Új privát üzeneted érkezett!

Nalunk tegnap akkora ho esett, hogy terdig er! Per pillanat -13 fok van, amirol azt mondjak, hogy szellel egyutt -21-nek erezheto. Majd teszek kepeket a horol, csak kicsinyiteni kell.

Zsani!
Hihetetlen hulyek az emberek!
A kabatvasar jo volt! A Tesco ugyis atvag mindenkit ahol csak tud, ugyhogy egy cseppet se erezd rosszul magad, hogy 400-ert vettel kabatot!

Katus!
A skype olyan mint az msn. Ez persze lehet, hogy semmit nem mond :) Mi az msn-t hasznaljuk az Anyuekkal mar vagy 4 eve, es nagyon jo. Igy minden nap latjak az unokakat.

Kivancsi vagyok a mai talis kepekre! Most viszont futok, mert a Balint felebredt. Ma nincs ovi, igy tovabb lehetett aludni hal'Istennek! :D

Kép
Kép
agi

ági,
hóóóóóóóóó, te jó ég!!!!! :shock: :shock: :shock: öltözzetek fel ám!!

KépKép
viol81

Ja, Gabó, had kívánjak már most kellemes estét/éjszakát! :wink: :D :wink:

KépKép
viol81

Helló Cajok!
Akkor,hát íme a képek a ma délelőtti taliról.
(Andi+Ágnes,Csilla+Szecső,Míra,Zóra,Eszter+Vince és Szonja+Én)
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Csilla még biztosan tesz fel képeket ha hazaért kedden.

Eszter!
Örülök,hogy személyesen is megismerkedhettünk.Kedves csajszi vagy és a kis Vince:édes kisfiú. :D

Zsani!
Ez durva.Sajnos ez a sok pletykafészek miatt van akik nem győződnek meg a dolgok valódiságáról vagy valótlanságáról.
A lényeg,hogy Virág meggyógyult.
Most már hagyják nektek elfelejteni ezt a tortúrát!

Gabóca!
Már mi is fűtünk kb 1 hete.De azért a hóra még nem készültem föl. :evil: :evil:

KépKép
eszti76

jóóók a képek!!!!!!! :P :P

amikor nagyon néztek vmit, az mi?

KépKép
viol81

De jok a kepek!!! Tok jo lehetett a tali! Es milyen jo ido volt!

Amica,
Jo sokat fogytal a nyar ota ugye?

Na kicsinyitettem ket kepet tegnaprol. Ezek meg delelott keszultek, kozben egesz allo nap esett a ho, ugyhogy most mar sokkal tobb van.

Kép
Kép

Kép
Kép
agi

Irigy dög vagyok!!!Olyan jók lettek a képek!!Remélem mihamarább öszejön egy tali!!Hiányzik mindenki!

Ági!!Nem semmi!!Én még nem akarok havat.Meg csak annyit szeretnék,hogy Husi tudjon kicsit szánkózni meg hóembert építeni és már el is olvadhat majd!Látom a gyerkőcök nagyon élvezik!!

Viol!Köszi meglesz!!!
Vendég

Képzeljétek!Balázs most meséli,hogy egy arab faszinak melóznek fent Pesten nagy ismeretségi köre van világszerte!Az egyik kőművesének mondta,hogyha akarja elviszi magával Dubajba melózni v. ausztriába v. máshova!!Balázs mondja ő kimenne Dubajba melózni.Momdtam neki mennénk mi is az tuti!
Vendég

Gabi!
Ezekkel az arabokkal vigyazni! Nagy svindlisek, en nem biznek bennuk!

Viol!
Tok jo, hogy anyukadnal minden rendben! Gondoltam, hogy nem lesz semmi baj!

Katus!
De jo, hogy Mate gyogyul vegre! Biztos jo lesz kicsit hazamenni, kikapcsolodni!

Mi most elmegyunk vararolni, bar nem tudom milyenek az utak. A sok ho nyilvan jol lefagyott, de talan a nagyobbakat takaritottak az ejjel. Majd meglatom. Most egyebkent sziporkazo napsutes van, rengeteg ho, es rohadt hideg! Azert nem vagytam erre mar oktoberben...
Delutan meg kifaragjuk a toklampast a Bencevel, mert holnap Halloween. Bar nem tudom, ilyen hidegben megfagynak ezek kinnt. A Balintot csak par haz erejeig lehet kivinni, a Bence talan megy kicsit tobbet.

