Sziasztok!
Picit azért jelentkezem.
Sasha! Igen, az aranyér szülés utánni tünet. Szerencsére én megúsztam, bár ha megadatott volna "rendesen" szülni, még egy aranyeret is bevállaltam volna. Sajnos Anyunak Apunak is van (koruknál fogva) úgyhogy biztosan én se úszom meg.
Hát, nagyon gáz lehet a bérlõtök, pláne a higénia miatt ugye pici babánál.. Én még a szûk családtól is kiütést kapok egy idõ múlva, nemhogy folyamatosan valaki itt lakjon.. bár már a bab elõtt megszoktad biztosan, én így babástúl nem tudom elképzelni, na meg a macs....
De ééédi Kevin!!! Én (ez abszolút nem tanács, ötlet én vagyok csak ilyen lökött) hagynám, hogy Kevin megpuszilja a talpát Gabinak, vagy a tarkóját, majd rögtön (hogy a kutya ne lássa megmosnám.
Norcsi! Na, akkor ez nem egyedi... Az orra nagyon folyik, már aranyosan hagyja kiszívni (Õ is szivja Maci orrát), már csak hõemelkedése van, csak a ronda köhögés....mondjuk úgy fél óránként köhög 2-at, de szegény (hogy miért, nem tudom) ül, köhög, és akkor teljesen elõrehajol, úgy köhög, hogy szinte lefekszik a földre
Ma is volt sajnis reggeli után egy kicsi (igaz, allig evett) ebéd után egy nagyobb taccs, de megint a köhögéstõl. kaja után fél órán belül köhögött, és akkor taccsolt sajnos
Most uzsizott egy 125-ös joghurtot 1/4 5-kor, még bennevan
Jól is aludt szegényem este 10-tõl 1/2 5-ig
addig nem is köhögött táp után köhögött többször (nem értem, hogy függ össze a köhögés a kajával?) de aludt 1/4 10-ig
Te Norcsi, a lándzsás utifû minden köhögésre jó? meert én úgy látom, jobban köhög, amióta eszi
eszik tegnap óta Ospamox antibiotikumot is meg szemmcseoo, orrcsepp, polivitaplex vitamin (amúgy is eszi) meg már 2x kapott lándzsást. Estére nem merek adni, nehogy köhögtesse. Ja, meg kenem a mellkasát baby luuft balzsammal éjszakára.
Na meg eddig adtam éjszakára kúpot 8tudom, Norcsi ellenzed) hogy jobban aludjon, mert ahányszor ébredt, annyiszor köhögött, meg 38,1 volt a hõje).
Szerintetek, ha ma már nem volt láza, akkor javul??? A kedve is egész jó
Tegnap amikor elvittük a dokihoz nagyon rosszul nézett ki. ja, azt nem is mondtam, a kötõhártyája is be van gyulladva. Könnyezett a szeme, két ronda piros folt volt a pofiján, taknya-nyála összefolyt, baromi nyûgös volt...ráadásul péntek este, tele a rendelõ, minden gyerek köhögött mint a fene, azt se tudtam, merre vigyem a gyereket egy kisfiú totál ki volt, hányt 5 percenként, meg hisztizett. Még magunk elé is engedtem volna, de Peti is totál hisztis volt, meg melege is volt. Tuti, többet nem viszem betegrendelésre, mert ez nagyn durva volt, inkább fizetek, és kihívom a dokit.
Na megek, mert azért rá is játszik a fiatalember, hisztizik utánnam rendesen.
Puszi: Kata