Sziasztok,
Babamam,
milyen érdekes, nálunk nagyon menő, mikor a gyerekek vannak a tabiban. Mondjuk Gáborka igazi kis társasági lény, de nem is az a lényeg szerintem, hanem hogy a gyerekek milyen újdonságokat fedeznek fel, mert az mindig nagoyn tetszik neki, csak úgy kerekednek a szemei az új infok láttán.
Karmen,
a tabikat nyugodtan nézheti Orsi, aranyosak és a többi utána következő mese is, nem olyan brutál mint a magyar adókon. Egyébként mi is így vagyunk, mi sem nézünk már nagyon régóta tv-t, csak kiválogatott dvd-n vagy videokazettán, és adott időben nézzük Gáborral. Egyébként reggel 7től is van kb. fél 9ig tart, nekem az egyik kedvencek a Smarteenes, mert jó kis kézműves dolgokat mutatnak a fiúk és lányok. Már néhány ötletet lopva mi is alkottunk itthon, Gáborka gyönyörűségére.
Orsi nem fogja nagyobb étvággyal enni a sinlacot sem, /egyébként is mondtam már neked vigyáz az alakjára
/, csak már kis adag is, megdobja a babusok súlyát, gondolom, nagyon tápláló, kalóriadús. Egyébként én is úgy tudtam, hogy nem tápszer, de emlékszem 1x Angi írt róla itt részletesen, talán tavasszal, ha van kedve vmelyikőtöknek visszakeresni, idemásolhatja.
Gabici,
1x szánj időt rá, és nézd meg, hogy a boltban kapható tejpépek mi mindent nem tartalmaznak... szerintem tök felesleges, egy szépen gyarapodó babát, ilyen cukros, és egyéb E-kel dúsított felesleges készítményekkel etetni. Később is meglátod, ha most hozzászokik a nyers gyümihez, zöldséghez sokkal nyitottabb lesz rá. Nálunk előbb megeszik néhány szem (fél üveg
) csemegeuborkát, vagy savanyú káposztát, bármilyen gyümölcsöt a kicsi, mint túrórudit. Nem mondom, az is jöhet, de többx kipróbáltuk, és az előbbiek voltak a nyerők.
Katica,
ez a dokinéni, merre rendel? Az ügyeleten épp a múlt héten voltunk hétvégén. szombaton nagyon aranyos dokinéni volt, Halász Erikának hívják. Ha vki hallott róla, vagy ismeri kérem, írjon róla priviben, mert gondolkodóba estem a nagy távolság miatt a dokiváltáson, a másik nap...no komment!
Franciahögyi anyukák, arról a nemrég sarkon nyílt zöldségesről van szó? Akkor mi is teszünk egy próbát, ert én imádok a piacra járni (kicsi férj nem), de sajnos nincs igazán időm.
Meg a dokiról: ti kihez hordjátok a gyerkőcöt? Itt a környéken?
Megint jó hosszú lettem, bocsi mindenkitől, és szebb vasárnapot kívánok, mint ami borongós szombat volt!
Ági