Sziasztok!
Beus,
ez durva! a 3. szinten engem kinyírt!!
tényleg megijedtem
Mi is voltunk ma kint, de tényleg embertelen idő volt!!
Csilla, nagyon jók a képek!!
Gabó,
a volt szerelmes dolgok szerintem is olyna jók...
Amúgy a sírről lopás sajnos, nagyon gyakori. A nagymamáméknak van kriptája a kerepesiben, emlékszem, egyszer feltörték ls kiszedték az ott nyugvó ősök aranyfogait. Pont a családdal mentünk ki rendet rakni és, láttuk, hogy el van mozdítva fedele és lent ki van gurítva egy koponya... nem volt szép látvány. Később kiderült, hogy valami hajléktalanok voltak, akik ilyen kriptákban laktak... hát, kicsit sajnáltam is őket.
Rik,
a mostani terhességem elején én is véreztem egyszer, pecsételősen, da azóta szerencsére semmi. SZóval azért még szurkolunk, persze, ha nagyon görcsöl ahasad...
Nitta,
továbbra is gyönyörűen nézel ki!!! A 15kg meg pont jó. Ügyes vagy. Most megpróbálok én is nagyon odafigyelni, hogy ne legyen annál több, mert Vincével 20 volt és maradt is 6 és az nem mozdult. Persze sebaj! Ha meglesz a 2. és szépen szopizik szép lassan összeszedem magam!! Egy év múlva meg sem fogtok ismerni
(jó értelemeben).
A közeli második gyerek és koraszületés kapcsolatárol én is olvastam, hogy készült valami tanulmány, miszerint, ha nincs meg a 2 év a kettő köz ött nagyobb az esély a koraszülésre. AZért én remélem, hogy legalább a 38. hétig kihúzzuk. Vince rátett egy jó hetet, hát akkor ha csak 2 héttel hamarabb jön Vince, még nem lesz semmi gond.
Anyum esetében elképzelhető, hogy az volt a gond, hogy padlót lakkozott ... de persze sosem tudjuk meg már, hogy mi volt a konkrét ok.
Amica,
nem szeretnék pofátlan lenni, de ha szerinted abba a kapátba beleférnék - a mellméretem számomra horrorisztikusaín növekszik - szerintem kb. 44-es lehetek felül - nincs kedved eladni? vagy esetleg bérbe adni
ha szereted utána szívesen visszaadom.
Tényleg, ha jó idő van és meggyógyultatok mi szívesen sétálunl!!
Erről jut eszemeb!! Katus!!! Hogy vagytok?