Hello Csajok!!!
De nagy a csend itt!!!
Frankó idő van.
Nem baj jót tesz a rózsáimnak az eső,éppen ma akartam locsolgatni menni,de ezt is megusztam.Ma ilyen napom van.Apa dolgozik,Miron oviba Kíra suliba,én meg itthon egész délután fél 4-ig egyedül csendben nyugton.
Ráadásul különösebb dolgom síncs,szombaton takaritottam,tegnap pedig főztem és vasaltam.
Szóval ma pihi van.Ennél jobb nincs is.Gyerekeket Apa szedi össze.
Ugy volt hogy megyek Pestre állásinterjura,de Apa letiltott,a sztájk miatt.Remélem nem álmaim állását marasztalom el.
Azért reménykedek hátha hívnak uj időpont miatt,mert én sajna semmilyen eérhetöségüket nem tudom,és ráadásul rejtett számrol jött a hívás ís.
Ez van.
Jól telt a hétvégénk,szombaton ebéd után Esztergomba voltunk fürdözni egy kicsit.
Este fél nyolckor jöttünk ki a mediböl.Voltam kétszer fél órát szaunázni,és 25 percet massziroztattam magam.Hát mit ne mondjak majd bekakiltam ugy fájt,nagyon levannak tapadva az izmaim.
Apát is beneveztem,addig a gyerekek a játszóházba voltak,nagyon élvezték.Apa azt mondta soha többet,még sose volt utálja ha maszirozzák,még nekem se engedi,pedig rohadtul szenved a hátfájásátol.Volt dokinál azt mondta neki kényszertartása van a gerincsérve miatt,tanuljon meg eggyütt élni vele.
Mütétet semmiképpen nem javasolják,nagyon rossz helyen van neki.
Most is már hetek óta nem alszik csak 3-4 órákat,mert arra ébred,hogy belenyílal valami a hátába és utána már nem tud visszaaludni.
Most lehet,hogy befüzöm egy csontkovácsra,az házhoz jőn,ugyhogy majd meglepem vele,remélem nem küldi el a melegebbre.
Gondoltam még arra a cosmodisc-re ís amit reklámoznak de olyan drága.
Tegnap Forma-1 után pedig sétáltunk egy hatalmasat,voltunk játszóterezni.Azért este már fáztam nagyon lehűlt a levegő.
Miron továbbra ís szeret oviba járni,tegnap a játszótéren összefutottunk egyik ovistársával,ott ölelgették egymást,olyan édesek voltak.Ott lakik a kisfiú a játszótér melett,ugyhogy egyszercsak hipp-hopp eltüntek mindketten,hát azt hittem a guta űt meg.Elindultunk keresni,hát ők bementek sűtizni és inni a kisfiuékhoz.Persze én nem tudtam hogy ott lakik,szóval megállt bennem az űtő két percre,hogy hol vannak.Aztán szerencsére ott állt a nagypapa a kapuba,és mikor látta,hogy keresünk valakit akkor szólt,hogy esznek-isznak mulatoznak.
Aztán volt ám fejmosás,hogy ilyet nem csínálunk,persze még neki állt feljebb.
Hajni!!
Beiratkozás??Nyiltnap???Nálunk ma van nyíiltnap de én nem maradtam.Van ovónő ismerösöm és tudom,hogy utálják ha a szülök ott ücsörögnek.
A gyerek pedig ugyis teljesen másképpen viselkedik ha ott vagyok.Ugyhogy nem maradtam ott.
Persze az más mikor ovinéző nyiltnap van,ilyen is lesz itt a jövendő kiscsopisok szüleinek azt hiszem jővő héten.
A suli az más,ott jó ha látja az ember,hogy hogy és mit tanitanak,hogy otthon jobban tudj segiteni.
Évi!!
Megtudod mondani kb mennyiért tanitanak németet??Kéne mennem,és a munkanélküli nem támogatja a nyelvtanulást,pedig abba reménykedtem.Gondoltam jobban járok magántanárral,mintha tanfolyamra járnék.Megaztán azt egybe kell fizetni,igy meg óránként is lehet.Valahogy nincs 200 ezrem erre a célra.
Fricike!!
Hajrá-hajrá!!!De jó lesz neked,néha nekem is jól jönne a jogsi,legalább egy kis robogora dehát ez van.
Évi!
Te kérdezted miért nem lehet: Hát kérlek szépen és ájulos vagyok.Akkor föleg ha sűt a nap,és a fák kőzé,vagy kerités kőzé nézek,és vibrál,hát símán eldobom magam,ugyhogy inkább nem teszem ki senki épségét annak,hogy egy ilyen vezetés közbe jöjjön rám.Vizsgálták is,neurologiai jelet nem találtak,viszont a szemmütétemre,és a rejtett kancsalságomra ráfogható.Eleinte idegesitett a dolog,ma már megszoktam,egyszerüen elforditom a fejem vagy lefelé nézek,és akkor semmi gáz.Na ilyet vezetés közbe nem igen kéne csínálnom.
Sancsi!!!
De eltüntél!!!Milyen a melo és a bölcsi??
Eldugulok mert már litániát irtam nektek.De hát ugye most ráérek!!!
Szép napokat!!!