Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok cajok

beus
b@sssszzzzuuuuusssss!még mindig pörög a pulzusom,kalapál a szívem!MÁR NEM IS TUDOM,MIT KELL ÍRNOM,MINDENT ELFELEJTETTEM!holnap kipróbáltatom apával(ő nem ilyen ijedős,remélem nem teszem el lábalól :roll: )

itt semmi hó,ill délelőtt megpróbált esni,de nem sikerült.igaz,nem is baj,mert a kölkök taknyoskodnak,nem akarnám kivinni őket.meg már a jövő héten újra iskola,ovi,akkor úgyis menni kell délutánonként.tényleg nem tudom,miket akartam kinek írni.majd később.mindenkinek szép :shock: napot

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Viol!Valami ilyesmi,de majd holnap többet tudok mondani róla!!

Voltunk kint épp szántottak a keresztapunál!!Pár kép!!
Kép
Kép
Kép

Na most én is megpróbálom mégegyszer ezt az ijesztegetőset hátha bejön!!
Vendég

Jajj, meg kell zabálni, hogy szorítja azt a hatalmas kefét!!! :lol:

KépKép
viol81

helo cajok!!!!

Csilla:ezer bocs!!!!!nem akartam hogy igy járj!azert vigyázz apára!
:lol:

Viol:Bocs csak épp anyu telefonált és nem tudtam irni!

Gabo:de aranyos Levi!nem fagytatok meg kint?????
itt rettentö hideg van!a kersztpapáé a paci??
ez a melo jol hangzik nagyon!majd mondd ám el mi volt!

többiek hol vagytok?szánkoztok vagy hogolyoztok??? :lol:

KépKép
KépKép
beus22

nem kell valakinek iwiw meghivo???

KépKép
KépKép
beus22

beus nekem kelll!!!!!!Anyosomnak!
Vendég

mindjárt jövök csak fürdetek!
Vendég

Beus
már nem vagy itt???
Vendég

Na ugy látszik csak én vagyok!
Hát a bajom még mindig nem jött meg,barnázgatok.Nekem ilyen még nem volt,meg vagyok ijedve nagyon!Volt már valamelyitek igy????
Beus mi ez az ijedős nem találom!

Gabo
ez a melo elég komolynak látszik!De lőbb nem babát szeretnél inkább?Bocs ha emlitem,de tudod most én sztoriban vagyok...

Az előbb voltak lakásnézőben.Komolynak tüntek,de csak jan.-ban tudnának fizetni,na meg garázs nélkül jo lenne.Mondtam okés a január,de garázzsal...
Nagyon tetszett nekik,pláne a nappali és a fürdő,mert mindkettő tele van ablakkal!
Vendég

hello!

Gabó,
sok sikert az álláshoz, nem hangzik rosszul! Nem félt husi a lovaktól? Bár mondjuk annál vagányabb csávónak néz ki, de az én ismerőseim gyerekei még a hörcsögtöl is megilyednek elsőre.

Kola,
Uh-n ha kérsz képet a csuccsókról próbáld meg lefotózni és tedd fel légyszi :oops: jó lehet a dupla fotó :lol: :lol:

Beus,
az UH fotó neked is szól!!

Viol,
tényleg jobb a kiigazított séróval :D Nem vagyok benne biztos, de asszem te írtad, hogy mindig úgy vártad az NST-t?? Milyen volt?

Képzeljétek majdnem lepadlóztam, megszült egy csak aki abszolút nem vigyázott a magzatra, de szerencsére tök egészséges lett a baba. Fogyókúrázott, mert a hülye pasija azt mondta elhagyja ha gurulni fog. Szülés után méreszkedett, most 48kg. Álítólag olyanokat csinált, ha megakarta mutatni hogy mozog a hasába a gyerek odavágott a saját pocakjára akkorát, hogy csattant. :shock: A gyerekszoba a születés napjáig üres volt, semmit nem vettek neki, de még csak parkettázva se volt,se szőnyeg, csak csupasz beton. Most meg úgy szólítja a babáját, hogy gyerek, ki nem mondaná a nevét. Hát én az ilyet addig rugnám amig mozog. Minek nekik gyerek????? :evil: :evil: :evil: :evil:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Rik,

nekem volt barna a terhesség előtt is, a mensi első napján, és a terhesség első 2 hónapjában is.

És nektek minnél előbb kéne a pénz az új lakásra igaz?? Ha megakarnák venni meg tudjátok oldani, hogy csak januárban lenne lóvé? Ti nézegettetek egyébként már lakásokat?

