Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok cajok!
Még nem jött meg,de lehet azért mert fel vagyok fázva.A hasam alul fájdogál,és tegnap esste egy kis halványpiros váladék jött.Tesztet ma nem igérem veszek,mert messze van innen Bánfalva azért ebbe a szar időbe!
A lényeg szerintem felfáztam azért nem jött még meg.Van ilyen ugye??????

Nitta
Szép győngéd szülést kivánok Neked!És persze egészséges Zóra babát!

Esztermami
tényleg hatalmas a pocakod!Mire vagy kiirva?

Amica
A Ferencz J. utcába az ujépitésübe vettetek lakást???Mekkorát?

Valamelyitek kérdezte merre akarunk lakást venni?Hát amelyik megtetszik alapon!Majd kiderül!Lehet itt öregszünk meg!!!
Vendég

Jó reggelt!

Eszti!Naná!! :lol: :lol: :lol: :lol: Egész nap majd heverészünk a parton! :D :D :D :D

Eszter!Hiszen nem kell drága kabátot venni a kínaiba lehet olcsón!!!
De szépen gömbölyödsz!! :lol: :lol: :lol:
Vince,hogy viszonyul a pocidhoz és a benne lakóhoz?

ági!Nagyon jók a képek!!!Olyan helyesek a fiúk!! :D :D :lol: :lol:
Sok mindent "gyűjtöttek"?

Nem is meséltem!Képzeljétek tegnap délelőtt kimentünk a temetőbe apósom sírjához és mit látok lenyúltak egy nagy vázát tele művirágokkal!Egy csomót vittünk ki mondván az nem szárad el örök életű(tényleg sok volt)és szőrén szárán eltünt!Hát olyan káromkodásba kezdtem,hogy csak na!!Ki lehet ennyire paraszt,hogy lopkod a más sírjáról!!!Annyira bunkó emberek vannak,hogy eszméletlen!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

rik!VAn olyan,hogy olyat produkál mindha megjönne ,de aztán mégse!!
Remélem így van!!Volt akinek még pár hónapig rendesen volt vérzése terhesség mellett!! :lol: :lol: :lol:
Azért szorítok,hogy az legyél!!!
Vendég

Kösz Gabó,Azért még reménykedem!
Az elején ahogy megijedtem tőle,,most meg annyira szeretném!
Vendég

Ez így szokott lenni!!!
Jövő héten megyek haza pár napra tök szép időt mond!
Szervezünk egy talit?Játszótér v. séta!!
Vendég

Oké,de itt most épp nagyon szar idő van!
Hofuvás meg ilyenek!ott is?lesz ebből jo idő?
Vendég

Szép napot!

Köszi csajok a jókívánságokat!!

Eszti:
Szonja egyre szebb lány!! Egyik nap láttunk a kocsiból, előttünk mentél át a zebrán, de sajna nem néztél ránk. Mondom a Gyulának nézd ott az Eszti, és mivel éppen az orra előtt mentél nem vett észre, nem ismert meg. :lol: :lol:
Mikor átértél és már majdnem hátast voltál akkor mondta, hogy tényleg!! :lol: :lol: Ki érti a hapsikat :lol: ?

Rik:
ha még nem jött meg akkor ne keseregj előre!! ki tudja!! Gabónak teljesen igaza van!! Ja és Zoé :lol: :lol: nem Zóra!

Gabó:
Mi sokszor jártunk már így, hogy lopkodtak a sírról!! Álítólag koszorú és virágárusok lopkodnak, hogy újra eladják őket máshol. :shock:

Ági:
nagyon helyesek a helloween-es képek!! Nem is gondoltam, hogy ezt már itthon iyen komolyan veszik!! Éppen azt olvastam az előbb, hogy utálod a havat, gondoltam magamban szerintem még nem lesz egy ideig, erre felemelem a fejem, kinézek az ablakon és havazik :shock: :shock: igaz csak 2 percig, de nagy pelyhek estek, most meg süt a nap. :lol: :lol:

Amica:
melyik babónál volt olyan a szülés mint anyukádé?