Kép
Kép
agi

Hú,de izgi lesz a holnapi nap!Csinálsz képeket a srácokról?
Igen tudom,hogy ezek olyanok,de ha az ember kap egy ilyen ajánlatot ugye nehezen áll ellen.De én osztrákkal is kibékülnék!Csak egy kicsit jobb anyagi létre/biztonságra vágyom.Jó nem élünk rosszul mindenünk megvan,de azért jó lenne kicsivel több!
Vendég

Szonja épp táncol a dobogón?Tök jók a közös képek!!
Vendég

Sziasztok!!!
Nagyon jo lehetett a tali,kicsit szomorú a szivem.... :cry:
Csilla
Te soproni voltál igaz???Én emlékszem Rád Micsoda bulibol,EFE meg ilyenek!!Ugye jártál ott???
Milyen volt a hangulat az ottani kismamák kőzt?Nem sokan voltak igaz?
Most nincs időm irni,de holnap reggel jelentkezem!
Vendég

Hali

Gabó
hja jól hangzik Dubai, csak picit messze van!! :shock: Illetve a biztosat nem bizti, hogy feladnám a biztosért. Qrva csábító azt meg kell hagyni, de talán ha közelebb lenne, illetve olyan nyelvterületen lenne, ami közelebb van a tudásunkhoz :D, akkor OK. Pl Németország vagy Ausztria.

Ági,
hopp, jók a képeid! :) Hó ide, október oda, nekem marhára bejönne, ha esne picit. De csak úgy, mint Gabónak, hogy picurka a Picurka miatt, aztán tűnhet el! :)
Srácok gondolom élvezték, ők talán másképp gondolkodnak a hóról, mint mi. :roll: :D

Talira visszatérve, nagyon jónak találom, amit a képeken láttam, hogy lehet festeni meg mindenfélét csinálni. Sokan voltak? És mit néztetek?

KépKép
viol81

Viol!Igen igaz amit írsz jó lenne valami közelebbi,de mi nem tartozunk a szerencsésebje közé,hogy külföldre menjen a Balázs!!Álom álom édes álom!
Vendég

Ági, igen, eléggé lefogytam. Nem is vágytam rá, örültem, hogy nem voltam olyan sovány, de ez a nagyon pocsék és nehéz nyár meg ősz hamar leette rólam ami maradt.
Most is alig jut valami idő magamra. Ez alatt is inkább az evést értem, de még az is nehezen megy.

Rik,
Csilla nem soproni, a férje az, de nem itt laktak, csak 3évet, akkor meg már nem jártak efe buliba :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Jajjjjjj, Ágnes!!!!!!!!!! :P :P :P
Gyönyörű!!!!!!!! :P :P :P

KépKép
viol81

Ó milyen hatalmas már Ágnes!Sok van belőle az apukájából!!
Tünemény!

Na búcsúzom megyek apával huncutkodni!! :D :D :D

Jó éjt!!
Vendég

Sziasztok!

Viol,
ott nem nézünk, hanem körbeültünk és énekeltünk. ill. a vezető anyuka énekelt nagyrészt, mert olyanokat, amiket nem nagyon ismertünk, de a babóknak tetszett.
Nem voltunk olyan sokan, szerintem pont jó volt.

Gabó,
egyetértek ágival óvaosan avval Dubai-jal. Akkor inkább Ausztria - ne haragudj, hogy ezt mondom, de főleg az építőiparban...

Zsani,
képzeld, nincs már baba-mama torna. Nem jártak elegen és megszűnt :cry: .
De a terhestorna nekem ma tetszett - nagyon jól átmozgatta a hátamat.

Amica,
Ágnes tényleg gyönyörű!!! :P

Jaj Ági,
hát én nem szeretnék havat - mindig azt beszéltük a férjemmel, hogy az az álmunk, hogy később legyen lehetőségünk minden télen 1 hónapra valahoba a nyárba menni, annyira utáljuk a hideget!! Ingább kánikula legye - sokkal jobban bírom, mint a hideget...
Nem irigyellek a hideg miatt sem!! Tovább is tart a tél nálatok?
Igaz, a babók biztosan szeretik.

Eszti,
tök jók a képek!!
Köszönjük!!