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

miért írja az időpontot össze-vissza??? Rik nektek a gépeteken mennyi az idő?

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

most 20 13-t irt neked,de a gépünkön 19 28 van!
Vendég

Rik:fürdettem !oké küldd el anyosod e-mail cimét és csak ugy tudom elküldeni jo?mert nem is az én cimemen van hanme unokatesomén!jo?

nem találkoztam még én sem barnás folyással.de biztos nem lesz semmi baj!mikor mész dokihoz?ha nem jön meg.
hü ez tök jo hogy van komoly vevötök.és végül belementek abba hogy garázzsal?olyan kiváncsi vagyok milyen a lakás.biztos szép!nem tezel fel képet?mekkora és mennyiert áruljátok???

Nitta:huh most voltam dokinál szegény Sanyi probálta elkapni a pillanatot hogy jo képet csináljon aztan meg puff remegett a keze vagy én nem tudom.de azon aképen semmit nem látni!majd 3hét mulva megyek akkor rászolok hogy szép képet kérek!amugy itt van a szalagomnál ez meg az elözö a 19hetes.
neked van friss képed Zoérol?baszus már csak 37napod van vissza micsoda hamar elment!nem?nemrég még 3 számjegyü volt :lol:

KépKép
KépKép
beus22

beus
privibe ment az emil cime!Ezer köszi!
Kedden elmegyek a Brekihez ha anyu vigyáz a Petróra.Kiváncsi leszek mit mond!
Képet probálok ide tenni,de nekem nincs csak olyan hogy a lakás,hanem mi is itt vagyunk rajt!Ja és persze jo a jan.is.VAn időnk!Csak garázzsal,mondtam nekik!!!! :!: :!:
Vendég

anyost felhivatam,nagyon várja!Mint egy tini!
Vendég

Rik, barnázást alacsony progeszteron szint okozhat. Ha terhesség mellett történik akkor pótolják kúppal, mert különben nagyobb az esélye a korai vetélésnek. Ha nincs terhesség, de minden menzinél van barnázás az akkor sem jó. Szerintem tesztelj mégegyszer, jobb a tisztánlátás.

Viol, Gabó, köszönöm a pontokat!

Csilla, és mindenki! Két napot már oviban aludtak a gyerekek. Jól sikerült :D , remélem belejönnek!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Nitta
lakásokat nézegetünk itt a neten,de nem döntöttünk még!
Olcson nagyot!
:lol: :lol:
Na ha ilyen könnyü lenne,mindenki azt venné...
egyszer kérdeztem már,de nem voltál akkor Nitta,hogy merre laksz ott az erzsébet kertnél?
Vendég

köszi amica,ezt nem tudtam.Akkor lehet az van nekem,gondolom most vérvételre küld...fasza,amikor nincski vigyázzon a Petróra,épp csak addig amig az orvoshoz megyek!ugy birom ezt az állapotot.Sehova se jutok el...
Na ezt nektek nem kell mondani ugyis tudjátok!
Amica,a Márton is most kezdte csak az ovit???Melyikbe jjárnak?
Vendég

Rik:ment a meghivo.!remélem sikerül!
tegyél fel képet!légysziiii!melyik ingatlanosnál néztek lakást?sántánál?vagy?ott akartok maradni sopronban?

KépKép
KépKép
beus22

oks amit találok megprobálom!Lakást itt az oc-nál,pro-futuro.Annak a Sántának mi a net cime,tudod?
már megint nem tom hogy kell kicsinyiteni,rövid eszü vagyok,segitsetek!
Vendég

Rik:az a sánta az oc.van még de az nem soproni.www.irinkov.hu meg www.net-ingatlan.hu vagy www.biztosingatlan.hu
ezek jutnak most eszembe.
kicsinyités:katta képre jobb egérgomb szerkesztés aztan kép azon melül nyujtás-döntés mindegyiket a függölegeset is meg a vizszinteset is 20ra aztan fájl mentés másként.

KépKép
KépKép
beus22

Kép Kép
Vendég

ezt elkeféltem,bocs,nem is találok többet!!
nem sok minden látszik igaz???
Nitta
ez a baba sztori döbbenet!Én olyat ismertem akin mi vettük észre a meloba hogy terhes.Aztán jön másnap,igen az vagyok,több mint 6 honapos.Erre másnap jött a hir megszült.....Na jo kis anya az ilyen,mi?