Esztermami:
Azt mondta a doki a nővéremnek, hogy mivel az első gyereke még két éves sincs és most fog szülni december elején, legalábbis a kiírt dátum szerint, ezért készüljön fel, hogy nagyobb esély van a koraszülésre. Szerintem meg ez csak találgatás, millió ellenpéldát hallani!! Ne aggódj, nem hiszem, hogy hamarabb jönne a kicsi, csak vigyázz magatokra!! Neveken gondolkodtatok már a pároddal???

Tök jók a hétfői talis képek!! A kopaszos képek is! :lol: :lol:

Mi most már akkorák vagyunk mint a ház! :lol: Apa már alig fér el az ágyban tőlünk és a sok párnától. :)

Kép

Hello mindenkinek!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

rik!Most itt is fos az idő tombol a szél és kurva hideg van,de jövő hétre felmelegedést mond azért megyek akkor haza a Husival!!

nitta!Nem is híztál sokat igaz?Mennyi az annyi?
Nagyon szép,csinos kismama vagy és hamarosan anyuka!
Hát elég morbid dolog sírról lopkodni pláne ha ezt árus teszik!!
Mennyenek a kurva annyukba!! :evil: :evil: :evil:
Vendég

Gabó:

Hát terhesség előtt híztam 5-öt, (mert doki szerint több esély lenne teherbe esni ha felszednék kicsit) igaz-nem igaz bevált. így 54-el kezdtem, és most 69 vagyok. :oops: :oops: És még nincs vége! :lol: :lol: :shock:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

nitta!Az nem sok!!Ügyi vagy!!
Vendég

Sziasztok!
Most hallom tényleg jo idő lesz hétvégétől,pedig már elszedtünk minden téli cuccot(szánkot is).Ha jössz Gabo akkor jo lenne talizni !!!! :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :!: :!:

Nitta
nagyon helyes pocid van!!!Bocs a Zóráért!!!Kis Zoétol is bocsi!!! :wink:
Nem félsz ugye a szüléstől!?Kinél fogsz szülni???Jársz már NST-re?
Addig gyere sürün,mert aztán bizti nem tudsz jönni!!!!!
Vendég

rik!Ugye szép idő lesz?Mindenképpen talizunk!! :) :) :lol: :lol:
Vendég

nov 11 kilőve,akkor lesz az oszt.tali
Vendég

Nitta, az első teljesen olyan volt, ugyanakkor, úgy indult, a második gyors volt, másképp zajlott és a "harmadik" is anyus volt.
Hízni háromszor is teljesen egyformán híztam, harmadszorra is lefogytam, nem csíkosodtam, teljesen úgy mint anyukám.

Eszetmami, van egy szép bő télikabátom, de Hegykőn, tegnap rá is néztem a fogason. Olyan "énfajtám".

Rik, akkor még izgi :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

rik!Arra én már itthon leszek!
Vendég

Gabo
akkor mikor jöttök?és meddig?

Amica
még számomra is izgi!De holnap már tényleg veszek!!
A terhességeidről amit irtál nagyon tuti.Én nem is tom anyám hogy szült minket,sose kérdeztem...
(a 3.-at mint ti is tudjátok,már egyszer irtam 40 hetesen vetélte el..)
Vendég

Sziasztok!

nah nem jött össze hogy akkor irjak mikor bejelentkeztem.felmondta a monitor a szolgálstot és csak ma sikerült vennünk!

látom zajlanak az események!!!!!!!

Rik:de jo lenne ha....vagy??elöbb menjen ela lakás!!?
holnap veszel tesztet??
képek nincsenek a bulirol?

Gabo:olyan helyes Leviiiiiiiii.zabálnivalo Helyes kis hapsi!
ne menjetek már Dubajba!!!!!!!inkább Ausztriába!

Viol:igen ugyvolt hogy Bertalanunk lesz aztan közbe rájöttünk hogy a barátok köztben a kutya is Berci-igy letettünk rola.Apának meg Máté név amugy is nagyon nagyon tetsett.és igy maradunk a Máténál.jol vagytok?Dorka?jo nagy már bizti.

Eszty:de édi Szonja mikor a hörcsögöt-,mert ugye az? :oops: terelgeti játszik vele!
jol vagytok?mggyogyultatok?

