Új privát üzeneted érkezett!

gabó,
ma még nem jöttek meg, lehet, hogy holnap.

KépKép
viol81

Sehol senki?
megijedtetek a képek láttán ugye??????????

KépKép
KépKép
beus22

beus!Jó nagy a pocid!!
Viol!Ja tényleg ma még csak csüt. van.Azt hittem már péntek van!

Hú úgy felhúztam most magam az előbb,hogy inkább leültem ide a gép elé amíg lehiggadok kicsit!
Jön be (a gyerek már alszik)kérdezem tőle,hogy megcsináltad a Levi ágyát? aszongya nem!! :evil: :evil: kérdem hoztál be fát?aszongya nem!! :twisted: :twisted: kérdezem megkötötted a Doriskát?Aszongya nem!! :twisted: :twisted: HÁt úgy felment bennem a pumpa,hogy csak na! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Úgy néz ki,hogy szombat reggel megyünk haza,mert a Balázsnak csúszik egy hetet a Pesti meló és hétvégén laminált padlót tesz le a szobába és arra ugye nem lehet egy napig rámenni szal haza megyek a Husival.Úgy tervezem,hogy szombaton megyek reggel és kedd v. szerda délután jövünk haza!! :lol: :lol: Ha valakit érdekel!
De erre még alszom egyet.Bár ezután nem hiszem,hogy kell!!
Vendég

Gabo:ez tényleg sokkolo lehetett!nyugi!!!!!!!!!

na megyek .jo éjt mindenkinek!puszi
beus002

Csilla!
Mi 8 oraval hatrebb vagyunk. Vagyis most itt du. 3 ora van, otthon meg ejjel 11.

Eszter!
A kepeken nem latszik egyaltalan, hogy ennyire mellre gyurnal! Visszamegy majd ez is, en most kisebb vagyok mint elotte voltam. Pedig mar D-s kosaru kellett a vegen, most meg eppen hogy B-s vagyok. En mondjuk nem banom.

Bea!
Azannya, ez igen! Es meg csak a felenel jarsz! :) Nekem is sokkal nagyobb volt a hasam a Balinttal, es az is igaz, hogy a vege fele mar nem nott annyit.

Gabi!
Bocs, de nem most olyan jot rohogtem az elobbi hozzaszolasodon! Foleg, mert ilyen nalunk is van neha, es nekem is ugy el tud durranni az agyam. De ahogy irtad, annyira vicces, hogy kerdes: aszongya nem. Kerdes: aszongya nem. Kerdes: aszongya nem. :lol: Ne huzd fel magad. Ilyenek es kesz.

Kép
Kép
agi

Sziasztok!Beus !Bocs de este valami történt a géppel és nem küldte el amit írtam. :P

KépKép
kola2

Gabo!Remélem le nyugodtál :)

KépKép
kola2

Jó reggelt!

Gabó,
én is hamar bepörgök az ilyenekre, de sokszor már ki se mutatom annyira, mint amennyire robbanok belül. :twisted:

Viol,
lehet, hogy csak én vagyok lemaradva, de nem emlékszem, hogy láttam volna Dorkát megcsupaszítva. Feltennél egy képet? Ha már tettél bocsi! Én is szeretném kihúzni a 40. hétig. Eddig rohamosan jöttek a kilók az elmúlt hónapban, most meg 2 hete szinte ugyanannyi vagyok. Sőt ma reggel kicsit kevesebb mint tegnap. Aztán végigettem a tegnapi napot. :oops: Ez mitől lehet? Lehet, hogy a vizesedés kezd kimenni belőlem? Vagy hülyeséget kérdezek?

Beus,
Vivcsi gyönyörű!! Hát a pocakod nem semmi!!! :shock: :shock: Van akkora mint az enyém pedig majdnem 10 hét van köztük. Hogy bírod? Hirtelen nőtt ekkorára? A játékon majdnem összepisiltem magam!!!!! Főleg, hogy reggel van és ilyenkor még gyenge idegzetű vagyok kávé előtt!! :shock: :lol:

Rik,
szerdán megyek az első Nst-re. Egyáltalán nem félek a szüléstől, a fájdalomtól főleg nem. Csak amiatt aggódok, mostanában sokszor álmodom, hogy nem érek be a kórházba, kipottyanik itthon és nem tudom mit kell csinálni, hogy ne legyen baja. Valamiért úgy érzem hamar meglesz, és ezért tartok attól is, hogy Gyula be sem ér. Mármint az én Gyulám! :lol: :lol: :lol: A Karazmánál fogok szülni, legalábbis remélem.
Tudsz már valamit????? :D Nagyon izgulok érted!!!

