Új privát üzeneted érkezett!

Eszti!A babakocsot mindíg viszem azzal egyszerűbb besétálni!Levi sokat sétál a tó után van egy park ott szoktam nekiereszteni aztán közbe nézünk tyúkokat,kutyusokat!Ha meg megúnja visszaül a kocsiba v. ha nekem nembírják az idegszálaim,mert ugye állandóan elcsatangol nem arra megy amerre kéne stb.!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kola!Akkor valszínű onnan ismerős!
Vendég

Viol!Hány pontocskák kellenek?Elküldeném postán!Ami meg nem kell elraknád az Andinak?
Vendég

Holnap lesza a Fókus Plussba a szülésről szól ki miért nem akar soha és mennyibe kerül!Kiváncsi leszek rá!!
Vendég

Sziasztok!

Szerintem bent kéne találkozni a GYíkban a játszóházban, mert akkor mindenki akkor érkezik, amikor bír és nem várunk egymásra.

Gabó,
Mi van a hisztikkel, elmúltak? Hogy bírjátok kettecskén?
Jót mászkálhattatok ma is.
A tengeri herkenytűket az az igazság, hogy szerintem olyan helyen érdemes enni, ahol frissen van, mert egész más - ha jól csinálják. Pl. a konzerv kagylót én nem szeretem, de frissen pl. pizzán mmmm....

Egyszer kérdezted, hogy Vince megy-e majd bölcsibe - csak nem sikerült válaszolnom - de a kérdésfeltevésed óda járt róla az agyam, de egyenlőre oda jutottam, hogy nem tudom. Azt gondolom, hogy lehet, hogy tetszene neki - szóval elképzelheő, hogy 2 éves kor körül megnézzük, és ha tetszik neki, akkor mehet, de nem akarom egyértelműen eldönteni. A kicsinél már más lesz a helyzet, szerintem 2 év után mindenképpen visszan fogok menni dolgozni...

KépKép
KépKép
esztermami

Még valami,

Gabó, nekünk nincs tvnk, de nagyon kiváncsivá tettél a holnapi műsorral kapcsolatban, nincs kedved esetleg holnap leírni, hogy mit mondtak, mennyibe kerül szerintük?

KépKép
KépKép
esztermami

Gabó,
holnap megszámolom a pontokat, és megírom! :) Köszi! Ha megvan én is Andinak gyűjtöm! :)
Jó hosszú sétátok volt, ejha! :)
Képes vagy kihagyni a Lostototototototot amiatt a nő miatt?! :shock:

Eszti,
na jó, kicsit eltévedtem, az igaz, de derengett valami!! :) De akkor is volt összefüggés, nem? Mert eskembeskem után azonnal összejött Szonja, nem?
Dorka reggel és este cicizik szépen, köszönöm! Viszont napközben nem mindig van vele kibékülve. Vagy csak totál nem éhes... De napközben továbbra is jókedvű, nevetgél, alszik eleget! :)

A holnapi Fókuszra én is kíváncsi vagyok!!

KépKép
viol81

Eszter,
mondtak olyan durvát is, hogy priviben lehet egy vizsgálat ára 30 ezer, egy szülésé pedig 700.000 is...

KépKép
viol81

Eszter!Kisebb hisztik vannak általában akkor mikor kintről bejövünk meg este mikor már fáradt és türelmetlen és nem bírja kivárni amíg végzek a dolgaimmal!
Biztos más lehet frissen és talán jobb is,de asszem én maradok a jó öreg csirkénél és pulykánál!
De szívesen leírom majd mi volt bent!
Én csak azért akarom beadni Levit,mert iszonyúan szereti a közösséget,gyerekeket!Ha meghall v. meglát egy gyereket már majd kiugrik a kocsiból és keresi őket hol vannak!
Az elején úgy voltam vele,hogy biztos nem fogom beadni,de jó dolognak tartom!!És ha a gyerkőc szereti is akkor nincs gond!
Márciusba elmegyek beiratni azt majd meglátjuk!!

Viol!Nem igazán rajongok a nőért,de a Lostoto ezen része a bemutató alapján nem tetszik!Szuper,hogy Dorka baba legalább reggel és este szopizik rendesen!

Na én lépek tv-bújni Husi már alszik ki is hzozm a helyére!!

Jóccakát!!
Vendég

Sziasztok!

