Sziasztok!
Rita!
Köszönöm a gyors infot!Lenne még pár kérdésem a kórházzal, rendszerrel, Kádár Dr-al kapcsolatban.
A 9hónap alatt hol vizsgált a Dr Úr?A kórházban vagy a magánrendelőjében?Amennyiben a magánpraxisát vetted igénybe, esetleg az árát megkérdezhetem?
Milyen sűrűséggel kellett hozzá járnod?
Nálad mi volt a csm.oka?Nálam toxémia
Az 1. csm után nincs a természetes szülésre mód vajon?
Az én orvosom a Semmelweisben Dr.Pócsi Tamás.+7.héten volt a csm és pont külföldön volt abban a hónapban.A személye ellen egyébként semmi kifogásom, csak az osztályvezető volt roppant tiszteletlen velem
De gondolom róla már hallottatok
Szóval én 4 hetente jártam a dokimhoz, be a kórházba.A pénzeket is ott adtam oda.
Azért kérdem ezeket, mert nekem Ő az orvosom 11 éves korom óta(sajnos elég korán szükség volt rá
)és nem tudom, hogy ez más orvosoknál hogy is megy.
Lányok!
Akinek kedve van, írja már le az e téren szerzett tapasztalatát, hogyan is működik ez a többi Dr-nál?
Előre is köszönöm az információt!
Ja! Ha valaki nem szivesen osztja meg a közönséggel a terhessége és a szülése anyagi oldalát, nem baj (természetesen)! A többi "adat"is ugyanolyan fontos nekem, hogy a következő babánknál merjek váltani.
Bvigh, Marika!
Köszönöm a jó szót, tényleg egyrémálom volt
De már úgynéz ki, hogy vége
Bence olyan nagyfiús, nem is gondolnám, hogy "csak"4hónapos
Zsuzsa!
A lányaink druszák, úgy olvasom
A nagytesónak
Utólag is nagyon boldog szülinapot kívánunk!
Boginak meg persze boldog névnapot, hisz ma nálunk is, nálatok és minden Boginál ünnepnap van!
Minden Boglárkának boldog névnapot!
Most már eleget traccsoltam itt, megyek is.
Üdvözlet mindenkinek!
Sziasztok!