Új privát üzeneted érkezett!

Erika,azok ám..de még mennyire! :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Ugyanolyan papíros kérdőívezés lenne, mint amit veled csináltam :lol: Csak 25 db. Úgyhogy nem 1-2 óra :? Ha hétköznap lenne, akkor oké, de a 7végéből nem adok ennyi időt.

Lehet, hogy ez is az az orvos, aki Szilvi, veled bunkózott, mert Arit is letolta, hogy miért nincs a gyerek levetkőztetve?
Elírásokat én már észre sem veszem. Akkor szokott feltűnni, mikor utólagosan javítasz. Na, akkor keresem vissza, hogy "miért, mit írtál?" :lol: Vagy aki épp bakizott...

Működik a telepátia :lol: :lol: Nincs 1 órája, hogy beszéltem Ildikóval :lol: Épp a Földhivatalban ült, várta, hogy sorra kerüljön. Végül az Oroszon vettek lakást. Vizsgákon túl van, de hátha jön majd és ír ő is.
Este meg talizunk a Skype-on :wink: Majd dumcsizunk.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nahát!

de jó neki mármint Ildiéknek!

Elin!

amugy te most mivel is foglalkozol?

palacsinta mindenkinek repült :-D remélem ízlik:-D

gyerekorvosról!

hát sajnos vannak ilyenek, csak elég fura nekem az hogy pont gyerekorvosként bunkó! mert én akár hány gyerekorvossal taliztam eddig mind kedves meg aranyos volt, kivéve egy kettő akivel mostanában találkoztam a kórházban!

Kép
kbernadett

Sziasztok!!!!

Megsültem a vasaló mellett :evil: Legalább 2 órát vasaltam és nagyon utálom fújjjjjj...
Köszönöm a bíztatásokat hát én is nagyon remélem,hogy Zolika kijavítja a jegyeit..legalább is bízom benne nagyon :)

Betti!!!
Hú nekem is küldhetnél palát annyira ennék valami édeset :) Ezen én is kivagyok akadva miért nem vesznek fel ha végzel????

Nóri!!!
Az pedig nagyon jó lenne ha eltudnál menni ennyi pénzért találj már ki valamit....ez egyébként meg van szabva,hogy 1 napon ennyit kell megcsinálni?? Mi van akkor ha nem jön össze ???
Ildiék sejtem melyik lakást vették meg volt fenn a neten kb. 3hónapja egy nagyon extrán felújított lakás az Oroszon :wink:

Tündi!!!
Hát én mennék vidékre lakni de apa hallani sem akar róla :evil:

Hajni!!!!
Mizus nálatok?????
Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok!

Na, a palacsintát most én is megkívántam :D

Tündi! De jó neked, hogy voltál Írországban. Én is szeretnék eljutni egyszer oda. Biztos gyönyörű. Angliát + Skóciát is imádom. Én fél évet éltem Angliában, és azóta is szeretnék visszajutni oda, a páromnak is megmutatni azokat a gyönyörű helyeket, ahol jártam.

Idén viszont tengerpartra készülünk szeptemberben, még nem tudjuk hova, mert last minute-ban akarunk. Legutóbb Rodoszt nézegettem, de ez még változhat. Kíváncsi vagyok, hogy fog tetszeni Marcinak a tenger. Ugyan járt már Zakynthoson, de akkor még pocakban volt :lol:

Betti! Nagyon aranyos a képen Bettike, ahogy alszik! :)

Szilbee! Persze, lefényképezem majd az ágyat, de még nincs összerakva! Tegnap megvettük!
Marci még épphogy elfér a rácsos ágyban, de most már itt az ideje a „rendes ágynak”!

Jamiee! Igen, akaratos volt babának, de ez azóta sem változott! Most is az, és türelmetlen, mint az anyukája.
Nyitott és nagyon barátságos is. Nem visszahúzódó, bárkivel szóba áll, aki rámosolyog. Egyedül kevés ideig van/volt el mindig kellett hogy valaki vele legyen, szórakoztassa, vagy cipelje a kis fenekét.
Fél évesen négykézlábra állt, 7 hónaposan elkezdett négykézláb mászni és 8 hónaposan állt fel először. 1 évesen kezdett járni. 5 hónaposan kezdett pépeket enni, és mindig jól evett babakorában. Azóta már jó válogatós (bár azt mondják a bölcsiben jól eszik) …

Eléggé anyás volt, de másokkal is jól elvolt, ha őt szórakoztatták :wink:

Ennyi tőmondatokban, persze regényt lehetne írni! És, van hasonlóság közte és Réka között?