Nagyon örülök én is, hogy megismerhettelek Benneteket - olyan jó így, mert most már majdnem mindenkiről van személyes élményem!
Nem is tudjátok, hogy milyen jó, hogy ez itt így működik - egészen megváltoztak től e mindennapjaim!!

KépKép
KépKép
esztermami

[quote="Eszter"]N írta:Eszterem is tudjátok, hogy milyen jó, hogy ez itt így működik - egészen megváltoztak től e mindennapjaim!!

Igen, én is hasonlóan gondolom! :)

Fú, én a meleget annyira nem bírom, úgy értem azt a forróságot nem. Az a jó, amikor kellemesen lehet napozni, de nem éget, nem forr a fejed... Ebből idén nyáron kijutott.
Örülök is, hogy nyárba nem lógott bele a pocakosságom. Illetve akkor kezdődött, de bírható volt.
Idén viszont ezek a Picik is mit szenvedtek!! :( Már nem tudtam mit vegyek még le róla, nagggyon meleg volt...

KépKép
viol81

Mi azon filóztunk, hogy vegyünk-e már idén szánkót, de asszem most még nem, majd jövőre. Dorka még ülni sem tud, jó, mire hó lenne, már tudna, de nem tudom mennyire élvezné... :roll:

KépKép
viol81

Jó éjt!

KépKép
viol81

Sziasztok.

Nem igaz,hogy csak most tudok ideülni :evil:

Először is cajok,sajnálom,hogy nem tudtam veletek találkozni.Pedig már nagyon szeretnék egy jót beszélgetni olyannal aki nem a férjem vagy a gyerekem...De megkezdték a garanciális javításokat a házban,aminek viszont nagyon örülök,mert már azt hittük,hogy be kell őket perelni.Megjavították a beltéri ajtókat és a héten még jönnek a festők is meg a Foton-osok.
Szóval még egyszer tényleg sajnálom és a képek alapján nagyon jó lehetett.

Katus,annnnnyira örülök!!!!Remélem ha visszajöttetek találkozhatunk végre!

Zsani,nagyon durva a sztori,nagy az Isten állatkertje!

Gabó,te ilyen bátor vagy?Csak úgy elköltöznél olyan messzire?Én azt hiszem eléggé "röghözkötött" vagyok.

Amica,ezek a szemek!!!

A telet én is útálom,főleg amikor csúszik az út.De az ablakból nézni a hóesést az nagyon jó.Idén nagyon várom a karácsonyt,már visszaszámolok,mint egy kisgyerek. :D

Reni,az iskolákkal is ugyanaz a helyzet?Oda is korán be kell iratni?

Én ma telefonáltam az egyik bölcsibe,ahová be szeretném íratni a Bencét.Azt mondták tavasszal(március)irassam be,akkor 100% hogy lesz helye decemberben.

Megyek,mert nagyon mocorog a Bence.Jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
hajnus

Amica!
Mennyire edes Agnes!! El sem hiszem, hogy mar 4 honapos elmult! Hiszen meg csak most talalkoztunk a korhaz kapuban es nagy volt a pocid! :P Orulet!

Gabi!
Akartam irni korabban, hogy azok a hattyus kepeid nagyon szepek! Te fotoztad oket?

Ja, errol jut eszembe. Amica, az iwiw-en a gesztenyes felvetel pedig a tied? Nagyon jo a hangulata annak a kepnek!!

Reni!
Itt is igy megy az oviba/iskolaba iratas, hogy jobb, ha a gyerek szuletese pillanataban regisztralsz, vagy buszozhat majd a varos vegere kesobb, mert a kozelben mar nem lesz hely.

Na mi kifaragtuk a tokot. A Bence nagy lelkesen segitett, de a faragast en csinaltam, mert jo kemeny a heja. A pofat o talalta ki, en mast akartam, de hat legyen olyan amit o szeretne. Most egyelore nem teszem ki a haz ele, mert igy kivajva megkonnyebben megfagy, aztan osszelottyad.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
agi

Jo reggelt!!!
Ági nagyon jok lett a tök!!Igazi mestermunka!Mennek a fiuk ma halloweenezni?

