Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Este csak azért nem jöttem, mert hagytalak benneteket is kibontakozni :wink: :lol:

Évi! nagyon vigyázz magatokra a Balcsin!
Amúgy is azt szajkózzák, hogy gyereket még árnyékban sem szabad ilyenkor kivinni, de ha mégis, akkor pólóban is lehet pancsizni.
MOst is hívott 1 ismim játszóra. Hát nem megyünk. 5 után lehetne, csak akkorra meg már késő van a Nefaghoz...

Ovi-bölcsi...jól el lett intézve ez az egész :? ...először egy csomót bezárnak, aztán tessék, nincs hová tenni a gyerekeket.
Most a sulikat is összevonogatják, és mire ez a mostani bölcsis-ovis generáció felnő, majd a suli is kevés lesz :? :evil:
De a gyest meg akarják reformálni, mert úgy könnyebb lesz visszamenni az anyáknak dolgozni...hát, nem tudom? :roll:

Erika! Még nem néztem este a hőmérőnket...most 27 van, gondolom, ez majd fentebb mászik.
Mikor olvasom a naplódat, néha eléggé lelkiismeretfurdalásom van :cry: . A visszatekintéseknél.
Hallod-é! Réka nagyon jó húsban van! :lol:

Ma megszüntettem az OTP-vel az együttműködést, a K&H-val meg megkezdtem...mindjárt elmegyek még a MÁK-hoz, hogy az új bsz-számomat leadjam nekik.

Vali! Hogy vagy mindig? Azért írjál akkor is, ha nem sikerül.... :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Andi! Plíííz válaszolj nekem :) ... Párod vállal légkondi átvizsgálást is?

És igazán tehetnél már pancsolós képeket a gyerekekről!!! :!: 8)
szilbee

Nóri: :( :( Jaj, miért???? Necsináldmár! :shock: :shock:

Vali, Andi, Betti, jajjj, de jó, hogy írtatok, gyertek sűrűbben.
jaimee1

hELLO

vali.dejó,hogy írtál.én olvaslak :) Sajnálom a kullancsos dolgot....nem pirosodott be a helye?
Detto a véleményem a mostani ovi-vezetőkről mint a tiéd...rémes... :evil:
Na igen...és a sulikról nem is beszélve.

Szilvi.persze...vállal :)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Évi! De jó neked! :D Én is úúúgy mennék!

Erika! Próbáljátok ki a párolt almát (akár krumplival is) meggylevesen. Dév teljsen rázizzent. Biztos jól esik neki ilyen melegben.
Nem voltunk a Nev.tanban. A logopédus miatt kérdezted, ugye? Épp akkor lett beteg... aztán azóta meg sokat fejlődött megint. Hozzáteszem azért, hogy azóta hamarabb hozom el a bölcsiből... lényegében alvás után. A sétát hazáig meg végigdumáljuk. Mostanra olyan pöpecül és szófogadóan jön velem / mellettem. Komolyan tök nagy boldogság... mármint hogy nincs egy darab hiszti se útközben és hogy tök jól elcsevegünk. :lol:

Lugas..? Megnéztem megen... hát már rózsatövet egy darabot se láttam. Lehet csak amolyan árnyékoló lesz.

Délután én se szeretem kivinni a kölköket, de a böli miatt muszáj vok 15-kor elindulni. Akkor is árnyéktól árnyékig robogunk.

No most ennyi, mert megfő az agyam....
szilbee

Andi! P.Ü-ben dobnál nekem elérhetőséget! Telszámot?! Ádám megnézetné a mobil "légkondinkat" (anyóséké). El is vinné izibe akár, mert a kocsiban csücsül a klíma.
szilbee

Jajj,alig tudtam belépni :evil:

Nóri,már azt hittem vmi gond van,hogy nem jöttél este.de akkor csak vártad a termést :) :) Lett szerencsére :wink:

Andi,tényleg képek,képek a pancsiról :) A házhoz meg tudom,hogy rengeteg pénz kell..sajnos mi sem haladunk.3 helység felújítását nem futotta ki 1,5 millió és nem nagyzolós dolgokat vettünk :roll: A szobákhoz hozzá sincs nyúlva...de majd ha apa hazajön tavasszal nekilátunk,de a kocsit is le kellene cserélni,meg ááá...de hátha nyerünk a lottón :twisted: /nem is lottózunk,csak nagyon ritkán :P /

Szilbee,akkor szeptemberben mentek el a logopédushoz,vagy nem is mentek?