Ma voltunk a gyík-ban. Vasútmodell kiállításra vittem el a gyerekeket. Megkérdeztem, hétfőn lesz baba-mama találkozó. A teremszámot elfelejtettem, de az emeleten lesz. Ismerem is a csajt akinek a neve alatt fut a dolog, ő is 3gyerekes anyuka, talán még Csilla is emlékszik rá a Deák térről.

Eszter, én is láttam a szüléses beharangozót... :roll: Nem maradsz le sokmindenről, csak az átlagos magyar valóság mellett bnemutatják a privát klinikákat, ahol 30e. egy orvosi vizsgálat és 700e. egy szülés. Gondolom ebben a kórházban töltött pár nap minden szolgáltatása benne van.

Kriszta, én csak az első mondatokig jutottam el, de jóóóóóóóóóóó volt, 3gyerekkel már végig se tudom olvasni... :roll: :lol: :twisted: :P :lol:

Hétfőn a gyerekekt elviszem oviba, csak Ágnessel megyünk. Ovis tapasztalataimat kidumálhatom szeméyesen...

Kép
Kép
Kép
amica

Viol!
Majdnem,de még mindíg nem talált,ugyanis már áldott állapotban voltam az esküvőn.
A lényeg az volt,hogy 3 hónap kiürülési ideje legyen a szteroidoknak és onnantól kezdve minden lehetséges.Azért volt fontos az,hogy mikor hagyhatom el a gyógyszert(mikor nincs annyi számomra allergizáló dolog a levegőben)mert min. 6 hónapig nem szedhettem.
Tehát márcciusben abbahagytam és júniusban belevágtunk a dologba.Az pedig nagy öröm volt,hogy azonnal összejött.Aztán az is jó volt,hogy a terhesség okozta hormonális változásoknak köszönhetően nem is kellett 1 és fél évig gyógyszert szednem.Nem volt panaszom.Aztán lett......de ez már egy másik történet. :D :D

Eszter!
Igazad van!Akkor talizzunk a tetthelyen! :D :D

KépKép
eszti76

márcciusben=márciusban

KépKép
eszti76

Mi 9-re biztos,hogy nem érünk oda.Bence 8 körül kel és a város másik végéből indulunk :roll:
Eszter,lehet,hogy felhívlak,hogy egyáltalán ott vagytok-e még,jó?Mert nem tudom a buszok hogy vannak és lehet a Csengery utcától gyalogolunk...

Gabó,a férjem gyárban dolgozik.Azért állandó éjszakás,mert amikor Isti ovis volt sokat volt beteg és mind a kettőnknek új volt a munkahelye,nem nagyon mertünk táppénzre menni.Náluk meg volt ilyen lehetőség.Mikor meg iskolás lett nem lett volna senki aki kíséri a suliba,mert én 6-ra járok.Szóval így maradt.

Jó éjszakát mindenkinek!!!

Kép

Kép
hajnus

Hajnus,
persze, hívjál, úgy hallottam kb. 11-fél 12-ig van, szerintem mi addig biztosan maradunk, szóval csak gyertek!! - Könnyen elképzelhető, h. mi is késünk, de igyekszünk.

Lányok, az a 30e-s vizsgálat, meg 700e-s szülés... elég "vicces" - de talán valami átlagosat is mondanak, vagy nem?... az az igazság, hogy 2000 óta nincs tv-k így nagyon le vagyok maradva, de az az igazság, hogy el sem tudom képzelni, hogy mikor nézném...

Gabó,
ezért gondolkodom én is azon, hogy esetleg beadom. Majd meglátom. Nem tudom mennyit fog változtatni az életünkön a kistesó...

Jó éjt Mindenkinek!

KépKép
KépKép
esztermami

Na hat ez mar kesz orulet, hogy nincs idom meg olvasni sem!
Most elolvastam az utolso oldalt, hogy legalabb egy kicsit hozza tudjak szolni a dolgokhoz.

Eloszoris: Minden szulinaposnak es hofordulosnak sok boldogsagot!!!! Ugy rohan az ido, el sem hiszem, hogy azok a babak akik most szulettek (pl.Dorka, Ivan, Szinti) mar ilyen nagyok!

Kriszti,
Ez az osszeallitas annyira jo! Kimasoltam es elkudltem par ismerosnek, mert valoban, minden mondata igaz. SZerintem mindenki akinek van mar gyereke megtapasztalta az egeszet.