Szemizo,
tök hülye vagyok, teljesen kiment a fejemből, hogy Ágiék Kanadában élnek!! :oops:

Esztermami,
hát nem tudom hány kiló lehetsz, de szerintem rád fér ennyi, mert nagyon magas vagy!!

Na sziasztok!! Bocs ha kimaradt valaki!

Na megint havazik ! !

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta!Ne aggodj biztos beérsz a kórházba :P Nem megy olyan gyorsan az egész.Sajnos!Megfogadtátok a dokit?
Virág örül,hogy esik a hó én már nem annyira :?

KépKép
kola2

Rik!Mi ujság?

KépKép
kola2

ági!Ugye milyenek tudnak lenni ezek a férfiak!!!Észvesztőek!!

nitta!Hát igen 100%-ig én sem mutatom ki,hogy szétdurranok a méregtől,mert ha így lenne asszem dőlne a ház!! :D :D :)
Ne izgulj be fogsz érni időben és Gyula is ott lesz veled!
Hát a vizesedés nekem teljesen szülés után egy héttel ment le akkor hirtelen lefogytam 6-kilót ami aztán vissza is jött!! :lol: :lol:

rik!Mizujs?
Vendég

itt süt a nap!!Mekkora hó van?
Vendég

Hát ahogy elnézem marad az előrejelzést hétfőn v. kedden megyünk haza hétvégére csúnya időt mond!!

Eszti!Jövő héten végig melózol?
Vendég

Hülye ez a babanet most nézem,hogy a reggeli első szólásomhoz 21:08-at írt!!

Katus!Mi van veletk?Kicsi Máté jobban van?És ti?

Hajnus!Te is rég voltál!!!!
Vendég

hali

gabó,
dirr-dur... igyál meg ma egy pohár bort! :lol: :wink:

nitta,
hű, nem kopaszra vágtam ám, csak a végéből csettintettem párat. majd teszek fel képet. nem nagyon feltűnő, így asszem úgy lesz, hogy teszek fel olyat is, amin hosszú - hosszabb - a haja.
jajj, NST, én úgy vártam! :)
vizesedés nekem is csak szülés után múlt el, olyan jó volt normálisan beleférni a cipőmbe! :shock: :lol:
"kipottyanni" tuti nem fog Zoé, ettől ne félj. első gyerek nem rohan, asszem. második - vero!! :lol: - már sanszosabb... :) de erre is lehetnek ellenpéldák, van, akinél siet az első picur is, de azért nem potyog. biztosan be fogtok érni, ez tuti!

KépKép
viol81

Kola,
igen megfogadtuk! Ti hogy vagytok??? :lol: Nemsokára mész Uh-ra bekukkantani hozzájuk?? :lol: :lol:

Gabó,
csak szórakoznak a hópelyhek, de nem maradnak itt. Annyira azért nem esik.

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Jajjj azt hiszem most bugyutának tűntem, de az álmomban "pottyant", álmodni meg mindenki szokott gagyit szerintem. Tisztában vagyok vele, hogy nem lesz ennyire gyors a dolog!!! :lol:
Nővéremnek mikor szült azt mondta a doki a férje menjen nyugodtan dolgozni ausztriába, ma biztos nem lesz gyerek. 1,5 óra múlva már kinnt volt, éppen, hogy beért a sógorom. Pedig első gyerek. Hasonló gyorsaságra gondoltam. :roll:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta,
húú, az nekem is nyilvánvaló, hogy nem komolyan gondoltad, basszus, nem akartam félreérthető lenni!!!! :lol: :oops: :shock: Bocsííííííí!!!!!!! Tudom, hogy tudod, hogy nem pottyan ki szó szerint!! :P