Na, melózok, de majd jövök még!

Üdv
judit_79

Szilvi: Maya
jaimee1

Melyik a MAYA? Merre van? (Du-án menek sportkocsit nézni, mert a Leventéjé eléggé szétment...)
szilbee

Tófenék út 4.?
szilbee

Szilvi: Igen. Az üzletsor végén van, az utcafronton, nem belül. Új helyre költözött. Ki van táblizva, biztosan megtalálod. :wink:
jaimee1

Nóri,értem...hát akkor majd máskor elhozod Lilcsit ha itt lesz melód :)

Judit,de jó lesz nektek szeptemberben :) Biztosan klassz lett Marci ágyikója,várjuk majd a képet ha összeraktátok :)

Erika,mi is ott néztük Lucának a sportkocsit,terveink szerint jöv héten megyünk megvenni. :)

Vali,kár hogy apa hallani sem akar a dologról :( Barátnődéknél voltatok már?----ebben az időben jó vasalni :? rám ez holnap vár :shock:

Kép
Kép
tundi24

Tündi: Ja, láttam a fotón, hogy nektek is Bergonotok van. Szééép! Milyen lesz az új zsákmány?

Judit: sok minden stimmel, ami nem:
Réka marha türelmes- mint az apja
nagyon jól eljátszik maga is :shock: :shock:

Hűűű, kiságy! :P Én már kinéztem Rékáét tavaly az IKEÁban. Jól előreszaladtam, addigra már régen nem forgalmazzák, de mindegy. :D
jaimee1

Jamiee: akkor ebben tényleg nem hasonlítanak! Mázlid van :)

Milyen ágyat néztél ki? Bár nektek még tényleg oddéb van :)
judit_79

Kép

Ilyet ni. :D
jaimee1

Erika,igen bergonos van és Top Rider lesz az új zsákmány :)
Klassz az ágyikó :P Mi átalakíthatós kiságyat vettünk,így nem nézelődünk másik ágy után :shock: Persze én vennék,de apa kitérne a hitéből :P

Judit,Írországról akartam még írni,hogy tényleg gyönyörű hely,érdemes elmenni,ha van rá lehetősége az embernek!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Bocsánat, csak elköszönni jövök! Apa állandóan nyomja a gépet, nem jutok a közelébe.

Szóval holnap délelőtt utazunk, majd gondolok rátok a Balcsiról!

Puszi mindenkinek, legyetek jók, ha tudtok :wink: :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Évi! Érezzétek jól magatokat! :D 8)
szilbee

Évi: Legyen szupi a nyaralás! Egyetek, igyatok, lazítsatok, stb.... :D
jaimee1

Szilvi: Ja, elírások. Csak Nórit tudom ismételni. Ha nem mondanád, senki nem venné észre. :wink:

Jó éjt!
jaimee1

Évi! Érezzétek jól magatokat! Lazítás ezerrel!

Na, nekem meg úgy néz ki, holnap szabadnapom lesz :? Ugyanis a szegedi nagybani piacon se cserkó, se meggy! :shock:
Lehet, reggel bölcsi után bemegyek a piacra, hátha ott lesz az a csaj, akitől eddig gyümiket vettem (körüi)...szólnék neki, hogy nagyobb tétel kéne... :roll:

Szép jóccakát!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Szép jó reggelt! :)

Hajnalban bent is volt vihar?Itt eszméletlen szélvihar volt.. :shock: De most megint nagyon meleg van.

Évi,érezzétek nagyon jól magatokat!! :) Várjuk majd a beszámolót :)

Nóri,majd írd már meg,hogy sikerült-e venni gyümit,mert itt nálunk a piacon már nincs.Tiszta béna vok,előbb is eszembe juthatott volna,hogyha el akarok rakni,időben kéne beszerezni :shock: Meg hogy mennyiért adja a csajszi,lehet én is vennék tőle,ha még lenne neki nagyobb tétel.