Kriszta:de jok a képek.nagyon aranyosak vagytok rajta.egyik nap voltunk Harkán:-)és láttuk aházatokat.micsoda szép helyen laktok... :D egy csomo szép uj ház van ott.hm.

Zsani:micsoda parasztok akik pletykáltak Viriröl.basszus de bunkok!!!!!!jol vagytok?babocák?jajj lassan már mozognak.de jo lesz!!!!nem?

nagyon jok a talis képek!!minden baboka meg anyuka csudi szép
!Csilla nagyon joo a hajad!!!

Ági:de jo nálatok esik a hoo!!!!!!én is akarok.nem szereted a havat?pedig olyan szép ahogy esik kint te meg a meleg lakásbol nézed.nem?? :lol:
Helyesek a gyerköceid :P

sajnos annyira nem tudtam visszaolvasni mert Vivcsi enm hagyja.de majd belerázodok most már :lol: 3 napig nem volt gép és már rosszul voltam hogy nem tudlak titeket olvasni :lol: :lol:
bocsi ha nem irtam mindenkinek,majd jegyzetelek még :P

teszek fel pár képet ha nem baj!

KépKép
KépKép
beus22

Na nálunk esik a hó!Van egy kis hófelhő felettünk!!
Vendég

Beus!100%,hogy nem fogunk menni!!
Hogy vagy?

rik!Ha minden jól megy akkor kedden megyünk és pénteken jövünk!!
Eddig így van!!
Vendég

Na ennyi volt már a süt a nap!
Vendég

Gabo:nem azert mondtam nem ám megharagszol hallod????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Köszi jol vagyok!azt hittem nem jött be az üzim és kezdhetem elölröl! :lol:
küldd erre a havat :lol: :lol:
ti hogy vagytok?

KépKép
KépKép
beus22

Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
beus22

váá miert nem sikerül?

KépKép
KépKép
beus22

Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
beus22

Jajj te kis butus!!Dehogy haragszom meg.Korábban írtam,hogy engem nagyon nehéz megsérteni! :D :D :D :D :D
Köszi jól vagyunk rajt a babaprojekten ezerrel!!! :lol: :lol:
Levi igazi kis rossz kisfiú,de inkább minthogy beteg legyen! :) :) :)
Vivcsi nagyon helyes a képeken és látom nagyon szeret fürdeni!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

sziasztok cajok!

rik
kitartás!nekem mostanában(pár hete) kezd fájdogálni a hasam,mintha meg akarna jönni,de eddig semmi(na nekem a szoptatás miatt nincs,nem újabb baba miatt :lol: :lol: :lol: )

eszter
akkor már ölelgetlek is gondolatban!!!köszi,kerekek megvannak :!:

nitta
nem kioktatás,de ágiék kanadában élnek,ott meg aztán van helloween bőven.cuccod már összepakolva?csak ha esetleg menni kell.jobb elkészíteni és akkor nem kell induláskor kapkodni!nagyon csini vagy!

beus
nagyon édes vivi,olyan nagylányos arca van.köszi a hajdícséretet,de ez nem is nevezhető annak :lol: .de én már megszoktam,nem is kellene frizura.

andi
ti is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!piacra elfelejtettem kimenni,akkor jöttek péter bátyjáék.

ábizsani
na,csak hamar azzal a kistesóval!ábi szeretné?gondolom az oviban már úgyis megszokta a gyerektársaságot

és még egy kopaszos kép(anya és "tisztaanyja" lánya) Kép

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

iTT EGY KIS BEZÁRT HÓ!Épp kint voltunk az előbb Husival és a keresztapu mondja,hogy nem messze az egyik faluba reggel tiszta fehér volt minden.De csak abban az egyben!
Tisztára jön a karácsonyi hangulatom!
Kép

szemizo!Nagyon tuti a kép!!!
Vendég

Csilla:igen jo a kép!nagyon szuper a hajatok :lol: :lol:
Gabo:de jo nekem már hekem már miota fütünk kari hangulatom van!olyan jo!!!!lehet hogy hülyeség de ilyenkor nyugodtabb vagyok meg szerelmesebb meg minden :oops:
csak én???????? :oops: :oops:
Remélem hamar összejön Levinek kisteso :P mit szeretnétek fiut vagy csajszit?
Délelött voltunk sopiban aztan egy csomo kocsinak havas volt a teteje és olyan jo volt látni.Ausztriában esik egész du-án.mondtam apának hozzon havat nekünk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
beus22