Vali,gyere sűrűbben ám!!Lucusban is volt kullancs :? pénteken lesz meg az eredmény,hogy fertőzött volt-e.Szerencsére eddig nincsenek tünetei a dolognak,remélem nem fertőzött,mert vért nem szívott szerencsére!
Remélem sikerül a délutáni dolog.Ja képzeld a mellettünk lévő ház eladó.Nem érdekel benneteket?

Betti,te is jelentkezhetnél sűrűbben is :) Gratulálok a bizidhez!!!Nemsokára gyakszi?Várod már?

Évi,de jó lesz nektek a balcsin:) Jöv hétre is jó időt mondanak?Mostanában nem néztem időjárás jelentést!De remélem kijut nektek ahőségből,hogy jókat tudjatok fürdeni.Mi tvaj sajnos rosszkor mentünk,nem volt vmi fényes idő :?

Kép
Kép
tundi24

Na, megjöttem a MÁK-tól....jól letoltak. Meg lehet, nem lesz pénzem a számlán...egy darabig :? . Mert hogy gondolom én ezt ilyenkor? :shock: Mert 24-e van. :shock: Meg most veszik át Debrecent. :shock: Nem valósznű, hogy meg tudják szakítani a gépben a mittomén mit...Szóval.....jól el leszek júliusban :roll: Csak néztem, mint Rozi a moziban, hogy honnan kellett volna nekem ilyeneket tudni? Aszonták, legközelebb telefonáljak. Hát komolyan, eszembe sem jutott :!:

Ja! Ja! Párolt almát Lilcsi is nagyon szerette! :lol: Bezzeg most... :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szilvi: Az jóóó! Mármint, hogy beszél Levente. :P Húúú, nem irigyellek, árnyéktól árnyékig is ménkű meleg van. :? :?

Őőőőő....

almát
krumplit
őszibarackot
répát

nagyon szépen eszi Popi. És ezek kombinációját főleg. :lol: :lol: :lol: A meggyet egyszer próbáltuk a hétvégén, azt is szerette, holnap kapok egy kilót, majd fagyasztok le belőle. Nem főzöm az almát, mivel nyersen is megeszi. Miért jó párolni? Úgy könnyebben megemészti?

Jön még a sütőtök, talán holnap, vagy azután, mert a barackot ma kapta 4. napja. És ezzel be is fejezzük az újdonságokat 7. hónapig. Váratlanul hamar, de mindent elfogad ez a haspók lyány. Blog olvasóknak most semmi újat nem mondtam. 8) 8) 8)

Nóri: MÁK - ....ják be! :twisted:

Judit: Akartam már vagy 100 x kérdezni. :roll: Marci milyen baba volt? Merthogy olllllyan közel van a szülinapjuk Rékával, kíváncsi vagyok.....
jaimee1

Sziasztok!

Hogy bírjátok a hőséget? Mi itt az irodában rosszul mivel nem működik a légkondi :evil: és 30 fok van idebent. :cry:

Olyan jó hazamenni a lakásba, amit ehhez képest hűvösnek érzek!!
Meg kint is jobb, mert ott legalább mozog a levegő.

Ma megyünk ágyat venni Marcinak! :D Tök jó lesz. Fenyőbútor-boltban vesszük.
Nagyon jó lenne redőny is a lakásba, csak sokba kerülne.

Évi! nagyon irigyellek, biztos nagyon jó lesz a Balatonon! Ott lennék legszívesebben én is.

Vali! Szegény Dius, nagyon kell vigyázni a nappal! A bölcsiben nálunk szerencsére vigyáznak, és kenik a gyerekeket naptejjel ha kimennek (persze csak 3 óra után meg 11 előtt)
Sok sikert a jelenéshez!!

Jamiee! Aranyos a kérdés! :) Milyen szempontból milyen baba volt? Mire vagy kiváncsi? Mert tudnék mesélni... Hát jó baba volt, főleg így a megszépítő időbeli messzeségből :)
judit_79

Igen, az emésztés miatt. A rostokkal könyebben elbánik a szervezetük, ha kicsit be vannak "puhítva".