Eszter
én is igy gondolkodom arrol amit irtál.Mindig jo itt "talizni" veletek.Nagyon örülök hogy vagytok,és hogy rátok találtam,s Ti befogadtatok!!!Ezer köszi érte!!! :wink: :lol:

Hajnus
Cseréltetsz ki valamit a garanciálisokkal???(Nálunk volt aki az összes ablakát kicseréltette,mondván karcosak...
Festeni meg csak ugy ahol mozogtak a falak és berepedt,meg lehet nézni a munkájukat... :cry:

Gabó
nem irtad meg nekem,hol is laksz pontosan.Kanizsa mellett,de hol??
Jól érezted magad az este apa karjaiban???Hiányzott ugye???

zSANI
hogy milyen emberek vannak????Honnan tudták a Virág teljes nevét??Ki lehet a roszakarotok??Remélem tényleg jol kiosztották őket!!!pfujjjjj,mocskok!
Pocaklakok jol érzik magukat???hányinger teljesen elmult???

Amica
Ágnes egy tünemény!Mekkora szemekkel néz a világba!Mit produkál már???Tesok nagyon szeretik ugye???
A Csilla akkor csak hasonlit arra a csajra.Tényleg nem bulizhatott itt...De aza tüsi haja nagyon tetszik akkor is!!!!

Nitta,Beus merre vagytok???????Csak nincs valami baj????
Vendég

A legfontosabbat még nem is irtam!!!!
késik a mensim!!!!
Vendég

Jó reggelt!Nagyon jók a talis képek :P Hát sajnálom én is :(
Ági!Ez a tök nagyon jó lett :lol:
Rik!És mennyit késik :?: Csak nem?

KépKép
kola2

Voltunk reggel vérvételen,nagyon hideg van :? Viri végig üvöltötte a kórházat :) Azt hitte vele csinálnak majd valamit.De sajnos nem tudom senkire se hagyni mert mindenki dolgozik :(
Nemtudom mikor múlik el a félelme.

KépKép
kola2

Jó reggelt!

Rik,hú,ez nagyon izgi :D Drukkolok.

Ági,tényleg szuper a tök.Egyik nap sétáltunk a városban és nálunk is minden tele van "tökös" dekorációval.

Zsani,ez érthető,hogy fél.De nemsokára elmúlik szerintem.Kár hogy nem mehet óvodába.Most mennyivel könnyebb lenne neked is.
Hideg van?Hú,pedig boltba kell mennünk.Most jutott eszembe,hogy holnap ünnep,gondolom nem lesznek nyitva.

Kép

Kép
hajnus

Ági, tavaly a nagyinál mi is vájtunk tököt :wink:
Úgy élvezték a gyerekek. Idén csak patiszon maradt, de úgy megkeményedett, hogy nem volt kedvem vagdosni, de van befőttesüvegből töklámpás mécsesünk :wink: :wink: :wink:

Zsani, annak idején egy kórházi kaland után Márton sem akart velem még a terhesgondozóba se eljönni, pedig kellett. már a védőnőknél bepánikolt pedig csokival várták :oops: :wink:

Rik, akkor izgalomban vagy :wink:

Eszter, nagyon aktív vagy :wink: , emlékszem a második terhességnél is olyan mozgékony voltam, az elsőről nem is beszélve, de a harmadik azért már kimerítő volt, mert itthon is helyt kellett állni :P Én is szívesen nyaralnék egyet a télben :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:

Viol, örülök, hogy anyuddal minden rendben!!!!!!!!!! Kép

Kép
Kép
Kép
amica

később jövök, most csak gyorsan:

pelus nincs már meg...elcseréltem. :cry:
Ágnes nagyon gyönyörű, mindig ilyen vidám fürdéskor? :P :P

Zsani, én is ismerem ezt a mondást (akinek a halálhírét keltik 100 évig él). Azért f@szok az emberek... :roll: :evil:
Vendég

Sziasztok csajok!

én vagyok az vizmatibeus :lol:
megkellett változtatnom mindent mert nem engedett be!
mindjárt olvasok vissza aztan irok.
puszi

KépKép
KépKép
beus22

Vero, sebaj, biztos jó csere volt :lol: :lol: :lol:
Ágnes szeret fürdeni :wink:

Viol, tegnap mérettem Ágnest, 5920g, már ő sem hízik kilókat egy hónapban mint az elején :lol: :wink:
Tuti vékonyka lesz mint Janka és Dorka :P :P :P :P

Kép
Kép
Kép
amica

Szépek a tökeitek cajok!!!! :D :D :shock: :lol: :lol:

rik,
izgííííííííí!

beus,
én is így jártam, cdsak én még regisztrálni sem tudam az új nevet, katus segített.