beus!Ilyenkor ünnepek előtt én szerelmesebb vagyok mint és egyre jobban vágyom a még-még szeretetre.Telhetetlen vagyok pedig megkapom ám!!! :lol: :lol: :lol:
Ha osztrákba esik akkor hozzánk is ideér!! :) :) :)
Hát fiút szeretnénk.Apa is és én is, így tuti majd lány lesz persze az sem lesz baj,de kukacos jobb lenne.Majd meglátjuk.Egézséges legyen majd ha megfogan és világra jön!! :D :D :D Anyó mondta tegnap húznuk bele,de ugye nem csak rajtun múlik!! :? :?
Jó lenne ha mihamarább talán Levi is lenyugodna kicsit!! :D :D
Vendég

Gabo:ez jo.azt hittem csak én vok ilyen :oops: :lol:
igy van csak egészséges legyen!én azt hittem lányt akartok.mivel azt már tudjátok a fiu milyen! :lol:
Levi is bizti örülne egy tesokának!meg azert lenyugodna biztos,agyon vissza szeretgetné...
mész suliba?vagy elöbb baboca?

KépKép
KépKép
beus22

beus!Hát most van egy lehetőség a Spáron belül csak még azt nem tudják,hogy mikor indul(eladói)És egy február környékén(fősuli).Nemtom majd meglátom!
Még egy kis kedvcsináló!
Kép
Kép
Kép
Vendég

Korom sötét van kint!!!Úgy utálom meg ezt a hidegetet is!!Fuj-fuj-fuj!
Jej nem is írtam délelőtt rátaláltam a régi nagy szerelmemre.Ez plátói volt én akkor nagyon fiatalka voltam(halálosan szerelmes voltam).
Olyan jó volt újra látni!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csilla!
Tok jo az anya-lanya kep! Lehet hulye kerdes, de miert pont telen vagtatok le a hajat? En a Bencenek ilyenkor probalom kicsit hosszabbra hagyni, hogy ne fazzon annyira a feje. Persze itt sokkal hidegebb van! :)

Bea!
Pocis kepet nem teszel? Kivancsi vagyok mekkora. Mar biztos jol latszik ugye?

Nitta!
Nagyon jo formad van, abszolut jol hiztal szerintem!

Karacsonyi hangulatom nekem is van, bar ezt a jeges hideget hanyagolnam!
Ma mar nem faj a hatam annyira, de meg nem 100%.
Egyebkent mar csak3 het es kezdodik advent, akkor mar nagyon beindul a karacsonyi hangulat nekem. Lassan el kene kezdeni vasarolgatni is ajandekokat, mert most meg van valasztek.

Kép
Kép
agi

értem Gabo!sok sikert hozzá!mármint a sulihoz! :lol:
honnét szeded ezeket a jo kedvcsinálokat? :lol: tök jok!legyen már kari!!!!!!!!!!!!!!!

hü izgi ez a volt szerelem!és személyesen taliztatok vagy itt a neten?és beszéltetek?de jo :lol:

KépKép
KépKép
beus22

Bea!
Mennyi cucc van nalatok a kapban furdeskor! :D Az enyemek is beszednenek mindent, de akkor ket orat tartana a furdetes, igy en altalaban egy-kettot teszek csak be.

Rik!
Lehet meg ebbol baba szerintem! Most mar nagyon kivancsi vagyok arra a teszt eredmenyre! Hat meg te, gondolom! :)

Viol merre van?

Kép
Kép
agi

Ági:jobbulást neked!vigyázz magadra!
igen már csak 3 hét!de jo!azert nálatok az a minusz 13-14 az durva lehet!
majd este szolok apának h. csináljon pocis képet!igen már nagyon nagy a hasam!Vivivel nem volt ekkora :P

KépKép
KépKép
beus22

ági
pont azért kopaszítotzunk most,mert sapka kell és nem látják az utcán,hogy szegény kislánynak nincs haja.még kétszer levágjuk nov végén,dec-ben és aztán irány a loboncos hosszú haj.

na megyek vacsiztatni.
ja,ági
nálatok ilyenkor hány az óra?mennyivel vagytok előrébb?ott már talán éjjel van,ugye?!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Beus
dejo hogy ennyiszer voltál ma,látom a rossz idő mindenkit a lakásban tart!
Vivi nagyon aranyos,hozza a formáját!Simizi a pocidat?