Beus
köszi a meghivot!!!És a cimeket is.Az irinkovval beszéltem is,mert volt egy projektje Kopházán,de azota se hirdeti,lehet befuccsolt!
Vendég

nézegettem Beus ezeket az oldalakat,de majdnem mind fertőd környéke...Azért jo lenne itt maradni!Esteleg Nagycenkig,vagy Balf.
Ideköt minden,nem is találnám fel magam ott.
Vendég

Rik, nincs véletlenül lakáskulcs című újságotok? Bedobós, időnként találok a ládában. Abban egy csomó netes cím is van soproni lakásokkal.

Kép
Kép
Kép
amica

beus!De nekem már fagyás határán volt lábam a Husi viszont bírta!
Nem az övé csak szántani voltak nála szt kimentünk pacilesőbe,mert látta az ajtóbol őket!!

rik!De igen nem mondtunk le róla!Majd meglátjuk!
Gyertek ide Kanizsára itt 5-milláért árulnak egy 116négyzetmétereset 2*24nm-es pincével!!

nitta!Á ez a gyerek semmitől sem fél!Kinyitottam neki a kaput azt már rohant is feléjük!! :lol: :lol:
Ez nem semmi!Tiszta hülye a csaj!!! :D :D

amica!Szívesen!Nagyon ügyik a nagyok,hogy ott aludtak!! :lol: :lol: :lol:

Na megyek Lostotot nézni!! :lol: :lol:

Jóccakát!!
Vendég

ém is megyek Lostot nézni,de amicának még megirom,hogy a lakáskulcsban hirdettem én is a lakást.Onnan már mindenkit megnéztem...
Jo éjszakát!!!
Vendég

Jó reggelt!

Rik, hát közel lakunk az Erzsébet kerthez, de az Egyetem másik oldala. Van egy pici tér a Bajcsi és a Béke út sarkán, az a Batthyány tér. Ott vagyunk egy kétszintes háznak a felső szintjén.

Nem tudom ti hogy bírtátok, de már kezdek néha kiakadni attól, hogy éjjel nem bírok aludni mert álandóan begörcsöl a kezem vagy a lábam. Ennél jobban már nem növelhetem a magnézium adagot, így is napi 6-ot szedek. Volt neketek ilyen???

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Rik,

majdnem megint elfelejtettem, napok óta szeretnélek megkérni, hogy kérdezd meg a férjedet légyszi a sulival kapcsolatban. Igaz az, hogy új igazgató van?? És tényleg nem kedd-csütörtök van suli hanem hétfő-szerda?? Fontos lenne nekem, mert és magántanulóként járok be vizsgázni, és tavaly megállapodtam az igazgatóval a halasztásban, de ha új diri van akkor be kell mennem. Előre is köszi!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Képzeljétek egyik nap hosszas beszélgetés közben sikerült megértetnem a Gyulával, hogy pl ha a kocsirongálós volt barátom nézi az adatlapomat az iwiw-en, a férjemről nem lát képet. Nekem ez rossz érzés, mert olyan mintha nem lennék rá büszke. És mutattam neki pár ismerősöm levelét, aki kérdezi miért nincs kép róla. Erre azt mondta, hogy nem gondolta, hogy nekem ez ilyen fontos és pl a volt pasi miatt is, meg a régi ismerőseim miatt. Tehetek picibe képet. :lol: :lol: :lol: Azóta iwiw-re tettem, és most a babanetes album végére is ha valakit érdekel. :lol:

http://www.babanet.hu/album/main.php?ow ... 665&page=4

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

nitta
a férjuram se tud ilyet(de épp alszik,ha felkel megkérdem,éjszakás volt).Nem nagyon ment mostanság suliba,de azért ezt tudná.Na majd ha más nem akkor kedden megtudja...
Képzeld néztem itt a neten Bánfalván családi házat 12 milláért.Olyan jo lenne,de lehet addig mig ezt kifizetik eladják...Jan fizetnek ha minden igaz(vagy ezt már irtam??)
Ja és a mensim megjött ma....kicsit várthattam volna azzal a teszttel... :wink:
na majd legközelebbbbbbbb..... :wink: :lol:
mit főztök ma??????
Gabo
itt nagyon szépen esik a hóóóóóóóóóóóó!!!!!!!
Vendég

nitta
ezen a néven van az albumod????Na itt nem találom megnézlek az iwiw-en..
Vendég

nitta
megnéztelek!férjurad nem ismerős nekem.Helyes pár vagytok!
A téli menyasszonyos kép nagyon tuti!!!!Hogy-hogy márc.-ban volt az esküvőtök???
A kéz-láb zsibbadásodhoz én nem tudok hozzászolni,nekem nem volt ilyen.De több magnéziumot se szeddj be!Mindjárt elmulik a szüléssel...addig meg kitartást!!!!
Vendég