Kép
Kép
tundi24

Jó reggelt mindenkinek!

Ma is nagyon meleg lesz!
Hogy bírjátok éjszaka ezt a meleget?

Zsófinak nagyon sok Boldog 5-dik Születésnapot kívánok!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Zsófi! :)

Kép
szilbee

Erika! Már csak 2 nap... és You're next!! :wink:
szilbee

Zsófinak nagyon sok Boldog Szülinapot kívánunk!! :) :)

Kép

Ivett,nálunk szerencsére nincs olyan meleg,mint az emeletes házban.Így mi elég jól bírjuk a meleget.És ti?

Kép
Kép
tundi24

Kép

Kép

Szóljon, akinek vmit elírtam és az is aki kimaradt/lemaradt! :)
szilbee

Morgen!

1. cn. :mrgreen:

Különben mit jelent ez a jel??? Irigységet? Mert az nem vagyok most. :lol:

Szilvi: Kocsiról kép? Kivi vagyok.

Tündi: Itt "száraz " vihar volt, azaz szélvihar. A meleg maradt. Réka sokat fennvolt éjszaka, durrogtatott akkorákat, hogy megint egymástól kérdeztük, hogy ez biztos nem te voltál? :lol: :lol: :lol:

Ja, én jövök, Krisztusnak nem jött be ez a kor. De ez kicsit morbid, vissza is vontam. :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsófiiiiii! Boldog szülinapot!
Kép
jaimee1

Na akkor néhány kép...

Dávid Levente napszemüvegével. (Egyébként nem használ ilyesmit, csak poénból ráaggatta a lökött anyja.)

Kép Kép

És a kocsi...

Kép Kép
A háttérben látható a kiságy, abban az alvó Dávid lábija! Jelen pillanatban így alszik. :)

Kép
szilbee

Szilbee,nagyon jók a képek :) Mennyi volt a kocsi?ez a17ezres?Hány fokozatban dönthető?És végülis hol vetted meg?

A pelenakázónk nekünk is ilyen :) a kiságy is hasonló,csak nekünk az ágyneműtartó nem kihúzhatós,hanem felnyitós :)

Lindáék még mindig egyben vannak,semmi jele,hogy Réka baba ki szeretne jönni :roll:

Kép
Kép
tundi24

Zsófi Boldog Születésnapot!!

Szilbee!
Jó kis járgányotok van!!!

Kép

Kép
katlina

Tündi!

Nekünk nincs melegünk mert van légkondink egész nap megy mert Apa amugy se bírja a meleget!

Kép Kép

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Sziasztok!

Cserkó üvegben csücsül.. :lol:
Tündi! Ott volt a körüi csaj. Igaz, a cserit 500-ért adta, de már nem érdekelt :? Másnál nem is láttam....meggye is volt, van és lesz, mert egy pasi épp előttem kérdezte, hogy lesz-e még a jövőhéten is neki. De mondta a csaj, hogy lesz, mert valami Debreceni fajta még most következik érni. Meggyet 250-ért adta, de máshol is annyi volt.
Jó lenne őszit is eltenni, de ez még nem a magvaválós sztem...de mondjátok, ha igen :lol:
Meg vettem gyalult tököt is, meg málnát is a fagyiba :wink:
Meg karfiolt, hétvégén rakott karfiol lesz...nyammm :P

Szélvihar itt is volt, én végigvirrasztotam :? De a Szecskán víz is volt, ott akkor némi eső is eshetett. De a mi lakásunk nagyon klasszul le van hűlve!! :lol:

Na, jövő hónapban nem sok ünnep lesz, de az egymás után :lol:

Mártinak boldog szülinapot!!Kép

Tündi! Párodnak ma van a névnapja? :roll: :oops: Ha igen, neki is sok boldogat...de csak lightosan :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szilbee!

Nagyon édes Dávid és ahogy mosolyog!!!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Szilbee! Nagyon klassz ez a kocsi. Dávid meg aranyos benne :)

Évi! Jó nyaralást nektek!