Gabi,
En imadom a tengeri herkentyuket, etteremben azt valasztom, ha van, mert en nem tudom megfozni olyan jol.

Zsani,
Gratulalok az ikrekhez!! Tok jo! Hozzateszem, nekem ez volt a remalmom amikor a Balinttal terhes lettem, hogy nehogy ketto legyen. Persze nekem nulla segitsegem van itt, es ennyi gyerekkel mar a hazautazas is nagyon maceras lett volna. Azert a sors elintezte, hogy ne foglalkozz sokat Virag betegsegevel, hanem legyen mas ami lekoti a figyelmedet. :D

Katus,
Ez szornyu! Mivel nem olvastam vissza, igy az elozmenyeket nem tudom, de ezekszerint mar hosszan huzodik ez a fulladas? Mit lehet egy ekkora gyereknek adni aszthmara?

Probalok mindenkinek irni, de ilyen lemaradassal ez nem fog menni. A kepeket nagyjabol megnezegettem, minden baba eeedes!

Reni,
A hazatok gyonyoru helyen van! MEnnyire van tavol a varostol? Vagy nincs is tavol csak en hiszem azt? Az a szivarvanyos kep nagyon szep!

Viol,
Anyukad hogy van?
Dorka iwiw-es oldalan lattam, hogy fennt vagyunk mi is! :lol: Nagyon jo! El sem hiszem, hogy mar elmult fel eves!

Szoval holnap Gyik tali? En is ugy mennek!! Majd kepeket tegyetek am!

Nalunk a helyzet valtozatlan, a Balint full hisztis, akaratos, en faradt vagyok, a Bence jar oviba. Most a Halloweenre keszulnek ezerrel. Mar megvan a jelmeze, ugy kaptuk kolcson. Eredetileg egy tehen jelmezt akartam kolcsonkerni, de hisztizett, hogy o nem lesz tehen, igy valami sas, vagy bagoly vagy mi lesz. Nem lehet egyertelmuen megallapitani, hogy milyen madar. Inkabb sas, de van fule is. :?: A Balint meg toklampas lesz. Kedden van Halloween esteje majd akkor csinalok kepeket es teszek fel.

Kép
Kép
agi

Gyermekeink száma miként változtatja meg szokásainkat:

Az anyuka ruhái
Első gyermek esetén (1.): Azonnal kismamaruhákat kezdesz hordani, amint megállapítják a terhességet.
Második gyermek esetén (2.): Ameddig csak lehet, a rendes ruháidat hordod.
Harmadik gyermek esetén (3.): A kismamaruháid a rendes ruháid.

Felkészülés a szülésre
1.: Vallásos áhítattal gyakorlod a légzéstechnikát.
2.: Nem gyakorolsz, mert emlékszel, hogy a múltkor sem segített.
3.: A 8. hónapban előjegyzed magad epidurálra.

Babakelengye
1.: Előre kimosod, színek szerint rendezed, és precízen összehajtogatod a babaruhákat.
2.: Ellenőrzöd, hogy még tiszták-e, és csak a legsötétebb foltokat tartalmazóktól válsz meg.
3.: Miért NE viselhetnének a fiúk is rózsaszínűt?!

Aggódás
1.: Az első nyugtalan nyösszenésnél vagy fintornál felkapod.
2.: Akkor veszed föl, ha üvöltése felzavarná az elsőszülöttet.
3.: Megtanítod a hároméves elsőszülöttet, hogyan tologassa a babakocsit.

Cumi
1.: Ha a cumi leesik a földre, elteszed, majd otthon elmosod és kifőzöd.
2.: Ha a cumi leesik a földre, a cumisüvegből vett folyadékkal leöblíted.
3.: Megtörlöd a pólódban és visszadugod a szájába.

Pelenkázás
1.: Óránként bugyrot cserélsz, akár kell, akár nem.
2.: 2-3 óránként pucolod a dedet, ahogy szükség van rá.
3.: Igyekszel még azelőtt kicserélni a bugyrot, hogy a többiek a szag miatt panaszkodni kezdenének vagy kifolyna.

Pelenka tisztítás
1.: Mosás, szárítás, vasalás.
2.: Mosás, szárítás.
3.: Szárítás.

Babaprogramok
1.: Eljártok babatornára, babaúszásra, babazenére és babamese-klubba.
2.: Eljártok babatornára.
3.: Eljártok a közértbe. Mert, kell a kimozdulás!

