Új privát üzeneted érkezett!

Katlina! Én nem tartom helyesnek, ha ilyenkor a szülő visszaüt a kezére, a kis vesszőt is durvának tartom :shock: Egy ilyen kicsi gyereknél pláne! Meg kell fogni a kezét határozottan, mikor csapni akar, és nem szabad hagyni, hanem megmondani neki, hogy "ez fáj anyának, ezt nem szabad"
Marci se volt sose verekedős hál'istennek, nagyon ritkán próbált csapkodni.

Nóri! Nálunk is rendszeresen kenik a gyerkőcöket naptejjel, én is vittem be neki. Amikor elfelejtettem vinni, a gondozónéni magától bekente másik naptejjel. Nagyon rendesek.
De hát ez a beszólás nagyon durva volt, nem igazán a dadusra tartozik, hogy miért van a gyerek a bölcsiben... Hiszen te is dolgozol napközben...
judit_79

Katlina! Nálunk volt ilyen, de kinőtte. Következetesen nem engedtük neki. Aztán vhogy észrevétlenül elmaradoztak az ilyesfajta dolgai... vagyis újabban a zselét akarja kinyomni a szemünkből, de nem hagyjuk magunkat! :lol:

Nóri! Szerintem én tuti visszaszóltam volna. :oops: Úgy nem bírom az ilyen rosszmájú, szurkálódós némbereket. (bocsi a kitörésért)
szilbee

Na igen, de ő azt nem tudja...de vannak terhesek és egyéb kistesós anyukák, akikkel szintén otthon lehetne a gyerek...de nem is ez a baj...így is, úgy is ott kell lenniük... akkor...?

A múltkor kérdeztem, csak nem válaszoltál, hogy a párodék játszanak Balázzsal?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szilvi! :lol: zselé... :lol: :lol: :lol:
Engem meg fojtogatni szokott Lilcsi, mikor nagyon játszik...szinte ráugrik a torkomra. Remélem, nem a bölcsiben csinálják ezt a nagyobbak :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri: Nem gondolod, hogy egy bölcsiben egyeseknek a legzavaróbb tényező a gyerek?
jaimee1

De :cry: És már nem először találkoztam ezzel.
És más is... Én akartam a legkeváésbé elhinni, aztán, ahogy telt az idő, beláttam.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Akkor mi szerencsések vagyunk, mert én sosem éreztem ezt.
judit_79

Sziasztok!!

Tündi!

Mi Siófokon a Hotel Holidaybe szoktuunk megszálni 150 méterre van a víztől!
Nagyon jó,mert így plusszba nem kell még vennünk strandbelépőt, a Hotelből kimeketünk a standra!

Erika!

Melyik genetikusnak akarod megmutatni a képet?
Honnan volt meg neked ez a kis jegyzet?
Sajnos nekem is sokszor eszembe szoktak jutni a dolgok hogy min is mentem át és Máté mennyit is szenvedett az életért!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Katlina,szerintem következetes neveléssel,le lehet róla szoktatani.Luca a függönyt szeretné megenni mindig..apja 1x megengedte neki :? azóta ugye próbálkozik,és szoktam neki mondani,hogy nem szabad..általában megérti,de van,hogy nem.Mondjuk ő még ugye kisebb,mint Robika,de sztem előbb utóbb le fog róla szokni,ne aggódj.

Nóri,kár hogy a nevelők így állnak hozzá a dolgokhoz. :( A verést én sem tartom jó ötletnek,főleg nem pálcával :shock: És akisgyerek azóta nem rosszalkodik,amióta "megfenyítik"?Nekünk 1.osztályban az oszt.főnökünk tenyreseket osztott vmi vesszővel...borzalmas volt...

Ivett,na majd akkor megnézem ezt a szállodát.Fent van a neten?Gondolom..

Erika,itt is jó kis zuhé volt éjszaka,de most megint rekkenő hőség van. :wink:

Kép
Kép
tundi24

Tündi!

Igen fent van a neten!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Ivett: Hát a pesti. Ezt Évi üzente nekünk annak idején.

Tündi: Ja, hát megint megy a légkondi. Ha Réka meghül, Apa agyonüt. :? Úgyhogy 28 fokra van állítva. Mégsem 33....Így is izzadunk, de kevésbé.