Meg hát Dávid már főzlékként eszi az almát krumplival.

De én nem főzni, hanem párolni szoktam, lényegében mindent... kivéve ugye a húst. Így a vitamin nagy része nem oldódik ki a lébe. (Bár azzal szoktam hígítani az elegyet... a párolólével..)

Legutóbb cukkínit adtam így neki almával és krumplival (+hús). Levente majdnem megzabálta, mert azt hitte sóska. :lol:
szilbee

Erika! Ja a meggyet pont a blog végett írtam. :wink:

Judit! képet tessék majd tenni az ágyról!! Enyém gyerek már tutira nem fért volna el annyi idősen mint Marci a rácsos ágyba.
szilbee

[quote]M írta:eg hát Dávid már főzlékként eszi az almát krumplival.

Szóval nem csak almapüré és krumplipüré keverve? Mi van még benne? Nálam csak anyatej, az sem mindig.

Judit: Hát, én csak általánosságokra gondoltam. A természetével kapcsolatban. Mennyire volt akaratos, hozzátápi könnyen ment e, mikor kezdett el járni, ülni? nyitott baba volt e? Mennyire anyás...és végtelen a kérdések sora... :D dwcgD Ezt Réka írta.
jaimee1

Nem teszek bele mást, mint párolt krumpli, párolt alma, pici csirkemell és párolólé.

A krumpli végett szokták mondani, hogy amibe az van, az már főzelék.
szilbee

Sziasztok

Koszi Tundi, hidd el nem olyan nagy dolog ez a 17 év /+3/ így visszatekintve. Csak túl kell élni a kríziseket :roll:

Szilvi, a pillangóban hányan lesztek? Ott maradnak nagyok is? Márticinek kisbarátnőjét Mező Zsófit is oda vették fel. A bolcsis 2 csoportból az osszes tobbi ilyen korú gyerek a Kistucsokbe jon, csak ő a pillangóba.

Nekünk is érdekes jeleink voltak, én ragaszkodom a bolcsis macihoz ami nincs. De talán lesz, ha nagyon ragaszkodom. Miért lenne jobb egy kiskalóz, vagy autóbusz jel egy kislánynak?

30 gyerkőc/csoport?
Isten biz ott bent valami probléma van :twisted:

Apát nem konnyű manipulálni, ezért is volt mindkét dolog amire rábólintott elsőre meglepő.
Vagy csak vaj van a füle mogott :?: :roll:

Na még valamit akartam.......

Ja :!: :idea:
:arrow: Hogy lettek ezek a kis mozgó képecskék?
:arrow: APEH-nél kztisztviselői állás kzépfokú végzettséggel, sok munkával, pályázat a honlapon
:arrow: Voltatok már Szombathelyen a Savaria Torténelmi Karneválon?

Judit

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Sziasztok!

Vettem Diusnak a gyógyszertárban sprayt a hátára és még akciós is volt ...végre valami jó csak használjon is :) Köszi az infót Évi!!!!!!
Kérdezted Zolika bizijét hát nem túl szép :( Van benne 3db 3-as magyar nyelvtan,irodalom,és töri....pedig már úgy nézett ki a dolog,hogy kijavította erre az évvégi jegyével elrontott mindent :evil: Nagyon mérges voltam rá és vagyok még most is :evil:

Az interjút meg inkább nem is ecsetelem ....nem tudom,hogy élnek emberek ennyire homokba dugott fejjel.....hát le sem írom mennyi volt a bér amit fizettek volna :( Azt mondta apa ezért inkább maradjak itthon mert ezért 8 órát rohangálni kész őrültség lenne...de majd meglátjuk azért hívnak e egyátalán. Munka az rengeteg lenne felelőség pedig óriási nagy. Jaaa és én voltam az első akivel kezdték a válogatást :) Kicsit furi volt mert ők sem valami nagy interjúztatók voltak én meg nem vagyok túl jó alany...sztem ezért nincs még munkám mindig :(

