Jó reggelt!
Gabó,
én is hamar bepörgök az ilyenekre, de sokszor már ki se mutatom annyira, mint amennyire robbanok belül.
Viol,
lehet, hogy csak én vagyok lemaradva, de nem emlékszem, hogy láttam volna Dorkát megcsupaszítva. Feltennél egy képet? Ha már tettél bocsi! Én is szeretném kihúzni a 40. hétig. Eddig rohamosan jöttek a kilók az elmúlt hónapban, most meg 2 hete szinte ugyanannyi vagyok. Sőt ma reggel kicsit kevesebb mint tegnap. Aztán végigettem a tegnapi napot.
Ez mitől lehet? Lehet, hogy a vizesedés kezd kimenni belőlem? Vagy hülyeséget kérdezek?
Beus,
Vivcsi gyönyörű!! Hát a pocakod nem semmi!!!
Van akkora mint az enyém pedig majdnem 10 hét van köztük. Hogy bírod? Hirtelen nőtt ekkorára? A játékon majdnem összepisiltem magam!!!!! Főleg, hogy reggel van és ilyenkor még gyenge idegzetű vagyok kávé előtt!!
Rik,
szerdán megyek az első Nst-re. Egyáltalán nem félek a szüléstől, a fájdalomtól főleg nem. Csak amiatt aggódok, mostanában sokszor álmodom, hogy nem érek be a kórházba, kipottyanik itthon és nem tudom mit kell csinálni, hogy ne legyen baja. Valamiért úgy érzem hamar meglesz, és ezért tartok attól is, hogy Gyula be sem ér. Mármint az én Gyulám!
A Karazmánál fogok szülni, legalábbis remélem.
Tudsz már valamit?????
Nagyon izgulok érted!!!
Szemizo,
tök hülye vagyok, teljesen kiment a fejemből, hogy Ágiék Kanadában élnek!!
Esztermami,
hát nem tudom hány kiló lehetsz, de szerintem rád fér ennyi, mert nagyon magas vagy!!
Na sziasztok!! Bocs ha kimaradt valaki!
Na megint havazik ! !