Csajok, én búcsúzom, majd vasárnap jövök! Kellemes hétvégét!
Lindának fincsi szülést, Évinek jó mulatást a Balcsin....stb....stb...
Pussz!
jaimee1

Ivett,megnéztem.Nagyon szép a szálloda.Csak a mostani anyagi helyzetünkhöz képest drága.Persze a ***-hoz képest nem az :) Apartmanokat nézegetek,remélem találok vmi jót :P

Nóri,lesz abonyban "szedd magad" akció,sárgabarckból.Érdekel?

Erika,naaa azért ha tudsz gyere holnap is :) Hát Lindáék még mindig egyben :shock:
Na igen 28fok is jóóó időőő :) Kellemes hétvégét nektek is :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Érdekel! Ha tudsz részleteket, majd írd meg! Jössz esetleg te is? :lol:

Az a kislány, akiről írtam, ritka értelmes és fejlett kislány, sokkal korábban csinál mindent, mint hasonló korú társai. Az anyukája sem az a 8 általánost végzett. Egyszerűen ezek a nevelési elvei. Itt van a blogjuk : http://www.babaszoba.hu/services/blog/krisztaboro ...már ha érdekel valakit is annyira, hogy elolvassa.

Jó estét, jó hétvégét!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Erika! :D

Boldog Születésnapot!

Kép Kép
szilbee

Sziasztok!

Szép jó reggelt! :)

Nóri,tervezzük,hogy megyünk mi is,nagyon kellene eltennem vmit.Persze ez mellé még ugye meggy,őszibarack,cseresznye/erről nem is álmodom,hogy kapok/.De majd meglátjuk.
A tel szám,ahol érdeklődni lehet elküldöm priviben.

Tegnap beleolvastam a naplóba,de ma jobban belefogok,mihánt lesz időm naplózni.Elsőre nem tűnik vmi "verekedős" anyukának,de ezzel a módszerével nem értek egyet.Persze mindenki máskép neveli a gyerekeit.

Erika,boldogságos SZÜLINAPOT kívánunk neked!! :) :)
Kép

Kép
Kép
tundi24

Erika!!!!!
Nagyon Sok Boldog Szülinapot Kívánok Neked!!!! :)
Kép

KépKép
diÁcska

Erika.

NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Erika!
Boldog szülinapot!

Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Erika!!

Nagyon sok boldog születésnapot kívánok!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Sziasztok!

Köszönjük Zsófi köszöntését :lol:

Mártici is bezsebelte, a bölcsiben csütrötökön tartottuk mivel már nem megy így meg van róla győződve, hogy neki is van most szülinapja. Csak azt nem érti, hogy otthon miért nincs ajándékokkal elhalmozva.

Nóri, közvéleménykutatsz? Az jó, én legalábbis nagyon szerettem, 7 évig csináltam. Majd a dupláját kerestem vele, mint a rendes melóhelyemen. Kinél dolgozol?

Szilbe, képzeld Mező Zsófi mégis a mi csoportunkba fog járni, a megszokott bölcsistársakkal. Egy kisgyerkőc mégsem ide jön, és az ő helyére sikerült bekerülnie.

Igen mozgalmas hétvégénk volt.
Csütörtökön bölcsis szülinap Mártikának, pénteken délben Kingáért kellett menni a Tiszaligetbe, hogy elhozzuk az atlétika táborból, 3-kor bölcsis ballagás, utána ugrálóvárazás a bölcsi udvarán, majd 6-kor Zsófi szülinap a mekiben.
Annyira ügyes nagylányok voltak. Minden hiszti nélkül csinálták végig az egész napot, pedig Zsóca nem is aludt délben.
Sajnos 3 ovis kis csoporttárs nem jött el, és nem is jeleztek vissza.... Viszont a többiek 11-en nagyon jól érezték magukat. A csapat végével fél 10 magasságában jöttünk el a mekiből, vagyis a játszóteréről.

Apeh állásról annál többet én sem tudok, mint ami ki van (volt) írva. Középfokú gazdasági végzettség volt szerintem a lényeg, a többi csak előny lehet, de szerintem az interjú már nem (csak) ez számít. A Vámosok is tuti hely, drukkolok, hogy sikerüljön.

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Kép Eika!
Nagyon Boldog Szülinapot
!

