Sziasztok!
Köszönjük Zsófi köszöntését
Mártici is bezsebelte, a bölcsiben csütrötökön tartottuk mivel már nem megy így meg van róla győződve, hogy neki is van most szülinapja. Csak azt nem érti, hogy otthon miért nincs ajándékokkal elhalmozva.
Nóri, közvéleménykutatsz? Az jó, én legalábbis nagyon szerettem, 7 évig csináltam. Majd a dupláját kerestem vele, mint a rendes melóhelyemen. Kinél dolgozol?
Szilbe, képzeld Mező Zsófi mégis a mi csoportunkba fog járni, a megszokott bölcsistársakkal. Egy kisgyerkőc mégsem ide jön, és az ő helyére sikerült bekerülnie.
Igen mozgalmas hétvégénk volt.
Csütörtökön bölcsis szülinap Mártikának, pénteken délben Kingáért kellett menni a Tiszaligetbe, hogy elhozzuk az atlétika táborból, 3-kor bölcsis ballagás, utána ugrálóvárazás a bölcsi udvarán, majd 6-kor Zsófi szülinap a mekiben.
Annyira ügyes nagylányok voltak. Minden hiszti nélkül csinálták végig az egész napot, pedig Zsóca nem is aludt délben.
Sajnos 3 ovis kis csoporttárs nem jött el, és nem is jeleztek vissza.... Viszont a többiek 11-en nagyon jól érezték magukat. A csapat végével fél 10 magasságában jöttünk el a mekiből, vagyis a játszóteréről.
Apeh állásról annál többet én sem tudok, mint ami ki van (volt) írva. Középfokú gazdasági végzettség volt szerintem a lényeg, a többi csak előny lehet, de szerintem az interjú már nem (csak) ez számít. A Vámosok is tuti hely, drukkolok, hogy sikerüljön.