Cajok,
felteszek ide egy másfél perces szösszenetet, írjátok majd meg, hogy meg tudtátok-e nézni! :) Köszi! :)

http://www.kuld.hu/index.php?bele=kap&f ... R5TEtGaUc=

Beus,
a tegnapi labirintusos ijesztegetős jó volt, bár én nem ilyedtem meg, mert hangfal nem volt bekapcsolva és a fejem sem volt közelebb a monitorhoz, mint egyébként szokott, mert inkább a kezemre és az egérre koncentráltam! :) De hasonlót már kaptam, ugyanez az Ördögűzős fej volt a vége, de az olyan volt, hogy valami kicsi pontokat kellett keresni, amikor megvolt a pont mindig rá kellett klikkelni és akkor jött a következő kép. És persze a pontok mindig kisebbek lettek, és az utolsó előttin már nem is volt ott, de te vadul keresed, és pár mp után előjön az a csaj... Na attól majdnem besz@rtam... :lol:

KépKép
viol81

Ja, ha ráklikkeltek, bejön egy oldal és ott az a neve a fájlnak, hogy "Viol filmje" :)

KépKép
viol81

Viol ez a diavetítés baromi helyes lett!! :wink:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Viol!Igen szupi amit csináltál olyan kis megható! :( :( :( a
Én innék bort csak nincs!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kint voltunk egy jó fél órácskát,(szokásos szarszedés,febekészítés),de bekellett cibálnom a kölköt,mert iszonyú szófogadatlan!Épp ettek a kutyát erre oda megy turkálni a táljukba hentergett a sóderba stb.!
Igen rossz kölyök ez a kis ebmerke!!
Vendég

beus!Amit tegnap felraktál nekem nem jön be!!
Vendég

Viol!Mikor elindult a kis videó Levi itt állt mellettem és lemeredt a látványon!
Vendég

Sziasztok csajok!

Zsani:gondoltam hogy van valamia géppel.semmi baj.jo volt dumálni!

Nitta:hát most egy hete ugrott egy nagyot a pocim.remélem most már sokat nem nől :shock: mert már most ugy érzem hogy a 8.hoban járok :P
nagyon szép vagy a képen!
Zoé baba biztos huzza még egy darabig,legalábbis jo lenne.hu a Karazmát anyian dicsérik!szülésznöt fogadtatok?

Viol:tök jo a kisvideo!nagyon szuper!édes Dorka baba.és már mekkora :shock:

mit föztök ma?

KépKép
KépKép
beus22

Nitta ,köszönöm jól vagyunk!15-én megyünk ulrahangra :P Akkor lesz Viri 3és fél éves. :P
Viol!Nagyon jó a kis film!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
kola2

Hajni!Jól vagytok?

KépKép
kola2

Na a városba már esik a hó tiszta hófelhős arra!!Egy picit itt fent is szálingózik!!
Vendég

Hú igen feltámadt itt a szél!Otthon milyen az idő??
Vendég

Sziasztok Cajok!
Vettem tesztet.Eltettema reggeli pisimet,erre ez meg vizeletsugaras volt.Na mindegy ráöntöttem a reggelit,de semmi,negativ.Most akkor nem tom mi van,.mert hányingerem az ma is volt.Pontosan 4 napja késik a 28 naphoz képest.Most vagy elrontottam,vagy tényleg nem vagyok az.Gyulám szerint csak azért van hányingerem,mert beképzeltem a terhességet.Na mindegy,ha nem jön meg akkor jövö kedden elmegyek dokihoz...Na pá-pá!
Majd este jövök aztán visszaolvasok!
Vendég

Gabo!Itt zuhog a hó!!!!!!!!!!!!

KépKép
kola2

Rik:sajnálom!!
azert még szoritok!!!!! :lol:

Gabo:itt nagyon szakad a ho már vagy két orája!tök szép fehér minden!és olyan nagy pelyhekben esik!! :P :lol: :lol: remélem jo sok fog esni!!!!
beus002

Rik!Én még mindig szurkolok!!!!!