Kimozdulás
1.: Első alkalommal óránként rácsörögsz a bébiszitterre.
2.: Mielőtt elmennél otthonról, még meghagyod a számodat, ahol elérhetnek.
3.: Meghagyod a bébiszitternek, hogy csak akkor hívjon, ha vér folyik.

Otthonlét
1.: Hosszú órákat töltesz el naponta csupán azzal, hogy a gyermekben gyönyörködsz.
2.: Naponta többször rájuk nézel, nehogy az idősebb összenyomja, böködje vagy megüsse a kicsit.
3.: Minden nap igyekszel némi időt eltölteni a gyerekek látókörén kívül.

Lenyelt pénzérmék
1.: Ha elsőszülötted lenyel egy pénzérmét, rohantok az ügyeletre és vered az asztalt röntgenért.
2.: Ha másodszülötted lenyel egy pénzérmét, gondosan figyeled a pelenka tartamát, hogy távozott-e. (És csak akkor aggódsz, ha a lenyelt 2 Ft-os helyett két 1 Ft-ost találsz.)
3.: Ha harmadszülötted lenyel egy pénzérmét, levonod a zsebpénzéből

Kép
Kép
agi

ez egy kicsit más ugyan, dehát.
:P

Mielőtt Anya lettem

Mielőtt Anya lettem
Főzhettem magamnak meleg ételt.
Ruháim nem voltak pecsétesek.
Nyugodtan telefonálhattam.

Mielőtt Anya lettem,
Addig aludtam amíg akartam
És nem izgultam milyen későn fekszem le.
Minden nap megfésülködtem és fogat mostam.

Mielőtt Anya lettem,
Minden nap kitakarítottam.
Nem botlottam meg játekokban és
nem felejtettem el altatódalok szövegét.

Mielőtt Anya lettem
Nem izgultam, hogy a növényeim mérgezőek-e.
Nem gondoltam védőoltásokra.

Mielőtt Anya lettem
Nem hányt le senki
Nem lettem kakis
Nem köptek le
Nem rágcsáltak meg
Nem pisiltek le
Vagy nem csípkedtek meg pici ujjak sem.

Mielőtt Anya lettem teljes birtokában voltam:
Gondolataimnak
Testemnek
Lelkemnek.
Végigaludtam az éjszakákat.

Mielőtt Anya lettem
Sosem tartottam egy síró gyereket, hogy az orvos megvizsgálhassa
Vagy beadja neki az injekciót.
Sosem néztem könnyes szemekbe és sírva fakadtam
Sosem váltam boldoggá egy egyszerű mosolyon.
Nem maradtam fenn késő éjjel, hogy egy alvó bébiben gyönyörködjek.

Mielőtt Anya lettem
Nem tartottam kezemben egy alvó bébit mert nem akartam letenni.
Sosem éreztem, hogy a szivem apró darabokra törik
Mikor nem tudtam megszüntetni a fájdalmat.
Nem tudtam, hogy valami olyan pici ekkora hatással lesz életemre.
Sosem tudtam, hogy képes vagyok valakit ennyire szeretni.
Nem tudtam, hogy ennyire imádni fogom az Anyaságot.

Mielőtt Anya lettem
Nem ismertem az érzést, hogy a szívem a testemen kivül van.
Nem tudtam milyen nagyszerű érzés a gyerek etetése.
Nem ismertem az Anya és Gyermeke közti köteléket.
Nem tudtam, hogy valami oly pici
Olyan fontossá tehet.

Mielőtt Anya lettem
Sosem keltem fel az éjszaka kellős közepén
Minden 10 percben, hogy megnézzem minden rendben van-e.
Sosem ismertem a melegséget
Az örömöt
A szeretetet
A szívfájdalmat
A csodát
Vagy az Anyaság elvezetét.
Nem tudtam, hogy képes vagyok ilyen érzésekre, mielőtt Anya lettem.
Vendég

Sziasztok!!

Én tudom a nevét a dokinak Katus Eszti!,mivel ott doliztam(!).Berki Gábor.Egy héten egyszer van ilyen rendelés,ugyhogy rá kell kérdezni.Valaki kérdzte mit kap egy ilyen kisgyerek ha astmás.Hát sajna nagyon korán megtanitják pipázni!!!Tudjátok az az inhalálos...
Kisfiadnak jobbulást,jo lenne,ha mégse lenne az!

