Sziasztok!
Na, a palacsintát most én is megkívántam
Tündi! De jó neked, hogy voltál Írországban. Én is szeretnék eljutni egyszer oda. Biztos gyönyörű. Angliát + Skóciát is imádom. Én fél évet éltem Angliában, és azóta is szeretnék visszajutni oda, a páromnak is megmutatni azokat a gyönyörű helyeket, ahol jártam.
Idén viszont tengerpartra készülünk szeptemberben, még nem tudjuk hova, mert last minute-ban akarunk. Legutóbb Rodoszt nézegettem, de ez még változhat. Kíváncsi vagyok, hogy fog tetszeni Marcinak a tenger. Ugyan járt már Zakynthoson, de akkor még pocakban volt
Betti! Nagyon aranyos a képen Bettike, ahogy alszik!
Szilbee! Persze, lefényképezem majd az ágyat, de még nincs összerakva! Tegnap megvettük!
Marci még épphogy elfér a rácsos ágyban, de most már itt az ideje a „rendes ágynak”!
Jamiee! Igen, akaratos volt babának, de ez azóta sem változott! Most is az, és türelmetlen, mint az anyukája.
Nyitott és nagyon barátságos is. Nem visszahúzódó, bárkivel szóba áll, aki rámosolyog. Egyedül kevés ideig van/volt el mindig kellett hogy valaki vele legyen, szórakoztassa, vagy cipelje a kis fenekét.
Fél évesen négykézlábra állt, 7 hónaposan elkezdett négykézláb mászni és 8 hónaposan állt fel először. 1 évesen kezdett járni. 5 hónaposan kezdett pépeket enni, és mindig jól evett babakorában. Azóta már jó válogatós (bár azt mondják a bölcsiben jól eszik) …
Eléggé anyás volt, de másokkal is jól elvolt, ha őt szórakoztatták
Ennyi tőmondatokban, persze regényt lehetne írni! És, van hasonlóság közte és Réka között?
Na, melózok, de majd jövök még!
Üdv