Erika Szilvi!!!
Mi is pont ezekkel kezdtük a főziket ahogy ti is :) Nálunk anno Zolika imádta az almáskrumplit minden mennyiségben megette ,aztán már hússal vagy májjal később már meg sajttal is fincsi :)
Nagyon egyszerű elkészíteni meg szinte minden főzinek a krumpli az alapja mivel ugye azzal kell sűríteni és ahhoz csak az éppen aktuális bevezetett zöldséget kell rakni :)

Andi!!!!
Köszi,hogy írtál a blogomba :) Végül is te ,hogy döntesz a szurival kapcsolatban????Jaaaa és képzeld bili téma megoldódott :wink:
Kép

KépKép
diÁcska

[b]Andi[/b]! Ed leadta a mobil klímát ... Após szervezte le. Így stornó az akció. :(

Judit! Igen! Egy évig nagyokkal lesznek, de ezt nem bánom. Az lett volna gond, ha 6-7 évesen kicsitek kapnak a csoportba, de így ennyivel megsszák. Jövőre lesznek "tiszta" kiscsoport. Egyébként is ugye szalajtós lenne, így vele egykorúakkal végez. :D
Zsófi anyukája szegény nagyon el volt keseredve. :( Nekünk egyszerű, mert nincs kisbarátja a Jósikában... de nekik nem lesz az elején könnyű. :?
szilbee

Vali: Réka is imádja az almás krumplit. Pedig sztem elég fura íze van..... :D Reálos inkább Zoli, mint humános? Majd kijavítja a kövi tanévben. :wink:

Megint támad a hasfájásom..........a fenébe. :roll: :roll: :roll: Hét végére várom a pirit....

Jó éjt! Némi enyhülést hozott ez a kis felhőszakadás...
jaimee1

Vali! Hát én se vok jó interjúalany. De vannak ilyen mindenféle felkészítők, amik segíthetnek talán.

Judit! Leventének lufi lett a jele. Most úgyis nagy lufi-mán korszakát éli.

Voltunk du-án a Hervisben Leventének bicajt nézni.
Megvan a kiszemelt áldozat. 8)

Kép
szilbee

Én meg nagyon unatkoztam...hehehe :lol:
Kép
Kicsi Lilcsinek feltétlenül kellett olyan a cicijére, mint anyának :lol:

Judit! Én láttam azt az állást. De halvány lila f...om sincs, mit kell csinálnia, és a felsorolt végzettségek egyikével sem rendelkezem...ügyintézőivel igen, de nem pénzügyi, hanem vám...
Pedig az itt lenne a szomszédban :roll:
De ma hallottam, hogy a vámhivatal is bővíteni akar :shock: , meg nyugdíjba is menegetnek. Nekem ez gyanús....mondták, menjek be egy önéletrajzzal....hmmmm

Szilvi! Amúgy rengeteg pedagógust keresnek, sztem nem lesz gondod neked jövőre.....bár nem tudom, mikor akarsz majd kezdeni

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hali.

Bocsi Szilvi,de nem tudtam jönni hamarabb :(. és most látom a klíma-ügyet.szóljatok nyugodtan máskor ha villany v. klíma gond van :)

KépKép
KépKép
cleo27

Nóri! Majd egy évet voltam munka nélkül 2 éves tanítás után... Minden iskolánál próbálkoztam akkor és nem volt szükség angolosra, pedig akkor még nem voltak ilyen szintű összevonások.

Andi! Köszi! :)
szilbee

Kép

Vali,sajnálom,hogy nem akar összejönni ez a meló ügy :( Egyszer csak sikerül.Zolika majd kijavítja a bizijét,nem oylan rossz ez egy fiútól.Bárcsak az én tesóm lett volna ilyen tanuló.azt annyira nem érdekelte a tanulás,hogy kettesei voltak mindenből :? Általánosban én sem voltam vmi fantasztikus tanuló,aztán láss csodát a szakközepet meg mindig 4,8-as átlággal zártam,2ikban kitűvővel..és én kaptam meg a kitüntetést is a 4év legjobb tanulója címet :oops: Úgyhogy ne aggódj,még összeszedheti magát,láss engem :P :P

Nóri,hát ez a kép fantasztikus :) Te mindig olyan jókat alkotsz :) Lilcsinek meg szép,hogy az kell ami neked is :) :)
Sztem adj be egy önéletrajzot,sose tudni :wink:

Szilbee,nagyon vagány a kisbringa :) Ezzel cangázhat Levente :)
Jobban vannak már azért a fiúk?