Nagyon vicceseket küldtök itt cajok!Nagyon jok és IGAZAK!!

Esztermami,Eszter,Hajnus,Viol,Csilla
Most akkor "csak" Ti tudtok jönni???Más nem ér rá???Huuu nagyon várom ám!
Én tudok menni,de ha esik az eső akkor valoszinü nem megyek,mert gyalog tudok menni,Petra meg már nem türi meg az esővédőt!Ugyhogy kérem az égieket NE ESSSEN!!!!!! :!: :!: :idea: :idea:

Eszti
Örülök hogy gyogyulgattok!Jo lesz ujra látni!De régen is volt!
Irtam már hogy most szervezek osztálytalit?11 éveset(!)mert elmaradt tavaly,vagyis nem szervezte meg senki!Nov.11.én lesz!

Egy-két csajszi igen elmaradozott.Nitta,Niki,Beus!!Hol vagytok????Olvastok bennünket?Mi ujság veletek?
Vendég

HAjnus!Aha akkor így már okés!! :lol: :lol: :lol:

Ági!De jó Halloween!!!Én is akarok ilyet!!Nálunk itt olyam szar semmi ilyesmi nincs a Télapón kívül!!Ja meg a Valentin nap!
Ó Levi nálunk is hisztis,de majd csak túl leszünk rajta valahogy!!
Próbálj meg pihenni!
Vendég

Katus: hörgőtágítót biztos kap (pipa), a többi attól függ milyen erős. Sokféle aszthma van, pl allergiás de van aki pl terhelésre (futás, torna) vagy stresszre is befullad. Biztos nem lesz semmi gond a Mátéval!!
Az én férjem (aki ugye az Eszti tesója :wink: ) 2 éves kora óta aszthmás és elég durván, de ugyanúgy éli az életét mint bárki. Annyi, hogy a gyógyszereit szednie kell, de ezt általában én figyelem inkább, ő simán elfelejtené, és eljönne nyaralni gyógyszer nélkül. :? Az aszthma sokkal ijesztőbben hangzik, mint amilyen valójában.

Gabó! Kanadában meg Télapó nincs, mert az együtt van a karácsonnyal! Tehát 1:1! :P

Nagyon édesek a Virág képek, olyan szép kislány!!!! :P
Vendég

[quote="én"]K írta:énatus: hörgőtágítót biztos kap (pipa), a többi attól függ milyen erős. Sokféle aszthma van, pl allergiás de van aki pl terhelésre (futás, torna) vagy stresszre is befullad. Biztos nem lesz semmi gond a Mátéval!!

Már ha egyáltalán aszthmás lesz, lehet hogy nála sem alakul ki, úgy mint a bátyádnál!!!!!!!
Vendég

Vero!Nahát ez is igaz!! :lol: :lol:
Nekem úgy tetszenek mikor külföldön felvonulások vannak ilyenkor!! :D :D
Már rég kérdezni akartam,hogy miért voltál kint?Lehet már írtad csak lemaradtam róla!
Vendég

Sziasztok.

Rik,ha esik mi sem tudunk menni :( Imádkozzunk! :D

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!!

Andi,
akkor lesz több baba és mama? Ez nem úgy van, hogy amikor akarunk menni, kibéreljük az egyik termet? nem mintha baj lenne, csak kérdezem. Bár én most nem megyek...

Rik,
én nem megyek.

Eszti,
óóó, akkor most már tök képben vagyok, köszönöm! :) De nehogy fél év múlva kikérdezz belőle, mert akkor már megint ködös lesz... :oops: :lol:
Anyud belakta a házikót? Szonja hogy van?

Ági,
köszönöm, anyu jól van. lelkileg is és fizikailag is. Lelkileg abszolút nem foglalkozott vele, hogy mit is csináltak valójában és hogy neki most tulképp mije nincs, inkább az eredménytől parázik, amit elküldtek. De az meg sztem jó lesz. Hétfőn megyünk be érte, ill. kontrollra.
Haloween, húúú, kérünk ám majd tényleg fotókat! :) Én is tök végignéznék itthon egy ilyen haloween-es estét! :) Mi csak töklámpát teszünk majd ki a kerítésre! :D

KépKép
viol81

Illetve most már kapni mindenféle kerámia giccset - lámpát - de azért akadnak aranyosak is. Nekünk egy lógó kis lámpa van, tökfej, mécsest lehet tenni bele. Kint lóg a tersz gerendáján. Csak nem vmi nagy, nemtom utcáról mennyire látszik majd...

