteszi az ágyába és mesél neki egy kicsit. Meglepően hamar elalszik. Éjjel is visszatesszük, mert időnként annyira nyugtalan, hogy se ő, se én nem tudunk aludni. Itt is a férjem segít, kell az ő határozottsága.

Lenne egy kérdésem. Ti télre milyen cipőt adtok a már járni tudó gyerekekre? Kincsőnek van egy magas szárú, bundabéléses, vízálló SIESTA cipője, én úgy gondoltam, hogy hacsak ki nem növi, az lesz télre, de anyósom ragaszkodik a csizmához.

Enikő, nagyon klasszak az albumban lévő képeitek! És persze minden gyerek gyönyörű, bár be kell valljam, nekem Kristóf a gyengém Kép.

Ja, még azt akartam írni, hogy én is hagyom, hogy a lányunkat három-négy órára kisajátítsák a nagyszülők. A férjem szülei itt laknak Szegeden, és már elég korán kialakult, hogy vasárnap délután ők viszik sétálni. Azóta pedig hétköznap is anyósommal tölt egy-egy délutánt. Ha pedig otthon vagyunk, akkor is vigyáznak rá a szüleim. Kincső szeret velük lenni, legalábis minden jel erre mutat. Nekem jólesik. És ilyenkor derült ki, hogy nem létszükséglet a másfél óránkénti szopizás, ha engem nem lát, nem jut eszébe Kép. Ez igen megnyugtatta a családom bizonyos tagjait.

Kati

Kati
katicabogár

Sziasztok!
Újdonsült kismama vagyok,ugyan nem az első gyermekemet szültem Október 16-án de teljesen úgy érzem magam mint egy első gyerekes anyuka.A nagyok Tamás és Andi 11 és 9 évesek. Ebből látszik hogy jó régen voltak kicsik így szinte teljesen újdonság minden. Abban az időben például ilyen fórumok sem voltak. Nagyon jó dolognak tartom.
Ja a pici babust Katának hívják. Nagyon aranyos.
Az elmúlt egy hónapban rengeteg minden történt velünk: volt mellgyulladásom, voltunk sárgasággal vérvételen, mostanra meg heti egyszer kakil de ettől még nagyon boldogok vagyunk
mindenkit üdvözlök innentől kezdve szeretnék aktiv részese lenni a szegedi fórumnak
Bea
20180827120929

Szia Bea!

Üdv.köztünk.Írj magatokról!
Hol szültél?Ki a dokid?Mekkora a pici lányod?Stb.

Katicabogár!

Örülök,hogy nálatok is jobban megy az alvás.Nálunk is a férjem a határozottabb,én hamar elgyengülök.Én ma is ringatgattam volna,de ő nem hagyta.

Kriszti!

Ki a fogorvosod?

Ildi
tfildiko

Kriszta! nekem csak az a gondom a röntgennel hoyg öklendezek amikor a számba teszi a filmet. Én nem szégyellem hogy félek a fogorvosnál mert a fogaim rendben vannak. Szégyelje az aki elhanyagolja.

Szia Bea! irj tényleg többet a kislányodról!

Ági! találtál fogdokit? Kit választottál?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen,
szuper a táblázat, ügyes vagy Kép!
Osztom a véleményed, sajnos nekem is nagyon rossz minőségűek a fogaim.

Ildi,
Dr Traub Eszter a fogorvosom. Gyermekfogász is és nagyon aranyos.

Ezúttal bejelentem, Eszternek kinn van a 3. foga, a bal oldalon a kettes számú Kép. Kis vámpírcsajszi lesz Kép. Nagyon kafán viseli, ma egy kicsit kényesebb volt, mint szokott, de mindenkinek csak ennyi nyűgöt kívánok Kép!

Jó éjt!
Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Kármen!

Köszi a táblázatot.Jó megnézni néha,hogy kinek mekkora pontosan a babája.

Kriszti!

Gratulálok a 3.fogacskához.De jó,hogy az Eszter ilyen jól viselte.

Nóri!

Mi van veletek?

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Dancsi, mi asvanyvizet, vagy forralt vizet adunk, esetleg teat.

Karmen, meg nem valasztottam dokit,de hamarosan sort keritek ra. Szerencsere egyaltalan nem romlottak a fogaim terhesseg alatt. Meg 1x koszonom mindenkinek a dokik nevet es cimet, el vannak mentve, majd megirom kit valasztottam.

Katica, hu, ez nagyon kedves volt. Kép Nemreg vettunk siesta csizmat (vagy bakancsot). A Marcoban 7-8 ezer Ft. Lehet, hogy Nektek is ilyensmi van. Belelt, kicsit magas a szara.

Kriszta, gratula az uj fogacskahoz! Kép Nekem meg vampirfiam van. Kép

Bea, udv kozottunk, sok boldogsagot kivanunk a 3. babahoz is. Ha tudsz rakj fel kepet! Merre laktok?

Ildi, orulok, hogy alakul az altatas, az a 10 perc mar nem is sok.

Holnap megyunk szurira, szoritsatok. Sajnos a mi dokink nem jon ki, ugyhogy pont alvas idoben megyunk, mert delutan van tanacsadas. Franko lesz.