Erika,piri nálam is megérkezett...pfujj..de utálom.De amikor megérkezik örülök,mert még nem szeretnék kistesót Lucusnak.Még ő is olyan pindurka :) Aztán 2-3 év múlva érkezhet :)
Itt alig volt eső :? :?

Hozzátápi,mi már lisztel esszük a főziket..Szerencsére nincs baja tőle.a sertés hust viszont egyenlőre még mindig nem bírja.Igaz én ritkán kotyvasztok neki,leginklább az üveges kajcsikat esszük,kivéve a gyümölcsökből.Meg Luca már eszi a túrókrémet,túrórudit(csoki nélkül),sajtot ,joghurtot,Danett pudingot.Kiflit,kenyeret..szóval sok jó falatot.

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Én sokáig étkezési keményítővel adtam a kaját Leventének. Asszem még 18 hós korában is. De tudod nála vigyáznunk kellett, mert nagy duci volt. Egyébként glutén menteset használtok?

Én meg reménykesem, hogy nem fog jönni piri leglább jövő hétig. El akarunk menni a fiúkkal kiruccani, ha az egészségük és az idő is engedi.
szilbee

Kép
szilbee

Morning!

Tündi: :shock: Hű, jól belecsaptatok a közepébe. :D A mi águnkon mindenki allergiás a családban, úgyhogy félek a liszt ill. tejérzékenységtől, mint ördög a szenteltvíztől. A szomszéd kislány is lisztérzékeny. 2 évesen derült ki. Nem fogja kinőni. SZóval most úgy néz ki, hogy 1 éves koráig max. gluténmentes cuccokat fog kapni. Azt nem tudom, hogy bírjuk ki, hogy pl. a reggeli kifliből ne kapjon, mert ugye mindent kinéz a szánkból, csorog a nyála és ez egyre fokozódik....Meglátjuk. A tejről meg mán beszéltünk.

Szilvi: Átvállalom a te piridet is! :wink: Nekem úgyis jönnie kellene.

Vali: Télleg Tündinek igaza van. Nekem is van egy ismim, akinek a lánya közepes volt középiskolában, évfolyamelső a főiskolán. Most potom egy millkát keres havonta. :shock: Nettó.

Nóri: :lol: :lol: Anyám, hova el nem juttok.... Minden vágyam egyszer egy fehérhomokos, igazi kéktengeres nyaralás. :roll: :roll: :roll: Na majd ha kiröpülnek a gyerekek....Nem válaszoltál egy kérdésemre. Deeee mondjuk sejtem a választ.

Ma jó dolgom van, nem kell főzni. Csak réka répáit és krumpliját. Azt is egy hétre szoktam előre megcsinálni. Na megyek, indul a nap.
jaimee1

ha már mindenki rak fel állásokat hátha érdekel ez is valakit!

ma olvastam az újságba:

otthon végezhető telefonos operátori munka tel: 06705219676

hát ha vkit érdekel hívja fel!

remélem sikerrel járnak

Kép
kbernadett

sikerrel jártok!

csak épp palacsintát sütök:-) még a meleg előtt
mindjárt dobok egy képet Bettikéről

Kép
kbernadett

Kép

ez most reggel kszült! azért is akarom megmutatni mert ez az ágynak a vége( s nem ott ahol az ember fejének kellene lnni) de Bettike oda vitte a pérnáját szerintem látszik is hogy az a földön van s ő meg kényelmesen alszik rajta még most is.
bizti mert este nagy meleg van s nem tud olyan nyugodtan aludni most bepotolja:-)

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Erika! Igazad van, ma pótolom... :wink: De bizti jól sejted.