KépKép
viol81

Sziasztok!
Csak két napja késik ám,de azért én ugy érzem az vagyok,mert 26 napos az én ciklusom ma meg már 30 napos vagyok,azért éna 28-hoz nézem.
Gyulával ma átbeszéltük mi van ha....
Hát egy kicsit parázunk az az igazság,mert ezt a lakást minél előbb el kell adni,aztán onnan már nincs baj...
Jaj csajok,ugy izgulok.A nagylány érez valamit,mert ma rákérdezett.Mi azt mondtuk,nem még nincs baba,majd szolunk.
Terhességit még nem akarok venni,hátha megjön mégiscsak...
Vendég

Rik!Szorítok neked! :P

KépKép
kola2

Haliho!
Eszter!Dehogy haragszom meg!!Biztos jobb lenne közelebb,de ahogy már írtam nem tartozunk a szerencsésebbje közé és úgysem fog összejönni! :? :? :lol: :lol:

Viol!Útra kéjavascript:emoticon(':lol:')ltek pontjaid!! :lol: :lol:
Mi is pont a szánkó kérdéssel foglalkozunk,de Levus most már magkapja a bébit,hogy tudjon a dombon száguldozni apjával!!

Hajnus!Nem vagyok bátod,de oda szívesen elmennék!!! :lol: :lol:
Akkor ti most nagyon szépek lesztek kivül-belül!! :D :D :D

Ági!De jók a képek!! :) :) :) Tök jó tökötök!! :lol:
Igen én fényképeztem őket!!

rik!Drukkolok érted,hogy ne is jöjjön meg! :lol: :lol: :lol: :lol:
5-km a várostól kint a Csónakázótónál Látóhegyen! :) :)
JAj nagyon jó volt apával a huncimunci!Este is és reggel is,de au este volt a csúcs!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gabó,
ez igen!! :)

KépKép
viol81

mi nem vájtunk tököt, az nem gáz?

KépKép
viol81

ja, beus, nem úgy volt, hogy bertalanotok lesz? a máté is szép, nekünk is az lett volna, illetve katuséknak van egy tuti mátéjuk! :)

KépKép
viol81

hát, trehány vagyok... vasalni akartam, de nem ment. inkább porszívóztam, az hamarabb megvan! :) igaz az eredmény nem ugyanaz, de a lelkemnek jó! :D :wink:

KépKép
viol81

sziasztok!

Viol,
szerintem az is fantasztikus, ha proszívózol. Őszintén szólva én egy éve leszoktam a vasalásról :oops: csak akkor teszem, h nagyon muszáj - pl. Tamásnak vasalt ing kell.

Gabó,
nagyon jó olvasni az örömödről! :lol: :lol:

Ági, Amica,
tényleg klasszak a tökök. Egyszer mi is kipróbáljuk!!

RIk,
szurkolok!!

KépKép
KépKép
esztermami

Rik!
Juj de izgi! Hogy birod ki, hogy ne vegyel tesztet? Szerintem biztos + lesz, mert akinek 26 napos ciklusai vannak, es a 30-on sincs semmi, ott mar biztos baba van! :D En a Balinttal mar a 26. napon teszteltem, es pozitiv volt.

Viol!
En is utalok vasalni, de azert szoktam. Csak mivel utalok, igy halogatom, vegul annyi van, hogy mar hanyingerem van mire vegzek vele. Most eppen nincs vasalnivalom, de megy a mosogep, es a masodik adag is ott figyel, szoval egy napon belul nekem is aktualis lesz a dolog.. :?

Nekunk tegnap szunet volt az oviban, igy amiota bejott a hideg, nem kellett koran kimenni a hazbol. Ma viszont azt hittem odafagyok a focipalyara. Ugyan "csak" -11 fok van, de ott alldogalni amig beeresztik oket az epuletbe, hat nem egy leanyalom. Holnap veszek sapkat. A Balint meg utalja a kesztyut, folyton leveszi, de ma neki is fazott a keze, magan hagyta.