Jamiee: ez olyan több méretre állítható ágy, ugye? A Marcié 1,60 hosszú lesz. Ágyneműtartót is vettünk hozzá. Még mindig nincs összerakva, lehet hogy csak a jövő hétre lesz meg. A matracra Anyu fog huzatot varrni, nekem az lesz a ma esti program, hogy összefércelem méretre. Holnap meg megyünk Fehérvárra-Veszprémbe (már jó rég voltunk, bár Anyuék voltak itt nemrég).
judit_79

Ivett! Tünemény aranyos a babád, olyan kis formás! :)
judit_79

Nóri,500ért?Jesszum pepi...megáll az eszem :shock: :shock:
Vmelyik őszi már el is ért,de ezekhez annyira nem értek...
Apának holnap lesz a névnapja :) Szülinapja meg jöv héten pénteken,és szombaton lesz a bulija :wink: de azt ígérte jó fiú lesz,hát majd meglátjuk,befenyítettem rendesen..remélem használni fog neki.

Ivett,Máté kész nagyfiú.Nekem teljesen rád hasonlít! :)
Klímával ki lehet bírni :) :) Hétvégén balcsi?

Kép
Kép
tundi24

Judit: Aha. 2 méterig kihúzható.

Ivett: Csodajóképű a srácod. :P

Szilvi: Szupi a kocsi nagyon. És látom, finom is. :D

Nóri: Rakott kel, nyammnyamm...

Anyuék hívtak ,hogy felköszöntsék Anna napon Anna lányom.....de nem jutott ám eszembe, hogy az JÚLIUS, csak az, hogy 26. Az meg stimmel....Megköszöntem. Megyek én is szőkíteni..... :roll: :roll: :roll: Mindig azt hiszem, hogy nem leszek már hülyébb, de mégis....Nézzétek el nekem léccilécci.... :( :( :(

Asszem mégis megünnepeljük mi ezt az ANna napot is.... :roll:

Na lehúzom magam. Nem tom mikor jövök. Majd ha észhez térek. :oops: Tán soha? :lol: :lol:
jaimee1

Egen-egen...no, de eddig sem volt olcsóbb.
De teszem azt, ha azok a gazdák, akik a Kossuth térre akarják borítani cseresznyéjüket, mert alacsony a felvásárlási ára, esetleg "szedd magad" akciót szerveztek volna, még én is és sokan mások elmentünk volna. És akkor mindeki jól járt volna. :roll:
15 fél l-es üveggel lett amúgy.

De jó, hogy írtad!! Én meg majdnem felhívtam a bátyámat köszönteni :oops: Azt hittem, ma van :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Zsófi Márta!!!!
Boldog Szülinapot Nektek!!!
Kép Kép

KépKép
diÁcska

Kicsit elnéztem én is a dolgokat :oops: :x :cry: :shock: :? :lol:

Zsófinak kívánok boldog szülinapot!Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Tündi!

Pedig mindenki azt mondja,hogy Máté tiszta apja!
Te vagy az első aki azt mondja hogy rám hasonlít!
Igen megyünk hétvégén a Balcsira!
Ti mentek valamerre a nyáron?

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Erika,akkor bizony Anna napőot is meg kell ünnepleni :) Nem vagy te hülye,én is elflejtek,összekeverek dolgokat :shock:

Ivett,terveztünk menni a Balatonra.De ahova mentünk volna már nincs hely.Most keresgélek hátha találok vmit.ti hol szoktatok megszállni?
A férjedet ugye nem ismerem,ha látnám,lehet én is azt mondanám,de nekem így rád hasonlít. :) :)

Kép
Kép
tundi24

Ivett: Megmutatnám annak a genetikusnak most pindurod képeit....

Sziasztok!