Szilvi! Én csak azt láttam, ami az álláshirdetésekben van. De akkor visszavonom azt, hogy majd kapsz állást.
Elég negatív vagy te is ezügyben, úgy látom :cry:

Tündi! De azért jót aludtatok, nem? Itt sem volt égszakadás-földindulás, de azért Lilcsi nem győzte mondani, hogy "döjög a ég" :lol:
Mi úgy aludtunk, mint a mormota. Még a lány sem forgolódott annyit. Egyszer ébredt fel, magyarázott valamit és beillesztette a fejét a hónom alá (kedvenc helye). Ilyenkor elgondolkodom, minek is szőrtelenítem én aztat? :roll: :lol:

Katlina! Ti jól vagytok? Robi meggyógyult már? A szünidei taliról majd beszélünk :wink:

Hajni! Te is el vagy veszve :cry: Ma láttam Hexét a 24-esen, a bölcsinél szállt fel. Úgy látszik, Lili is megkezdte a dolgos hétköznapokat.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

De édesen alszik... :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri! Én inkább úgy mondanám, hogy realista. :lol: No meg nemrég beszéltem apum unokatestvérével, aki Pedi.Intézetben dolgozik. Hát ő se kecsegtetet semmi jóval. :?

Betti! De éde a csajszi! :lol:
szilbee

Na, azt hittem, bnőmék már régen otthon vannak, erre kiderül, hogy még mindig a kórházban vannak :cry: Besárgult Vivi, utána meg már a vérképe sem volt jó, így most kék fény alatt van. És továbbra sem ébred, továbbra sem szopizik. :shock: Ari feji a tejcsit és azt adják neki üvegből.
Ez olyan borzasztó! :cry: :cry: Lilcsi is lusta volt szívni, de ő legalább ordított, nem csak aludt, meg aludt...
Azt mondja Ari, hogy már egyszerre 2 szülésznő is ébresztgeti a kicsit, masszírozák itt-ott, az meg csak jobban alszik.
Ha azt vesszük, még jobb is, hogy bent vannak, mert ott bizti, hogy nem szárad ki.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Elin!

az nem jó szegény!

hát remélem azért hétfőn már nem találkozunk!!!!!

Mert hétfőn kezdem a gyakszit! Hát van is kedvem meg nincs is kedvem menni.

Szilbee!
Hát elég szomorú hogy a tanároknak sincs meg senkinek nincs állása!
Amugy nekem se lesz itt szolnokon, most a harmadikos végzösök közül 1 embert vettek fel ide s nem is azt aki ide való hanem azt hiszem egy szegedit vagy ott valamerre lakik!
szóval én nem is reménykedem......

Jaimee!

Kellett neked a piriről meg a hasfájásról írni!
ahogy elolvastam amit írtatok/írtál egyből nekem is a hasam görcsölni kezdett......aztán elmentem pisilni s beköszönt hogy helló megjöttem:-S

de inkább jöjjön minthogy ne jöjjön egyenlőre még igy vagyok vele:-D

ki sült a palacsinta még a meleg előtt cirka két óra alatt! :-D
Bettike is fel kelt evett is egyből belöle. most még összepkaolászok aztán pihenek egésznap mert nagyon még állni se bírok:-(

puszi mindenkinek

Kép
kbernadett

Szilbee,van amiből gluténmenteset eszünk.Azért nem úgy kell elképzelni,hogy mindent teletömök neki liszttel :wink:
Reggelire általában kiflikét eszik,vagy kenyret,zsömlét.Persze amennyit ő még megeszik...fél kiflinek a felét az amit meg tud enni.
Ebédre ugye leginkább bébiételt kap,vagy én kotyvasztok neki főzit,és akkro abba rakok lisztet,de nem nagy mennyiségben.
A védőnő azt mondta,hogy jöv hónapban tojássárgáját is adhatok neki :shock:
Hétvégén is jó idő lesz sztem,úgyhogy menjetek ruccanjatok ki egy kicsit! :)

Betti,mekkroa csajszid van.Tündéri ahogy alszik.jó bevackolta magát :) :) Küldhetsz egy kis palacsintát :P

Erika,nekem is vigyázni kell a kajákkal,emrt ugyebár Luca is hajlamos az allergiára.De szerencsére eddig ettől még nem volt neki.Viszont adtam neki egy nagyon pici meggyes psikótát 1x,és az álla telelett pöttyökkel.Azt mondta a doki néni a tojásfehérjétől.De nekem ez akkor eszembe sem jutott,hogy hát basszus tele van tojással...És a sertés hústól is ilyen volt neki,úgyhogy azt is mellőzük még egy darabig.