Kép
Kép
agi

Köszi mindenkinek a szurkolást!
Megmondom öszintén kicsit megvagyunk ijedve.Ez mégiscsak a 3.terhesség(lenne).Elterveztük ma a nagyobb lakás vételét mindenáron.Azért egy kis időnk van most rá!
Azért nem veszek még(nem tom meddig birom ki),mert hátha megjön még...Hétvégén veszek ha addig sincs..
Nagyon izgulok én is!!
Vendég

Ja, cajok én sem vasalok ám vadul mindent! :) :oops:
Pelenkákat és Dorka ruháit mindig, illetve Gábor pólóit, vagy a póló vékonyságú hosszú újjú felsőit, esetleg most már a pulcsikat. Attól függ, hogy néznek ki mire megszáradnak! :wink:

Tesztet én tuti csinálnék, iszonyat kíváncsi természet vagyok!
Egyszer volt egy negatív, az a 6. napon volt. Akkor megfogadtam, hogy többet én soha ilyen korán és stb! Aztán következő hónapban mennyit vártam?? Na mennyit? Hetet... :D :oops:
Na de az pozítív lett. :wink:

KépKép
viol81

Viol!A porszívózás az jóóóóóóóóóóó!!! :lol: :lol: :lol: Én szeretek és a Husi is annyra,hogy kapni fog egy elektromosat!! :lol: :lol:
Vasalni gyűlölök!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Kiváncsi leszek hány nap alatt érnek célba a pontocskák!! :D

Ági!Focizik Bence?Mióta?Ma itt is kurva hideg volt Levit jól be is öltzöztettem!!A Kesztyűt már én is próbálgatom Husinak,de ő is leveszi pedig olyan jó meleg!

Rik!Én a helyedben már rohannék a patikába!! :D :D :D :D
És hol akartok venni lakást?

Na megyek vacsizni ruszlit eszem!!!! :lol: :lol: Nyami
Vendég

Nem tudjátok véletlenül hol vennének be Herendi porcelánt meg festményeket?
Vendég

Gabo
szerintem a zaciba,de nagyon keveset fizetnek érte!!!Probálkozz inkább hirdetéssel!!!
Én is nagyon kiváncsi természet vagyok,de ilyenkor abszolut nem!!!
Egyszer csináltam én is akkr nem voltam!De aRékánál se meg a Petránál se csináltam,meg most se(eddig),és az orvos mondta a rendelésen csak!
Birok én majd 3 gyerekkel?Jesszus Maris!!
Vendég

Gabó,
ha postagalambbal jönnének a vonalkódok, akkor nem érnének ide, mert szerencsétlen állatok röptükben megfagynának! :D :shock: :oops: :lol:
Amúgy holnapután sztem itt lesznek, köszönöm!!!!!!!! :P :P :P
Herendi és festményeK?? Gondolom Dubaiban is van pár házatok, csak jól titkolod... :wink:

KépKép
viol81

Én találkoztam egyszer egy jelölt galambbal. Bejött a gyógyászatra. Épp hátramentem a folyosóra, és hallottam vmi zajt. Tudtam, hogy nem vendég, mert nem volt senki. De gondoltam megnézem. Erre azt látom, hogy üldögél egy galambocska az egyik szék háttámláján. Jó kis Rattan fotelek, kényelmesnek gondolta a háttámlát... :P Kitessékeltem. Valszeg eltévedt vagy elfáradt. De nem ment ki egyből, hanem még leszállt a földre, üldögélt ott picit, aztán úgy ki.
A másik galambos sztori pedig Velencében volt. Vettem egy galambeleség-árusító nénitől elemózsiát, elkezdtem kipotyogatni úgy lightosan, apránként. Elkezdtek rámszállni. Vállamra, kezemre. Aztán egyre többet és többet szórtam ki, mire egyre többen és többen jöttek... Aztán kiszórtam az összeset, de arra már alig látszódtam ki a galambok alól... :P Még a fejemen is volt pár. Gábor nem győzött fényképezni. Kb úgy néztem ki, mint az a néni a "Reszkessetek betörők" második részében, akivel a kis Kevin találkozott. Csak nekem nem volt olyan rongyos a ruhám... :wink: :shock: :D

KépKép
viol81

Na remélem jön ma erre valaki!!! Dorka tisztán és babaszagúan fekszik az ágyában, igaz még nem alszik, csak rugdossa az ágy rácsait keresztben. Még nem mérges, de valszeg nem lesz szerencsém és sírni is fog. De ha nem, akkor mázli és elalszik magától. Volt már ilyen... :P

KépKép
viol81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?