Vero merre vagy??Jol vagytok?Lefoglal gondolom Ivi baba!

Nekem is jol eljátszottak ma a gyerkőcök.D.u.le se vittem a kicsit,kinyitottam az erkélyajtot,auzán ahogy megcsapta a szél,befutott... :lol: (d.e.voltunk kicsit falevelet kergetni a szélben)
Vendég

Beus hol van a pocis kép?????
Vendég

ági
azóta elgondolkoztam,ott már délelőtt van inkább....
na,mindegy

beus
tényleg,írtad,hogy kihasználjátok az utolsó jó időket.ma meg már hideg van és itt vagy,ez tényleg okés!!! :lol: :lol: :lol:

gabó
ebben a hülye szélben gondolom ti sem voltatok kint?!

na még egy szépfejű kép :roll: :wink: Kép

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

ági!Akkor jó ha már nem fáj annyira,de csak pihengess.A vásárlást már én is most elkezdem nem akarom az utolsó hetekre hagyni!

beus!Itt az iwiwen találtam még nem beszéltünk várom a visszajelzését! :lol: :lol: :lol:
Van egy oldal(több is)még a viol írta be az oldalra majd felteszem!

szemizo!Nagyon cuki!De mi voltunk kint egy kicsit talán 10-perc volt az egész aztán jöttünk is be a jó melegbe!!! :lol: :lol:
Vendég

csajok!
ezt meg kell csinálnotok!
:lol: http://www.winterrowd.com/maze/

kattintsatok a nyilra aztan a playre.
és te vagy a kis kék kocka és ugy kell végigmenned a pályán hogy ne menj ki a zöld mezöböl és a végén a kicsi pirosbol sem!
de a hangot tekerd fel mert elég szar a hangja!
és 3 pálya van.nagyon durva !ügyesek legyetek!várom a visszajelzéseket! :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
beus22

Rik:de jo hogy itt vagy!
igen Vivi simiz ezerrel.és az ö pociját is hogy ott a teso :shock: mondom azzal még angyon ráérünk!
Petrus megijedt a hidegtö.elis hiszem.rohadt hideg van!
és otben is eljátszanak?
majd lesz kép apa késön jön 11körül.igérem lesz!

Csilla:igen kihasználtuk a joidöt.de most már sürün leszek :lol: ha nem bánjátok!

Gabo:izgi-apa tudja?mit szol?nem féltékeny fajta?

KépKép
KépKép
beus22

Sziasztok!

Beus,
ez durva! a 3. szinten engem kinyírt!! :shock: tényleg megijedtem :oops:

Mi is voltunk ma kint, de tényleg embertelen idő volt!!

Csilla, nagyon jók a képek!!

Gabó,

a volt szerelmes dolgok szerintem is olyna jók... :D
Amúgy a sírről lopás sajnos, nagyon gyakori. A nagymamáméknak van kriptája a kerepesiben, emlékszem, egyszer feltörték ls kiszedték az ott nyugvó ősök aranyfogait. Pont a családdal mentünk ki rendet rakni és, láttuk, hogy el van mozdítva fedele és lent ki van gurítva egy koponya... nem volt szép látvány. Később kiderült, hogy valami hajléktalanok voltak, akik ilyen kriptákban laktak... hát, kicsit sajnáltam is őket.

Rik,
a mostani terhességem elején én is véreztem egyszer, pecsételősen, da azóta szerencsére semmi. SZóval azért még szurkolunk, persze, ha nagyon görcsöl ahasad...

Nitta,
továbbra is gyönyörűen nézel ki!!! A 15kg meg pont jó. Ügyes vagy. Most megpróbálok én is nagyon odafigyelni, hogy ne legyen annál több, mert Vincével 20 volt és maradt is 6 és az nem mozdult. Persze sebaj! Ha meglesz a 2. és szépen szopizik szép lassan összeszedem magam!! Egy év múlva meg sem fogtok ismerni :lol: (jó értelemeben).