Agi
agi77

Ági,
miért nem kérsz időpontot? Ha ad, akkor menjetek más napon, tdod, hátul is be lehet menni, hogy ne kelljen a beteggel találkozni.
Mi is kaptunk szurit így. A hátsó ajtón mentünk be, szuri be, mi meg haza.
Szorítunk!
Ja, amúgy kimegy a dokinéni, csak "pézé".
Akkor megalapíthatjuk a Vámpírklubot Kép!

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszta, nem jon ki, meg penzert sem. Pontosabban ha beteg a gyerek kijon, de szurit nem ad be itthon. (Ezt a vedono mondta.) Fel, hogy valami tortenik, es nem tud mit csinalni. Es 3 szurit sem ad be 1x-re. Mar nem akarok varialni, de azert kosz, hogy szoltal, legkozelebb akkor megyunk delelott. (Van idopontunk, es Kristofnak mar beigertuk a szurit.)
Ok, alapitsunk klubbot. Kép

Agi
agi77

Off
Kedden ellopták a laptopot, fényes nappal azalatt a pár perc alatt. amig kiszaladtam a konyhába, és én balga nem zártam be az ajtót (Tudjátok koliszoba.).
Kép Kép Kép
Azt szeretném kérdezni, hogy tud-e olyat a babanet, hogy az ember lementi az összes eddigi hozzászólását? A felrekott képetet szeretném főként, mert sajnos a legtöbb kép csak a laptopon volt meg. Kép

Még csak felületesen olvastam vissza...

Nóri
norcee

Nóri!

Akkor most már tudom,hogy miért nem jelentkeztél ilyen sok napig.Már aggódtam,hogy valami baj van.De hát tényleg gond volt.De szemét az ilyen aki elveszi a másét!Nem gyanakodtok senkire?Remélem,hogy meg lesz a tettes.
Nem tudom,hogy lementi-e a hozzászólásokat.Tudod,hogy én nem értek az ilyesmihez.

Ági!

Drukkolok,hogy a Kristóf jól viselje a szurit.

Ildi
tfildiko

Nóri: Uhh KépKép ez szomorú! Én nem értek annyira a babanethez, írj mélt a rendszergazdának (vagy moderátornak vagy ki), hátha tud segíteni! Nem mintha válaszolna. Én már egyszer írtam de rám se bagózott!Kép Na mindegy. Azért ez szemétség ami történt. Tuti, hogy bennfentes volt! Tudnia kellett, hogy van laptopotok és, hogy kimentél a konyhába... Léna hol volt?? Nagyon sajnálom!! Kép
Hogy száradjon le a keze.... Nagyon fel tudom húzni magam ilyesmin, amikor valaki jogtalanul eltulajdonít valamit. Ezért Te/Ti dolgoztatok meg, erre ellopja..Kép Az embert megfojtja a düh! Kép Nekem "csak" a telefonom lopták ki a táskámból, az nem volt ilyen nagy érték, de sírva fakadtam, mert én vettem magamnak és .....áááááá!Kép
Na fel a fejjel a képekért tényleg nagyon nagy kár Kép

Tényleg tudtok valakit aki ráírná cédére a képeimet? Nekem is vannak a gépemen képek Bogiról és rá kéne írni cédére (nincs íróm), hogy ha ne adj Isten egy vírus betámad ne vesszenek el.....
Most megyünk, készülünk a bölcsibe Kép
Pusz
Enikö

ceniko
Szeged

Ági!

Nem tíz perc alatt aludt el,az már a nem sírós rész volt.De sokkal rosszabbra számítottam.Az éjjel már megint ébren volt 1 és 3/4 órát.Már igazán leszokhatna róla.Kénytelen voltam sokat ringatni,mert éjjel nem hagyom sírni.A férjem sem tudna aludni,na és persze a szomszédok sem.

Ildi
tfildiko

Nori, Kép Kép Kép Gondolom kopaj kornyeken tortent.

Ildi, bocsi, rosszul emlekeztem. Azert a negyed ora sem sok. Kép Nalunk a ferjem a gyengebb, o meg 2 percig sem hagyja sirni. Ugyhogy este megetetem a gyereket, es o megy be hozza meselni, vagy csak fekszik mellette. Delutan viszont kemenynek kell lennem, ha nem alszik el szoptatas kozben, akkor is ragaszkodok ahhoz, hogy aludjon. Szerencsere vege annak az idonek, amikor 4-5-ig hagytam jatszani.

Katica, azota jobban alszik Kincso, vagy igy is felkel 2 orankent? A bolcsibe heti 1x lehet menni, azt nem tudom, hogy lehet-e csak ugy neha beugrani. Szerintem jobban orulnek, ha rendszeresen jar valaki. A honap elejen kell fizetni az ebedert, mi mindig szerdan jarunk, ugyhogy nem kell mondani elore mikor megyunk.

Felkelt Kristof, most megyek.
Agi
agi77

Ági!

Sajnos,most 45 percig tartott az altatás.Úgy sajnáltam,úgy zokogott.De végre alszik.

Ildi
tfildiko

Nóri,
nagyon sajnálom, ami történt!
Jelentettétek a rendőrségen?
Sztem a netről vissza tudod tölteni a képeket, de Karmen a szakember, ő biztos tud segíteni.

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?