KépKép
viol81

Viol
meg ilyenkor mennek a gyerkőcök Amerikába a házakhoz,bekopognak és édesságet kapnak.Végülis ez van mikulás helyett...
Kár hogy nem jöttök!! :cry: :cry: :cry:

Gabo
van itt egy Letenyei barátnőm,ő is Kanizsán szült.Ő kérdezi,hogy Te kinél szültél?Ö az Orosházi Attilánál.Ismered?
Vendég

Rik, én úgy tudom, hogy a Berki doki már nyugdíjas.

Viol, persze, van baba-mama máskor is, de majd hétfőn kiderítjük :wink:

Gabó, van itthon is ezer muri amit lehet csinálni. Lehet betlehemezni, locsolni, pünkösdölni, farsangolni, mikulásozni, csak győzd majd Levit jelmezezni :lol: :wink:

Eszter, szernitem baromság lesz a szüléses riport. Olyan messze a valóságtól!!!!!!!!!!!! Elkezdtem leírni a véleményemet, de kitöröltem, nem szeretném a topikot más vágányra terelni.

Kép
Kép
Kép
amica

rik!Igen ismerem,de nekem nagyon nem szimpi!A sógornőm nála szülte a két lurkót neki bejött!!Én a Gőgös Péternél szültem!

Amica!Húúúú!ennyi minden van itthon is!! :lol: :lol: :lol:
Ezek eszembe sem jutottak!
Vendég

Rik!Mikor dolgoztál a kórházba?

KépKép
kola2

Hát ha ma nem gyalogoltam 15km-t akkor egyet sem!!g c c xxxxxyaí
Lent voltunk a város másik végébe bevásárolni most értünk haza.Úgy fáj a lábam mint állat!!Ez többet ér mint egy kondizás!!

Eszti!Hogy megy a kozmetika?
Vendég

mit vettetek, gabó?

KépKép
viol81

Hát Pelust a Levinek,mert itt 300 pénzel olcsóbb volt a 22db-os meg holnapra kaját.De a pelus volt a lényeg!
Vendég

Na ma lesz a Zsákos Frodo azt fogm nézni.Igaz láttam már párszor,de azért jó!!
Vendég

Jó estét anyucik!

Rik!
Igen,a Berki Gáborra gondoltam.Tavaly egyszer véletlenül a kórházban kötöttünk ki és hozzá került Szonja.Nem mint tüdőbeteg hanem mint ügyeleti beteg.
Én is várom már a találkozást.
Olyan mintha most jártunk volna suliba aztán más 11-12 éve be is fejeztük.
Nekünk 2004-ben volt a 10 éves oszt.talink.Én szerveztem.
A suliban találkoztunk,egy kis megemlékezést élmény és sors beszámolót tartottunk.Ezután a Hubertus Terciában adtunk a kalóriáknak,majd páran elmentünk discozni.Nagyon jól sikerült. :D :D
Remélem a tiétek is legalább ilyen jó lesz.

Gabóca!
A férjem most is a kozmetikában van.Igaz most a sáros időre való tekintettel kevesebb a teljes:külső-belső tisztítás de belső van azért elég.
Borocska mára nincs beütemezve?
Apa mikor ér haza?

Csajok!
Ha valakit érdekel ma 19.15-kor a Viasat3-on lesz a:Rejtélyes igazságok című általam és Beus által(HOL VAGY BEUS???) nagyon kedvelt műsor.

KépKép
eszti76

A kurva életbe!!Néztétek?Beszarás milyen árakkal dolgoznak a magánklinikák!!Atya ég!!! Talán ha megnyerném a lottó ötöst!! :lol: :lol: :lol:

Eszti!Apa hétfő eset jön haza!De már mikor hazajöttünk a Husival ittam egy pohárral!!Akkor azért megy a bolt!! :lol: :lol: :lol:

Na lépek mára mindjárt kezdődik a Zsákos!!

Jóccakát!!
Vendég

Na!Senki nem volt este!
Hát a Husit jól megkavarta az óraállítás 9-óra helyett 1/2 8-kor kelt!!