Ivett nincs gépközelben, úgyhogy megkért írjam le a fejleményeket. Szóval tegnap még beszélt az ultrahang után egy "genetikus"-sal, aki elég flegma volt. Azt mondta, a köldökzsinórban vékony bél van kitüremkedve. Ha megszüli, akkor azonnal műteni kell. A műtét meg vagy jól sikerül, vagy nem, ebben mindig kockázat van. Ad Ivettnek egy hetet, hogy eldöntse, hogy elveteti a babót, vagy megszüli. Ha megszüli mehet Pestre ott segítenek és egyből megcsinálják a műtétet is.
Szóval anélkül, hogy tanácsot adott volna, áttette a felelősséget a vállára, hogy döntse most így el, hogy mi legyen?!

Mindig ez jut eszembe, ha fotót teszel fel. :P
jaimee1

sziasztok!

sikeresen megjártuk szolnokot!

nagyon ügyes volt Bettike egy hangja nem volt, sőt még dumált is tök sokat!

csak nagyon elfáradt s mire jöttünk haza nagyon meleg volt már!!!!

most alszik kiváncsi vagyok meddig, 5 óta alszik de nem szeretem felkelteni mert nem csak későn alszik el hanem nyügös is lesz, ha meg hagyom hagy keljen magától akkor csak később alszik el nyüfi nélkül!

szép estét
puszika

Kép
kbernadett

Zsófi!
nagyon sok boldog születésnapot kívánok neked ezen a szép meleg nyári napon:-Dsok puszi

Kép
kbernadett

Zsófi!
nagyon sok boldog születésnapot kívánok neked ezen a szép meleg nyári napon:-Dsok puszi

Kép
kbernadett

Egy kis reggeli Ébresztő! (videjó) 8)
szilbee

Sziasztok!

Jó reggelt,igaz már délelőtt van :P

Szilbee,megyek és megzabálom Dévidet :) :)

Kép
Kép
tundi24

Morgen!

Szilvi: De tündééééér! :P Nagyon jó ez a rumbatök! Mi is megyünk Rékával és megzabáljuk! :D Ja, nem a tököt, Dávidot.

Vééééégre egy kis lehülés....Huh.
jaimee1

Szilbee!
Nagyon jó a videjóóó

Lenne egy körkérdésem:Robikának mostanában ha nem engedünk meg valamit akkor vagy az orromba mar bele vagy az arcomba,hogy lehet erről leszoktatni,nem tudom honnan tanulta ezt mert hát ilyet otthon nem lát,és olyan kellemetlen :cry:

Kép

Kép
katlina

Húúú, Katénkám, én nem tudom, hál'Istennek nálunk nem volt ennyire ilyen. :shock: De én bizti a kezére csapnék. Egy ismim uerre 2 kis vesszőt alkalmazott, mint fenyítőeszköz. Mert a kéz az simogatásra való, a vessző meg odasuhintani. Persze nem úgy, hogy nyoma maradjon :roll:

Na, én meg mégis kaptam a zöldségestől 200Ft-ért meggyet :lol: Jól elvagyok, van már annyi befőtt, meg fagyasztott gyümi, hogy elég :lol:

Aranyos Dév nagyon! Én nem megyek megzabálni, én eszem a sajátomat. :lol:

Ja-ja, végre egy kis lehűlés, de most már szeretnék egy estét végigaludni az időjárástól :?

Tegnap meg szólt az egyik dadus (nem a Lilcsié :? ), hogy vigyek be naptejet, mert pirosodik Lilcsi alkarja nagyon, pedig árnyékban vannak és nem is sokáig. Úgyhogy vettem egyet a Rossmannban és majd viszem még erre az egy hétre.
Amúgy mondtam a dadusnak, hogy gondoltam rá, de nem tudtam, hogy hajlandóak lennének-e bekenni? :roll: De "ó, hát persze", meg "miért ne?"
Erre ma Lilcsi nem akart bemenni a csoportba, megint sírva ment kifelé :shock: (már kedden is ezt csinálta). Marika dadusa megfogta és bevittte, közben mondta, hogy "biztos érzi". MOndom, "Mit?" - "hát hogy otthon is lehetne" Mondtam, hogy "nem igazán" Na, úgy kirohantam, nehogy visszaszóljak. :evil: Alig vannak, tán 4-5-en, lehet, dadus több van, mint gyerek, de ....áh :cry: !

:!: Megnyílt a Tesco a Szecskán....végre :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?