Nóri,ahányszor jövök,megnézem a képet! :) :) Nekem is vágyam,hogy egyszer elmehessek a tengerpartra,úgy mint Erikának.Remélem jövőre összejön.Óceánnál már voltam :P
Kép

Sajnálom a barátnődéket.szurkolok,hogy minél előbb hazamehessenek,mert elég borzadáj bent lenni..

Kép
Kép
tundi24

Nóri: Na mi is így jártunk...Csak nekem tejem sem volt. Labor pocsék....

De ha van teje, akkor minden rendben lesz. Szopóreflexe van? Kékfény alatt gyorsan lebomlik, aminek le kell és hazajöhetnek. A lényeg a tej. Tényleg jobb ott benn....bár.....iszonyat meleg lehet...decemberben is volt vagy 30 fok.....
jaimee1

Tündi! Nem gondoltam hogy teletömöd liszttel! :lol:

Lindáról lehet tudni vmit? :)
szilbee

Nóri,igen azért jól aludtunk :)

Betti,Bettike finomsággal kezdte akkor a napot! :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi: Igen, a tojásfehérjével van inkább a bibi.
Melllllik óceán volt ez? Tenger mán láttam, csak....ez a fehérhomok, nyár, meleg, all inclusive....ez a mániám. :oops: :lol:

Betti: De ééééédes ez a lány! Mekkora! :shock:

:shock: :shock: :shock: Micsoda??? Én azt hittem neked tuti helyed van itt a kórházban! Nincs szülésznőből hiány? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
jaimee1

Igen, Ari is mondta, hogy a fény is melegít, meg még fűtenek is, hát nem lehet semmi.... :shock:
Mikor meglátta az inkubátorban kikötve, itt cső, ott cső, szegénykém persze, hogy kiakadt...
Érdekes módon, a szülésznőkre nem panaszkodott, de a gyerekorvosra nagyon...

Tündi! Én életemben 1x voltam tengerparton, még az átkosban, Bulgáriában. 10 napból 6-ot a szobában töltöttem, míg a többiek csavarogtak és fürödtek, ugyanis az első napon leégtem, de iszonyatosan, meg még hőgutát is kaptam.
Valahogy nem vágyom többet tengerpartra ebben az életben....de egy Skóciai vagy Norvég körútra szívesen elmennék. :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Bettiiiiiiiiiiiii!!! Palacsintát ide is küldeni!!!!
jaimee1

[quote] írta:rdekes módon, a szülésznőkre nem panaszkodott, de a gyerekorvosra nagyon...

Ez nálunk is így volt. :( :( Mondta is Mosonyi, hogy fogadjunk, hogy szóba sem álltak velem az orvosok, csak elvitték kékfényezni, nem tájékoztattak az állapotáról stb stb üzengettek a csecsemősöktől..... Hát nem fogadtam, mert nyert volna..... :(

Fűteneeeek??????? :shock:

Úgy tűnik, ma folyton meglepődöm. :lol:

Nóri: Skóciában öklömnyi szúnyogok vannak, úgyhogy nyáron no, thanks! :lol: :lol: De nekem is nagy álmom egy nagy brit körút, mert csak Angliában voltam.
jaimee1

Én meg Vargabélest sütök... :lol:
Ha kisült, meg behúzok a városba a PH-ba. Előre köpködök tőle. :x

Palacsinta az én lányomnak is jöhetne! Még gyurmából is azt szokott csinálni és imitálja, hogy eszi. :lol:

Jaj, most hívott a "főnököm", hogy hétvégén lenne egész napos meló, Abonyban, 25 pénzért. De ezt nem tudom vállalni.... :cry:

Én még a nyugati határunkat át sem léptem. De valahogy mégis megvagyok... :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nekem is a gyerekorvossal volt gondom. :twisted: Konkrétan eggyel! Betti talán még emléxik is rá. Ő is épp bent volt, mikor kiosztott engem a nő, hogy most nem babázni kell, gyorsabban vetkőztessem már azt a gyereket! :twisted: (Gondoltam magamban, ha neked lett volna császárod, migrénes fejfájásod és arcüreggyulladásod + veszett köhögésed az altatástól biztos szélsebesen vettkőztetnéd a csemetét.) :twisted:

Betti! Kinyitom az ablakot! Küldheted fénypostával a palacsintát ide is! :)
szilbee

Erika,Atlani-óceán.Írországban voltam 2 éve majdnem 1 hónapot.Nyár volt,de amint látható én beöltözve :P 1x elmentem az egyik családdal kirándulni,ne kérdezd hova,mert azok a településnevek az nem semmi..De a lényeg az volt,hogy melegítőbe akartam menni,és mondták..nem,nem... rövid nadrág+poló,mert meleg van :shock: -gondolhatod,majd szét fagytam :? De ők így járkálnak nyáron,pedig nincs vmi nagy meleg.A szobámból ráláttam az óceánra,de mégsem éreztem magam jól.Ezért is jöttem haza előbb :( De az ország maga gyönyörű,kirándulni szívesen visszamennék.Angolul semmit nem tudtam/tudok.Szótárból kommunikáltunk :P

Nóri,akkor te jól megjártad.Én amikor Olaszba mentünk "szilveszterezni" a barátnőimmel/keresztény világtalálkozó volt egyébként/ akkor a buszon úgy felfáztam,hogy véreset pisiltem napokig.Gondolhatod..Éjszaka,körbetekertem magam meleg borogatással,hálózsák,paplan és úgy aludtam...
A te leégésed az még kellemetlenebb lehetett,főleg hőgutával társulva... :(

Szilbee,Lindáról semmi hír.Azt mondta üzenni fog,de nem akarok neki mindig írni,gondolom már így is türelmetlen szegénykém.De lehet tesóját megkérdem majd mi a helyzet :)
Azt azért gondoltam,hogy gondolod,hogy nem tömöm tele liszttel a kisasszonyt! :) :)

Hajni????Hahó...életjel!!!!!Na és persze a többiek is írjanak!

Ildi,elköltöztetek már?

Kép
Kép
tundi24

Virtuálisan megy a palacsinta!

hát igen...majd azon gondolkozom hogy délután meg ha jön a párocskám haza csinálok pizzát de ahhoz meg még be kellene vásárolni de nincs kedvem,......

hát jah sajnos nincs hiány vagyis van de nincs az osztálynak több pénze hogy vegyen fel embert szóval ennyit erről......

Bettikém köhög egy picit meg folyik az orra:-(

nah megyek eszek egy picit

Kép
kbernadett

Szilvi: Hogy tud egy doki ennyire bunkó lenni, fel nem fogom... :twisted: :twisted: :twisted:

[quote]D írta:e a lényeg az volt,hogy melegítőbe akartam menni,és mondták..nem,nem... rövid nadrág+poló,mert meleg van -gondolhatod,majd szét fagytam

jaja....nagyon hidegtűrők.
jaimee1

Erika! A sportkocsit hol vettétek Rékának?
szilbee

Nóri,mi lesz Abonyban a hétvégén,hogy ennyit pííízt kapnál érte?Lilcsi miatt nem tudod vállalni?Mennyi időre kellene elmenned?Mert 1-2 órára itt hagyhatod ám..nem hiszem,hogy megyünk vhova..

Betti
,fincsi a palacsinta...nyam..nyam..
Én is meglepődtem,hogy nem fognak felvenni ha végzel :shock:

Szilbee,az könnyen beszél aki nem esett át egy ilyenen.Én mondjuk szerencsés voltam,mert nekem nemigazán fájt semmim.Elég nehézkesen mozogtam..de fejfájás semmi szerencsére.De az első felkelés...az nem volt semmi,meg a többi se.Mindig rámszóltak,hogy egyenesedjek ki,gondoltam magamban ha tudnék ki is egyenesednék.Aztán összeszedtem magam,és vhogy egyenesen botorkáltam...

Kép
Kép
tundi24

Úristen.... nekem a jóidő az agyamra ment... folyton elírok mindent... :oops: :oops: :oops: :oops: ÁÁÁÁÁÁáááááááá ...

De legalább tudom, hogy nektek jó a szövegértésetek, mert még értettétek mit hablatyolok itt!

Pirospont!:mrgreen:
szilbee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?