Nekem volt lábgörcsöm babavárás alatt nagyon sokszor, én úgy emléxem Kalciumot ittam (pezsgőtabletta) de nem 100%, azé' kérdezz rá a dokinál. Magnéziumot tuti szedtem, de azt a josló keményedések-fájások ellen. Azt a 38. hét körül abba kell ám hagyni (magnézi-t), mert különben a szülést nehezítheti. Nem szólnának ám érte a t. gondozóban, erre is rá kell kérdezni, nekem egy szülésznő mondta... :roll: :roll:
Vendég

Nitta,
igen, én írtam, hogy vártam az NST-t! Egyik ok az volt, hogy tudtam, onnantól már a finishben vagyunk, még közelibbnek tűnt a dolod, másrészt jó volt hallani a kis szívét a kis Szívemnek... :P A mi védőnőnknek nincs - nemtom most van-e, akkor nem volt - olyan kis készüléke, amivel hallani lehetett a szívhangot. Először a 25. héten hallottam, mikor bent voltam pár napot, mert ott minden reggel nézték. De azután már nem, csak NST-n. De jó volt! :)
Durva az a nő, az ilyennek tényleg nem tudni, hogy minek gyerek. Még a végén keresi, hol lehet kikapcsolni, vagy kivenni az elemet... :?

Beus,
semmi baj, arra már Dorka is felkelt, szóval nem tudtam volna maradni. :)

Rik,
és hány m2 vagytok és mennyiért áruljátok, ha nem titok? Ha nem akarod ide is szétkürtölni, jöhet privibe is.

Andi,
szívesen! Most 14 pont van. Van prospektusod? Kinéztél már valamit? Elküldjem ezt most, vagy majd később?
Nagyon jó, hogy ott aludtak a Nagyok!! :) De jó hír! :) Húú, gondolom könnyebb így, igaz?

Sánta ingatlanjai drágák, nem??

KépKép
viol81

Ja, Nitta a babanetes albumot én sem találtam.... De az iwiw-en én is megnéztelek! :) Tényleg nem egy góliát méretű kép, de látszik, hogy összeilletek, szépek vagytok együtt! :)

Magnéziumot nem szedtem anno. Azt miért is kell??

KépKép
viol81

Hopp és a legfontosabb...

Rik,
sajnálom, hogy nem jött össze... :( Húzzatok bele, sokat biztosan nem várat magára a Csöpp! :)

Zsani,
hogy vagytok?

Valaki kérdezte, talán Rik, hogy ki mit főz.
Nekem csirkém izzad bent a sütőben krumplival. :)

KépKép
viol81

juj,Viol az finom!!!!!! :lol: :lol: :o :o :o Tátom a számat.....
Nálam par.káposzta van,sült oldalassal.Épp azt eszem. :lol:
Ment a privi!

Vero
mizuka veletek???Nem sürün jössz!!!
Vendég

viol
Azért el vagyok kenődve,mert tegnap én hülye olvagattam erről a prolaktin szintről.Azt irja magátol is rendződik,de azért jobb megnézni,ha valaki babát tervez a gyorsabb ut miatt.JA és ez a szint ha magas akkor,azt hiszi a szervezetem,hogy már terhes,és nem is esik teherbe. :cry:
Kellett nekem ilyeneket olvasni,nem is bizti ez a bajom,jobb orvossal beszélni.Csak a baj az hogy nehezen tudok a bRekihez eljutni,mert mindig akkor dolgoznak a gyula,meg az anyu amikor Ő van,igy lehet máshoz megyek....vagy várok még.
Vendég

Helo csajok!

jujj hogy mennyire esik a ho!!!!!!de szép!nem?
Nitta:nekem annyi van hogy reggel kézzsibbadásra ébredek!nem tom mitöl van vagy mit kellene tennem!már megszoktam :?
mindjárt tulleszel rajta és akkor nem lesz ilyen gond :lol: jol vagy amugy?
megvan már minden Zoé érkezéséhez?