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Eika= Erika :D

Ezt a mellékletfeltöltést még gyakorolnom kell, hogy minden a helyére kerüljön :oops:

Judit

KépKép
Kép
jlevay

sziasztok!

erika! nagyonboldg születésnapot kivánk!

bocsi most épp rssz a gépunk s kölcsön laptopról netezek s nagyon lassu puszi mindenkinek!

Kép
kbernadett

Sziasztok!
Most csak egy sorra:

Ildi! Petinek nagyon boldog névnapot!

Kép

A köszöntéseket pedig nagyon nagyon Kép
jaimee1

Erika! Én is sok-sok boldog születésnapot kívánok!!

Kép
judit_79

Ez itt Marci új ágya, amihez van még egy görgős kihúzható ágyneműtartó, amit még nem raktunk be alá!
Kép
Hát, képzeljétek kicsit fájt a szívem, amikor szétszedtük a rácsos kiságyát! :oops:
Mintha ezzel a babakorszak véglegesen végetérne ! Pedig én még mindig úgy érzem, hogy Ő az én nagy babám...
judit_79

sziasztok!

Jjudit,ti sosem unatkoztok :wink: Mozgalams napjaitok voltak :)

Judit,nagyon klassz Marci ágya.Szerintem ha felnőnek a babucijaink akkor is a "mi kis babáink" lesznek :)
Egyik barátunkéknak éjszaka született meg Luca babájuk,és jajj..hát olyan furi érzésem volt.Hogy huuu de jó neki,van picibabája:) Luca meg már milyen "nagy",közbe meg mégcsak 9 hónapos lesz! :)

Ja,és képzeljétek tegnap előtt óta,ha fogjuk a kezét lépeget :) Nem túl kitartó még,de tetszik neki a dolog :)

Ildi, PETIKÉNEK boldog névnapot ha most tartjátok :)
Kép

Csajok,peluskiütésre van vmi jó tippetek? Luca puncija csupa piros pöttyes (huggis pelusunk van most ép,többet sem veszek,pedig haszáltuk amikormegszületett..de maradunk a liberonál).Sokat szellőztetem,kenjük sudocremmel,de eddig semmi javulás .

Kép
Kép
tundi24

sziasztok!

judit nagyon szuper az ágy:-D én is igy voltam vele anno

Luca de ügyes:-)

szép napot

Kép
kbernadett

Petikének Boldog Névnapot!

Kép

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Petike! Boldog Névnapot! :)

Judit! klassz az ágy! 8)

Tegnap kirándulni voltunk... Itt egy kis összefoglaló.
szilbee

Sziasztok!

Jó reggelt! :)

Hírek Lindáékról!! Hajnali 3:53-kor jött az üzenet,idézem : " Végre itt vagyok!Hajnali 1-kor császármetszésből megszülettem,súlyom 4310g.Hosszom 54cm.Jól vagyunk én is,és az anyukám is.Puszi.Dudinszky Réka Anna.

Linda, GRATULÁLUNK ! :) Jó egészséget,gyors felépülést,és sok-sok tejcsikét!
Kép

Szilbee,nagyon jók a képek :) Kicsit nosztalgiáztam :) Ezek szerint a fiúk már jobban vannak ,jajj de jó :)

Betti,jó gyakszit neked :)

Erika,hogy telt a szülinap?Beszámolót kérünk:)

Ki mit csinált hétvégén?Elveszettek merre vannak???

Kép
Kép
tundi24

Linda! Gratulálunk!!! :D:D:D
Kép

Réka baba! :D:D:D
Kép
szilbee

Linda!
Gratulálok és kívánok sok boldogságot,
egészséget, tejcsit és mielőbbi felépülést!

Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Gratulálunk Lindának Réka babához!!!

A neve gyönyörű!

Szilvi: Szupik a képek, bár még csak a pillangóig jutottam.

Tündi: CSaszi lett végül? :( Súlyát nézve nem csoda..... :shock: :shock: Jó lenne fotón is látni őket mielőbb

Köszi mégegyszer a szülinapi köszöntéseket. Nagyon jó kis szülinapom volt. A fénypontja egy csokitorta volt (Marcipán Cukiból)(jellemző....) Egyszerűen A Tökéletes Csokitorta.....Nagy buli nem volt, csak szolidan, mint mindig.