A közeli második gyerek és koraszületés kapcsolatárol én is olvastam, hogy készült valami tanulmány, miszerint, ha nincs meg a 2 év a kettő köz ött nagyobb az esély a koraszülésre. AZért én remélem, hogy legalább a 38. hétig kihúzzuk. Vince rátett egy jó hetet, hát akkor ha csak 2 héttel hamarabb jön Vince, még nem lesz semmi gond. :)
Anyum esetében elképzelhető, hogy az volt a gond, hogy padlót lakkozott ... de persze sosem tudjuk meg már, hogy mi volt a konkrét ok.

Amica,
nem szeretnék pofátlan lenni, de ha szerinted abba a kapátba beleférnék - a mellméretem számomra horrorisztikusaín növekszik - szerintem kb. 44-es lehetek felül - nincs kedved eladni? vagy esetleg bérbe adni :wink: ha szereted utána szívesen visszaadom.
Tényleg, ha jó idő van és meggyógyultatok mi szívesen sétálunl!!

Erről jut eszemeb!! Katus!!! Hogy vagytok?

KépKép
KépKép
esztermami

Vince rátett egy jó hetet, hát akkor ha csak 2 héttel hamarabb jön Vince, még nem lesz semmi gond.

Úgy gondoltam, hogy a pocaklakó máshogy ütemez, csak nem tudok írni.... :roll:

KépKép
KépKép
esztermami

beus!Apa meg a féltékenység!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Bár mostanában kezd rákapni minimálisan!

Eszter!Hú ez még morbidabb!!! :x :x :x Megáll az eszem az ilyen fazonoktól!Elég brutál dodlog ez!! :? :? :?
Biztos nem fog idő elött jönni nem kell aggódni!! :D :D :D
Vendég

sziasztok!

gabó,
akkor még nem volt digi gépünk, így a galambokról csak sima van...
nagyon jók a képek, látom vadul használjátok a gummicsimmát! :lol: :wink:
durva, hogy lopnak a temetőkből, ez tök undorító. én még csak hallottam hogy vannak ilyenek, mi rokonainkkal szerencsére még nem fordult elő.

andi,
nagggyon jó volt a gólyás dolog! :lol:

ági,
köszönöm, megvagyok

jajajajajaj, dorka felébredt, majd folytatom, jegyzeteltem

KépKép
viol81

Viol!Pontok?Még úton vannak?
Igen ha kimegyünk midíg ez van rajta!!
Vendég

Kép
Kép
Kép
itt vannak a pocis képek:-) :oops:

KépKép
KépKép
beus22

szóval ági,
nagyon jók a képek a srácokról, nagyon jók a jelmezek!!! :P
basszus, nagyot estél, remélem nincs komoly baj!!

zsanett,
de akkor most már jól vagy?
huhh, ti is próbálkoztok? :) mennyi kismamánk lesz! :P :wink:

rik,
hát, szorítok neked, továbbra is! :P

beus,
a te képeid is nagyon jók, jó nagy már a pocid!! múltkor a védőben nem tűnt ekkorának!! megugrott most? vagy akkor túl sok ruha takarta.. :wink:

zsani,
én nem ismerek logopédust, remélem végül nektek sem lesz rá szükségetek, vagy csak nagyon rövid ideig!! ha neked jobb, vidd el, biztos, ami biztos.

kriszti,
naggyon jókat küldtél!! ki is másoltam és tovább is küldtem pár embernek! :P a pasasos kép már megvolt, nagggyon durva... hú, gábor hogyan de hogyan utálja őket...

nitta,
örülök, hogy jól vagytok!! azért csak húzd ám még egy picit, jobb úgy! :)
nagyon csini kismama vagy!! és 13 kg-ot híztam, igaz, többről is indultam... :oops: bár sztem nincs összefüggés.

csilla,
jajj, én meg alig merek csettegetni dorka hajából!! :lol: zóra tényleg megkopaszult, de aranyos!! csak meg ne fázzon! :P

KépKép
viol81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?