Eszti!Voltak Csilláék?
Vendég

Viol!Küld el légyszi a címedet priviben és holnap feladom a pontokat!!
Vendég

De látom még a net sem váltott át!!
Vendég

Sziasztok!!
Mi jol bealudtunk ma,igaz a Petrancs éjjek kisbaba volt.Minden szemponbol:háromszor sirt,egyszer kakaot ivott,egyszer pelusoztam.Kész dráma volt...

Zsani
1995-1999-ig dolgoztam ott másfél év (gyes)kihagyással,akkor meg a Pszichiátrián.Az negyon gáz volt!!!Rémálom!!

A Berkit,vagy aki helyette van,ha tényleg nyugdijba ment,azt meg lehetne nézni a kisokosba,ha ott nincs akkor felhivom a volt osztálytársamat,aki ott dolgozik aztán megmondja.Persze jobb lenne,ha nem is ez lenne a baj!!!Katus,hogy van a Máté???

Cajok!
Van egy rossz hirem.Én nem tudok menni holnap,mert apospajtás jön hozzánk délre,nekem meg fincsi ebédet kell rekkentenem!
Bocsi!Legközelebb igérem megyek!
Vendég

Eszter!A tegnapi Fókusz:Magán kilinikán 600.000- 650.000 között van egy szülés luxus körülmények között!48.000 pénz egy napra egy szoba!
VAn állami kórházban is ilyen lehetőség(külön szoba+2fotel+mikro+zuhany)ez 8.000pénz egy napra!
Nálunk is van ilyen szoba tök szépen megvan csinálva,de az árát nem tudom!
Szal ennyi volt!!
Vendég

Rik!
Sajnálom,hogy nem jössz!Akkor még várnunk kell az újratalálkozásra. :(
A Psichiatrián dolgozott a férjem keresztmamája.Ibi néni.Vékony,magas? és nagyon kedves nőci.Ő volt régen a kontyos nővér de már régóta nincs meg a kontya csak a szőke haja.
Ismered?
Mi finomat csinálsz az apósodnak?Honnan jön?

Gabóca!
Eszméletlen árak vannak.Én nem néztem a műsort csak hallottam róla.Asszem(ha egyszer,esetleg,talán,hátha)én legközelebb sem magánklinikán fogok szülni. :wink:
Nem voltak Csilláék,holnap találkozunk velük is a GYIK-ban.
A tököm tele van az anyóssal együtt éléssel.Mára családi programot szerveztünk erre benyögi,hogy ma borfejtés(vagy mi a tököm) van és kell a segítségünk.Mindezt tegnap este 10-kor.
Kép

Eszter!
Mi okból nincs TV-tek?
Én magam TV függő vagyok.Akkor is szól(megy)ha nem is nézem csak kell,hogy szóljon a háttérben. :D

KépKép
eszti76

Eszti!El is hiszem,hogy dühöngsz!!És a Férjed mit szólt hozzá?Ő ilyenkor nem mondja,hogy már bocsika,de van programotok?
Ők különben adnak lóvét a haszonból?
Vendég

Hát mi anno 20.000pénzt adtunk a dokinak,de ez a másiknál sem lesz másképp!!Fizetek eleget ha megyek magán!!
Vendég

Gabóca!
Nem,a férjem ugyan sokszor kiáll mellettem de ma nem. :cry: Ez csak azért rossz mert nekem is nagyon kevés a szabadidőm amit a családdal tölthetek és jó volna ezerrel erre az egy szabadnapra koncentrálnunk.
Lehet,hogy lázadást fogok szítani!!!
Majd holnap,csak én és a Szonja és a babanetes cajok akikkel a GYIKben randizom!
Kár,hogy nem jöttök Husival. :cry: :cry:
Előreláthatólag mikor jöttök Sopronba?Akkor nem kerülheted ki a sorsodat,ami a borozgatásra szólít!!! :D :D
Lóvét????????????????Hahahahaha!Éppen ma említette a férjem,hogy még azt az 1milkót sem kapjuk meg belőle amit befektettünk.Kaki az egész!

Cajok!Ha valaki MSNezni szeretne velem akkor megadom a címemet:hunka2003@hotmail.com
Szonja amikor kicsi(kissebb)volt úgy ejtette a nevét,hogy Hunka,ezért lett ez a címünk.