Rik:sajnálom hogy megjött!legközelebb már két csikod lesz bizti :lol:
én is parikápit csináltam :D nagyon szeretjük!

Viol?mi ez apontgyüjtés?????

KépKép
KépKép
beus22

Sziasztok!

Na végre megcsináltam az új vonalzót, Noelnek egyfolytában Happy Birthday volt. :lol:

Én raviolit csináltam. :wink:

Nitta! Egy barátnöm van kiírva 10.-ére. Lehet taliztok majd. Emma babát vár. :)

KépKép
KépKép
mirama

Gabó,
A neten a kanizsai házak is tök drágák. Hol kell keresni amit mondasz? Engem érdekelne, én nem kötődöm (már) annyira Sopronhoz... :cry:

Rik,
Megvagyunk, csak nagyon sokat vagyok egyedül. :cry: :cry: Ja, két gyerekkel egyedül. :roll: :wink:
Vendég

Sziasztok!Viol!Köszönöm jól vagyok!
Rik!Nagyon sajnálom :( majd jövő hónapba :P
Beus!Igen nagyon szép a hó!!!Virinek ma vettünk is csizmát :) Teljessen oda van ,hogy mikor mehet szánkozni.Mondtam neki,hogy csak Apával tud menni ,hogyha nagy hó lesz.Pedig én is szeretek ,de most jobb ha nem megyek.

KépKép
kola2

Hajni,Nercsi,katus?Ti,hol vagytok?

KépKép
kola2

Ó Rik, most olvastam csak vissza, hogy megjött. Sajnálom. Tudom milyen szar mikor az ember nagyon akarja és megjön. Én is átéltem párszor, mindig megkönnyeztem a mensit.

Zsani! Olyan boldognak tünsz, sugárzik az írásaidból, hogy minden o.k. Tök jó! :wink:

Vero! Mi a baj Sopronnal? Miért nem kötödsz? Barátok, szülök, rokonok...senki nem hiányozna?

Nekem már két órája alszanak a gyerekek, elnyomta Öket a téli idö. :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Zsani, képzeld el, a régi védönönk nemrég szülte meg ikreit. 37 hétre, az egyik 3500 a másik 3100 gramm. Szép, mi? :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Kriszti,
Nem nagyon...

Rokonaim alig látom, barátaim nagy része már nincs Sopronban, tesóm szintén nem, viszont rohadt drága egy város és alig van normális munka. :cry: Lehet, hogy kicsit pesszimista vagyok most, de pillanatnyilag elmennék innen.
Vendég

Vero!Itt nálunk a hegyen pl.marha olcsók!Amit írtam az itt van a CSótó parkolótol pár percre kocsival gyalog pedig a buszmegálló szintán pár perc!Itt fent a heygen nagyon szép és ha lenne külön kocsim nem is akarnék innen a tetőröl lejjebb menni!Persze a házat akkor is lecserélnénk!Csak ide sajna kell a két kocsi a bejáráshoz ha valaki ide a tetejére akar jönni!!Bent a városba már drágábbak itt van még Fakos ahol olcsók és Bagola ahol szintén.AZ első faluba nézett a Balázs kétszintes családi házat 4-milláért csak mi faluba nem akarunk menni!!A lakás árak sem annyik mint otthon!Most vettek a barátnőmék egy 61nm- et 6-milláért!Szép tágas egy szinten 3-laknak(nem betingetto). :D :evil: :D

nitta!Én sem találtalak,de majd átmegyek az iwiwrw és mwgkukkantalak bár én már láttalak!!Nagyon rendi a férjed,hogy belement a kép felrakásba!!Jó ha az ember megtudja mutatni ki is az élete párja!! :lol: :lol:

rik!Jaj,de nagyon sajnálom!! :( :cry: :( :cry: De semmi baj nincs majd sikerül!!!Akkor van aki meg is veszi a kérót?Megeggyezés megvolt már?

Itt semmi hó nincs tök szuper idő van!!
Voltam a csajszinál két hét mulva jön a nő elmondani mindent 3-napra fel kéne menni Pécsre(mindent ők fizetnek)egy kis tanulmányra!!Majd ő mindent részletesen elmond,de mondtam a Beának veszteni valónk nincs emellett a baba is jöhet kötetlen lenne a munkaidő(nem házalás hanem irodai meló)lenne időnk a gyerekekre is!Szal egyenlőre ennyi!
Vendég

heygen-hegyen
betingetto-betongetto
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?