KépKép
kola2

rik!Ne keseredj el a barátnőm mikor teherbe esett 3 tesztből kettő negatív lett!Mikor nagyon akartam levit akkor nekem is volt olyan,hogy hányingerem volt,kívános voltam és közben nem voltam terhes!Ez olyan pszichés dolog!
De tiszta szívemből kívánom,hogy az legyél!! :lol: :lol: :lol:

Itt nem esik!Hol süt a nap hol nem!!Holnap teszik fel a téligumit addig ne essen!!
Vendég

Itt ilyen idő van! :)

Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
viol81

Köszönöm Mindenkinek, tegnap alkottam a videot. Gábor tegnap mondta, hogy van ilyen progi is a gépen. Kipróbáltam, ez csak amolyna amatőr volt, amúgy vér profi vagyok ám!! :lol: A képek is csak olyan septiben lettek feltéve, a favoritjaim Dorkáról lemaradtak. Az az igazság, hogy a szülőknek ilyen CD-t is szánunk az ajik mellé, csak hosszabbat, több képpel, zenével, stb. Már kiválogattam anyuéknak, hogy milyen képek legyenek rajt. Csak azok régiek - pl. ő esküvőjük - azokat majd kiviszem a strandra, ott be tudom szkennelni.

Gabó,
megjöttek a vonalkódok, köszi!! Már el is küldtem a postára, mert össze is gyűlt! És még maradt is belőle, plusz még az én 2* 3 pontom - ezek még bontatlan csomik - ezeket már teszem el akkor Andinak!

Rik,
én is szurkolok neked továbbra is, remélem csak a teszt volt gyengus. De ha mégsem, akkor legközelebb tuti! :) de a élnyeg most az, hogy nem jött ám még meg!!

KépKép
viol81

élnyeg=lényeg :lol:

KépKép
viol81

Na, a fenti képekhez képzeljetek most szikrázó napsütést is, ez van most! :)

KépKép
viol81

Nitta,
itt van 3 kép, az elsőn még a "hosszú" :) hajával, a köv. kettőn a rövidebbel. Nem nagyon látni a különbséget, tényleg csak a tetejéből vágtam. :)

Kép

Kép

Kép

KépKép
viol81

Huhh, helyesbítek, azért látni... :lol: Sőt, még oldalról is hiányzik kicsi... :lol:

KépKép
viol81

Viol!Hú,de tök szép!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szívesen!!
Vendég

Az első képen tiszta anyud!! :D :D :D
Vendég

Gabó,
az én anyum?? :D Na, ennek örülni fog!! Te vagy a 3. ember, aki azt mondja, hogy őt (is) látja benne. Eddig Gábor nagyija és egyik bnőm mondta. Fúú, de büszke lesz anyám!! :lol:

KépKép
viol81

Jesszus minket olyan felhőáradat közelít jobbról,hogy csak na!!!Mi lesz ebből!
Akkor megint lesz egy jó napja anyudnak!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép
Kép
Na a fényképezés előtt ez kék volt
Most meg szakad a hó be sem lehet látni a városba,de még az elöttünk lévő hegyhátra sem.
De nálunk ilyen kis golyócskák esnek!! :lol: :lol:
Vendég

Kép
Kép
Na most meg mindjárt süt a nap!! :lol: :lol: Ki érti ezt!!
De ezek után már tisztára bevagyok zsongva(karácsonyi hangulatom van)! :lol:
Vendég

nekem is karis hangulatom van!! amikor esett, dorkának is megmutattuk!! hűűű, tök komolyan bámult ki az ablakon! :lol:

gabó,
fedezékbe bújjatok! :lol: :shock:

KépKép
viol81

Képzeljétek!Most hívott az egyik csaj ismerősöm akivel össze szoktuk ereszteni a kölkedliket,hogy van egy munkája számomra!Holnap megyek vele dumálni!Volt náluk egy Fundamentás nő,mert beakarják váltani és itt Kanizsán nincs irodájuk és felajánlotta a Beának,hogy legyen az irodavezető és a Bea rám gondolot,hogy ketten álljunk neki a nő segít mindenben!! :lol: :lol:
Nem házalósdi,mert azt kinem állhatom! :x
Vendég

Hú túl éltük ám,de rohadtul fúj a szél és bazi hideg van!! :D :D :D
Vendég

Gabó,
akko most arról van szó, hogy a Fundamentának nyílna egy irodája Kanizsán, aminek ti ketten lennétek a vezetői? Mert ez jól hangzik! :)

Most már itt se süt a nap és itt is fúj a szél! :?

KépKép
viol81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?