KépKép
eszti76

Hát akkor ez nem volt szép tőle! :twisted: :twisted: :twisted:
Hát eddig úgy van,hogy jövő hétvégén ha a Balázs csütörtökön vissza megy Pestre!Ha nem megy most vissza csak következő héten akkor akkor megyünk.Nekem jobb is lenne fizu után és akkor mindenképpen elmegyek hozzátok!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És miért nem adják vissza?Az a ti pénzetek!És akkor a nyereségből kaptok?Mert a ti lóvétok is benne van!! :lol: :lol:
Vendég

Nem tennél majd fel a Szonjáról kicsi kori képeket?Nem is láttunk róla bébi korit csak azon a vörös démonos képen!
Vendég

Gabóca!
Sajnos semmi nyereségből nem részesülünk.De tanultunk az esetből.Többé egy fityinget nem feketetünk borba.Ez az 1 milka most nagyon jól jönne.
Sajnos még mindíg nincsen Skennerünk és ezért nem tudom azt a pár száz fotót bemásolni a gépbe ami Szonjáról készült kissebb korában.Talán a Jézuska hoz majd egyet. :?
Amikor jöttök,szólj és akkor úgy tervezzük meg a hétvégét,hogy itt is aludhassál a borozgatás után.Mit szólsz hozzá?Husi is itt aludhat,majd az anyósomat rávesszük,hogy legyen bébiszitter. :D

KépKép
eszti76

De ezt nem értem!!!És akkor ennyivel többet kaptok majd az örökségből?Mert ez így lenne fer ha már egyszer nem fizetik ki!!
Mi pl.Ennyivel többet fogunk kapni ha anyós eltávozik amennyit beleöltünk a házba!
Hú ez nagyon jól hangzik!Különben nekem már megfordult a fejemben ez az ötlet csak nem akartam pofátlan lenni. :lol: :lol:
De ez marah jó lesz!!Juhéjjjjjjjjjjjjj!!!Már alig várom!!!
Husi meg bárhol elalszik!!
Vendég

Szisztok!

Eszti!

Sajnalom, hogy nem jött össze a vasarnapi programotok, en mar csak tudom, mit jelent legalabb 1 szabadnap a heten a csaladdal.
Par hete en is fellazadtam, mert Dieter szinte alig volt velünk. Nem azert mert nem akart, hanem ö az a tipus ha munkat lat akkor azt elöbb meg kell csinalni es addig nincs nyugta. Na es munka pedig van ezerrel.
Ezert is nem voltam a heten, mert nem akartam a gep elött ülni ha mar velünk van.

Kepzeljetek beirattuk Larat az oviba. :) Persze meg nem megy, majd csak ha 3 eves lesz, de azt mondtak, hogy mar erdemes most beiratni, hogy biztosan legyen helye ebbe az oviba ahova mi szerettünk volna. Itt nincs az a rengeteg orosz meg török gyerek!
Nem vagyok rasszista, de jobb ez igy nemet gyerekkel. :)

Gabo!

Nem semmibe kerül egy szüles. Nekem az elsö 3 honapban volt privat betegbiztositasom a terhesseg alatt ez azt jelenti, hogy mi fizettük ki a szamlakat es a biztosito pedig utanna kellette volna utalni a mi bankszamlankra az összegeket. Na a mai napig nem kaptunk egy vasat sem a biztositotol különbözö okokra hivatkozva es most egyenlöre pereljük öket. 3 honap alatt 3000 euro lett a szamlam! :( Gondolhatod mi lett volna 9 honap terhesseget kifezetni + a szülest! Aztan szerencsere sikerült szept. allami biztositast kötnöm mert elkezdtem melozni 5 honaposan. Elötte is dolgoztam, de nem annyit hogy megköthessem a biztositast, mert meg nem voltunk hazasok es nem volt egy eves munkaviszonyom. Szoval minden k.... komplikalt volt. Szerencsere most mar minden ok! Es varjuk a penzünket.

Tudtok valamit Erikarol meg Nikiröl?

Holnapra jo TALIT nektek. Csinaljatok majd kepeket! :)

Kép
Kép
reni76

sziasztok!

eszti,
anyós-dolog durva. finoman meg kell neki mondani, csak megértené, hogy családozni akarsz. még ha vami link progid lenne, de nem. a CSALÁD. bort fejtsen más... :evil:

gabó,
megy majd priviben a címem! köszönöm!

reni,
durva az az összeg, amit te is írtál... és akkor most megy a per? nem sok a perköltség? érdemes volt belevágni?
milyen az az ovi, hogy már most be kell/vagyis jó beíratni? olyan elit? :wink:

KépKép
viol81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?