Rémes éjszakánk volt, kb. 10-szer riasztott RÉka. Morzsolta a fülét, sírdogált, de csak amíg felvettük. Dentinox végül, hajnali 3 kor, letettem vissza aludni, mire egy hatalmasat durrantott. Apa el is kezdte, hogy minek ettem annyi töltött paprikát, mikor tudom, hogy a lecsótól is fáj Réka pocakja....De asszem elájultam, mert nem emlékszem sokkal többre. :lol: :lol: :lol: Na szóval friss vagyok, mint egy nyári fuvallat. :D Réka bezzeg? Mint akit a skatulyából kihúztak...Vagy hogy is szól a mondás?

Szíp napot, írjatok!!!
jaimee1

Erika,részleteket nem tudok,hogy miért lett császi neki,de gondolom a súlya is közrejátszott.
Majd ha már itthon lesznek elmegyünk vmikor meglátogatni őket,a kórházba nem hiszem,hogy be tudok menni,mert apa kocsival jár dolgozni,buszozni meg Lucával a nagy babakocsival nemigen tudok :?
Azért képeket valahogy megpróbálok szerezni.Majd írok neki,hogy küldjön már egy mms-t és akkor azt fel tudom tölteni/meg is keresem a kábelt:)/

Csokitorta,hm...fincsi is az :) Apának pénteken lesz a szülinapja,szeretnék neki sütni egy tortát,még nem tudom milyet,meg szombatra rendelnem is kellene egyet a bulijára :wink:

Nekünk most türhető éjszakánk volt.Réka babának akkor a pocikája fájt,édesem...de megoldódott és az a lényeg :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Na, túlestem én is a vasaláson....befőttpakoláson, rendrakáson. Majd most hajat mososk, mert utána meg lesz egy kis melóm....varrnivaló, majd jönnek hozzám.

Tündi! Oké :wink: ! Majd akkor írd meg, miben maradtatok apával :lol:

Éjszakánk nekünk is elég viharos volt, Lilcsi megint ordított, és amikor kérdeztem, hol fáj, a fülét/fejét mutogatta :shock: Víz nem is érte a fülét, náthásnak nem náthás, úgyhogy mostmár végképp nem tudom... :cry: Kérjek időpontot fülészetre, vagy mit csináljak?

Hétvégén dolgoztam egy kicsit meg barátnőztünk :wink: .
2 címem volt, ahová mennem kellett, de egyik sem volt otthon, így elmentem 2 barátnőmhöz pótcímre.
Az egyik Ildikó volt :lol: Olyan nagy már Peti, hogy nem igaz :lol: !! És csak úgy kotor. Imike meg Lilcsi megint egymásra találtak, játszotak meg kacagtak sokat együtt, soxor csak néztük, hogy most mit is nevetnek? Igaz, Lilcsi elég nehezen oldódott, de ezt már megszoktam.
Kapott egy csomó "apróságot", azóta is azt rakosgatom, hol lenne neki a legjobb helye. Konkrétan: minikonyhát, a hozzá való millió kis edénnyel, evőeszközökkel, miegymással - babaszobát - Barbihintót babával és tökhintóval.
Azóta csak a játékcsészéből issza Lilcsi a teát. :roll:

Tündi! Ti kerestek szállást? Ezt az oldalt ismered? http://www.szallaskereso.hu/szallas.php

Erika! Egészségedre :lol:
Mi a változatossaág kedvéért meggyes piskótát ettünk.
Valami sárgabarackos sütit ismer valaki? :wink: Most az következik.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri: Én csak a barackos túrótortát ismerem, szejetem.

Nekem is volt játékcsészés korszakom. Még iskolás koromban is. :shock: :oops: 8)
jaimee1

Egy röpke pillanatra vagyok!

Erika!
Boldog Szülinapot!

Petike Boldog Névnapot!!!

Linda Gratula örömökben gazdag napokat kívánok!

Ennyire futotta!

Majd még jövök!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Linda! Gratulálok ,jó babázást és sok tejcsit kívánok! Kép
mongi

Erika! Nagyon sok boldog születésnapot kívánok! Kép
mongi

Ildi! Petikének boldog névnapot kívánok! Kép
mongi

Nóri,igen este megbeszéljük,de sztem jó lesz a szerda is :)
De jó kis játékokat kapott Lilcsi :) A főzöcskések olyan jók,a barbikról meg ne is beszéljünk :P
Köszike az infót a szállásokról!:) Igen nézegettem már itt is.

Erika,jó öteletet adtál a barackos túrótortával,lehet azt csinálok apa szülinapjára :)

Katlina,Letti,kicsit bővebben :) :) [/quote]

Kép
Kép
tundi24

Melinda!!!

Nagyon Sok Boldogságot,jó egészséget sok sok tejcsit kívánok nektek :)
Kép

KépKép
diÁcska

Petike!!!!

Boldog Névnapot Neked!!!!!!
Kép

KépKép
diÁcska

Na, most olvastam vissza.

Judit: TÖk jó az ágy! 8) Megértem, hogy "megrázott" az ágyszétszedés. Node babázol te még!! :wink:

Tündi: Mi most váltottunk Libero-ról Pampers-re. Csak azért, mert arra volt kuponom, de rájöttem, hogy a Pampers sokkal vékonyabb, mint a L. :shock: :shock: Ránézésre üresen is sokkal keskenyebb, kényelmesebb Rékának is és talán nem "fülled be" a mindene....Annak idején azért váltottunk P ről L-re mert kifolyt minden belőle, de mivel már Rékám akkora nagy lány,hogy szilárdabbat kakál, ez a veszély talán elmúlt. Mondjuk, illatosított, ami kicsit fura.....de azért egyelőe szeretem.

Javulást Lucapopsinak!

Mongi, Katlina, Judit: Köszi! :D

No megyek, ledőlök a lyány mellé. KO vagyok még mindig. :?
jaimee1

Erika,nekem nem volt semmi bajom a liberóval,csak a huggis akciós volt,és vettünk belőlle.Gondoltuk,hogy jó lesz.Amikor megszületett Lucus használtuk,mert szintén akciós volt,2 csomag volt belőlle,elfogyott,és nem lett semmi baja.De én egyébként libero párti vagyok :) És ha ez elfogy a huggis, maradunk is a liberonál :) :)

Nóri,ha neked jó,akkor csütörtökön mennénk szedni a barackot,mert apa szerdán horgászni megy délután+éjszaka is maradnak.Mama beteg,így nem tudom kire bízni Lucát.És fél5 fele mehetnénk is,ha gondolod :)

Kép
Kép
tundi24

Kép

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Tündi! Nekem jó a csütörtök is! Lehet, nem is egyedül megyek, de ez még nem biztos....

Újjabb borzalmas éjszakán vagyunk túl :cry:

Erika, te hogy, s mint? Pamperssel én is úgy voltam, mint te...sokkal vékonyabb, még megtelve sincs olyan vastag, mint a Libero üresen. Egészen idáig azt használtuk, de az 5. méretével nem vagyok megelégedve. Most a Tescosat használja (már amennyit), még az is jobb :roll: Erre a kis időre már az is jó lesz :wink:

Barátnőmék még mindig bent vannak a kórházban, mert Vivi összeszedet valami fertőzést :evil: :cry: . A korás részlegen már a szülésznők is ki vannak akadva, mert volt, hogy 1 nap 3 babát vittek át fertőzéssel :evil:
:lol: :lol: ! Kiderült, hogy a szolnoki lll-es csajt meg ismerem! Azt hittem, csak másnak kicsi ez a világ/város, de úgy néz ki, nekem is :lol:

Tuti barackos túrótorta-recepttel megajándékozhatnátok! :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Jó reggelt!

Nóri: Nem aludtatok? Mi volt a baj?
Receptet küldöm majd privi, megkeresem mindjárt a konyhában.

Én talán fel is dobom a talpam, ha most éjjel sem alszunk, de éjféltől 4-ig aludtunk, mint a bunda, ami jó. 4 kor szopi, vagy 2 liter tejet lenyomott a lyány :shock: :lol: , majd mindketten visszaájultunk.
Milyen fertőzés? :shock: :shock: :shock:

Ki hogy van? Olyan fura idő volt reggel. Elvágtattunk a postára és mintha szmog, köd lett volna a városon. :shock: :shock: Kotortunk is haza, nem sokat nézgelődünk.
jaimee1

sziasztok!
Petike! utólag is nagyon bodog bévnapot kívánok neked:-)

Kép
kbernadett

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?